TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.

Morawica

Opinie o TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.

Pracownik TM 2016-12-28 13:28
Joanna napisałaś już wystarczająco dużo i każdy wie, że to Ty więc szkoda Twojej energii na wymyślanie kolejnych nick'ów i lajkowania samej siebie. W dodatku w inny sposób również wyrażasz swoje opinie i tam akurat potrafisz się podpisać...

Pomijając te wszystkie kłamstwa i oszczerstwa to wiesz co jest w tym wszystkim najbardziej smutne? To, że jeżeli ta Twoja nowa świetna praca to prawda, a nie efekt Twojej wyobraźni (a już doskonale wiemy co potrafisz) to współczuję tym ludziom, którzy Ci dali szansę i postanowili rozpocząć z Tobą współpracę. Za jakiś czas będziesz pluć jadem w ich stronę bo takim właśnie jesteś człowiekiem - jakim, to wszyscy widzimy...

Ciekawe co by pomyślał Twój obecny pracodawca jakby zobaczył Twoje komentarze... Wyprzesz się wtedy wszystkiego?

Największą krzywdę robisz sobie właśnie Ty! Nie pali się za sobą mostów i nie szuka wrogów na siłę...
3
Dr Gonzo 2016-12-31 18:24
Asiu, a ja ci życzę wizyty u dobrego i taniego psychoanalityka
5
Odpuście... 2017-01-01 16:43
#1
Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie - po pewnym czasie zauważasz, że świni się to podoba…

#2
Dyskusja z idiotą nie ma sensu tak jak gra w szachy z gołębiem
Nieważne jak dobry jesteś w szachy, gołąb przewróci figury, narobi na planszę i będzie się puszył jakby wygrał.

#3
Nigdy nie walcz z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!
6
NICK 2017-01-02 11:17
To nie tylko Joanna - grillowanie rozpoczęte - w drugą stronę
2
Iwona Reguła 2017-01-04 09:59
Kronikarzu / Kronikarko...,
proszę i niewypowiadanie się na temat mojej osoby, a tym bardziej powodów,
dla których byłam nieobecna w pracy
3
Były malarz 2017-01-05 07:21
Szanowna Joanno. Skoro jak twierdzisz masz dobra prace to po co teraz tak plujesz jadem we wszystkich. Zarzucasz niekompetencje ludziom, a o ile dobrze pamietal Twoj poziom znajomości jezyka rosyjskiego nie stal wcale na wysokim poziomie. Proponuję Ci zachowac resztki godności i zakończyć pisanie tak absurdalnych komentarzy. Co do samej firmy. Wiecej plusów niz minusów. Firma daje szanse na rozwój. Prezes caly czas stara sie ja rozwijac. Polecam.
2
Loguś 2017-01-06 19:50
Ja również polecam tą firmę jako dobrego pracodawcę, który dba o załogę. Ciągły nacisk na rozwój firmy do tylko dowodzi o mądrości szefostwa. Dobra perspektywa dla załogi>
2
Nowy 2017-01-10 22:24
Hahahahaha, tak naprawdę tam jest???
15
Marian 2017-01-12 00:47
Pomimo że mój czas w TM dobiega końca, z czystym sumieniem mogę polecić Pracodawcę. Prezesi dwoją się i tróją stawiając na rozwój, tym samym zapewniając kolejne miejsca pracy z godziwym wynagrodzeniem.
Skrajnie negatywne opinie pojawiły się lawinowo po odejściu pewnej rozczarowanej Pracownicy. Osobiście nic do niej nie miałem, jednak jej "anonimowe" komentarze diametralnie to zmieniły. Najlepszy przykład jak NIE NALEŻY się zachować, niby wykształcona a klasy i ogłady brak. Mam nadzieję że sprawiedliwości stanie się zadość i odpowie ze wszelkie kłamstwa i czarny PR.
7
Zadowolony 2017-01-15 14:12
Witam,
a teraz coś na wesoło, proponuję oglądnąć wszystkim zainteresowanym kabaret KRÓL ZUS na Yoy Tube .
Proszę opanować technikę PEŁZANIA dokładnie tak jak robi to KRUS przed Królem ZUS . Tego niestety nie uczą nawet na UJ może to tym NIEZADOWOLONYM jakoś będzie mogło pomóc.
1
Pracownik 2017-01-15 15:19
Czytam i nie wierzę. Asiu pracuje w firmie o wiele dluzej niz ty. Z moich obserwacji wiem, ze bylas jedyną osobą która potrafila odnowic pomocy drugiemu czlowiekowi, poniewaz nie masz tego w zakresie obowiązków. Rozumiem ale trzeba byc tez czlowiekiem. Odkad pracuje w TM nigdy nikt nigdy nie odmowił pomocy mi, ani ja nikomu, rowniez w zyciu prywatnym.
Zdecydowanie za krotko pracowalas żeby w taki sposob sie o firmie wypowiadac. sprobuj poprostu zrozumiec ze nie wywiazywalas sie poprawnie ze swoich obowiązków o czym swiadczy fakt ze teraz sprzatany jest balagan jakiego narobilas.
12
Ja 2017-01-15 21:30
Joanno z tego co sie orientuje mialas zostac zwolniona duzo wczesniej. Jednak dawano ci kolejne szanse liczac ze moze w koncu zaczniesz bardziej kompetentnie podchodzic do swoich obowiązków. Niestety nie potrafisz przyjac slow krytyki. Obecnemu pracodawcy bardzo współczuję. Bo z twoim podejściem i umiejętnościami pewnie zostaniesz zwolniona a wtedy bedziesz miec kolejna firmę do obsmarowania.
3
Pracownik l 2017-01-16 00:13
Asiu kazdy dzial się na ciebie skarżył. Pelno pomyłek, wiec wybacz ale jednak nie bylas takim idealnym pracownikiem jak siebie opisujesz. Nikt z firmy Cie milo nie wspomina wiec to i te teoje wypowiedzi tu świadczą jakim jesteś czlowiekiem. A co do premii niewiesz jaka by byla gdybys sie jednak wziela do pracy
3
Pracownik 2017-01-16 14:32
Kazdy z ktorym mialas kontakt. Asiu to sa fakty.
Odnosnie premi to pracownicy biurowi rowniez nie mieli tulko placy zasadniczej. Premia zawsze byla uzalezniona od obrotu w danym okresie. Kolejny dowód na to ze jednak zdecydowanie za krotko pracowalas.
3
tik tak 2017-01-17 19:34
ty panienko nie pracujesz teraz jesteś w internecie obrazie sfałszowanej doskonałości
Zainteresowany 2017-01-18 14:38
Witam.
Czy do TM beda przyjecia na produkcje?
5
Nick 2017-01-22 01:20
Jedna rzecz moi mili z Asią na czele. Skoro TM tak Wam się źle kojarzy, gardzicie tą firmą bo jest dramatyczna w każdym aspekcie, macie z nią tylko negatywne wspomnienia dlaczego dzień w dzień komentujecie jej sytuację na tym portalu? Nie potraficie bez tego żyć, nie potraficie przetrwać dnia bez TM Technologie? Skoro jak Asia twierdzi znalazła cudowną pracę, gdzie jest doceniana a jej nieziemskie kwalifikacje są w końcu wykorzystywane dlaczego dzień w dzień powraca do sytuacji w TM? Moi mili, idźcie dalej, znajdźcie szczęście w innymi miejscu a epizod z TM Technologie puśćcie w niepamięć skoro był taki dramatyczny. Jak to jest, że Waszym zdaniem kadra jest "pożal się Boże" a firma cały czas rośne, inwestuje i zwiększa kadrę?

To jest najwyższy poziom tchórzostwa wymieniać kogoś z imienia na tym portal samym pozostając anonimowym.

Twoją Asiu i Tobie podobnym postawę skomentuję cytatem pana Carnegie:
"Nawet największa umiejętność przynosi niewielką korzyść, jeśli nie towarzyszy jej honor."
6
haha 2017-01-22 20:16
a wyrok ogłosi sędzia Anna Maria Wesołowska...
"nm" 2017-01-22 20:55
cierpliwości kolego .sądy są nierychliwe ale do czasu..a śmiać się będziesz jak ten wyrok "zawieszę" na fB profilu TM...i będziesz się mógł śmiać do utraty tchu
8
Neonówka 2017-01-23 08:49
Czy TM potrzebuje obecnie pracownika na przedstawiciela handlowego? Jakie zarobki mozna wyciągnąć? Dzieki
Ja 2017-01-23 12:24
Ja mam tylko nadzieje ze ktos w koncu zalozy Joannie sprawr sądowa za te oszczerstwa i pomówienia.
6
Fiu fiu 2017-01-24 20:25
Zawsze potrzebują nowych (usunięte przez administratora), przy średnim czasie przelotowym na stanowisku handlowca pół roku to sobie policz ilu potrzeba
6
J 2017-01-28 16:09
Zwolniona pracownica ewudentnie nie radzi sobie z tym ze stracila prace. Szkoda tylko ze nie potrafi przyjac godnie porażki. Byla osoba nielubiana bo niestety lubic sie jej nie dało. Ciezka do wspilpracy i wg brak checi pomocy innym. O braku umiejetnosci nie wspimne. Znajonosc jezykow obcych to niestety nie wszystko. Trzeba umiec pracowac o tempie pracy tej Pani nie wspomne. Inne osoby w godzine potrafily zrobic to co ona przez 8. Ale wazniejsze bylo obserowanie i podsluchiwanie co mowia inni.pracuje w TM bardzo długo brygada jest zgrana i zawsze mozesz liczyc na pomoc. Zarobki bardzo dobre. Praca stabina w dobrze rozwijajacej sie firmie. A kolezance ktora juz po okresie probnym miala zakonczyc u nas prace ale dostala szanse zycze powodzenia mimo wszystko i wspolczuje obecnemu pracodawcy.
2
Krzysiek 2017-01-29 11:11
Jak tam Arabia Saudyjska?Czyżby jeszcze nie została zdobyta?
Handlowca już Bzduch szuka rok i nikt nie jest tak dobry jak On sam.
Tylko że On nie ma czasu na takie głupoty jak zdobywanie nowych rynków,\ale spoko Ciastek już przesłuchuje Kandydatów, jest w końcu doświadczonym rekruterem więc na pewno wybierze Najlepszego.
12
G. MATOGA 2017-01-29 15:12
Bardzo prosze nie wypowiadac sie na temat moj a tym bardziej mojej córki. A jak juz to prosze miec odwage podpisac sie swoimi danymi, bo anonimowo latwo jest wszystkich oczerniać.
4
Prawda boli 2017-01-29 15:59
Widzę że to grono oczerniajace firme jest bardzo skromne jedna osoba pisze złośliwie i bez podstawnie o osobach z firmy która dała jej prace a nie kompetencja tej osoby zmusiła do takich jak nie innych działań. Kobieto tobie już chyba psychiatra nie pomoże masz problem ze sobą i jedyne co ci zostaje to anonimowość i wyzwanie się na firme . Miej godności trochę i podpisuj się imieniem .
Nikt ci nie broni rodzic dzieci tylko kto by chciał mieć z tak nieżeczliwa osoba jak ty.
2
Oferent 2017-01-29 17:01
Czy TM prowadzi teraz nową rekrutację? Szukam pracy i słyszałam, że to dobre miejsce do pracy, fajni ludzie pracują a do tego zarobki całkiem niezłe.
1
Takie tam... 2017-01-29 21:03
No chyba komuś bardzo zależy żeby w branży huczało... ale to chyba wiadomo komu... słabe to... nie tak to tak... ktoś tu kogoś podpuścił i wykorzystał frustrację, naiwność, przerost ambicji... niezrownowazenie... tylko kto bardziej niezrownowazony ten co podpuszcza czy ta co się dała wkręcić... żałosne... faktycznie...
2
do wszystkich 2017-01-29 22:48
Informacja do wszystkich poszkodowanych, wykorzystanych, mobbingowanych przez TM Technologie Sp. z o.o. Będziemy szykować się do pozwu zbiorowego. Niebawem ukażą się dalsze instrukcje oraz email na który będzie można kierować skargi oraz opisać swoją sytuację. Wiemy że się wahacie i jest Wam źle - nie bójcie się. Zrobili źle będą musieli za to odpowiedzieć.
16
dick 2017-01-29 23:17
a opinia Serwis Mana to co?!?!?
1
dick 2017-01-29 23:19
..."leon" ! ..proszę bardzo :D
1
"Dżolo_friend" 2017-01-29 23:21
wystarczy,że na dniach będzie pierwsza ! Cierpliwości
3
Prawnik 2017-01-31 13:52
art 54 Konstytucji gwarantuje nam wolność wyrażania swoich poglądów
2
x 2017-02-02 12:23
a który dział ?
Przyszły 2017-02-07 20:25
Mam złożyć swoje CV na handlowca w Krakowie, czego mogę się spodziewać na rozmowie, bardzo maglują? Zależy mi na pracy w TM, są dobra firmą. Czytałem wpisy i myślę, że dużo złości przemawia przez ludzi.
On 2017-02-07 21:35
cisza !...przed burzą ??????
1
Longin 2017-02-25 17:50
TM Technologie ma wyjątkowy hejt!! Brak słów, ale znam firmę od środka i wiem , że jest dobrze i tak musimy trzymać.
Alicja 2017-02-28 15:38
Wiecie, że firma dostała wiele cennych i znaczących nagród? Możecie poczytać o nich tutaj - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,12401,0,0,nagrody
Alicja 2017-03-06 09:36
Chcesz dowiedzieć się więcej na temat firmy? Koniecznie przeczytaj informacje zawarte w zakładce 'o nas' przy wątku firmy - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,12401,0,0,o_firmie !
Alicja 2017-03-07 15:59
@Longin dobrze to słyszeć :)
KK 2017-03-17 14:56
BRYGADA RR JEDNYM SŁOWEM
2
Loguś 2017-03-28 21:09
TM TECHNOLOGIE nie musi się wszystkim podobać. Można poszukać innej pracy.
tak 2017-03-29 10:29
Dokładnie tak nie ma sensu tracić czasu i czekać na zmiany oferta na rynku jest dużo bogatsza i świetnie się pracuje z ludźmi inteligentnymi na poziomie. Mam szczęście taką pracę mieć.
Alicja 2017-03-29 14:41
@Gigus, a Ty jesteś zatrudniony w TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.?
Robi 2017-05-22 21:47
Chyba TM znowu wskoczył na właściwe tory:) brawo oby tak dalej!
3
Donald 2017-05-25 17:24
Wszyscy zajęci Inforem ;-)
2
Alicja 2017-05-31 09:17
@Robi piszesz, że TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o. 'wskoczył' na właściwe tory. Co masz konkretnie na myśli? Czy możesz napisać nam więcej na ten temat? Chętnie poznamy Twoją opinię.
Loguś 2017-06-21 10:58
Widziałem w ich ofercie pracę dla przedstawiciela handlowego i mam pytanie czy jest jeszcze aktualna? Może ktoś na forum mógłby kilka zdań o firmie napisać? Bardzo by mi to pomogło w aplikowaniu do firmy. Jak się pracuje w firmie? Czy ph ma godziwe zarobki?
Zachwyt Jeden wielki 2017-06-22 23:13
Tak- zarobki fantastyczne, wysoka kultura osobista absolutnie wszystkich Pracowników- nikt nigdy nie przeklinał i nie przeklina i przeklinać nie będzie - jak Cie przyjmą będziesz w Raju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Loguś 2017-06-24 16:58
Bardzo dowcipne odpowiedzi tak na wesoło czyli mamy rozumieć, iż w firmie jest bardzo dobrze? Dobra atmosfera to bardzo ważny element w pracy. Ale jak widziałem nie mają zbyt wielu potrzeb kadrowych.?
Zostaw swoją opinię o TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o. - Morawica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TM TECHNOLOGIE Sp. z o.o.