logo TROPS S.A.

TROPS S.A.

Toruń

Opinie o TROPS S.A.

anonim 2011-01-04 08:40
ogólny chaos wśród decydentów, bałagan w organizacji logistycznej i pewnie, jak w większości firm, epidemia obłudy.
anonimmm 2011-08-19 11:54
zgadzam się z przedmówcą, syf, kiła i obłuda! Pieniądze na czas wypłacane, tylko ,że grosze za ciężką pracę, człwoeik z biura ponosi odpowiedzialność za magazyniera, który towar odsprzedaje na lewo, gdzie tu logika? A później po sądach targają. NIE POLECAM!
6
Rahab 2012-01-22 11:01
Zgadzam się z moimi poprzednikami. Ogólna obłuda, zakłamanie i kombinowanie jak jeden drugiego ma zrobić w balona. Biurowiec czy sprzedawca czy magazynier to wszystko jedno. Zarobki dobre tylko dla \"ulubieńców\".
nikt 2012-09-14 22:31
praca jak wiele innych... dają dość dużą samodzielność w pracy - to plus, pracowałem, trafiłem na naprawdę fajną ekipę współpracowników - kolejny plus, a ostatni plus - starzy klienci i to byłoby na tyle plusów.
generalnie jeden wielki bałagan, system komputerowy kuleje na podstawowych sprawach a tych u góry to nie obchodzi przecież im to nie przeszkadza, im wykresy wychodzą. byłaby to fajna firma gdyby tylko wiedzieli czego chcą i działali wg jakiegokolwiek logicznego planu. Tam niczego nie można być pewnym. Dzisiaj są zadowoleni a następnego dnia każą wszystko wywracać do góry nogami - bo przez noc koncepcja się zmieniła... jak by to było stoisko z ziemniakami na rynku a nie sieć handlowa.
5
MIKA 2014-05-04 20:34
Czy ktoś może powiedzieć jak pracuje się jako PH, jakie zarobki i targety
janton 2014-11-02 09:49
Czy ktoś może powiedzieć jak pracuje się jako PH, jakie zarobki
3
anonim 2014-11-13 22:19
najgorsza firma w Polsce, oszuści, złodzieje i cwaniaki jest tyle hurtowni budowlanych że nie warto z tą firmą współpracować i z tymi ludźmi,
1
abrakadabra 2015-02-06 14:33
Jest supeR, atmosfera w pokoju wyśmienita, przyjaźni ludzie! Nie wiem jak w czasie wojny.
5
Mesjasz 2016-04-08 21:30
Dokładnie strzał w kolano :D
1
jhc 2016-05-02 15:21
czyli ze jestes z.eb.m genetycznym od urodzenia?
Gość 2016-05-24 20:07
jako obecny dyrektor personalny w miedzynarodowej korporacji i przeszly pracownik wysokiego szczebla w Tropsie moge stwierdzic ze firma Trops bardzo dba o pracownikow. Zapewnia jak na dystrybucje budowlana bardzo dobrej klasy samochody dla kadry sprzedazowej oraz czytelny system prowizyjny. Polecam
2
Petrowice 2016-05-31 22:36
Próbują przeprowadzać profesjonalne rekrutacje ale w gruncie rzeczy są bardzo amatorskie, osoby które je przeprowadzają robią to w sposób nieudolny przez co już podczas rozmowy rekrutacyjnej widać chaos. Próbują pozyskać ludzi z doświadczeniem ale kończy się na tym, że biorą bez albo z marnym bowiem pieniądze jakie proponują są po prostu marne i każdy kto ma sensowne doświadczenie po dokładniejszym zapoznaniu się, ofertę odpuszcza... Niestety nie tędy droga, proste rzeczy potrafi każdy sprzedawać ale tam gdzie trzeba się pogłowić, to co dla innych jest podłogą dla handlowców Tropsa jest sufitem o czym jako zaopatrzeniowiec chcący coś załatwić w Tropsie niestety spotkałem się z tym wiele razy. To co bez większego problemu udało załatwić mi się w wielu firmach w Polsce, dla Tropsa temat był nie realny z podkreśleniem, że są fachowcami i nigdzie tego nie załatwie skoro oni nie załatwią... Praca w Tropsie to odpowiedzialność materialna i finansowa za magazyn, gdzie niekiedy na danym stanowisku nie ma się dosłownie żadnego wpływu na niego. Praca taka, że się nie namęczysz ale też za dużo i nie zarobisz. Inne firmy z tej branży dają dużo lepsze zarobki dlatego prawdziwych fachowców u nich brak. Praca dobra ewentualnie dla osób chcących zatrzymać się na chwile lub też bez większego doświadczenia nie mających za dużych ambicji zarobkowych.
Bardzo zadowolony klient 2016-10-07 20:14
HAHA to był super ruch z otworzeniem oddziału w Pruszczu , dzwonie po dystrybutorach o cene na dany produkt , jak już mam najniższą to ja zaniżam o 10% , dzwonie do waszego nowego dyrektorka mówie że konkurencja ma taką a taką cene a on jeszcze zjezdza hehe nic tylko kupowac w Tropsie .
8
Ja 2016-10-09 20:40
:))))))) he dawno sie tak nie usmialam , gratulacje dla włodarzy tropsa za tak genialne posuniecie czyli otworzenie nowego oddzialu pod dyktando czlowieka ktory zostal usuniety z bech oczywiscie nie za obsuwe w obrotach tylko za przesuwanie gratisow do swojego lewego punktu i sprzedazy ich z 1 000 000 marza( Ci co maja wiedziec to wiedza :) ) pozdro frajerzy ;)
Ja 2016-10-09 20:41
:))))))) he dawno sie tak nie usmialam , gratulacje dla włodarzy tropsa za tak genialne posuniecie czyli otworzenie nowego oddzialu pod dyktando czlowieka ktory zostal usuniety z bech oczywiscie nie za obsuwe w obrotach tylko za przesuwanie gratisow do swojego lewego punktu i sprzedazy ich z 1 000 000 marza( Ci co maja wiedziec to wiedza :) ) pozdro frajerzy ;)
1
Gutek 2016-10-10 10:58
Ja tu widze w komentarzach za duzo zawisci i zazdrosci , gowork sluzy do wyrazania opinii na temat pracy w danej firmie a nie wylewania zali i tego sie trzymajmy , pozdrawiam Gutek
1
maja 2016-10-10 11:08
Przedstawiciel Handlowy - Doradca Techniczno-Handlowy jak na razie jest u nich potrzebny z tego co widze i zastnawiam się jak z wynagrodzeniem jest, czy nie ma problemów.
aa 2017-02-02 18:44
Mariusz niech ludzie piszą jak jest.... najniższe krajowe, wszyscy to złodzieje wg prezesa c.
v Prezes f. pionek marionetka bez możliwości decydowania Zmienny jak wiatr. Najlepsza jest gwiazdą M.M. no i najnowszy nabytek zięć prezesa ucho prezesa podpier... Wszystkich.
ludzie omijajcie szerokim łukiem opowieści piękne później rozczarowanie.
P.pola... był jaki był ale ci to fantasci. Nie polecam
6
Ukrainiec 2017-02-20 17:10
Opinie w trops Toruń adres Skłodowskiej-Curie 99 szukają sprzedawców ale jak wygląda sprawa finansowa i czy są jakieś benefity, umowa na jaki okres
Aneta 2017-03-01 12:36
@Ukrainiec próbowałeś skontaktować się bezpośrednio z firmą? Tutaj znajdziesz numer telefonu oraz adres mailowy: http://www.trops.pl/pl/kontakt
jr 2017-03-02 18:19
a ja jestem zadowolony z pracy w tej firmie:)
ten 2017-03-02 23:28
jako obecny pracownik...... nadal wielki chaos w organizacji!!!! ps... w/w Pan już nie pracuje
Ukrainiec 2017-03-04 13:25
Witam. Praca sprzedawcy Trops jak w ogłoszeniu na pracuj.pl dotyczy oddziału Trops ul.Okólna gdzie jest to inny odział Tropsu tzn właściciel i syn prowadzą punkt. A co wiąże się z tym dostaniesz umowę na 3 miesiące jako "sprzedawca" ale głównie do spraw inwestycyjnych rejon lewobrzeżny Toruń gdzie tych inwestycji jest mało, a po sezonie letnim NARKA. Pieniądze na rozmowie rekrutacyjnej proponują marnę.

Niech Trops zmieni treść ogłoszenia bo wprowadza ludzi w błąd.
4
Aneta 2017-03-07 14:48
@ten możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w firmie? Co rozumiesz przez "wielki chaos"?
Nick 2017-03-15 12:52
Jaka stawka dla magazyniera z uprawnieniami? Sa jakies nadgodziny, weekendy?
allllleluja allllleluja 2017-04-24 18:20
na rynku panuje teraz swoista konsternacja , trops z Pruszcza wysyla maile do klientów aktualnego matbudu poprzedniego tropsa gdynia ze maja kupowac u nich jako ze sa ich spadkobiercami , klienci maja gleboko w d...e obydwie firmy , jako ze matbud nie ma towaru ma mega slabe ceny na farby atlasa itd itp ,ich handlowiec majacy sie zajmowac redystrybucja ponoc bardzo choruje, musial isc na L4, wiec kupuja u innych regionalnych dystrybutorow, jak zwykle trops strzal w kolano , mi sie wydaje ze w tej firmie stary powinien juz dawno oddac stery i to nie swoim smiesznym niezdarnym pociotkom, ktorzy doprowadza te firme oczywiscie na dno ,bo sa zwyklymi frajerami z przerostem ego[juz slysze te usprawiedliwenia po bankrucie -"bo to" "bo tamto" "nie dalo rady bo wiesz"] tylko sprawnem managerowi z prawdziwego zdarzenia, pozdrawiam przeserdecznie
3
Aneta 2017-04-25 09:17
@ReeF bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi w komentarzach. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego co Ty uważasz na temat firmy TROPS S.A. jako pracodawcy, ale pamiętaj by komentarz ten był zgodny z regulaminem.
M.M. 2017-05-18 17:45
Firma prezesów viceprezesów kierowników, szefów marketingu, kierowników ds klientów kluczowych..... potrafią się tylko tytulowac. Wymagania nie adekwatne do tego co proponują.
zwykła banda cwaniaków co by utopila w łyżce wody.
3
Aneta 2017-05-19 09:10
@M.M. Rozumiem, że według Ciebie TROPS S.A. stawia pracownikom duże wymagania. Mógłbyś powiedzieć na jakim stanowisku pracowałeś w firmie? Co uważasz za słabe strony firmy, a jakie widzisz plusy z prac tutaj?
Cinek 2017-06-08 20:12
Chłopie nie rób sobie jaj tylko się zwolnij jak Ci się nie podoba
1
domyśl się 2017-06-12 17:01
żadnej merytoryki na tym formum, tylko banda rozżalonych dupków i konkurencja
Aneta 2017-06-13 15:02
@domyśl się bardzo chętnie zapoznamy się z merytorycznymi opiniami. Może Ty mógłbyś się wypowiedzieć odnośnie tego jak oceniasz firmę jako pracodawcę? Twoja merytoryczna ocena będzie bardzo cenna.
sropstrops 2017-06-23 22:06
Burżuazja burżuazja a reszta średnio 2250 na ręke , smutne
2
Pruszcz RuLeZ 2017-07-07 23:08
Firma żenująca jeśli idzie o zarobki , warunki pracy , rzetelność w realizowaniu zapowiadanych zmian , realizowaniu konkretnych dalekosiężnych planów. Prezes to człowiek żyjący przeszłością , nieznający obecnych realiów bądz co bądz rządzących teraźniejszym rynkiem materiałów budowlanych, przez co firma niegdyś znacząca, mająca wkład w rozwój polskiego rynku materiałów budowlanych na dzień dzisiejszy znaczy mniej niż 1 do potęgi 2 czyli zero.
2
Wtyka preza 2017-07-13 21:14
Jeżeli chodzi o przeinwestowany oddział Pruszcz to mam taką samą beke jak rok temu, aczkolwiek rok temu dowodził temu oddziałowi sam Napoleon Bonaparte rynku materiałów budowlanych województwa pomorskiego. Na dzień dzisiejszy również obowiązuje zasada -dzwonisz do Tropa PRgda i mówisz że konkurencja oferuje cene X a oni z miejsca zjezdzaja o 5%, wiec tak naprawde nic tylko robic zakupy w tropsie. Czlowieku odpowiedzialny za polityke tego tropa podaj sie do dymisji po czym bez chwili zbędnego namysłu, w twoim wypadku karkołomnemu wysiłkowi, zmien imie i nazwisko na Frajer Dożywotni.
2
Nick 2017-07-14 11:02
Co ty kirasz, oddział wychodzi na swoje , klienci zadowoleni , napewno pisze to zablokowany za nieplacenie kliencik , albo konkurencyjka walaca prosto w majty przed tropsem
Zostaw swoją opinię o TROPS S.A. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TROPS S.A.