logo progress

progress

Opole

Opinie o progress

admin 2015-06-01 09:39
Pomóżcie innym, podzielcie się swoją opinią na temat firmy progress! Obecnie prawie każdy przed podjęciem pracy lub rozmową kwalifikacyjną sprawdza opinie na temat przyszłego pracodawcy.
1
Mon-Mar 2015-09-11 05:38
Biuro Progress to Firma bfa z Opola zmienili nazwe i dalej naciągją ludzi.Sprawdzcie to sami tylko nazwa się zmieniła stronka identyczna!!! Wpiszcie sobie w Google bfa opole opinie i zobaczcie.Pozdrawiamy
M.M. 2015-10-08 17:07
Niech na forumowisko, pisze każdy swoje nazwisko!!!
cziko 2015-10-15 00:30
Rozmawiałem ostatnio z kolegą na temat tego jak pracuje się w tej firmie. Mówił o nich wiele dobrego. Dla mnie w sumie wydaje się to dość dziwne jak mam być szczery. Zwłaszcza gdy widzę opinie o firmie progress takie jakie spotkać można tutaj chociażby na forum. Nie wydaje mi się , abym się na nich skusił
xxmaniek86 2017-01-26 13:11
ja pracuje tam juz 2 rok i nie nazekam, mam platny urlop, i chorobowe, do pracy zawioza mnie, wiec auto mi nie jest potrzebne, teraz bede sciągac narzeczona bo maja prace dla par
michelg 2017-01-26 13:21
ja rownież nie nażekam, mam u nich stałą pracę z możliwościami awansu (przejscia na stałe do klienta). Umowa o pracę, nie zadna smiećówka ani nie na polskich warunkach. Tylko normalna niemicka umowa, składki opłacane, kindergeld mi sie nalezy. praca pod dachem przy pakowaniu zabawek albo czesci elektronicznych-zalezy jak trafisz, kasa na konto co miesiąc. Wszystko udokumentowane na lonabrechnungu. kwatera, sa pokoje dwuosobowe, firma jest mała, maja około 20 polaków zatrudnionych, wiec nie ma spędu i dziwnych ludzi, nałogów
ewa89 2017-02-01 10:45
Dzięki agencji Progress znalazlam super pracę jestem z niej bardzo zadowolony, poznalam mase nowych ciekawych ludzi ,praca daje mi satysfakcję i bardzo polecam tą właśnie agencje
adam 2017-02-01 10:54
Pracowałem jako pakowacz w John Deere firma oki, wypłaty w terminie ,mieszkanie spoko ludzie też. Wymagania dość niskie każdy kowalski da sobie radę . Stawka trochę mała na początek ale można negocjować po kilku miesiącach.Pozdro
Olo 2017-02-19 17:17
rekrutują teraz do nowego centrum logistycznego k. Frankfurtu, ktoś wie jakie warunki tam są?
Monika 2017-04-13 23:28
W jakim mieście pracujesz?
Jak nazywa się niemiecka firma, z którą masz umowę o pracę?
Zastanawiam się nad podjęciem współpracy. Potrzebuję paru info....
Zostaw swoją opinię o progress - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie progress