logo Atex

Atex

Oława

Opinie o Atex

anonim 2009-02-09 12:54:52
fajne zasady między pracownikami. Pensje na czas
4
gosc 2014-02-04 08:43:25
hej, czy ktos moze napisac cos wiecej o tej firmie, pojawily sie oferty pracy, wyslalm cv ale czego sie moge spodziewac, czy jest to praca dla kobiet, jakie warunki, zmiany, place??
10
kolo 2014-12-14 20:01:50
Ha ha dobre i tak pewnie te wpisy zostaną usunięte jak te co były wcześniej bo komuś porostu nie pasuje prawda
kolo 2014-12-17 22:59:40
No i wiedziałem że wpisy zostaną usunięte bo komuś prawda przeszkadza. Dalej to będą robić ale piszcie może nareszcie zrozumieją że trzeba szanować pracowników
2
ernest 2014-12-19 15:43:32
(usunięte przez administratora)ty nieudaczniku lepiej się zwolnij i poszukaj sobie pracy która jest adekwatna do twojego wykształcenia czyli do zwiku do czyszczenia kanalizacji
gość~~ 2014-12-19 16:56:21
Czyżby te dwa nieudaczniki płacili serwisowi gowork.pl za usuwanie komentarzy? A swoją drogą szkoda że serwis nie stosuje się do swojej UWAGI zamieszczonej na samym dole.Jak ktoś może się dowiedzieć o firmie i stosunkach panujących w zakładzie. Nierzetelny serwis!!!
kolo 2014-12-21 20:22:44
Taktyki mobbingu

taktyka upokorzenia
nieuzasadniona krytyka
zniesławienie
wyśmiewanie
nieodpowiednie żarty
obraźliwe gesty
sarkazm
publiczne krytykowanie wyglądu
taktyka zastraszenia
zakaz robienia przerw pod groźbą utraty pracy
groźby ustne
używanie wulgaryzmów
stosowanie przemocy fizycznej
przymusowe zostawanie po godzinach pracy
zastraszanie zwolnieniem z pracy
taktyka pomniejszenia kompetencji
taktyka izolacji
taktyka poniżania
taktyka utrudniania wykonywania pracy
Mobbing może być działaniem bezpośrednim lub niebezpośrednim, tj. takim, w którym ofiara nie ma bezpośredniego kontaktu z osobą stosującą mobbing, a jedynie jest narażona na skutki jej zamierzonych nieetycznych działań.
1
kolo 2014-12-21 20:59:44
Sorry że to z Wikipedii ale niech ludzie wiedzą
WIKIPEDIA 2014-12-21 21:12:11
Według regulaminu WIKIPEDIA nie można wprost cytować treści. Można zamieścić link.
anonim 2014-12-21 21:37:29
ludzie jestescie wszyscy jacys nienormalni, Nie pasuje robota ? To won - zawsze mozna zmienic - jest wolnosc - dookola sa inne firmy jak ZWIK, JELCZ, DREMAT, STELWELD, JURCZAK - zobacz jak tam sie pracuje. Wszedzie dobrze gdzie nas nie ma.
Swoje trzeba robic a nie przez cala zmiane ploty kto kogo gdzie i co. Zycia wlasnego nie macie czy co ? Żałosne .
Z opisów innych firm w okolicy wygląda na to, że wszystkie firmy są do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A najlepiej iść na linkę do firm za 1500 i nic nie myslec. W ATEX masz kase na czas, dostajesz tyle ile masz na umowie, a nic pod stolem jak to w innych firmach masz. Robic trzeba - tego nie zmienisz. Pozdrawiam zwyczajnych zwykłych ludzi którzy robią swoje i nie pitolą głupot na innych ;)
5
nike 2015-01-25 08:26:55
szukam pracy i przeczytałem opinie.Opinie są wporządku ale męczy mnie to że też zostały usunięte.Niech ktoś napisze co tam się dzieje,czy warto iść tam do pracy?Proszę o rzetelne informacje o firmie atex
1
pracownik 2015-02-09 14:07:29
Opinie są różne tam gdzie 5 polaków tam 5 opini.Ja pracuje od nie dawna i myślę że firma jest ok a pracować trzeba czy tu czy gdzie indziej i nie ma co patrzeć na innych co piszą i co mówią ,pozdrawiam :)
1
zxcv 2015-02-13 19:21:58
Witam chciałbym się zapytać jak wyglądają wynagrodzenia w tej firmie czy warto składać papiery ?? czy są jakieś dodatki świąteczne lub wakacyjne ??
DO "pracownik" 2015-02-22 08:36:52
TWOJA OPINIA JEAT NIEPRAWDZIWA W FIRMIE ATEX PRACUJE SIĘ OD 7 DO 15 A TY PISZESZ W PONIEDZIALEK O 14.GŁĄBIE JAK PISZESZ TAKIE RZECZY TO ROB TO Z GŁOWĄ. TY W TYM CZASIE NIE PRACOWAŁEŚ I NIE BIJ PIANY ŻE TAKI PORZĄDNY JESTEŚ BO LUDZIE JUŻ DOMYŚLĄ SIĘ SKĄD WYCHODZĄ TE WYPOCINY
1
DZIAŁ PRODUKCJI A 2015-03-20 17:39:13
Nie znam ptaka co by robił we własne gniazdo. Nie rozumiem Waszych rozmów które przeprowadzacie między sobą ile to niema zakładów jak tam jest dobrze, a tu jest źle, przecież każdy ma prawo wyboru nikt nie jest uwiązany. Nie oczerniajcie Firmy bo to jest jedna z kilku Polskich rozwijających się Firm. Jeżeli pracujesz w firmie ATEX i się wypowiadasz negatywnie to się zastanów czy nie wypowiadasz się o samym sobie i czy nie masz jakiegoś problemu ze sobą. Ps. Według mnie to szacunek dla Szefa który budował Firmę od podstaw i pokonał kryzys który zrujnował nie jedną firmę. I jeszcze jedno pisząc że to syf, zadaj sobie pytanie kim jesteś.
2
Karol 2015-03-30 05:34:22
Tak masz rację Kolo ale co zrobić wszyscy się boją głośno o tym mówić.
KOMUNA POWRACA
pracownik 2015-04-01 18:45:01
mała zmiana makijażu
1
xxx 2015-05-30 19:48:43
Super wynagrodzenia ,dobry kontakt z kierownictwem,składacie CV warto próbować i zostać pracownikiem w firmie ATEX
Kolo 2015-06-20 19:00:47
Dobry kontakt z kierownictwem - dobre.
ATEX 2015-10-02 21:52:02
W atexie na razie żałoba zobaczymy co dalej.
3
Koło 2016-02-04 16:47:18
Dyrektor (dyktator) to takie małe dziecko któremu ktoś ukradł wiaderko z piaskownicy właśnie tak się zachowuje no i do tego jest fałszywy gada głupoty na ludzi poza ich plecami i już szkoda słów zresztą wszyscy o tym wiedzą oczywiście poza szefostwem
1
bzyk 2016-02-19 06:49:04
Ja pracuje tu od niedawna i widzę co się dzieje. Dyrektor obstawil się nierobami, zresztą on też nim jest
3
Otto 2016-02-21 19:02:14
A pastowany kaban to kto to??
szwejk 2016-04-03 19:10:44
Kaban,Kaban popraw się.Kto cie tu trzyma i po co?Przecież ty całymi dniami nic nie robisz.2godz.max pracujesz a resztę dnia przełazisz.Mało ci tego to przychodzisz w soboty żeby nabić godzin.Jesteś 5.piszesz sobie 6.Nie wstyd ci ze inni muszą trać na ciebie?Ja zrobiłbym wgląd w twoją kartę pracy i wywaliłbym cię na bruk.Najlepsze jest to że wszyscy to widzą a każdy przymyka oczy. :)
1
ludzik 2016-06-07 19:31:11
Powiem tak.Mleko się rozlało.Kierownik tłoczni,ten z pierwszej łapanki przeszedł samego siebie. To co zrobił nadaje się do prokuratury lub inspekcji pracy. Jak można dosłownie ukraść pracownikowi detal i schować go u siebie,po to tylko źeby go udupić.Bzdurne tłumaczenie że chciał sprawdzić czy dobrze liczy nie ma pokrycia w sobie. pytanie tylko czy działał sam czy z czyjegoś polecenia?Czy zdaje sobie sprawę z tego co przewiduje za to kodeks karny?Wydaje mi się że nie bo gdyby trochę pomyślał jeden z drugim to strach by mu nie pozwolił. Za takie haniebne zachowanie teraz tylko nagana z wpisem do akt i zabrana premia na 3 miesiące.I niech całuje po rękach bo inny wywaliłby na zbity pysk.
1
Kolo 2016-06-08 06:50:19
Przecież dobrze wiecie że to jest marionetka kierowana przez dyrektora to nic nie da
2
g 2016-06-18 19:12:20
@ludzik to jakaś masakra jest, jesli to prawda!!! :O
2
Zostaw swoją opinię o Atex - Oława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atex