brak logo

Dan-Mark

Wrocław

Opinie o Dan-Mark

zoom 2015-07-13 17:15
Jeśli chcesz mieć doświadczenie jako informatyk/administrator, aby ładnie wyglądało w CV, że pracowałeś na takim stanowisku, to aplikuj. Jeżeli natomiast szukasz pracy na stałe - odradzam. Opinie, które można tutaj przeczytać można dopasować do każdego działu, niezależnie czy ktoś wypowiadał się na temat produkcji czy też magazynu ;)
5
nowy 2015-09-22 18:40
ostatnio dużo ogłoszeń pojawiło się na portalu do dan marku.Zastanawiam się czy aplikować na kierownika magazynu jest duża rotacja pracowników?Jakieś konstruktywne opinie
inna 2015-11-11 20:20
Tak kusicie multisportem to ile składka mc? W dobrych firmach to 10-30zł a u was? Jest sie czym chwalić...?
xxx 2015-11-16 05:40
karta multisport w danmarku to wydatek ok. 90 zl.
1
Bobslej 2016-03-01 13:10
Witam.
Właśnie mam pojawić się na rozmowie do pracy na magazynie. Może ktoś coś o pracy na magazynie napisać?
ccc 2016-05-11 19:54
Jest oferta na mistrza produkcji. Ile zarabia się na tym stanowisku i co zrobiliście z poprzednim mistrzem ?:P
1
Juras 2016-05-16 10:17
Panowie jeżeli chodzi o prace na magazynie to odradzam . Szkoda czasu i nerwów
4
Terefere 2016-06-01 15:10
Czy stanowisko asystent handlowy jest godne? Piszecie wszyscy w sumie negatywnie o tej firmie i tak się zastanawiam czy wysłać swoje cv
nowy 2016-06-08 22:09
Mam pytanie , czy naprawdę w tej firmie jest tak źle ,bo jak tak czytam to się dziwie że wogóle tam ktoś pracuje ,no chyba że musi a to inna sprawa , czy macie jakieś dodatki np. multisport, bony na święta , 13pensja , premia , nadgodziny za sobotę, imprezy integracyjne , bilety do kin ,
nowy 2016-06-27 19:11
po raz trzeci pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Menadżera, czy nikt nie chce pracować w tak renomowanej firmie ? o co chodzi?
Asik 2016-08-24 10:47
Dan-Mark to bardzo stabilna firma, dobrze zarządzana - twoi przełożeni, niezależnie od działu do którego trafisz, mają jasno określone przez zarząd cele, wdrażana jest długookresowa strategia i wszyscy wiedzą gdzie firma chce być za 1,2,5 lat. Firma jest przyjazna pracownikom - jak się wykażesz jesteś doceniany, a to daje ci jeszcze większą motywację do pracy. Pracownicy (każdego szczebla) traktowani są uczciwie i z szacunkiem. Dostają umowy o pracę i godziwe wynagrodzenie, które zawsze wypłacane jest na czas. Firma wie, że największy jej kapitał to ludzie!
Nie rozumiem kto i dlaczego tak oczernia Dan-Mark na tych forach. Zapewne konkurencja, która nie ma lepszego pomysłu na walkę z naszą firmą. Albo nieudacznicy, którzy oczekiwali, że firma będzie im płacić za nic nierobienie. A takich darmozjadów jest ostatnio coraz więcej!
6
Miki 2016-09-01 15:28
Pojawiło się ogłoszenie na Managera Exportu i zastanawiam się czy nie złożyć aplikacji. Ale na stronie firmy znalazłem inne ogłoszenie - na Managera Sprzedaży. Czy ktoś wie, czy to chodzi o jedno i to samo stanowisko? Szukają kogoś konkretnie do exportu, czy ogólnie do sprzedaży? I czy są to nowe stanowiska związane z rozwojem firmy, czy też rotacja jest taka duża?
aminowo 2016-09-22 18:17
@Cfyik. A ty czym sie zajmujesz?
anna 2016-09-24 17:50
Mieli dać znać do tygodnia. Uważam, że jeżeli obiecują się odezwać to czy dostane pracę czy nie powinni dać decyzję.
past 2016-10-07 20:26
Produkują fajny produkt ,lecz właściciele marżą o ziemi obiecanej. Zarządzenie średniowieczne . (usunięte przez administratora)
5
fc 2016-10-07 21:08
no tez mi się nie wydaje ze to jest jednak możliwe
zdziwiony 2016-11-09 17:24
po raz który D-M szuka w tym roku menadżera do działu handlowego? o co chodzi z tymi naborami?
cała prawda 2016-11-17 19:13
Ha ha ha
zaciekawiony 2016-11-21 22:25
ciekawe czy firma doceni w tym roku pracowników na święta?
onyx 2017-01-18 17:33
Po raz kolejny widzę ogłoszenie na Menadżera do działu handlowego i zastanawia mnie czym jest spowodowana aż tak duża rotacja pracowników?co firma oferuje pracownikom? jakieś benefity szkolenia bony wyjazdy integracyjne? Zastanawiam się nad aplikacją.
Myślę 2017-01-19 10:14
Fajna firma i mam tu aplikować. Nauczony doświadczeniem staram się nie brać na poważnie postów oczerniających. To piszą frustraci bardzo często zwolnienie z pracy za złą pracę. Prawda wychodzi na rozmowie iw pracy, po tym można sobie odpowiedzieć jak jest naprawdę.
Zezulec 2017-01-23 13:05
Jeśli ktoś pisze tylko prawdę to nie powinien kryć się.
ktoś 2017-01-26 15:49
A co z kierownikiem handlowym się stało?
ktoś 2017-01-26 17:57
jakim kierownikiem?
ona 2017-02-01 19:14
słyszałam, że też zrezygnował
2
EHHH 2017-02-02 07:30
Sherlock Holmes - TO TY NIE JESTEŚ
2
kotek 2017-02-02 07:57
To ciekawe dlaczego 70% załogi jest ze stażem ponad 10 letnim ?
1
kotek 2017-02-02 14:04
A ja widzę że jesteś mądralą źle poinformowaną. I Twoje statystyki ni jak się nie zgadają.
Swoją drogą wszechwiedzący "wiem" ma wiedzę nieograniczoną nawet odnośnie wysokości świadczeń emerytalnych które pobierają pracownicy.
1
Ochotniczka 2017-02-08 18:01
Czy Dan-Mark prowadzi aktualnie rekrutacje? Widziałam kiedyś ofertę na pracownika działu handlowego z językiem angielskim a wiem, że to dobra firma . Czy jest jeszcze taka potrzeba? Czy firma stawia na wstępie jakieś warunki? Jaka jest atmosfera w pracy?
obserwator 2017-02-08 20:00
z tego co można zauważyć rekrutacja do tego działu trwa przez cały rok muszą mieć niezłą rotację. Jak wiesz, że dobra firma to aplikuj a nie zadajesz głupie pytania na forum.
1
Zawiedziona 2017-02-08 20:02
chyba jeszcze szuka - (usunięte przez administratora)ciągle szukają; jak wytrzymasz trzy miesiące to postawię Ci szampana:) - takie masz warunki.
1
kotek 2017-02-12 14:04
W środę był taki wysoki sprawiający profesjonalne wrażenie, pewnie kandydat na to stanowisko. Interesował się firmą, spotkanym zadawał, trochę mądrych pytań. Pewnie jak zobaczył jak to wygląda i porozmawiał z D. to uciekł w podskokach... Problemem mogło też być wynagrodzenie... Zapewne będą szukać kolejny rok...
4
Mykan 2017-02-12 17:06
Ja myślę, że niektórzy muszą marudzić ponieważ to jest ich pasja. To ciągłe gdybanie to masakra. Ja się ciesze , że mogę tu pracować i nie narzekam na zarobki ani na atmosferę, tym bardziej że sami ja tworzymy. Więcej pozytywnego myślenia może tylko pomóc.
3
Pracownik 2017-02-19 13:56
Każda firma ma w swojej historii lepsze i gorsze chwile.
Wkurzona 2017-02-23 17:40
Całe zło, zepsucie i zakłamanie w Dan-Mark rozwija się przez pączkowanie. Czytam niektóre komentarze i oczom nie wierzę - lodówka w sekretariacie!!!! To urzadzenie jest wielkosci skrzyneczki, pomiesci 4 butelki wody 0,3l i to wszystko. I jest na wyłączny uzytek prezesów!!! Jak pracownik chce przetrzymac mleko do kawy w chlodnym miejscu to... powinien zacząć pic kawę bez mleka.
Szkolenia - oprócz BHP nie ma żadnych. Chcesz podnosić kwalifikacje musisz sobie szkolenie sam znaleźć, opłacić i wziąć urlop, żeby z niego skorzystać. Tylko uwaga, pamiętaj, że nie zawsze dostaniesz dzień wolnego właśnie wtedy, kiedy masz opłacone szkolenie. Szkolenie się traktowane jest w Dan-Mark jak.... hmmmm, FANABERIA!
Woda w dyspozytorach? - nigdy nie widziałam. Może w upalne dni na zapleczu, dla pracowników fizycznych coś stawiają. Ale w budynku administracji nie ma. Firma nie pomaga przetrwać ani w dni upalne ani w dni mroźne - pracownik musi radzić sobie sam.
I nie jest to sr....nie we własne gniazdo, lecz weryfikacja kłamstw, które ktoś na tym forum publikuje.
Przez takie kolorowienie rzeczywistosci mamy co kilka tygodni nowych ludzi, których trzeba wdrażać, po czym jak sie zorientuja, że zostali nabici w butelkę - uciekają! Lepiej powiedzcie na rozmowie kwalifikacyjnej od razu jak jest, przynajmniej zostaną tylko ci, których te warunki nie zrażają. A najlepiej na wstępie zróbcie kandydatom test z odporności na furię prezesa. Jak ktoś wytrzyma jego wrzaski i inwektywy, znaczy, że się nadaje. Bo to jedyne kryterium decydyuace o tym czy ktos w tej firmie wytrzyma dluzej niz rok. Trzymam kciuki za wszystkich kandydatów :)
5
Znający trmat 2017-02-23 19:49
Zgadzam sie z Tobą w 100 procentach, tak jest niestety. Współczuję tym z akwarium (miejsce pracy działu handlowego), ktorzy oprócz 2 pań na M, pracuja po 2-3 miesiące. To jest okropne i żałosneże w dzisiejszych czasach państwo Danys tak traktują pracowników a oni to znoszą za marne pieniądze. Dobry PR odpisując tutaj czasami robi tylko pani z kadr WW - coś o tym wiem. Trzymajcie sie i sxukajcie pracy.
5
wk.ony 2017-02-23 21:32
Jak wam kur mać nie pasuje to się wynoście z tej firmy!!! kto wam każe tam siedzieć i narzekać?? ?wylewacie swoje gorzkie żale tutaj TCHÓRZE!! co nie masz odwagi iść na góre? nie ma lodówki fakt ! przydałaby się! ale jej nie ma! ile razy jeszcze będziecie tutaj pisać o tej lodówce????? jak ci nie pasuje to się wynoś tam gdzie jest cudownie!! ciepło zimą zimno latem i jest LODÓWKA! AKWARIUM nie potrzebuje współczucia!
3
Heheszki 2017-02-25 08:59
Ktoś nie wytrzymał i właśnie pokazał swoje oblicze. Właśnie taki jest Danmark i ich wewnętrzny język;) dziękuję Teraz chyba juz wszyscy potencjalni pracownicy się dowiedzieli;)
4
smutna prawda 2017-02-25 11:12
święta racja! oto cała żółć i język nienawiści koleżanek z akwarium. oto atmosfera którą - jak ktoś słusznie zauważył na tym forum - sami tworzymy .....
3
Onyx 2017-02-25 11:42
ludzie zastanowcie się nad swoim postepowaniem jeżeli myślicie że możecie bezkarnie oczerniac tutaj wszystkich za wszystko to jesteście w błędzie
1
magia pieniądza 2017-02-25 20:02
ktoś usunął niewygodne opinie z września, października, listopada!!! O rzesz.... zniknęły bezpowrotnie ...
2
nie ww 2017-02-25 23:21
Nie podoba Ci sie praca w Danmarku to odejdź. Nie pluj i nie oczerniaj bo w końcu dostajesz wynagrodzenie na czas i masz duże możliwości organizowania pracy wg swojej wizji. Nikt jej nie narzuca.
Uuu... Lodówka mała. Żenada. To jest rzeczywisty problem? Pracuje tam ponad 10 lat i nie mam 50tki i mam inne również perspektywy ale doceniam to co pracodawca oferuje. Czemu nikt nie wspomni na jakich dobrych warunkach jest opieka medyczna oplacana przez pracodawce. Może odrobina identyfikacji z firmą jak i mniej roszczeniowa postawa.
3
xzg 2017-02-26 00:09
jesli myślicie ze po wpisać nie widac kto pisze to sie mylicie. Każdy ma określony styl wymowy nawet jak sie podpisujesz roman onyx czy Aneta
Edyta 2017-02-27 13:36
@nie ww opieka medyczna to duży plus, a czy są jeszcze jakieś inne dodatki?
Ilona 2017-02-27 16:59
opieka medyczna to niewątpliwie ogromy plus, za 20 zł masz pakiet gdzie możesz korzystać z wizyt u wszystkich specjalistów w tym nawet wizyty domowe jeżeli zajdzie taka potrzeba. Na NFZ trzeba czekać pół roku tutaj 3 dni lub 7 w zależności od rejonu i specjalisty. Pakiet jest dla Pracownika i najbliższej rodziny. Jest też karta MULTISPORT można chodzić do bólu na wszystkie siłownie baseny groty solne itp.Jeżlei masz dziecko np do aqa parku. Do tego miła atmosfera i ludzie z którymi można pogadać o wszystkim. To jest bardzo ważne w pracy.
magia pieniądza 2017-02-27 17:11
Pani Redaktor - dlaczego niepochlebne posty, które zostały opublikowane 3-4 miesiace temu ostatnio zniknęły z tego forum??? Nie zawieraly wulgaryzmów ani innych cech dyskwalifikujacych je w tej otwartej dyskusji na temat firmy Dan-Mark. Czy GoWork jest jeszcze miejscem, w którym mozna podzielic sie wszelkimi spostrzezeniami? Czy tez miejscem, w którym za odpowiednia oplata firma moze "wykasowac" wszelkie niepochlebne opinie o niej? Byliscie naszą ostatnia nadzieją na to, ze wlasciciele firmy skieruja jakąkolwiek uwage na potrzeby nas, tj. pracowników. Godząc sie na tuszowanie faktów nikczemnego traktowania ludzi, utwierdzacie własicicieli w przekonaniu, ze są panami sytuacji i moga wszystko.
5
Edyta 2017-03-06 12:28
@magia pieniądza w ofercie naszej firmy nie ma możliwości płatnego usuwania niepochlebnych opinii. Sytuacje, o których Pani mówi należy zgłaszać do administratora strony pod adresem: admin@gowork.pl. Może warto bezpośrednio zwrócić uwagę właścicieli na Państwa potrzeby?
magia pieniadza 2017-03-19 08:18
Taaaa, to świstak siedzi i usuwa!!! Albo same wyparowują. Wolność wypowiedzi taka sama jak w TVP. Na szczęście są inne miejsca w necie. Wasza podatność na naciski ze strony takich Marianów sprawi, że ludzie przeniosą się na inne fora.
4
ja 2017-03-20 16:30
Widzę, że w ciągu miesiąca wyparowało ponad 10 opinii - również moja o rekrutacji przez szefostwo z lutego. Po co prowadzicie ten serwis, skoro komentarze są usuwane?
3
Natalia 2017-03-28 20:40
Dan-Mark działa już prawie 30 lat, ciągłe sie rozwija z czego sie bardzo cieszę.Jeśli chodzi o znikające wpisy to myślę, że nie musimy czytać tych niecenzuralnych słów.
Zostaw swoją opinię o Dan-Mark - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dan-Mark