brak logo

Dan-Mark

Wrocław

Opinie o Dan-Mark

nowy 2016-06-27 19:11
po raz trzeci pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Menadżera, czy nikt nie chce pracować w tak renomowanej firmie ? o co chodzi?
Asik 2016-08-24 10:47
Dan-Mark to bardzo stabilna firma, dobrze zarządzana - twoi przełożeni, niezależnie od działu do którego trafisz, mają jasno określone przez zarząd cele, wdrażana jest długookresowa strategia i wszyscy wiedzą gdzie firma chce być za 1,2,5 lat. Firma jest przyjazna pracownikom - jak się wykażesz jesteś doceniany, a to daje ci jeszcze większą motywację do pracy. Pracownicy (każdego szczebla) traktowani są uczciwie i z szacunkiem. Dostają umowy o pracę i godziwe wynagrodzenie, które zawsze wypłacane jest na czas. Firma wie, że największy jej kapitał to ludzie!
Nie rozumiem kto i dlaczego tak oczernia Dan-Mark na tych forach. Zapewne konkurencja, która nie ma lepszego pomysłu na walkę z naszą firmą. Albo nieudacznicy, którzy oczekiwali, że firma będzie im płacić za nic nierobienie. A takich darmozjadów jest ostatnio coraz więcej!
6
Miki 2016-09-01 15:28
Pojawiło się ogłoszenie na Managera Exportu i zastanawiam się czy nie złożyć aplikacji. Ale na stronie firmy znalazłem inne ogłoszenie - na Managera Sprzedaży. Czy ktoś wie, czy to chodzi o jedno i to samo stanowisko? Szukają kogoś konkretnie do exportu, czy ogólnie do sprzedaży? I czy są to nowe stanowiska związane z rozwojem firmy, czy też rotacja jest taka duża?
aminowo 2016-09-22 18:17
@Cfyik. A ty czym sie zajmujesz?
anna 2016-09-24 17:50
Mieli dać znać do tygodnia. Uważam, że jeżeli obiecują się odezwać to czy dostane pracę czy nie powinni dać decyzję.
past 2016-10-07 20:26
Produkują fajny produkt ,lecz właściciele marżą o ziemi obiecanej. Zarządzenie średniowieczne . (usunięte przez administratora)
5
fc 2016-10-07 21:08
no tez mi się nie wydaje ze to jest jednak możliwe
zdziwiony 2016-11-09 17:24
po raz który D-M szuka w tym roku menadżera do działu handlowego? o co chodzi z tymi naborami?
cała prawda 2016-11-17 19:13
Ha ha ha
zaciekawiony 2016-11-21 22:25
ciekawe czy firma doceni w tym roku pracowników na święta?
onyx 2017-01-18 17:33
Po raz kolejny widzę ogłoszenie na Menadżera do działu handlowego i zastanawia mnie czym jest spowodowana aż tak duża rotacja pracowników?co firma oferuje pracownikom? jakieś benefity szkolenia bony wyjazdy integracyjne? Zastanawiam się nad aplikacją.
Myślę 2017-01-19 10:14
Fajna firma i mam tu aplikować. Nauczony doświadczeniem staram się nie brać na poważnie postów oczerniających. To piszą frustraci bardzo często zwolnienie z pracy za złą pracę. Prawda wychodzi na rozmowie iw pracy, po tym można sobie odpowiedzieć jak jest naprawdę.
Zezulec 2017-01-23 13:05
Jeśli ktoś pisze tylko prawdę to nie powinien kryć się.
ktoś 2017-01-26 15:49
A co z kierownikiem handlowym się stało?
ktoś 2017-01-26 17:57
jakim kierownikiem?
ona 2017-02-01 19:14
słyszałam, że też zrezygnował
2
EHHH 2017-02-02 07:30
Sherlock Holmes - TO TY NIE JESTEŚ
2
kotek 2017-02-02 07:57
To ciekawe dlaczego 70% załogi jest ze stażem ponad 10 letnim ?
1
kotek 2017-02-02 14:04
A ja widzę że jesteś mądralą źle poinformowaną. I Twoje statystyki ni jak się nie zgadają.
Swoją drogą wszechwiedzący "wiem" ma wiedzę nieograniczoną nawet odnośnie wysokości świadczeń emerytalnych które pobierają pracownicy.
1
Ochotniczka 2017-02-08 18:01
Czy Dan-Mark prowadzi aktualnie rekrutacje? Widziałam kiedyś ofertę na pracownika działu handlowego z językiem angielskim a wiem, że to dobra firma . Czy jest jeszcze taka potrzeba? Czy firma stawia na wstępie jakieś warunki? Jaka jest atmosfera w pracy?
obserwator 2017-02-08 20:00
z tego co można zauważyć rekrutacja do tego działu trwa przez cały rok muszą mieć niezłą rotację. Jak wiesz, że dobra firma to aplikuj a nie zadajesz głupie pytania na forum.
1
Zawiedziona 2017-02-08 20:02
chyba jeszcze szuka - (usunięte przez administratora)ciągle szukają; jak wytrzymasz trzy miesiące to postawię Ci szampana:) - takie masz warunki.
1
kotek 2017-02-12 14:04
W środę był taki wysoki sprawiający profesjonalne wrażenie, pewnie kandydat na to stanowisko. Interesował się firmą, spotkanym zadawał, trochę mądrych pytań. Pewnie jak zobaczył jak to wygląda i porozmawiał z D. to uciekł w podskokach... Problemem mogło też być wynagrodzenie... Zapewne będą szukać kolejny rok...
4
Mykan 2017-02-12 17:06
Ja myślę, że niektórzy muszą marudzić ponieważ to jest ich pasja. To ciągłe gdybanie to masakra. Ja się ciesze , że mogę tu pracować i nie narzekam na zarobki ani na atmosferę, tym bardziej że sami ja tworzymy. Więcej pozytywnego myślenia może tylko pomóc.
3
Pracownik 2017-02-19 13:56
Każda firma ma w swojej historii lepsze i gorsze chwile.
wk.ony 2017-02-23 21:32
Jak wam kur mać nie pasuje to się wynoście z tej firmy!!! kto wam każe tam siedzieć i narzekać?? ?wylewacie swoje gorzkie żale tutaj TCHÓRZE!! co nie masz odwagi iść na góre? nie ma lodówki fakt ! przydałaby się! ale jej nie ma! ile razy jeszcze będziecie tutaj pisać o tej lodówce????? jak ci nie pasuje to się wynoś tam gdzie jest cudownie!! ciepło zimą zimno latem i jest LODÓWKA! AKWARIUM nie potrzebuje współczucia!
3
Heheszki 2017-02-25 08:59
Ktoś nie wytrzymał i właśnie pokazał swoje oblicze. Właśnie taki jest Danmark i ich wewnętrzny język;) dziękuję Teraz chyba juz wszyscy potencjalni pracownicy się dowiedzieli;)
4
smutna prawda 2017-02-25 11:12
święta racja! oto cała żółć i język nienawiści koleżanek z akwarium. oto atmosfera którą - jak ktoś słusznie zauważył na tym forum - sami tworzymy .....
3
Onyx 2017-02-25 11:42
ludzie zastanowcie się nad swoim postepowaniem jeżeli myślicie że możecie bezkarnie oczerniac tutaj wszystkich za wszystko to jesteście w błędzie
1
magia pieniądza 2017-02-25 20:02
ktoś usunął niewygodne opinie z września, października, listopada!!! O rzesz.... zniknęły bezpowrotnie ...
3
nie ww 2017-02-25 23:21
Nie podoba Ci sie praca w Danmarku to odejdź. Nie pluj i nie oczerniaj bo w końcu dostajesz wynagrodzenie na czas i masz duże możliwości organizowania pracy wg swojej wizji. Nikt jej nie narzuca.
Uuu... Lodówka mała. Żenada. To jest rzeczywisty problem? Pracuje tam ponad 10 lat i nie mam 50tki i mam inne również perspektywy ale doceniam to co pracodawca oferuje. Czemu nikt nie wspomni na jakich dobrych warunkach jest opieka medyczna oplacana przez pracodawce. Może odrobina identyfikacji z firmą jak i mniej roszczeniowa postawa.
3
xzg 2017-02-26 00:09
jesli myślicie ze po wpisać nie widac kto pisze to sie mylicie. Każdy ma określony styl wymowy nawet jak sie podpisujesz roman onyx czy Aneta
Edyta 2017-02-27 13:36
@nie ww opieka medyczna to duży plus, a czy są jeszcze jakieś inne dodatki?
Ilona 2017-02-27 16:59
opieka medyczna to niewątpliwie ogromy plus, za 20 zł masz pakiet gdzie możesz korzystać z wizyt u wszystkich specjalistów w tym nawet wizyty domowe jeżeli zajdzie taka potrzeba. Na NFZ trzeba czekać pół roku tutaj 3 dni lub 7 w zależności od rejonu i specjalisty. Pakiet jest dla Pracownika i najbliższej rodziny. Jest też karta MULTISPORT można chodzić do bólu na wszystkie siłownie baseny groty solne itp.Jeżlei masz dziecko np do aqa parku. Do tego miła atmosfera i ludzie z którymi można pogadać o wszystkim. To jest bardzo ważne w pracy.
magia pieniądza 2017-02-27 17:11
Pani Redaktor - dlaczego niepochlebne posty, które zostały opublikowane 3-4 miesiace temu ostatnio zniknęły z tego forum??? Nie zawieraly wulgaryzmów ani innych cech dyskwalifikujacych je w tej otwartej dyskusji na temat firmy Dan-Mark. Czy GoWork jest jeszcze miejscem, w którym mozna podzielic sie wszelkimi spostrzezeniami? Czy tez miejscem, w którym za odpowiednia oplata firma moze "wykasowac" wszelkie niepochlebne opinie o niej? Byliscie naszą ostatnia nadzieją na to, ze wlasciciele firmy skieruja jakąkolwiek uwage na potrzeby nas, tj. pracowników. Godząc sie na tuszowanie faktów nikczemnego traktowania ludzi, utwierdzacie własicicieli w przekonaniu, ze są panami sytuacji i moga wszystko.
6
Edyta 2017-03-06 12:28
@magia pieniądza w ofercie naszej firmy nie ma możliwości płatnego usuwania niepochlebnych opinii. Sytuacje, o których Pani mówi należy zgłaszać do administratora strony pod adresem: admin@gowork.pl. Może warto bezpośrednio zwrócić uwagę właścicieli na Państwa potrzeby?
magia pieniadza 2017-03-19 08:18
Taaaa, to świstak siedzi i usuwa!!! Albo same wyparowują. Wolność wypowiedzi taka sama jak w TVP. Na szczęście są inne miejsca w necie. Wasza podatność na naciski ze strony takich Marianów sprawi, że ludzie przeniosą się na inne fora.
5
ja 2017-03-20 16:30
Widzę, że w ciągu miesiąca wyparowało ponad 10 opinii - również moja o rekrutacji przez szefostwo z lutego. Po co prowadzicie ten serwis, skoro komentarze są usuwane?
4
Natalia 2017-03-28 20:40
Dan-Mark działa już prawie 30 lat, ciągłe sie rozwija z czego sie bardzo cieszę.Jeśli chodzi o znikające wpisy to myślę, że nie musimy czytać tych niecenzuralnych słów.
1
jaja 2017-03-31 08:15
Czy nowy Pan Dyrektor Handlowy pracuje jeszcze? A stara ekipa z akwarium została?
szkoda gadać 2017-03-31 09:15
Niestety moje wcześniejsze wpisy dotyczące rekrutacji zostały usunięte. Ciekawe dlaczego.... Moje doświadczenie w kontakcie z właścicielami tej firmy jest negatywny.
5
Ciekawski 2017-03-31 20:53
A czy ktoś ma pomysł co zrobić zeby było lepiej ?
Iza 2017-04-04 19:08
Czy Dan-Mark ma jakieś nowe oferty pracy? Nic nie mogę znaleźć a zależy mi na pracy bo słyszałam, że to dobra firma.
Michał 2017-04-13 08:15
Nie polecam tej firmy. Szukajcie dalej.
3
Jurek 2017-04-25 16:34
Dan-Mark świetna firma,działająca na rynku od 1988 roku i zatrudniająca około 300 osób. Myślę, że na taką ilość pracowników te kilka wpisów nie jest żadna miarodajna opinią. Zastanawiam się czy konkurencja tak działa?
Maria 2017-05-10 08:14
Spróbowałam. Nie chciałam kierować się opiniami na forach. Byłam, widziałam, porażka.
3
Matylda 2017-05-10 10:14
Czy jesteście pewni, że nie da się napisać coś dobrego o firmie? Wszędzie może być różnie, raz lepiej raz gorzej, kłopoty nie omijają firmy i teraz należy przetrzymać ten czas. Spory między kontrahentami są również częścią działalności.
vasyl 2017-05-12 11:49
Jaki jest nowy dyrektor handlowy? Jak funkcjonuje dział sprzedaży w Dan-Marku?
do vasyla 2017-05-12 14:55
książkę piszesz? a może prace dyplomową na temat firmy?
Mańka 2017-05-17 20:42
Wydaje mi się, że w firmie jest całkiem dobrze. Nie maja wcale nowych ofert pracy a to świadczy jednoznacznie, że jest stabilizacja i pracownicy nie zmieniają pracy ponieważ jest im tu dobrze. Jeśli jest coś nie tak trzeba poprawiać.
Zostaw swoją opinię o Dan-Mark - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dan-Mark