brak logo

Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe

Warszawa

Opinie o Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe

Rozczarowana 2016-10-24 21:19
Serio tam pracujesz?
A to ciekawe, bo sama tam pracuję (jeszcze) i jakoś Ciebie tam nie widziałam tak jak 90% nicków w tych opiniach niby pracowników....
RACHMISTRZOWIE sami sobie piszecie dobre opinie :D
Swoją drogą po przeczytaniu tych prawdziwych opinii, chyba zacznę sobie szukać nowej pracy. Myślałam, że to tylko chwilowa sytuacja z tą szefową, a to widzę, że obsesja jakaś....
10
xxx 2016-10-25 01:03
Masz rację. Z tych postów wynika, że tam ponad 20 osób pracuje. Co dziwne jak na biura rachunkowe, zwłaszcza takie co, co parę dni daje ogłoszenie o poszukiwaniu pracowników. Duża roszada ludzi mówi tylko o tym, że tam coś jest kompletnie nie tak.
2
Magdalena 2016-11-04 21:44
Witam serdecznie ,tak się składa , że niestety jestem klientem tego biura . Na poczatku było cudownie ,miło , obietnice ,ze bedzie bezstresowo i komfortowo bo "po to się bierze" firmę ksiegową , ale po paru miesiacach istny horror . Pracownicy moi musza robic ołowe tego co powinno robić biuro ksiegowe , zmiana wymagań co do dostarczania dokumentow co miesiąc , ale obecnie Pani Barbara przeszła samą siebie nakrzyczała na pracownika mojego ,która dziewczyna Bogu ducha winna ,ale świadoma tego co rozlicza została potraktowana przez Panią Stępkę jak śmieć czyli wielki ryk i stwierdeznie ,że do tego ma się maturę żeby wiedziec " to skandal -ja jako własciciel firmy nigdy nie odwazywałam się z szacunku do kazdego człowieka aby tak się do kogokolwiek odnieść . Zgadzam się absolutnie co do konfabulacji i manipulacji poniewaz co innego ustalamu , a za jakis czas zupełnie co innego się od nas wymaga i przekręca się to co się pierwotnie do nas mówiło . Jest to skandal .
12
marta 2016-11-04 22:24
Potwierdzam. Nie wspominając jak są traktowani pracownicy biura to traktowanie klientów jak śmieci przechodzi ludzkie pojęcie.
11
neswek 2016-11-08 08:30
od jakiegoś czasu pracuję w tym biurze rachunkowym atmosfera pracy bardzo miła czuję że uczę się czegoś nowego i rozwijam swoje umiejętności zawodowe
wawek 2016-11-09 08:33
praca w tym biurze bardzo mi się podoba czuję że uczę się bardzo wiele się uczę i zdobywam nowe umiejętności atmosfera bywa czasem napięta ale zawsze tak jest jak gonią terminy, które w księgowości są bardzo ważne
pawełek 2016-11-14 08:41
jestem bardzo zadowolony z pracy w tym biurze atmosfera bardzo miła ludzie sympatyczni i można wiele się nauczyć
weronika 2016-11-15 08:15
bardzo jestem zadowolona że pracuję w tym biurze uczę się wielu nowych rzeczy i zdobywam cenną praktykę atmosfera jest bardzo przyjemna polecam
pracowałam, poznałam 2016-11-18 15:10
Szanowni pracownicy Pani Barbary!
Czy was popierdzieliło? Czy dostajecie dodatkowy hajs za pisanie pozytywnych komentarzy? Ej, ale ciekawe ja nie dostałam nawet grosza za siedzenie po godzinach, no ale gratuluję zazdroszczę.
Również kieruję swoje słowa do klientów tego biura, to są bardzo źle wydane pieniądze w Warszawie jest tysiąc innych biur rachunkowych w których nie jesteście poniżani. A wiecie co możecie usłyszeć od Pani Barbary? " To niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; Ona nie ma szacunku do nikogo. W tym całym harmidrze możecie mieć wiele błędów, bo niestety w tym bałaganie najlepszy się pomyli jeżeli siedzi cały czas zestresowany że szefowa może zaraz wyskoczyć tzw. " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;.
Jeżeli chcecie mieć zrujnowane nerwy, chcecie być poniżani, być idiotami! to idźcie pracujcie przecież nauczycie się wiele w tej przyjemnej atmosferze jaką tworzy Pani Basia srasia i jej córka.
Także pozdrawiam Panią Barbarę środkowym palcem, życzę Pani żeby ktoś w końcu pani zrobił dobrze to będzie pani się trochę hamować.
15
była 2016-11-22 21:30
Ja również jestem byłą pracownicą. Pracowałam, jak na warunki Rachmistrzów, długo, bo rok. To nie był staż. Rzeczywiście , można się dużo nauczyć. Profil klientów bardzo zróżnicowany (to duży plus). Klienci na poziomie (plus). Koleżanki były uczynne i po prostu miłe. Natomiast atmosfera, którą kreowała Szefowa była niepowtarzalna... Niczego nie można było przewidzieć - za to samo można było usłyszeć pochwałę, albo być zjechanym jak bura [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w zależności od samopoczucia Właścicielki). Wcześniejsze negatywne wpisy nie są wyolbrzymione. Wracałam z pracy często po 12 godzinach pracy i płakałam z nerwów... Z tego co czytam w Rachmistrzach chyba się nic nie zmieniło - na początku jest ok, ale im dłużej pracujesz, tym wymagania większe i atmosfera gęstnieje. ..
10
Nigdy więcej! 2016-11-24 10:04
A to bardzo ciekawe, bo ja również pracowałam w tym bałaganie jakiś czas i nigdy nie pracował tam żaden mężczyzna. Mam nadzieje,że nikt nie da sie nabrać na te pozytywne komentarze, bo nawet jedno z tych zdań nie jest prawdą. Szefowa to psychopatka, która potrafi tylko besztać ludzi. W biurze jest tylko stres i i pełno wyzwisk! Życzę wszystkim, aby nigdy tam nie trafili, bo to najgorsze miejsce pracy jakie tylko może sie trafić!!!
12
welonka 2016-11-30 09:25
mnie osobiście praca w tym biurze się podoba dużo się uczę nowych rzeczy wiadomo jak przychodzą terminy to bywa nerwowo ale praca to nie wczasy myślę że jest to fajne miejsce gdzie wiele można się nauczyć
stażystka 2016-11-30 11:03
Pisanie następnych opinii nie ma sensu. Biuro już wystawiło sobie samo opinię. Fakt że co chwila pojawia się wpis "nowego pracownika" potwierdza że jest to poligon doświadczalny dla stażystów co świadczy dobitnie o tym ile księgowych z uprawnieniami tam pracuje. Wprowadzanie danych do komputera nie jest czynnością skomplikowaną a jedynie pracochłonną. Efektywność takiej pracy zależy od czasu wykonywania, zadowolenia pracownika, organizacji pracy, stresu jaki wywołuje presja czasu itd. Im większa presja czasu, gorsza organizacja i atmosfera w pracy tym efektywność mniejsza i prawdopodobieństwo błędów wzrasta wielokrotnie. Tych błędów nie widać natychmiast dopiero za jakiś czas :)
Ile miesięcy można wytrzymać wklepując codziennie fakturki i przelewy do systemu i to nie przez 8godz bo roboty do przerobienie nie brakuje za to brakuje przerwy i miejsca na lunch. To jak praca w Biedronce na kasie( ale chyba Biedronki maja już zaplecze socjalne i miejsce na posiłek) Księgowa ma wyższe aspiracje i potrzeby a stażystka musi wytrzymać i przejść przez szkołę Rachmistrzów. Potem przyjdzie następna, następna i następna. Tylko czy warto akurat wybrać szkołę Rachmistrzów - biur rachunkowych w Warszawie nie brakuje
4
Bella 2016-12-03 18:45
"Praca jest ciekawa, dużo się uczę i poznaję kruczki księgowości, atmosfera miła , wypłaty zawsze w terminie" Niech nam żyją Rachmistrzowie. To napisałam ja własnoręcznie.
Obejrzyjcie Misia jak ktoś nie wie o co chodzi
3
waletnka 2016-12-05 08:35
dobrze mi się pracuje w tym biurze, atmosfera jest ok , wiadomo terminy gonią jak to w księgowości ale praca jest dobrze zorganizowana polecam
marteczka 2016-12-07 09:49
pracuję w tym biurze już od jakiegoś czasu praca jest fajnie zorganizowana dużo się uczę atmosfera miła polecam
stela 2016-12-07 23:47

Biuro dobrze zorganizowane , praca ciekawa, uczę się dużo czas w pracy szybko mija. Wpis krótki bo wszystko ok.
maryska 2016-12-08 07:41
praca w biurze jest dobrze zorganizowana, atmosfera w porządku oczywiście czasem gonią , ale tak to już jest w księgowości
KASIA 2016-12-08 21:09
IZA PRZESTAŃ PISAĆ TE ŻAŁOSNE KOMENTARZE
ZAL MI WAS SERIO
ZAMIAST STWARZAĆ DOBRĄ ATMOSFERE ŻEBY LUDZIECHCIELI Z WAMI PRACOWAĆ TO WY ROBICIE WSZYSTKO NA ODWRÓT
I JESZCZE TO TRAKTOWANIE KAŻDEGO JAK ŚMIECIA
JAKBYŚ TY Z MAMUSIĄ BYLA NAJLEPSZA...
ŻAL
GRUNT TO BYĆ ZADUFANYM W SOBIE
8
martusia 2017-01-02 08:34
polecam tego pracodawcę praca jest dobrze zorganizowana uczę się wielu nowych rzeczy
mareczek 2017-01-09 08:23
świetna firma polecam wszystkim można się tutaj bardzo wiele nauczyć a praca przebiega w bardzo miłej atrmosferze
Qwies 2017-01-09 21:12
Uuuu... Komentowanie na forum w czasie godzin pracy? ;)
martusia1258 2017-01-11 07:52
polecam wszystkim tą firmę bardzo miła atmosfera, fajnie się pracuje , czuje że dużo się uczę i poznaję nowe rzeczy polecam
Katja 2017-01-11 20:20
To biuro znajduje się na Pułwaskiej czy Żelaznej?
werka125 2017-01-12 07:36
pracuje w tym biurze już od jakiegoś czasu i muszę stwierdzić , że jestem bardzo zadowolony dużo się uczę i zdobywam nowe doświadczenia, atmosfera w pracy jest bardzo fajna polecam to biuro jako miejsce pracy
Odbiorcy 2017-02-01 13:21
Biuro podające swoje kwalifikację nie wykorzystuję ich w pracy, bezczelność , brak odpowiedzi na maile oraz najważniejsze wypłaty pieniędzy nieodpowiednie do stawki (zaniżone) . Firma beznadziejna . Odradzam współpracy z tym biurem.
6
marteczka25 2017-02-01 19:46
nie wiem skąd takie niepochlebne opinie pracuję ty tym biurze od rok i wiem że wszyscy wykonują tutaj pracę rzetelnie i staranie w pracy panuje miła atmosfera można się bardzo wiele nauczyć
juleczka12 2017-02-09 21:34
polecam pracę w tym biurze miła atmosfera i dużo się uczę czasem jak terminy gonią to jest trudno, ale z drugiej strony to normalne w pracy, zwłaszcza takiej jak księgowość
jagoda587 2017-02-14 18:27
polecam to biuro rachunkowe profesjonalnie podchodzą do wszystkich zagadnień związanych z księgowością, dzięki czemu jako pracownik bardzo wiele się uczę, i zdobywam nie tylko wiedzę fachową ale też jak podchodzić do klienta polecam pracę w tym biurze
Anita 2017-02-17 12:58
o matko po przeczytaniu opinii mam wrażenie że znam zupełnie inne biuro... Podkreślam - nie jestem pracownikiem tylko klientem. Prowadzę swoją firmę i rozliczam się w tym biurze. Nigdy nie spotkało mnie cos podobnego. Zawsze miło i kulturalnie jestem obsługiwana... Mogłabym nawet powiedzieć że bardzo profesjonalnie, nigdy tez nie miałam problemu z dostarczoną dokumentacją ...
adusia 2017-03-02 21:46
Profesjonalizm to podstwa, szkoda ze nie w Rachmistrzach
6
mireczka234 2017-03-10 13:47
mnie się dobrze pracuje w tym biurze wiele mogę się dowiedzieć, a w księgowości zawsze są terminy więc jest wtedy trochę pracy jednak w rachmistrzach wszystko jest bardzo dobrze zorganizowane
Ciekawe 2017-03-15 19:16
O jakiego,, misia" chodzi. Może jakiś link
naakta2578 2017-03-16 09:29
polecam pracę w tym biurze atmosfera jak najbardziej w porządku można się bardzo wiele się nauczyć i zdobyć cenne doświadczenie
wawetka 2017-03-17 11:38
zgadzam się praca w tym biurze rachunkowym daje dużo korzyści, wiele się uczę, i zdobywam praktykę, atmosfera jest miła a starsze koleżanki i koledzy bardzo wiele wyjaśniają i tłumaczą
lalikczka 2017-03-20 08:52
jestem bardzo zadowolona, że mam możliwość pracy w biurze Rachmistrzowie atmosfera bardzo miła, dużo można się nauczyć, przede wszystkim jeżeli chodzi o standardy obowiązujące w księgowości i w kontaktach z klientami, uważam że bardzo dużo się uczę, ponieważ wszyscy w tym biurze są otwarci i wiele wyjaśniają polecam tego pracodawcę
werkatakcz 2017-04-12 13:47
dla mnie ok
minusia 2017-04-19 10:55
pracuję, rozwijam się , zarabiam , polecam tego pracodawcę
waariml 2017-04-20 06:51
zgadzam się z poprzednikami to jak najbardziej w porządku pracodawca
newka 2017-04-20 13:38
masz rację to naprawdę w porządku pracodawca
BANKRUT 2017-04-25 23:15
TRAGEDIA!!!!

UNIKAĆ TEGO BIURA!!!!!!!!!

ODRADZAM WSZYSTKIM
4
BANKRUT 2017-04-25 23:21
BRAK WIEDZY PRACOWNIKÓW, BRAK SZKOLEŃ

ISTNY DRAMAT

NIE MA Z KIM ROZMAWIAĆ
4
Dorota 2017-04-25 23:27
Poproszę o argumenty do podanej opinii.

Moja opinia jak całkowicie sprzeczna z Twoją.
lenka 2017-05-09 09:21
dla mnie pracodawca w porządku
W szoku 2017-05-15 17:09
Połowa opinii tu zamieszczonych to brednie i wymysły szanownej Pani Barbary i jej córci.
Jedno Wam można przyznać - pomysłowość w tworzeniu nicków, pod którymi zamieszczacie pozytywne opinie nie ma chyba granic :)
2
monika258 2017-05-16 11:44
moim zdaniem jest w porządku tylko trzeba chcieć pracować
zniesmaczona 2017-05-17 19:15
hahahahahahaahahahaahaa, śmiech na sali :)
Właśnie widać jak pracujesz, pisząc te brednie - ciekawe co na to Pani S?
2
:O 2017-05-17 19:35
Witam serdecznie ,tak się składa , że niestety jestem klientem tego biura . Na poczatku było cudownie ,miło , obietnice ,ze bedzie bezstresowo i komfortowo bo "po to się bierze" firmę ksiegową , ale po paru miesiacach istny horror . Pracownicy moi musza robic ołowe tego co powinno robić biuro ksiegowe , zmiana wymagań co do dostarczania dokumentow co miesiąc , ale obecnie Pani Barbara przeszła samą siebie nakrzyczała na pracownika mojego ,która dziewczyna Bogu ducha winna ,ale świadoma tego co rozlicza została potraktowana przez Panią Stępkę jak śmieć czyli wielki ryk i stwierdeznie ,że do tego ma się maturę żeby wiedziec " to skandal -ja jako własciciel firmy nigdy nie odwazywałam się z szacunku do kazdego człowieka aby tak się do kogokolwiek odnieść . Zgadzam się absolutnie co do konfabulacji i manipulacji poniewaz co innego ustalamu , a za jakis czas zupełnie co innego się od nas wymaga i przekręca się to co się pierwotnie do nas mówiło . Jest to skandal .

No Pani Magdo, przecież matura zobowiązuje (stała śpiewka właścicielki biura). :)
Niestety wszystko co Pani napisała jest prawdą.

Swoją drogą nie raz zdarzało się, że właścicielce były przez nas, pracowników, zgłaszane jakieś "sugestie" przekazane przez klienta w trakcie spotkania. Bardzo często w odpowiedzi słyszeliśmy "jak się mu nie podoba to niech spier..." - z resztą jak pracownikowi coś się nie podobało to też miał spierd..do Biedronki albo McDonalda.
2
Zaderek 2017-05-22 07:38
Nie zgadzam się z poprzednią opinią też jestem klientem tego biura od lat zawsze współpraca przebiegała wzorowo i bez żadnych zakłóceń. Wszystkie pracy wykonywane były i są w terminie i na wysokim poziomie.
zazusia 2017-05-22 19:33
moim zdaniem warto tu pracować, wiele można się nauczyć, dla mnie jak najbardziej ok pracodawca
Zostaw swoją opinię o Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe