brak logo

Incore Service

Warszawa

Opinie o Incore Service

bob 2008-10-28 20:46:29
Mylisz sie bobiczek firma jest ok ale trzeba poczekac te 2 miesiace
Kuba 2008-11-28 15:44:27
firma jest ok moge ich polecic mialem kiedys z nimi doczynienia
on 2009-11-25 15:50:26
Firma oki ( kase wypłacaja z opoznieniem ale jest,z ogranizacja troszke słabo, przynajmniej na inwentaryzacjach)ale duzo tez obiecuja a nic z tego potem nie wynika.
2
katce 2012-05-06 13:43:06
Nigdy nie płacą kasy na czas. Trzeba do nich dzwonić i przypominać o wypłacie
1
Pracownik 2013-02-06 10:36:45
Większość problemów to tylko niedoinformowanie nasze. Wszystko jest napisane w regulaminie. Trzeba po prostu wiedzieć co się podpisuje. Co do wypłaty to po prostu maja taki okres rozliczeniowy, trzeba też pamiętać o zatwierdzeniu rachunku.
byly 2013-05-02 11:47:39
daj sobie luz, chyba ze chcesz zeby debil mowil Ci co masz robic. pozdro
karolina 2013-06-03 15:04:09
co do zatwierdzenia rachunku- gdzie taka informacja była? bo w umowie tego nie ma, a na inwentaryzacji powiedzieli nam tylko, że kasa będzie do końca następnego miesiąca...
2
oszukany 2013-08-01 19:04:11
Nie płacą w terminie. Wysyłane ponaglenia nie skutkują. Księgowa twierdzi, że wysłała przelewy ale bank tego nie potwierdza. (usunięte przez administratora) na całego. Właściciel firmy nie odbiera telefonów. Po prostu naciągacze.
1
oszukany 2013-08-01 19:06:19
Kłamiesz Pracowniku. Po prostu kłamiesz i tyle.(usunięte przez administratora) kazali Tobie takie brednie wypisywać ?
ZADOWOLONY 2013-08-27 14:46:56
Oszukany, Już Twój nick świadczy że jesteś ofiarą losu, którego cały świat oszukuje. Jeśli nie zatwierdziłeś rachunku to nie dostałeś wynagrodzenia w terminie. Taka jest zasada w każdej Agencji. Wystarczy czytać.
zziipp 2013-08-29 18:45:43
(usunięte przez administratora) to "osobowosc" jakich mało....odradzam tego pana kazdemu.
Osuzkany 2013-08-29 20:19:43
Spadaj (usunięte przez administratora). Jutro napisze Tobie ze szczególami (usunięte przez administratora).
Artur Grzesiak 2013-11-13 09:34:17
Witam,
Chętnie odniosę się do wszelkich zarzutów opisanych powyżej, tylko proszę o konkrety.
Ad1. Zatwierdzanie rachunku - kodeksie cywilnym (art. 734-751)
Zatwierdzanie rachunki do umów zleceń w terminie od 15 do 26 następnego miesiąca po wykonaniu zlecenia oczekują na zaakceptowanie i wystawienie przez Zleceniobiorcę. W tym celu należy kliknąć na Podgląd szczegółowy, zaznaczyć pole "Zatwierdzenie kwoty rachunku jest równoznaczne z jego wystawieniem w dniu dzisiejszym", a następnie kliknąć Zatwierdzam. Status Przyjęty do księgowości. Zatwierdzony oznacza poprawnie zatwierdzenie rachunku.
Ad2. Drogi Zziipp, napisz proszę konkretnie dlaczego odradzasz współprace z InC. Czyżby wymaganie przez Pracodawcę ciężkiej pracy zmuszało Cię do wyboru bezrobocia. Podaj proszę paragrafy prawa, które zostały złamane w stusunku do Twojej osoby.
2
zziipp 2013-12-08 21:33:42
paragraf"bycia wporzadku".(usunięte przez administratora)
1
Artur Grzesiak 2014-01-20 14:16:04
Drodzy użytkownicy,
staram się zrozumieć wasze niezadowolenie lecz pomówić w internecie, bez przytoczenia jakikolwiek faktów, pokazujących w którym obszarze są łamane ustalenia lub przepisy prawa polskiego, jest zdecydowanie trudniej. Wymaga to od użytkownika kompetencji i znajomości prawa.
Zachęcam wszystkich anonimowym użytkowników do postępowania zgodnie z maksymą:
Krytykujesz - proponuj, proponujesz - realizuj. I miej odwagę podpisywać się pod swoją krytyką i działaniem.
artur 2014-02-14 19:36:02
Drogi arturze, twoja wypowiedz jest czyto politycznym farmazonem (usunięte przez administratora)
1
Boom:) 2014-03-07 15:41:55
firma nastawiona na typowy (usunięte przez administratora)studenciakow. zlecenia lipne, stawki lipne, obsluga tragiczna. firma niegodna polecenia...................
1
myszka miki 2014-03-12 21:45:47
firma typowa dla tego segmentu rynku. zlecenia tylko na markety, stawki jedne z najnizszych, wyplaty z opoznieniem, a nawet zanizone, nie polecam wspolpracy z tym tworem wolnego rynku:)
1
Kasia 2014-04-04 17:28:24
Telefonów nie odbierają.Raportu godzinowego żadnego nie mam bo go koordynator wziął i straszą ze kasy nie dadzą.Naciągacze i nic więcej.12 godzin robic za darmo
Janek 2014-04-10 15:10:44
@kombinator, Incore Service chyba obecnie nikogo nie zatrudnia, owszem ich strona www działa, ale nie maja rejestru w krs.
1
zdenerwowany pracownik 2014-09-24 12:35:09
nie potrafią dokonać "wypłaty naychmiastowej" od 2 tygodni. ( usunięte przez administratora )nie firma, brak szacunku dla pracowników
1
Ikki 2014-11-25 17:13:05
Zgadzam się . Poza ty: uwaga osoby nie uczące się. Jeśli na ich stronie pisze ,że praca jest za 10zł/h brutto- to stawka dla studentów lub ludzi ubezpieczonych w innych firmach.Dla Ciebie stawka to 7.11 brutto (dane dla Warszawy) a NETTO dostajesz 5,22 /h zastanów się czy wrto tracić cenny czas
Mariusz 2014-12-10 13:52:05
Sam współpracuje z tą agencją przez cały okres studiów. Pasuje mi to bo można wybrać dogodny termin pracy. Z wypłatą nigdy nie miałem problemów. Raz miałem ale to dlatego, że zapomniałem zatwierdzić rachunku w terminie, lecz zatwierdziłem w następnym i otrzymałem wynagradzoenie w następnym miesiacu, nie było problemu. Raz też zgubiłem raport i po skontaktowaniu się z biurem, dogadałem się bez problemu, bo byłem na liście w sklepie wpisany, więc jak ktoś chce to może. Stawki są wyraźnie podane i jak na takie luźne zobowiązanie na chwilę obecną na rynku to jest ok. Więc jeżeli nie czytacie regulaminu i sami nie umie dopilnować wszystkiego
ylvia 2014-12-19 15:36:06
Witajcie, kto jest zainteresowany losami firmy Incore Service to niech zajrzy na forum bo pojawiła się nowa oferta pracy. Moim zdaniem to coś godnego uwagi. Obecnie poszukujemy pracowników do pracy w markecie budowlanym. Godzinny dzienne, dogodna lokalizacja!!!!   ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5740425?keywords=&region=
jkk 2015-01-16 12:48:24
odradzam pracy w tej firmie. dziekuje
Ktosiek :) 2015-08-28 18:40:25
Niestety nie wiem o co halo? bałam się podjąć współpracę z firmą ze względu na wasze opinie jak i regulamin jednak współpracuje 2 miesiąc i nie jest źle. Może to kwestia z kim rozmawiacie, ja rozmawiałam z P. Mateuszem i wszystko mi wyjaśnił jak współpraca wygląda i nie mam co do niego merytorycznych zastrzeżeń.
Fakt faktem trochę męczył kwestii umowy i załączników ale w sumie nigdzie mnie nie widział a zarejestrować może się każdy. Jedyne wady to system płac, jakieś zatwierdzanie na profilu i późna wypłata.
1
Kate 2015-10-15 13:32:07
Jak dla mnie bardzo spoko agencja. Jak dotrzyma się terminów, o których mowa w regulaminie to nie ma problemu. Jak miałam pytania, albo czegoś nie rozumiałam dzwoniłam i zawsze dostałam odpowiedz i pomoc. Trochę dużo formalności ale w końcu kierują mnie do pracy. Przy każdej umowie jest tyle formalności. Ja polecam!
1
Niepolecamm 2016-07-12 06:05:48
Typ z firmy pisze sam ze soba. Firma porażka. Oszuści. Nie wysyłajcie im skanów dowodu.
malio 2016-08-15 15:47:18
słyszałam że u was jak bierzecie ludzi do leroya to można na nockach sobie świetnie dorobić bo jakieś atrakcyjne stawki - chciałabym się przede wszystkim dowiedzieć czy te 11 zł które oferujecie to są na rękę czy brutto bo nie ukrywam robiłoby mi to wielką róznicę
Work 2016-10-25 13:40:30
Najbardziej internetowa agencja w polsce. Wszystko możesz zrobić przez neta. Podpisać umowę, zapisać się na zlecenie, rozliczyć. Jak jesteś ogarnięty to wszystko sprawnie idzie. Minus wszystko sam robisz.
Mimo wszystko polecam.
AntekStudent 2016-11-21 15:30:20
Dorabiam tu sobie na studia - co prawda trzeba chwilę poczekać na wypłatę, ale mogę sobie pracować właściwie kiedy chcę. Ze względu na dość poplątany plan na geografii bardzo mi to odpowiada :)
Trzeba tylko pamiętać żeby podosyłać i poklikać wszystko w terminie - raporty do 3, rachunek między 15 i 26 i tak dalej, bo jak się tego nie zrobi to można nie dostać kasy.
Mati G. 2016-11-21 21:18:40
może być! :)
Agata 2016-11-24 11:07:02
Jeżeli pilnujesz wszystkich formalności jest w porządku, łatwo się do tego przyzwyczaić.
Anna B. 2016-11-28 16:40:27
Dopiero zaczęłam, ale jest bardzo fajnie - można wszystko załatwić przez internet, łącznie z podpisaniem umowy i zapisaniem się na zlecenia. Można właściwie pracować kiedy się chce - a to dla mnie bardzo ważne, bo mam jeszcze inną pracę.
Polecam!

PS. Jedyny minus - trochę późna wypłata.
Bartek 2016-12-01 09:49:53
Fajna opcja zeby dorobić dodatkową kase:)
Wiesiek 2016-12-03 13:54:36
Mnie sie z nimi bardzo dobrze wspolpracuje, polecam.
Zostaw swoją opinię o Incore Service - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Incore Service