brak logo

Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe

Warszawa

Opinie o Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe

lech 2016-09-12 09:29
to bardzo fajny pracodawca dużo się uczę i rozwijam
waren 2016-09-13 08:55
to dobre miejsce mila atmosfera praca dobrze zorganizowana i każdy zna swój zakres obowiązków nie ma miotania się i straty czasu dobrze mi się tam pracuje
ewelka 2016-09-14 07:31
polecam tego pracodawcę fajnie jest pracować w miejscu gdzie wiadomo co zrobić i każdy zna zakres swoich obowiązków myślę że można też dużo zyskać i się nauczyć
welonka 2016-10-06 08:24
bardzo fajnie mi się tu pracuje wiadomo w każdej pracy zdarzają się nerwowe sytuacje zwłaszcza gdy terminy gonią,
zazek 2016-10-12 09:33
zgadzam się rachmistrzowie to solidne biuro pracuję u nich od jakiegoś czasu. wiadomo , że są momenty stresujące jak w każdej pracy ale atmosfera jest miła i dużo się uczę dlatego warto tam pracować
wagner 2016-10-13 07:53
pracuję tu już jakiś czas i jestem zadowolony atmosfera bardzo fajna uczę się wiele nowych rzeczy polecam
radek 2016-10-14 07:58
pracuje tam już jakiś czas jest ok swoje trzeba zrobić ale atmosfera fajna i ciągle uczę się czegoś nowego polecam
była pracownica 2016-10-14 13:02
czytam i nie wierzę !!!
Jak można napisać że ta cała szefowa jest sympatyczna? Wy tam chcecie na praktyki ?
Jezu... widać od razu że ludzie piszący te komentarze nie mają nic wspólnego z tym biurem bądź jest to pupil szefowej który piszę pozytywne komentarze.
Tam jest jeden wielki MOBBING!
Zatrudniane są osoby na I roku, bo lepiej dać gówniarze 1500 zł, może się nauczy jak nie to odejdzie i zatrudni się kolejną.
Nie polecam tam pracy nawet najgorszemu wrogowi, chyba że lubicie być poniżani.
10
oleoleole baśka 2016-10-14 13:28
o kurna serio? Piotr pracujesz tam?
Ja pracowałam tam w okresie twojego napisanego przez Ciebie postu. i wiesz co? Żadnego Piotra tam nie widziałam chyba.. Smutne.
8
była 2016-10-15 23:14
"Super atmosfera","miła szefowa ","każdy ma swój zakres obowiazkow".... płakać czy się smiać? Kto tam pracuje to wie jak jest. Zadne z powyzszych nie istnieje.@byla pracownica dobrze pisze,że tam jest jeden wielki mobing. Przed rozpoczęciem stazu/pracy w tym biurze czytałam te wszystko opinie na tym forum i w głowie miescilo mi się ze takie cos może istnieć. Większość komentarzy olalam stwierdziłam że komuś nie podpasowalo dodał coś w zdenerwowanie. Ale będąc tam trochę czasu okazuje się ze teksty typu " popierd***na jestes przecież to oczywiste"" to jest oczywiste powinnaś kur*a to wiedziec " matury nie masz?" "Ku**a matura zobowiązuje, 'kembrydż' nie trzeba kończyć by to umiec",są na porządku dziennym. Ale żeby tak wyrażała się szefowa biura,która uważa się za tak wielką DAMĘ to się się głowie nie mieści. Fakt nauczyć się można tylko kosztem czego? Zdrowia? Nerwica murowana. Ja d ochodzilam do siebie miesiące zanim rozpoczęłam kolejną pracę. A ta baba sni mi się po nocach. Ale najlepiej przyjąć studentkę za 1500 zl na przyuczenie A wymagać od niej wiedzy której się nawet po studiach nie ma.non stop ktoś odchodzi ktoś przychodzi. Praca po godzinach - bezplatnie. Z niczym się nie wyrabiają. Jednego dnia dowiadujesz się ze masz zająć się danymi firmami reszty nie dotykac ,a następnego że masz robić zupełnie inne. I weź bądź mądry. Każdy by zglupial.
Fajnie mieć ze sobą trochę nagrań jak wszyscy byli traktowani. Ktoś wyżej powinien sie wreszcie za to wziąć
12
mmmmmm 2016-10-15 23:15
"Super atmosfera","miła szefowa ","każdy ma swój zakres obowiazkow".... płakać czy się smiać? Kto tam pracuje to wie jak jest. Zadne z powyzszych nie istnieje.@byla pracownica dobrze pisze,że tam jest jeden wielki mobing. Przed rozpoczęciem stazu/pracy w tym biurze czytałam te wszystko opinie na tym forum i w głowie miescilo mi się ze takie cos może istnieć. Większość komentarzy olalam stwierdziłam że komuś nie podpasowalo dodał coś w zdenerwowanie. Ale będąc tam trochę czasu okazuje się ze teksty typu " popierd***na jestes przecież to oczywiste"" to jest oczywiste powinnaś kur*a to wiedziec " matury nie masz?" "Ku**a matura zobowiązuje, 'kembrydż' nie trzeba kończyć by to umiec",są na porządku dziennym. Ale żeby tak wyrażała się szefowa biura,która uważa się za tak wielką DAMĘ to się się głowie nie mieści. Fakt nauczyć się można tylko kosztem czego? Zdrowia? Nerwica murowana. Ja d ochodzilam do siebie miesiące zanim rozpoczęłam kolejną pracę. A ta baba sni mi się po nocach. Ale najlepiej przyjąć studentkę za 1500 zl na przyuczenie A wymagać od niej wiedzy której się nawet po studiach nie ma.non stop ktoś odchodzi ktoś przychodzi. Praca po godzinach - bezplatnie. Z niczym się nie wyrabiają. Jednego dnia dowiadujesz się ze masz zająć się danymi firmami reszty nie dotykac ,a następnego że masz robić zupełnie inne. I weź bądź mądry. Każdy by zglupial.
Fajnie mieć ze sobą trochę nagrań jak wszyscy byli traktowani. Ktoś wyżej powinien sie wreszcie za to wziąć
13
była 2016-10-16 20:45
Przerwy? Blagam Cie. Czasem nie ma czasu by cokolwiek zjesc czy sie napic. A jesli juz taka okazja sietrafi to jesz przy stosie papierow z ktorymi w jedym czasie pracujesZ.a kuchnia ltora powinna być miejscem wyłącznie dla pracownikow jest również pokojem do przyjmowania klientów.
12
fasolka 2016-10-18 22:37
LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ
WPADNIECIE W CHOROBĘ PSYCHICZNĄ BEDAC TAM
JAK W KOŁCHOZIE
MOBBING
WYKORZYSTYWANIE
I TRAKTOWANIE LUDZI JAK [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> TO CHYBA NIE JEST NORMALNIE?
13
"...matura do czegoś zobowiązuje..." 2016-10-24 21:11
Najgorsze miejsce w jakim przyszło mi pracować. SZEFOWA cierpi na jakieś choroby psychiczne. Wyżywa i szykanuje na oczach wszystkich, no chyba żeby się dowartościować.

Nie wierzę w to, że jakiś były pracownik napisał dobrą opinię tego biura. No chyba obecni pracownicy poprawiają ten wizerunek dodając te opinie. ŻAŁOSNE.

Jeżeli ktoś chce naprawdę zdobyć doświadczenie w księgowości to jak najdalej od RACHMISTRZÓW, bo może i nauczą, ale zniszczą zdrowie psychiczne, poczucie własnej wartości i chęć do życia.

Dziwie się tym pracownikom, że tam jeszcze pracują i dają sobą pomiatać jak śmieciem.(Nie znacie poczucia własnej wartości?) Ale kiedyś i oni odejdą. Ale mam nadzieję, że młodzi ludzie nie pójdą się tam uczyć, bo może to ich zniszczyć.

Jak ktoś przyjdzie nowy to musi umieć wszystko od razu i to na poziomie osób pracujących pare lat w zawodzie, nic mu nikt nie wytłumaczy a potem pretensje, że to to po maturze powinnaś umieć. A jak ktoś się zapyta szefowej o coś to od razu, krzyk i szydera z przekleństwami.
12
Rozczarowana 2016-10-24 21:19
Serio tam pracujesz?
A to ciekawe, bo sama tam pracuję (jeszcze) i jakoś Ciebie tam nie widziałam tak jak 90% nicków w tych opiniach niby pracowników....
RACHMISTRZOWIE sami sobie piszecie dobre opinie :D
Swoją drogą po przeczytaniu tych prawdziwych opinii, chyba zacznę sobie szukać nowej pracy. Myślałam, że to tylko chwilowa sytuacja z tą szefową, a to widzę, że obsesja jakaś....
10
xxx 2016-10-25 01:03
Masz rację. Z tych postów wynika, że tam ponad 20 osób pracuje. Co dziwne jak na biura rachunkowe, zwłaszcza takie co, co parę dni daje ogłoszenie o poszukiwaniu pracowników. Duża roszada ludzi mówi tylko o tym, że tam coś jest kompletnie nie tak.
2
Magdalena 2016-11-04 21:44
Witam serdecznie ,tak się składa , że niestety jestem klientem tego biura . Na poczatku było cudownie ,miło , obietnice ,ze bedzie bezstresowo i komfortowo bo "po to się bierze" firmę ksiegową , ale po paru miesiacach istny horror . Pracownicy moi musza robic ołowe tego co powinno robić biuro ksiegowe , zmiana wymagań co do dostarczania dokumentow co miesiąc , ale obecnie Pani Barbara przeszła samą siebie nakrzyczała na pracownika mojego ,która dziewczyna Bogu ducha winna ,ale świadoma tego co rozlicza została potraktowana przez Panią Stępkę jak śmieć czyli wielki ryk i stwierdeznie ,że do tego ma się maturę żeby wiedziec " to skandal -ja jako własciciel firmy nigdy nie odwazywałam się z szacunku do kazdego człowieka aby tak się do kogokolwiek odnieść . Zgadzam się absolutnie co do konfabulacji i manipulacji poniewaz co innego ustalamu , a za jakis czas zupełnie co innego się od nas wymaga i przekręca się to co się pierwotnie do nas mówiło . Jest to skandal .
12
marta 2016-11-04 22:24
Potwierdzam. Nie wspominając jak są traktowani pracownicy biura to traktowanie klientów jak śmieci przechodzi ludzkie pojęcie.
10
neswek 2016-11-08 08:30
od jakiegoś czasu pracuję w tym biurze rachunkowym atmosfera pracy bardzo miła czuję że uczę się czegoś nowego i rozwijam swoje umiejętności zawodowe
wawek 2016-11-09 08:33
praca w tym biurze bardzo mi się podoba czuję że uczę się bardzo wiele się uczę i zdobywam nowe umiejętności atmosfera bywa czasem napięta ale zawsze tak jest jak gonią terminy, które w księgowości są bardzo ważne
pawełek 2016-11-14 08:41
jestem bardzo zadowolony z pracy w tym biurze atmosfera bardzo miła ludzie sympatyczni i można wiele się nauczyć
weronika 2016-11-15 08:15
bardzo jestem zadowolona że pracuję w tym biurze uczę się wielu nowych rzeczy i zdobywam cenną praktykę atmosfera jest bardzo przyjemna polecam
pracowałam, poznałam 2016-11-18 15:10
Szanowni pracownicy Pani Barbary!
Czy was popierdzieliło? Czy dostajecie dodatkowy hajs za pisanie pozytywnych komentarzy? Ej, ale ciekawe ja nie dostałam nawet grosza za siedzenie po godzinach, no ale gratuluję zazdroszczę.
Również kieruję swoje słowa do klientów tego biura, to są bardzo źle wydane pieniądze w Warszawie jest tysiąc innych biur rachunkowych w których nie jesteście poniżani. A wiecie co możecie usłyszeć od Pani Barbary? " To niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; Ona nie ma szacunku do nikogo. W tym całym harmidrze możecie mieć wiele błędów, bo niestety w tym bałaganie najlepszy się pomyli jeżeli siedzi cały czas zestresowany że szefowa może zaraz wyskoczyć tzw. " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;.
Jeżeli chcecie mieć zrujnowane nerwy, chcecie być poniżani, być idiotami! to idźcie pracujcie przecież nauczycie się wiele w tej przyjemnej atmosferze jaką tworzy Pani Basia srasia i jej córka.
Także pozdrawiam Panią Barbarę środkowym palcem, życzę Pani żeby ktoś w końcu pani zrobił dobrze to będzie pani się trochę hamować.
14
była 2016-11-22 21:30
Ja również jestem byłą pracownicą. Pracowałam, jak na warunki Rachmistrzów, długo, bo rok. To nie był staż. Rzeczywiście , można się dużo nauczyć. Profil klientów bardzo zróżnicowany (to duży plus). Klienci na poziomie (plus). Koleżanki były uczynne i po prostu miłe. Natomiast atmosfera, którą kreowała Szefowa była niepowtarzalna... Niczego nie można było przewidzieć - za to samo można było usłyszeć pochwałę, albo być zjechanym jak bura [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w zależności od samopoczucia Właścicielki). Wcześniejsze negatywne wpisy nie są wyolbrzymione. Wracałam z pracy często po 12 godzinach pracy i płakałam z nerwów... Z tego co czytam w Rachmistrzach chyba się nic nie zmieniło - na początku jest ok, ale im dłużej pracujesz, tym wymagania większe i atmosfera gęstnieje. ..
9
Nigdy więcej! 2016-11-24 10:04
A to bardzo ciekawe, bo ja również pracowałam w tym bałaganie jakiś czas i nigdy nie pracował tam żaden mężczyzna. Mam nadzieje,że nikt nie da sie nabrać na te pozytywne komentarze, bo nawet jedno z tych zdań nie jest prawdą. Szefowa to psychopatka, która potrafi tylko besztać ludzi. W biurze jest tylko stres i i pełno wyzwisk! Życzę wszystkim, aby nigdy tam nie trafili, bo to najgorsze miejsce pracy jakie tylko może sie trafić!!!
11
welonka 2016-11-30 09:25
mnie osobiście praca w tym biurze się podoba dużo się uczę nowych rzeczy wiadomo jak przychodzą terminy to bywa nerwowo ale praca to nie wczasy myślę że jest to fajne miejsce gdzie wiele można się nauczyć
stażystka 2016-11-30 11:03
Pisanie następnych opinii nie ma sensu. Biuro już wystawiło sobie samo opinię. Fakt że co chwila pojawia się wpis "nowego pracownika" potwierdza że jest to poligon doświadczalny dla stażystów co świadczy dobitnie o tym ile księgowych z uprawnieniami tam pracuje. Wprowadzanie danych do komputera nie jest czynnością skomplikowaną a jedynie pracochłonną. Efektywność takiej pracy zależy od czasu wykonywania, zadowolenia pracownika, organizacji pracy, stresu jaki wywołuje presja czasu itd. Im większa presja czasu, gorsza organizacja i atmosfera w pracy tym efektywność mniejsza i prawdopodobieństwo błędów wzrasta wielokrotnie. Tych błędów nie widać natychmiast dopiero za jakiś czas :)
Ile miesięcy można wytrzymać wklepując codziennie fakturki i przelewy do systemu i to nie przez 8godz bo roboty do przerobienie nie brakuje za to brakuje przerwy i miejsca na lunch. To jak praca w Biedronce na kasie( ale chyba Biedronki maja już zaplecze socjalne i miejsce na posiłek) Księgowa ma wyższe aspiracje i potrzeby a stażystka musi wytrzymać i przejść przez szkołę Rachmistrzów. Potem przyjdzie następna, następna i następna. Tylko czy warto akurat wybrać szkołę Rachmistrzów - biur rachunkowych w Warszawie nie brakuje
4
Bella 2016-12-03 18:45
"Praca jest ciekawa, dużo się uczę i poznaję kruczki księgowości, atmosfera miła , wypłaty zawsze w terminie" Niech nam żyją Rachmistrzowie. To napisałam ja własnoręcznie.
Obejrzyjcie Misia jak ktoś nie wie o co chodzi
2
waletnka 2016-12-05 08:35
dobrze mi się pracuje w tym biurze, atmosfera jest ok , wiadomo terminy gonią jak to w księgowości ale praca jest dobrze zorganizowana polecam
marteczka 2016-12-07 09:49
pracuję w tym biurze już od jakiegoś czasu praca jest fajnie zorganizowana dużo się uczę atmosfera miła polecam
stela 2016-12-07 23:47

Biuro dobrze zorganizowane , praca ciekawa, uczę się dużo czas w pracy szybko mija. Wpis krótki bo wszystko ok.
maryska 2016-12-08 07:41
praca w biurze jest dobrze zorganizowana, atmosfera w porządku oczywiście czasem gonią , ale tak to już jest w księgowości
KASIA 2016-12-08 21:09
IZA PRZESTAŃ PISAĆ TE ŻAŁOSNE KOMENTARZE
ZAL MI WAS SERIO
ZAMIAST STWARZAĆ DOBRĄ ATMOSFERE ŻEBY LUDZIECHCIELI Z WAMI PRACOWAĆ TO WY ROBICIE WSZYSTKO NA ODWRÓT
I JESZCZE TO TRAKTOWANIE KAŻDEGO JAK ŚMIECIA
JAKBYŚ TY Z MAMUSIĄ BYLA NAJLEPSZA...
ŻAL
GRUNT TO BYĆ ZADUFANYM W SOBIE
6
martusia 2017-01-02 08:34
polecam tego pracodawcę praca jest dobrze zorganizowana uczę się wielu nowych rzeczy
mareczek 2017-01-09 08:23
świetna firma polecam wszystkim można się tutaj bardzo wiele nauczyć a praca przebiega w bardzo miłej atrmosferze
Qwies 2017-01-09 21:12
Uuuu... Komentowanie na forum w czasie godzin pracy? ;)
martusia1258 2017-01-11 07:52
polecam wszystkim tą firmę bardzo miła atmosfera, fajnie się pracuje , czuje że dużo się uczę i poznaję nowe rzeczy polecam
Katja 2017-01-11 20:20
To biuro znajduje się na Pułwaskiej czy Żelaznej?
werka125 2017-01-12 07:36
pracuje w tym biurze już od jakiegoś czasu i muszę stwierdzić , że jestem bardzo zadowolony dużo się uczę i zdobywam nowe doświadczenia, atmosfera w pracy jest bardzo fajna polecam to biuro jako miejsce pracy
Odbiorcy 2017-02-01 13:21
Biuro podające swoje kwalifikację nie wykorzystuję ich w pracy, bezczelność , brak odpowiedzi na maile oraz najważniejsze wypłaty pieniędzy nieodpowiednie do stawki (zaniżone) . Firma beznadziejna . Odradzam współpracy z tym biurem.
4
marteczka25 2017-02-01 19:46
nie wiem skąd takie niepochlebne opinie pracuję ty tym biurze od rok i wiem że wszyscy wykonują tutaj pracę rzetelnie i staranie w pracy panuje miła atmosfera można się bardzo wiele nauczyć
juleczka12 2017-02-09 21:34
polecam pracę w tym biurze miła atmosfera i dużo się uczę czasem jak terminy gonią to jest trudno, ale z drugiej strony to normalne w pracy, zwłaszcza takiej jak księgowość
jagoda587 2017-02-14 18:27
polecam to biuro rachunkowe profesjonalnie podchodzą do wszystkich zagadnień związanych z księgowością, dzięki czemu jako pracownik bardzo wiele się uczę, i zdobywam nie tylko wiedzę fachową ale też jak podchodzić do klienta polecam pracę w tym biurze
Anita 2017-02-17 12:58
o matko po przeczytaniu opinii mam wrażenie że znam zupełnie inne biuro... Podkreślam - nie jestem pracownikiem tylko klientem. Prowadzę swoją firmę i rozliczam się w tym biurze. Nigdy nie spotkało mnie cos podobnego. Zawsze miło i kulturalnie jestem obsługiwana... Mogłabym nawet powiedzieć że bardzo profesjonalnie, nigdy tez nie miałam problemu z dostarczoną dokumentacją ...
adusia 2017-03-02 21:46
Profesjonalizm to podstwa, szkoda ze nie w Rachmistrzach
2
mireczka234 2017-03-10 13:47
mnie się dobrze pracuje w tym biurze wiele mogę się dowiedzieć, a w księgowości zawsze są terminy więc jest wtedy trochę pracy jednak w rachmistrzach wszystko jest bardzo dobrze zorganizowane
Ciekawe 2017-03-15 19:16
O jakiego,, misia" chodzi. Może jakiś link
naakta2578 2017-03-16 09:29
polecam pracę w tym biurze atmosfera jak najbardziej w porządku można się bardzo wiele się nauczyć i zdobyć cenne doświadczenie
wawetka 2017-03-17 11:38
zgadzam się praca w tym biurze rachunkowym daje dużo korzyści, wiele się uczę, i zdobywam praktykę, atmosfera jest miła a starsze koleżanki i koledzy bardzo wiele wyjaśniają i tłumaczą
lalikczka 2017-03-20 08:52
jestem bardzo zadowolona, że mam możliwość pracy w biurze Rachmistrzowie atmosfera bardzo miła, dużo można się nauczyć, przede wszystkim jeżeli chodzi o standardy obowiązujące w księgowości i w kontaktach z klientami, uważam że bardzo dużo się uczę, ponieważ wszyscy w tym biurze są otwarci i wiele wyjaśniają polecam tego pracodawcę
Zostaw swoją opinię o Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe