Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rieter Automotive Poland

zdjecie uzytkownika
hela - 2012-11-14 01:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest jeden syf wczoraj zwolnili ok.25 osób ze wszystkich zmian,i tak jest tu od zawsze,rotacja załogi i gówniane pieniądze
zdjecie uzytkownika
Zmiana A - 2012-11-16 20:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś wie dlaczego dziś zwolniono 2 osoby ze zmiany A z półek ?
zdjecie uzytkownika
worker - 2012-11-21 21:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie słabo się starali :(
zdjecie uzytkownika
Wasiu - 2012-11-22 09:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podal by mi ktos na adres e-mail tumer reitera w katowicach bo nigdzie nie umiem go znalesc??
zdjecie uzytkownika
wasiu - 2012-11-22 13:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napisecie mi na adres e-amil numer reitera wasmw@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Raooon - 2012-11-27 20:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie sobie spokój z tą firemką. Zarobki to nie zarobki tylko jałmużna, szkoda czasu ogólnie na takich żłobów. ..
zdjecie uzytkownika
były operator - 2012-12-01 17:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopie i tak długo wytrzymałes ja tylko podziwiam ludzi ktorzy tam pracuja a szczególnie kobiety pozdrawiam zmiane C
zdjecie uzytkownika
al - 2012-12-05 00:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kupiasta robota ,ludzi traktują jak [usunięte przez admina]o wypłacie szkoda gadać
zdjecie uzytkownika
gucio - 2012-12-06 15:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżeli 1600 cie zadawala to powiem ci jedno pasujesz do tej firmy bo idac gdzie indziej to masz na reke w takiej branzy 2000 tylko trzeba szukac i chciec .Powiem ci ze na dodatek masz premie uznaniowa a nie jakies wydajnosci ale podejrzewam ze lubisz plotkowac na wszystkich sukcesów i powodzenia .
zdjecie uzytkownika
Aske - 2012-12-06 16:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobać się w Autonuem to może tylko ludziom bez ambicji życiowej.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ja - 2012-12-08 10:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,są może przyjęcia pod autoneum,nie pod agencje,bo jest w internecie oferta z autoneum na operatora maszyn,aplikowałem tam,mam szanse na odzew z autoneum?pzdr.
zdjecie uzytkownika
QQ - 2012-12-11 12:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli lubisz "pracować" jak mały samochodzik na pełnych obrotach za 1300 zł i być jeszcze jechanym przez lidera - "dlaczego tak mało" ? to polecam Ci tą pracę...
Ja dziękuje, zwalniam się po 4 miesiącach przepracowanych.
Pozdrawiam zmiana A - ID2....
zdjecie uzytkownika
oh - 2012-12-11 19:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie 1300 i trze zasuwac no ale pare wariatow sie znajdzie i cisna ile wlezie w tej firmie nigdy nie bedzie dobrze troche pracowałem to wiem co jest grane pozdrawiam zm B
zdjecie uzytkownika
asa - 2012-12-21 19:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie spokój z autoneum..
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-12-30 19:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta, 2000 na rękę. Ciekawe gdzie? Moźe w Tychach,co?
zdjecie uzytkownika
znasz mnie - 2012-12-31 17:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty jesteś chyba nawiedzony ,[usunięte przez admina]?? można stwierdzić ,że jesteś człowiekiem jego pokroju, a w Niemczech sie pracuje , a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak w polsce za psie pieniądze. bo niemiec za takie pieniądze pracować nie będzie , a polak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i da sie jeszcze gnoić :))) pozdrawiam cie kim-kolwiek jesteś :)
zdjecie uzytkownika
Niemiec - 2013-01-01 13:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"W NIEMCCZECH JAK BYLEM TO NORMY SA DWA RAZY WIEKSZE I PRACUJE SIE PO 18 godzin aprzerwa terz jest tylko jedna 30minut" HA HA HA HA chyba w Dachau
zdjecie uzytkownika
Irek - 2013-01-02 20:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To na bank[usunięte przez moderatora]napisał.. sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi, a zarabia z 3 kółka.. żal.
zdjecie uzytkownika
Szpak - 2013-01-05 18:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To napisalem JA, Szpak1! I mam na rękę 2800 i jest git
zdjecie uzytkownika
mind - 2013-01-06 22:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak robota w logistyce bo widzę ze szukają speca ?
zdjecie uzytkownika
czarnuch - 2013-01-08 14:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku z dwuletnim doświadczeniem nie wypowiadaj sie na temat tej firmy bo c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz, a [usunięte przez moderatora] to pewnie do[usunięte przez moderatora] wchodzisz i robisz wszystko co Ci każe, bo na skodzie połowa to same [usunięte przez moderatora] co sie postawić nie potrafią. Ten obóz to jedno wielkie nieporozumienie większość ludzi co tam pracuje to z musu a nie z przyjemności. Góra tylko patrzy jak najwięcej czarnuchom(pracownicy produkcji)[usunięte przez moderatora] i mieć do siebie taka prawda.Liderzy c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystko kładą, łapy od wszystkiego umywają a jak normy nie ma to [usunięte przez moderatora]ak psa.Smród, syf, marne wynagrodzenie nikomu zdrowemu nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-01-09 17:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Połowa tych ludzi co tam pracuje to są najlepsi ponieważ przyjechali na śląsk na burakach by sprzedawać ptaszki z drewna .
zdjecie uzytkownika
IX - 2013-01-09 21:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] jak to[usunięte przez moderatora], burak i tyle, a o [usunięte przez moderatora]uż zapomnieliscie? (zastępca [usunięte przez moderatora]) też wcale nie jest lepsza..
zdjecie uzytkownika
tajniak - 2013-01-11 21:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy chcecie Autoneum jest spoko hahahahah.....frajerzy.Ale tak na serio to w tej firmie troche przepracowałem.zaczynałem od 8.50 brutto na godzinę.Po czterech latach miałem 10.75 brutto na godzinę a nowi dostawali 10,35 brutto na godzinę.Teraz pracuję w innej firmie niecały ro i mam 2600,00 brutto na miesiąc.Cieszę się,że w Autoneum tym syfie juz niepracuje,tam straciłem słuch i zdrowie.Pozrawiam zmianę C.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-01-18 18:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszna firma..
Zwalniam się lada moment.
[usunięte przez moderatora]niech se sam piankuje lewą skodę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rieter Automotive Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Rieter Automotive Poland?
Zadaj pytanie
x