Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-12-31 15:10:49 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o DRUK MARKUSZEWSCY - GDAŃSK. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2010-12-06 15:43:01 odpowiedz | cytuj
Lekceważenie pracownika, poniżanie, zdanie pracownika się nie liczy jest po to żeby turać, konszachty, układy, firma masakra.
była - 2010-12-09 20:13:24 odpowiedz | cytuj
Pracowałam tam jakiś czas temu, ale na szczęście tylko przez chwilę. W więzieniu nie ma takiego rygoru jak tam, praca tam to kara.
klient - 2011-01-16 16:21:50 odpowiedz | cytuj
totalna masakra, porazka jakich malo, w poruwnaniu do hitlera to hitler byl zajebisty... wykanczal szbko w porownaniu do druku.... poza tym placa do D*PY, rygor i tyrka dzien w dzien gorzej jak kiedys mudżyny (bez obrazy). NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE... pracuje juz jakis czas ale czuje sie jak bym przepracowal miliard pokolen.
Pozdrawiam
zk - 2011-01-20 15:56:49 odpowiedz | cytuj
chcesz być traktowany jak smiec, jak tania siła robocza? to idz do druku tam Cie zajezdza jak woła.
anonim - 2011-01-23 16:46:10 odpowiedz | cytuj
Praca tam to kara!!!
Tam jest wyscig glupoli kto lepszy.
W Albani lepiej placa,masakra.Mafia rodzinna,totalny wyzysk czlowieka.Odradzam tam prace!!!!!!!!!
anonim - 2011-01-23 16:57:45 odpowiedz | cytuj
Mafia rodzinna.Najgorsza kadrowa Janka,siostra prezesa,glupszej baby nie poznalem jak zyje.Wyplata to raczej zapomoga.Przydupas prezesa Alina ze zmiany C.czuje sie tam jak szef szefów.syf!!!!!!
ofiara - 2011-01-25 19:38:42 odpowiedz | cytuj
w tej firmie sa tylko mili na poczatku jak Cię przyjmuja, a potem to juz masakra, no chyba ze sie podlizujesz i siedzisz cicho, nie pytasz sie o podwyzki, o dni wolne, tylko zapieprzasz jak niewolnik. a kadrowa ma swoj kodeks pracy wiec jak cos to nic nie zwojujesz bo ona zawsze wie lepiej, takze nie masz zadnych praw tylko obowiazki, nic nie zyskujasz tam pracujac tylko tracisz zdrowie i nerwy. Obóz pracy!!!!
anonim - 2011-01-28 12:20:18 odpowiedz | cytuj
Miejcie odwagę się zwolnić a nie bierzecie kasę od Mafii (DRUK) zastanawia mnie co wy jeszcze tu robicie skoro jest tak źle i są same zakazy i nakazy do doprawdy żenujące ze oczerniacie swojego pracodawce i nadal tu pracujecie!!! zwolnijcie się i zróbcie nam wszystkim przysługę .
anonim - 2011-01-28 16:25:45 odpowiedz | cytuj
dla Twojej wiadomości to ludzie tam jeszcze pracuj bo maja rodziny na utrzymaniu, a ty pewnie siedzisz za biureczkiem i zgrywasz cwaniaka, postaw sie na miejscu ludzi ktorzy pracuja na produkcji, nie wytrzymalbys tam ani minuty, wiec wypowiedz sie jak to przezyjesz.
anonim - 2011-02-01 11:36:28 odpowiedz | cytuj
Pwiem tak .ty co tam piszesz by sie ludzie pozwalniali,pochwal sie ile zarabiasz!Ludzie za grudzień dostali po 1000-1300 zł.
Wyżyj za te pieniądze patafianie!!!Wszędzie kamery skierowane na każde stanowisko pracy,czy u was pozakładali?!nie!!!
Pełna inwigilacja.Na kamery pieniądze są ale dla ludzi niema.
wredny - 2011-02-01 22:47:35 odpowiedz | cytuj
NAPOLEON SA KUTASA TO JEST PEDAŁ JEBANY
666 - 2011-02-01 23:02:52 odpowiedz | cytuj
to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyścig szczurów alina ze zmiany c jest naprawde prydupasem prezesa ale napoleon kierowik zmiany a ją dogania powini sie pierdolnąci wte puste pierdolniente łby
anty cieć - 2011-02-04 21:10:36 odpowiedz | cytuj
wredny - 2011-02-01 22:47:35

NAPOLEON SA KUTASA TO JEST PEDAŁ JEBANY

ten co to napisał to widać niezły burol z niego...pamiętaj cieciu że możesz trafić gorzej!!!
anonim - 2011-02-13 18:38:00 odpowiedz | cytuj
Kierownik zmiany A donosi na swoich pracowników, kłamie, praca z nim jest nie do wytrzymania, nie zna się kompletnie na tej pracy, aż dziw bierze że tak niekompetentny człowiek jest kierownikiem i mam nadzieję że w końcu ktoś zauważy jego krętactwa i nieprofesjonalizm w tym co robi.
anonim - 2011-02-15 20:12:28 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-01-28 12:20:18

A Ty nie wypisuj takich rzeczy bo najlepiej powiedzieć żeby się zwolnić niż zrobić coś z tym żeby się takie opinie nie pokazywały, dajcie ludziom lepsze pieniądze zacznijcie ich szanować, ludzie to nie maszyny, chociaz o maszyny też nie dbacie więc o czym mowa.
murdżyn - 2011-02-18 20:59:44 odpowiedz | cytuj
Same QURWY I ZŁODZIEJE
anonim - 2011-02-19 09:19:49 odpowiedz | cytuj
kierownik ze zmiany A to kawał chuja! zastrasza ludzi i totalnie nie zna się na robocie!to przez niego odchodzą ludzie i mam nadzieje ze ktoś to zauważy i go w koncu pozbawi tej funkcji..jeszcze nigdy nie pracowałam z takim amatorem i fałszywym człowiekiem.
anonim - 2011-02-19 09:25:35 odpowiedz | cytuj
Kierowniku zmiany A wiesz na co sie nadajesz?na kierownika żabki...na nic więcej.
anonim - 2011-02-19 09:33:15 odpowiedz | cytuj
takim podejsciem nie poprawisz wydajności!!!bo nikt nie bedzie zapieprzał dla takiego cepa!!....najlepiej odejdz i ustąp miejsca dla profesjonalisty.A jak chces donosić to idz do policji!
anonim - 2011-02-19 09:41:19 odpowiedz | cytuj
lepiej szybko naucz się roboty bo w końcu zostaniesz sam...a cyfra musi być!!!hehe
anonim - 2011-02-19 10:14:58 odpowiedz | cytuj
porzadnych ludzi pozwalniali,a zatrudnili jełopow!
anonim - 2011-02-19 10:15:24 odpowiedz | cytuj
porzadnych ludzi pozwalniali,a zatrudnili jełopow!
anonim - 2011-02-19 10:17:57 odpowiedz | cytuj
gdzie jest kierownik Pawel,Grzesiek,a brygadzistka Kasia?
anonim - 2011-02-19 11:54:11 odpowiedz | cytuj
mam nadzieje ze to przeczytasz i jezeli masz troche oleju w glowie to zmienisz podejscie bo bez pracownikow bedziesz nikim
x