brak logo

Książka Telefoniczna

Trzebinia

Opinie o Książka Telefoniczna

cd 2009-11-05 09:35:12
tandeta
Monika 2009-12-25 22:12:35
Czemu tandeta?
Marian 2010-02-01 09:16:45
nic nie mozna znaleźć w tej książce, nazwiska sa poprzekręcane. Nadaje się wyłącznie do rozpalenia w piecu.
Chochlik332 2010-02-20 16:41:56
Praca całkiem fajna opłacalna. Pracuje sie około 2 tygodni na umowe zlecenie. Ale pitu do rozliczenia ni dostaniesz bo firma odrazu plajtuje.
anonim 2010-02-26 11:42:44
Faktycznie cos z tym pitem nie tak. Ja pracowalem w lutym 2009 i nie ma zadnego kontaktu do firmy- tel nie odpowiada a wiecej nic nie ma... ani strony www ani nic innego w sieci :(
(usunięte przez administratora)Zebym mogl to bym ich teraz skrol z calej kasy i sie nie pokazal i ciekawe co by zrobili... ;p
MAciek 2010-06-13 13:38:42
Skierowali by CI sprawę na policję, w naszej grupie był koleś który się z nimi nie rozliczył. Spotkałem go dwa tygodnie temu dostał dwa lata w zawieszeniu za przywłaszczenie i obowiązek zwrotu kasy. Ja podpisałem rachunek końcowy i dostałem normalnie pit a pracowałem w październiku 2009 i początkiem 2010r dostałem pit
Mario 2010-06-13 13:40:16
Miałem też problem z pitem, ale posłałem im meila na adres z tej książki i odpisali że posłali. Z tym że na mój stary adres:)
Gośka 2010-06-13 13:42:41
może szukać nie potrafisz. Ja mam woj. Świętokrzyskiego i super wszystko znajduje. Kilku rzeczy brakuje ale jak ktoś ma pojęcie o ustawie o ochronie danych to będzie wiedział że inaczej się nie da. Choć mogli by robić większą czcionkę, ale pewnie wtedy cena była wyższa.
konkor 2016-05-21 12:39:05
janek, wszystko w internecie można uzyskać. Chociaż wiele osób - przede wszystkim starszych - korzysta do dzisiejszego dnia z książki. Jakie warunki proponują?
Zostaw swoją opinię o Książka Telefoniczna - Trzebinia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Książka Telefoniczna