brak logo

Doradztwo Personalne Ilona Lizak

Toruń

Opinie o Doradztwo Personalne Ilona Lizak

anonim 2010-06-17 08:48:41
Nie polecam przyszłym kandydatom brania udziału w spotkaniach rekrutacyjnych organizowanych przez tą firmę, ponieważ są bardzo niepoważni w swoim postępowaniu, nie informują kandydatów o wynikach spotkania, czy zostałeś zakwalifikowany czy nie do dalszego postępowania, traktują kandydatów jak "zero'. Firma i osoba prowadząca poniżej krytyki.
2
anonim2 2012-02-27 13:46:41
Też byłem badany przez tę firmę. Zdziwiło mnie stosowanie tak mocno kryrtykowanych badań jakimi są metody projekcyjne.
1
zniesmaczony 2014-05-26 19:42:58
Również nie polecam brania udziału w spotkaniach rekrutacyjnych organizowanych przez tą panią, brak informacji o wynikach spotkania, czy zostałeś zakwalifikowany czy nie do dalszego postępowania,Brak szacunku do ludzi
1
zniesmaczony 2014-05-29 21:50:45
Owszem, można to zastrzec. Jednak, z doświadczenia wiem, że ta pani mówi coś innego a coś innego robi. Jesteśmy dorośli i jeżeli ktoś mówi że w ciągu 2 dni się odezwie, to powinien się odezwać i powiedzieć wóz albo przewóz. Z taką ignorancją, jak ze strony tej pani nie spotkałem się jeszcze.
2
Cino 2014-10-23 16:26:31
Byłem na rozmowie prowadzonej przez Panią Ilonę i niestety muszę potwierdzić słowa poprzedników. Brak obiecanej informacji co do dalszego przebiegu rekrutacji + stosowanie badania psychologicznego bez uprzedniego poinformowania o tym. Jest to niezgodne z prawami człowieka.. po prostu nieetyczne zachowanie. Pani Ilona nie ma odpowiednich kwalifikacji by stosować test Kocha - która może być przeprowadzana jedynie przez psychologa i za zgodą drugiej osoby. Dostęp do tego rodzaju testów jest dla dyplomowanych psychologów mających za sobą wieloletnią praktykę, właśnie dlatego, żeby ograniczyć do minimum ich stosowanie do "wróżenia z fusów".
2
xxx 2015-04-12 20:54:42
Wydaje mi ze że osoba z takim doświadczeniem nie opiera się na pomówienia o potencjalnych pracownikach. Wiadomo ludzie są różni. Czasami specjalnie chcą komuś dokuczać bo jest lepszym niż oni sami. Testy psychologiczne na rozmowie, typy rysunek drzewa i przepisanie części tekstu co ma wskazać o osobowości i powiedzieć coś o potencjalnym pracowniku.. Cóż jak to ktoś powiedział wróżenie z fusów. Ogólnie sympatyczna Pani, ale nie powinno się oceniać ludzi po pozorach.
1
janusz 2015-04-13 20:32:24
Ogólnie chyba brak w Pl profesjonalnych rekruterow. Wróżka i telefony do "przyjaciela "najbardziej rzetelnym źródłem informacji;D
janusz 2015-04-13 20:34:39
A korpon to chyba osobiście Pani rekruterka
joan 2015-04-18 19:34:13
Ogólnie nie polecam, bo nie warto tracić czasu. Żenada.
xy 2015-05-09 12:56:47
Znowu pojawiło się ogłoszenie...widocznie szuka księcia z bajki skoro na te same stanowiska od trzech miesięcy ludzi nie może znaleźć. .
1
lobo 2015-05-09 21:21:41
jest jeszcze pani Ilona lizak z łodzi to dopiero jest porażka z nią się spotkać zawsze trzyma stronę tego kto jej płaci i opinie daje takie jak chce pracodawca a jej badania to poziom
niższy od zerówki.
2
bob 2015-05-13 12:02:15
Ha ha ale się uśmiałem :D ciekawe co ma wpływ na ocenę pani Ilona skoro do rekrutacji przychodzi z pończoch ami na widoku (to chyba ma być seksowne) i w krótkiej spodniczce. Ech żal pisać. Może szuka takich właśnie osób? !?
beti 2015-05-21 19:43:29
Witam wszystkich. To jakaś kpina kolejny raz pojawiło się ogłoszenie na psb pelplin :D żarty! !!!
1
jula 2015-06-19 20:36:07
Widać Ilonka bywa na forum i wpisuje pozytywy aby bronić własną niekompetencje
yuy 2015-06-30 20:35:31
Widać Pani Ilonka aktywna na forum :D czy ona myśli ze ludzie są głupi? ! Żal. ..
1
Eruanis 2015-08-19 22:47:26
Podzielam większość wcześniejszych opinii. Pani Ilona jest bardzo nieprofesjonalna, podczas swoich wypowiedzi nie utrzymuje kontaktu wzrokowego tylko tak jakby "czyta z kartki". Już nie wspomnę o ładzie całego procesu rekrutacji. Oczywiście obiecanego kontaktu z kandydatem nie było. Szczerze odradzam, gdybym wcześniej przeczytała opinię nie traciłabym czasu na tą pseudo rekrutację! Rekrutacja odbywała się w TARNOWIE.
1
nowa 2015-08-20 06:16:32
Była tylko rozmowa czy może jeszcze jakieś magiczne testy itp?
Pan 2015-11-13 21:12:56
Babka - Pani Ilona, zadzwoniła do mnie i powiedziała mi, że w sumie nie pasuje na to stanowisko Managera Galerii, ale chce się spotkać, żeby porozmawiać o aplikacji na to stanowisko. Oniemiałem. Żenada, to mało powiedziane. Sam studiowałem HR, lecz jestem bez doświadczenia zawodowego, ale nigdy bym takich bzdur przez telefon kandydatom nie klepał, nawet po pijaku..
1
ona 2015-11-13 22:07:10
Ze mną też tak zagrała. Chciała sie spotkać choć ja nie wiedziałam po co, skoro się nie nadaję. Może ktoś powie o co chodzi?
UFF 2016-02-20 17:23:07
Szkoda czasu na rekrutację z tą Panią. Rekrutacja nie ma nic wspólnego z propozycją współpracy. Jeśli zależy Wam na pracy, to na pewno ją zdobędziecie ale nie z pomocą tej kobiety. Podejrzewam jakąś budowę bazy klientów, która jest później odsprzedawana.
1
ookkkiiiju 2016-03-10 23:14:46
PANI ILONA REKRUTUJE OBECNIE W ROPCZYCACH-ŻENADA I TAK JAK WYŻEJ WPISY NIE INFORMUJE CZY MASZ TĄ PRACĘ CZY NIE ALE ZA TO NOWE OGŁOSZENIE NA TE SAME STANOWISKA
yyyee 2016-03-14 20:09:21
Śmiech ta firma nie wie co to profesjonalizm
Żołądź 2016-07-14 16:13:24
Odnośnie warunków zatrudnienia usłyszałem dwie różne wersje. Jedną od Pani Ilony, drugą od pracodawcy ?
keks 2016-07-14 16:22:02
@Żołądź i co powiedział Ci pracodawca? Raczej tą brałbym pod uwagę ;) I na jakie stanowisko chcesz aplikować? Ja widzę ciekawą ofertę dla koordynatora cieci sklepów (Łódź). Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku w branży produktów spożywczych jest niezbędne, ale akurat takie mam
majk 2016-11-14 17:58:11
A ja mialem mily kontakt z p.Ilona.Porozmawialiśmy kilka minut przez telefon i umówiła mnie na spotkanie z pracodawca.No i ....niedługo zaczynam prace.
mucek 2016-11-14 18:00:20
Jak młoda, ładna to trza było załatać ją od tylu to jakby pracy nie było to jakieś wspomnienie by było
1
Zostaw swoją opinię o Doradztwo Personalne Ilona Lizak - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Doradztwo Personalne Ilona Lizak