Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BAĆ-POL S.A.

Pracowałeś w firmie BAĆ-POL S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-02-09 20:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z BAĆ-POL S.A. solidna, rozwojowa, wyczerpująca:
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niska
Najbardziej podobało mi się w BAĆ-POL S.A. : - przejrzystosc zasad zatrudnienia;
Najbardziej nie podobało mi się w BAĆ-POL S.A. : - nierówne traktowanie pracowników;
zdjecie uzytkownika
x?gal! - 2009-08-12 13:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-02-09 20:35:52

Słowa kojarzące się z BAĆ-POL S.A. solidna, rozwojowa, wyczerpująca:
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako niska
Najbardziej podobało mi się w BAĆ-POL S.A. : - przejrzystosc zasad zatrudnienia;
Najbardziej nie podobało mi się w BAĆ-POL S.A. : - nierówne traktowanie pracowników;

Bac-Pol S.A Lublin!
Pracownicy są spoko, atmosfera też ok. Ale!!! Kierownictwo beznadziejne (nie do życia)! I nie ma co nastawiac sie na kokosy.
PS. Nie wieżcie w to co wam mówią na rozmowie. w praktyce często jest inaczej. Praktycznie zero możliwości rozwoju i nierówne traktowanie pracowników. (jak donosisz jesteś OK!)
Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
ghjhjhj - 2010-03-11 19:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam Nie warto tam pracować. ogólnie możliwości jest dużo ale mogą korzystać z nich tylko wybrańcy (donosiciele).
zdjecie uzytkownika
Zuzia - 2010-05-28 15:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płaca kiepska, kadra kierownicza skupiona na swoich beznadziejnie płytkich pomysłach (są oczywiście wyjątki), możliwości rozwoju dla wybranych. Plusem jest dobra atmosfera panująca między pracownikami. Relacje pracownik- kierownik dużo gorsze, najlepiej nie mieć swojego zdania i ślepo wykonywać polecenia. Nie polecam!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-07-17 06:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile placa bo sie ciagle oglaszaja?
zdjecie uzytkownika
mika - 2010-10-29 22:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki są kiepskie, niewiele więcej niż najniższa krajowa, zwłaszcza na tych najniższych stanowiskach. Atmosfera między pracownikami ok, W większości na stanowiskach menedżerskich znajdują się osoby, które nie mają o tym zielonego pojęcia. Znalazły się tam tylko dlatego że albo są rodziną z prezesem, albo pochodzą z tej samej miejscowości co prezes, bądź uprawiają w szerokim pojęciu wazeliniarstwo.
zdjecie uzytkownika
jjj - 2011-02-09 15:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest straszna!!! nic od niej nie można uzyskać poza zszarpanymi nerwami!!!!!!
zdjecie uzytkownika
zbyszek - 2011-06-09 08:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jedna wielka porażka, sama rodzina w niej rządzi. Nie szanuja wooglue ludzi poprostu [usunięte przez moderatora]. W przeciagu 3 miesiecy zwiolnionych 5 porzadnych przedstawicieli, i pewnie w centrali nic o tym nie wiedza
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-24 20:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbyszek napisałeś "W przeciagu 3 miesiecy zwiolnionych 5 porzadnych przedstawicieli" A wiadomo może dlaczego zostali zwolnieni. Mam rozmowę w BAĆ-POL S.A. - Lublin właśnie na przedstawiciela dlatego się pytam
zdjecie uzytkownika
ping - 2014-02-04 13:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie w Bedzinie na Magazyniera,3-zmiany stawka jaka zaproponowano mi na próbnym zmrozila mi krew w zylach 1200 netto!!Po okresie próbnym mowia ze stowka więcej hehehe.Mile widziane nadgodziny po zmianie nocnej oczywiście do odbioru:)Jak szybko przyjechałem tak i odjechałem.Kolejna firma za glodowa stawke co za kraj.
zdjecie uzytkownika
tupac - 2014-02-12 18:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Owszem, może w BAĆ-POL jest minimalna krajowa na start, ale nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ile firm nie daje tyle, czy nadgodziny są bezpłatne.
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-02-13 11:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całe premie co gadają na początku są nie do osiągniecia,przemiał ludzi,miesiąc,dwa porobią na zlecenie i zmiana na nowych z PUP , (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sonny - 2014-02-15 19:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tupac, że ta kasa jak na dane stanowisko to jeszcze nie tragedia, a nie wierze, że jeszcze nigdy nikt nie ugrał premii w Bać-polu
zdjecie uzytkownika
dyrektorojciec - 2014-02-22 11:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepracowany prawie 1 rok. Firma rozwojowa, lecz tylko dla kogoś kto należy do rodziny kadry zarządzającej, lub się wkręci do niej. Oddział Będzin oceniam na 1 ponieważ w firmie jest brak komunikacji, ze wszystkimi problemami zostajecie sami (PH), ogromny problem z datami, magazyn pracuje jak chce, towar do klienta dowożą z nabiałem nawet o 18, brak info jak wam coś nie wyjedzie, brak wsparcia ze strony kierowników i dyrektorów - wszyscy tylko obiecują i dużo mówią. Wypalenie następuje po 2 miesiącach pracy. Poza tym klienci na śląsku bardzo źle się wypowiadają o tej firmie. Zarobki jak komuś odpowiada 1800 na rękę. Premie trudno do zrealizowania, system prowizyjny jest zależny od bardzo wielu czynników, ale nie mówię, że nie do zrobienia. Generalnie przy tych problemach jakie ma firma wewnątrz to trudne zadanie. Dopóki nie zmieni się kadra zarządzająca tym oddziałem to nie polecam tej firmy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
13 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BAĆ-POL S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x