brak logo

B.D.ART Sp. z o.o.

Małkinia Górna

Opinie o B.D.ART Sp. z o.o.

Dziara 2016-04-27 15:49
No z boczkiem moze i nie bo to kawaler..
dora 2016-04-28 11:41
I kto teraz będzie prowadził skup jaj na zakładzie ?
abcdefghijklłmnoprstu 2016-05-10 23:14
Twój wpis jest prowokujący,ale nie będę go komentować.Przyjęcia są na wszystkie stanowiska w piątki o 14,00-wal śmiało,i rozwijaj się
zadowolony 2016-05-11 18:13
zapraszamy jest bardzo mila atmosfera pracy,i nawet jajeczka mozna sprzedac po berdzo atrakcyjnych cenach.
tomek 2016-05-15 18:14
co to za firma, gdzie ludzie po 15 latach pracy zarabiają 9 zł na godzinę!!! wiecie co to jest po prostu żenada,a nowe osoby zatrudniane na halę luster mają ponad 10 zł na godzinę i zaraz zmykają na zwolnienia lekarskie. pozdrawiam środkową halę tam był,jest i będzie najlepszy potencjał firmy, pomijając krokodyla za którego musiałem nieraz robić bo był pijany. zapraszam do Norwegi 17 euro na początek.
1
marcin 2016-05-16 09:59
masz racje w tej firmie nigdy nie bylo pieniedzy na podwyzki,jedyne czego mozna sie spodziewadz to bluzgów od prezesa i zastraszania ze Cie wy.... .
3
Marek 2016-05-24 07:55
Pracujcie i nie narzekajcie kto nie chcę droga wolna
Zuzanna 2016-06-11 22:25
właśnie daję znać-szukają kogoś zdesperowanego
1
marek 2016-06-20 11:17
na białym papierze A 4
2
edyta 2016-06-26 21:37
No zaraz,zaraz jeszcze miesiąc temu to były zwolnienia więc jakoś trudno uwierzyć w to że są przyjęcia,a jeśli nawet są,to ciekawe kiedy znów będą zwolnienia-za miesiąc,czy dwa?Co do stawki 9 zeta brutto,to trochę mało.
edyta 2016-07-04 12:05
Z tego co wiem to obecnie obowiązują stawki 8 czy 8,5 zł dla obecnych pracowników,nawet wieloletnich.To chyba logiczne że skoro nowym dają 9 to pewnie brutto,bo inaczej to nie trzymało by się kupy-)
1
sting 2016-07-24 22:03
a co tu tak cicho-czyżby zamknęli firme
kawa 2016-07-27 11:49
a jak praca w biurze ? teraz rekrutacje do logistyki wystawili i się zastanawiam czy bym dała radę
kusy 2016-07-29 00:10
Lewy wez się za robotę a nie tylko marudzisz ciągle i sie chowasz po kątach.
misio 2016-07-29 11:28
-Byś dała,sprubój
1
kawa 2016-07-29 13:29
a są jakieś chłopaki fajne w tej logistyce :) ?
misio 2016-07-30 19:00
są fajne
też misio 2016-08-02 20:58
szukaj szansa zawsze jest
misiek 2016-08-09 03:03
wypłata jest na czas,ale ważniejsze jest chyba-jaka?
2
... 2016-08-21 23:58
Bzdury ja po przepracowani 5 lat (czas stracony)podziekowalem ze stawka 8.50 h i brak perspektyw na jaka kookolwiek podwyzke mimo staran i sumiennie wykonywanej pracy .
2
haters 2016-09-07 21:20
Nie polecam tej firmy , wielkie zamieszanie ciągła presja że w każdej chwili możesz stracić robotę jak nie ma zamówień , a jak zamówienia są to lepiej nie wracaj do domu tylko zasuwaj nadgodziny , motają pracownikami jak tylko się da
3
chwdsz 2016-09-18 10:54
i ja tak uważam- jak zmuszają żeby zostać po godzinach ,to niech płacą
2
kinder 2016-09-18 14:26
Nikt nikogo nie zmusza do zostawania na nadgodziny chcesz to zostajesz nie chcesz to nie
1
stenia 2016-09-18 18:55
ja słyszałam że nawet 20000 niektórzy zarabiają ,ale popularni są nie dlatego
4
tomek 2016-09-18 18:57
o prosze widze ze jest i osoba odpowiedzialna za wizerunek firmy
1
.... 2016-09-18 19:00
Stenia napisz cos wiecej
Jas 2016-10-19 17:00
Ja tam uważam, że wszyscy kierownicy tutaj są w porządku i nie mogę w ogóle co do żadnego z nich powiedzieć złego słowa, uważam wręcz, że to jedna z najlepszych firm pod względem jakości kierownictwa i tego całego zarządzania człowiekiem, bo tutaj jest spokojnie.
6
Genio 2016-10-24 20:17
To musiał tylko kierownik pisać bo pracownik na pewno nie mój kierownik jest spoko krokodylek a reszta to pseudo kierownicy
Edzio 2016-10-26 15:45
A ja uwazam ze pisze to osoba z biura,chca w ten sposób wyrobic sobie super opinie ale kazdy wie jak jest
1
messi 2016-11-01 22:23
bardzo dobrze robi chociaz pensje ma za to dobra,a jak ktos piz... to niech dalej trzesie portkami
@@@ 2016-11-07 19:22
skoro nie jest twoim kierownikiem to po co się wypowiadasz? a Ty ... powiedz jak Ty byś zmianą zarządzał? jesteś łysy i piegowaty? a może rudy i masz krzywe nogi ! i kompleksy . duuuużo kompleksów.
kierownik Boczek 2016-11-07 20:47
Wezcie sie za robote a nie patrzycie kto ma jakie uszy.
Tak, a co 2016-11-27 21:28
Weź sie za picie, a nie głupotami się zajmujesz
Czesiek 2016-12-06 16:22
Biedne te talony swiateczne
7
Uszaty 2016-12-15 19:08
Jaka praca takie talony
lolek 2016-12-18 22:49
Zuzanna lubi je tylko jesienią-piszmy grypsem bo usuną.
6
Krzaku 2016-12-19 13:47
Niestety zostali zwolnieni bardzo doswiadczani pracownicy.
robotnik 2016-12-23 17:42
dlaczego niestety?może znajdą coś porządnego,a jeśli nie,to wrócą.Póki co to Wesołych Świąt życzę Wszystkim pracownikom ,także tym którzy pracowali i będą pracować.
7
kaz 2017-01-05 06:44
To niestety standard u podwykonawców i k e i
Były pracownik 2017-01-11 11:22
Niech ta firma upadnie bo robią ludzi w balona a do tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] płacą tylko zatrudniają i zwalniają
11
Boczus 2017-01-18 23:11
Słabo przedą faktycznie,ostatnio cos bieda z zamówieniami tylko zwolnienia.
20
Aneta 2017-03-10 14:20
@Boczus mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat obecnej sytuacji w firmie?
ciekawy 2017-05-06 15:21
kogo on żnie-którego ochroniarza?lepiej się nie mieszać do ich romansów.
1
Aneta 2017-05-08 10:47
@ciekawy a Ty na jakim stanowisku pracujesz w firmie? Chętnie dowiemy się więcej na temat pracy w poszczególnych działach B.D.ART. Mógłbyś powiedzieć więcej, o tym jak wygląda Twoja praca?
Kusy 2017-05-09 00:06
Jest fajnie mamy premie i podwyżki sa i bony swiąteczne ,co do mojego dzialu jest bardzo mila atmosfera co do kierownika potrafi docenic osiagniecia pracownika pzdrawiam.
Szpila 2017-06-06 19:21
Zapraszam chętnych do pracy w Bd art fajna praca nie źle płacą miła atmosfera tylko jest tam jedna kierowniczka bez wykształcenia co udaje że wszystko wie
Aneta 2017-06-07 11:55
@Kusy dziękuję za odpowiedź. A mógłbyś jeszcze powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda codzienna praca w dziale, w którym pracujesz? Czego mogą się spodziewać osoby do niego dołączające?
@Szpila rozumiem, że również jesteś zadowolona z pracy w B.D.ART Sp. z o.o. A jakie są według Ciebie największe plusy pracy w firmie?
Beny Hil 2017-06-09 08:39
mam wrażenie ,że kilka ostatnich wpisów napisała jedna osoba ,pytając i odpowiadając na własne pytania.-i nie jest to pracownik firmy,ale na pewno się mylę.
8
Boczek 2017-06-09 10:21
Mam już dość tej pracy w tym zakładzie zwalniam się a do tego całe życie rowerem
8
Anka 2017-10-10 07:14
Mamy nowych wysoce wykfalifikowanych kolegów , którzy powoli zajmują nasze stanowiska pracy , mają przywileje ....Nikt nie protestuje , a pogłoski mówią , że z czasem ma być ich więcej , jeszcze chwila i to my u siebie będziemy tymi ,,obcymi ,,
2
Zostaw swoją opinię o B.D.ART Sp. z o.o. - Małkinia Górna
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie B.D.ART Sp. z o.o.