brak logo

Bipromet S. A

Katowice

Opinie o Bipromet S. A

anonim 2009-06-16 20:11:23
Bipromet S. A było biurem projektowym solidnym i profesjonalnym.W okresie swojej świetności jak wszystkie tego typu biura rządziło się prawami rynku i ekonomi, było wtedy bardzo rozwojowe.
Atmosfera i ludzie tam pracujący potrafili być fantastyczną "szkołą życia".
Najbardziej podobała mi się w Bipromet S. A. atmosfera i ruchomy czas pracy.
1
anonim 2009-06-17 11:32:16
NIE polecam
1
anonim 2009-06-17 11:32:53
Ja również
anonim 2009-06-17 11:33:23
Tez uważam że firma jest bardzo profesjonalna
pracownik 2009-07-20 19:08:51
Slaba organizacja. zarzadzanie, slabe zarobki, znikome mozliwosci rozwoju, firma skaldajaca sie z emerytowanych pracownikow, szkoda gadac
madoks 2009-12-12 13:47:08
pracownik - 2009-07-20 19:08:51Slaba organizacja. zarzadzanie, slabe zarobki, znikome mozliwosci rozwoju, firma skaldajaca sie z emerytowanych pracownikow, szkoda gadacTylko Ci emerytowani pracownicy Biprometu przekazują młodym swą wiedzę a w innych firmach starzy ( usunięte przez administratora )
1
nick 2010-01-05 08:31:17
Z przekazywaniem wiedzy się nie spotkałem...wręcz odwrotnie. Może trafilem na taki dział.
do nicka 2010-01-06 18:06:12
nick - 2010-01-05 08:31:17

Z przekazywaniem wiedzy się nie spotkałem...wręcz odwrotnie. Może trafilem na taki dział.

Wręcz odwrotnie? Czyli zabierali Ci ją? [usunięte przez admina]
brzydal 2010-01-14 21:15:28
No totalne ( usunięte przez administratora ). Ale fajne ze sa tam szczesliwi ludzie. Trzymam kciuki.
anonim 2010-06-07 16:30:22
pracownik - 2009-07-20 19:08:51

Slaba organizacja. zarzadzanie, slabe zarobki, znikome mozliwosci rozwoju, firma skaldajaca sie z emerytowanych pracownikow, szkoda gadac

Jak może być dobrze zarządzana jak rządzi nią informaczyna, hahaha a cała reszta podskakuje jak on im zagra.
Poszukiwacz 2010-08-05 21:43:03
Czy ktoś wie jak się tam pracuje informatykom? Właśnie czytałem ogłoszenie o pracę. Czy to prawda ze z tym ich głównym informatykiem nie da sie wytrzymać? Koleś który z nim pracował mówił ze to szaleniec? Czy ktoś mi może przybliżyć wątek. Zależy mi na pracy ale chcę wiedzieć czy nie wdepne w gówno.
anonim 2010-08-10 21:30:45
Poszukiwacz - 2010-08-05 21:43:03

Czy ktoś wie jak się tam pracuje informatykom? Właśnie czytałem ogłoszenie o pracę. Czy to prawda ze z tym ich głównym informatykiem nie da sie wytrzymać? Koleś który z nim pracował mówił ze to szaleniec? Czy ktoś mi może przybliżyć wątek. Zależy mi na pracy ale chcę wiedzieć czy nie wdepne w gówno.

Wdepniesz. Wprawdzie małe ale śmierdzące jak cholera! Popytaj pracowników BPM.A informatycy przewijają sie tam co parę miesiecy nowi. [usunięte przez admina]
1
poszukiwacz 2010-09-11 20:24:54
Byłem na rozmowie. Całkiem sympatyczny gościu, nie wiem co od niego chcecie. Moze nie ma zbyt wielu wiadomości, co było słychać, ale w końcu ma od tego pracowników. Sprawia dobre wrażenie.
zadowolony 2013-06-14 17:42:55
anonim - 2013-05-22 18:32:18

To jak to w końcu jest z pracą w Bipromet? Wasze opinie dotyczą pracy na jakim stanowisku? Jak jest z nadgodzinami. ekstra płatne? Istnieje jakiś system premiowania, za dobrze i szybko wykonaną robotę? Pensja wpływa na czas? Z góry dziękuję za waszą pomoc i rozwianie moich wątpliwości, pozdrawiam, Stanisław.
Nadgodzin nie robimy bo nie mamy potrzeby. Premie płacą tak jak piszesz. Pensja jest przed czasem.
1
anno 2014-04-30 17:49:37
czy wie ktoś jakie są teraz zarobki w Bipromecie w pracowni elektrycznej na stanowiskach Projektant i asystent projektanta? Jak się pracuje w firmie po wejściu w skład grupy kapitałowej KGHM? Będę wdzięczny za szybkie informacje.
2
ciekawski 2014-10-07 20:59:15
Czy można się w Bipromecie czegoś konkretnego nauczyć? Jak jest z tym przekazem wiedzy? Są tam jacyś kumaci ludzie?
1
vvv 2014-11-18 22:41:28
Jak chcecie się czegoś nauczyć polecam wybrać inną firmę.
do vvv 2014-11-23 18:34:28
A najlepiej szkołę.
Paweł_Ch 2016-01-15 11:42:00
Witam,
Ostatnio spory nabór pojawił się na stronie firmy, czy to jakaś zorganizowana akcja, ze względu na natłok prac, czy KGHM ma dla Biprometu Wiele zadań? Jak sytuacja w firmie po wejściu w skład KGHM? Czy godziny pracy są elastyczne, czy sztywno 8-16? Jak atmosfera w działach/branżach? Czy jest jakiś "social"?
Erwin 2016-04-16 14:13:20
Oni mają ogrom chętnych do pracy, zwłaszcza ludzi po mechanice i budowie maszyn bo tych na rynku pracy jest bardzo wiele, wbrew temu co trąbią w mediach. Ludzie też znacznie chętniej wolą pracować w dużej, poważnej firmie niż u prywaciarza płacącego grosze. Cóż, ja próbowałem już trzykrotnie, ale bez skutku. Może komuś z Was się uda :)
kratka 111 2016-06-21 13:05:45
Witam Wszystkich. Dostałam zaproszenie na rozmowę na stanowisko projektanta instalacji wod.-kan. Czy ktoś może mi napisać jak wygląda rozmowa i jak wygląda praca w dziale projektowym instalacji?
kratka 111 2016-06-21 13:54:13
Projektant, asystent projektanta do wodkanów tak powiedziała Pani z HR. Zdrowa konkurencja zawsze jest wskazana:)życzę powodzenia :). Czasem trzeba podjechać na jakąś budowę więc prawo jazdy się przydaje. Ponieważ nie jestem z Katowic to nie wiem czego się spodziewać. Czy chętnie patrzą na przyjezdnych?
kratka 111 2016-06-21 15:36:15
Podobno rozmowy mają być w czwartek i piątek.
kratka111 2016-06-21 20:27:00
Aplikowałam na projektanta instalacji wodno kanalizacyjnych. Ogłoszenie znalazłam na pracuj.pl było aktualne do 05.06.2016.
kratka111 2016-06-21 20:38:07
To jest naprawdę aż tak dobra firma że jest takie zainteresowanie pracą w niej?
Zenek-elektryk 2016-09-17 22:39:24
Projektanci są wporządku niestety dyrekcja i kierownictwo to jakaś masakra. Prawie wszyscy to tacy Nikosie Dyzma. Długa historia która jest marnowana przez kiepskim maganerów.
Nick 2016-10-21 17:08:13
To zaproponuj dobre zmiany jak masz jakiekolwiek pomysły. Dobrze się krytykuje jak się siedzi w pokoju na krzeselku i nic nie robi.
Zostaw swoją opinię o Bipromet S. A - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bipromet S. A