Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Express

Pracowałeś w firmie Work Express i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-14 12:18:42 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZAINTERESOWANY - 2014-11-13 15:27:03]:
Witam
Proszę złożyć reklamację pod adresem rzecznikpracownika workexpress pl. Rzucanie anonimowych pomówień na pewno nikomu nie pomoże.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-14 12:28:32 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2014-11-14 12:18:42]:
Witam
To bardzo ciekawe. Gdzie we Francji można znaleźć kwatery za 150 euro? Jestem osobiście zainteresowany a od 6 lat nie widziałem tak niskich stawek.
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-11-15 18:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2014-11-14 12:28:32]:
A gdzie to napisane,że chodziło o Francję,ty tumanie złodzieju?
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-17 11:31:18 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komisjoner - 2014-11-15 18:40:51]:
Witam
Z wyzwiskami trudno polemizować. Proszę spróbować sformułować jakieś konkretne pytanie i przesłać je do Rzecznika Pracownika WE. Adres mailowy rzecznikpracownika @ workexpress pl .
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2014-11-19 07:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga work szuka frajerów na święta do roboty,po świętach kop w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i obiecanki na współpracę po nowym roku.Tak było w 2013,tak,tak będzie praca od stycznia,a niemcy podziękowali workowi na długie miesiące.Uwaga.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-19 10:15:59 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komisjoner - 2014-11-19 07:35:05]:
Witam
Dziękujemy za promowanie naszych ofert pracy. Co do okresu zatrudnienia - zawsze decyduje o tym pracodawca użytkownik a nie agencja. Nie ma w tym niczyjej złej woli i dlatego na każdej ofercie pracy tymczasowej widnieje dopisek "praca tymczasowa". Generalnie; preferujemy kandydatów umiejących czytać ze zrozumieniem.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-19 16:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby IDEAL WORK wygryzł WE z Niemiec?,bo teraz oni rekrutują na magazyn,stanowisko komisjoner.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-19 16:49:56 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Zapewniam, że niejednego komisjonera do Niemiec zrekrutujemy i zatrudnimy. Ludzie po prostu doceniają to, że ktoś od 2005 załatwia za nich formalności, żeby mieli legalną prace za granicą. I ktoś, kto boi się nawet podpisać tego nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-19 18:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2014-11-19 16:49:56]:
Panie (usunięte przez administratora),niech Pan się nie przecenia,ludzie idą do was po robotę,bo w Polsce niema pracy,a jeżeli jest to tylko przez takie agencje,ale zapewniam Pana że jeżeli w Polsce była by praca za godziwe wynagrodzenie,to szybciutko poszli byście z torbami.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-19 18:57:30 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-19 18:03:17]:
Witam
To nie jest moje widzimisię, tylko wyniki badań satysfakcji naszych pracowników. Ci sami ludzie przychodzą do nas od lat i polecają nas znajomym. Po prostu mają do nas zaufanie, na które zapracowaliśmy w ciągu 10 lat.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-19 19:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2014-11-19 18:57:30]:
Panie Regan,Twierdzi pan, że wielu ludzi do państwa wraca, a dobrze przeciez pan wie jako osobą która jest członkiem firmy ,,work express,, że ileż od państwa ucieka... Więc co jest tym powodem> ? Twierdzi pan ze pracownicy kłamią i oczerniają biuro i ze to są opinie ,,wyssane,, z palca? Badźmy szczerz tam gdzie jest dobrze ,ludzie nie uciekają. pozdrawiam pana :)
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-19 19:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2014-11-19 18:57:30]:
Wracają do was nieudacznicy co sami nie potrafią znalezc sobie pracy,albo znudzeni emeryci,renciści.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-19 19:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomniałem,polecają WAS znajomym bo im za to płacicie.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-20 08:51:10 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-11-19 19:04:28]:
Witam
Od 2005 roku nieustannie przybywa naszych pracowników w Niemczech, Francji i Belgii. Można się o tym dowiedzieć z gazet, radia i TV. A że paru tchórzy wypisuje anonimowe brednie na tym forum, ich sprawa.
Faktem jest, że coraz więcej osób podejmuje dzięki nam legalną pracę za granicą.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-20 08:57:04 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-19 19:42:32]:
Witam
Potwierdzam - jeśli ktoś poleci nam do pracy za granicą znajomego, który się sprawdzi, osoba polecająca otrzymuje 200 złotych. Nagradzamy w ten sposób ludzi, którzy chcą pomóc znajomym w znalezieniu zatrudnienia. Ten program rekomendacji, zwany "Bonus Club", uruchomiliśmy, żeby dotrzeć do jak największej liczby ludzi zainteresowanych podjęciem legalnego zatrudnienia za granicą.
zdjecie uzytkownika
taki sobie - 2014-11-20 10:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2014-11-20 08:57:04]:
Haha dobre,wy nie możecie sobie znalezc ludzi do pracy,a nie żeby dotrzeć do największej liczby zainteresowanych,ludzie szukający zatrudnienia na pierwszym miejscu czytają opinie o przyszłym pracodawcy,a wasza jaka jest każdy widzi,90% negatywna.pzdr
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-20 11:52:36 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Stanisław Lem powiedział kiedyś, że dopóki nie było internetu, nie wiedział że na świecie jest tylu idiotów. Ja myślę, że ich nie jest wcale tak wielu, ale nadrabiają aktywnością. Tylko z wymyślaniem kolejnych nicków jakoś słabo im idzie...
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-20 13:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
blee,blee tylko to masz na obronę WE?
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-21 14:42:20 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-11-20 13:08:31]:
Witam
Work Express nie wymaga obrony. Bardzo chętnie odpowiem na konkretne pytania dotyczące naszej firmy. Obiecuję też, że anonimowe brednie będę zostawiał bez komentarza.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-11-21 17:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkretne pytanie,dlaczego Workexpress potrąca za zakwaterowanie 250 euro,jak zakwaterowanie kosztuje 150 euro i gdzie są faktury za te potrącenia?
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-21 23:32:09 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Konkretna odpowiedź: skąd te insynuacje? Jeśli ktoś ma jakiekolwiek dowody niech idzie z nimi do sądu a nie wypisuje kolejne pomówienia. Szkoda czasu.
zdjecie uzytkownika
jop - 2014-11-22 00:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby żądać faktur mamy iść do sądu?Ragan ty masz porażenie mózgowe?Chyba ,że znowu chcesz mieć PIP na karku,jak w sprawie kradzieży urlopów wypoczynkowych za rok 2012?Po interwencji PIP-u urlopy zostały zwrócone pracownikom w roku 2013.Ragana trzeba poddać leczeniu psychiatrycznemu co roku obowiązkowo.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-22 08:17:34 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jop - 2014-11-22 00:44:30]:
Witam
Przystępniejsza wersja: czy te wymysły może pan poprzeć jakimiś dowodami?
Jeśli tak, to proszę iść z nimi do sądu. A jeśli wola - do PIP.
Pozdrawiam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-11
Żródło: Gowork.pl
Marsylia
( )
Oferujemy legalne zatrudnienie u sprawdzonych pracodawców. Z nami podejmiesz dobrą pracę. OBECNIE POSZUKUJEMY KANDYDATÓW DO PRACY NA STANOWISKU: HYDRAULIK Francja   Hydraulik nr. ref: Hydraulik miejsce pracy: Francja Wymagania: - Doświadczenie: min. 3 lata pracy w zawodzie; - Dokumenty potwierdzające kwalifikacje, uprawnienia; - Samodzielność; - Komunikatywna znajomość j. francuskiego będzie dodatkowym atutem; - Mile widz
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-22 14:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2014-11-22 08:17:34]:
Panie Ragan nikt niema ochoty latać z tym do sądu,bo takie sprawy trwają miesiącami,a WE i tak wyjdzie na swoje.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-11-22 20:44:31 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Wracając do pytania o różnice w kosztach zakwaterowania - proszę napisać do Rzecznika Pracownika WE, kiedy i gdzie wspomniana sytuacja miała miejsce. Sprawdzimy to i odpiszemy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Express
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x