brak logo

Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe

Warszawa

Opinie o Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe

Odbiorcy 2017-02-01 13:21
Biuro podające swoje kwalifikację nie wykorzystuję ich w pracy, bezczelność , brak odpowiedzi na maile oraz najważniejsze wypłaty pieniędzy nieodpowiednie do stawki (zaniżone) . Firma beznadziejna . Odradzam współpracy z tym biurem.
9
marteczka25 2017-02-01 19:46
nie wiem skąd takie niepochlebne opinie pracuję ty tym biurze od rok i wiem że wszyscy wykonują tutaj pracę rzetelnie i staranie w pracy panuje miła atmosfera można się bardzo wiele nauczyć
juleczka12 2017-02-09 21:34
polecam pracę w tym biurze miła atmosfera i dużo się uczę czasem jak terminy gonią to jest trudno, ale z drugiej strony to normalne w pracy, zwłaszcza takiej jak księgowość
jagoda587 2017-02-14 18:27
polecam to biuro rachunkowe profesjonalnie podchodzą do wszystkich zagadnień związanych z księgowością, dzięki czemu jako pracownik bardzo wiele się uczę, i zdobywam nie tylko wiedzę fachową ale też jak podchodzić do klienta polecam pracę w tym biurze
Anita 2017-02-17 12:58
o matko po przeczytaniu opinii mam wrażenie że znam zupełnie inne biuro... Podkreślam - nie jestem pracownikiem tylko klientem. Prowadzę swoją firmę i rozliczam się w tym biurze. Nigdy nie spotkało mnie cos podobnego. Zawsze miło i kulturalnie jestem obsługiwana... Mogłabym nawet powiedzieć że bardzo profesjonalnie, nigdy tez nie miałam problemu z dostarczoną dokumentacją ...
adusia 2017-03-02 21:46
Profesjonalizm to podstwa, szkoda ze nie w Rachmistrzach
8
mireczka234 2017-03-10 13:47
mnie się dobrze pracuje w tym biurze wiele mogę się dowiedzieć, a w księgowości zawsze są terminy więc jest wtedy trochę pracy jednak w rachmistrzach wszystko jest bardzo dobrze zorganizowane
Ciekawe 2017-03-15 19:16
O jakiego,, misia" chodzi. Może jakiś link
naakta2578 2017-03-16 09:29
polecam pracę w tym biurze atmosfera jak najbardziej w porządku można się bardzo wiele się nauczyć i zdobyć cenne doświadczenie
wawetka 2017-03-17 11:38
zgadzam się praca w tym biurze rachunkowym daje dużo korzyści, wiele się uczę, i zdobywam praktykę, atmosfera jest miła a starsze koleżanki i koledzy bardzo wiele wyjaśniają i tłumaczą
lalikczka 2017-03-20 08:52
jestem bardzo zadowolona, że mam możliwość pracy w biurze Rachmistrzowie atmosfera bardzo miła, dużo można się nauczyć, przede wszystkim jeżeli chodzi o standardy obowiązujące w księgowości i w kontaktach z klientami, uważam że bardzo dużo się uczę, ponieważ wszyscy w tym biurze są otwarci i wiele wyjaśniają polecam tego pracodawcę
werkatakcz 2017-04-12 13:47
dla mnie ok
minusia 2017-04-19 10:55
pracuję, rozwijam się , zarabiam , polecam tego pracodawcę
waariml 2017-04-20 06:51
zgadzam się z poprzednikami to jak najbardziej w porządku pracodawca
newka 2017-04-20 13:38
masz rację to naprawdę w porządku pracodawca
BANKRUT 2017-04-25 23:15
TRAGEDIA!!!!

UNIKAĆ TEGO BIURA!!!!!!!!!

ODRADZAM WSZYSTKIM
11
BANKRUT 2017-04-25 23:21
BRAK WIEDZY PRACOWNIKÓW, BRAK SZKOLEŃ

ISTNY DRAMAT

NIE MA Z KIM ROZMAWIAĆ
10
Dorota 2017-04-25 23:27
Poproszę o argumenty do podanej opinii.

Moja opinia jak całkowicie sprzeczna z Twoją.
lenka 2017-05-09 09:21
dla mnie pracodawca w porządku
1
W szoku 2017-05-15 17:09
Połowa opinii tu zamieszczonych to brednie i wymysły szanownej Pani Barbary i jej córci.
Jedno Wam można przyznać - pomysłowość w tworzeniu nicków, pod którymi zamieszczacie pozytywne opinie nie ma chyba granic :)
8
monika258 2017-05-16 11:44
moim zdaniem jest w porządku tylko trzeba chcieć pracować
1
zniesmaczona 2017-05-17 19:15
hahahahahahaahahahaahaa, śmiech na sali :)
Właśnie widać jak pracujesz, pisząc te brednie - ciekawe co na to Pani S?
3
:O 2017-05-17 19:35
Witam serdecznie ,tak się składa , że niestety jestem klientem tego biura . Na poczatku było cudownie ,miło , obietnice ,ze bedzie bezstresowo i komfortowo bo "po to się bierze" firmę ksiegową , ale po paru miesiacach istny horror . Pracownicy moi musza robic ołowe tego co powinno robić biuro ksiegowe , zmiana wymagań co do dostarczania dokumentow co miesiąc , ale obecnie Pani Barbara przeszła samą siebie nakrzyczała na pracownika mojego ,która dziewczyna Bogu ducha winna ,ale świadoma tego co rozlicza została potraktowana przez Panią Stępkę jak śmieć czyli wielki ryk i stwierdeznie ,że do tego ma się maturę żeby wiedziec " to skandal -ja jako własciciel firmy nigdy nie odwazywałam się z szacunku do kazdego człowieka aby tak się do kogokolwiek odnieść . Zgadzam się absolutnie co do konfabulacji i manipulacji poniewaz co innego ustalamu , a za jakis czas zupełnie co innego się od nas wymaga i przekręca się to co się pierwotnie do nas mówiło . Jest to skandal .

No Pani Magdo, przecież matura zobowiązuje (stała śpiewka właścicielki biura). :)
Niestety wszystko co Pani napisała jest prawdą.

Swoją drogą nie raz zdarzało się, że właścicielce były przez nas, pracowników, zgłaszane jakieś "sugestie" przekazane przez klienta w trakcie spotkania. Bardzo często w odpowiedzi słyszeliśmy "jak się mu nie podoba to niech spier..." - z resztą jak pracownikowi coś się nie podobało to też miał spierd..do Biedronki albo McDonalda.
9
Zaderek 2017-05-22 07:38
Nie zgadzam się z poprzednią opinią też jestem klientem tego biura od lat zawsze współpraca przebiegała wzorowo i bez żadnych zakłóceń. Wszystkie pracy wykonywane były i są w terminie i na wysokim poziomie.
1
zazusia 2017-05-22 19:33
moim zdaniem warto tu pracować, wiele można się nauczyć, dla mnie jak najbardziej ok pracodawca
1
Warogk 2017-06-12 14:41
pracodawca jak najbardziej w porządku jestem na tak
1
Neweczka 2017-06-13 12:08
zgadzam się warto podjąć tu pracę
1
marty 2017-06-16 09:47
cieszę się, że pracuję w tej firmie i uczę się profesjonalnego podejścia do klienta i zawodu
1
lalakul 2017-06-17 06:18
to ważne żeby doświadczenie w zawodzie księgowego zdobywać w firmie o gruntowanej pozycji na rynku, podchodzącej do klienta zgodnie z najwyższymi normami, a rachmistrzowie tacy są dlatego cieszę się że tu trafiłam
1
Leneczka 2017-07-04 13:59
jestem podobnego zdania dlatego cieszę się że tutaj pracuję, profesjonalizmu trzeba uczyć się od profesjonalistów
1
marcysia 2017-07-14 08:07
fajna praca polecam
jadzinka 2017-07-17 13:23
wiem że tutaj uczę się wszystkich standardów obowiązujących w księgowości i w kontakcie z klientem polecam
lucycneczka 2017-07-18 11:55
też jestem zdania że warto tutaj zdobywać doświadczenie w zawodzie bo obowiązują bardzo wysokie standardy
Ania 2017-07-21 12:03
Bylam jakis czas temu na rozmowie w spr pracy w tym biurze i to mi wystarczylo aby miec pewnosc ze negatywne opinie nie sa ani zmyslone ani przesadzone. Opinie pozytywne sa pisane albo przez wladcicielke biura albo na zlecenie i to widac jak na dloni. Brak jakiejkolwiek kultury i dobrych manier ze strony pan rekrutujacych - nie uslyszalam nawet dzien dobry. Rozmowa przeprowadzona w sposob calkowicie nieprofesjonalny, a nawet nietaktowny. Od razu wiadomo ze nikt nie ma zamiaru cie tam choc troche szanowac. Wspolczuje osobom tam pracujacym.
7
Ania 2017-07-21 12:04
Bylam jakis czas temu na rozmowie w spr pracy w tym biurze i to mi wystarczylo aby miec pewnosc ze negatywne opinie nie sa ani zmyslone ani przesadzone. Opinie pozytywne sa pisane albo przez wladcicielke biura albo na zlecenie i to widac jak na dloni. Brak jakiejkolwiek kultury i dobrych manier ze strony pan rekrutujacych - nie uslyszalam nawet dzien dobry. Rozmowa przeprowadzona w sposob calkowicie nieprofesjonalny, a nawet nietaktowny. Od razu wiadomo ze nikt nie ma zamiaru cie tam choc troche szanowac. Wspolczuje osobom tam pracujacym.
6
Julita 2017-07-26 15:03
@Ania, po czym to stwierdzasz? Nie pasowały Ci warunki? Zrezygnowałaś czy Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe, nie byli zainteresowani? Zbyt często nie pojawia się rekrutacja, mają raczej stałych pracowników? Przyjęcia na staże również są?
Jaursia 2017-08-02 08:59
bardzo dobry pracodawca stabilne warunki zatrudnienia, praca w miłej atmosferze, bardzo wiele można się nauczyć
waeronikia 2017-08-08 07:58
świetne miejsce bardzo dobrze mi się tutaj pracuje atmosfera sympatyczna i dużo się uczę zarówno jeżeli chodzi o księgowość jak i profesjonalizm w obsłudze klienta
milkos 2017-08-10 11:55
jestem bardzo zadowolona z pracy tutaj dużo się uczę, poznaję zasady profesjonalnej obsługi klienta wszystko jest ok
malinka 2017-08-23 08:24
popieram świetny pracodawca, bardzo wysokie standardy pracy i obsługi klienta
Można? A jak można!!! 2017-08-30 17:54
Standard to mają osoby które ciężko pracują na swoją wiedzę na bezpłatnych nadgodzinach, a nie osoby które tylko przypisują sobie czyjąś pracę i wykorzystują oraz wyzyskują ludzi oraz ich pracę . Liczą pieniądze i narzekają że za mało ciągle maja, na wszystko z kredytu ale co raz to nowy kredyt - a przecież kredyt trzeba spłacać a pieniądze skąd??? Jak ciągle się na kredycie żyje??? Z wyzysku pracowników i tak dalej.... U rachmitrzów to się nigdy nie zmieni
2
Jadwiaga 2017-09-06 10:57
jestem na tak podoba mi się praca tutaj
Mireczka 2017-09-08 12:29
ja też praca tutaj daje mi bardzo dużo satysfakcji
Malusia 2017-09-12 09:31
pracując tutaj zdobywam bardzo duże doświadczenie atmosfera ok
Rybeczka 2017-09-13 09:20
tutaj bardzo fajnie się pracuje dużo można się nauczyć i zobaczyć jak trzeba działać zgodnie z najwyższymi standardami
Xoxo 2017-09-28 19:42
Raczej takich stałych pracowników tam nie ma skoro ciągle ogłoszenia są. Rzadko kto zostaje tam dłużej niż na trzy miesiące, tak jak trwa staż, a nawet wiele osób rezygnuje wcześniej
2
maka 2017-10-05 06:39
pracuję tutaj i jestem bardzo zadowolona świetne miejsce żeby nauczyć się podejścia do klienta i praktycznej strony księgowości
milusia 2017-10-06 10:49
spoko miejsce dla każdego kto chce pracować i się rozwijać
Janoczka 2017-10-08 18:47
bardzo fajnie mi się tutaj pracuje polecam
nowlijak 2017-10-10 08:59
można tu zdobyć dużo praktycznych umiejętności , atmosfera ok polecam
Zostaw swoją opinię o Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rachmistrzowie Biuro Rachunkowe