logo Valeo Lighting Systems

Valeo Lighting Systems

Chrzanów

Opinie o Valeo Lighting Systems

frog 2017-03-14 23:13
Jesteś żałosny aż mi cię szkoda!
2
Llll 2017-03-19 13:26
boba jest nienormalny
7
małami 2017-03-19 22:04
Wymyślać to ludzie potrafią . Swoją drogą czemu jest nienormalny . ?
Ważny 2017-03-21 23:26
A który z kierowników tam jest normalny?
Kamil 2017-03-26 18:25
Gdzie można składać cv ?
Llll 2017-03-26 19:23
A może on jest fajnym kierownikiem.. obronczyni się znalazła haha
A miałem tam być 2017-03-28 09:18
Jak można się zatrudnić w firmie z d3bilami, którzy z forum opinii o pracodawcy, robią sobie Facebooka firmowego. Gratuluję głupoty, wiem przynajmniej że tam się nie zatrudnię .
6
oelav 2017-03-31 09:59
To co piszą pracownicy a zwłaszcza ci z Facebooka to ma ogromne znaczenie bo to świadczy kim są i jaką " Jakości " oferuje się w tym zakładzie.
1
drypo 2017-04-01 10:07
Tzn brak jakości :-) nareszcie wolna od tego miejsca
6
małami 2017-04-05 04:50
Nie musisz haha
Na twoje miejsce jest setka innych ludzi
1
Zdrapka 2017-04-05 04:53
Kto napisal fajny czytaj ze zrozumieniem. Dla ciebie nienormalny dla innych spoko. Jak dla mnie dziwny facet haha wyżej sra nuz dupe ma .
trep 2017-04-05 19:06
Setka innych ? Chyba Ukraińców
1
małami 2017-04-06 04:54
Może być i Ukraińców człowiek jak człowiek. Zresztą nas jest dużo poza granicami polski wiec oni do nas przyjechali za chlebem tak jak my jeździmy do uk czy niemiec . Co w tym dziwnego. Wczoraj przyjęli grupkę ludzi akurat Ukraińców tam nie było.
4
Mefisto 2017-04-07 06:40
Jak nazywa się niska blondynka z brygady D która podobno lubi przygody ?
2
Bolo 2017-04-08 22:14
Lidera czy operatora?
1
Mefisto 2017-04-09 10:51
Chyba operator
Patataj 2017-04-09 12:23
A nie lider? Przody cz tyły? Jest taka jedna na przodach co się lubi pobawić cudzymi mężami ...
3
Och@p 2017-04-09 15:41
He he chyba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kojarze nawet niezła jest jeszcze taka mała czarna chyba kiedyś byla na c teraz jej tam nie widze
2
Mefisto 2017-04-09 21:01
Tyły napewno... jak ma na imie ?
1
Beatrycze 2017-04-12 09:28
Pracowałam w biurach w tym zakładzie i mogę powiedzieć jedno. szukajcie nowej pracy bo ten zaklad długo już nie pociągnie.
2
asfas 2017-04-12 14:41
Pociągnie dłużej niż Ty ;)
2
Beatrycze 2017-04-12 19:38
Wspomnisz moje słowa :)
1
asdfasdf 2017-04-12 21:26
Pracuję tam już 8 lat i kilka razy pojawiały się plotki o zamykaniu ... nic z tego, zakład cały czas się rozwija.
2
obserw@tor 2017-04-13 09:13
Pewnie że nie zamkną :D Burdele od wieków świetnie prosperują XD
7
Beatrycze 2017-04-13 12:59
To nie plotka pozdrawiam
2
małami 2017-04-13 22:39
Długo to znaczy ile ?
Tak jak w 2016 roku niby mialo juz valeo nie byc jak widać jest. Ludzie sie nie zwalniają to chyba nie jest tak az źle.
Natiii 2017-04-14 12:31
Ewelina
2
chetna 2017-04-15 07:57
ktoś poukładać kartony po nadmiernej nocy?
1
chetna 2017-04-15 09:33
Oj tak kotku
3
Obserwator 2017-04-17 22:43
Napewno Ewelina?
1
Natiii 2017-04-18 20:10
Tak
Obserwator 2017-04-18 20:39
Ale że niby ona jest ukrainką?
Natiii 2017-04-19 13:30
Polka
2
Obserwator 2017-04-19 15:18
To nie wiem ile ich na tych tyłach jest. Bo ta którą ja znam na pewno nie lubi przygód. Więc raczej komuś się coś pokręciło.
Waran z komodo 2017-04-19 18:27
A jak zarobki w valeo ?
V@leowiec 2017-04-19 21:17
Kawala na bank haha
2
Ktoś 2017-04-20 12:46
Nie wiem czy wy nie macie własnego życia? To forum zostało stworzone raczej do innych celów. No ale jak ktoś nie ma własnego życia to widzę że się lubi wp.......ć w cudze. I z kogoś normalnego zrobić h.. wie co. Zajmijcie się lepiej pracą a nie bajkami. Widać co sobą prezentujecie. Wielkie dno. Raczej tam nigdy nie złożę podania.
3
małami 2017-04-20 22:07
Ktoś
Nie skladaj plakac za tobą nie będziemy haha
4
Fgjdscb 2017-04-21 10:00
Podobno robi tu jakaś laka ktora awansowała bo dawała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi a teraz wali go po rogach z ustawiaczem? Nie wiecie ktora ;)?
1
Natiii 2017-04-21 20:08
Przody?
1
ghost 2017-04-21 23:35
Jak Ci nie pasuje to nie czytaj ! Każdy ma prawo wyrazić swoje poglądy , wiadomości kto z kim, kiedy i gdzie. To jest część pracy w tym zakładzie. A poza tym dużo ciekawych a informacji można się dowiedzieć.
3
Iza 2017-04-22 01:54
Ja nie opinie lecz zapytanie szukam dojazdu z Libiaza brygada C
Ktoś 2017-04-22 09:49
Tylko że można nie raz się pomylić i tym kogoś niewinnego skrzywdzić. A poza tym nie wiem czy wiecie ale na to jest paragraf. Nie można sobie tak bezkarnie sypać cudzym nazwiskiem. Może wy lepiej na siebie popatrzcie? No widocznie do tej osoby jeszcze to nie dotarło. Myślę że to kwestia czasu.
2
xtreme 2017-04-22 20:53
zanim zaczniesz oceniać ludzi to najpierw ich poznaj
1
Natiii 2017-04-23 11:51
Skoncz pie.....
xtreme 2017-04-23 17:24
Lepiej ty skończ( usunięte przez administratora )i popatrz na własne jakże żałosne cztery litery.
O13sa 2017-04-24 02:56
Podobno jakaś jedna płaska blondi z Libiąża lubi się rypać :-P znacie?
Mefisto 2017-04-24 08:10
Nie ale chetnie poznam
ghost 2017-04-24 11:13
Popatrz na siebie! Jak by były takie niewinne to by nikt o nich nie gadał , co prawda w oczy kole ! Po co robią dziadostwo, chyba mają muzgi ! Po za tym nie strasz nikogo paragrafem bo już jedna straszyła i nie najlepiej na tym wyszła.
1
ghost 2017-04-24 12:04
Najpierw niszczą przez lata czyjąś rodzine , cudze życie , dzieci , żona nie ma dla nich znaczenia a jak w końcu po latach prawda wychodzi na jaw to udają takie biedne i niewinne. Szkoda że nie pomyślały o konsekwencjach , żałosne.
3
Zostaw swoją opinię o Valeo Lighting Systems - Chrzanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo Lighting Systems