brak logo

Albert Heijn

Zaandam

Opinie o Albert Heijn

machito 2010-01-26 11:30:14
Pracowałem rok w AH i wracam tam od 1 marca. Ja nie narzekałem ani na prace, a tym bardziej na koordynatorów. Pracowałem przez Proflex. ogolnie uwazam ze praca b. fajna i kasa tez nie jest zła. Nigdzie nie jest idealnie, ale tam jest jest ok. Tylko Proflex!!
Yasar 2010-02-19 00:38:13
Masz moze namiary na te agencje Proflex???? Bede zobowiazany.
4
D.R 2012-02-17 15:51:53
Praca w Albert Heijn - na akord - hala ciepła i zimna !
Przeważnie przyjmują tam do pracy przez biuro P+M - ludzi nie znających języka , mało inteligentnych - praktycznie wyrzutków naszego polskiego społeczeństwa i nie tylko !
Kobieta - polka -(usunięte przez administratora) - która pracuje w biurze P+M - to osoba bardzo mało inteligentna - nie potrafiąca nic poprawnie załatwić , nie potrafi nawet wyliczyć prostego wynagrodzenia z tygodniową pracę !
Robi błędy - za które - jeśli pracownik tego błędu się dopatrzy - oskarża pracownika że nie odbiera telefonów na wezwania do pracy - gdy takiego faktu nie ma - wymyśla różne historie - by doprowadzić do zwolnienia danego pracownika !
Jest osobą niekompetentną , kłamliwą i fałszywą !
Nie wiem na jakiej podstawie piastuje to stanowisko - ale chyba można się domyśleć za co :-)- jeśli poziom inteligencji wynosi 0 !
Strzeżcie się (usunięte przez administratora)
LOLO MANOLO 2012-04-13 09:41:07
A TA (usunięte przez administratora)TO CO ONA ROBI W TYM BIURZE ONA ZAŁATWIA PRACE POLAKOM .....? A MOZESZ PODAC NAMIAR NA TO BIURO P&M TEL.BEDE WDZIECZNY ....
fred 2012-07-20 12:08:57
Sorry, ale chyba pomyliłeś firmy, w P+M w Albercie nie robi się na akord, tylko na godziny, angielski jest wymagany minimum komunikatywny, teraz także holenderski trzeba znać, więc piszesz tu jakieś farmazony....
jan 2012-08-11 14:50:05
...a co do (usunięte przez administratora)to chyba ja nieznasz !!normalna babka tylko jak widzi lamusa to tez takiego z Ciebie robi proste ..kwestia dogadania sie ! pracowalem tam rok i niebawem wracam komunikatywnie rozmawiam w .j angielskim i dobrze w nederlandzkim ...a ty piszesz farmazony a ludzie czytaja ..napisz ze nie ogarniales pracy i tyle..pozdro dla PiM:) j jest potrzebny w minimalnym stopniu ,bo zawsze Ci ktos cos podpowie no i jak by nie bylo to jest (usunięte przez administratora),tez po to...:):)pozdro!
1
Misia1 2013-02-07 12:04:26
sluchaj kolego nie pisz takich glupot ,to Ty jestes nieodpowedzialny i pewnie zle pracowales a zwalasz wine na (usunięte przez administratora). Widac nie nadajesz sie do tej pracy , i zjedz do Polski spowrotem. Te slowa ktore tam napisales podlegaja pod paragraf. Pozdrawiam .
joanna 2013-04-15 21:33:48
dziekuje za mile slowa, moze dlatego zostal Pan wlasnie zwolniony!
niko 2015-05-11 13:36:02
Hey, ja jade do alberta ale do rotterdamu przez otto
Queensday 2016-02-10 16:21:00
powiem tak ta praca to wyścig szczurów to nie jest normalna robota do tego jak trafisz na lumpów ćpunów i nie myjusów z Polski to makabra polacy sami sobie tempo wyrobili a Polaków w Holandii mają za psy polacy to najgorsze ŁAJNO za granicą
4
atram 2016-03-13 19:03:14
Witam, czy może mi ktoś powiedzieć jak mogę się dostać do Alberta na magazyn, głównie chodzi mi o to, że jak dzwoniłam do work today, gdzie wcześniej wysyłalam formularz zgłoszeniowy, to mi pani powiedziała że i tak się tam nie dostanę ponieważ nie spełniam wymogów bo nie mam 170 cm wzrostu (aż 3 cm mi brakuje) ;/ Czy jest jakiś inny sposób na to, aby załapać się tam do pracy, bo nie wierze w to że wszyscy, którzy tam pracują spełniają ten wymóg
AcoCieTo 2016-05-21 14:20:14
@mokka. Owszem, Ahold do 2006 w Polsce posiadał sieć sklepów Albert i Hypernova, dopóki nie przejął ich Carrefour. W Czechach za to ta spółka dalej trzyma się nieźle i trzepie siano.
kamcia 2016-05-27 22:34:33
witam mam pytanie odnosnie pracy w zaandam w albercie przez tempo tem jakie sa zarobki i czy jezyk angielski podstawowy wystarczy z gory dzieki za odp
2
Ziomeczek 2016-05-29 20:10:38
Podstawowy angielski wystarczy, sa polscy koordynatorzy i kompletacja z systemem po polsku. A zarobki zadowalajacr chyba ze ponizej 23 lat uwarunkowane wiekiem, wiec jezeli masz 18 lat to juz nie tak fajnie
wara 2016-08-22 14:25:17
Przygotuj się dziewczyno na bardzo ciężkie warunki pracy i agresywnych koordynatorów.Ich motto to zapożyczone od Adolfa "arbeit macht frei". Dodatkowo jak będziesz mieszkać na ich mieszkaniu, możesz spodziewać się wysokich kar finansowych za praktycznie wszystko (Np. ktoś zapali w mieszkaniu papierosa, przyjdzie KAPO tempo teamu i wszyscy dostaną po 100 euro kary) Tempo team jeszcze kilka lat temu było ok, ale teraz to są na poziomi OTTO. Nie polecam tej firmy. No chyba że ktoś jest masochistą. Pozdrawiam
Lukii 2016-09-28 03:14:09
Witam jaką agencja ma Alberta w zandaam pozdrawiam
23 2016-09-29 17:50:21
@j no o masz racje ja uważam ze zawsze powinno się brac pod uwagę staz pray danej ososby prawda/ tak jak piszesz im człowiek starszy tym ma większe doświadczenie to w sumie logiczne tez jednak jest ..
1
Zostaw swoją opinię o Albert Heijn - Zaandam
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Albert Heijn