brak logo

P.P.H.U. Print Z.P. Chr.

Lubin

Opinie o P.P.H.U. Print Z.P. Chr.

anonim 2009-02-09 16:39:04
Słowa kojarzące się z P.P.H.U. Print Z.P. Chr.: solidna, wymagająca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako brak.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ok.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? - 1500
Najbardziej podobało mi się w P.P.H.U. Print Z.P. Chr.: 0d 8:16
Najbardziej nie podobało mi się w P.P.H.U. Print Z.P. Chr.: niskie zarobki
1
mamba 2009-11-25 10:12:23
Nie polecam tej firmy,nie zależy im na kliencie.Dałam zaliczkę za usługę i nie wykonano zamówienia , tylko zwodzono mnie około 3 tygodnie ..Nie usłyszałam słowa przepraszam.w innej firmie usługę wykonali niemalże od ręki.beznadziejna obsługa przyjmująca zlecenia !!!!!!
1
bartek 2014-07-01 15:20:20
Katastrofa. Firma beznadziejna. Zamówiłem u nich plytki, miały być po 3-4 tygodniach a po 6 cały czas zwodzili, w końcu zrezygnowalem.pozniej zamówiłem u nich drzwi, miały być po 4 tygodniach a po 7 okazało sie, że drzwi na drzwi trzeba czekać jeszcze 6 tygodni. Ogólna oliwka klienta
1
niezadowolona 2015-02-19 23:25:56
NIE POLECAM. Do czasu jak nie zapłaciłam wszytko było dobrze, ale po tym jak pieniądze na płytki znalazly sie w kasie Printa wszytko sie zmieniło. Dostałam pomylone zmówienie! Dostałam czyjeś kafle. Zawór do grzejnika został równiez pomylony, gdy podczas montazu okazalo się że jest zly dostałam informację, że nie bedzie wymieniony bo sa rysy na zaworze. Grzałka do grzejnika również pomylona i Pani wydajaca towar i mająca przed soba fakture tego nie zauwazyła. Totalna olewka klienta i brak kontaktu.
Gdy zauwazylam że dostalam jedna paczke nie swoich plytek odwiozłam je i nie usłyszalam nawet "dziekuję" tylko "no sie pomylil".
Już przed pierwszym zamówieniem słyszałam złe opinie na temat tej firmy, ale jak widać czlowiek musi przekonac sie na własnej skorze....
2
Anonim 2015-02-24 17:06:41
Totalny syf, czas oczekiwania w miesiącach i olewanie klienta. NIE POLECAM!!!
3
wmaro 2015-04-07 19:37:13
ludzie nie kupujcie w PRINCIE,totalna olewka klienta, na zamowione drzwi czekalem 4 miesiace , teraz jeszcze problem z reklamacja.Oni nie realizuja zamowien bezposrednio od producenta tylko poprzez inne firmy. posredniczace firmy wywiazuja sie z obowiazku ale oni nie. Niech ich diabli wezma i te dwie bardzo mile blndynki. Pozdrawiam wszystkich kupujacych w printcie.
justyna 2015-06-19 10:52:10
Brak realizacji zamówienia przez cztery miesiące.Pomylono zamówienie nie usłyszałam słowa przepraszam i znów czekałam kolejne tygodnie za zamówionymi drzwiami i ościeżnicami.Panie które tam pracują do zwolnienia za sposób w jaki traktują klienta.Niestety nie mam towaru ani pieniędzy więc zostały mi tylko kroki prawne.
iwan 2015-07-29 12:01:25
Kategorycznie odradzam zakupu w tym BURDELU nie słowni, kłamią co do terminu zamówienia, przetworniki powietrza a nie sprzedawcy LICHWA- LIPA- NĘDZA. Brak słów. Olej Print w Lubinie zaoszczędzisz czas i nerwy.
facet 2015-09-23 18:53:00
blondynki w pracy i wszystko jasne haha
zijo 2015-12-16 08:23:01
Szkoda że nie przeczytałem tych opinii przed zakupem drzwi.Na zamówienie drzwi czekałem 12 tygodni,fatalni montażyści, przy okazji montażu niszczą i syfią w koło co się da,nie mają swoich narzędzi, przychodzą do pracy kiedy im się chce,są niedokładni,a resztę to te same uwagi co zostały napisane przez poprzedników.
robot 2016-07-27 19:29:16
Firma z epoki PRL-u! Zamówione płytki ceramiczne dowożą do klienta w porozrywanych opakowaniach
częściowo luzem , są braki ilościowe , część płytek jest uszkodzona. Pani kierownik punktu w Lubinie
twierdzi , że nie ma na to wpływu i czasu aby sprawdzić towar po przyjęciu z magazynu przed wysłaniem do klienta. Najważniejszy jest biznes a klient swoimi reklamacjami tylko go psuje. Sklep ma magazyn ale nie zamawia do niego materiałów tylko sprowadza z magazynu zewnętrznego co wydłuża sprawę dostawy jak i reklamacji. Trzeba chyba zmienić obsadę tego punktu .
K. 2016-11-04 18:06:24
Totalna porażka, firma która totalnie olewa klienta. Większość pracowników niekompetentna. Na ościeżnicę do drzwi czekaliśmy 2 miesiące, przyszła niewłaściwa, kolejne miesiące oczekiwania. Pani z obsługi nie potrafi odpowiedzieć konkretnie na najprostsze pytanie: kiedy zostanie zrealizowane zamówienie.
Odradzam zakup w tej firmie - wolałbym do Bydgoszczy po drzwi jechać niż w Princie zamówić cokolwiek.
Totalne nieporozumienie.
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. Print Z.P. Chr. - Lubin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. Print Z.P. Chr.