brak logo

Asseco S.A.

Lublin

Opinie o Asseco S.A.

Yogi 2015-04-12 11:07:38
Szukając pracy zwracasz uwagę również na to czy możesz się w niej rozwijać i podnosić kwalifikacje, w poprzedniej pracy mi tego właśnie brakowało, tu to mam.
Robber 2015-04-26 16:39:33
Zawsze warto, każdy kolejny krok w karierze to nowe doświadczenie, odpowiedzialność i doświadczenie. Możesz zrobić krok do przodu lub zostać tam gdzie jesteś.
kent 2015-05-03 23:48:33
A czego tu się bać składaj CV i do przodu, jeśli nie skorzystasz możesz później tego bardzo żałować. Dobra firma czas na zmiany w życiu i karierze zawodowej.
f. 2015-05-04 23:50:22
nie ma się czego bać, w asseco spoko ludzie pracują :) normalni, chętni do pomocy itd. sama tego doświadczyłam jak zaczęłam tu pracować. teraz trochę czasu już minęło a atmosfera dalej spoko. wypłata też no i te możliwości rozwoju jednak sporo dają.
Marks 2015-05-11 06:58:47
Nie spróbujesz to się nie przekonasz, powiem że warto, sam kiedyś bałem się zmiany pracy lecz to głupota. To nowe wyzwanie i możliwości. Ludzie są ok, dobra atmosfera pracy, szkolenia i dodatkowe benefity.
natalia 2015-05-16 23:47:18
dokładnie tak. można dużo wynieść z pracy w asseco. poznałam sporo ciekawych ludzi, już nie mówiąc o tych od których się uczę, bo są specjalistami w tym co robią. do tego mogę się uczyć języków obcych bo firma mnie w tym wspiera. także same plusy w sumie, bo wynagrodzenie też nie najgorsze.
Karol 2015-05-17 07:46:55
Pracujesz by się rozwijać i zarabiać. W asseco są świetni ludzie i dobra atmosfera do samorozwoju.
Paweł 2015-05-26 16:22:04
Czy ja wiem czy taka dobra atmosfera do samorozwoju. Rozwijasz się, ale w tematach, które ci wrzucą. Niektórzy mają pecha i dostają to, czego żaden z nas by nie chciał. I jak się tu rozwijać?

Szkolenia może i dało by radę wyżebrać, ale za cenę lojalek na parę czy paręnaście tysiów, a co z tego, skoro i tak na nich nie skorzystam, bo nikt mnie do fajniejszego projektu nie przeniesie.

Co do zarobków, to bardzo czekamy na co najmniej podwyżki inflacyjne i chyba się nie doczekamy. Nie wiem, jak inni, ale ja mam niedosyt, że przez te lata bardzo się rozwinąłem do poziomu osoby kluczowej, a nikt nie chce mnie awansować i dać lepszej kasy, ale może to mój pech.

Ogólnie gadając z ludźmi, dochodzę do wniosku, że mogłem trafić dużo lepiej, chociaż jak się nie ma porównania i nie ma się dyrektora-wariata, to Asseco jest chyba znośne.
1
marra 2015-05-27 22:55:28
mi w Asseco nawet lepiej niż znośnie. lojalki to standard, są wszędzie, takie coś za coś i mnie to nie dziwi. mi się praca przy projektach przydała, sporo się nauczyłam, no i jednak od ludzi którzy się znają na swojej robocie bo są ekspertami. szkolenia językowe też na plus, także nie mam na co narzekać.
Igor 2015-05-28 10:00:15
Szkolenie to inwestycja w pracownika więc się nie dziw że firma chce się zabezpieczyć przed kimś kto po szkoleniach i podniesieniu kwalifikacji zniknie z firmy. Są firmy gdzie jesteś sam i znikąd szkolenia czy pomocy.
Krzysiek 2015-05-29 13:05:36
A ja miałem w Asseco właśnie dyrektora-wariata, co nas po kontach rozstawiał bez powodu, naciskał non stop, nieustannie groził, kazał przesiadywać do późna i wielką łachę zrobił jak zapłacić za 1/3 spędzonych nadgodzin. Gość był dobrze okopany w Asseco i na nic zdały się skargi. Jeszcze tylko zaostrzyliśmy sytuację.
1
basia 2015-05-29 23:05:21
to jakaś dziwna sprawa, nic nie słyszałam a już trochę w tej firmie siedzę. u nas luz, dyr ludzki, normalnie się pracuje, nie po naście godzin. trochę dziwnie mi się to czyta..bo znam Asseco od zupełnie innej strony.właśnie takiej zwykłej, i normalnej.
BB 2015-05-31 11:35:04
Jeden dyrektor, nawet wariat to jeszcze nic. Gorzej jak się ma nad sobą kierownika i trzech dyrektorów mówiących zupełnie coś innego, a do tego paru zawsze niezadowolonych PMów, co nie mogą się z handlowcami i klientem dogadać, i nigdy nie są w stanie nic na czas wyliczyć i dać poprawnych sygnałów do produkcji. Strukturę w na poziomie produkcji spłaszczyli parę lat temu, a na poziomie zarządczym ją mocno rozbudowali i zaczyna to przypominać tzw. "odwróconą piramidę polską", gdzie więcej jest zarządzających niż pracujących. Praca w takiej firmie to udręka i trzeba pracować całą dobę, aby wszystkich zadowolić. Pracowałem w Asseco i NIE POLECAM!
2
TygryseK 2015-08-05 01:26:42
Tragedii nie ma, jeśli chodzi o to czy firma działa i zapewnia dochody pracownikom, ale na pewno nie jest to praca marzeń dla informatyków. Oj nie!


Ostatnio przyjmowali jak leci każdego, który coś tam potrafił, więc chyba nie tylko informatyków. Nie wiem co wymagali, bo kolega nie chciał zdradzać o co pyta aplikantów, wiem tylko, że więcej było prześwietlania psychologicznego niż rozmowy technicznej. Wiadomo jak w Asseco się pracuje, więc szukają takich co dadzą radę, lub po prostu nie mają wyjścia i nie poddadzą się i nie odejdą, a będą ofiarni dla firmy. Wiadomo co to znaczy. Poproszę tego właśnie kolegę z Asseco aby też tu napisał.


Pieniądze ponoć małe, choć specjalistów potrafią zatrudnić na kontrakty za całkiem dobre pieniądze. Szkoda tylko, że na czas projektu i umowy, bo potem trzeba negocjować za małe pieniądze, a mało kto się na to zgodzi. Podobnie robią ponoć na etacie, tzn. że często potrafią zwolnić, by potem zaoferować zatrudnienie za mniejszą pensję. Domyślnie wszyscy zarabiający dużo są pod lupą i pierwsi do ostrzału, więc jak awansujesz i jakimś cudem zarabiasz tam coraz więcej, to w Asseco dobrze nie rokuje.


Inny kolega mówił, że czuł się tak samo jak u outsorcera, co pożycza ludzi innym firmom do projektów, tylko kasa mniejsza, a stabilności żadnej, więc mu się nie opłacało iść do Asseco. Po projekcie autentycznie nie wiedzieli co z nim zrobić i dawali sygnał, że ma być zaraz zwolniony, ale pracuje tam dalej na wariackich papierach.
Sam chciałem aplikować, ale szkoda zdrowia i czasu, bo już wiem, że nie warto.
1
Psst 2015-08-06 23:26:38
A skąd jesteś i w jakiej lokalizacji chcesz pracować?

Pozycja Asseco na giełdzie nie ma dla Ciebie absolutnie żadnego znaczenia, bo zakładam że nie masz udziałów. Ważne jak firma traktuje i wynagradza pracowników, a tu jest dużo opowiadać, co musiało by się zmienić, aby w Asseco było dobrze.
W Asseco dużo zależy od pionu - to państwa w państwie, choć jak są redukcje, to wszędzie kroją, więc obecnie mało kto kredyt bierze, bo stabilność bliska zero.
1
Bea 2015-08-10 11:58:47
Ja też się zastanawiałam, ale koledzy mojego byłego powiedzieli mi że szukają programistów Java tylko pod konkretne projekty i tylko na parę miesięcy. To się zatem nie kalkuluje aby po takim zatrudnieniu w Asseco być potem bez pracy a do tego płacą dość marnie jak na tak dużą firmie i taki wycisk.
1
zaro_LBL 2015-09-04 21:16:51
Nikomu się nie kalkuluję iść na parę miesięcy w jakiejkolwiek firmie. Natomiast często o tym,że projekt jest krótki i brak nowego czy były planowane zmiany dowiadujesz się dostając super promocję: dyscyplinarka albo porozumienie stron:) nawet umowa na nieokreślony nic nie daje:)
1
giez 2015-09-06 10:52:33
To odnośnie Gdyni, ja wiem, że to do utrzymania istniejących systemów w ZUS. Potwierdzacie?
Powinno zastanowić, że rok temu pozwalniali wielu z projektu ZUS a teraz zatrudniają, ciekawe na jak długo? Tak się zastanawiam czy aplikować.
W innych firmach w Gdańsku, Senior Developer Java dostaje grubo ponad 12000 zł brutto na umowę o pracę, więc idąc do Asseco muszę dodać 25% za to że Asseco mnie zwolni niespodziewanie po skończeniu projektu, 15% za to że to pewnie utrzymanie i 15% za to że tam same stare technologie i może 10% za to że jest tam bardzo kiepska atmosfera pracy.
Zakładając że mam teraz 12000, a mam więcej ;) i mam dobrą pracę, to 12000+25%+15%+15%+10% daje około 22000 zł brutto. Ciekawe czy tyle przełkną?
1
Pafnuk 2015-09-06 14:41:55
Dużo kolegów, których nie zwolniono z ZUS ponad rok temu, zażądało gwarancji zatrudnienia w Asseco na parę lat i spora cześć je otrzymała. Może na rozmowie o pracę u nas w Asseco trzeba podobnej gwarancji stanowczo wymagać i będzie to jakieś rozwiązanie dla tych niezdecydowanych.
1
Pafnuk 2015-11-30 13:34:02
W zależności od pionu i działu, masz 50% że Cię wyleją po roku i 15% że dostaniesz podwyżkę w ciągu 3 lat, chyba że mocno będziesz marudził, ale wtedy masz 75% że Cię wywalą, albo będą liczyli że sam odejdziesz, gdy nie dostaniesz podwyżki. Kiedyś to liczyliśmy i tak to wyglądało. Teraz może być lepiej, albo gorzej.
A po co się do Asseco pchasz? Jak nie masz bagażu doświadczeń ze starym softem i technologiami sprzed 30 lat, tak jak my tu, to nie wiem czy warto.
2
Tomek 2015-12-04 15:22:53
Hmmmmm - to niemal każda firma IT oferuje, a nawet znacznie więcej. Dziwny argument.
xxxlld 2015-12-06 02:18:52
Oby ten kretyński uśmieszek nadal był na twoich ustach jak się projekt skończy albo w Pionie będzie pożar i polecisz w 2h. jak ktoś się jara kartą sportową czy dofinansowaniem opieki medycznej w IT, to powinien być dożywotnio ubewzłasnowlniony na oddziale zamkniętym....
1
Adaś 2015-12-07 08:59:14
Te benefity, może są i miłe, ale nie okłamujmy się, one idą z funduszu socjalnego i w Asseco się musisz o nie prosić składając specjalne podania i coś zawsze dopłacając z własnej kasy, a jak nic nie chcesz, to kasa jaką możesz mieć normalnie w garści przepada, tzn. Asseco wydaje ją na inne cele.
W innych firmach tę kasę dają każdemu pracownikowi na specjalne konto benefitowe co miesiąc i ona się kumuluje, tak że nie wydając jej cały rok, dostajesz z benefitów pod koniec roku na prezenty prawie 5000 zł minus podatek. Tak więc to co daje Asseco jest żenująco słabe, pomijając, że ogólne doznania, stabilność zatrudnienia i możliwości rozwoju są bliskie dna bezwzględnego.
1
Staszek 2015-12-17 10:57:54
Asseco wystawiło w końcu jakieś dobre oferty pracy? Jakiś zagraniczny projekt u nich startuje? Ktoś coś wie?
Staszek 2015-12-17 11:05:22
Fałszywy alarm z tymi "co lepszymi ofertami". Nic się u nich nie rusza. Dalej szukają głównie stażystów i młodszych programistów, a wiadomo jak słabą płacą. Prawdopodobnie jak co roku wymieniają kadrę na młodszą i dużo tańszą.
1
ciekawski 2016-01-03 23:59:05
Bez doświadczenia to stażystów chyba tylko, a im Asseco przecież nie płaci. Tak wyczytałem. Czy to znaczy, że bierzecie absolwentów jako stażystów za darmo?
Senior Developer 2016-01-06 11:24:41
Patrzę co macie w Trójmieście. Oferujecie pracę tylko dla Młodszych i Regularnych programistów z wymaganiami jak dla Senior, a macie z tego co wiem też Principal.
Pracuję jako Senior Developer w EPAM Systems od prawie początku istnienia w Gdańsku, gdzie zatrudniamy miesięcznie po 20 osób.
Mamy w EPAM niezłe sito na rozmowach technicznych, ale uczciwie stawiamy sprawę i tylko od kandydata zależy, czy uda mu się wskoczyć na stanowisko Seniorskie, Liderskie, lub Principal. Dzięki temu nikogo nie zwalniamy, a rotacja jest bardzo mała, jak na tak młody oddział i środowisko pracy niemal wzorowe.
Pytam bardziej w imieniu kolegów z poprzedniej pracy, którzy są expertami w C++ i zastanawiają się nad Asseco, ale nie rozumieją co Asseco jest w stanie zaoferować, tym bardziej, że opinię pracowników ma bardzo złą.
1
kto pyta nie błądzi 2016-01-13 03:54:06
Jeśli to takie dobre stanowisko i warunki zatrudnienia, to dlaczego tak długo szukacie kogoś na to stanowisko? Nie wiem co sądzić.
Okoniewski 2016-01-26 23:09:20
Kasę niech dadzą solidną, a nie jakieś benefity za 100 zł, do których musisz dopłacić 50 zł, aby je dostać. Czarny humor pisać o tych benefitach, skoro ich w praktyce nie ma. Co informatykowi po tych 100 zł, skoro konkurencja daje nawet o 7000 zł więcej pensji miesięcznej? Ćwiczyć angol i wioooo.
1
Okoniewski 2016-01-28 00:00:03
Akurat mam porównanie, bo mam kolegów tu i tam. Asseco płaci marnie, ma bardzo wysokie, ale chaotyczne tempo pracy, a często tester jest także analitykiem i adminem, programistą aplikacyjnym rzadziej i wszystko musi robić na raz. W firmach z kapitałem zagranicznym jest zachodni styl pracy i wychodzisz do domu po 8 godzinach i nie czujesz się tak jakbyś musiał walczyć o życie, co w Asseco jest normą.
1
2222 2016-02-04 13:58:51
w Lublinie chyba nie ma Asseco, jest Asseco BS to inna spółka choć z grupy, ale nie ma odrebnego profilu sprawdzalem... ciekawe dlaczego?
Nuniek 2016-02-04 21:01:47
Jestem po. Stawka mizerna, świadczenia nieprzydatne. Tak nie znajdziecie już pracowników! I to nie tylko moje zdanie, bo urosła konkurencja, która już także wyciąga z Asseco tych niezłomnych. Gdzie indziej mam dwa razy więcej, niż proponało Asseco. Żal tam isć nawet na rozmowę. Nie ten poziom, nie te stawki.
1
starszy projektant programista 2016-02-06 22:24:55
Źle zarządzana firma. Słabe projekty. Efekt to nerwówka i praca w chaosie. Jak ktoś to lubi, to może się nada, ale zarobić dużo się nie da, że jedynie do 30ego starcza. Mit wielkości Asseco chybiony.
1
22222 2016-02-07 18:06:41
W Lublinie nie ma Asseco, jest Asseco BS to zupełnie inna spółka choć z grupy Asseco, nie ma o niej odrębnego watku.. pzrynajmniej ja nie znalazłem... inny profil produkują soft dla przedsiębiorców...
gryzli 2016-02-18 18:55:39
Asseco SA jest w wielu miejscu Polski i bardzo się różnią tam zarobki. Pewnie dlatego jest w tak wielu miejscach, aby płacić pracownikowi jak najmniej.
1
asdd 2016-02-19 14:03:32
Mi tam nie płacą najmniej, 2 lata doświadczenia w back office u nich (nie projektuje i nie programuje) wpadam w 2 próg podatkowy (miasto w PD Polsce) plus super socjal. jedynie czasem kwas, że od prrogrammera więcej wyciągam
zzaaqq 2016-02-21 19:01:24
To niestety prawda. Programersi słabo w Asseco zarabiają.
1
jooreq 2016-02-26 14:56:21
Witam wszystkich. Idę na testy na wdrożeniowca systemów ERP. Niestety moją nogą jest SQL, który będzie na testach. Jak bardzo trzeba znac SQLa, żeby zaliczyć dobrze tę dziedzinę? Podstawy pamiętam ale nie wiem czy to wystarczy i czego się pouczyć. Pomoże ktoś?
adamczewski 2016-02-28 11:36:11
A ja bez ogródek powiem, że czekam kiedy jakiś lider/kierownik na zbity pysk wyleci z Asseco. Mam 11 lat stażu w zarządzaniu zespołem projektowym w IT wraz z pełną kontrolą finansową projektu, mam kontakty, 2 jezyki obece perefekt i masę certyfikatów. Jak sądzicie ile w Asseco tego typu pracownik zarabia ? Rynek znam, ale wiem , że tutaj są inne prawa....Zmienić chcę pracę bo relokacja 300km przy dzieciakach odpada
Ssakowicz 2016-03-20 23:26:26
Wylatują regularnie, ale nowi pojawiają się tu z układów. To dlatego tak tu źle ludziom spoza. Ogólnie Asseco nie weryfikuje praktycznie kompetencji, ale ma dobrych psychologów, którzy wyczuwają czy kandydat jest w stanie poświęcić wszystko dla firmy. Jak kasa się zgadza to zatrudniają. Jak łykają zaporową kwotę, to trzeba uważać, bo to oznacza spóźniony projekt dobiegający końca, a wtedy niewesoło bywa z osobami zarabiającymi za dużo.
1
krakers 2016-04-18 20:20:38
Panie Merlin, to prawda, że programiści w Asseco zarabiają słabo, a tempo jakie im się narzuca trudno opisać. Pracowałem także w małej firmie i tam tempo było nawet podobne, ale wszystko miało sens i każdy pracował tak samo, a potem dostawaliśmy duży dodatek jak projekt się kończył i każdy czuł że robimy swoje i idziemy wspólnie do przodu. W Asseco na najwyższych obrotach pracują tylko programiści stanowiący chyba z 25% załogi, a pozostałe grono kolegów i koleżanek jedynie utrudnia tą pracę, samemu zupełnie nic nie tworząc, a często i nie robiąc.

Co do tych bonusów to proszę się nie ośmieszać, bo w Asseco o wszystko trzeba się prosić, składać podania, a jak się złoży, to wcale to nie jest za darmo, bo Asseco tylko to dofinansowuje a pracownik musi dopłacać, skutecznie zniechęcając z dłuższego użytkowania, w skutek czego pracownik rezygnuje z czegokolwiek, oddając comiesięcznie swoje 500 zł z funduszu socjalnego firmie Asseco, która wydaje je na własne cele. Inne firmy IT używają systemów kafeteryjnych i każdy pracownik ma te 400-500 zł odkładane bez łaski każdomiesięcznie na własne konto w takim systemie i może wypłacić sobie je na wiele sposobów (np. bony do hipermarketów) kiedy chce, albo samemu w tym systemie zlecić opłacanie opieki medycznej, wczasów, albo multisport i to bez żadnego dopłacania.
To co "daje" Asseco można zatem nazwać złodziejstwem naszych pieniędzy z funduszu socjalnego.
2
nowy 2016-06-23 09:42:15
Dostałem możliwość pracy w asseco bs w Lublinie. Stanowisko programista oracle/bazy danych/formsy. Ktoś może się wypowiedzieć cokolwiek na temat ludzi, klimatu , stabilności zatrudnienia? Bo ciągle nie jestem pewien czy chce isc do firmy o której są tak źle opinie :/ pomóżcie.
Zainteresowany 2016-06-30 15:23:25
Mam pytanie co do rekrutacji w Lublinie. Czy "Oferta ważna do: 11 lipca 2016 roku" oznacza, że po tym terminie zaczynają rekrutację na stanowisko (w tym przypadku) testera? Nie wiem czy jest sens czekać, łudzić się?
gutan 2016-07-08 15:53:30
Asseco, to duża firma, która za nic ma pracowników. To że jest duża nie ma żadnego znaczenia dla nas pracowników, bo korzyści nie ma, a raczej wręcz odwrotnie, bo 100, 200 czy nawet 500 pracowników jest w stanie Asseco poświęcić lekką ręką, co doświadczyli zwolnieni z naszych zespołów. Co do rozwoju, to tam gdzie nas pchną tam musimy się rozwijać, aby projekty ciągnąć i jako takich szkoleń dotyczących nowych technologii, czy ogólno rozwojowych nie ma. Zarobki poniżej średniej w IT, podwyżek nie ma, kultura pracy niska, stres duży.
1
Dan 2016-09-11 16:30:50
To nie dziwi, że dużej rekrutacji nie było, skoro kolejni klienci zrezygnowali z krętactw Asseco i Asseco znów zwalnia wieloletnich pracowników jak leci. Jakoś o tym cicho, ale tu zachodzą ludzkie tragedie! Zobaczymy co się z ZUS stanie, bo jest jeszcze jakaś nadzieja, albo bezrobotne i długie przyuczanie.
gość 2016-10-06 14:33:41
bufonada na rekrutacji i obrażanie kandydatów, a prezes po liceum - czyżby zaniżone poczucie własnej wartości?. tyle w temacie nt firmy
Burek 2016-10-07 13:18:21
Jak zarabiasz grosze, mało wiesz i umiesz, ale będziesz na każde skinienie 7 dni w tygodniu, gotowy z wszystkich sił wykonać robotę najlepiej jak umiesz, to atmosfera może być miła, o ile to najpierw przetrzymasz. Ale kto chce być cały czas niewolnikiem? Asseco to jedyna firma spośród wielu, w której pracowało mi się naprawdę źle i jedyna, z której mnie wywalono, mimo mojego wieloletniego wkładu, poświęcenia i najwyższych w pionie kwalifikacji.
Herb 2016-10-07 21:49:58
Z tego co mogę powiedzieć, to warto złożyć do nich CV, dlaczego, otóż dlatego, że firma jest dość ciekawie rozplanowana, minimalistyczna, ale pełna możliwości
PanTorapieta 2016-11-04 08:54:34
Arkonomierny fierdaki, arkornomerny fierdak. Libres inwizyboł, inwizyboł librez. Rempommmobbooooo ajmnat irna kierny fierny. Władaiśtallllaaaaaa. Kejjuuu, kejjjju... Na motorze jeździsz? Aj łoz born ju mejkmi happpiiii.
lizak 2016-11-08 18:39:37
minimalistyczna to w asseco bedzie jedynie twoja pensja
Zostaw swoją opinię o Asseco S.A. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Asseco S.A.