Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BAĆ-POL S.A.

Pracowałeś w firmie BAĆ-POL S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-09 20:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z BAĆ-POL S.A. solidna, rozwojowa, wyczerpująca:
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niska
Najbardziej podobało mi się w BAĆ-POL S.A. : - przejrzystosc zasad zatrudnienia;
Najbardziej nie podobało mi się w BAĆ-POL S.A. : - nierówne traktowanie pracowników;
zdjecie uzytkownika
x?gal! - 2009-08-12 13:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-02-09 20:35:52

Słowa kojarzące się z BAĆ-POL S.A. solidna, rozwojowa, wyczerpująca:
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niska
Najbardziej podobało mi się w BAĆ-POL S.A. : - przejrzystosc zasad zatrudnienia;
Najbardziej nie podobało mi się w BAĆ-POL S.A. : - nierówne traktowanie pracowników;

Bac-Pol S.A Lublin!
Pracownicy są spoko, atmosfera też ok. Ale!!! Kierownictwo beznadziejne (nie do życia)! I nie ma co nastawiac sie na kokosy.
PS. Nie wieżcie w to co wam mówią na rozmowie. w praktyce często jest inaczej. Praktycznie zero możliwości rozwoju i nierówne traktowanie pracowników. (jak donosisz jesteś OK!)
Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
ghjhjhj - 2010-03-11 19:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam Nie warto tam pracować. ogólnie możliwości jest dużo ale mogą korzystać z nich tylko wybrańcy (donosiciele).
zdjecie uzytkownika
Zuzia - 2010-05-28 15:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płaca kiepska, kadra kierownicza skupiona na swoich beznadziejnie płytkich pomysłach (są oczywiście wyjątki), możliwości rozwoju dla wybranych. Plusem jest dobra atmosfera panująca między pracownikami. Relacje pracownik- kierownik dużo gorsze, najlepiej nie mieć swojego zdania i ślepo wykonywać polecenia. Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-17 06:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile placa bo sie ciagle oglaszaja?
zdjecie uzytkownika
mika - 2010-10-29 22:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki są kiepskie, niewiele więcej niż najniższa krajowa, zwłaszcza na tych najniższych stanowiskach. Atmosfera między pracownikami ok, W większości na stanowiskach menedżerskich znajdują się osoby, które nie mają o tym zielonego pojęcia. Znalazły się tam tylko dlatego że albo są rodziną z prezesem, albo pochodzą z tej samej miejscowości co prezes, bądź uprawiają w szerokim pojęciu wazeliniarstwo.
zdjecie uzytkownika
jjj - 2011-02-09 15:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest straszna!!! nic od niej nie można uzyskać poza zszarpanymi nerwami!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2011-06-09 08:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jedna wielka porażka, sama rodzina w niej rządzi. Nie szanuja wooglue ludzi poprostu [usunięte przez moderatora]. W przeciagu 3 miesiecy zwiolnionych 5 porzadnych przedstawicieli, i pewnie w centrali nic o tym nie wiedza
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 20:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbyszek napisałeś "W przeciagu 3 miesiecy zwiolnionych 5 porzadnych przedstawicieli" A wiadomo może dlaczego zostali zwolnieni. Mam rozmowę w BAĆ-POL S.A. - Lublin właśnie na przedstawiciela dlatego się pytam
zdjecie uzytkownika
ping - 2014-02-04 13:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie w Bedzinie na Magazyniera,3-zmiany stawka jaka zaproponowano mi na próbnym zmrozila mi krew w zylach 1200 netto!!Po okresie próbnym mowia ze stowka więcej hehehe.Mile widziane nadgodziny po zmianie nocnej oczywiście do odbioru:)Jak szybko przyjechałem tak i odjechałem.Kolejna firma za glodowa stawke co za kraj.
zdjecie uzytkownika
tupac - 2014-02-12 18:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Owszem, może w BAĆ-POL jest minimalna krajowa na start, ale nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ile firm nie daje tyle, czy nadgodziny są bezpłatne.
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-02-13 11:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całe premie co gadają na początku są nie do osiągniecia,przemiał ludzi,miesiąc,dwa porobią na zlecenie i zmiana na nowych z PUP , (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sonny - 2014-02-15 19:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tupac, że ta kasa jak na dane stanowisko to jeszcze nie tragedia, a nie wierze, że jeszcze nigdy nikt nie ugrał premii w Bać-polu
zdjecie uzytkownika
dyrektorojciec - 2014-02-22 11:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepracowany prawie 1 rok. Firma rozwojowa, lecz tylko dla kogoś kto należy do rodziny kadry zarządzającej, lub się wkręci do niej. Oddział Będzin oceniam na 1 ponieważ w firmie jest brak komunikacji, ze wszystkimi problemami zostajecie sami (PH), ogromny problem z datami, magazyn pracuje jak chce, towar do klienta dowożą z nabiałem nawet o 18, brak info jak wam coś nie wyjedzie, brak wsparcia ze strony kierowników i dyrektorów - wszyscy tylko obiecują i dużo mówią. Wypalenie następuje po 2 miesiącach pracy. Poza tym klienci na śląsku bardzo źle się wypowiadają o tej firmie. Zarobki jak komuś odpowiada 1800 na rękę. Premie trudno do zrealizowania, system prowizyjny jest zależny od bardzo wielu czynników, ale nie mówię, że nie do zrobienia. Generalnie przy tych problemach jakie ma firma wewnątrz to trudne zadanie. Dopóki nie zmieni się kadra zarządzająca tym oddziałem to nie polecam tej firmy.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-05-27 21:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kiepsko to wygląda, byc może Bac-pol powinien zatrudnić jakis brygadzistów, czy koordynatorów, by poprawić tą komunikację.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-06-06 15:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
BAĆ-POL poszukuje kupca obecnie, podobno oferuja umowe o prace, a także wynagrodzenie premiowane w zalezności od wyników, prawda to?
zdjecie uzytkownika
ws - 2014-06-12 12:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownik oddziału Będzin (usunięte przez administratora) to co mówią na spotkaniu rekrutacyjnym to bajki. Nie polecam !!!!
zdjecie uzytkownika
daniel - 2014-10-03 17:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak w takim razie wygląda prawda? na jakiej podstawie mam nie ufać rekruterom jeśli to co było w ogłoszeniu na prace odzwierciedla to co na rozmowie mówili i to co mam w umowie? chyba w tym wszystkim tak naprawdę umowę jest jednak najważniejsza i jeśli tak jest wszystko ok, no to nie widze zastrzeżeń.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-12-05 14:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Prosze o aktualne info o pracy na stanowisku ph. Jak wyglada rozmowa, jakie warunki finansowe, czy daja samochod sluzbowy itd
zdjecie uzytkownika
romo - 2014-12-08 18:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. czy moge liczyc na dodatkowe informacje na temat pracy w BAC-POLu ?? Ile godzin dziennie trzeba pracowac? W jakich godzinach trzeba pracowac? Czy są w tej pracy dodatkowo płatne godziny? Jak wygląda środowisko pracy, atmosfera, kultura organizacyjna firmy?
zdjecie uzytkownika
b - 2014-12-30 11:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam na imię Leszek chciałem pozdrowić Mamę, Tatę, rodzine z pracy. Szukam pracy jako pomocnik paleciakowego, mam uprawnienia na paleciaki- czerwone, zielone, oraz czarne. Stawka nie gra roli.
zdjecie uzytkownika
anonim22223 - 2015-02-02 19:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bać-pol oddział w Ząbkach to badziewie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wykorzystóją na maksa nie można było odebrać dni wolnych o urlopie nie wspominając. Dyrektor jak i całe kierownictwo nie może sobie poradzić z doborem pracowników, pracy jest tyle że trzeba było siedzieć nadgodziny za które i tak nie płacą jest jeszcze dużo minusów ale szkoda pisać, może się ktoś tym zajmie w końcu bo nie długo to już nikt tam nie będzie pracował. Na szczęście tam już nie pracuje, szkoda mi tam ludzi którzy się dają tak wykorzystywać.
zdjecie uzytkownika
grazynka - 2015-03-03 15:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chę tam aplikowac do rzeszowa na stanowisko w biurze, czy warto?
zdjecie uzytkownika
bs - 2015-05-01 08:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie warto to straszny kołchoz !
zdjecie uzytkownika
justa - 2015-06-30 13:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również jak grażynka chcę aplikować do nich do Rzeszowa na stanowisko biurowe a tobie @bs nie wierzę w ten kołchoz, pewnie nawet njie uzasadnisz dlaczego tak napisałaś bo jesteś od konkurencji i chcesz tylko zdyskredytowac fimę. myślę że sobie poradzę bo już miałam do czynienia z sieciami sklepów i dystrybucją produktów spożywczych
zdjecie uzytkownika
olgierd - 2016-02-09 21:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym dyskredytowaniem bym nie przesadzał, ale faktycznie, kogoś poniosło. Kołchoz w Bac-Polu, jak dla mnie ściema. Firma rozwija się, szuka ludzi do kilku województw.
zdjecie uzytkownika
spok - 2016-02-15 21:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może olgierd to włąśnie odpowiedź na słabe warunki finansowe - dlatego szukają chętnych dalej... Spróbouję złożyć papiery, jak się czegoś więcej dowiem to dam znać .
zdjecie uzytkownika
leszek - 2016-02-19 21:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olgierd, to racja, teraz poszukuja szczególnie specjalistów ds. rozwoju sieci. Jest auto itp. ale oczekuja co najmniej 3 letniego doświadczenia w sprzedaży detalicznej w branży FMCG.
zdjecie uzytkownika
szyszka - 2016-02-23 11:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Posiadanie 3 letniego doświadczenia nie jest niczym zadziwiającym na takie stanowisko @leszek, zwłaszcza, że jest szansa się jeszcze załapać na zatrudnienie jako kierownik kategorii.
zdjecie uzytkownika
rfgh - 2016-02-27 11:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szyszka ja tez widzialem wlasnie to ogloszenie w Rzeszowie napisali w ogloszeniu ze oferuja ambitną i rozwojową pracę,zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
lidsk - 2016-03-05 13:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajnie, że zatrudniaja na umowę o pracę, ale w sumie bym się zdziwił, gdyby było inaczej, bo to przecież stanowisko kierownicze. Tak jak i wymagają przynajmniej 2 lat doświadczenia, by móc to stanowisko sprawować.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BAĆ-POL S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAĆ-POL S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert