Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Work Express


Oceniono 358 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Work Express
Murckowska 14
40-265 Katowice
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
hehepak - 2014-07-14 18:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obecny - 2014-07-14 11:13:56]:
Nie wiem czy ty jesteś taki tępy czy udajesz głupa jak cały work .
Powiem ci człeku mały że work ma cały sztab prawników, i zakladanie takich spraw nie ma sensu bo i tak z góry przegraleś . Niech wystartują na sprawę bez swojego sztabu obrońców . Nawet jak będzie twoja prawda to i tak przegrasz sprawę . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Brylu - 2014-07-14 21:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hehepak - 2014-07-14 18:30:56]:
najlepiej niech sie z tobą ustawią na walkę :) idź synku do domu, bo pracować nie umiesz, tylko bzdety wypisujesz, bo mama za internet płaci
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-14 22:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty tatuśku co? taki stary jesteś że nie potrafisz sam sobie roboty poszukać?,czy taki tępy jesteś że szukasz roboty przez pośrednika co skubie połowę twojej wypłaty.
zdjecie uzytkownika
Brylu - 2014-07-15 11:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie work pasuje bo nie znam języka a inni pośrednicy dają tyle samo i jeszcze sie spozniają z wypłatami.
A jak jesteś taki kozak, to pomóż. Załatw robotę to ci odpale kwotę.
zdjecie uzytkownika
kutambo - 2014-07-15 17:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No rzeczywiście masz czym się podniecać , pracujesz za samą dietę , lub nie dostajesz diety wcale tzn. goła stawka (wybierz sobie co lepsze dla ciebie hehe )
Właśnie w worku przez takich jak ty wszystko się ze-sr-ało bo to była agencja ok tylko jak zaczęli brać taki motłoch z ciemnogrodu który widzi pierwszy raz w życiu 1400 euro , to co się dziwić , takiemu to powinni stawkę nawet obniżyć ,
nawet za grabienie wody więcej płacą . Widzę że obecnie work dla ciebie pracy nie ma , no chyba żeś pijak nieudacznik albo leń , to jest wszystko ok .
Całuski pracusiu .
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-07-16 00:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brylu - 2014-07-15 11:31:49]:
Jak nieznasz języka,to po co wyjeżdzasz za granicę? Uwieszysz w każde słowo co powie ci koordynator?,a jak ci podsunie pisemko po Francusku że zgadzasz się na wszystko to też podpiszesz?bo on ci niby przetłumaczy że czarne to czarne,a białe to białe,przez takich jak ty agentury rolują ludzi,bo na wszystko się zgodziłeś i podpisałeś swoim imieniem i nazwiskiem i potem oni mają wygraną sprawę w razie niejasności.To tyle,ehhh ludzie obudźcie się kurw...




zdjecie uzytkownika
Brylu - 2014-07-16 10:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-07-16 00:40:46]:
Wyjeżdżam bo chce zarobić, płacą tyle ile mam w umowie, nigdy mnie jeszcze nie wyrolowali. A ty poluzuj gumke synku i poszukaj roboty zamiast zagniatać knedla przy kompie
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-07-16 15:58:19 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-07-16 00:40:46]:
Witam
Work Express od 2005 organizuje legalne zatrudnienie we Francji przede wszystkim dla ludzi, którzy nie znają języka. To złożony proces, przy którym pracują dziesiątki osób.
Co miesiąc otrzymujemy liczne zapytania od francuskich pracodawców, więc praktycznie co tydzień pojawiają się nowe propozycje zatrudnienia z sektora budowlanego, produkcyjnego i usługowego.
Spośród kilku tysięcy pracowników wykwalifikowanych, którzy raz skorzystali z naszej propozycji, ponad 70% podpisuje kolejne umowy. Cała dokumentacja pracownicza jest w języku polskim a jeśli ktoś ma wątpliwości, wystarczy mail lub telefon.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-16 22:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .
Jest w tym dużo prawdy co pisze Ragan . Pracowałem z tą agencją dość długo około 5 lat . Na początku było cud, miód i rodzynki, ale odkąd zaczęli brać takich oszołomów jak towarzysz Brylu no to musiało się to skończyć , i tak się stało .
Brylu chcesz zarobić szybko to do lasku Bolońskiego idź .
Powiem krótko na początku jak zacząłem współprace z workiem było ok ba nawet bardzo ok , ale teraz tego nie mogę powiedzieć tego samego bo bym skłamał .
Nie wiem jaka jest polityka firmy ale wiem jedno , nie jest na korzyść pracownika nawet w 50%. Więc jest już h-u-j-o-w-o .
Na dzień dzisiejszy nikomu nie polecę worku , choć w dawnych czasach wielu kumpli ściągnąłem sam do pracy w FR.
Było by za-je -bi-śc-ie aby było jak dawniej , i takich maślaków jak towarzysz brylu odstawiano na zewnętrzny tor .
Brylu byś był za dobrych czasów w worku to bys wiedział o czym do ciebie rozmawiam hehe , a tak to możesz porozmawiać sobie o gruszkach na wierzbie.
Więc zachowaj te swoje przygłupawe przyśpiewki o dobroci worku w czasie teraźniejszym dla siebie.
Po prostu terza jest fujnia z grzybnią i biorą polskich kloszardów i pijaków obejszczuchów że wstyd gdziekolwiek z takimi mieszkac nie mówiąc już o wspólnej egzystencjii.
zdjecie uzytkownika
Brylu - 2014-07-17 11:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-16 22:03:54]:
nazywasz mnie oszołomem, towarzyszem, maślakiem a nie wiesz że pracuje z WE od 2006 z przerwami i pasuje mi to
wielu takich obciągaczy jak ty widziałem - robić nie umiesz a do pyskowania i obrażania pierwszy - masz sprawną gębę to sam sie wybierz do Bois de Boulogne
zdjecie uzytkownika
pajdi - 2014-07-17 15:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-16 22:03:54]:
Work Express ma w swojej ofercie po za ofertami pracy oczywiście możliwość skorzystania z usług rzecznika pracownika, który przyjmuje reklamacje związane z pracą. Skoro jest tu tyle niezadowolonych osób z pracy w WE to czy ktokolwiek z Was skorzystał z takiej możliwości? czy pomimo wszystko pomimo tylu narzekań nikt z Was tego nie zrobił? jak dla mnie Work Express bardzo rzetelnie i poważnie podchodzi do swoich pracowników i zapewnia im wszystko co może być im przydatne w pracy za granicą. A i ofert pracy posiadają więcej niż jakakolwiek inna firma pośrednictwa pracy, z którą miałem do czynienia
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-17 22:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pajdi - 2014-07-17 15:36:28]:
Brylu jesteś za tępy żeby to wszystko pojąć , no ale co rozumu łopatką się nie nałoży , a że masz dwie fałdki więcej od kury na mózgu to widać po tym co wypisujesz . Jesteś tak dowcipny jak twój ojciec, którego najlepszym kawałem jesteś ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie ty byłeś jak rozum rozdawali .Piszesz że pracujesz w worku od 2006 roku , i nie wiem czy się chwalisz czy żalisz , jesteś tępakiem dymanym przez work , bo gdzie indziej nie odnalazł byś się .
A tak po za tym jesteś pracuś i harujesz jak wół, a z pracy wracasz zmęczony jak pies idź do
weterynarza, bo prawdopodobnie jesteś osłem!
kończę z tobą i życzę ci wszystkiego najlepszego i żeby twoje dochody były
odwrotnie proporcjonalne do inteligencji , więc nie jesteś kompletnym idiotą - paru części ci brakuje.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-07-18 08:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pajdi - 2014-07-17 15:36:28]:
Rzecznik pracownika to tylko taka ściema,bo i tak on jest po stronie WE,a zwykłych tymczasowych ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak orżną cię na kasie to musisz czekać do następnej wypłaty na wyrównanie i to bez odsetek.
zdjecie uzytkownika
Brylu - 2014-07-18 08:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-17 22:14:02]:
za mało masz w spodniach nawet żeby się podpisać więc szansa na wytłumaczenie ci murarską ręką jak się zwracać do starszych są małe
nawet obrazić nie potrafisz ciotuniu
zdjecie uzytkownika
Artur Ragan - 2014-07-18 10:53:14 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-07-18 08:06:24]:
Witam
Rzecznik Pracownika WE dział od 2010 roku a jego misja to pomaganie pracownikom WE zatrudnionym w Polsce i za granicą. Mogą do niego zgłaszać wszelkie wątpliwości dotyczące swoich praw i obowiązków, spraw kadrowo płacowych, (jak: urlopy, zwolnienia lekarskie, umowy itp.), czy dodatkowych świadczeń ze strony pracodawcy.
Jeśli jego praca budzi zastrzeżenia, należy o tym po prostu powiadomić. Jeżeli ktoś zarzuca nam nieuczciwość, niech uda się z dowodami do sądu a nie wypisuje anonimowe pomówienia. Tak robią cywilizowani ludzie.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-18 21:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brylu - 2014-07-18 08:10:37]:
Komu ty chcesz tłumaczyć ofiaro pękniętego kondoma ,takich nie-doje-bów jak ty zlewam ciepłym moczem , wiem że jesteś już emerytem lub kombatantem bo tylko tacy zostali w worku ,a ty jesteś tak rozwinięty jak papier toaletowy więc pasujesz tam jak ulał .
zdjecie uzytkownika
jarno - 2014-07-19 17:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tłumaczysz śląskiemu głupkowi , pewnie płaci janosikowe jeszcze aby tylko robił , bo nie wielka grupa była która nie płaciła ale już nikt nie robi , skoro ten pisze że robi cały czas to płaci .
Szoruj z tąd kundlu brylu.
zdjecie uzytkownika
Brylu - 2014-07-21 09:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmuś mnie ciotka
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-21 15:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brylu - 2014-07-21 09:31:31]:
spadówa dziadygo.
zdjecie uzytkownika
Brylu - 2014-07-22 13:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-21 15:56:05]:
napiszesz coś zabawnego jeszcze czy wróciłaś do robienia gały staremu?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-22 17:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie swojej starej chyba zadałeś?
zdjecie uzytkownika
brylowa - 2014-07-22 18:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta śląska świnia sama sobie robi gałę ,bo baba go zostawiła , kto z takim imbecylem by wytrzymał ,chytrus jak by mógł to by sam siebie wyr-uch-ał .
Lepiej żeby matka urodziła metr pszenicy ,lepszy był by pożytek z tego eech...
zdjecie uzytkownika
Brylu - 2014-07-23 10:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-22 17:30:58]:
Jutro jadę do Francji zarobić a ty się mańka udław własną złością.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: infopraca.pl
Gliwice
(śląskie)
Work Express Sp. z o.o. (Certyfikat agencji zatrudnienia nr 1116) dla swojego Klienta- NGK Ceramics-dużej firmy produkcyjnej z branży automotive, poszukuje: - operatora linii produkcyjnej; - operatora linii produkcyjnej- sekcja piece; - operatora...
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-23 12:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Brylu - 2014-07-23 10:41:03]:
haha,jedziesz zarobić?,te ochłapy które dostaniesz to wydasz na żarcie i jeszcze ci braknie.
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-07-23 12:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni koledzy forumowicze wytoczyliscie przeciwko sobie ciezkie dziala i ostrzeliwujecie sie nawzajem,wylewacie tutaj swoje zale,i opluwacie sie nawzajem uzywajac przy tym niecenzuralnych slow-nieladnie.Kazdy z Was zatrudniajac sie w WE dostawal umowe do przeczytania a pozniej mogl ja podpisac lub NIE,znajac jej tresc wiec w czym problem? Ja rowniez 4-krotnie zatrudnialem sie w WE i zgadzalem sie na warunki jakie byly zapisane w umowie,zaznaczam ze za kazdym razem odchodzilem z WE na wlasna prosbe bo znalazlem lepiej platna prace lub praca jaka wykonywalem we Francji byla niezgodna z moimi kwalifikacjami.Musze przyznac ze w czasie pracy we Francji i Belgi spotykalem roznych " specjalistow" zatrudnionych przez WE bo poleconych przez szwagra lub znajomego krolika, ktorzy topili swoje troski i niekompetencje w alkocholu wylatywali w nieslawie z roboty grzebiac swoje JA i ktorzy pozniej wylawali tak jak Wy wiadra pomyj na WE a takze na swoich kolegow z ktorymi wczesniej pracowali i mieszkali.Przykro mi to pisac ale takie sa fakty. Teraz do Pana Ragana. Szanowny Panie zanim kogos zatrudnicie a potem wyslecie do Francji lub innego kraju powinniscie takiego kandydata przynajmniej sprawdzic pod wzgledem swiadectw pracy,czy to nie fikcyjne papiery ktore jak powszechnie wiadomo mozna stworzyc nawet nigdzie wczesniej nie pracujac. Ludzie Ci jada pozniej za granice i reprezentuja WE i niejako daja dowod na to ze WE nie posiada odpowiednich kadrowcow do weryfikacji kandydatow na pracownikow w danej dziedzinie np.budownictwie.Ja ze swej strony zycze wszystkim pracujacym w WE a zwlasza we Francji by mieli do siebie nawzajem wiecej szacunku jako Polacy i nie narzekali na caly swiat.Jest takie powiedzenie ze nigdy nie tak zle zeby nie moglo byc lepiej i nie zawsze jest tak dobrze by trwalo to wiecznie.Pracuje we Francji na wlasny rachunek i znam rzeczywistosc i realia zycia na obczyznie.Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Express
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x