brak logo

Geko-Kart Sp. z.o.o

Tarnowskie Góry

Opinie o Geko-Kart Sp. z.o.o

anonim 2009-02-09 09:09:09
mala firma, miejmy nadzieje że się rozwinie
anonim 2009-10-12 21:38:39
ta firma jest do niczego niedojz ze płaci 1200 na reke to jeszcze wykozystuje do oporuw sobote do roboty na 8 h za 70 zł na [usunięte przez admina] zadnej premi po prostu gola wyplata a rotacja ludzi jest tam niesamowita w ciagu roku nawet 20 ludzi zwalniaja za byle co po prostu masakratrzeba uciekac stamtad jak najdalej szukam nowej roboty tak jak polowa zalogi zreszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Banan 2010-01-18 08:08:01
he dokładnie tyle ze za weekend daja 80 he he porazka
secendkalosz 2010-01-26 09:49:04
1200 ? ja zapiepszam jako szwaczka za 980 od roku i modlę się żeby szef szwalni nie zamnknął
jjjjjjjjk 2010-03-03 09:00:40
haha fajne bzdury piszom ludzie z biura ciekawe co jeszcze wymyslom ciekawego
anonim 2010-05-21 15:03:21
Witam Serdecznie mam pytanie nie wiedza pa��stwo czy s�� jakies wolne etaty na stanowisko pracownika fizycznego w tej firmie jestem zainteresowana
gość 2011-07-13 09:32:54
1200 to mało?Pracowałam w Geko.Nie mogłam narzekać.Owszem zapieprzać trzeba było,ale 1200 na rękę to nie jest mało.Chciałabym znowu tyle zarabiać.A wam jak jest mało to czemu się nie zwolnicie???
były pracownik 2012-06-03 19:44:36
Jak coś bierzesz to zmień dilera albo bierz o połowę mniej.
rysa22 2013-01-21 16:13:13
racja to jest istny [usunięte przez admina]pracuje tu pare dni ale szukam se nowej pracy
puszek 2013-02-12 19:25:42
Zgadzam się z wpisami wyżej to [usunięte przez administratora] pracy!!!!!! Praca za 1200 zł na rękę bez żadnej premii i motywacji do pracy. Reżim jak w obozie,tylko mało i szybciej i zero wolnego.
ProN4sto 2013-02-22 15:24:26
.....obrażasz tom kobietę ....!!!! co za pół główki to piszą , a na 2000 tysiące trzeba zasłużyć ??? do [usunięte przez administratora] pracy to temu zakładowi dużo jeszcze brakuje , zupełne dno !!!!!
ProN4stO 2013-02-22 15:32:26
Ty jesteś jakaś nie normalna jak 1200 zł za miesiąc pracy to dużo w tych czasach !!!
siedzisz jak pijawka na czyimś utrzymaniu i świrujesz !
były pracownik 2013-03-14 23:11:24
Witam :) pracowałem w tej firmie,i to całkiem nie dawno,jak patrze na opinie niekturych osób to śmiać mi się chcę, większość pozytywnych opini dodaje jedna osoba która pracuje w tej firmie,robi to tylko po to aby ratować dobre imię firmy,tak na prawdę jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] połowa ludzi zatrudniona w tej firmie jest fałszywa.Ludzie traktowani są jak bydło,a kierownik [usunięte przez administratora]to wogle niema szacunku do pracowników,ubliża i obrażą ludzią, chodzi po hali napina się jak by miał dwa arbuzy pod pachami a dostał by torpedę po za zakładem i zakończył by karierę cwaniaka,mocny to on jest ale tylko w gębie na terenie zakładu,radze omijać ten zakład z daleka chyba ze ktoś chce za pieprzać i zarabiać 1.200 zł i bez możliwości na podwyżkę traktowany być jak śmieć,jest to najgorszy zakład pracy w Europie,jak i nie na świecie.
koli 2013-06-18 22:35:12
Jest rekrutacja cały czas jedni przychodzą a drudzy odchodzą
m 2013-06-20 11:08:39
Sprawdź lepiej ilu inżynierów i magistrów w tym cudownym kraju nie ma pracy, a dopiero później zacznij wyrażać swoją opinię na forum publczym. Co do obozu pracy - 1200 - też tyle zarabiam, pracując w biurze, ciągle się uczę , a nauka również kosztuje i to nie mało. Osobiście nie wyobrażam sobie utrzymania rodziny ( w przypadku mężczyzny, pracownika fizyczego, który zarabia 1200 zł a rękę ) Ktoś kto studiuje dziennie, bo jego rodziców na to stać - nigdy nie zrozumie co znaczy odliczanie dnia od 10-go do 10-go. Pozdrawiam i życzę wszystkim,żeby w końcu było nas stać na normalne życie, nie kokosy i złote góry, ale normalne życie, urlop chociaż raz w roku... bo ciężka praca powina być doceniona adekwatnie do kosztów życia niezależnie od tego czy pracujemy w biurze, czy zapieprzamy na polu. Ps. żadna praca nie hańbi, a ty dzisiaj jesteś w biurze, a jutro możesz czyścić kible - nie znasz dnia ai godziny.
1
mlyn 2013-06-20 21:49:57
awansujesz pewnie jak zmienisz prace bo tutaj nie licz na awans- na twoje( moje) miejsce jest bardzo dużo chętnych tylko Chętni jeszcze o tym nie wiedzą ;) poza tym rynek pracy jest trochę ubogi aktualnie i jak nie jesteś w niszy rynkowej to jak to napisał mój poprzednik "żadna praca nie hańbi "- reasumując długiej przyszłości z tą firmą nie wiąż- ludzie przychodzą i odchodzą- nie ma ludzi nie zastąpionych ;)
pinia 2013-08-14 22:11:36
Praca niestabilna na umowa zlecenie a zarobek 1200zł
mlyn 2013-08-21 08:09:38
widzę karierowicz jest ;) powiem tyle że trafiłeś na najlepszą firmę żeby się nauczyć jak to polski pracodawca szanuje pracowników - jest to bezcenne doświadczenie którego nie można zdobyć w szkole ;) życzę powodzenia w przyszłej karierze w geko.
pinia 2013-08-24 19:35:35
Są na stałe przyjęci ale teraz wszystkich przyjmują na miesiąc i potem przedłużają na kolejny albo i nie przedłużają
pinia 2013-09-25 19:58:15
Są 2 zmiany ,przyjecia na umowe na miesiąc potem ewentualnie na drugi m-c wiec o bezpłatnych nie ma co myśleć.
1
pinia 2013-12-18 22:52:06
Tak nadal tak jest
jankes 2013-12-21 11:44:16
atmosfera jest....niepowtarzalna :-)
1
ninja 2014-02-03 20:01:56
jak wam sie warunki pracy nie podobaja to (usunięte przez administratora)prace zostancie ninja xD
Mirek 2014-12-23 12:55:10
no dobra to ja też zacznę znowu temacik z geko - teraz plascie . JEstem tam zainteresowany pracą ale jeszcze znam starsze opinie bo kiedyś mój znajomy tam pracował dlatego tutaj jestem i chciałbym mieć jakieś traźniejsze opinie na temat pracy w Gekoplascie. Jesteście w stanie mi powiedzieć czego się można spodziewać ?
Lami 2015-02-24 02:30:46
Od końca 2013 roku Geko-kart jest połączone z gekoplastem, co powinno nieco podnieść poziom świadczonych usług w przetwórstwie tworzyw sztucznych, w szczególności, w zakresie produkcji płyt i opakowań. Co prawda konkurencja jest spora, ale firma akurat ma niezłe doświadczenie w branży więc na pewno ich oferta pozostaje konkurencyjna.
niko 2015-02-24 22:46:06
hehe zatrudniają osoby na trzy miesiące po czym ich zwalniają (nie przedłurzając im umowy) i tak w kółko a przez trzy miesiące napewno nikt sie nienauczy dobrze wykonywac swoją prace, jakos ich wyrobu jest kiepska,np: same opisy na forum klijentów świadczy o tym,cały czas mają oferte pracy,to coś swiadczy o tym,ludziom o słabych nerwach nie polecam bo kariery niezrobicie ,no hyba że wam pasuje zarabiac 1200 zl na więcej nie liczcie umowa zlecenie i bycie traktowanym jak śmieć.
befin 2016-05-13 15:48:33
Na produkcji @ekon, jednak nie zarobi się wielkich pieniędzy, na samym początku można liczyć na coś koło 2000
Zostaw swoją opinię o Geko-Kart Sp. z.o.o - Tarnowskie Góry
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geko-Kart Sp. z.o.o