Incore Service

Warszawa

Opinie o Incore Service

bob 2008-10-28 20:46:29
Mylisz sie bobiczek firma jest ok ale trzeba poczekac te 2 miesiace
0
Kuba 2008-11-28 15:44:27
firma jest ok moge ich polecic mialem kiedys z nimi doczynienia
0
on 2009-11-25 15:50:26
Firma oki ( kase wypłacaja z opoznieniem ale jest,z ogranizacja troszke słabo, przynajmniej na inwentaryzacjach)ale duzo tez obiecuja a nic z tego potem nie wynika.
1
katce 2012-05-06 13:43:06
Nigdy nie płacą kasy na czas. Trzeba do nich dzwonić i przypominać o wypłacie
1
Pracownik 2013-02-06 10:36:45
Większość problemów to tylko niedoinformowanie nasze. Wszystko jest napisane w regulaminie. Trzeba po prostu wiedzieć co się podpisuje. Co do wypłaty to po prostu maja taki okres rozliczeniowy, trzeba też pamiętać o zatwierdzeniu rachunku.
0
Martin 2013-04-28 14:04:41
Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy raczej wyścig szczurów? Może są jakieś wyjazdy integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Umowa o pracę, czy o dzieło? Na jaki czas proponują umowę? Za którym razem zaproponowali umowę na stałe, a nie o zlecenie?
0
byly 2013-05-02 11:47:39
daj sobie luz, chyba ze chcesz zeby debil mowil Ci co masz robic. pozdro
0
arek 2013-05-07 17:37:31
byly co masz na myśli pisząc daj sobie luz, chyba ze chcesz zeby debil mowil Ci co masz robic? Możesz napisać coś więcej o Incore Service i o pracy tam? Jakie tam są średnie zarobki miesięczne? Jaką tam dają umowę i jaki jest socjal? Bardzo proszę o pomoc bo w najbliższych dniach idę na rozmowę i szukam informacji o tej firmie.
0
karolina 2013-06-03 15:04:09
co do zatwierdzenia rachunku- gdzie taka informacja była? bo w umowie tego nie ma, a na inwentaryzacji powiedzieli nam tylko, że kasa będzie do końca następnego miesiąca...
2
anonim 2013-06-14 15:44:29
katce pisze że nie płacą kasy na czas. Czy ktoś się orientuje czy teraz jest ona wypłaca w terminie w Incore Service?
0
oszukany 2013-08-01 19:04:11
Nie płacą w terminie. Wysyłane ponaglenia nie skutkują. Księgowa twierdzi, że wysłała przelewy ale bank tego nie potwierdza. (usunięte przez administratora) na całego. Właściciel firmy nie odbiera telefonów. Po prostu naciągacze.
1
oszukany 2013-08-01 19:06:19
Kłamiesz Pracowniku. Po prostu kłamiesz i tyle.(usunięte przez administratora) kazali Tobie takie brednie wypisywać ?
0
ZADOWOLONY 2013-08-27 14:46:56
Oszukany, Już Twój nick świadczy że jesteś ofiarą losu, którego cały świat oszukuje. Jeśli nie zatwierdziłeś rachunku to nie dostałeś wynagrodzenia w terminie. Taka jest zasada w każdej Agencji. Wystarczy czytać.
0
zziipp 2013-08-29 18:45:43
(usunięte przez administratora) to "osobowosc" jakich mało....odradzam tego pana kazdemu.
0
Osuzkany 2013-08-29 20:19:43
Spadaj (usunięte przez administratora). Jutro napisze Tobie ze szczególami (usunięte przez administratora).
0
Artur Grzesiak 2013-11-13 09:34:17
Witam,
Chętnie odniosę się do wszelkich zarzutów opisanych powyżej, tylko proszę o konkrety.
Ad1. Zatwierdzanie rachunku - kodeksie cywilnym (art. 734-751)
Zatwierdzanie rachunki do umów zleceń w terminie od 15 do 26 następnego miesiąca po wykonaniu zlecenia oczekują na zaakceptowanie i wystawienie przez Zleceniobiorcę. W tym celu należy kliknąć na Podgląd szczegółowy, zaznaczyć pole "Zatwierdzenie kwoty rachunku jest równoznaczne z jego wystawieniem w dniu dzisiejszym", a następnie kliknąć Zatwierdzam. Status Przyjęty do księgowości. Zatwierdzony oznacza poprawnie zatwierdzenie rachunku.
Ad2. Drogi Zziipp, napisz proszę konkretnie dlaczego odradzasz współprace z InC. Czyżby wymaganie przez Pracodawcę ciężkiej pracy zmuszało Cię do wyboru bezrobocia. Podaj proszę paragrafy prawa, które zostały złamane w stusunku do Twojej osoby.
2
zziipp 2013-12-08 21:33:42
paragraf"bycia wporzadku".(usunięte przez administratora)
1
Artur Grzesiak 2014-01-20 14:16:04
Drodzy użytkownicy,
staram się zrozumieć wasze niezadowolenie lecz pomówić w internecie, bez przytoczenia jakikolwiek faktów, pokazujących w którym obszarze są łamane ustalenia lub przepisy prawa polskiego, jest zdecydowanie trudniej. Wymaga to od użytkownika kompetencji i znajomości prawa.
Zachęcam wszystkich anonimowym użytkowników do postępowania zgodnie z maksymą:
Krytykujesz - proponuj, proponujesz - realizuj. I miej odwagę podpisywać się pod swoją krytyką i działaniem.
0
artur 2014-02-14 19:36:02
Drogi arturze, twoja wypowiedz jest czyto politycznym farmazonem (usunięte przez administratora)
1
Boom:) 2014-03-07 15:41:55
firma nastawiona na typowy (usunięte przez administratora)studenciakow. zlecenia lipne, stawki lipne, obsluga tragiczna. firma niegodna polecenia...................
1
myszka miki 2014-03-12 21:45:47
firma typowa dla tego segmentu rynku. zlecenia tylko na markety, stawki jedne z najnizszych, wyplaty z opoznieniem, a nawet zanizone, nie polecam wspolpracy z tym tworem wolnego rynku:)
1
Kasia 2014-04-04 17:28:24
Telefonów nie odbierają.Raportu godzinowego żadnego nie mam bo go koordynator wziął i straszą ze kasy nie dadzą.Naciągacze i nic więcej.12 godzin robic za darmo
0
Feliks 2014-04-05 11:36:27
Jesli to prawda co tutaj piszecie, to raczej sobie odpuszcze Incore Service, a myslałem, że to porzadna firma, dbająca o ludzi.
0
kombinator 2014-04-06 16:03:52
ciekawi mnie jak wiele osób pracuje w tej firmie. Wydaje się, że to typowa praca w internecie więc chyba kilkuosobowa firma co najwyżej
0
Janek 2014-04-10 15:10:44
@kombinator, Incore Service chyba obecnie nikogo nie zatrudnia, owszem ich strona www działa, ale nie maja rejestru w krs.
1
zdenerwowany pracownik 2014-09-24 12:35:09
nie potrafią dokonać "wypłaty naychmiastowej" od 2 tygodni. ( usunięte przez administratora )nie firma, brak szacunku dla pracowników
1
może to bank? 2014-10-22 17:59:41
a tak serio to możę tej wypłaty natychmiastowej to nie ma przez to, że coś jest nie tak z bankiem. sam miałem ostatnio problemy z przelewem za praąd i sie okazało, że to wina banki. Tak na prawdę to ja tutaj jestem przez pracę - orpócz tych problwemów z wypłatami są jakieś inne - może jest coś na plus?
0
Ikki 2014-11-25 17:13:05
Zgadzam się . Poza ty: uwaga osoby nie uczące się. Jeśli na ich stronie pisze ,że praca jest za 10zł/h brutto- to stawka dla studentów lub ludzi ubezpieczonych w innych firmach.Dla Ciebie stawka to 7.11 brutto (dane dla Warszawy) a NETTO dostajesz 5,22 /h zastanów się czy wrto tracić cenny czas
0
Mariusz 2014-12-10 13:52:05
Sam współpracuje z tą agencją przez cały okres studiów. Pasuje mi to bo można wybrać dogodny termin pracy. Z wypłatą nigdy nie miałem problemów. Raz miałem ale to dlatego, że zapomniałem zatwierdzić rachunku w terminie, lecz zatwierdziłem w następnym i otrzymałem wynagradzoenie w następnym miesiacu, nie było problemu. Raz też zgubiłem raport i po skontaktowaniu się z biurem, dogadałem się bez problemu, bo byłem na liście w sklepie wpisany, więc jak ktoś chce to może. Stawki są wyraźnie podane i jak na takie luźne zobowiązanie na chwilę obecną na rynku to jest ok. Więc jeżeli nie czytacie regulaminu i sami nie umie dopilnować wszystkiego
0
ylvia 2014-12-19 15:36:06
Witajcie, kto jest zainteresowany losami firmy Incore Service to niech zajrzy na forum bo pojawiła się nowa oferta pracy. Moim zdaniem to coś godnego uwagi. Obecnie poszukujemy pracowników do pracy w markecie budowlanym. Godzinny dzienne, dogodna lokalizacja!!!!   ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5740425?keywords=&region=
0
pitrek 2014-12-31 20:43:55
ooo, kurcze, dlaczego dopiero teraz tu trafiłem, coś czuje że bede sobie pluć w brodę, bo bardzo mi zależało swego czasu żeby zmienić obecne zatrudnienie na Incore Servis właśnie, ale wtedy nie było żadnych ogłoszeń, a teraz jak przestałem śledzić temat to coś się pojawiło. Ale może to jeszcze aktualne jest, kto wie?
0
jkk 2015-01-16 12:48:24
odradzam pracy w tej firmie. dziekuje
0
tomasz 2015-06-01 16:21:05
@jkk nie rozumiem dlaczego odradzasz prace w tej firmie. Jest praca obecnie przy wykładaniu towaru w Warszawie. Stawka za godzinę brutto 10zł/h więc nie jest źle. Dla studentów czy młodych chłopaków, którzy chcą sobie dorobić do pensji to jak znalazł. Możesz też ustalać indywidualnie grafik z kierownikiem.
0
Harry 2015-08-16 00:56:30
Jeśli 10złotych brutto za wykładanie towaru to według Ciebie @tomasz "nie jest źle", to zaczynam wątpić. Jasne, że taka praca zazwyczaj jest właśnie dla młodych ludzi, lub dla kogoś kto chce tylko dorobić do pensji, ale ta kwota w przeliczeniu na netto wydaje się być nieprawdopodobna niestety. Dziwne.
0
Ktosiek :) 2015-08-28 18:40:25
Niestety nie wiem o co halo? bałam się podjąć współpracę z firmą ze względu na wasze opinie jak i regulamin jednak współpracuje 2 miesiąc i nie jest źle. Może to kwestia z kim rozmawiacie, ja rozmawiałam z P. Mateuszem i wszystko mi wyjaśnił jak współpraca wygląda i nie mam co do niego merytorycznych zastrzeżeń.
Fakt faktem trochę męczył kwestii umowy i załączników ale w sumie nigdzie mnie nie widział a zarejestrować może się każdy. Jedyne wady to system płac, jakieś zatwierdzanie na profilu i późna wypłata.
1
kolczuk 2015-09-15 04:31:14
właśnie widzę, że pojawiły się u nich nowe oferty pracy w łodzi, poznaniu czy gdańsku... spoko, bo słyszałem, że zapewniają stabilne zatrudnienie, dajcie znać jak dokładnie wygląda rozmowa kwalifikacyjna, jak wypłaty i jak atmosfera generalnie w pracy na różnych stanowiskach, bo to kluczowa sprawa, nie ma co ukrywać
1
Arek 2015-10-15 12:41:59
Do tej pory mam mieszane uczucia, jeśli chodzi o Incore Service. Każdy pisze co innego i przyznam, że ciężko się w tym połapać.W ofercie dla pracowników, Incore ma zlecenia długoterminowe, krótkoterminowe, pracę tymczasową i pracę stałą. Także dla każdego, coś dobrego.. Można próbować się zatrudniać.
1
Kate 2015-10-15 13:32:07
Jak dla mnie bardzo spoko agencja. Jak dotrzyma się terminów, o których mowa w regulaminie to nie ma problemu. Jak miałam pytania, albo czegoś nie rozumiałam dzwoniłam i zawsze dostałam odpowiedz i pomoc. Trochę dużo formalności ale w końcu kierują mnie do pracy. Przy każdej umowie jest tyle formalności. Ja polecam!
1
frgh 2015-11-08 16:42:13
widzę sporo pozytywnych komenatrzy na temat firmy InCore service, z tego co się orientuje to szukają teraz osób do pracy dorywczej na terenie Warszawy oferują umowę zlecenie, atrakcyjne stawki, elastyczny grafik, szkolenie, długą współpracę, nie wymagają doświadczenia i oferują też szkolenia w razie potrzeby
0
hejter 2015-11-10 19:56:56
@frgh , ciekawe jakie to prace dorywcze w jakim charakterze, ja bym był zainteresowany bo akurat jestem studentem i grafik mozna sobie jakos ustawic
0
hans 2015-11-13 01:10:48
z tego co widzę stawki też mają całkiem przyzwoite co za tym idzie, że naprawdę jak ktoś chce to może niezłą kasę z tego wyciągnąć
0
farciarz 2015-11-15 19:59:08
@frgh - nie dość, że są elastyczne godziny to jeszcze zapewnione odpowiednie szkolenia. Fajnie, że dbają o pracowników.
0
hejter 2015-12-02 20:52:48
ciekawe czy znalezli na dzisiejsza inwentaryzacje kogos w sklepie piotr i pawel, tylko szkoda ze kasa troche slaba bo 10 zl brutto za godzine, troche malo
0
piskorz 2016-01-22 20:42:17
rzeczywiście nie powala ta kasa na kolana. Ale widziałem , że InCore często szuka ludzi do inwesntaryzacji nawet za 13 zł brutto. I to też do Piotra i Pawła
0
torig 2016-02-13 15:00:16
Z inwentaryzacji właśnie można tak 80 - 120 złotych zarobić. Nie jest źle. Tym bardziej, że w większych miastach wychodzi jakoś 10 złotych netto na godzinę.
0
kolczuk 2016-02-23 20:00:57
to są naprawdę niezłe stawki godzinowe i nie powinno się na nie narzekać, ja zgłaszam się w tczewie na inwentaryzację, stawka godzinowa to 12 zł nawet jak za jedną noc to i tak się trochę nadrobi
0
siaop 2016-03-06 19:20:20
teraz szukają loudzi do inwentarycji na sklepie, oczywiście wgodzinach nocnych i wydaje mi się, ze do 10 zł brutto oferuja, wiec w sumie szału tez nie ma jakiegoś.
0
zf 2016-03-12 18:01:52
za inwentaryzację nie są zbyt wysokie stawki, więc to co oferują to wydaje mi się w miarę norma. Zarobki też są uzależnione od miasta. Rozpiętość cenowa jest od 9,50 do nawet 13 zł brutto za godzinę
0
figurek 2016-03-14 19:31:07
zf, chyba nie cenowa tylko zarobkowa. Wiele zalezy od wielkości miasta tak naprawdę, bo w Tczewiu płaca 12 zł/h, Gnieźnie 9,5 zł/h, a w Poznaniu 13 zł/h. To wszystko kwoty brutto i chodzi o market piotr i paweł.
0
hejhej 2016-05-15 12:56:44
Brutto? To całkiem normalne stawki, nie można narzekać :)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Incore Service