logo Valeo Lighting Systems

Valeo Lighting Systems

Chrzanów

Opinie o Valeo Lighting Systems

Zadowolonaja 2017-04-29 20:08
Karolku przody nie będą tęsknić na tobą
Fdsghg 2017-04-29 20:19
Czyżby brygada A?
1
Fhjbhjcfgghh 2017-04-29 21:49
Czarna nie blondi ;) chyba ze obie
1
małami 2017-04-29 22:04
Chyba myslimy o tej samej Pani inspektor jakosci .
On ma a raczej mial jedno dziecko teraz bedzie rodzic mu sie drugie . A ona matka corki i syna .
Chyba jyz nie sa na tej samej brygadzie
1
Zdrapka 2017-04-29 22:06
Gdzie poszedl Karol ?
A nowy kierownik wiecie kto bedzie za Karola ?
1
CzarodziejkaZksiężyca 2017-04-29 22:09
To chyba będzie trzeba zadzwonić pid numer ktory wisi na stolowce i sie zalatwi mize .
1
Natiii 2017-04-29 22:25
Ryznar
1
oelav 2017-04-29 22:43
Ona ma tylko jedno dziecko a raczej dorastajacą pannice, a przez lata urzędowała z facetem (facetami) którzy nie pracowali w tym zakładzie tylko byli kierowcami w Jaworznie a później wyjechali za granice. Może miała kogoś z jakiejś brygady kto wie bo podobno kilka rodzin zniszczyła ale to świadczy o niej kim jest.
1
Aaaaan 2017-04-30 07:50
A ja dalej jestem ciekawa na ktorej to brygadzie takie akcje po kiblach się odbywają? Powie mi ktoś.........?
1
zielony_ja 2017-04-30 12:56
zwolniony - w końcu
nowy Ryznar
1
Ela 2017-04-30 15:13
Brygada D
1
Ważny 2017-05-01 20:03
ktoś coś pisał o inspektor jakości bryg A?
1
Valeomaniak 2017-05-02 00:24
Ktoś coś pisał. Teraz zależy o którą panią inspektor jakości pytasz. ... Na brygadzie A jest niejedna....
1
małami 2017-05-02 13:16
A ja slyszalam ze Dudek pójdzie za Karola
1
Zdrapka 2017-05-02 13:18
Zwolniony ?
Czy sam sie zwolnil ? Ja slyszalam ze Dudek ma byc za Karola
1
małami 2017-05-02 13:21
Aha to chyba noe muslimy o tej samej
1
Gusia 2017-05-02 14:20
A o której myślicie? Jest takich wiecej? Z tego co widzę to co jedna to lepsza . Ciekawe ile rodzin się juz rozpadlo przez takie panie. Żadna nie pomyśli jak one by się czuły jakby to ich chłopu ktoś właził do łozka. Szukają wrażen albo sponsorow a nie pomysla że niszczą komuś życie
1
Ważny 2017-05-02 14:47
Inspektor jakości bryg A niska blondyneczka :)
3
Just5 2017-05-02 16:05
Blondi brygada A szczupła i płaska. Znacie?
1
Kika 2017-05-02 20:08
Pozdrowienia dla przystojniaka z labo ;) :*
1
pola 2017-05-02 22:48
Inspektor jakości krótkie czarne włosy w okularach.
1
Takijeden 2017-05-03 17:47
Blondynka krótkie włosy , lider albo jakościowiec z przodów, ładnie się uśmiecha... Ma ktoś jakieś namiary? Mężatka czy samotna?
1
ficek 2017-05-04 08:55
Najpierw konto na Facebooku "Anna Ch " z dopiskiem w toksycznym związku potem drugie konto "Twoja Zmora" , następne konto na" GoldenLine" a nie dawno na "instagram" Tak się zachowuje 40 letnia baba , matka ,przyłapana na romansowaniu z żonatym. Pani inspektor jakości .
2
Mefisto 2017-05-04 19:52
Daje ?
1
leon 2017-05-05 13:17
czy moze ktoś napisać jaka atmosfera jacy ludzie?
1
Beatrycze 2017-05-05 14:51
Falszywi !
1
On2127 2017-05-05 15:58
Ta z linku zna ktoś?
1
małami 2017-05-06 13:29
Mi sie link nie otwiera
2
Duperelek 2017-05-06 22:30
Mala mi to facet ktory ma kompleksy na punkcie swojego wzrostu i zadna mu niechce dac . Dlatego obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym czy laska ktora by chciala komus dac a nikt jej niechce
3
!!!!!! 2017-05-07 00:49
Jak dla mnie to tu każdy może być kim chce. Tylko szkoda że większość to buraki. He he.
2
Duzymi 2017-05-08 09:19
Buraki to za malo powiedziane . Interesujs sie. Czyim zyciem a nie widza sami co robia lepiej zadbaly by o swoich facetow a nie dziwily sie potem ze im jskas odbija goscia. Normalne jak nie ma w domu to stołuje sie na miescie. Potem wypisuja bo sie nimi nikt nie intetesuje biedactwa. Moze nie maja nic do zaoferowania.
3
slavo 2017-05-08 17:17
a na tej bryg. D to gdzie takie chętne koleżanki można znależć ?
1
M@@@ster 2017-05-09 10:14
Na cayennie kiedys taka robila
1
malami@ 2017-05-09 12:34
Co powiecie na temat nowej pani kierownik Pani( usunięte przez administratora )?
1
Simon 2017-05-09 19:10
Poruchalby
1
obserwator 2017-05-11 01:17
ona tam lubi sie krecic wokol seterow hehe a tam chyba ma jednego na oku hehe
1
Kk 2017-05-11 09:59
Jak wypłaty?
1
Ktoś 2017-05-11 12:39
Można i tak zakręcić się koło kierownika zostać jego " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; i co z tego że starszy o 10 lat ale ma się faceta z pozycją i wszystko pochytane :)
3
CzarodziejkaZksiężyca 2017-05-11 15:03
Na brygadzie D
1
Ben 2017-05-12 00:43
Która to taka chętna z brygady D ? A jak się nazywa liderka z przodow która ma tatuaże na rękach ?
1
Uuuups 2017-05-12 08:58
No chyba że się próbuje latać jeszcze gdzieś na boki. Wtedy jak się facet skapnie już może nie być takie "pochytane" :))) chyba że sobie ją lepiej przypilnuje :D
2
Ktoś 2017-05-12 09:55
Masz rację :))) w takim wieku to jej się chce a czy on dotrzyma tępa ?
Wtedy zostają boki :)))
2
Zdrapka 2017-05-13 17:50
Aśka
1
Xylo 2017-05-14 23:19
Powinien sobie ją lepiej pilnować chyba ze oprócz jednego chce sobie chować drugiego cudzego bachora :) podobno laska lubi cudzych chłopów i już jednego tu miała ... może liczy na następnego naiwnego jakby ten przejrzał na oczy :)
4
Ważny 2017-05-16 22:13
Nie wiesz jak to jest? On sie cieszy że ma młodą dziewczynę ona że ma faceta na stanowisku a ludzie na stołówce mają bekę :)
Będą razem dopóki nie przyprawi mu rogów!
4
Nina 2017-05-20 20:24
Co sadzicie o Bobie ?
3
asdfasdfasdfa 2017-05-20 21:00
budowniczym?
1
P8 2017-05-23 20:52
Justyna
1
vitek 2017-05-23 21:41
który to
2
CzarodziejkaZksiężyca 2017-05-25 05:29
Podobno na mózg mu spadło. Czub kolejny ale w sumie on gorszy od innych .
Papiery stanowiskowe lasce podobno potargał bo miala slabo skserowane jakby byla temu winna . Fika i sobie wyfika . Wpierdolą mu jak K.J i juz jest spokojny .
Zostaw swoją opinię o Valeo Lighting Systems - Chrzanów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Valeo Lighting Systems