Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-10-20 00:53:08 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Centrum Operatorskie SMS Center - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-03-31 12:58:07 odpowiedz | cytuj
Praca polegająca na okłamywaniu ludzi - podszywanie, naciąganie, udawanie. Sprawą powinna zająć się Policja.
lol - 2009-05-04 13:40:05 odpowiedz | cytuj
jaka Policja?? trzeba byc idiota zeby, wierzyc ze sie rozmawia z prawdziwka dziewczyna z fotki czy randki, sex oferty, itp kiedy stawka z sms wynosi od 4zl netto za sms! A ze na glupocie ludzkiej sie zarabia najlepiej to nic na to nikt nie poradzi. Narazie wstrzymuje sie z ocena zobaczymy jaka wyplata bedzie ale mam nadzieje ze bedzie ok.
wrozka sandra - 2009-07-13 11:14:04 odpowiedz | cytuj
I jak wypłata? Ile tam płacą?
Goska - 2009-08-25 16:46:49 odpowiedz | cytuj
Praca ogólnie spoko,a co do wyplaty to ja nie mialam z nia zadnych problemow.
xxx - 2009-09-14 19:14:50 odpowiedz | cytuj
Banda debili i oszustow!!!!
Praca polega na podszywaniu sie pod panienki z kolorowych gazet. Oszukuje sie facetow i kobiety z tym, ze z kobietami nie mozna rzekomo sie umawiac i nie robic nadzieji. (chcieli rownouprawnienia i ****) Umawiasz sie i oszukujesz, ze jestes juz na miejscu i caciagasz na hajs. Wysyla sie zberezne rzeczy np. Jestem napalona etc. Praca niszczy psychicznie, dotego niewazne czy robisz cos dobrze czy zle i tak Cie opie*****. Mobing, mobing i jeszcze raz mobing. Zeby pojsc do lazienki trzeba sie pytac o zgode etc etc. Przejdzmy do rzeczy. Mianowicie dostaje sie 8 zl brutto na stazu, czesto jest tak, ze cie wyrzucaja jak nie ma klientow. Po miesiacu pracy dostalem 120 zl. Smiech na sali. W ogloszeniu jest napisane "dla kreatywnych" czytac dla oszustow, "mlodych" bez emerytury, "dobrze platna" jesli jestes w tej robocie dzien i noc (mozna tak) ODRADZAM!
m.11 - 2009-11-24 23:23:33 odpowiedz | cytuj
dokladnie-zgadzam sie z poprzednikiem chociaz zarobic mozna nie pracujac dzien i noc ale nie jest to robota na dluze i nie ma sensu.Oszukiwanie naiwniakow ale nawet takich szkoda-ogolnie opertorzy traktuja klientow jak debili a supervisorzy tak samo traktuja operatorow.
iza - 2010-01-05 08:02:52 odpowiedz | cytuj
hej.jak można dostać się do takiej pracy?? mój e mail: izka227@o2.pl
Shyne :P - 2010-01-09 20:28:35 odpowiedz | cytuj
Pracuję w centrum operatorskim już prawie 4 lata i nie mam zastrzeżeń. Praca dosyć oryginalna, nietypowa, bardzo łatwa a całkiem nieźle płatna, w centrum Warszawy. W firmie panuje fajna atmosfera, podejście supervisorów do pracowników jest jak najbardziej w porządku. Możliwość dobrania sobie dni wolnych oraz ustalenia zmian, w których chce się pracować jest bardzo przydatna. Minusem na pewno jest zatrudnienie jedynie na umowę zlecenie lub umowę o dzieło i konieczność wyrobienia średniej by nie stracić części zarobków. Jeśli tylko nie jest się totalną niemotą to można dobrze zarobić nie przemęczając się. Możliwość oszukiwania klientów-idiotów należy potraktować jako bonus. :) Dobra praca dla przyszłych psychologów - dzięki niej można przekonać się jak wielka część społeczeństwa dotknięta jest problemem braku mózgu. ;)
Shyne - 2010-01-09 20:31:48 odpowiedz | cytuj
Otrzymanie tak niewielkiej wypłaty po miesiącu pracy w naszym centrum jest fizycznie niemożliwe więc wprowadzasz ludzi w błąd. :P Przy niewielkiej liczbie godzin i tak wyciągnie się na miesiąc około 1200 złotych.
nick - 2010-01-11 23:54:46 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-01-12 13:02:29 odpowiedz | cytuj

jakie są zarobki za godzine?

Zarobki to 8zl/brutto na stażu, jak go przejdziesz dostajesz tyle samo a za nocki placa 9zl/brutto. Z wyrobieniem sredniej roznie bywa...Ja dostalam po miesiacy pracy 900 zl wyplaty.:(

samae - 2010-01-13 21:27:16 odpowiedz | cytuj
Nam po 3 godzinach próbnych podziękowali pod byle pretekstem na ulicy Miedzanej 11. Z uwagi na to, że patrząc na sprawę obiektywnie nie dalismy zbytnio plamy, wysnulismy wniosek, że dzięki tym 3 godzinom próbnym mają 2-3 etaty za darmo w miesiacu. ( Licząc lekko co miesiac musieliby zatrudnic okolo 60 nowych pracownikow) Czy ktos z Was spotkal sie z podobną sytuacją???
anonim - 2010-01-15 14:08:39 odpowiedz | cytuj
Moim zdaniem to nie jest praca na ktorej mozesz sie utrzymac. Juz lepiej pracować jako ciec w ochronie i wiecej zarobić i pewne zarobki stałe a nie tak jak tutaj dostaniesz albo nie dostaniesz. Leze od świat w szpitalu i jestem na stazu zobaczymy czy dostane wyplate a to dzisiaj. Zgadzam sie z tym, ze powinna zajać sie ta firma policja...
anonim - 2010-01-18 12:12:28 odpowiedz | cytuj
Masz rację jest to banda oszustów, bo inaczej tego nie da sie nazwać. Ich zdaniem podpisujesz z nimi umowę na kwotę a ktorej jest wyszczegółnione, ze za caly miesiac pracy dostajesz 155 zl. A Ty dopiero dowiadujesz sie o takiej umowie przy rozliczeniu. A ja jak głupi tyrałem nawet po nocach, i za co za 100 zl.?! Nawet sie nie utrzymasz...
halo - 2010-01-18 12:49:43 odpowiedz | cytuj
To jak w końcu tam jest? Bo każdy pisze co innego
PRACOWNIK - 2010-01-19 20:32:44 odpowiedz | cytuj
... PRACUJE OD NIEDAWNA, NA STAZU MIALEM BARDZO MALO GODZINEK .ALE I TAK DOSTALEM OKOLO 900 MYSLALEM ZE DOSTANE Z 600 :) ...OGOLNIE SPOKO, JAK KTOS JEST POZYTYWNIE NASTAWIONY DO ZYCIA TO I ZAROBIC MOZNA BEZ KITU, JAK COS TO PISAC dyndek62@gmail.com Pozdrawiam
PRACOWNIK - 2010-01-19 20:32:49 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-01-20 00:59:54 odpowiedz | cytuj
a możesz napisac ile dokładnie miałeś tych godzinek na miesiąc i ile to wyszło realnie na godzinę? z góry dzieki
daniel388 - 2010-02-20 21:11:22 odpowiedz | cytuj
Mi tam praca się podoba.Mam zaczać od wtorku.Poprostu trzeba mieć wyobraźnię i nie robić błedów ortograficznych.
Kazik - 2010-02-24 23:33:27 odpowiedz | cytuj
Ludzie istny oboz pracy.Pomieszczenie zle oswietlone.Mozna oslepnac.Na 8 h pracy przy kompie wogole mnie na przerwe nie puscili,bo za duzo osob do mnie pisalo.G..... placa.Odradzam wszystkim!!!!!!!!!!!
Maciej - 2010-03-05 00:35:26 odpowiedz | cytuj
Witam, zaczne od tego na czym polegala moja praca w centrum operatorskim sms. Jest to haniebny rys w moim CV do ktorego w zyciu sie nie przyznam bo jest mi wstyd za to co robilem, zeby tylko zarobic na czesne.

I Podszywanie sie pod inne osoby, naciaganie na pieniadze
Praca polega na tym, ze podszywasz sie pod dziewczyny z znanych kolorowych gazet, mianowicie na wiekszosci gazet sa ladne panie, przystojni faceci, z ktorymi mozna porozmawiac za pomoca sms, koszt sms okolo 2-4 zl. Na szkoleniu powiedziano mi, ze jest to chat towarzyski i mamy za zadanie pisac z roznymi osobami na rozne tematy. Od samego poczatku cos podejrzewalem ale termin zaplaty czesnego zblizal sie wielkimi krokami a to byla praca od zaraz. Kazali mi podszywac sie pod kobiety i naciagac facetow na smsy. Granie na uczuciach. Niektorzy potrafili zaciagac kredyty zeby porozmawiac z "kobieta" swoich marzen. Kazali "umawiac" sie na spotkania i klamac, ze juz prawie jestesmy na miejscu, byl wypadek itd, tylko zeby otrzymac smsa za ponad 4 zl. Ludzie bez pracy mysleli, ze w ten sposob znajda swoja druga polowke i skoncza sie ich problemy a tak naprawda zarabialo sie na ich niewiedzy. Zatem czy jest to legalne? Jawne podszywanie sie pod inna osobe i naciaganie na pieniadze?

II "Ciecie" po pensji za nieobecnosci jesli rozwiazalo sie umowe.
Sprawa wyglada tak. "Szefow" jest chyba z 10, pytalem sie trzech czy jesli wypowiem im umowe to niebede musial nic placic i czy to jest wszystko z mojej strony, zeby wystawic im tzw rachunek. Na umowe czekalem ponad 2 tygodnie, zwlekali itd. Przyjechalem, patrze co oni napisali przed podpisaniem tej umowy i szok. "144 zl brutto" za 2 tygodnie pracy. Slysze "mial pan nieobecnosci, kazda platna po 100 zl". Z wscieklosci zapytalem czy jakbym mial ich wiecej to czy jeszcze bym musial im zaplacic za to, w odpowiedzi uslyszalem, ze oni z laskawosci nie robia takich sytuacji zeby im doplacac za prace. Myslalem, ze ich tam powybijam na miejscu. Pracowalem na umowie-zlecenie jako student. Czy takie praktyki sa dozwolone?

ps. Googlalem, szukalem na forum.
ps2. Zadzwonie dzisiaj do Inspektorat Pracy w Warszawie, i dowiem sie wiecej
x