Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rieter Automotive Poland

zdjecie uzytkownika
mind - 2013-01-06 22:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak robota w logistyce bo widzę ze szukają speca ?
zdjecie uzytkownika
czarnuch - 2013-01-08 14:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku z dwuletnim doświadczeniem nie wypowiadaj sie na temat tej firmy bo c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz, a [usunięte przez moderatora] to pewnie do[usunięte przez moderatora] wchodzisz i robisz wszystko co Ci każe, bo na skodzie połowa to same [usunięte przez moderatora] co sie postawić nie potrafią. Ten obóz to jedno wielkie nieporozumienie większość ludzi co tam pracuje to z musu a nie z przyjemności. Góra tylko patrzy jak najwięcej czarnuchom(pracownicy produkcji)[usunięte przez moderatora] i mieć do siebie taka prawda.Liderzy c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystko kładą, łapy od wszystkiego umywają a jak normy nie ma to [usunięte przez moderatora]ak psa.Smród, syf, marne wynagrodzenie nikomu zdrowemu nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-01-09 17:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Połowa tych ludzi co tam pracuje to są najlepsi ponieważ przyjechali na śląsk na burakach by sprzedawać ptaszki z drewna .
zdjecie uzytkownika
IX - 2013-01-09 21:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] jak to[usunięte przez moderatora], burak i tyle, a o [usunięte przez moderatora]uż zapomnieliscie? (zastępca [usunięte przez moderatora]) też wcale nie jest lepsza..
zdjecie uzytkownika
tajniak - 2013-01-11 21:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy chcecie Autoneum jest spoko hahahahah.....frajerzy.Ale tak na serio to w tej firmie troche przepracowałem.zaczynałem od 8.50 brutto na godzinę.Po czterech latach miałem 10.75 brutto na godzinę a nowi dostawali 10,35 brutto na godzinę.Teraz pracuję w innej firmie niecały ro i mam 2600,00 brutto na miesiąc.Cieszę się,że w Autoneum tym syfie juz niepracuje,tam straciłem słuch i zdrowie.Pozrawiam zmianę C.
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-01-18 18:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszna firma..
Zwalniam się lada moment.
[usunięte przez moderatora]niech se sam piankuje lewą skodę.
zdjecie uzytkownika
paulina - 2013-01-18 21:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć , mam pytanie , gdzie w tej firmie można zostawić CV ? Chciałabym się dostać na produkcję. Z góry dzięki za odpowiedź .
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-01-18 23:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to pochwal sie gdzie takie zarobki, chętnię się tam wybiore , bo w potrzebie jestem . pozdro
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-01-19 20:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paulina - 2013-01-18 21:46:57

Cześć , mam pytanie , gdzie w tej firmie można zostawić CV ? Chciałabym się dostać na produkcję. Z góry dzięki za odpowiedź .
musisz zgłosić sie do pokoju nr 46 na 1 pietrze.

na zakład wchodzi sie przez parking.
zdjecie uzytkownika
paulina - 2013-01-20 18:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za informacje ;)
Podjechałam tam ostatnim razem ale troche sie tam pogubiłam, mam nadzieję że jutro juz trafię . pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
operator - 2013-01-21 15:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyno odradzam ci ta prace przeczytaj sobie opinie .
zdjecie uzytkownika
paulina - 2013-01-22 10:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam kiedyś w podobnej firmie na produkcji i nie było tak źle . Wolę sama sie przekonać jak jest naprawdę . ;)
zdjecie uzytkownika
operator - 2013-01-22 15:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem jeżeli pracowałas w podobnej to po co idziesz do takiego samego zakładu ja pracuje na zm A i naprawde nie warto ale jak wolisz ja spadam za niedługo z tej produkcji
zdjecie uzytkownika
paulina - 2013-01-22 15:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego powodu iż do innej pracy ciężko się dostać. Za duże bezrobocie i za duża konkurencja. Jak na razie tylko oddałam Cv , a to czy się odezwą to jeszcze nie wiadomo .
zdjecie uzytkownika
asa - 2013-01-24 16:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno się odezwą.. takich beduinów tam potrzeba..
zdjecie uzytkownika
Kudlaty - 2013-01-28 22:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytajac te wasze komentarze moge sie zalozyc ze nikt z was w Mikolowie z kablach nie pracowal. W autoneum robie niecaly miesiac ale w porownaniu z kablami ta firma to raj dla pracownikow. Robota jest ciezka bo to robota. Jak chcecie cos latwego zatrudnijcie sie gdzies gdzie placa za nic nierobienie (polecam ochrone tylko w 90% przypadkow zaswiadczenie o niepelnosprawnosci) tam 12h patrzysz w sufit za 4zl/h. Normy sa wysokie ale sa DO ZROBIENIA i trzeba zapieprzac ale jak sie czlowiek wprawi po jednym dwoch dniach to idzie pol godziny wczesniej skonczyc. Ludzie co tam robia kilka miesiecy koncza na niektorych detalach 2h wczesniej ale to trzeba chciec i robic a nie puscic 10 cykli i narzekac ze zmeczony.

To robota jest a nie przedszkole. Sie nie podoba - nie pracuj moze rodzice dadza rade utrzymac.
zdjecie uzytkownika
były - 2013-01-29 17:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
człowieku pracując w mikołowie a jestes teraz w autoneum dla mnie jestes zerem i nim zostaniesz poniewaz piszesz ze idzie skonczyc 2 godz predzej kapujesz starych pracownikow
zdjecie uzytkownika
mass - 2013-01-29 20:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dla ciebie zerem bo pracuje? To czym dla ciebie sa bezrobotni? I co ty tu robisz jesli pracujacy w automotive sa zerami to po[usunięte przez moderatora] tu piszesz? Jestes zerem sam dla siebie?
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2013-01-30 15:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kudlaty powaga gdzies ty robil w kablach? Tam w porownaniu z ta firma to sa wakacje a to tez zalezy od stanowiska tak jak tu. Norma do zrobienia? Zapraszam na tunele Volvo 487 (maszyna 2001) i powodzenia. Jak zrobisz wiecej niz 300 to pogratuluje. Norma 385 a standard przy non-stop zamknietej maszynie to 270 wiec nie chrzan mi ze jest do zrobienia.
zdjecie uzytkownika
ade - 2013-01-30 15:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zróbcie normę na lewej skodzie(nowej) kozaki...
tam to tylko [usunięte przez moderatora]ze zmiany A ogarnia w miarę i robi maks 180-220
a[usunięte przez moderatora] tylko stoi jak DEBIL i patrzy jak beduiny obcinają gumę na kopycie, które [usunięte przez moderatora]i inżynierki...
Pozdro
zdjecie uzytkownika
DM - 2013-01-30 17:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,czy może ktoś mi dać adres mailowy do kadr autoneum?chciałbym wysłać CV,dzięki
zdjecie uzytkownika
figa - 2013-01-30 18:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
temat [usunięte przez moderatora]skoda nie trawie palanta wiem jaki ma szacun do kolesi i kolezanek kawał id.Sam zaczynal na prod .stare dobre czasy rietera nigdy go nie lubialem a nawet razem pracowalismy a jak sobie zajaral na 3 zmianie to dopiero byla maskotka latem
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2013-01-30 20:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za skode dziekuje. Wystarczy ze ostatnie 2 dni zadupialem na 2001 i mam serdecznie dosyc.

Ja chce spowrotem na 1011. Moge nawet "kanapki" trzaskac. QQ
zdjecie uzytkownika
Norma2012 - 2013-01-31 23:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kanapki to tylko z "Tasmanem" ^^
zdjecie uzytkownika
lol - 2013-02-01 13:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze chłopaki ze zyjecie ta firma i tak trzymac takich to tam potrzebuja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rieter Automotive Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x