brak logo

Valeo Lighting Systems

Chrzanów

Opinie o Valeo Lighting Systems

miźia 2017-01-05 23:05:59
Ludu czy w Chrzanowie juz nie ma innej pracy niż v... to desperacja sorki :*
1
..... 2017-01-05 23:10:21
Tak pamiętam ta prace ...i dziękuję więcej nie wrócę !!!!!!!szok !!!!
1
.... 2017-01-05 23:16:30
A i jeszcze jedno co idzie tu zauważyć to romanse istny szok myślałem ze to portal o pracy śmieszne hehehe
1
jarek przody 2017-01-06 20:54:53
nalepsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to czarne panienki z rcl :)
jasiu 2017-01-06 21:05:42
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z zarobkami liczy się widzew -ruch- wisla-elana
1
były pracownik 2017-01-07 19:17:45
czy nowoprzyjety w adecco dalej zarabia na start 1600zL????
Andi 2017-01-07 19:37:47
Nie.
były pracownik 2017-01-07 19:59:47
To ile
Andi 2017-01-07 21:03:23
1450
były 2017-01-07 21:06:44
Ludzie tam się nie da pracować robota nie jest najgorsza ale ludzie tam są masakra dla tego odeszlem trzeba mieć te twardy charakter j mocna psyche aby dać radę i mieć wszystkich gdzieś !
1
kik 2017-01-07 21:10:44
Ja trafiłam na spoko lidera kiero tez był ok ale "koleżanki i koledzy " z pracy już nie ja osobiście nie dalam rady tam pracować i ile by nie dawali nie zostałabym wole prace gdzie można ubrać się normalnie a nie jak do masarni
1
***** 2017-01-07 21:15:29
Ja chciałam być na 4 brygadach a dali na 2 zmiany kasa dużo mniejsza wiec niestety ale do widzenia
1
hahaha 2017-01-07 21:40:49
Ale teraz nie ma przymusu robotniczego .........;-)
1
były pracownik 2017-01-07 22:12:00
Haha 1450 na start to śmiech na sali żeby za tyle robić no chyba ze dla ludzi bez perspektyw albo życiowych nieudaczników albo studentów którzy chcą sobie dorobić przez wakacje A jesli facet za tyle robi to juz wogole nie ma o czym mowic. po kilku miesiącach ile wyciągnięcie ??? 2 z przodu zobaczycie czy możecie pomarzyć?A co do ludzi to kilku było w porzadku Ale większość to osoby które lizały dupE liderakom i kierowniczkom lub kierownikom Ale co się dziwić jeśli większość pracowników na produkcji to baby tak samo liderki I kierowniczki które nie nadają się do obowiązków które zostały im powierzone pracownicy też nie świeci zamiast być solidarni z kolegami z lini to wolą się pozabijac za dodatkowe 100 zł premi A juŻ nie rozumie jak ktoś mówi ze nie umie znaleźć innej pracy.sądząc po innych komentarz największą atrakcją na zakładzie jest plotkowanie na temat puszczania się niektórych lasek ludzie ogarnijcie się!
1
nikita 2017-01-07 22:40:28
Oki masz 100 procet racji tak jest to praca dla zdesperowanych dlatego pracowałam tam tylko parę dni i powiedziałam nigdy więcej ale tylko jedno mógłbyś odnosić się do kobiet z większym szacunkiem bo nie wszystkie takie są a niektórzy siedzą w tej pracy bo mają 3 ,4, 5 dzieci na utrzymaniu i chlopow nie robow ( ja bym takiego kopla w d...e) dlatego to znosząc ale faktycznie praca tu dla faceta to trzeba być ostatnia du.ą żeby facet tam pracował no ale cóż juz na akademi bylo widac jakie perełki przychodziły !!!! Cwaniaczki a szkoda pisać bo same brzydkie słowa cisną się na usta oszczędza im tego ale naprawdę żenada mnie stać na lepszą pracę a kobitkom współczuję !
1
tarot 2017-01-07 22:43:41
Ja to nawet nie wiem po co tam poszłam wszyscy mi szczerze odradzali I MIELI RACJĘ !!!!!!!!!!!!!!
1
byly pracownik 2017-01-07 22:59:33
Masz ogromny szacunek do kobiet . Chodziło mi o te paniusie które są liderkami A nic nie umieją .nie umieją kierować zespołem i panować naS sytuacja gdy jest awaria A jak już muszą coś zrobić to narzekają przez cały dzień ze same problemY ma . Młode dziewczyny które robiły na lini to spoko bo podchodzimy z dystansem do tego Ale najgorsze właśnie były takie 40 rozumiem ze ludzie mają różne sytuacje Ale to nie powod zeby człowiek człowiekowi był wilkiem
nikita 2017-01-07 23:12:35
:-) zrozumiałam tylko sama jestem kobietą i jakoś tak trochę chciałam to wytłumaczyć ze są "normalne babki "ale to nie ważne :) ja chciałam spróbować tam pracować to był tylko mój upór i straszna porażka właśnie brak szacunku do drugiej osoby jest przerażający i uprzedzenie mnie na samym początku mojej pracy abym lepiej nie romansowala szok do głowy by mi nie przyszło a tak poważnie to sama nie wiem po co tam poszłam rozumiem jakieś nadane tempo w pracy ale przeklinanie i szybko, szybko no szybciej więcej to nie dla mnie ...
Joo 2017-01-08 11:47:01
Jaka wypłata na magazynie w systemie 4 brygadowym ? Oczywiscie bez żadnych nadgodzin, jak w ogóle praca na magazynie wygląda?
Czesio 2017-01-12 10:31:22
Wypłata wygląda tak, że przychodzi Ci kasa na konto, takie cyferki, literki i inne takie, a za nimi jest napisane "PLN". Bez nadgodzin praca na magazynie wygląda tak, że od rana zapinkalasz jak mały samochodzik, bo przyjeżdżają tiroloty z towarem, który trzeba rozpakować "na już", bo Janusz-kierowca "jest już spóźniony" i "Panie, za 3 godziny to ja w Wa-wie mam być!", więc Janusz patrzy spode łba, a Ty gimnastykujesz się wózkiem ile się tylko da, żeby jakoś poukładać te paczuchy na półkach. No to tak z grubsza. A czasem jest tak, że nie ma dostaw przez 2 dni, kiero chodzi i nudzi "przerzuć Anon te paczki z miejsca A na miejsce B", tylko po to, żeby nie było, że tak w rzeczywistości, to nic nie ma do roboty. I tak się toczy życie w tej wsi... A raczej na magazynie :].
1
adfgartaqw35afgzdfg 2017-01-12 15:11:48
Piszesz o jakieś innej firmie bo z magazynem w Valeo nie ma to NIC wspólnego.
Czesio 2017-01-13 14:36:24
Yyy... no jak nie jak tak?
Hanka 2017-01-13 19:47:23
No a myślisz zw jak mi dniuwka schodzi. Tak to jest właśnie.
1
anonim... 2017-01-17 08:29:10
Do Twojej zmory (a.ch)
Co robiłaś w moim domu , na moim dywanie z moim żekomo pijanym mężem? Na meblach były moje ślubne zdjęcia i moich dzieci.! A w Jaworznie w "Nietoperzu" na piwie z moim mężem?
Za dużo tych facetów miałaś i już nie pamietasz co , gdzie, z kim i kiedy.!
1
żenada 2017-01-17 20:07:33
Proponuje przynieść sie na stronę: www.zbiornik.com
I tam dyskutować na ten temat
A jeżeli twój mąż tak chętnie cie zdradza to moze warto sie zastanowić nad soba i dokonać prostego rachunku w czym jesteś "gorsza" od tej kobiety/dziewczyny
1
anonim 2017-01-18 08:42:01
To chyba Ona jest GORSZA bo została sama jak palec. Kilku facetów miała i żaden z nią nie został.
1
żenada 2017-01-18 10:45:23
To skup sie na małżeństwie swoim a nie zawracać głowy wszystkim na tej stronie poświęconej opinia zakładu
ciekawa 2017-01-18 19:39:06
z tak z innej beczki to kogo uwazacie za niezle ciacho
Czesiu 2017-01-19 14:53:10
OpiniĄ? O w mordę:D
Zdzisia 2017-01-19 14:53:49
Brad Pitt!!! A Ty?
18k 2017-01-19 15:04:32
Zmora wróciła! Yes!
Na dywanie? Co robili?!? Bawili się kolejką? Grali w szachy? Szukali pcheł??
Co mają do tego zdjęcia? Że się parzyły? Czy takie brzydkie, że trzeba było je schować?

Nie pisz do niej więcej, bo i tak jej tu nie ma i nie czyta, ale możesz podać linka do profilu, chętnie obczaję!

Zbiornik :D. Niegrzecznie się bawicie :D.

Ja bym też nie wytrzymał z babą, która pisze "ż"ekomo i stawia kropkę przed wykrzyknikiem. Chłop nie wytrzymał i zaprosił zmorę na korepetycje.

O kurde, u Nietoperza! Bawili się w Batmana i Kobietę Kot? Wypas! Piwo też lubię!

Ej Zmora, napisz do mnie! Mam miękki dywan i lubię Nietoperze!

A.ch... Hm... Anastazja? Aneta? Ania? Alina! O to pewnie Alina, bo Zmorka taka no...
Ch... Cholera? :D. Chorowita? CHRZANOWIANKA! Wypas!

Zmora!! Czekam na info!!
Seba 2017-01-19 15:15:29
"Sama jak palec" :D Hehe i już nie ma męża jest tylko palec :D.
EJ!
Jak coś to ja chętnie męża zastąpię!!
Kurde no, ale mam nadzieję, że to jesteś tak z przedziału 18-30, a nie jakąś czterdziestoletnią babuleńką, bo szkoda mojego czasu, no.

A i żeby było coś o Valeo, no bo przecież tu o Valeo ma być:
Valeo jest super, kopie tyłki, robota spoko, mam neta w pracy, więc działam!
Pozdrawiam wszystkich z drugiej zmiany, a szczególnie różowe kozaczki!!!
była 2017-01-19 17:41:39
Pracują tam jeszcze jakieś fajne ciacha na tym całym valeo
Misiaczek 2017-01-20 08:38:39
Ciach nie ma, ale są fajne batoniki, cukierki i bułeczki.
anonim... 2017-01-20 09:03:46
Jest tutaj i czyta , pracuje w tej firmie parę lat, widujecie ją i rozmawiacie z nią a nawet nie wiecie kim tak naprawde jest. Nie tylko mnie zniszczyła życie. A ostatnio dowiedziałam się dużo ciekawych życzy na jej temat.Szkoda dodać i pisać.
18 2017-01-20 14:52:54
Życzyć to mi możesz spotkania z nią :D. Ja na pewno z nią nie rozmawiam - ogólnie unikam bab w pracy. Ale za to po robocie, jak tylko opuszczę teren obozu pracy, to wychodzi ze mnie ZWIERZ i mam ochotę na ZMORĘ!!
Pisz! Dodawaj! A może Ty masz ochotę na ułożenie sobie życia na nowo? Hę? ;).
oni 2017-01-20 15:08:34
Jak wyniki wizyty klienta wczoraj? Zaliczone czy pi zakładzie. Ciesze sie ze jestem na l4 i mnie ominęło to wszystko
haha 2017-01-20 17:05:38
ale desperat ... pewnie nie widziałeś nigdy nagiej kobiety na żywo ... poza własną matką.
18 2017-01-20 18:58:12
Widzialem, nawet w związku jestem, ale tak chetna lambadziare chętnie bym wyobracal :]. Zawsze to jakas odmiana. A jak za darmo się pcha to czemu nie? Po ciula mam za roxy czy zbiorniki placic jak tu taka skowyrna się pcha :D.

Kurde... Zaczalem się zastanawiać i ... Ja nie widziałem swojej matki nagiej... Fajnie masz w domu :D
fido dido 2017-01-20 19:49:15
Popieram kolege, po co płacić jak same się pchają
Peter 2017-01-21 07:05:00
Ta Pani juz tutaj od jakiś paru miesięcy nie pracuje podobno jest bardzo chora i musiała zrezygnować z pracy ale masz rację to nie fair ze tak postępowała ale pilnuj męża bo widocznie mu coś brakowało skoro szukał innych.
1
anonim. 2017-01-21 10:50:39
Nic nie brakowało i nie brakuje mojemu mężowi . A dlatego tak się stało bo znają się ponad 20 lat i umówili się że jak będą mieli rodziny to dalej będą się spotykać . Nawet jej kiedyś powiedział że na dobrą żonę . Ja nigdy nie wiedziałam o jej istnieniu w porównaniu do niej .Wiedziała o mnie i o moim dziecku. Niszczyła nie tylko moją rodzine ale i swoją i nawet nie pomyślała o swojej córce. Wyrzuciła z domu własnego męża. Co to za matka? Matka matce takie świństwo robiła.
2
Peter 2017-01-21 14:05:32
Nawet nie wiesz kobieto co piszesz. Ten typ jej mąż to kawał bydlaka był wiem bo moja zona się z nią przyjaźniła swego czasu jak jeszcze pracowała tam. Ta pani często przychodziła pobita do pracy. A teraz przynajmniej byś uszanowala jej stan bo nie jest dobrze z nią.
Krogulec 2017-01-21 15:14:50
Weź kobieto przestań to nie strona na rozczulanie się bo mąż mnie zdradził
1
Krogulec 2017-01-21 15:15:41
Weź kobieto przestań to nie strona na rozczulanie się bo mąż mnie zdradził
anonim 2017-01-21 15:31:57
W cale mnie jej nie żal , mogła myśleć co robi a nie urzędować z cudzym mężem 10 lat albo i dłużej. Jeszcze rok temu była taka mądra zakładając 3 konta na Facebooku i wypisywać do mnie bzdury. Moja córka czytała to co ona wypisywała i nie zdajesz sobie sprawy co przeżyło moje dziecko.
Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy.
1
18k 2017-01-21 17:28:56
Ale boga nie ma, wiec nie piszcie bzdur.
Jak można było pozwolić corce czytac swojego fajsbuka, to jakiś dramat!
No i dowiem się w końcu co z tym nietoperzem?
A tego babskiego boxera bym przemielil jak szok, miesiąc by musial przez slomke jesc!
3
jo nas 2017-01-22 20:27:03
przestańcie te pierdoły matrymonialne pisać. Nikogo to nie interesuje.
Dla myślących o pracy w valeo. Stawka 2200pln brutto. Ja przepracowałem 5 lat i teraz mi do takiej stawki wyrównali bo to jest najniższa stawka w valeo teraz. Nowo przyjęci też tyle dostają. Czyli trzeba mieć wszystko gdzieś. Czy się będziesz starał czy nie to i tak zapierniczasz za minimum w danym czasie. No chyba że jesteś z rodziny albo kliki wybrańców to wtedy oczywiście są "tajne" premie, dodatki i podwyżki. No ale to trzeba być z rodziny albo z grona przyjaciół wielkich managerów.
gość 2017-01-22 21:30:21
Skąd wiadomo o kogo chodzi?
Peter 2017-01-22 23:14:20
Gdybyś czytał to co pisałem to byś wiedział skąd wiem
Zostaw swoją opinię o Valeo Lighting Systems - Chrzanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo Lighting Systems