Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Work Express

Opinie o Work Express

Pracowałeś w firmie Work Express i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja. - 2016-03-23 07:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2016-03-22 18:36:53]:
To ciekawe jak przyciągnie potencjalnych kandydatów do pracy? przecież nikt nie podejmuje pracy żeby sobie tylko pracować,najważniejsze jest wynagrodzenie,bo z tego się żyje.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-03-25 10:12:41 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja. - 2016-03-23 07:58:29]:
Dzień dobry
Zapewniam, że chętnych nie brakuje i na podstawie ich CV zapadają decyzje o zaproszeniu (lub nie) na rozmowy kwalifikacyjne. Kandydaci, oprócz wynagrodzenia, cenią sobie również atmosferę pracy, możliwość zdobycia doświadczenia w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym i dodatkowe świadczenia jak np. karta Multisport czy bezpłatny dowóz do zakładu pracy.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
JA3 - 2016-03-25 18:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do NGK CERAMICS,to stawka wynosi 2100 brutto,więc kokosów nie masz,praca na 3 zmiany,jeżeli robisz pod agencją to nie masz żadnych profitów,robisz za gołą stawkę,a za kartę Multisport potrącają ci 50 zł z wypłaty,więc nic za darmo nie masz,atmosfera pracy taka sobie,zależy gdzie trafisz,ludzie z agencji są rzucani na różne stanowiska,tam gdzie kogoś brakuje.
zdjecie uzytkownika
ja. - 2016-03-26 10:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-03-25 10:12:41]:
u Was nigdy nie brakuje chętnych,a oferty widnieją w necie latami i oferujecie parę złotych dla kogoś kto narai wam frajerów to roboty,oj chyba coś nie tak z tymi chętnymi :)
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-03-28 13:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracował ktoś kiedyś z ramienia work express jako kafelkarz w Belgii? Widzę, że aktualnie można ubiegać się o taką pracę i zastanawiam się, czy można na tym sporo zarobić?
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-03-29 11:31:37 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2016-03-28 13:17:02]:
Dzień dobry
Odpowiedź jest w ofercie - 1700 euro netto za miesiąc.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-03-30 15:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem, ze jest u nich teraz oferta pracy jako Brygadzista - Cieśla Szalunkowy z językiem francuskim i ten język jest właśnie bardzo wymagany u nich w pracy.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-03-31 09:18:41 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry - faktycznie, brygadzista powinien umieć dogadać się z francuskim kierownikiem budowy. Od doświadczonego cieśli szalunkowego nie wymagamy:)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
toni - 2016-04-01 20:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcąc pracować za granicą koniecznie trzeba posiadać znajomość języka minimum w stopniu podstawowym @olek, a od brygadzisty , który musi pokierować grupą ludzi wymagaja jeszcze lepszej znajomości
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-04-17 10:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ciekawe co work ma do powiedzenia na temat pracy w Tchibo w Gallinie w 2013 roku. Jak ludzie oddaja teraz po 3000 tysiace euro do urzedu skarbowego za blad firmy. Czekam na odpowiedz Panie Arturze
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-04-17 10:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ciekawe co work ma do powiedzenia na temat pracy w Tchibo w Gallinie w 2013 roku. Jak ludzie oddaja teraz po 3000 tysiace euro do urzedu skarbowego za blad firmy. Czekam na odpowiedz Panie Arturze
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-04-18 09:47:34 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzien dobry - tę sprawę wyjaśniałem już kilkakrotnie również na tym forum.
Jako że osoby pracujące dłużej niż 183 dni w Niemczech, podlegają tamtejszemu obowiązkowi podatkowemu, aby uprościć rozliczenia do minimum, kwoty podatku dochodowego za rok 2013 odprowadziliśmy do niemieckiego urzędu skarbowego ze środków własnych, jednocześnie pobierając z wynagrodzeń wyliczone przez nas zaliczki. Każdemu pracownikowi, którego dotyczy ta sprawa 20 marca 2014 przekazano za potwierdzeniem odbioru pisemną informację zawierającą szczegóły rozliczeń.
Po weryfikacji naszych rozliczeń z niemieckim biurem podatkowo-prawnym uzyskaliśmy informację, że pobrane kwoty zaliczek na polski podatek dochodowy są niższe niż ich niemiecki odpowiednik. Wskutek tego, pracownicy są zobowiązani zwrócić różnice na konto pracodawcy. Niezwłocznie wysłaliśmy więc standardowe wezwania do zapłaty. Rozumiemy, że sam fakt otrzymania takiego dokumentu rodzi wiele pytań i jesteśmy gotowi na nie odpowiadać.
Z rozmów telefonicznych z naszymi pracownikami wynika, że należało ponownie poprzedzić je stosownymi informacjami pisemnymi. Obecnie, wszelkich wyjaśnień udziela na bieżąco Dział Kadr i Płac. Jednocześnie zastrzegamy, że z uwagi na ochronę danych osobowych, nie wszystkie informacje mogą zostać przekazane przez telefon, bo ta forma kontaktu nie pozwala na jednoznaczne potwierdzenie tożsamości.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-18 14:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz macie waszą super Agencje co wałki robi,dobrze wam frajerzy.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-04-19 09:24:17 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-04-18 14:54:23]:
Dzień dobry - jeśli masz wątpliwości, to zadawaj pytania a nie obrażaj ludzi, którzy ciężko pracują.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-19 15:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-04-19 09:24:17]:
Dokładnie ciężko pracują,a Wy ich rżniecie na kasie,jak Wam nie wstyd,przecież oni robią na Wasze wypłaty! darmozjady pijawki.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-04-22 15:37:24 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Możemy w czymś pomóc?
Pytania dotyczące spraw kadrowo płacowych prosimy kierować odpowiednio pod numery:
32 775 88 78 lub 32 775 88 51 - dla pracujących we Francji
32 775 88 45 - dla pracujących w Belgii
32 7215735 – dla opiekunów osób starszych pracujących w Niemczech
32 721 56 47 – dla pracujących w Niemczech
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
on - 2016-04-24 11:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-04-22 15:37:24]:
Taka jest mentalność Polaków,że na wszystkim chcą zarobić,a tu widzę oszustwa podatkowe wykryte przez Niemców i stąd teraz jest problem.
zdjecie uzytkownika
Belgiqe - 2016-04-24 12:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na ich oferty pracy w Belgii,bo później wam przyjdą setki euro do zapłaty w podatku belgijskim,robią takie wały że w oczy szczypie!! Oszuści,Oszuści i jeszcze raz Oszuści,jeżeli ktoś się zdecyduje wyjechać z nimi to niech odkłada kasę na podatek.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-04-25 08:56:56 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2016-04-24 11:56:47]:
Dzień dobry,
Anonimowe pomówienia, wklejane kilkanaście razy w różnych wątkach nie dowodzą niczego, poza tchórzostwem autorów.
Jeżeli mają Państwo pytania, dotyczące naszej działalności i rozliczeń z organami podatkowymi, proszę je kierować pod numery telefonów podane powyżej.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-30 15:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że agentura zmieniła nazwę,teraz są WORK SERVICE EXPRESS,pewnie dlatego żeby oszukanym było trudniej odzyskać hajs.
zdjecie uzytkownika
aha - 2016-05-01 21:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja a czy zostałas oszukana przez ta firmię? Powiedz porsze jakieś szczegóły bo szukają ludzi na różne stanowiska, głównie magazynowe, takie jak operator wózka widłowego do Worcławaia czy operator linii produkcyjnej do Nakła Śląskiegio. Oferty sa świeże
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-05-02 06:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aha - 2016-05-01 21:08:50]:
Nie wiem jak jest w Polsce z ich ofertami,ale za granicą jest wiele niejasności,obiecują co innego,a na miejscu jest co innego,ale zawsze możesz spróbować :),tylko pilnuj godzin pracy,bo oni lubią się mylić na niekorzyść pracownika.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-02 08:31:58 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Jeśli na miejscu zastała Pani warunki odbiegające od opisanych w umowie, proszę zadawać pytania oficjalnymi kanałami a nie rzucać anonimowe pomówienia. Co do rozliczenia czasu pracy; pomyłki zdarzają się każdemu, ale wszystkie, poparte rzetelnymi dowodami reklamacje dotyczące liczby przepracowanych godzin zostały rozpatrzone.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-05-02 08:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-05-02 08:31:58]:
Jakie pytania? przecież to i tak już niczego nie zmieni,Wy tylko piszecie o kontakcie z Wami,a tak na prawdę niczego nie robicie,bo tak wygodniej,przecież nie Wy żyjecie i pracujecie w tych warunkach,tylko ludzie,a Wam spływają tylko profity i to się tylko dla Was liczy przekonałam się o tym kilka razy,koordynator miał wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-04 12:47:02 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Jak na firmę, która nic nie robi i nie reaguje na pytania, dość często i intensywnie komunikujemy się z naszymi pracownikami. Również na tym forum:)
Jeśli koordynator nie odpowiada na pytania - proszę wysłać informację do Rzecznika Pracownika. Działa od 2010 roku i obsłużył wiele różnych spraw pracowniczych z dobrym skutkiem.
Gdyby miała Pani do przekazania coś więcej niż pomówienia i wyzwiska - ja też jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
hektor - 2016-05-05 11:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo podoba mi się, że agencja zabiera głos na forum, i to dokładnie z imienia i nazwiska jednego z przedstawicieli firmy. To bardzo ważne, ludzie mogą szybciej takim firmom zaufać :)
zdjecie uzytkownika
hektor2 - 2016-05-05 17:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hektor - 2016-05-05 11:57:17]:
Zabiera głos,bo ratują swoja ( usunięte przez administratora )br /> A większość opinii jest negatywna,więc wszystko mówi za siebie....
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-06 09:40:38 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Jestem do Państwa dyspozycji na tym forum od 2009 roku. Od samego początku różni anonimowi mądrale wieszczą rychły upadek naszej firmy. W tym czasie zatrudniliśmy tysiące ludzi w kilku krajach Unii. Większość naszych pracowników wracała do nas na kolejne kontrakty i w badaniach satysfakcji deklarowała chęć kontynuowania współpracy. Obecnie jesteśmy częścią największego podmiotu w branży HR w tej części Europy i planujemy dalszy rozwój. Niebawem w naszej ofercie pojawią się kolejne zawody i kraje.
Takie są fakty.
A negatywne opinie? Bezkarnie opluć da się w internecie każdą firmę i nie ma na to rady.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
on - 2016-05-06 17:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-05-06 09:40:38]:
Dzień dobry,jakie kraje ma pan na myśli ??
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-05-08 06:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work express połączył się z tym badziewiem Work Service,więc teraz będzie gorzej,pracowałem kiedyś w WS i stawki mieli śmiesznie niskie,opóźnione i nie terminowe wypłaty,nie polecam!!!!
zdjecie uzytkownika
on - 2016-05-09 08:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie jedno, kiedy wreszcie skończy się te upadlanie ludzi w postaci żerujących na nich agencji pracy tymczasowych. Może by tak trzeba kogoś wywieść z zakładu na taczce z gnojem, żeby poczuł te same upodlenie co człowiek pracujący pod agencją...
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-09 08:38:24 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2016-05-09 08:28:15]:
Dzień dobry
A co masz na myśli, pisząc "te upadlanie ludzi"?
Chętnie odpowiem na pytania dotyczące pracy tymczasowej.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
on - 2016-05-09 09:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-05-09 08:38:24]:
To mam na myśli że pracując pod agencją jest się pracownikiem drugiej kategorii,nic się nie należy,nie ma premii,nie ma bonów na świeta,jak jest organizowany piknik z firmy,to tymczasowi nie są zapraszani i jest jeszcze wiele innych rzeczy,a najważniejsze jest to że zarabia się mniej niż stali pracownicy i nie można się odezwać nawet słowem,bo szybko można wyleciec z roboty.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-09 11:38:17 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2016-05-09 09:34:55]:
Co do zasady, pracownikom tymczasowym przysługują takie prawa zdrowotne, szkoleniowe czy ochronne, jak kolegom pracującym obok na umowach o pracę, a jedyną różnicą jest okres wypowiedzenia. A przykładów nadużyć czy błędów ludzkich nie brak w żadnej branży. Jeśli zaś mamy twarde dowody na dyskryminacje płacową, piszemy mail do Inspekcji Pracy a nie posty na forum. Kłopot w tym, że pod mailem trzeba się podpisać.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
on - 2016-05-09 12:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-05-09 11:38:17]:
Panie Ragan,przecież to normalne ze przysługują im prawa zdrowotne,bo płaca składki przecież,Pan chyba nie rozumie o czym mowa? są gorzej traktowani od stałych pracowników,a pracują tak samo jak oni,a nawet lepiej,tyle w temacie.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-10 11:38:36 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2016-05-09 12:45:24]:
Jak juz napisałem, przykładów nadużyć czy błędów ludzkich nie brak w żadnej branży. Jeśli mamy twarde dowody na dyskryminacje, piszemy mail lub oficjalne zawiadomienie do Inspekcji Pracy.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-05-10 15:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-05-10 11:38:36]:
Jaki mail do IP?,przecież umowy z agencją niczego nie oferują po za podstawową stawką,zero premii,zero socjalu i dlatego mają niekorzystne warunki,dodatki zabiera pośrednik,jak już tu było kiedyś napisane.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-11 09:53:01 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Kłamstwo "kiedyś napisane" nie staje się prawdą, nawet jeśli je wkleić 1000 razy pod różnymi nickami.
Dowody na to, że "dodatki zabiera pośrednik" to łakomy kąsek dla każdego prawnika, więc proszę kogoś tym zainteresować.
(Tyle, że nie istnieją, bo to też kolejny wymysł.)
Dobra rada: jeśli umowa zawiera niekorzystne warunki, lepiej jej nie podpisywać.
Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-05-11 16:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-05-11 09:53:01]:
To w takim razie gdzie są te dodatki w postaci premii itp?,jeżeli pośrednik nie zabiera,to gdzie one są? Przecież pracownik tymczasowy ma być tak samo traktowany jak stały,więc premia,bony itp tez mu się należą.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-11 20:09:21 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-05-11 16:53:00]:
Pytanie pomocnicze: kto wyznacza wysokość i składniki wynagrodzenia pracowników tymczasowych i cieszy się, że dzięki zatrudnianiu przez agencję nie musi przyznawać żadnych ekstra dodatków?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-12 14:22:41 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2016-05-11 16:53:00]:
Pytanie pomocnicze: kto ustala wynagrodzenia pracowników z agencji, ciesząc się, że dzięki temu korzysta z ich pracy tylko wtedy, kiedy są potrzebni?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-05-12 15:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-05-12 14:22:41]:
ok,ale przecież agencja też ma coś do powiedzenia,aby wynegocjować jak najlepsze warunki dla swoich pracowników,na to wychodzi że agencje mają gdzieś za ile ludzie będą robić,ważne są ich zyski.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-13 07:56:19 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-05-12 15:12:31]:
Widzę, że teza o nikczemności agencji musi zostać obroniona, bez względu na fakty:)
Zapewniam, że agencje chcą, aby pracownicy tymczasowi zarabiali jak najwięcej, bo wtedy na każdą ofertę zgłasza się więcej kandydatów i rekrutacje przebiegają o wiele sprawniej. A to tylko jeden z powodów.
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-14 14:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mimo wszystko praca przez agencje zawsze będzie tą gorszą pracą.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-16 13:12:36 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2016-05-14 14:17:38]:
Można w nieskończoność przeciwstawiać zatrudnienie stałe tymczasowemu, tylko po co? Na całym świecie miliony ludzi z wielu przyczyn wolą pracować przez czas określony, korzystając z usług pośredników. Po prostu zatrudnienie stałe nie pasuje im z wielu względów - uczą sie, mają skomplikowaną sytuacje rodzinną, opiekują się osobami chorymi itp. O tym, ilu ludziom praca przez agencję ułatwiła znalezienie stałego zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
gall - 2016-05-22 09:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jiji - 2016-02-07 17:04:42]:
to co Ty kupujesz w Belgii że 300 E starcza Ci na kilka dni ?
zdjecie uzytkownika
Tom - 2016-05-22 10:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-05-16 13:12:36]:
Szanowny Panie,tyle tylko że na świecie ludzie robiący pod agencjami maja dokładnie takie same warunki jak stali pracownicy,tzn ze wszystkimi dodatkami(premia,bony i inne)a umowy mają na kilka lat,a nie na miesiąc,tydzień,więc Polskim agencjom bardzo daleko do tych europejskich,światowych i dlatego w Polsce praca tymczasowa zawsze będzie się kojarzyć z wyzyskiem pracowników.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-23 10:11:30 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Zgodnie z polskim prawem, pracownikom tymczasowym przysługują takie prawa zdrowotne, szkoleniowe czy ochronne, jak kolegom pracującym obok na umowach o pracę, a jedyną różnicą jest okres wypowiedzenia. Zachęcam do informowania odpowiednich instytucji o przypadkach naruszania prawa.
Chętnie poznam nazwę agencji pracy tymczasowej, która proponuje umowy na kilka lat, natomiast co się komu z czym kojarzy chyba wykracza poza temat tej konwersacji.
Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kobieta zadaje pytania które nie mają nic wspólnego z pracą. Gada pierdoły, ale nic konkretnego na temat samej oferowanej pracy.

Ma marna wiedzę na temat pracy, która oferują. Większa wiedzę miałem od osoby od której dostałem wcześniej materiały odnośnie tej pracy.

Babka nie potrafiła odpowiedzieć na rzadne zadane przezemnie pytanie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
ja4 - 2016-05-24 18:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-05-23 10:11:30]:
jakie prawa zdrowotne? jeżeli się zachoruje,to następnej umowy już się nie dostanie!więc o czym tu mowa???
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-25 06:59:59 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja4 - 2016-05-24 18:44:15]:
Dzień dobry
Agencja zatrudnienia ma prawo nie zaproponować pracownikowi kolejnej umowy bez podawania przyczyn. Takie jest prawo i taka jest specyfika pracy tymczasowej na całym świecie.
Pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Work Express!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Express
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert