brak logo

HOTEL EUROPEJSKI

Nysa

Opinie o HOTEL EUROPEJSKI

pracownik12 2012-01-07 10:59
Pracuję u Hotelu Europejskim wystarczająco długo i nie zgadzam się z opinią o obsłudze.Zastanawiam się co miała na myśli osoba pisząca o ,,niesprawiedliwej recepcji\"?
Ekipa w hotelu jest niezwykle profesjonalna i słyszymy to na co dzień od naszych gości i dotyczy to zarówno restauracji jak i recepcji.
A osobom piszącym takie krzywdzące opinie, radzę przypatrzeć się sobie
- bo w mojej ocenie, to piszą byli pracownicy zwolnieni za zła pracę.
Pozdrawiam i zapraszam do najlepszego Hotelu w mieście!.
zadowolony klient 2012-03-02 13:46
MIŁA OBSŁUGA.GODNAPOLECENIA!! WYJDZIESZ ZADOWOLONY.
OLA 2012-06-24 17:17
byłam kilkakrotnie na tzw.wstepnych rozmowach organizacyjnych
w Hotelu Eurpejskim w Nysie.jestem mile zaskoczona profesjonalizmem
Pani menadżer.Za miesiąc podzielę się z Państwem szerszą opinią.
w. 2012-08-09 12:42
organizowałam w Hotelu Europejskim w Nysie wesele - impreza ważna i niełatwa .Mimo zmiany menadżera, wszystko odbyło się bez zarzutu.Jedzenie wyśmienite , obsługa profesjonalna, uprzejma nad wyraz.Współpraca na każdym polu idealna.Z pełną odpowiedzialnością
polecam to urocze miejsce.
1
wesele 2013-05-03 17:13
Wybralam na swoje przyjecie weselne Hotel Europejski i korzystajac z okazji chce w tym miejscu pochawlic obsluge za zaangazowanie, profesjonalizm i wspaniala atmosfere.
POLECAM!!!!
1
Magda 2013-05-20 12:15
Wspaniały lokal. Jedzenie bardzo smaczne i podane w bardzo fajny sposób. Klimat tego miejsca jest cudowny, obsługa jest na najwyższym poziomie. POLECAM GORĄCO!!!
Paula 2013-05-28 10:42
Nie znając tego lokalu,zdecydowałam się urządzenie tam przyjęcia po chrzcie mojego wnusia w Św.Boż.Nar.w 2010,które okazało się wielkim strzałem w 10-tkę.Zarówno ja,jak i moi goście byli pod wielkim wrażeniem nie tylko lokalu ale także wspaniałych i smacznych potraw oraz przemiłej i profesjonalnej obsługi,dbającej o gości aby niczego nie zabrakło.Wszystkim,którzy cenią sobie elegancję,szyk i profesjonalizm oraz wykwintne jedzenie gorąco polecam!!!
djmax 2013-05-28 11:05
Witam serdecznie. Zajmuję się profesionalną oprawą muzyczną wesel i bankietów (urodziny ewenty) Gram w Hotelu Europejskim parę razy w roku i powiem ze jest to lokal najwyższej klasy. Jak bym miał zrobić ranking to jest pośród 3 najlepszych lokali w Polsce jeżeli chodzi o organizację imprez. Bardzo szczerze polecam!
STALI GOŚCIE 2013-06-05 14:34
Rewelacyjna obsługa,pełen profesjonalizm,wyśmienita atmosfera.
Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczerze polecamy.
zauroczona 2013-06-06 13:20
Mogę zdecydowanie zarekomendować, bardzo fajnie urządzone miejsce, elegancki wystrój sali, dobra polska kuchnia, miła obsługa, dobra organizacja, miejsce godne polecenia na wesele ale także imprezy firmowe.
pracownik 2013-06-28 15:22
Porzadnie wyposazenie kuchni daje przyjemnosc z pracy. Atmosfera ok ludzie ok. POLECAM!!!!
1
hieronim bass 2014-12-05 12:42
jestem muzykiem jazzowy, chociaż z zespołem gramy każdą muzykę w zależności od zamówienia, jest możliwość dostanie się do Hotelu europejskiego na jakiś stały kontrakt z umową? jesteśmy dobrzy w tym co robimy, oczywiście mamy też swoje wymagania finansowe. czy duże jest zapotrzebowanie na żywą muzykę u nich?
romeko 2015-02-05 16:29
no nie wiem czy oni teraz coś oferują czy nie za bardzo w sumie, bo od dawna nikt nigdzie nie pisał w tej sprawie i możliwe, że to wszystko nie jest już aktualne tak naprawdę, więc różnie to bywa jednak. Mam nadzieje, ze oni przyjmują na staż do nich, bo też mój kolega byłby taką opcją zainteresowany w sumie.
gardias 2015-02-19 22:24
kurczę szkoda że hotel europejski jest europejski tylko i jedynie z nazwy. Kiedyś miałem o nich lepsze zdanie jednak z własnego oraz cudzego doświadczenia dowiedziałem się , że hotel ten boryka się z wieloma kłopotami zarówno organizacyjnymi jak również z tymi związanymi z zatrudnianiem pracowników...
2
Hotel Europejski 2015-02-20 13:29
Zaniepokojobych uspakajamy, nie borykamy sie z żadnymi problemami , nasza oferta jest stałe rozszerzana i uatrakcyjniana. Miłośników muzyki na żywo zapraszamy na jazzowe czwartki ktore organizujemy wspólnie z Instytutem Jazzu PWSZ w Nysie o innych atrakcjach dla naszych gości możecie przeczytać na naszym facebookowym fanpagu za pośrednictwem którego zapraszamy do kontaktu.
Pozdrawiamy Hotel Europejski
gienia 2016-05-12 18:14
tu się zgodzę, tym bardziej że jakmają teraz certyfikat doskonałości od trip advisora to prestiż rośnie jak ktoś jest zatrudniony w takim miejscu. pewnie jednak mało miejsc pracy skoro 42 klimatyzowane pokoje, 78 miejsc noclegowych tylko oferują tutaj
mwb 2017-02-27 22:47
Sala duża i ładna oraz smaczne jedzenie w restauracji, co jest zasługą kucharzy jednak mamy duże zastrzeżenia co do zespołu zarządzającego - niestety brak kompetencji i oczekiwanej jakości w obsłudze klienta. Nie działająca lina telefoniczna do recepcji, brak kontaktu, internetu i niedoinformowanie mimo dobrych chęci niektórych pracowników. Przy okazji uroczystości rodzinnej odbywającej się w restauracji korzystaliśmy z pokoi hotelowych których jak się okazało brakło dla trzech osób, musiały one zostać skierowane do innego hotelu. Pozostałe pokoje nie były gotowe do godziny 9 wieczór. Jest to niedopuszczalna sytuacja i niepotrzebny stres dla nas i naszych gości. Drugim razem nie zdecydowalibyśmy się już na to miejsce mimo że niektórym pracownikom zależy by utrzymać klienta.
Hanna 2017-04-12 15:13
A jak oceniacie HOTEL EUROPEJSKI jako pracodawcę? Praca spełniła Wasze oczekiwania?
Nika 2017-04-24 11:40
Jak interesuje cię najniższa krajowa i nadgodziny wypłacane do 3 mcy, to się zatrudnij. Oni wiecznie tam kogoś szukają do pracy-to właśnie dzięki tej rotacji panuje tam taki bałagan. O atmosferze jaka tam panuje nawet nie wspomnę. Pozdro i życzę powodzenia.
1
Hanna 2017-05-05 14:19
@Nika piszesz, że w firmie panuje rotacja pracowników. Co według Ciebie to oznacza? Na jakim stanowisku konkretnie?
workerpracownik 2017-08-31 06:11
Oferują dobrą stawkę żeby zamydlić oczy. Aplikujesz na recepcjonistę, a okazuje się, że jesteś recepcjonistą barmanem kelnerem pracownikiem porządkowym w jednym. Co chwile zmienia się kadra pracownicza i brakuje pracowników. Pani dyrektor z góry jest nieprzyjemna i miła. Ja nie rozpocząłem tam pracy bo to jeden wielki chaos. Znajomy pracował jako recepcjonista do dziś wypłaty nie dostał, a były kucharz nie miał wypłacone 7tysięcy. Nie polecam....
Zostaw swoją opinię o HOTEL EUROPEJSKI - Nysa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HOTEL EUROPEJSKI