brak logo

Skanserwis

Warszawa

Opinie o Skanserwis

ala 2009-07-28 21:46:43
ok dla studentek, płacą terminowo
zapracowana 2009-10-28 20:22:06
skanserwis oferuje prace osobom pełnoletnim z ważną legitymacją stydencką lub szkolną. Praca łatwa, spokojna, z bradzo miłymi ludźmi i kierownictwem. wypłaty na czas:D.
lalala 2009-11-09 20:54:51
Skanserwis w Wawie = niska płaca,ludzie niestabilni emocjonalnie i strasznie nieprofesjonalni-plus [usunięte przez moderatora] mają swoich pupilków- nie traktują wszystkich równo,jak nie masz dobrych stosunków z pupilką/pupilem [usunięte przez moderatora] to odpadasz.ogólnie niepolecam.
subtelna jak ogień ! 2010-01-21 19:51:09
skanserwis nie oferuje pracy dla osób z wysokimi ambicjami! jest to praca jak najbardziej w porządku!!!, ludzie są mili, wiadomo, jak przyjdzie taka osoba co myśli że zjadła wszystkie rozumy i twierdzi że wie wszystko, długo nie zagości w skanie!,
murzyn 2010-11-08 17:06:45
Ogólnie syf. Podziały między pracownikami że rzygać się chce. Równi i równiejsi. Praca dla ludzi bez ambicji.
anonim 2010-12-02 18:14:09
Jesli marzy Ci sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za psie pieniadze to zapraszamy do Skanserwisu
anonim2 2011-07-13 16:50:03
zgadzam się z powyższymi opiniami:SS to firma rodzinna-pracują [usunięte przez moderatora] itp;w biurze siedzą dziewczyny,które pozjadały wszystkie rozumy-uważają się za piękne i mądre a w rzeczywistości takie maszkary i głąby,że szkoda gadać...na dodatek nierabotne.W magazynie panuje podział na rodzinkę,[usunięte przez moderatora],kretów i innych.
ale najlepsze są[usunięte przez moderatora]..:).nie trzeba długo pracować,aby rozgryźć system panujący w SS.Ja pracuję prawie rok i powoli się stamtąd zawijam.
przyjdźcie,zapraszamy,cyrk otwarty pn-pt
jaaaa 2011-09-26 13:51:27
firma fajna,szefowie są spoko,idzie się z każdym dogadać-nawet o podwyżkę(prosisz i masz).Pracuję tu 5lat i nie narzekam,owszem są pewne zakazy,ale podejrzewam,że wszędzie tak jest,więc wystarczy się tylko dostosować,a będzie ok:).A ci którzy napisali powyższe opinie z pewnością należą do tych,którzy myślą,jak tu zarobić i się nie narobić,więc życzę im powodzenia na przyszłość,bo na takim niemaniu daleko nie zajedziecie....
Annn... 2011-09-26 14:02:56
Do jaaaa:po tym co napisałaś/eś wnioskuję,że jesteś tym kretem lub lizodupem,o którym ktoś wcześniej wspomniał.Jak ktoś się szanuje,to napisze prawdę...Pracowałam tam 3lata,przez ostatnich kilka miesięcy pracowałam w firmie,gdzie też pracowało w jednym pokoju 6osób i powiem,że wszędzie są podziały i różne akcje z tym związane,lepsze i gorsze dni...Co do SS to czasami było dobrze,innym razem nie i proste.Jeżeli komuś coś nie pasuje,to jest jeszcze 1 wyjście-->otworzyć własną firmę i samym dla siebie być panem i władcą...:)tak,jak ja to czynię w chwili obecnej ;)pozdrawiam.
gof 2011-11-21 13:35:31
Witam, a w jakich godzinach jest ta praca ?
Miki 2012-03-06 20:32:57
Jaka tu jest stawka godzinowa na początek ??
meee 2012-07-24 22:27:09
Jak tam pracowałem 5lat temu to było od 7 do 15.30
Stawka wyjściowa bylo 8zl/h netto.Jak sie nauczyles/as skanowac bylo 9zl:)
pozdrawiam.
ale ogolnie nie polecam....
a jeszcze gorsza firma to Scientific Services na Miedzianej...
poczytaj komenty usmiejesz sie-niestety te negatywy to przykra prawda
kwaśna żelka 2012-10-27 19:55:53
najgorsza firma, w jakiej pracowałam, a pracowałam w niejednej. Ludzie boją się do siebie odzywać, kaśka i mariola to dwie nieogarnięte suki, wyciągnięte z za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ia trzeciego, które jakimś cudem tu zostały docenione. Psują ludziom atmosferę, życie, nerwy i krew. Jak ja tam pracowałam 8-16 płacili 8netto/1h. Ostatnio dzwonię do koleżanki, która jeszcze tam pracuje a ona mi mówi, że jest teraz umowa o dzieło i płacą (za nowe dokumenty) 1gr/1 kartkę... BOŻE, WIDZISZ TO I NIE GRZMISZ !!! żal i masakra... Nawet jak jesteście w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie- nie polecam... Już bym wolała ulotki rozdawać. Nawet w taką pogodę.
kwaśna żelka 2012-10-27 19:58:02
kwaśna żelka - 2012-10-27 19:55:53

najgorsza firma, w jakiej pracowałam, a pracowałam w niejednej. Ludzie boją się do siebie odzywać, kaśka i mariola to dwie nieogarnięte suki, wyciągnięte z za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ia trzeciego, które jakimś cudem tu zostały docenione. Psują ludziom atmosferę, życie, nerwy i krew. Jak ja tam pracowałam 8-16 płacili 8netto/1h. Ostatnio dzwonię do koleżanki, która jeszcze tam pracuje a ona mi mówi, że jest teraz umowa o dzieło i płacą (za nowe dokumenty) 1gr/1 kartkę... BOŻE, WIDZISZ TO I NIE GRZMISZ !!! żal i masakra... Nawet jak jesteście w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie- nie polecam... Już bym wolała ulotki rozdawać. Nawet w taką pogodę.
zapomniałam dodać- wypłaty są na czas, nawet po opuszczeniu firmy bez słowa
zażenowana 2012-12-05 14:16:26
Chciałabym podzielić sie z wami opinią odnośnie firmy skanserwis na ul Nakielskiej 3 w Warszawie. Początkowo nie było źle, praca spokojna, dziewczyny bardzo fajne, kierownictwo tez początkowo nie dało sie o sobie poznać, ale to, co zadziało sie kilka msc później to prawdziwy horror. Ze stawki godzinowej 8 zł/h zrobiła sie praca akordowa 1gr za jedną stronę, dokumenty tak stare, że aż zszywki rozpadały się sie na popiół również kazali robić na akord. Miało sie opłacać, obiecywali ze wyjdzie przynajmniej 9 zł/h a po przeliczeniu wychodziło 5 zł. Człowiek starał się sie robić więcej, aby jak najwięcej zarobić a w rzeczywistości liczyli ci za godziny-dla nich lepiej-robiłeś dwa razy szybciej za te same pieniądze. Co lepsze w ogłoszeniu o pracę nie ma słowa napisane o akordzie-normalnie robią ludzi w konia. Atmosfera pracy-tragiczna. Podziały pomiędzy lepszych i gorszych, obgadywanie siebie nawzajem i [usunięte przez administratora] do szefostwa, które jest niezrównoważone psychiczniee[usunięte przez administratora]-zwykłe wieśniaczki, które zostały przypadkiem docenione w tej beznadziejnej firmie za to, że nie mają ambicji i tkwią w firmie bez przyszłości. Potrafią stać nad tobą nad głową i z batem poganiac patrząc sie na ręce. Jeszcze szybciej, jeszcze szybciej. Jeżeli ktoś nie chce zamienic sie w kłębek nerwów, maszynkę do robienia zdecydowanie odradzam. Chora atmosfera, zupełny brak szacunku a co najlepsze wszyscy wokół obgadują sie nawzajem. Normalnie kołchoz a nie praca. Wolałabym już na bezrobociu tynk gryźć niż tam wrócić. Zdecydowanie odradzam!!!!!!!!!!!!!
hhhhh 2013-01-02 17:55:26
Szkoda tylko droga koleżanko, że jak pracowałaś to nie mogłaś tego wszystkiego dziewczynom powiedzieć tylko oczerniasz je na forum. Zastanawiam się czy tak robią dorosłe osoby raczej NIE!!!! Widać, że nie dorosłaś jeszcze do żadnej pracy. A poza tym jak ktoś się opierdziela w pracy i myśli że przychodzi tylko pogadać i na kawkę (a i nawet zszywki z kartki nie potrafi wyjąć ;-) ) to później tak wychodzi. Swoje wywody i smutki trzy maj dla siebie.
1
nicki 2013-01-19 20:29:04
Zgadzam się z tymi negatywnymi opiniami! Firma sama w sobie w porządku, szefostwo jak najbardziej też, natomiast kierowniczki- [usunięte przez administratora] mają jakieś rozdwojenie jaźni, raz są miłe, sympatyczne i kochane a jak im coś od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to nie da się wytrzymać. Czepiają się największych gówien, nie mają szacunku do pracowników, myślą, że są nie wiadomo kim, a w rzeczywistości są tępe i nieogarnięte. Ciężko tam długo wytrzymać, podziwiam dziewczyny które pracują tam dłużej niż pół roku, przecież można oszaleć! Życzę z całego serca dziewczynom (które akurat miło wspominam) tam pracującym znalezienia lepszej/innej pracy. Praca w skanserwis nie byłaby taka zła na okres przejściowy, gdyby zmienili kierowniczki, bo to nie chodzi o zarobki (nie wymagajmy zbyt wiele od mało ambitnej pracy), są jakie są i trzeba to uszanować, tylko o atmosferę którą tworzą [usunięte przez administratora].
rrr... 2013-02-18 10:24:45
hhhhh - 2013-01-02 17:55:26

Szkoda tylko droga koleżanko, że jak pracowałaś to nie mogłaś tego wszystkiego dziewczynom powiedzieć tylko oczerniasz je na forum. Zastanawiam się czy tak robią dorosłe osoby raczej NIE!!!! Widać, że nie dorosłaś jeszcze do żadnej pracy. A poza tym jak ktoś się opierdziela w pracy i myśli że przychodzi tylko pogadać i na kawkę (a i nawet zszywki z kartki nie potrafi wyjąć ;-) ) to później tak wychodzi. Swoje wywody i smutki trzy maj dla siebie.
która to pisała...[usunięte przez administratora]
Paolka:) 2013-04-29 21:22:04
Przepraszam bardzo lecz nie zgadzam się z opinia na temat SS.Pracuje juz w tej firmie od dawna i nie mam do niej zadnych zastrzezen.
A jezeli chodzi o te durnoty co sa wypisywane na temat [usunięte przez administratora] to sory ale jakies osoby pisaly ktore nie nadaja sie do pracy lub sa zbyt tepe
do ogarniecia rozkladania skanowania itd. Bo gdyby nie ta firma i [usunięte przez administratora] to takie lalunie jak wy nie mialy by na tipsy solare i puder. Wiec
docencie to co macie bo oczernic kogos to jest prosto, lecz naprawic nie koniecznie. Pozdrawiam wszystkie piszace suk..
Zdzisiek 2013-05-08 18:45:41
Pracuję w Skanie od pół roku. Ogólnie nie ma masakry według mnie. Pracuję w "magazynie" więc nie mam za dużo do czynienia ze wspomnianą [usunięte przez administratora], ale przyznam rację tym, co nie mają dobrego zdania o nich. Zawsze jak któraś z nich pojawia się u nas (czy to osobiście czy telefonicznie) to jest coś nie tak. Denerwują wszystkich, nic nie robią, wykorzystują chłopaków z magazynu by odwalali za nich robotę a potem jeszcze szczekają na nich bo coś księżniczkom nie odpowiada. A u nas.. Oczywiście są osoby które [usunięte przez administratora]. każdego, który wg nich zrobi coś nie tak. Ale ogólnie jest w porządku, obijać się zbytnio nie można, bo kiero czuwa ;) Kokosów nie ma, bo 8,5/h, ale sama praca wymagająca nie jest (choć można się wynudzić). Nie ma problemu by wyjść wcześniej, nawet nieobecność nie oznacza tragedii i wielkich konsekwencji (poza mniejszym zarobkiem). Generalnie praca dość przyjemna, ale mało ambitna. Na pierwszą pracę ok, żeby złapać pierwsze pieniądze i ruszyć dalej. Ja jeszcze trochę posiedzę, ale za jakiś czas też zacznę się rozglądać za czymś innym :) Ogólnie mogę polecić jeśli ktoś nie oczekuje kokosów przy takiej pracy no i nie straszna mu nuda przez kilka godzin, chyba że znajdzie sobie kompana do rozmowy i umilania czasu :)
ja 2013-07-11 17:31:06
Niestety nie.. To praca typowo dla osób, które chca tylko dorobić, niestety bez przyszłości...
Ja 2013-07-18 19:44:00
Spokojnie można :)
1
Były pracownik 2013-07-29 19:28:19
Dlaczego zlecenie? Głównym powodem są mniejsze koszty utrzymania pracownika, którego można w dowolnym momencie zwolić.

Pozatym praca dla osób, które nie lubią się przepracowywać.
Jeżeli chodzi o kierowników to są ok, a szefostwo-to zależy,którą nogą wstaną...
Ja 2013-08-01 18:16:24
Jak się sprawdzisz i jest robota to można tam i lata pracować. Są/były takie osoby. Oczywiscie poki masz legitke.
były pracownik 2013-08-03 23:08:54
Żeby dostać umowę o pracę w skanserwisie musiałbyś się jak to mówią wykazać przyswajaniem wiedzy i jej wykorzystywaniem oraz mieć cechy kierownika itp....
kszzz 2013-08-29 12:18:42
w zyciu nie pracowałem wśród tak fałszywych ludzi.
Paranoja
2013-09-12 18:45:57
Umowa o pracę? A to dobre. Masz szanse na 'profity' jeśli jesteś "po znajomości" albo jesteś w miarę rozmowną i względnie ładną dziewczyną. Kierownik więcej mówi i robi niż myśli, a jak coś obieca, to nie robi. Za uczciwą i sumienną pracę możesz liczyć najwyżej na dobre słowo, ale nie spodziewaj się, że je usłyszysz.
1
Zdz 2013-09-19 07:43:43
Powtarzam, za dobrą prace NIC nie dostajesz. Musisz sie jakoś przypodobać, najlepiej urodą i w związku z tą urodą musisz być otwarta na różne teksty itp
Zdz 2013-11-06 15:47:37
No niestety. Trzeba też się liczyć z tekstami typu... wiadomo jakiego. Nie mówię od razu, że padają jakieś propozycje, ale takie zaczepki, krótko mówiąc, nie na miejscu. Aktualnie zakończył się przed czasem główny projekt i nie ma pewnej przyszłości w tej firmie, przynajmniej w "magazynie". Oczywiście zapewniano o ciągłości pracy a tymczasem 2 dni wolne (oczywiście bezpłatne) bo nie ma co robić.
1
szukam... 2014-02-12 19:03:52
przeczytałam opinie i mam pytanie:czy coś się zmieniło w firmie?....poszukuje pracy wakacyjnej i powoli zaczynam się rozglądać za ofertami...
1
Były 2014-02-20 18:19:57
raczej nic się nie zmieniło... nie polecam . bywają osoby z którymi da się pracować normalnie a reszta FAŁSZYWI !!!! brak sprawiedliwości .... nie polecam !
Zdz po raz kolejny 2014-03-05 22:05:17
Aktualnie w 'magazynie' jest akord grupowy, czyli jeden zasuwa, drugi leży i mają tyle samo, bo pracują na jedno konto. Choć przez pierwsze parę dni na szczęście nie jest źle, ale na niektórych "pracowanie" nie mogę patrzeć. Ach no i przynajmniej od miesiąca skrócono nam czas pracy o pół godziny, a teraz codziennie jest pytanie kierownika "zostaje ktoś dłużej?"... Aktualnie chyba nikogo nie szukają do 'magazynu'. Niestety jest trochę chaosu, bo ulubienica kierownika (która zgodnie z przewidywaniem, była mianowana jego zastępcą) odeszła, a kierownik jest mało ogarnięty w tym.
Także poza akordem zamiast stałej godzinowej stawki, nic się nie zmieniło, ale jako wakacyjna praca może być, powinieneś/powinnaś być zadowolona
2
ktos 2014-06-25 18:44:50
Nie wiem kto pisze te opinie ale ludzie zastanówcie się! Po pierwsze od razu jest podana forma umowy, nie chcecie to nikt nikogo tam na siłę nie trzyma. O jakichs profitach odnosnie ładnych uśmiechających sie dziewczynach pierwsze słyszę. Jak ktoś wykazuje sie inteligencją i obyciem to wie jak to wykorzystać i w miarę możliwości jest to "nagradzane". Jak jest aż tak zle w tej firmie to po co Ci wszyscy którzy wypisują te z nikad wzięte wnioski w ogole tam pracowali?
2
Ja 2014-08-12 17:27:01
No i co? Już dawno się skład osobowy pozmieniał a ludzie i tak narzekają! Wychodzi na to, ze to ani wina kierowników, ani szefostwa, tylko niedojrzałych ludzi, którzy przychodzą do pracy i wydaje im się, że będą dostawać wynagrodzenie a nic nie robienie i opierdalanie się. Taka prawda!
chyba ja 2014-09-15 08:36:41
Ogólnie nieźle. Praca luźna no ale i płaca adekwatna. Choć jak sie trafi do dobrej ekipy i samemu sie zasuwa to można sensowne pieniądze wyrwać. Zdarzają sie pojedyncze wolne dni w tygodniu ale to rzadko. Znamienne dla jednego oddziału jest to że dobrych pracowników nie ma jak docenić a jedna sierota i leń który stwarza tylko kretyńskie problemy i kombinuje żeby mieć jak najlżej ma wszystko puszczane płazem
3
typtentoja 2015-01-31 18:25:48
no naprawdę nikt nie posiada żadnych aktualnych informacji na temat skanserwisu? nikt nie może serio powiedzieć czy poleca tą robotę czy nie? bo w ciemno to raczej nie wiem czy zdecysduje się żeby się ładować, bo nigdy nie wiadomo jak to się skończy, a wiedziąc coś z polecenia to na pewno czułbym się bardziej pewny
ss 2015-03-27 22:54:14
Zdecydowanie nie polecam! Fakt czasem jest ok, ale to zależy od humoru ludzi tam pracujących, bo darcie się i ośmieszanie drugiego pracownika przed wszystkimi to jest nie w porządku, zwłaszcza gdy nie mają racji! wkurzające jest gdy "wielcy kierownicy" robią co chcą, chodzą na ploteczki, bawią się telefonem a całą robotę zwalają na pracowników. Jak ktoś podlizuję się kierownikowi i wszystko mu donosi to może liczyć na ulgę. Długo to tu miejsca nie zagrzejecie!
pracus 2015-05-05 17:27:28
uważam że Marta jest najbardziej ogarniętą i sprawiedliwą kierowniczką... nie to Co Malwina . Więc jeżeli się zatrudniacie w tej firmie życzę żebyście trafili do Marty .
6
[ink 2016-05-07 21:27:17
komis, z tymi dobrymi warunkami to bym nie przesadzał. Podobno strasznie ciężko do nich się dostać ze względu na lata doświadczenia..
Zostaw swoją opinię o Skanserwis - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Skanserwis