Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Honda Plaza

Pracowałeś w firmie Honda Plaza i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mr - 2010-10-13 21:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Heh wspaniała Honda Plaza pffff... pierwsze miejsca tak?? Kosztem pracowników, ostatnio zwolniono 15 osób i na tym sie nie skończy, a Summit Auto Poland chce kolejny salon na Puławskiej otwierac, znów kogo kosztem wydajnych pracowników ehhhh Mechanikom podnieśli górny próg zasłaniając się że stawki wzrosły, ale nie oszukujmy się pracy jest mniej niż kiedyś więc co im po stawkach ehhh co raz ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-31 12:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A właśnie szukali pracowników.. sprzedawcy, doradcy serwisowego, mechanika itd, itd.. Przecież to jest śmieszne! Nagle niby taka duża firma szuka tylu osób?! Paranoja! Z miejsca wiadomo o co chodzi! Niestety firmy motocyklowe to( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
relista - 2013-03-14 21:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
super Honda Plaza, niestety muszę odradzić wszystkim, aby sobie nie zawracali głowy ta firma. Tylko w reklamach się dobrze prezentuje. Dla pracowników to istny horror. Pracuję tu już od dłuższego czasu i mam już szczerze dość... ciągły stres i jak się zbliża kolejny koniec miesiąca to wszyscy się boją wypowiedzeń. Marne zarobki i te nierealne cele do wykonania....tragedia.
zdjecie uzytkownika
maruśka - 2015-09-25 12:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam pytanie z innej beczki, skoro chcę się tam zatrudnić wkrótce to interesuje mnie najbardziej ile w takim salonie samochodowym może sprzedawaca wyciągnąć na miesiąc, konkretnie chodzi mi o to jak dokładnie przedstawia się ich system prowizyjny. z góry dziekuję za odpowiedź i będę za nią bardzo wdzięczna
zdjecie uzytkownika
Jazz - 2015-09-27 21:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pojdz na rozmowe kwalifikacyjna to sie dowiesz ;)
zdjecie uzytkownika
civic - 2015-10-25 15:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Jazz, może jednak byłbys w stanie cos napisac w tym temacie, bo i ja podobnie jestem zainteresowany tu praca, a żeby iśc na rozmowę potrzebuje brac wolne i to z urlopu, a jak ma sie okazac na rozmowie, że to totalnie poniżej moich oczekiwań i teraz zarabiam lepiej to trochę bez sensu. Wiem tez, że czesto na takich rozmowach dużo obiecują, a jak przyjdzie co do czego to jest lipa.
zdjecie uzytkownika
duarte - 2016-03-17 20:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [civic - 2015-10-25 15:28:20]:
widzę , żę nikt Cię raczej @civic nie posłuchał bo nie widzę odzewu na Twoje pytanie. Dla informacji innych szukają tu teraz asystentów ds odkupu samochodów
zdjecie uzytkownika
ert - 2016-03-19 20:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@duarte chodzi dokladnie o samochowy uzywane i praca jest w Warszawie Wdo zadan takiej ososby nalezy wsparcie Specjalisty ds. odkupu samochodów używanych
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2016-03-22 11:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i ja także jestem zainteresowany pracą jako Asystent/-tka Specjalisty ds. Odkupu samochodów używanych, bo nie dość, że praca w Warszawie to dają elastyczny czas pracy.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-03-29 14:54:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wysłałem już CV, warunki wydają się dobre, szczególnie zachęcający jest elastyczny czas pracy. Choć i tak dla mnie najważniejsza jest atmosfera, dobry team to podstawa.
zdjecie uzytkownika
mamba - 2016-03-31 18:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CV możesz wysłać, ale teraz nie rekrutują do tej firmy. Dawno nie widziałam ogłoszeń do nich. Ale zawsze warto próbować z tym CV, będą mieli je gdzieś w bazie
zdjecie uzytkownika
mni - 2016-05-19 21:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mamba, akurat teraz potrzebują kierownika sprzedaży nowych samochodów

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Honda Plaza!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Honda Plaza
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert