Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rieter Automotive Poland

zdjecie uzytkownika
kol - 2013-06-01 20:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oky
zdjecie uzytkownika
kol - 2013-06-01 20:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kol - 2013-06-01 20:00:19

oky
czy ktoś morze mi powiedzieć o co chodzi z tymi zmianami a b c
ide w poniedziałek do tej roboty
zdjecie uzytkownika
wwww - 2013-06-02 01:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idź do A do [usunięte przez moderatora], naprawdę spoko gość i sympatyczny i pomorze.
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-06-02 17:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najpierw to sprawdż w słowniku pisownię , a potem pisz głupoty bez błędów , wstyd takie byki robić
zdjecie uzytkownika
PP - 2013-06-03 11:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytaj krecie w słowniku co to znaczy ironia.. ale widać, że pracujesz w tym syfie to jesteś zakompleksionym psioczem od [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
autoneum - 2013-06-03 19:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie na hali śmierdzi ??
zdjecie uzytkownika
8224 - 2013-06-04 18:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chyba śmierdzi najlepszy luft był na BL-289 (chyba tak to sie nazywało) takie czorne długie do zafiry jak tam jebało jak ta prasa sie otwierała i ten "buch" siwego dymu ha ha ha ja i ta farba czorno do malowania i [usunięte przez moderatora] co durch plam szukoł . I najlepszy był napis "Uwaga formaldehyd"
zdjecie uzytkownika
oczkodan - 2013-06-05 23:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza to jest maszyna tzw. "nowej skody" bodajże 909b-sk, dwa razy tam piankowałem i to co tam się wyrabia to woła o pomstę do nieba.. Człowiek niemalże leży na maszynie, żeby zapiankować tylną część.. bez jaj a norma to bodajże 105 cykli, ciekawe kto to robi.. jak max da się tam wycisnąć 80 cykli.. przy takiej pracy i piankowaniu dzień w dzień to za rok dwa ma się kręgosłup w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
luuna - 2013-06-10 10:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie, a jak z przedłużaniem umów ? Przedłużają(oczywiście jak norma jest;d), czy raczej zwalniają pracowników i zatrudniają kolejnych i tak w kółko ? I jeśli dają umowę to na ile, pytam bo różnie słyszałam, jedni mówią, że na rok, drudzy, że na dwa, a jeszcze inni, że na pół, heh:) Niech najlepiej wypowiedzą się osoby, które niedawno przeszły z okresu próbnego i mają umowę:) z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-06-10 20:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na 7 miesięcy albo 2 lata :) ale musisz sie postarać :)
zdjecie uzytkownika
wwwww - 2013-06-15 00:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz przydziobac [usunięte przez moderatora] ladnie to wtedy bedziesz jego pipulem.. ale i tak nie obejdzie się bez tekstu - "Czemu nie ma normy" ?
Zbiorka u [usunięte przez moderatora] to też jeden wielki motłoch.. wszyscy siedzą na skrzynkach i czekają na zbawienie.. a może [usunięte przez moderatora] nie ma ? ale niestety przychodzi ten gorol i rozdaje robote przy czym zaznacza, że ma być NORMA !! hehehe śmieszny człowiek.. jakoś u Dory wszyscy z uśmiechem i na luzie idą do roboty i czekają na zbiórce.. ale cóż.. [usunięte przez moderatora] sam sobie jesteś winien.. Przychodzą nowi i odchodzą głównie z twojego względu..
15 min do końca szychy wszyscy już zbierają się, mają posprzątane idą oddać karty rozliczeniowe, ale oczywiście Skoda od wróbla jedzie do za 10... a potem sprzątanie, wypisz papiery, znaczniki.. Jednym słowem SYF !!!!
Nie lepsi są też inżynierowi procesów.. Ci którzy ustalają jaka ma być norma.. śmiech na sali..
Ogólnie ten zakład to jeden wielki syf.. na pewno lepsze to niż nic.. ale tylko na przetrzymanie, typu przyjąć się, porobić max rok i szukać czegoś innego w między czasie..
PETROL, LEWA SKODA, NOWA SKODA -- [usunięte przez moderatora] a może Ty popiankujesz petrola - ? HAHAHAHA
zdjecie uzytkownika
YORKE - 2013-06-17 19:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
operator - 2012-07-09 20:23:09

Zgadzam sie z toba odradzam ta firme za małe zarobki .
AUTONEUM TO KRÓTKO MÓWIĄC SYF KIŁA I MOGIŁA.BURDEL JEDNYM SŁOWEM.NIE POLECAM TEJ ROBOTY
zdjecie uzytkownika
jest - 2013-06-28 17:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] na produkcji jak robił a nie miał normy to płakał nie lubie goscia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 19:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadal Rieter Automotive reflektuje 3 przerwy dla pracowników? no i co w przypadku gdy ktoś nie wyrobi normy od razu zwolnienie czy jakieś upomnienie?
zdjecie uzytkownika
Lili - 2013-07-07 19:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jesteś [usunięte przez moderatora] to najlepszy kierownik.Robia tam 3 lata i wiem on jest ok.
zdjecie uzytkownika
w - 2013-07-08 10:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-07 19:19:07

nadal Rieter Automotive reflektuje 3 przerwy dla pracowników? no i co w przypadku gdy ktoś nie wyrobi normy od razu zwolnienie czy jakieś upomnienie?
Rok temu był w lato 3 przerwy, jedna 15 min czy tam 20, a dwie po 5 min. To Wróbel przy tych pięciu minutówkach latał jak poparzony i sprawdzał kto ile miał na licznikach...
A co do normy to może odrazu Cie nie wywalą.. ale powiedzmy jak byś nie robił normy z miesiąc czasu to papa.. tam trzeba [usunięte przez moderatora] za 1300 zł HAHAHA..
zdjecie uzytkownika
aq - 2013-07-12 00:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] dalej sprzedaje ludzi ze swojej brygady ?
zdjecie uzytkownika
aq - 2013-07-13 21:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko na tyle cię stać sprzedawczykowo ?
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-07-14 21:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to odejdz od brygady
zdjecie uzytkownika
jestem - 2013-07-14 21:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak trzymać ci co narzękaja do po bezrobotne
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-07-31 20:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam ciekawego na rieterze kobietki pracują ja to najlepiej wspominam nocki a szczególnie 4 nad ranem jedną zaliczyłem pozdrawiam zmianę A.
zdjecie uzytkownika
pytający - 2013-08-05 10:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...
Są może przyjęcia do tej firmy?? Szukam nawet ciężkiej pracy, cóż za darmo nikt płacić nie będzie, ale chyba nie jest tak źle. Mój kumpel totalny leser i nie rób, robił tam 3 miesiące i nawet sobie chwalił, później coś mu trzasnęło w kręgach wykorzystał to i ciągnął rok na L4. Ale on taki jest w każdej robocie 3 mieś i L4 ile się da...
Ale dobrze spomina tą firmę. Więc sobie myślę, że jak ktoś taki jak on co brzydzi się jakiejkolwiek pracy sobie chwalił to chyba aż tak źle nie jest.
Więc jak są przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
jaw. - 2013-08-07 16:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam zaproszenie na rozmowe do Autoneum,napiszcie czy warto tam starac sie o prace?, doswiadczenie na produkcji mam,więc większego problemu chyba z tą pracą by nie było.pzdr.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2013-08-07 23:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a potrafisz czytać poprzednie wpisy, [usunięte przez moderatora] ?
zdjecie uzytkownika
jaw - 2013-08-08 04:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] to ty jesteś,jak znam życie,to na forum negatywy wstawiają tylko nieroby i ci co zostali zwolnieni z pracy,niema sensu tu o co pytać,jak mnie przyjmą to sam się przekonam czy warto tam robic.
zdjecie uzytkownika
... - 2013-08-08 15:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie,czy ktoś z Autoneum jeździ tym autobusem 657, co odjeżdza o 22:08, do Katowic,czy idzie na niego zdążyć z drugiej zmiany?
zdjecie uzytkownika
Operator - 2013-08-09 00:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh ale [usunięte przez moderatora] ma faktycznie nie dość ze nasrane to jeszcze przesrane w [usunięte przez moderatora] na hali to nikt jej nie lubi. Ale sama sobie winna. Wszystkimi pomiata ale jak ostatnio była na maszynie to w cale lepiej se nie radziła niż reszta. Kobieta - Porażka i tyle. żal mi jej chociaż wiem ze głupich ludzi się nie żałuje :) I pewnie dlatego jej chłop ma tak u niej przewalone bo na kimś musi rozładować napięcie po ciężkiej pracy. [usunięte przez moderatora] najwyższy czas do psychiatry :)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-08-16 10:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się robi w autoneum,są trzy zmiany jaka kolej po zmianie popołudniowej,czy na nocke,czy na rano?, napiszcie,bo mam zamiar się zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
krater - 2013-08-16 19:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rano, noc, południe
zdjecie uzytkownika
??? - 2013-08-19 18:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie,do jakiego wieku przyjmują do autoneum? mam 46 lat,czy mam szanse na zatrudnienie?
zdjecie uzytkownika
robot - 2013-08-19 19:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedynie na magazyn produkcja cię zajedzie .Chyba że trafisz do wróblewskiego zmiana A spoko ziomek.
zdjecie uzytkownika
ww - 2013-08-20 00:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No pewnie, Wróbelek da go na formowaniu audi - norma 650 sztuk i dziadek odleci na zawał serca.
zdjecie uzytkownika
ja. - 2013-08-20 18:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha,chlop ma 46 lat,to nie taki dziadek,może nie jednego małolata przeskoczy:)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-21 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od 8:00 czy od 9:00?
zdjecie uzytkownika
ww - 2013-08-22 00:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od 10
zdjecie uzytkownika
nwd - 2013-08-25 07:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liderzy w tej firmie mysilą że są ponad wszystkimi
zdjecie uzytkownika
, - 2013-08-27 17:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy autoneum płaci wypłaty,czy w 10 ,czy może wcześniej,a jak z tymi premiami,jakie to są kwoty?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-27 23:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tekst roku " Na mojej hali operatorzy Wielica[usunięte przez moderatora]. " Wesoło jest to trzeba przyznać.. a wypłaty 10
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-08-29 18:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu już ok miesiąca,praca taka sobie,tylko kasa nieodpowiednia do wykonywanej pracy,jak na Katowice,to pieniądze strasznie małe,trochę więcej niż minimum krajowe,jak tylko znajdę lepszą pracę to odejde,ale na przeczekanie jak najbardziej polecam prace w autoneum:)
zdjecie uzytkownika
? - 2013-08-31 18:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest,że jedni są zatrudniani bezpośrednio pod autoneum,a drudzy pod agencje AAS?,od czego to zależy?, po jakim czasie można przejść z AAS do autoneum??pod AAS mają gorsze warunki bo umowa zlecenie i żadnych dodatków i urlopu,i mniejsza kasa chyba?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 18:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
liderem jest bo dziobie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 10:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś - 2013-08-29 18:06:06

Pracuje tu już ok miesiąca,praca taka sobie,tylko kasa nieodpowiednia do wykonywanej pracy,jak na Katowice,to pieniądze strasznie małe,trochę więcej niż minimum krajowe,jak tylko znajdę lepszą pracę to odejde,ale na przeczekanie jak najbardziej polecam prace w autoneum:)
Nie zgadzam sie najlepszy tim to Dorota i tomek. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 10:06:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek i Dorota to najlepszy skład z liderów
zdjecie uzytkownika
operatorek - 2013-09-01 18:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wolę Przemusia
zdjecie uzytkownika
VLR - 2013-09-04 18:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fabryka zysku jak wszędzie. Żaden takt czy cnota. W oczach wroga nie ma zmian. Wtykają bzdury. Nękanie i brak możliwości uzyskania najwyższej oceny. Dostajesz 2.0. [usunięte przez moderatora], których nie stać na pracę jaką wykonujesz u nich i przyznanie, że pracujesz. Zaserwowałbym im zatrzymanie kontrahentów i likwidację zakładu aż po Szwajcarię. Byłoby miło jakby się obawiali tego co robią.

Nadużywanie stwierdzeń jednego z kierowników" Ja bym ich wszystkich/tego od razu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadczy o braku rozumienia czym ma być ten zakład w Polsce. A mianowicie miejscem pracy. Pamiętaj masz prawo rozumieć, że jest dobrze i najwyższej oceny.
zdjecie uzytkownika
? - 2013-09-11 20:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jak zatrudniłam się w sierpniu,to załapie się na premie w październiku?, czy trzeba przepracować 3 pełne miesiące aby dostać tą premię? proszę o info.dzięki
zdjecie uzytkownika
Ala - 2013-09-12 18:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 miechy..
a premia zależy od wydajności[usunięte przez moderatora]
pozdro
zdjecie uzytkownika
? - 2013-09-12 19:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm to lipa,bo następna premia w styczniu,a wtedy już mnie tam nie będzie,bo za mała kasa w autoneum.pzdr.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-13 07:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ala - 2013-09-12 18:39:57

3 miechy..

a premia zależy od wydajności [usunięte przez moderatora]

pozdro
dostaniesz premie za tyle ile przepracowałeś/łaś jak było 1,5 miesiąca to za tyle dostaniesz. nie musi być 3 pełnych miesięcy
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-16 23:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dalej pracuje i dalej jest tak zle jak było!!! [usunięte przez moderatora]

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rieter Automotive Poland

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert