logo ABB

ABB

Kraków

Opinie o ABB

zestresowana 2017-05-10 20:24
ja czekam !
Niepewny 2017-05-11 08:42
A na stanowisko junior czy specjalista GL - PL? tez jestem przed rozmową (specjalista) i nie wiem czego się można spodziewać :(
Ela 2017-05-11 08:53
Cześć Ania, stanowiska zdalne są głównie w dziale Infrastructure Services (IS). Pozdrawiam
Tomek 2017-05-11 13:15
Widzę niezły syf w tym ABB. Szkoda nie złoże oferty bo diabli wiedzą co się z nią stanie. Z stary już jestem na użerkę ze studenciakmi w aniegelski na poziomie B2, B takim czy srakim. Ludzi potrzebują pracy w Krakowie a nie gówna HR!!!
7
Karolina89 2017-05-12 09:30
Czy ktoś się orientuje na jakim poziomie musi być jezyk obcy na stanowisko juniorskie?
Czy w ogóle jest sens startować z dwoma jezykami na poziomie B1? Ang i Niem.
juz nie junior 2017-05-12 20:32
wysylaj i sie nie pytaj. nie masz nic do stracenia.
1
Zzz 2017-05-15 13:48
Czy byłeś już na rozmowie? I jak?
1
Ankaaa 2017-05-17 13:49
Hej
Anaa 2017-05-17 13:52
Hej:)

Czy był ktoś na rozmowie F2F (stanowiska finansowe) i może podzielić się wrażeniami?
Z góry dziękuje :)
Dżejms 2017-06-02 00:31
Chciałbym aplikować do zakupów na Buyera lub Senior Buyera. Jakie są teraz zarobki oferowane? Jakiego rodzaju są procesy/praca?
rzyczliwy 2017-06-02 08:16
Najlepsze zarobki podobno w Mannheim hehe
sajonara 2017-06-05 20:55
Dżejms, odradzam. Zarobki absolutnie nie konkurencyjne a wymagania absurdalnie wysokie. Centrum ma rok a rotacja już na poziomie miejskiego toi-toia. Jak masz spore doświadczenie i perfekcyjnie władasz dwoma językami - moooooooże dostaniesz 6000 brutto. MOŻE

Przez rok centrum w niesamowitym tempie zmienia się w zwyczajny kołchoz, gdzie ludzie są szkoleni z procedur napisanych na kolanie, siedzą przed komputerami i nie robią nic poza klik klik klik. Opisy stanowisk to zwykłe kłamstwo - nie ma żadnych negocjacji z dostawcą, jest klik klik w SAPie. Klient to bóg, ty jesteś mróweczką która napieprza na ilość (targety na ilosć zrobionych zamówień, gdzie wiadomo że takie targety to żart) a do kibla chodzi się jak akurat TL też poszedł. Równia pochyła, z miesiąca na miesiąc coraz gorzej. Ludzie uciekają nagminnie.

Benefitów - żadnych (chyba, że za benefit a nie standard uznamy luxmed). Płace? Słabe, a i o podwyzce można zapomnieć - prędzej wymienią cię na kogoś innego, bo pracy nauczysz się w miesiąc.

Kolesiostwo i żenujący management w którym króluje słoma w butach i nepotyzm. No i jedna, bardzo już sławna Team Leaderka - osoba umiejąca tylko drzeć twarz, obgadywać, komentować i... nic poza tym :D:D:D

Wszystkim szczerze odradzam. Jest bardzo kiepsko, mimo pięknej reklamy

6
sajonara 2017-06-05 20:56
Piszę oczywiście o GBS na rondzie mogilskim
1
janek 2017-06-05 21:05
Ja moze dodam ze klamia na rozmowie-mialem obiecane elastyczne godziny -sciema. Chyba,ze elastycznymi godzinami nazywamy sytuacje gdzie musze sie prosic TL dzien wczesniej czy nazajutrz moge przyjsc pol h pozniej... zenujace

nie ma elastycznych godzin, pracuje sie 8,5 h, zarabia sie serdnio (powiedzialbym ponizej krakowskiej przecietnej) no i teamy sa niedoszacowane (rozmyslnie, lu nie) wiec ludzie pracuja za dwoje lub troje...

nie idzcie tam
3
Aga 2017-06-05 21:14
W jakich godzinach pracujesz?
-jola 2017-06-05 23:20
Pani Elu,Proszę o informację do kogo należy się zgłosić w celu wypełnienia druku Z3,który jest potrzebny aby przekazać Zusowi. Firma nie wywiązuje sie z podstawowych obowiązków względem pracowników.
aska 2017-06-06 18:01
O kim mowisz? bez nazwisk bo zbanuja,ale chyba wiem, hahahahaha :-D
1
mirek 2017-06-06 20:11
Wy niewdzięczne klepacze tiketow. Wasza postawa psuje wizerunek ABB w ktorej inzynierowie to elita, a menedżerowie to wybrańcy nad wybrańcami. Jak nie pasuje to szukajcie lepszej roboty w malych miejscowosciach z ktorych pochodzicie - przynajmniej nie upadniecie tak nisko ze kupicie apartament 32m2 na awi na Czyzynach a Wasze matki nie beda sciemniac zazdrosnym sasiadkom ze w wieku 22l jestescie juz wicedyrektorem i macie dom 200m w centrum miasta. Pracujcie tam dobrze i nie placzcie na kierownika ktory musi poganiac stado. Bedziecie miec latwiej i kierownik tez.
1
ona 2017-06-06 20:18
a jaka jest krakowska przeciętna i gdzie w takim razie płacą lepiej?
Adam 2017-06-07 12:07
A są jakieś stanowiska związane z sieciami komputerowymi?

kaska 2017-06-08 09:13
Odnosnie inzynierow i managerow - byc moze w ABB tak, ale nie w GBS ;)
1
Ela 2017-06-09 12:28
Dzień dobry,
Pani Jolu jakby mi Pani mogła napisać maila to sprawdzę jakiego departamentu ta kwestia dotyczy i do kogo należy w tej sytuacji się zwracać: elzbieta.wenzel@pl.abb.com
Ela 2017-06-09 12:32
Cześć nie wiem,
może masz za wysokie wymagania na juniora? kilka lat doświadczenia często kwalifikuje się na wyższy grade. Trzymam kciuki za znalezienie idealnej pracy w idealnej firmie!
Ela 2017-06-09 12:39
Cześć Karolina,

blisko współpracujemy z innymi pracownikami ABB globalnie stąd poziom języka obcego musi być na poziomie bardzo dobrym (C1)
Ela 2017-06-09 13:02
Cześć Sajonara,
Z Twojego opisu jestem w stanie wywnioskować, do którego działu się odnosisz- jeśli chciałbyś porozmawiać o sytuacji to daj znać a ja zgłoszę ją gdzie trzeba (znajdziesz mnie w outlooku). Można zrozumieć różne sytuacje związane z szybką budową dużego centrum, nie można akceptować sytuacji gdzie ludzie są źle traktowani.
1
Kasia 2017-06-10 01:33
@Sajonara
Czyżby chodziło o liderkę która przeszła niedawno z teamu "podróżującego" do "taktycznego" ? :-D
2
Inżynier Mamoń 2017-06-10 15:53
A propos codziennej pracy w zakupach/SCM jedno uściślenie: negocjacje z dostawcami oraz przeprowadzanie przetargów/RfQ są tylko i wyłacznie w Tactical Sourcing teamie. Tam siedzą kupcy taktyczni/strategiczni z dużym doświadczeniem, wyspecjalizowani w określonych kategoriach indirect. We wszystkich innych teamach są TYLKO I WYŁACZNIE ZAKUPY OPERACYJNE I KLEPANINA !, procesowanie PRek, sprawdzanie potwierdzen zamówien itd., niesamowity workload! Na każdej rozmowie kwalifikacyjnej dopytujcie bardzo dokładnie o zakres obowiązków.
2
michał 2017-06-11 12:23
Ktoś wie , jak wygląda tam staż? Chodzi mi o elektronike /programowanie? Duże wymgania od stażysty maja? Idzie sie coś tam nauczyć?
E_K_TO 2017-06-13 14:17
A jakie są warunki w tym nowym biurowcu?
onyks 2017-06-13 14:27
A ja jestem zadowolony. Pracuję w ABB jako senior developer - kasa uczciwa, delikatnie powyżej średniej krakowskiej dla seniora (pod warunkiem, że dobrze negocjujesz ;-)).
Są fundusze na szkolenia, benefity niestety tylko standardowe, imprezy firmowe itp...
Ogólnie atmosfera też bardzo na plus -ale tu pewnie dużo zależy gdzie się trafi mi się udało dobrze, ale też słyszałem od niektórych, że oni niestety trafili do kiepskiego projektu, czyli jak w każdej dużej firmie...
Nick nick 2017-06-14 15:45
ABB będzie przyjmować studentów i ludzi bez doświadczenia, którzy zgodzą się na niższe wynagrodzenie. Taką strategię przyjęli, więc nie przejmujcie się, jeśli odrzucą Waszą kandydaturę :D
HR-y DNO !! 2017-06-14 17:11
Szkoda czasu na ABB- HR- ry, co zdarza się już obecnie w bardzo niewielu i to kiepskich firmach, Nie informują o wynikach rekrutacji! To zupełne lekceważenie kandydatów, zwłaszcza, że ktoś poświęca swój cenny czas, najczęściej zwalniając się z aktualnej pracy aby móc pojawić się na rozmowie w biurze ABB, a niektórzy nawet biorą w tym celu urlop. Zdecydowanie niedopuszczalne, nie dostać żadnej informacji zwrotnej!
2
kaska 2017-06-14 19:07
HAHAHAHAHA ty tak na serio?

W Twojej wypowiedzi widać dużo prywatnych żali, ale nie odniosłeś się do tego co ludzie piszą o ABB GBS :)
1
Jadzia 2017-06-14 19:11
Dzięki za odpowiedź.
Odnosnie Tacticali - interesowałam się i wiem, że oni też z negocjacjami mają tyle wspólnego co Karyna z Targu z Marylin Monroe...

Aplikowalam do ABB ale kiedy dowiedziałam się o zakresie obowiązków i burdelu, braku elastycznych godzin (WTF?) i, jak to ujęła liderka, "okazjonalnym" home office - podziękowałam za ofertę :) Zostaje w mojej bidzie, przynajmniej nie muszę się prosić o możliwość klepania z domu

Pozdrawiam!

1
Doro 2017-06-15 17:33
Tak, o nią :) skoro tacy TL są tam wybierani to ja nie mam pytań czemu ludzie uciekają ;)
2
onyks 2017-06-15 20:45
Nie wiem, jak w innych zespołach, ale u mnie nie ma problemu z pracą w domu. W poprzedniej pracy było z tym różnie. Jeśli chodzi o budynek - to pracuje się na open space, ale b. fajnie wyposażonym - salki z playstation, piłkarzykami, czy ping pongiem(na niego ciężko się dostać) + dobrze wyposażona biblioteka + sa;li do odpoczynku z pufami i hamakiem, biurka regulowane elektrycznie.
Ogólnie nie jest, źle - ale jednak ja preferuje pokoje.
Kurcze, nie wiem jak w innych działach, ale u mnie naprawdę fajnie się pracuje, w innych nie wiem, bo za krótko tu pracuję, ale rozmawiałem z ludźmi z innych działów, i ponoć jak Ci się znudzi projekt/technologia - to jeśli masz chęci się uczyć możesz się przebranżowić.
Przy rozmowie o $$ ważne są twarde negocjacje, i wtedy kasa jest całkiem ok (jeśli oczywiście masz dobre skille)
Tomko 2017-06-16 00:19
Hej wszystkim, Witam Ela,

widzę że forum ostatnio ożyło - odniosę się do wiadomości z góry - piszecie o liderce, chyba każdy wie ze chodzi o liderkę "podróżującą" która teraz jest "taktyczna". Okropna osoba. Ela z ABB (tak sie domyślam ze z ABB) pisze tu na forum, żeby to zgłosić - z doświadczenia wiem, że ciężko taką osobę zgłosić gdziekolwiek, bo ciężko jest cokolwiek udowodnić. Wiem też, że na tę osobę była już skarga do wysokiego szczebla managementu - i to skarga od CAŁEGO teamu podróżującego, ale jedyna "kara" jaka ja spotkała to przeniesienie do tacticali :P wiec średnio się ludziom chce donosić jak nawet takie akcje nic nie wnoszą - szczerze? Łatwiej uciec i mieć nadzieje nigdy nie zobaczyć tej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nej osoby. Nikogo nie oceniam, sam gdybym miał pracować pod, obok lub z taką osobą jak ona to bym raczej wolał zmienić pracę na sprzątanie kibli...

Wiem o kim piszecie, o Pani M.K. - chyba każdy, kto to czyta i ją spotkał, wie o kim mowa - bierna agresja (trudna do udowodnienia), obgadywanie, komentowanie i traktowanie jak gówna każdego "słabszego". Bierna agresja, którą trudno wychwycić ale mocno się ją odczuwa - to stosuje do osób uchodzących za ładne i/lub mądre - zazdrosna gówniara i tyle. A do tego nie tak kompletnie głupia bo (jeszcze do niedawna) wiedziała komu smalić cholewki a po kim można je&^ć bezkarnie. Widzę, że skill jej zmalał w tym, bo duzo osób w firmie trzyma się od niej z daleka a w komfortowych rozmowach przyznają wręcz ze jej "nienawidzą".

Pod tym względem sytuacja jest słaba. Jak tego nie zmienicie - będziecie mieć z nią problemy a kiedyś i pozew o mobbing mnie nie zdziwi. Myślę, że sporawo osób z teamu "podróżującego" chętnie wesprze takie akcje jako świadkowie bo co wiem, to to, że masy osób trzymają urazę w stosunku do tej liderki. I to nie tylko z ABB :) Nie wiem, ona ma coś w sobie, ze gdzie się nie pojawia, zaczyna gnoić ludzi. Gdzie się nie pojawia, tam zaczyna być źle. W innych firmach, gdzie nie była TL i gdzie ludzie ja znali jako koleżankę -ci ludzie dziś mówią "To MK jest liderka w ABB? Kurde, a już chciałam tam aplikować. Chyba jednak podziękuje" - TRUE STORY, mojej przyjaciółki ;)

Ja niedługo wylatuje z gniazda ABB do innej firmy. Gniazdo nie było do końca złe, jak to korpo, ale niestety jak ktoś u góry napisał - "równia pochyła". Robi się coraz gorzej. A i owa liderka sunąca przez open spejsa prowokuje przemyślenia typu "nie przebywaj wśród złych charakterów z seriali w życiu prawdziwym, zmień otoczenie, nie siedź w koszu ze zgniłym jabłkiem bo zacznie śmierdzieć". I wtedy się ucieka.

Ludzie - moja rada - w Krakowie jest masa korpo, masa firm, masa projektow i dzialow - nie dawajcie sie gnoić, lepiej ucieć gdzieś indziej jeśli nie macie siły czy nadziei na walkę. Za dużo mamy mozliwosci, zeby dawać się frustrować przez jedną, nie najbystrzejszą, a złą do szpiku osobę.

Pozdrawiam ciepło!



3
nie podam imienia bo bedzie wiadomo 2017-06-16 12:41
Nie wierzę w to co czytam :D byłam/jestem częścią teamu podróżującego i oczywiście podpisuje się pod tym, co powyżej, ale nie chce tu dodawać nic więcej, bo na forum całkowicie anonimowym nigdy się nie jest :P No i nasz team miał tylko 20 pare osób więc łatwo będzie dedukować ;)

W teamie podróżującym pracowało się super, poza leaderką, z którą niektórzy mieli szczęście współpracować bardzo mało (ze względu na wyjazdy). Jeśli chodzi o pracę na miejscu - w Zabierzowie, a za chwilę już na rondzie mogilskim - rzeczywiście stan się pogarsza - ale wiele rzeczy wynika z faktu, że centrum się dopiero buduje. Z Home office fakt - ciężko, raczej trzeba o nie "prosić", nie jest z "defaultu". Elastyczne godziny - no na miejscu rzeczywiście brak, duża szkoda... choć, rzecz jasna, management tłumaczy to okresem budowy i stabilizacji, podobno później (nie pytajcie kiedy, bo nie wiem) ma być honorowane home office i elastyczne godziny, jak w prawie każdej korpo w KRK. Może po prostu trzeba przeczekać etap chaosu - nie zniechęcajcie się, ale też komunikujcie co wam leży - wiem, że są w SCM ludzie, do których można iść pogadać szczerze. Nie jest to wyżej opisywana TL :P ale osoby nad nią - owszem.

Dziwi mnie trochę tak dużo negatywnych opinii, ale z drugiej strony szczerze muszę przyznać, że jako osoba jeżdżąca mało byłam na miejscu i mało wiem jak wygląda praca zespołów operacyjnych - mogę tu dodać tylko to, co słyszę od ludzi. A z każdym powrotem z wyjazdu służbowego słyszę coraz więcej narzekania. Szkoda :( Ludzie rzeczywiście wydają się przeładowani klepaniną i lekko sfrustrowani brakiem tych "korporacyjnych podstaw" jak HO czy elastyczny czas pracy. No i nieziemski workload w niektórych temach...

Tak czy siak - firma na początek na pewno super, przyjmują teraz dużo juniorów - no i dla juniorów - czad, na wpis do CV, na oswojenie się z korpo, na start do lepszych zarobków. Ale czy to dobre miejsce dla doświadczonych osób? Ciężko mi powiedzieć. Boję się, że jednak nie...

Dodam jeszcze, że czytam wpisy z góry i śmieję się sama do siebie. Ktoś tam napisał o "skardze" całego teamu na TL - czyżby ktoś inny z Teamu podróżującego się tu wypowiadał :D? Potwierdzam, coś takiego miało miejsce, ale powtórzę - nie forum jest miejscem na dywagacje o tym...

Pozdrawiam ciepło!



5
Aga 2017-06-16 13:19
Witam,

A jak jest z godzinami pracy w księgowości?
Nie są elastyczne? Na interview mówili, że są. Może wiesz coś jak to u nich wyglada?
anonimowo 2017-06-16 15:44
W ogóle sama idea teamu "podrozujacego" była bez sensu. Pierwszy raz slyszalam o takim transition. Na miejsce powinny być wysyłane osoby, które w przyszłości pracują dla danego site a nie osoby, które nic nigdy nie będą mieć z nim wspólnego poza spisaniem SOP a w większości przypadków nie znając języka kraju, do którego były wysłane !
A propos elastycznych godzin pracy to fakt, ciężko z tym jest , ciężko przed 17 wyjsc, ale w związku z workloadem to często jest to po prostu nie możliwe. Podobnie również z HO - trzeba o to prosić , czasem bez skutku.
Pozdrowienia
4
Rane 2017-06-16 17:39
Cześć

Miałam okazję pracować w ABB. Co na plus:
-atmosfera - na akurat nie byłam w gbs tylko w sdc
-ugodowość - jak robota zrobiona to nie ma z niczym problemu
- niektórzy owszem to przerost formy nad treścią ale ogółem jak miałam jakoś problem to nikt nie udawał ultra zajętego
Co na minus :
- zarobki- niestety aktualne widełki były atrakcyjne 10 lat temu
-technologia- trochę przestarzałe i niestety opór przy wprowadzaniu usprawnień. Używanie wymarłych języków programowania

Pracowałam tam 3 lata( jeszcze przed erą gbs) i było super pod względem atmosfery ale niestety za coś muszę spłacić kredyt :) Rzeczą która psuje opinie ABB jest obniżenie jakości obsługi biznesu - np. HR - przez duży rozrost który niestety nie jest dobrze zorganizowany
1
Inżynier Mamoń 2017-06-19 23:19
Nie wiem jak to przedstawiała liderka ale negocjacje, RfQ i (zbyt) duże targety na oszczędności są w tactical teamie. Niestety jest też duży [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] organizacyjny i problemy z komunikacją z większością CTLi siedzących za granicą.
1
TL 2017-06-23 10:11
Ech Wy, koorpo-... !
Żeby mnie tu tak oficjalnie ... !? I nic się nie boicie!?
Ale, ale... dużo się tu dowiedziałam, dużo między wierszami..., spaliliście gnomy!
Już ja wam się do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobiorę! Po kolei! Bez wyjątku!
Będziecie siu... pod biurkami, jak będę przechodzić przez openspace'a!
Nikt Wam tu już nie pomoże! Wasza godzina wybiła!
1
Mink 2017-06-23 11:58
czy ktoś ubiegać się na stanowisko Transport Planner Air it Sea?
może ktoś coś wie jak wygląda praca na tym stanowisku?
gosc 2017-06-23 19:47
Praca w finance to nuda i klepanina. Slaby management, tl ze zwiazanymi rekoma. Oszukuja w kwestii opisow stanowisk i podczas rozmow kwalifikacyjnych. Praca ok dla juniorow zeby zdobyc doswiadczenie. Zdecydowanie odradzam doswiadczonym. GBS to w ABB tanie ''polaki'' majace klepac ogromne ilosci faktur. Transition przeprowadzone chaotycznie,byle jakie procedury. Nepotyzm..kolesiostwo..promowanie miernot. Budynek z pozoru nowoczesny..co chwilka jakies usterki..od byle jakiego wykonczenia wnetrz po zepsuta klimatyzacje. Propaganda sukcesu budzaca usmiech politowania. Rzucilem to dziadostwo i szczerze ODRADZAM doswiadczonym, ogarnietym i chcacym osiagnac cos wiecej
3
-gość 2017-06-25 22:09
Hej,
Idealny komentarz ,który potwierdzam w 100%...osoba kompletnie nieogarnięta, bez doświadczenia..
Jej stanowisko jest prawdopodobnie pomyłką...i bardzo kiepskim żartem ...
1
nie idiota 2017-06-25 22:14
ABB to : układy, układziki...ludzie na wyższych stanowiskach kompletnie się do tego nie nadają...nie ogarniają i udają...wiele akcji podchodzi pod mobbing... śmierdząca firma...odradzam
-aga 2017-06-25 22:16
...elastycznie to możesz jedynie klepać...raz z prawe, raz z lewej strony klawiatury :)
Aga 2017-06-25 22:28
Czyli jakie godziny obowiązują?
Cham Solo 2017-06-26 10:59
Pisząc o krakowskim ABB należy rozróżniać 3 główne jednostki:
1. CRC
2. SDC
3. GBS

Jeżeli piszecie komentarze, to piszcie na początku, której jednostki to dotyczy, żeby nie wprowadzać ludzi w błąd.

Mobbing to takie "śmieszne" zjawisko, w którym można z uśmiechem na ustach dręczyć pracownika, a i tak bidula nic nie udowodni. Pójdzie do sądu i co powie, co pokaże? Koledzy nagle powiedzą, że nic nie widzieli, nic nie słyszeli. Mobbing przez przełożonego zostanie wytłumaczony tym, że mobbowany miał problemy z integracją z grupą, nie wywiązywał się z powierzonych zadań i nie był otwarty na nowe wyzwania.

Najlepszy przykład mobbingu to sprawienie, żeby pracownik o wszystko się prosił, miał poczucie winy, że prosi np: o dodatkową przerwę w pracy, aby coś załatwić na mieście.
1
Zostaw swoją opinię o ABB - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABB