Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Rieter Automotive Poland

zdjecie uzytkownika
Norma2012 - 2013-01-31 23:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kanapki to tylko z "Tasmanem" ^^
zdjecie uzytkownika
lol - 2013-02-01 13:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze chłopaki ze zyjecie ta firma i tak trzymac takich to tam potrzebuja
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-02-08 17:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko są przyjęcia i na którą zmiane najlepiej trafic
zdjecie uzytkownika
Arek - 2013-02-09 21:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej trafić na zmianę A do Pana [usunięte przez moderatora].
Gość jest spoko i jednej z nielicznych w tej firmie, który pomoże, nie krzyczy ani nic w tym stylu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2013-02-10 13:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam zmiane B. Ludzie w porzadku i nauczyc sie idzie zanim zaczna norme wymagac :D
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-02-10 17:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki bardzo za info jutro jadę z papierami
zdjecie uzytkownika
zmiana C - 2013-02-12 17:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najleszy kierownik na zmianie C, jest spoko , a ludzie także
zdjecie uzytkownika
BARTEK2 - 2013-02-15 11:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam nikomu tej pracy szkoda tylko zdrowia i nerwów
zdjecie uzytkownika
Roksa - 2013-02-16 21:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaczyńska dalej sprzedaje ludzi ze zmiany A ?
zdjecie uzytkownika
ono - 2013-02-17 10:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje ona na zm A.
zdjecie uzytkownika
asa - 2013-02-17 12:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To, że tam "pracuję" to dobrze wiem.. pytam czy dalej sprzedaje ludzi Wróblowi..
zdjecie uzytkownika
operator - 2013-02-17 17:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o S.W.
zdjecie uzytkownika
dudas - 2013-02-19 15:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi o sylwie
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-02-22 13:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę że to nie ona
zdjecie uzytkownika
lunna - 2013-04-19 10:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja od niedawna pracuję w autoneum, ale faktycznie praca nie za ciekawa:( ciężka, monotonna, zarobki niskie jak za taką pracę, dobrze że przynajmniej ludzie na zmianie są OK. Plusem oczywiście są wolne weekendy i święta i chyba nic poza tym.Ogólnie NIE polecam, jak tylko znajdę coś lepszego uciekam z tego zakładu.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-04-20 20:27:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorszym kierownikiem jes [usunięte przez moderatora] ze zmiany C nawet poprawnie pisac ie umie i tylko sie za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oglada ktora by zaliczyc
zdjecie uzytkownika
robot - 2013-04-21 08:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepszy jest przemek [usunięte przez moderatora] hihihihihi
zdjecie uzytkownika
sylvii:) - 2013-05-03 16:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza zmiana to B - fajni ludzie. Przynajmniej tyle. Pozdrawiam wszystkich:))) Nadal pracująca w obozie.
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2013-05-03 21:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem co wy ode mnie chcecie..
Staram się być dla wszystkich miły i pomocny, a to że czasem czas i zamówienia gonią to już niestety nie moja wina..
Wszyscy wiedzą, że pracując ze mną dłużej nikt nie ma do mnie pretensji..
Pozdrawiam Przemek W
zdjecie uzytkownika
operator - 2013-05-06 13:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie jesteś ok
zdjecie uzytkownika
zagadka? kto wie - 2013-05-09 20:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za co wylecioł pracownik chorzowski z zmiany c - 8 maj? kto wie cos na ten temat?
zdjecie uzytkownika
tras - 2013-05-09 20:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
narzekacie to się zwolnijcie .
zdjecie uzytkownika
assseee - 2013-05-10 00:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zagadka? kto wie - 2013-05-09 20:04:48

za co wylecioł pracownik [usunięte przez moderatora] z zmiany c - 8 maj? kto wie cos na ten temat?
Pewnie normy nie robił hehe
zdjecie uzytkownika
to ja - 2013-05-11 12:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ukradł kolesiowi kasę z kuferka ... [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
chorzów - 2013-05-19 23:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odezwoł sie smakosz
zdjecie uzytkownika
onik - 2013-05-20 23:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DZIEKI [usunięte przez moderatora] Pozdrawiam A
zdjecie uzytkownika
aeq - 2013-05-27 11:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile teraz na start dostaje nowy pracownik ??
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-05-27 12:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz zatrudnili w cholere ludzi z agencji "AAS" i z tego co wiem zarabiaja 10 z groszem.
zdjecie uzytkownika
kol - 2013-06-01 20:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oky
zdjecie uzytkownika
kol - 2013-06-01 20:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kol - 2013-06-01 20:00:19

oky
czy ktoś morze mi powiedzieć o co chodzi z tymi zmianami a b c
ide w poniedziałek do tej roboty
zdjecie uzytkownika
wwww - 2013-06-02 01:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idź do A do [usunięte przez moderatora], naprawdę spoko gość i sympatyczny i pomorze.
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-06-02 17:33:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najpierw to sprawdż w słowniku pisownię , a potem pisz głupoty bez błędów , wstyd takie byki robić
zdjecie uzytkownika
PP - 2013-06-03 11:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytaj krecie w słowniku co to znaczy ironia.. ale widać, że pracujesz w tym syfie to jesteś zakompleksionym psioczem od [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
autoneum - 2013-06-03 19:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie na hali śmierdzi ??
zdjecie uzytkownika
8224 - 2013-06-04 18:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no chyba śmierdzi najlepszy luft był na BL-289 (chyba tak to sie nazywało) takie czorne długie do zafiry jak tam jebało jak ta prasa sie otwierała i ten "buch" siwego dymu ha ha ha ja i ta farba czorno do malowania i [usunięte przez moderatora] co durch plam szukoł . I najlepszy był napis "Uwaga formaldehyd"
zdjecie uzytkownika
oczkodan - 2013-06-05 23:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza to jest maszyna tzw. "nowej skody" bodajże 909b-sk, dwa razy tam piankowałem i to co tam się wyrabia to woła o pomstę do nieba.. Człowiek niemalże leży na maszynie, żeby zapiankować tylną część.. bez jaj a norma to bodajże 105 cykli, ciekawe kto to robi.. jak max da się tam wycisnąć 80 cykli.. przy takiej pracy i piankowaniu dzień w dzień to za rok dwa ma się kręgosłup w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
luuna - 2013-06-10 10:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie, a jak z przedłużaniem umów ? Przedłużają(oczywiście jak norma jest;d), czy raczej zwalniają pracowników i zatrudniają kolejnych i tak w kółko ? I jeśli dają umowę to na ile, pytam bo różnie słyszałam, jedni mówią, że na rok, drudzy, że na dwa, a jeszcze inni, że na pół, heh:) Niech najlepiej wypowiedzą się osoby, które niedawno przeszły z okresu próbnego i mają umowę:) z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-06-10 20:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na 7 miesięcy albo 2 lata :) ale musisz sie postarać :)
zdjecie uzytkownika
wwwww - 2013-06-15 00:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz przydziobac [usunięte przez moderatora] ladnie to wtedy bedziesz jego pipulem.. ale i tak nie obejdzie się bez tekstu - "Czemu nie ma normy" ?
Zbiorka u [usunięte przez moderatora] to też jeden wielki motłoch.. wszyscy siedzą na skrzynkach i czekają na zbawienie.. a może [usunięte przez moderatora] nie ma ? ale niestety przychodzi ten gorol i rozdaje robote przy czym zaznacza, że ma być NORMA !! hehehe śmieszny człowiek.. jakoś u Dory wszyscy z uśmiechem i na luzie idą do roboty i czekają na zbiórce.. ale cóż.. [usunięte przez moderatora] sam sobie jesteś winien.. Przychodzą nowi i odchodzą głównie z twojego względu..
15 min do końca szychy wszyscy już zbierają się, mają posprzątane idą oddać karty rozliczeniowe, ale oczywiście Skoda od wróbla jedzie do za 10... a potem sprzątanie, wypisz papiery, znaczniki.. Jednym słowem SYF !!!!
Nie lepsi są też inżynierowi procesów.. Ci którzy ustalają jaka ma być norma.. śmiech na sali..
Ogólnie ten zakład to jeden wielki syf.. na pewno lepsze to niż nic.. ale tylko na przetrzymanie, typu przyjąć się, porobić max rok i szukać czegoś innego w między czasie..
PETROL, LEWA SKODA, NOWA SKODA -- [usunięte przez moderatora] a może Ty popiankujesz petrola - ? HAHAHAHA
zdjecie uzytkownika
YORKE - 2013-06-17 19:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
operator - 2012-07-09 20:23:09

Zgadzam sie z toba odradzam ta firme za małe zarobki .
AUTONEUM TO KRÓTKO MÓWIĄC SYF KIŁA I MOGIŁA.BURDEL JEDNYM SŁOWEM.NIE POLECAM TEJ ROBOTY
zdjecie uzytkownika
jest - 2013-06-28 17:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] na produkcji jak robił a nie miał normy to płakał nie lubie goscia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 19:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadal Rieter Automotive reflektuje 3 przerwy dla pracowników? no i co w przypadku gdy ktoś nie wyrobi normy od razu zwolnienie czy jakieś upomnienie?
zdjecie uzytkownika
Lili - 2013-07-07 19:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jesteś [usunięte przez moderatora] to najlepszy kierownik.Robia tam 3 lata i wiem on jest ok.
zdjecie uzytkownika
w - 2013-07-08 10:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-07-07 19:19:07

nadal Rieter Automotive reflektuje 3 przerwy dla pracowników? no i co w przypadku gdy ktoś nie wyrobi normy od razu zwolnienie czy jakieś upomnienie?
Rok temu był w lato 3 przerwy, jedna 15 min czy tam 20, a dwie po 5 min. To Wróbel przy tych pięciu minutówkach latał jak poparzony i sprawdzał kto ile miał na licznikach...
A co do normy to może odrazu Cie nie wywalą.. ale powiedzmy jak byś nie robił normy z miesiąc czasu to papa.. tam trzeba [usunięte przez moderatora] za 1300 zł HAHAHA..
zdjecie uzytkownika
aq - 2013-07-12 00:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] dalej sprzedaje ludzi ze swojej brygady ?
zdjecie uzytkownika
aq - 2013-07-13 21:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko na tyle cię stać sprzedawczykowo ?
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-07-14 21:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to odejdz od brygady
zdjecie uzytkownika
jestem - 2013-07-14 21:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak trzymać ci co narzękaja do po bezrobotne
zdjecie uzytkownika
jo - 2013-07-31 20:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam ciekawego na rieterze kobietki pracują ja to najlepiej wspominam nocki a szczególnie 4 nad ranem jedną zaliczyłem pozdrawiam zmianę A.
zdjecie uzytkownika
pytający - 2013-08-05 10:07:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...
Są może przyjęcia do tej firmy?? Szukam nawet ciężkiej pracy, cóż za darmo nikt płacić nie będzie, ale chyba nie jest tak źle. Mój kumpel totalny leser i nie rób, robił tam 3 miesiące i nawet sobie chwalił, później coś mu trzasnęło w kręgach wykorzystał to i ciągnął rok na L4. Ale on taki jest w każdej robocie 3 mieś i L4 ile się da...
Ale dobrze spomina tą firmę. Więc sobie myślę, że jak ktoś taki jak on co brzydzi się jakiejkolwiek pracy sobie chwalił to chyba aż tak źle nie jest.
Więc jak są przyjęcia?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Rieter Automotive Poland!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rieter Automotive Poland
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert