brak logo

B.D.ART Sp. z o.o.

Małkinia Górna

Opinie o B.D.ART Sp. z o.o.

mati 2016-02-16 21:40:30
sama se rozpieprzyla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie da pies nie wezmie.
STOP marketing 2016-03-03 14:04:14
hahhaaha w ogłoszeniu o pracę piszą że "należą do grona największych na świecie polskich producentów". Dobre to: firma jest jednym z największych NA ŚWIECIE POLSKICH producentów.Chyba juz któregoś marketingowca pogrzało całkowicie do końca.... Najwiekszy na świecie polski producent :))))
Jakby jakiś cieć nie zrozumiał sensu wpisu to albo firma jest jedną z największych na świecie albo jedną z największych w polsce. A nikt po za nimi nie określił firmy jako jednej z największych na świecie polskich firm....
)))) 2016-03-03 17:08:47
Wszystko się zgadza ta firma to największe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na świecie.
1
Realista 2016-03-04 13:13:11
Wszyscy inteligentni już dawno w tej firmie nie pracują, pozostali ludzie bez ambicji i bez chęci polepszenia swojego losu. I nie piszczcie ze nie ma innej roboty, tylko przyznajcie ze jesteście porostu zbyt leniwi żeby się za nią rozejrzeć.
wow 2016-03-04 15:06:30
Robota jest wszędzie ale najlepsza jest w Bd art a ciebie z tond [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i teraz się podniecasz
robol 2016-03-06 12:44:21
Renia tyleczkiem zakreci i odrazu pracowac sie chce:D
Ja jestem REALISTA 2016-03-06 13:12:12
zazdroszczę Ci że,że Ty ,,porostu''taki inteligęntny i masz teraz dobrą pracę,a my tacy nieszczęśliwi,Na ból głowy weź NIEPIEDROL,
były pracownik 2016-03-12 21:49:18
Czy szogun nadal popyla po hali tym swoim segway-em ? A Artur W. nadal jest zmianowym ?
mefedron 2016-03-12 22:08:53
prezes na teneryfie,teraz obowiązki dyrektora pelni Dynek.
cieć 2016-03-27 22:06:27
nie rozumiem
ktoś 2016-04-15 15:04:28
Kto nie lubi Boczka łapka w górę.
2
adi 2016-04-15 20:30:21
tego typa nie da sie lubic,ale rowrek ma zajebisty nie ma co xd
1
dziara 2016-04-21 16:51:31
uwaga dziewczyny na swoich mezow bo dobra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuje w bdart szczupla blondyna,, przestrzegam
wiki 2016-04-21 18:37:40
Dziara co to za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na której hali pracuje?
wiem juz 2016-04-22 13:47:14
Ewelina?
boczek 2016-04-25 19:56:14
ej ludzie co wy chceta od mojej dziuni? toć to najlepszy obibok na montażu!!
Dziara 2016-04-27 15:49:54
No z boczkiem moze i nie bo to kawaler..
dora 2016-04-28 11:41:04
I kto teraz będzie prowadził skup jaj na zakładzie ?
abcdefghijklłmnoprstu 2016-05-10 23:14:46
Twój wpis jest prowokujący,ale nie będę go komentować.Przyjęcia są na wszystkie stanowiska w piątki o 14,00-wal śmiało,i rozwijaj się
zadowolony 2016-05-11 18:13:56
zapraszamy jest bardzo mila atmosfera pracy,i nawet jajeczka mozna sprzedac po berdzo atrakcyjnych cenach.
tomek 2016-05-15 18:14:48
co to za firma, gdzie ludzie po 15 latach pracy zarabiają 9 zł na godzinę!!! wiecie co to jest po prostu żenada,a nowe osoby zatrudniane na halę luster mają ponad 10 zł na godzinę i zaraz zmykają na zwolnienia lekarskie. pozdrawiam środkową halę tam był,jest i będzie najlepszy potencjał firmy, pomijając krokodyla za którego musiałem nieraz robić bo był pijany. zapraszam do Norwegi 17 euro na początek.
1
marcin 2016-05-16 09:59:45
masz racje w tej firmie nigdy nie bylo pieniedzy na podwyzki,jedyne czego mozna sie spodziewadz to bluzgów od prezesa i zastraszania ze Cie wy.... .
2
Marek 2016-05-24 07:55:22
Pracujcie i nie narzekajcie kto nie chcę droga wolna
Zuzanna 2016-06-11 22:25:53
właśnie daję znać-szukają kogoś zdesperowanego
marek 2016-06-20 11:17:07
na białym papierze A 4
1
edyta 2016-06-26 21:37:05
No zaraz,zaraz jeszcze miesiąc temu to były zwolnienia więc jakoś trudno uwierzyć w to że są przyjęcia,a jeśli nawet są,to ciekawe kiedy znów będą zwolnienia-za miesiąc,czy dwa?Co do stawki 9 zeta brutto,to trochę mało.
edyta 2016-07-04 12:05:32
Z tego co wiem to obecnie obowiązują stawki 8 czy 8,5 zł dla obecnych pracowników,nawet wieloletnich.To chyba logiczne że skoro nowym dają 9 to pewnie brutto,bo inaczej to nie trzymało by się kupy-)
sting 2016-07-24 22:03:39
a co tu tak cicho-czyżby zamknęli firme
kawa 2016-07-27 11:49:46
a jak praca w biurze ? teraz rekrutacje do logistyki wystawili i się zastanawiam czy bym dała radę
kusy 2016-07-29 00:10:17
Lewy wez się za robotę a nie tylko marudzisz ciągle i sie chowasz po kątach.
misio 2016-07-29 11:28:07
-Byś dała,sprubój
kawa 2016-07-29 13:29:41
a są jakieś chłopaki fajne w tej logistyce :) ?
misio 2016-07-30 19:00:12
są fajne
też misio 2016-08-02 20:58:33
szukaj szansa zawsze jest
misiek 2016-08-09 03:03:17
wypłata jest na czas,ale ważniejsze jest chyba-jaka?
... 2016-08-21 23:58:51
Bzdury ja po przepracowani 5 lat (czas stracony)podziekowalem ze stawka 8.50 h i brak perspektyw na jaka kookolwiek podwyzke mimo staran i sumiennie wykonywanej pracy .
haters 2016-09-07 21:20:59
Nie polecam tej firmy , wielkie zamieszanie ciągła presja że w każdej chwili możesz stracić robotę jak nie ma zamówień , a jak zamówienia są to lepiej nie wracaj do domu tylko zasuwaj nadgodziny , motają pracownikami jak tylko się da
chwdsz 2016-09-18 10:54:05
i ja tak uważam- jak zmuszają żeby zostać po godzinach ,to niech płacą
kinder 2016-09-18 14:26:33
Nikt nikogo nie zmusza do zostawania na nadgodziny chcesz to zostajesz nie chcesz to nie
stenia 2016-09-18 18:55:35
ja słyszałam że nawet 20000 niektórzy zarabiają ,ale popularni są nie dlatego
1
tomek 2016-09-18 18:57:58
o prosze widze ze jest i osoba odpowiedzialna za wizerunek firmy
1
.... 2016-09-18 19:00:30
Stenia napisz cos wiecej
Jas 2016-10-19 17:00:52
Ja tam uważam, że wszyscy kierownicy tutaj są w porządku i nie mogę w ogóle co do żadnego z nich powiedzieć złego słowa, uważam wręcz, że to jedna z najlepszych firm pod względem jakości kierownictwa i tego całego zarządzania człowiekiem, bo tutaj jest spokojnie.
4
Genio 2016-10-24 20:17:00
To musiał tylko kierownik pisać bo pracownik na pewno nie mój kierownik jest spoko krokodylek a reszta to pseudo kierownicy
Edzio 2016-10-26 15:45:06
A ja uwazam ze pisze to osoba z biura,chca w ten sposób wyrobic sobie super opinie ale kazdy wie jak jest
messi 2016-11-01 22:23:06
bardzo dobrze robi chociaz pensje ma za to dobra,a jak ktos piz... to niech dalej trzesie portkami
@@@ 2016-11-07 19:22:45
skoro nie jest twoim kierownikiem to po co się wypowiadasz? a Ty ... powiedz jak Ty byś zmianą zarządzał? jesteś łysy i piegowaty? a może rudy i masz krzywe nogi ! i kompleksy . duuuużo kompleksów.
kierownik Boczek 2016-11-07 20:47:05
Wezcie sie za robote a nie patrzycie kto ma jakie uszy.
Tak, a co 2016-11-27 21:28:58
Weź sie za picie, a nie głupotami się zajmujesz
Czesiek 2016-12-06 16:22:57
Biedne te talony swiateczne
2
Zostaw swoją opinię o B.D.ART Sp. z o.o. - Małkinia Górna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B.D.ART Sp. z o.o.