Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Incore Service

Pracowałeś w firmie Incore Service i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Martin - 2013-04-28 14:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy raczej wyścig szczurów? Może są jakieś wyjazdy integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Umowa o pracę, czy o dzieło? Na jaki czas proponują umowę? Za którym razem zaproponowali umowę na stałe, a nie o zlecenie?
zdjecie uzytkownika
byly - 2013-05-02 11:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daj sobie luz, chyba ze chcesz zeby debil mowil Ci co masz robic. pozdro
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-05-07 17:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byly co masz na myśli pisząc daj sobie luz, chyba ze chcesz zeby debil mowil Ci co masz robic? Możesz napisać coś więcej o Incore Service i o pracy tam? Jakie tam są średnie zarobki miesięczne? Jaką tam dają umowę i jaki jest socjal? Bardzo proszę o pomoc bo w najbliższych dniach idę na rozmowę i szukam informacji o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2013-06-03 15:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co do zatwierdzenia rachunku- gdzie taka informacja była? bo w umowie tego nie ma, a na inwentaryzacji powiedzieli nam tylko, że kasa będzie do końca następnego miesiąca...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-14 15:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
katce pisze że nie płacą kasy na czas. Czy ktoś się orientuje czy teraz jest ona wypłaca w terminie w Incore Service?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-08-01 19:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie płacą w terminie. Wysyłane ponaglenia nie skutkują. Księgowa twierdzi, że wysłała przelewy ale bank tego nie potwierdza. (usunięte przez administratora) na całego. Właściciel firmy nie odbiera telefonów. Po prostu naciągacze.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-08-01 19:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłamiesz Pracowniku. Po prostu kłamiesz i tyle.(usunięte przez administratora) kazali Tobie takie brednie wypisywać ?
zdjecie uzytkownika
ZADOWOLONY - 2013-08-27 14:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukany, Już Twój nick świadczy że jesteś ofiarą losu, którego cały świat oszukuje. Jeśli nie zatwierdziłeś rachunku to nie dostałeś wynagrodzenia w terminie. Taka jest zasada w każdej Agencji. Wystarczy czytać.
zdjecie uzytkownika
zziipp - 2013-08-29 18:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) to "osobowosc" jakich mało....odradzam tego pana kazdemu.
zdjecie uzytkownika
Osuzkany - 2013-08-29 20:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spadaj (usunięte przez administratora). Jutro napisze Tobie ze szczególami (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
Artur Grzesiak - 2013-11-13 09:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,
Chętnie odniosę się do wszelkich zarzutów opisanych powyżej, tylko proszę o konkrety.
Ad1. Zatwierdzanie rachunku - kodeksie cywilnym (art. 734-751)
Zatwierdzanie rachunki do umów zleceń w terminie od 15 do 26 następnego miesiąca po wykonaniu zlecenia oczekują na zaakceptowanie i wystawienie przez Zleceniobiorcę. W tym celu należy kliknąć na Podgląd szczegółowy, zaznaczyć pole "Zatwierdzenie kwoty rachunku jest równoznaczne z jego wystawieniem w dniu dzisiejszym", a następnie kliknąć Zatwierdzam. Status Przyjęty do księgowości. Zatwierdzony oznacza poprawnie zatwierdzenie rachunku.
Ad2. Drogi Zziipp, napisz proszę konkretnie dlaczego odradzasz współprace z InC. Czyżby wymaganie przez Pracodawcę ciężkiej pracy zmuszało Cię do wyboru bezrobocia. Podaj proszę paragrafy prawa, które zostały złamane w stusunku do Twojej osoby.
zdjecie uzytkownika
zziipp - 2013-12-08 21:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
paragraf"bycia wporzadku".(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Artur Grzesiak - 2014-01-20 14:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy użytkownicy,
staram się zrozumieć wasze niezadowolenie lecz pomówić w internecie, bez przytoczenia jakikolwiek faktów, pokazujących w którym obszarze są łamane ustalenia lub przepisy prawa polskiego, jest zdecydowanie trudniej. Wymaga to od użytkownika kompetencji i znajomości prawa.
Zachęcam wszystkich anonimowym użytkowników do postępowania zgodnie z maksymą:
Krytykujesz - proponuj, proponujesz - realizuj. I miej odwagę podpisywać się pod swoją krytyką i działaniem.
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-02-14 19:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogi arturze, twoja wypowiedz jest czyto politycznym farmazonem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Boom:) - 2014-03-07 15:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma nastawiona na typowy (usunięte przez administratora)studenciakow. zlecenia lipne, stawki lipne, obsluga tragiczna. firma niegodna polecenia...................
zdjecie uzytkownika
myszka miki - 2014-03-12 21:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma typowa dla tego segmentu rynku. zlecenia tylko na markety, stawki jedne z najnizszych, wyplaty z opoznieniem, a nawet zanizone, nie polecam wspolpracy z tym tworem wolnego rynku:)
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-04-04 17:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Telefonów nie odbierają.Raportu godzinowego żadnego nie mam bo go koordynator wziął i straszą ze kasy nie dadzą.Naciągacze i nic więcej.12 godzin robic za darmo
zdjecie uzytkownika
Feliks - 2014-04-05 11:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli to prawda co tutaj piszecie, to raczej sobie odpuszcze Incore Service, a myslałem, że to porzadna firma, dbająca o ludzi.
zdjecie uzytkownika
kombinator - 2014-04-06 16:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawi mnie jak wiele osób pracuje w tej firmie. Wydaje się, że to typowa praca w internecie więc chyba kilkuosobowa firma co najwyżej
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-04-10 15:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kombinator, Incore Service chyba obecnie nikogo nie zatrudnia, owszem ich strona www działa, ale nie maja rejestru w krs.
zdjecie uzytkownika
zdenerwowany pracownik - 2014-09-24 12:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie potrafią dokonać "wypłaty naychmiastowej" od 2 tygodni. ( usunięte przez administratora )nie firma, brak szacunku dla pracowników
zdjecie uzytkownika
może to bank? - 2014-10-22 17:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tak serio to możę tej wypłaty natychmiastowej to nie ma przez to, że coś jest nie tak z bankiem. sam miałem ostatnio problemy z przelewem za praąd i sie okazało, że to wina banki. Tak na prawdę to ja tutaj jestem przez pracę - orpócz tych problwemów z wypłatami są jakieś inne - może jest coś na plus?
zdjecie uzytkownika
Ikki - 2014-11-25 17:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-04-04 17:28:24]:
Zgadzam się . Poza ty: uwaga osoby nie uczące się. Jeśli na ich stronie pisze ,że praca jest za 10zł/h brutto- to stawka dla studentów lub ludzi ubezpieczonych w innych firmach.Dla Ciebie stawka to 7.11 brutto (dane dla Warszawy) a NETTO dostajesz 5,22 /h zastanów się czy wrto tracić cenny czas
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-14
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Obecnie poszukujemy pracowników do pracy w markecie budowlanym. Godzinny dzienne, dogodna lokalizacja!!!!   Data : od 10.12.2014 Miejsce : Market budowlany – Arkadia   Godziny : 7.00 - 15.00 Stawka : 9zł/h brutto Wymagania : Miła aparycja , chęć do pracy fizycznej   Proszę o zarejestrowanie się na stronie www.incpraca.pl bądź kontakt telefoniczny 223986017, 791541151.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-12-10 13:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam współpracuje z tą agencją przez cały okres studiów. Pasuje mi to bo można wybrać dogodny termin pracy. Z wypłatą nigdy nie miałem problemów. Raz miałem ale to dlatego, że zapomniałem zatwierdzić rachunku w terminie, lecz zatwierdziłem w następnym i otrzymałem wynagradzoenie w następnym miesiacu, nie było problemu. Raz też zgubiłem raport i po skontaktowaniu się z biurem, dogadałem się bez problemu, bo byłem na liście w sklepie wpisany, więc jak ktoś chce to może. Stawki są wyraźnie podane i jak na takie luźne zobowiązanie na chwilę obecną na rynku to jest ok. Więc jeżeli nie czytacie regulaminu i sami nie umie dopilnować wszystkiego
zdjecie uzytkownika
ylvia - 2014-12-19 15:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, kto jest zainteresowany losami firmy Incore Service to niech zajrzy na forum bo pojawiła się nowa oferta pracy. Moim zdaniem to coś godnego uwagi. Obecnie poszukujemy pracowników do pracy w markecie budowlanym. Godzinny dzienne, dogodna lokalizacja!!!!   ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5740425?keywords=&region=
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Incore Service
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Incore Service?
Zadaj pytanie
x