brak logo

Dan-Mark

Wrocław

Opinie o Dan-Mark

zdziwiony 2016-11-09 17:24
po raz który D-M szuka w tym roku menadżera do działu handlowego? o co chodzi z tymi naborami?
cała prawda 2016-11-17 19:13
Ha ha ha
zaciekawiony 2016-11-21 22:25
ciekawe czy firma doceni w tym roku pracowników na święta?
onyx 2017-01-18 17:33
Po raz kolejny widzę ogłoszenie na Menadżera do działu handlowego i zastanawia mnie czym jest spowodowana aż tak duża rotacja pracowników?co firma oferuje pracownikom? jakieś benefity szkolenia bony wyjazdy integracyjne? Zastanawiam się nad aplikacją.
Myślę 2017-01-19 10:14
Fajna firma i mam tu aplikować. Nauczony doświadczeniem staram się nie brać na poważnie postów oczerniających. To piszą frustraci bardzo często zwolnienie z pracy za złą pracę. Prawda wychodzi na rozmowie iw pracy, po tym można sobie odpowiedzieć jak jest naprawdę.
Zezulec 2017-01-23 13:05
Jeśli ktoś pisze tylko prawdę to nie powinien kryć się.
ktoś 2017-01-26 15:49
A co z kierownikiem handlowym się stało?
ktoś 2017-01-26 17:57
jakim kierownikiem?
ona 2017-02-01 19:14
słyszałam, że też zrezygnował
2
EHHH 2017-02-02 07:30
Sherlock Holmes - TO TY NIE JESTEŚ
2
kotek 2017-02-02 07:57
To ciekawe dlaczego 70% załogi jest ze stażem ponad 10 letnim ?
1
kotek 2017-02-02 14:04
A ja widzę że jesteś mądralą źle poinformowaną. I Twoje statystyki ni jak się nie zgadają.
Swoją drogą wszechwiedzący "wiem" ma wiedzę nieograniczoną nawet odnośnie wysokości świadczeń emerytalnych które pobierają pracownicy.
2
Ochotniczka 2017-02-08 18:01
Czy Dan-Mark prowadzi aktualnie rekrutacje? Widziałam kiedyś ofertę na pracownika działu handlowego z językiem angielskim a wiem, że to dobra firma . Czy jest jeszcze taka potrzeba? Czy firma stawia na wstępie jakieś warunki? Jaka jest atmosfera w pracy?
obserwator 2017-02-08 20:00
z tego co można zauważyć rekrutacja do tego działu trwa przez cały rok muszą mieć niezłą rotację. Jak wiesz, że dobra firma to aplikuj a nie zadajesz głupie pytania na forum.
1
Zawiedziona 2017-02-08 20:02
chyba jeszcze szuka - (usunięte przez administratora)ciągle szukają; jak wytrzymasz trzy miesiące to postawię Ci szampana:) - takie masz warunki.
2
kotek 2017-02-12 14:04
W środę był taki wysoki sprawiający profesjonalne wrażenie, pewnie kandydat na to stanowisko. Interesował się firmą, spotkanym zadawał, trochę mądrych pytań. Pewnie jak zobaczył jak to wygląda i porozmawiał z D. to uciekł w podskokach... Problemem mogło też być wynagrodzenie... Zapewne będą szukać kolejny rok...
4
Mykan 2017-02-12 17:06
Ja myślę, że niektórzy muszą marudzić ponieważ to jest ich pasja. To ciągłe gdybanie to masakra. Ja się ciesze , że mogę tu pracować i nie narzekam na zarobki ani na atmosferę, tym bardziej że sami ja tworzymy. Więcej pozytywnego myślenia może tylko pomóc.
3
Pracownik 2017-02-19 13:56
Każda firma ma w swojej historii lepsze i gorsze chwile.
wk.ony 2017-02-23 21:32
Jak wam kur mać nie pasuje to się wynoście z tej firmy!!! kto wam każe tam siedzieć i narzekać?? ?wylewacie swoje gorzkie żale tutaj TCHÓRZE!! co nie masz odwagi iść na góre? nie ma lodówki fakt ! przydałaby się! ale jej nie ma! ile razy jeszcze będziecie tutaj pisać o tej lodówce????? jak ci nie pasuje to się wynoś tam gdzie jest cudownie!! ciepło zimą zimno latem i jest LODÓWKA! AKWARIUM nie potrzebuje współczucia!
3
Heheszki 2017-02-25 08:59
Ktoś nie wytrzymał i właśnie pokazał swoje oblicze. Właśnie taki jest Danmark i ich wewnętrzny język;) dziękuję Teraz chyba juz wszyscy potencjalni pracownicy się dowiedzieli;)
6
smutna prawda 2017-02-25 11:12
święta racja! oto cała żółć i język nienawiści koleżanek z akwarium. oto atmosfera którą - jak ktoś słusznie zauważył na tym forum - sami tworzymy .....
3
Onyx 2017-02-25 11:42
ludzie zastanowcie się nad swoim postepowaniem jeżeli myślicie że możecie bezkarnie oczerniac tutaj wszystkich za wszystko to jesteście w błędzie
1
magia pieniądza 2017-02-25 20:02
ktoś usunął niewygodne opinie z września, października, listopada!!! O rzesz.... zniknęły bezpowrotnie ...
4
nie ww 2017-02-25 23:21
Nie podoba Ci sie praca w Danmarku to odejdź. Nie pluj i nie oczerniaj bo w końcu dostajesz wynagrodzenie na czas i masz duże możliwości organizowania pracy wg swojej wizji. Nikt jej nie narzuca.
Uuu... Lodówka mała. Żenada. To jest rzeczywisty problem? Pracuje tam ponad 10 lat i nie mam 50tki i mam inne również perspektywy ale doceniam to co pracodawca oferuje. Czemu nikt nie wspomni na jakich dobrych warunkach jest opieka medyczna oplacana przez pracodawce. Może odrobina identyfikacji z firmą jak i mniej roszczeniowa postawa.
3
xzg 2017-02-26 00:09
jesli myślicie ze po wpisać nie widac kto pisze to sie mylicie. Każdy ma określony styl wymowy nawet jak sie podpisujesz roman onyx czy Aneta
Edyta 2017-02-27 13:36
@nie ww opieka medyczna to duży plus, a czy są jeszcze jakieś inne dodatki?
Ilona 2017-02-27 16:59
opieka medyczna to niewątpliwie ogromy plus, za 20 zł masz pakiet gdzie możesz korzystać z wizyt u wszystkich specjalistów w tym nawet wizyty domowe jeżeli zajdzie taka potrzeba. Na NFZ trzeba czekać pół roku tutaj 3 dni lub 7 w zależności od rejonu i specjalisty. Pakiet jest dla Pracownika i najbliższej rodziny. Jest też karta MULTISPORT można chodzić do bólu na wszystkie siłownie baseny groty solne itp.Jeżlei masz dziecko np do aqa parku. Do tego miła atmosfera i ludzie z którymi można pogadać o wszystkim. To jest bardzo ważne w pracy.
magia pieniądza 2017-02-27 17:11
Pani Redaktor - dlaczego niepochlebne posty, które zostały opublikowane 3-4 miesiace temu ostatnio zniknęły z tego forum??? Nie zawieraly wulgaryzmów ani innych cech dyskwalifikujacych je w tej otwartej dyskusji na temat firmy Dan-Mark. Czy GoWork jest jeszcze miejscem, w którym mozna podzielic sie wszelkimi spostrzezeniami? Czy tez miejscem, w którym za odpowiednia oplata firma moze "wykasowac" wszelkie niepochlebne opinie o niej? Byliscie naszą ostatnia nadzieją na to, ze wlasciciele firmy skieruja jakąkolwiek uwage na potrzeby nas, tj. pracowników. Godząc sie na tuszowanie faktów nikczemnego traktowania ludzi, utwierdzacie własicicieli w przekonaniu, ze są panami sytuacji i moga wszystko.
8
Edyta 2017-03-06 12:28
@magia pieniądza w ofercie naszej firmy nie ma możliwości płatnego usuwania niepochlebnych opinii. Sytuacje, o których Pani mówi należy zgłaszać do administratora strony pod adresem: admin@gowork.pl. Może warto bezpośrednio zwrócić uwagę właścicieli na Państwa potrzeby?
magia pieniadza 2017-03-19 08:18
Taaaa, to świstak siedzi i usuwa!!! Albo same wyparowują. Wolność wypowiedzi taka sama jak w TVP. Na szczęście są inne miejsca w necie. Wasza podatność na naciski ze strony takich Marianów sprawi, że ludzie przeniosą się na inne fora.
5
ja 2017-03-20 16:30
Widzę, że w ciągu miesiąca wyparowało ponad 10 opinii - również moja o rekrutacji przez szefostwo z lutego. Po co prowadzicie ten serwis, skoro komentarze są usuwane?
5
Natalia 2017-03-28 20:40
Dan-Mark działa już prawie 30 lat, ciągłe sie rozwija z czego sie bardzo cieszę.Jeśli chodzi o znikające wpisy to myślę, że nie musimy czytać tych niecenzuralnych słów.
1
jaja 2017-03-31 08:15
Czy nowy Pan Dyrektor Handlowy pracuje jeszcze? A stara ekipa z akwarium została?
1
szkoda gadać 2017-03-31 09:15
Niestety moje wcześniejsze wpisy dotyczące rekrutacji zostały usunięte. Ciekawe dlaczego.... Moje doświadczenie w kontakcie z właścicielami tej firmy jest negatywny.
7
Ciekawski 2017-03-31 20:53
A czy ktoś ma pomysł co zrobić zeby było lepiej ?
Iza 2017-04-04 19:08
Czy Dan-Mark ma jakieś nowe oferty pracy? Nic nie mogę znaleźć a zależy mi na pracy bo słyszałam, że to dobra firma.
Michał 2017-04-13 08:15
Nie polecam tej firmy. Szukajcie dalej.
4
Jurek 2017-04-25 16:34
Dan-Mark świetna firma,działająca na rynku od 1988 roku i zatrudniająca około 300 osób. Myślę, że na taką ilość pracowników te kilka wpisów nie jest żadna miarodajna opinią. Zastanawiam się czy konkurencja tak działa?
Maria 2017-05-10 08:14
Spróbowałam. Nie chciałam kierować się opiniami na forach. Byłam, widziałam, porażka.
5
Matylda 2017-05-10 10:14
Czy jesteście pewni, że nie da się napisać coś dobrego o firmie? Wszędzie może być różnie, raz lepiej raz gorzej, kłopoty nie omijają firmy i teraz należy przetrzymać ten czas. Spory między kontrahentami są również częścią działalności.
vasyl 2017-05-12 11:49
Jaki jest nowy dyrektor handlowy? Jak funkcjonuje dział sprzedaży w Dan-Marku?
do vasyla 2017-05-12 14:55
książkę piszesz? a może prace dyplomową na temat firmy?
Mańka 2017-05-17 20:42
Wydaje mi się, że w firmie jest całkiem dobrze. Nie maja wcale nowych ofert pracy a to świadczy jednoznacznie, że jest stabilizacja i pracownicy nie zmieniają pracy ponieważ jest im tu dobrze. Jeśli jest coś nie tak trzeba poprawiać.
Juras 2017-09-01 23:38
Porażka lepiej omijać szerokim łukiem .nigdy nie pisałem opini o firmie w której pracowałem i nie zdazylo mi się na szczęście też z żadnej mieć tak złych wspomnień . Odradzam
1
Juras 2017-09-01 23:39
Porażka lepiej omijać szerokim łukiem .nigdy nie pisałem opini o firmie w której pracowałem i nie zdazylo mi się na szczęście też z żadnej mieć tak złych wspomnień . Odradzam
2
Obrońca - pracownik 2017-09-05 14:43
Chcę podać kilka liczby żeby pokazać skalę złego. W firmie pracuje ok. 300 osób na forum pisze kilka . Jaki to rząd wielkości? Pracuję tu długo i wiem co piszę.
Oszukany przez Danmark 2017-09-05 19:56
Nie pracuje 300 osob a okolo 170, dane z maja 2017, bona wiecej tez nie ma pracy; wiem bo tez pracowalem w tym akwarium chwilke zanim postalem kulture osobista panstwa wlascicieli... dlatego kolego nie porownój prrodukcji,ktoramusi produkowac dzialem sprzedazy, gdzie bezposrednio zarzadzaja wlasciciele. Jak tak bronisz Danysow,to powiedz ilu lidzi odeszlo chocby od stycznia 2017 z akwarium czyli dzialu sprzedazy. Sorry a troche wiem. Dla mnie dziadostwo,oszustwo i wielka nieuczciwosc!!! A to znam na wlasnej skorze!
2
Zainteresowany 2017-09-07 11:25
A co ci zrobili jeśli można wiedzieć?
JaTezOdradzam 2017-09-07 16:23
Odradzam również.
To nie jest prawdą, że na forum wypowiada się garstka. Państwo Danys zastraszają administratorów forów takich jak to, więc negatywne komentarze zostają usuwane. Stąd wrażenie ze tych opinii jest niewiele. Dodatkowo, czesc z nas zrezygnowala z pisania prawdy na tym forum wychodzac z zalozenia ze ktos te wpisy predzej czy pozniej usunie. Nie wspominając juz oskarżeń kierowanych do nas o sr....niu we wlasne gniazdo.
W twarz nikomu nic nie mozna powiedziec. Na forum nie można... A podstawowe kwestie kuleją. Socjal, zarzadzanie a nawet wiarygodnosc wlascicieli. Komu obiecano a nie zapłacono łapka w górę.
Wszedzie sa niesnaski miedzy wlasciclelem/zarzadcą a pracownikami, ale to co sie dzieje tutaj to naprawde dno. Kto moze ten ucieka z tej firmy. I dobrze.
Oby nigdy nie trafili do Dan-Mark BIS.

4
Maniek 2017-09-10 20:54
Jeśli ktoś myśli, że można uwierzyć w wersje zastraszenia ludzi na forum to już jak bajka dla dzieci. Można zmienić firmę.
Zostaw swoją opinię o Dan-Mark - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dan-Mark