brak logo

Incore Service

Warszawa

Opinie o Incore Service

bob 2008-10-28 20:46
Mylisz sie bobiczek firma jest ok ale trzeba poczekac te 2 miesiace
Kuba 2008-11-28 15:44
firma jest ok moge ich polecic mialem kiedys z nimi doczynienia
on 2009-11-25 15:50
Firma oki ( kase wypłacaja z opoznieniem ale jest,z ogranizacja troszke słabo, przynajmniej na inwentaryzacjach)ale duzo tez obiecuja a nic z tego potem nie wynika.
2
katce 2012-05-06 13:43
Nigdy nie płacą kasy na czas. Trzeba do nich dzwonić i przypominać o wypłacie
1
Pracownik 2013-02-06 10:36
Większość problemów to tylko niedoinformowanie nasze. Wszystko jest napisane w regulaminie. Trzeba po prostu wiedzieć co się podpisuje. Co do wypłaty to po prostu maja taki okres rozliczeniowy, trzeba też pamiętać o zatwierdzeniu rachunku.
byly 2013-05-02 11:47
daj sobie luz, chyba ze chcesz zeby debil mowil Ci co masz robic. pozdro
karolina 2013-06-03 15:04
co do zatwierdzenia rachunku- gdzie taka informacja była? bo w umowie tego nie ma, a na inwentaryzacji powiedzieli nam tylko, że kasa będzie do końca następnego miesiąca...
2
oszukany 2013-08-01 19:04
Nie płacą w terminie. Wysyłane ponaglenia nie skutkują. Księgowa twierdzi, że wysłała przelewy ale bank tego nie potwierdza. (usunięte przez administratora) na całego. Właściciel firmy nie odbiera telefonów. Po prostu naciągacze.
1
oszukany 2013-08-01 19:06
Kłamiesz Pracowniku. Po prostu kłamiesz i tyle.(usunięte przez administratora) kazali Tobie takie brednie wypisywać ?
ZADOWOLONY 2013-08-27 14:46
Oszukany, Już Twój nick świadczy że jesteś ofiarą losu, którego cały świat oszukuje. Jeśli nie zatwierdziłeś rachunku to nie dostałeś wynagrodzenia w terminie. Taka jest zasada w każdej Agencji. Wystarczy czytać.
zziipp 2013-08-29 18:45
(usunięte przez administratora) to "osobowosc" jakich mało....odradzam tego pana kazdemu.
Osuzkany 2013-08-29 20:19
Spadaj (usunięte przez administratora). Jutro napisze Tobie ze szczególami (usunięte przez administratora).
Artur Grzesiak 2013-11-13 09:34
Witam,
Chętnie odniosę się do wszelkich zarzutów opisanych powyżej, tylko proszę o konkrety.
Ad1. Zatwierdzanie rachunku - kodeksie cywilnym (art. 734-751)
Zatwierdzanie rachunki do umów zleceń w terminie od 15 do 26 następnego miesiąca po wykonaniu zlecenia oczekują na zaakceptowanie i wystawienie przez Zleceniobiorcę. W tym celu należy kliknąć na Podgląd szczegółowy, zaznaczyć pole "Zatwierdzenie kwoty rachunku jest równoznaczne z jego wystawieniem w dniu dzisiejszym", a następnie kliknąć Zatwierdzam. Status Przyjęty do księgowości. Zatwierdzony oznacza poprawnie zatwierdzenie rachunku.
Ad2. Drogi Zziipp, napisz proszę konkretnie dlaczego odradzasz współprace z InC. Czyżby wymaganie przez Pracodawcę ciężkiej pracy zmuszało Cię do wyboru bezrobocia. Podaj proszę paragrafy prawa, które zostały złamane w stusunku do Twojej osoby.
2
zziipp 2013-12-08 21:33
paragraf"bycia wporzadku".(usunięte przez administratora)
1
Artur Grzesiak 2014-01-20 14:16
Drodzy użytkownicy,
staram się zrozumieć wasze niezadowolenie lecz pomówić w internecie, bez przytoczenia jakikolwiek faktów, pokazujących w którym obszarze są łamane ustalenia lub przepisy prawa polskiego, jest zdecydowanie trudniej. Wymaga to od użytkownika kompetencji i znajomości prawa.
Zachęcam wszystkich anonimowym użytkowników do postępowania zgodnie z maksymą:
Krytykujesz - proponuj, proponujesz - realizuj. I miej odwagę podpisywać się pod swoją krytyką i działaniem.
artur 2014-02-14 19:36
Drogi arturze, twoja wypowiedz jest czyto politycznym farmazonem (usunięte przez administratora)
1
Boom:) 2014-03-07 15:41
firma nastawiona na typowy (usunięte przez administratora)studenciakow. zlecenia lipne, stawki lipne, obsluga tragiczna. firma niegodna polecenia...................
1
myszka miki 2014-03-12 21:45
firma typowa dla tego segmentu rynku. zlecenia tylko na markety, stawki jedne z najnizszych, wyplaty z opoznieniem, a nawet zanizone, nie polecam wspolpracy z tym tworem wolnego rynku:)
1
Kasia 2014-04-04 17:28
Telefonów nie odbierają.Raportu godzinowego żadnego nie mam bo go koordynator wziął i straszą ze kasy nie dadzą.Naciągacze i nic więcej.12 godzin robic za darmo
Janek 2014-04-10 15:10
@kombinator, Incore Service chyba obecnie nikogo nie zatrudnia, owszem ich strona www działa, ale nie maja rejestru w krs.
1
zdenerwowany pracownik 2014-09-24 12:35
nie potrafią dokonać "wypłaty naychmiastowej" od 2 tygodni. ( usunięte przez administratora )nie firma, brak szacunku dla pracowników
1
Ikki 2014-11-25 17:13
Zgadzam się . Poza ty: uwaga osoby nie uczące się. Jeśli na ich stronie pisze ,że praca jest za 10zł/h brutto- to stawka dla studentów lub ludzi ubezpieczonych w innych firmach.Dla Ciebie stawka to 7.11 brutto (dane dla Warszawy) a NETTO dostajesz 5,22 /h zastanów się czy wrto tracić cenny czas
Mariusz 2014-12-10 13:52
Sam współpracuje z tą agencją przez cały okres studiów. Pasuje mi to bo można wybrać dogodny termin pracy. Z wypłatą nigdy nie miałem problemów. Raz miałem ale to dlatego, że zapomniałem zatwierdzić rachunku w terminie, lecz zatwierdziłem w następnym i otrzymałem wynagradzoenie w następnym miesiacu, nie było problemu. Raz też zgubiłem raport i po skontaktowaniu się z biurem, dogadałem się bez problemu, bo byłem na liście w sklepie wpisany, więc jak ktoś chce to może. Stawki są wyraźnie podane i jak na takie luźne zobowiązanie na chwilę obecną na rynku to jest ok. Więc jeżeli nie czytacie regulaminu i sami nie umie dopilnować wszystkiego
ylvia 2014-12-19 15:36
Witajcie, kto jest zainteresowany losami firmy Incore Service to niech zajrzy na forum bo pojawiła się nowa oferta pracy. Moim zdaniem to coś godnego uwagi. Obecnie poszukujemy pracowników do pracy w markecie budowlanym. Godzinny dzienne, dogodna lokalizacja!!!!   ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5740425?keywords=&region=
jkk 2015-01-16 12:48
odradzam pracy w tej firmie. dziekuje
Ktosiek :) 2015-08-28 18:40
Niestety nie wiem o co halo? bałam się podjąć współpracę z firmą ze względu na wasze opinie jak i regulamin jednak współpracuje 2 miesiąc i nie jest źle. Może to kwestia z kim rozmawiacie, ja rozmawiałam z P. Mateuszem i wszystko mi wyjaśnił jak współpraca wygląda i nie mam co do niego merytorycznych zastrzeżeń.
Fakt faktem trochę męczył kwestii umowy i załączników ale w sumie nigdzie mnie nie widział a zarejestrować może się każdy. Jedyne wady to system płac, jakieś zatwierdzanie na profilu i późna wypłata.
1
Kate 2015-10-15 13:32
Jak dla mnie bardzo spoko agencja. Jak dotrzyma się terminów, o których mowa w regulaminie to nie ma problemu. Jak miałam pytania, albo czegoś nie rozumiałam dzwoniłam i zawsze dostałam odpowiedz i pomoc. Trochę dużo formalności ale w końcu kierują mnie do pracy. Przy każdej umowie jest tyle formalności. Ja polecam!
1
Niepolecamm 2016-07-12 06:05
Typ z firmy pisze sam ze soba. Firma porażka. Oszuści. Nie wysyłajcie im skanów dowodu.
1
malio 2016-08-15 15:47
słyszałam że u was jak bierzecie ludzi do leroya to można na nockach sobie świetnie dorobić bo jakieś atrakcyjne stawki - chciałabym się przede wszystkim dowiedzieć czy te 11 zł które oferujecie to są na rękę czy brutto bo nie ukrywam robiłoby mi to wielką róznicę
Work 2016-10-25 13:40
Najbardziej internetowa agencja w polsce. Wszystko możesz zrobić przez neta. Podpisać umowę, zapisać się na zlecenie, rozliczyć. Jak jesteś ogarnięty to wszystko sprawnie idzie. Minus wszystko sam robisz.
Mimo wszystko polecam.
AntekStudent 2016-11-21 15:30
Dorabiam tu sobie na studia - co prawda trzeba chwilę poczekać na wypłatę, ale mogę sobie pracować właściwie kiedy chcę. Ze względu na dość poplątany plan na geografii bardzo mi to odpowiada :)
Trzeba tylko pamiętać żeby podosyłać i poklikać wszystko w terminie - raporty do 3, rachunek między 15 i 26 i tak dalej, bo jak się tego nie zrobi to można nie dostać kasy.
Mati G. 2016-11-21 21:18
może być! :)
Agata 2016-11-24 11:07
Jeżeli pilnujesz wszystkich formalności jest w porządku, łatwo się do tego przyzwyczaić.
Anna B. 2016-11-28 16:40
Dopiero zaczęłam, ale jest bardzo fajnie - można wszystko załatwić przez internet, łącznie z podpisaniem umowy i zapisaniem się na zlecenia. Można właściwie pracować kiedy się chce - a to dla mnie bardzo ważne, bo mam jeszcze inną pracę.
Polecam!

PS. Jedyny minus - trochę późna wypłata.
Bartek 2016-12-01 09:49
Fajna opcja zeby dorobić dodatkową kase:)
Wiesiek 2016-12-03 13:54
Mnie sie z nimi bardzo dobrze wspolpracuje, polecam.
2
Nick34553 2017-03-17 23:23
Tragedia. Wypłata z ogromnym opóźnieniem. 2 miesiące bez pieniędzy. Incore Service nie płaci składek. Gdy poszedłem do lekarza okazało się, że nie mam ubezpieczenia. Na samym początku chcieli mi zapłacić znacznie mniej niż mi się należy, ale po telefonie zmienili sumę. To grupa studentów naciągająca ludzi.
Zostaw swoją opinię o Incore Service - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Incore Service