Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Incore Service

Pracowałeś w firmie Incore Service i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kuba - 2008-11-28 15:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest ok moge ich polecic mialem kiedys z nimi doczynienia
zdjecie uzytkownika
on - 2009-11-25 15:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma oki ( kase wypłacaja z opoznieniem ale jest,z ogranizacja troszke słabo, przynajmniej na inwentaryzacjach)ale duzo tez obiecuja a nic z tego potem nie wynika.
zdjecie uzytkownika
katce - 2012-05-06 13:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie płacą kasy na czas. Trzeba do nich dzwonić i przypominać o wypłacie
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-02-06 10:36:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość problemów to tylko niedoinformowanie nasze. Wszystko jest napisane w regulaminie. Trzeba po prostu wiedzieć co się podpisuje. Co do wypłaty to po prostu maja taki okres rozliczeniowy, trzeba też pamiętać o zatwierdzeniu rachunku.
zdjecie uzytkownika
Martin - 2013-04-28 14:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy raczej wyścig szczurów? Może są jakieś wyjazdy integracyjne, czy coś w tym stylu? Co z samorozwojem? Umowa o pracę, czy o dzieło? Na jaki czas proponują umowę? Za którym razem zaproponowali umowę na stałe, a nie o zlecenie?
zdjecie uzytkownika
byly - 2013-05-02 11:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
daj sobie luz, chyba ze chcesz zeby debil mowil Ci co masz robic. pozdro
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-05-07 17:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byly co masz na myśli pisząc daj sobie luz, chyba ze chcesz zeby debil mowil Ci co masz robic? Możesz napisać coś więcej o Incore Service i o pracy tam? Jakie tam są średnie zarobki miesięczne? Jaką tam dają umowę i jaki jest socjal? Bardzo proszę o pomoc bo w najbliższych dniach idę na rozmowę i szukam informacji o tej firmie.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2013-06-03 15:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do zatwierdzenia rachunku- gdzie taka informacja była? bo w umowie tego nie ma, a na inwentaryzacji powiedzieli nam tylko, że kasa będzie do końca następnego miesiąca...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-14 15:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
katce pisze że nie płacą kasy na czas. Czy ktoś się orientuje czy teraz jest ona wypłaca w terminie w Incore Service?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-08-01 19:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie płacą w terminie. Wysyłane ponaglenia nie skutkują. Księgowa twierdzi, że wysłała przelewy ale bank tego nie potwierdza. (usunięte przez administratora) na całego. Właściciel firmy nie odbiera telefonów. Po prostu naciągacze.
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2013-08-01 19:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kłamiesz Pracowniku. Po prostu kłamiesz i tyle.(usunięte przez administratora) kazali Tobie takie brednie wypisywać ?
zdjecie uzytkownika
ZADOWOLONY - 2013-08-27 14:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukany, Już Twój nick świadczy że jesteś ofiarą losu, którego cały świat oszukuje. Jeśli nie zatwierdziłeś rachunku to nie dostałeś wynagrodzenia w terminie. Taka jest zasada w każdej Agencji. Wystarczy czytać.
zdjecie uzytkownika
zziipp - 2013-08-29 18:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) to "osobowosc" jakich mało....odradzam tego pana kazdemu.
zdjecie uzytkownika
Osuzkany - 2013-08-29 20:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spadaj (usunięte przez administratora). Jutro napisze Tobie ze szczególami (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
Artur Grzesiak - 2013-11-13 09:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Chętnie odniosę się do wszelkich zarzutów opisanych powyżej, tylko proszę o konkrety.
Ad1. Zatwierdzanie rachunku - kodeksie cywilnym (art. 734-751)
Zatwierdzanie rachunki do umów zleceń w terminie od 15 do 26 następnego miesiąca po wykonaniu zlecenia oczekują na zaakceptowanie i wystawienie przez Zleceniobiorcę. W tym celu należy kliknąć na Podgląd szczegółowy, zaznaczyć pole "Zatwierdzenie kwoty rachunku jest równoznaczne z jego wystawieniem w dniu dzisiejszym", a następnie kliknąć Zatwierdzam. Status Przyjęty do księgowości. Zatwierdzony oznacza poprawnie zatwierdzenie rachunku.
Ad2. Drogi Zziipp, napisz proszę konkretnie dlaczego odradzasz współprace z InC. Czyżby wymaganie przez Pracodawcę ciężkiej pracy zmuszało Cię do wyboru bezrobocia. Podaj proszę paragrafy prawa, które zostały złamane w stusunku do Twojej osoby.
zdjecie uzytkownika
zziipp - 2013-12-08 21:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
paragraf"bycia wporzadku".(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Artur Grzesiak - 2014-01-20 14:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy użytkownicy,
staram się zrozumieć wasze niezadowolenie lecz pomówić w internecie, bez przytoczenia jakikolwiek faktów, pokazujących w którym obszarze są łamane ustalenia lub przepisy prawa polskiego, jest zdecydowanie trudniej. Wymaga to od użytkownika kompetencji i znajomości prawa.
Zachęcam wszystkich anonimowym użytkowników do postępowania zgodnie z maksymą:
Krytykujesz - proponuj, proponujesz - realizuj. I miej odwagę podpisywać się pod swoją krytyką i działaniem.
zdjecie uzytkownika
artur - 2014-02-14 19:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogi arturze, twoja wypowiedz jest czyto politycznym farmazonem (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Boom:) - 2014-03-07 15:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma nastawiona na typowy (usunięte przez administratora)studenciakow. zlecenia lipne, stawki lipne, obsluga tragiczna. firma niegodna polecenia...................
zdjecie uzytkownika
myszka miki - 2014-03-12 21:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma typowa dla tego segmentu rynku. zlecenia tylko na markety, stawki jedne z najnizszych, wyplaty z opoznieniem, a nawet zanizone, nie polecam wspolpracy z tym tworem wolnego rynku:)
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-04-04 17:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Telefonów nie odbierają.Raportu godzinowego żadnego nie mam bo go koordynator wziął i straszą ze kasy nie dadzą.Naciągacze i nic więcej.12 godzin robic za darmo
zdjecie uzytkownika
Feliks - 2014-04-05 11:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli to prawda co tutaj piszecie, to raczej sobie odpuszcze Incore Service, a myslałem, że to porzadna firma, dbająca o ludzi.
zdjecie uzytkownika
kombinator - 2014-04-06 16:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawi mnie jak wiele osób pracuje w tej firmie. Wydaje się, że to typowa praca w internecie więc chyba kilkuosobowa firma co najwyżej
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-04-10 15:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kombinator, Incore Service chyba obecnie nikogo nie zatrudnia, owszem ich strona www działa, ale nie maja rejestru w krs.
zdjecie uzytkownika
zdenerwowany pracownik - 2014-09-24 12:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie potrafią dokonać "wypłaty naychmiastowej" od 2 tygodni. ( usunięte przez administratora )nie firma, brak szacunku dla pracowników
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Incore Service
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x