Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Work Express

Opinie o Work Express

Pracowałeś w firmie Work Express i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ja. - 2016-02-07 14:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
300 euro to wydasz tam w kilka dni,haha chcesz żyć w Belgii za 300 e miesiąc? koleś chyba nigdy nie byłeś za granicą??
zdjecie uzytkownika
Jiji - 2016-02-07 17:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha,w kilka dni 300 euro. Tutaj ceny sa niewiele wyższe niz w Polsce. Pewnie jak jestes frajerem co stawia na prawo i lewo by mieć kolegów to tyle wydajesz. Pózniej nie ma kasy wiec lepiej siedzieć w Pl i narzekać.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-02-08 16:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem oferte pracy jako Młodszy Specjalista ds. Produktów Finansowych bo tutaj można zarobić całkiem dobre pieniądze do 2500 zł na samej podstawie jest.
zdjecie uzytkownika
ja. - 2016-02-08 18:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jiji - 2016-02-07 17:04:42]:
Frajerem to ty jesteś jak szukasz roboty przez agentury,za 300 euro miesięcznie,to pewnie same zupki chińskie wpier....
zdjecie uzytkownika
Komisjoner - 2016-02-23 11:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [biegun - 2016-01-03 19:53:19]:
Hej biegun , a myślisz że w innych agencjach nie skubią na kasie ? Każda agencja żyje z twojej pracy . Jak ktoś nie chce być skubany to niech szuka na własną rękę pracy . Życzę jednak powodzenia bo nie jest to proste bez znajomości. piszę o tym, że kasa jest w WorkExpress na czas ponieważ w innych firmach nie jest to wcale takie oczywiste , że tak powinno być.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-02-24 16:21:29 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Stawki wynagrodzeń są negocjowane z zagranicznymi pracodawcami, na bazie obowiązujących w ich krajach wynagrodzeń minimalnych, dlatego zwykle niewiele od nich odbiegają. Po ustaleniu stawki wynagrodzeń, negocjowane jest wynagrodzenie agencji z tytułu przeprowadzonego procesu rekrutacji i selekcji. Mieszczą się w nim koszty zatrudnienia rekruterów, publikacji ofert pracy, rozliczeń i innych czynników niezbędnych do zorganizowania tego procesu.
Work Express od 2005 oferuje legalną pracę w kilku krajach europejskich. Z naszych usług skorzystały tysiące Polek i Polaków. Z wdzięcznością z ich strony spotykamy się na co dzień a jeśli pojawiają się pytania - zawsze na nie odpowiadamy.
zdjecie uzytkownika
dm - 2016-02-28 16:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Komisjoner - 2016-02-23 11:34:58]:
Jakie znajomości? jeżeli znasz język i masz odpowiednie doświadczenie,to znajdziesz pracę przez Eures i robisz sam na siebie,a nie na pośredników.
zdjecie uzytkownika
komisjoner - 2016-03-08 18:34:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dm - 2016-02-28 16:41:22]:
Żeby była jasność piszę cały czas o pracy w magazynie. Na stronie Eures jak i tez na innych są praktycznie ogłoszenia samych niemieckich agencji za pośrednictwem , których zarobisz porównywalnie jak dzięki np. WorkExpress. bo są tez ogłoszenia za 8.2 lub 8,5 euro brutto na godzinę, z tym że dodatkowo jeszcze musisz sobie poszukać mieszkania co wiąże się z zapłaceniem przeważnie 3 miesięcznej kaucji.Dostać się bezpośrednio pod Niemca( bez jakichkolwiek agencji czy to polskich czy niemieckich ) to szczyt marzeń ( trzeba jakiś czas odbębnić robotę przez agencję i spodobać się Niemcom i trafić na moment ,że będą przyjmować bezpośrednio ) i pisałem właśnie o tym, że do tego trzeba protekcji osoby , która już pracuje na takich warunkach i uwierz mi znajomość języka nie zawsze wystarcza. Pracowałem z kolesiem, który znał perfekt j.niemiecki rozwoził CV po całych Niemczech i dopiero dzięki pomocy kolegi został wkręcony do pracy i też miał fuksa ,że akurat Niemcy zatrudniali bezpośrednio .Trzeba mieć kupę szczęścia ,że akurat trafi się na magazyn gdzie będą bezpośrednie przyjęcia ( ostatnio około 20 chłopaków z Valluhn miało to szczęście, że EDEKA ich przejęła )a nadmienię iż niektórzy z nich pracowali za pośrednictwem WE 2 lata za co oczywiście szacun bo magazyn do lekkich nie należy....
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-03-12 11:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem powiązania firm.. Jeśli chodzi o Work Express, to widzę, że ciągle szukają na te same stanowiska: CIEŚLA SZALUNKOWY, Pracownik utrzymania ruchu, Kontroler Jakości, Pracownik Produkcji, Młodszy Specjalista ds. Obsługi Klienta
zdjecie uzytkownika
dm - 2016-03-12 19:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2016-03-12 11:37:29]:
Mi nie chodzi o pracę bez żadnych kwalifikacji,normalne że nikt nie przyjmuje osób bez kwalifikacji,od tego są agencje pracy,mam na myśli konkretne stanowiska ze stażem potwierdzonym świadectwami pracy.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-03-14 09:04:30 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2016-03-12 11:37:29]:
Dzień dobry
Odpowiedź jest bardzo prosta - mamy dziesiątki ofert pracy w Polsce i za granicą, więc każda z nich jest publikowana wielokrotnie w różnych mediach.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Scenka - 2016-03-14 11:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy te oferty znikają w momencie gdy stanowisko jest już obłożone? Pytam ponieważ widzę kilka ogłoszeń starszych i nie wiem czy nie było zainteresowania czy o co chodzi
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-03-14 15:46:03 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Scenka - 2016-03-14 11:57:32]:
Przeważnie znikają. A to że oferta długo wisi, nie oznacza, że nie ma zainteresowania, ale np. wymagania są nietypowe. W tej chwili np. do pracy we Francji szukamy cieśli szalunkowych z doświadczeniem w systemach SATECO. Jest ich w Polsce niewielu, więc rekrutacja potrwa.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-03-16 13:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście, jest taka oferta, nawet ją widziałem. I bardzo możliwe, że rekrutacja potrwa. Fajnie zaś, że wynagrodzenie jest ok. 1650 € netto za miesiąc i do tego dodatki za język i samochód.
zdjecie uzytkownika
:( - 2016-03-17 14:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2016-03-16 13:14:39]:
Francuskie minimum krajowe,to fajnie nie jest:(
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-03-18 08:52:28 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Francuskie minimum od 1 stycznia 2016 wynosi 1.143,72 euro na rekę za 152 godziny pracy w miesiącu.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lolek - 2016-03-18 14:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zasadzie jest od nich troche nowych ofert pracy, ale w sumie najciekawszym z nich praca jako Cieśla Szalunkowy, tylko, że potrzebują ludzi na już jednak.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-03-19 09:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry,mam pytanie,widziałem na stronce WE ofertę pracy w NGK CERAMICS w Gliwicach,wszystko jest niby ok,ale nie pisze jakie jest wynagrodzenie za tą pracę, jestem zainteresowany tą ofertą pracy,ale w ciemno nie chcę aplikować,czy można się dowiedzieć jakie tam jest oferowane wynagrodzenie ?
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-03-20 14:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lolek, no to fakt, work express ma obecnie sporo ofert pracy. Widziałem niedawno, że nawet do Francji mają oferty np. operator frezarek cnc, ale wymagali znajomości francuskiego.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-03-22 14:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam pytanie,jakie jest to wynagrodzenie w NGK CERAMICS?,czyżby to była tajemnica skoro Pan Ragan nie odpisuje na moje pytanie ?to jak chcecie znaleźć chętnych do pracy w ciemno ?
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-03-22 15:15:23 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Skoro w ofercie nie ma wysokości wynagrodzenia, to najwyraźniej pracodawca nie che go ujawniać na tym etapie. 90% ofert pracy w Polsce nie zawiera tej informacji.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-03-22 18:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-03-22 15:15:23]:
A to ciekawe że 90% ofert nie zawiera informacji o wynagrodzeniu?,przeglądam setki ofert i zawsze jest podane wynagrodzenie,bo przecież każdy szuka pracy za jak najwyższe wynagrodzenie,a w ciemno nikt nie pojedzie na rozmowę kwalifakacyjna,bo to strata czasu,przeważnie ukryte informacje o wynagrodzeniu okazują się minimalnym wynagrodzeniem i w tym przypadku pewnie jest tak samo skoro pracodawca to ukrywa.
zdjecie uzytkownika
lala - 2016-03-22 18:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracodwaca nie ma takiego obowiazku w swoich ofertach pracy podawac stawek wynagrodzenia, robi to z dobrej woli czasem, ale takie informacje podawane sa na rozmowie kwalifikacyjnej nie w ogloszeniu
zdjecie uzytkownika
ja. - 2016-03-23 07:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lala - 2016-03-22 18:36:53]:
To ciekawe jak przyciągnie potencjalnych kandydatów do pracy? przecież nikt nie podejmuje pracy żeby sobie tylko pracować,najważniejsze jest wynagrodzenie,bo z tego się żyje.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-03-25 10:12:41 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja. - 2016-03-23 07:58:29]:
Dzień dobry
Zapewniam, że chętnych nie brakuje i na podstawie ich CV zapadają decyzje o zaproszeniu (lub nie) na rozmowy kwalifikacyjne. Kandydaci, oprócz wynagrodzenia, cenią sobie również atmosferę pracy, możliwość zdobycia doświadczenia w nowoczesnym zakładzie produkcyjnym i dodatkowe świadczenia jak np. karta Multisport czy bezpłatny dowóz do zakładu pracy.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
JA3 - 2016-03-25 18:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do NGK CERAMICS,to stawka wynosi 2100 brutto,więc kokosów nie masz,praca na 3 zmiany,jeżeli robisz pod agencją to nie masz żadnych profitów,robisz za gołą stawkę,a za kartę Multisport potrącają ci 50 zł z wypłaty,więc nic za darmo nie masz,atmosfera pracy taka sobie,zależy gdzie trafisz,ludzie z agencji są rzucani na różne stanowiska,tam gdzie kogoś brakuje.
zdjecie uzytkownika
ja. - 2016-03-26 10:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-03-25 10:12:41]:
u Was nigdy nie brakuje chętnych,a oferty widnieją w necie latami i oferujecie parę złotych dla kogoś kto narai wam frajerów to roboty,oj chyba coś nie tak z tymi chętnymi :)
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-03-28 13:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracował ktoś kiedyś z ramienia work express jako kafelkarz w Belgii? Widzę, że aktualnie można ubiegać się o taką pracę i zastanawiam się, czy można na tym sporo zarobić?
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-03-29 11:31:37 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2016-03-28 13:17:02]:
Dzień dobry
Odpowiedź jest w ofercie - 1700 euro netto za miesiąc.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-03-30 15:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem, ze jest u nich teraz oferta pracy jako Brygadzista - Cieśla Szalunkowy z językiem francuskim i ten język jest właśnie bardzo wymagany u nich w pracy.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-03-31 09:18:41 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry - faktycznie, brygadzista powinien umieć dogadać się z francuskim kierownikiem budowy. Od doświadczonego cieśli szalunkowego nie wymagamy:)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
toni - 2016-04-01 20:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcąc pracować za granicą koniecznie trzeba posiadać znajomość języka minimum w stopniu podstawowym @olek, a od brygadzisty , który musi pokierować grupą ludzi wymagaja jeszcze lepszej znajomości
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-04-17 10:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ciekawe co work ma do powiedzenia na temat pracy w Tchibo w Gallinie w 2013 roku. Jak ludzie oddaja teraz po 3000 tysiace euro do urzedu skarbowego za blad firmy. Czekam na odpowiedz Panie Arturze
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-04-17 10:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ciekawe co work ma do powiedzenia na temat pracy w Tchibo w Gallinie w 2013 roku. Jak ludzie oddaja teraz po 3000 tysiace euro do urzedu skarbowego za blad firmy. Czekam na odpowiedz Panie Arturze
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-04-18 09:47:34 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzien dobry - tę sprawę wyjaśniałem już kilkakrotnie również na tym forum.
Jako że osoby pracujące dłużej niż 183 dni w Niemczech, podlegają tamtejszemu obowiązkowi podatkowemu, aby uprościć rozliczenia do minimum, kwoty podatku dochodowego za rok 2013 odprowadziliśmy do niemieckiego urzędu skarbowego ze środków własnych, jednocześnie pobierając z wynagrodzeń wyliczone przez nas zaliczki. Każdemu pracownikowi, którego dotyczy ta sprawa 20 marca 2014 przekazano za potwierdzeniem odbioru pisemną informację zawierającą szczegóły rozliczeń.
Po weryfikacji naszych rozliczeń z niemieckim biurem podatkowo-prawnym uzyskaliśmy informację, że pobrane kwoty zaliczek na polski podatek dochodowy są niższe niż ich niemiecki odpowiednik. Wskutek tego, pracownicy są zobowiązani zwrócić różnice na konto pracodawcy. Niezwłocznie wysłaliśmy więc standardowe wezwania do zapłaty. Rozumiemy, że sam fakt otrzymania takiego dokumentu rodzi wiele pytań i jesteśmy gotowi na nie odpowiadać.
Z rozmów telefonicznych z naszymi pracownikami wynika, że należało ponownie poprzedzić je stosownymi informacjami pisemnymi. Obecnie, wszelkich wyjaśnień udziela na bieżąco Dział Kadr i Płac. Jednocześnie zastrzegamy, że z uwagi na ochronę danych osobowych, nie wszystkie informacje mogą zostać przekazane przez telefon, bo ta forma kontaktu nie pozwala na jednoznaczne potwierdzenie tożsamości.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-18 14:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz macie waszą super Agencje co wałki robi,dobrze wam frajerzy.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-04-19 09:24:17 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-04-18 14:54:23]:
Dzień dobry - jeśli masz wątpliwości, to zadawaj pytania a nie obrażaj ludzi, którzy ciężko pracują.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-19 15:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-04-19 09:24:17]:
Dokładnie ciężko pracują,a Wy ich rżniecie na kasie,jak Wam nie wstyd,przecież oni robią na Wasze wypłaty! darmozjady pijawki.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-04-22 15:37:24 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Możemy w czymś pomóc?
Pytania dotyczące spraw kadrowo płacowych prosimy kierować odpowiednio pod numery:
32 775 88 78 lub 32 775 88 51 - dla pracujących we Francji
32 775 88 45 - dla pracujących w Belgii
32 7215735 – dla opiekunów osób starszych pracujących w Niemczech
32 721 56 47 – dla pracujących w Niemczech
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
on - 2016-04-24 11:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-04-22 15:37:24]:
Taka jest mentalność Polaków,że na wszystkim chcą zarobić,a tu widzę oszustwa podatkowe wykryte przez Niemców i stąd teraz jest problem.
zdjecie uzytkownika
Belgiqe - 2016-04-24 12:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na ich oferty pracy w Belgii,bo później wam przyjdą setki euro do zapłaty w podatku belgijskim,robią takie wały że w oczy szczypie!! Oszuści,Oszuści i jeszcze raz Oszuści,jeżeli ktoś się zdecyduje wyjechać z nimi to niech odkłada kasę na podatek.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-04-25 08:56:56 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2016-04-24 11:56:47]:
Dzień dobry,
Anonimowe pomówienia, wklejane kilkanaście razy w różnych wątkach nie dowodzą niczego, poza tchórzostwem autorów.
Jeżeli mają Państwo pytania, dotyczące naszej działalności i rozliczeń z organami podatkowymi, proszę je kierować pod numery telefonów podane powyżej.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-30 15:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że agentura zmieniła nazwę,teraz są WORK SERVICE EXPRESS,pewnie dlatego żeby oszukanym było trudniej odzyskać hajs.
zdjecie uzytkownika
aha - 2016-05-01 21:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja a czy zostałas oszukana przez ta firmię? Powiedz porsze jakieś szczegóły bo szukają ludzi na różne stanowiska, głównie magazynowe, takie jak operator wózka widłowego do Worcławaia czy operator linii produkcyjnej do Nakła Śląskiegio. Oferty sa świeże
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-05-02 06:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aha - 2016-05-01 21:08:50]:
Nie wiem jak jest w Polsce z ich ofertami,ale za granicą jest wiele niejasności,obiecują co innego,a na miejscu jest co innego,ale zawsze możesz spróbować :),tylko pilnuj godzin pracy,bo oni lubią się mylić na niekorzyść pracownika.
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-02 08:31:58 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Jeśli na miejscu zastała Pani warunki odbiegające od opisanych w umowie, proszę zadawać pytania oficjalnymi kanałami a nie rzucać anonimowe pomówienia. Co do rozliczenia czasu pracy; pomyłki zdarzają się każdemu, ale wszystkie, poparte rzetelnymi dowodami reklamacje dotyczące liczby przepracowanych godzin zostały rozpatrzone.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-05-02 08:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur Ragan - 2016-05-02 08:31:58]:
Jakie pytania? przecież to i tak już niczego nie zmieni,Wy tylko piszecie o kontakcie z Wami,a tak na prawdę niczego nie robicie,bo tak wygodniej,przecież nie Wy żyjecie i pracujecie w tych warunkach,tylko ludzie,a Wam spływają tylko profity i to się tylko dla Was liczy przekonałam się o tym kilka razy,koordynator miał wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2016-05-04 12:47:02 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzień dobry
Jak na firmę, która nic nie robi i nie reaguje na pytania, dość często i intensywnie komunikujemy się z naszymi pracownikami. Również na tym forum:)
Jeśli koordynator nie odpowiada na pytania - proszę wysłać informację do Rzecznika Pracownika. Działa od 2010 roku i obsłużył wiele różnych spraw pracowniczych z dobrym skutkiem.
Gdyby miała Pani do przekazania coś więcej niż pomówienia i wyzwiska - ja też jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam serdecznie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kobieta zadaje pytania które nie mają nic wspólnego z pracą. Gada pierdoły, ale nic konkretnego na temat samej oferowanej pracy.

Ma marna wiedzę na temat pracy, która oferują. Większa wiedzę miałem od osoby od której dostałem wcześniej materiały odnośnie tej pracy.

Babka nie potrafiła odpowiedzieć na rzadne zadane przezemnie pytanie.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
hektor - 2016-05-05 11:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo podoba mi się, że agencja zabiera głos na forum, i to dokładnie z imienia i nazwiska jednego z przedstawicieli firmy. To bardzo ważne, ludzie mogą szybciej takim firmom zaufać :)
zdjecie uzytkownika
hektor2 - 2016-05-05 17:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hektor - 2016-05-05 11:57:17]:
Zabiera głos,bo ratują swoja d....ę.
A większość opinii jest negatywna,więc wszystko mówi za siebie....

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Work Express!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Express
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert