brak logo

TM TECHNOLOGIE

Kraków

Opinie o TM TECHNOLOGIE

anonim 2011-07-04 20:48:32
w tej chwili są przyjęcia
anonim .. 2011-09-05 18:53:48
witam, pisze z zapytaniem o prace na produkcji.czy są przyjęcia?
prosze o odpowiedź
anonim 2012-08-22 10:58:30
Pracowałem na samym początku jak firma miała siedzibę na Lea. Przyjazna atmosfera, fajni ludzie... wtedy problemem było to że cięzko było o umowe o prace i wypłatę na czas. Podobno to się zmieniło i jest też fajny "socjal" (kawa, mleczko, herbata, cukier, woda mineralna za kase firmy)... No i niezapomniany epizod z owinięciem folia strecz jednego z "pracowników" - niezapomniany. Generalnie polecam :)
anonim 2014-06-24 23:12:14
Pracowałem w tej firmie około 3 lata. Zamiast obiecywanych na początku awansów doczekałem się nie przedłużenia umowy(dowiedziałem się o tym na 2 dni przed końcem) wynikający rzekomo mniejszej ilości zamówień. Po dwóch tygodniach na moim miejscu pracuje osoba po znajomości... Nie polecam tej firmy, brak szacunku i docenienia pracy często wykraczającej poza zakres obowiązków i BHP.
3
anonim 2014-06-25 20:37:07
Pracowałam w tej firmie i nie polecam. Kolejna firma "uduś"
3
anonim 2014-07-11 16:44:47
Firma z polskim kapitałem, bez problemów finansowych ciągle się rozwijająca dająca możliwość podnoszenia kwalifikacji ale nie uznająca zasady " czy się stoi czy się leży ..... się należy "
Nastawiona na ludzi ambitnych, chcących realizować założone cele oraz doceniająca sumienność, solidność oraz szczerość.
Podsumowując niektórych poprzedników nie ma miejsca w tej firmie dla ludzi udających, że pracują ( stąd pewnie niepowodzenia ).
Polecam z czystym sumieniem dla ludzi, ambitnych, patrzących perspektywicznie chcących coś w życiu osiągnąć CIĘŻKĄ PRACĄ oraz KREATYWNOŚCIĄ
Ludzie szukający sukcesów zawodowych które same do nich przyjdą wszędzie będą niezadowoleni.
6
zatrudniony 2014-07-29 01:45:45
Żadna firma nie ma obowiązku informować o powodach nie przedłużania umowy zawartej na czas określony. Umowa zawarta w takiej formie porostu wygasa.
Ponadto skoro nie została przedłużona to zapewne były ku temu powody,
może pracodawca nie chciał sprawiać komuś przykrości.
Czasem warto się zastanowić zanim wyciągnie się wnioski.
Jeszcze jedna uwaga; "z wartościowymi ludźmi umów nikt nie rozwiązuje".
1
marianek 2015-01-05 14:10:36
no właśnie- zgadzam się z Witer. Zamiast narzekać, dlaczego anonim nie poszedł do pracodawcy omówić spraw na przyszłość? A co jeśli pracodawca czekał na to i sie nie doczekał....Trzeba walczyć o swoje!! Ja tam chce zaryzykować i szukam pracy w TM TECHNOLOGIE :-) Zastanawia mnie sprawa związana z rozmową kwalifikacyjną i zarobkami. Podpowie ktoś jak to wygląda?
2
Incjatywa 2015-02-07 09:13:53
Rozmowy kwalifikacyjne prowadzą menadżerowie zarządzający obszarami. Kwestia wynagrodzenia zależy przede wszystkim od umiejętności, postawy, zaangażowania i wkładu jaki wnosi się w organizację, oraz w pewnym sensie również od tego jak dłoni się pracuje.
Obserwując od lat dynamikę zmian i rozwój przedsiębiorstwa mogę tylko stwierdzić że bez wątpienia jest to praca wyłącznie dla ludzi ambitnych którzy chcą zmieniać rzeczywistość.
1
Anonim 2015-03-07 15:03:29
Panowie i Panie wszystko zależy od tego na jakie stanowisko aplikujecie i, który z dyrektorów tym działem zarządza. Jeśli chodzi o kadrę dyrektorską nie jest źle w tej firmie, aczkolwiek wiadomo, że są lepsi i gorsi przełożeni. Można trafić na mega świetną posadę i przełożonego ale i można nieco gorzej (co nie znaczy, że źle). Ale tak jak napisał ktoś wyżej, jeśli ktoś idzie tam i myśli, że z brakiem zaangażowania odniesie sukces, lepiej wysłać CV do biedronki. Po 3 miesiącach próbnego nie zostanie przedłużona umowa. To jest firma z dużym potencjałem i można w niej karierę zrobić.
2
asia 2015-04-08 20:35:01
firma która była najlepszą firmą w okolicy stała się najbardziej obleśną i skąpą. Jeśli liczycie na to że ktoś doceni ciężką pracę to dostaniecie jeszcze więcej pracy. Pracownik fizyczny jest kimś gorszym i zwykłym robolem w oczach "sfer wyższych". Spychologia i przedmiotowe traktowanie ludzi stało się chlebem powszednim. Często brakuje nawet papieru toaletowego.
3
magda 2015-04-12 13:43:17
Czy wie ktoś czy sa tam przyjecia
2
Ola 2016-05-10 18:10:41
ta firma to banda kłamców i oszustów, opieka medyczna oczywiście jest jak sobie za nią zapłacisz. Dobrze że znalazłam lepszą pracę, przynajmniej czuję się doceniana i wiem kiedy pracuję dobrze a kiedy źle. Oczywiście wynagrodzenie też większe i wiem czym się zajmuję. Nie to co w TM.
2
SALES REPRESENTATIVE 2016-10-18 12:20:52
JEŻELI MACIE OCHOTĘ ZOSTAĆ WYKORZYSTANYM, OKŁAMANYM, WYCIŚNIĘTYM JAK CYTRYNKA A POTEM WYRZUCONYM DO KOSZA NA ŚMIECI, TO APLIKUJCIE ŚMIAŁO- SUKCES GWARANTOWANY!
1
semolina 2016-10-18 13:47:35
widzę że sporo już w tyk roku szukaliście przedstawicieli handlowych, rekrutacji jak zauważyłam nie brakuje na to stanowisko - noo może i bym była chętna się na nie załapać ale muszę wiedzieć czy firma jest w stanie mi zaproponować jakiś konkurencyjny system prowizyjny
T.Kaczor - Zarząd TM Technologie 2016-10-27 00:51:38
Moi Drodzy,
Czytam i oczom nie wierzę, ile daje poczucie anonimowości w sieci. Jestem ciekaw, kto z hejtujących miałby cywilną odwagę na stanąć twarzą w twarz i wypowiedzieć te same słowa w otwartej merytorycznej dyskusji.
Pozwólcie że pokrótce odniosę się do kilku ostatnich postów:

"OLA" - Sądzę że pomyliłaś prywatne przedsiębiorstwo działające na zasadach rynkowych z ZUS.... a i tam bez wątpienia wpierw należy opłacić składkę aby móc skorzystać z opieki zdrowotnej.

"SALES REPRESENTATIVE" - Zakładaliśmy to przedsiębiorstwo bez mała kilkanaście lat temu z założeniem organizacji w której sami chcielibyśmy pracować i do tej pory nic się nie zmieniło.
Niestety nie pamiętam aby "ktokolwiek, kiedykolwiek wyciskał cokolwiek i wyrzucał do kosza...."
Jakość naszej organizacji broni się sama w danych ogólnie dostępnych, a mianowicie:
- Obecność od 14 lat na rynku (wyłącznie polski kapitał)
- Zatrudnienie wyłącznie na umowę o pracę na poziomie 170 osób
- Wiele osób tworzących tę organizację pracuje od kilku do kilkunastu lat, sądzę że warto ich zapytać dlaczego skoro jest tak źle :)
- Najwyższy możliwy do osiągnięcia wskaźnik moralności płatniczej.
- etc.
Według wielu niezależnych organizacji TM Technologie jest określane jako wzorcowy przykład, ale jak widać zawsze znajdą się tacy "anonimowi autorzy" którzy modlą się ja w tym klasycznym polskim dowcipie: "... Boże skoro nie możesz sprawić abym schudła to chociaż spraw aby moje koleżanki przytyły..."
Ludzi inteligentnych, ambitnych, zorientowanych na cel jak zawsze zapraszam do współpracy, sfrustrowanych i nie radzących sobie z otoczeniem jest mi po prostu żal, a pozostałym radzę aby naprawdę zabrali się do pracy bo nikt tego za nich nie zrobi.
37
Anonim 2016-11-06 14:45:52
(usunięte przez administratora)lecz sie bo nie jest dobrze.
5
SALES REPRESENTATIVE 2016-11-06 18:59:01
SALES REPRESENTATIVE NIE JESTEM KOBIETA DROGI ANONIMIE, A TY KIM JESTEŚ?
1
anonim 2016-11-06 19:06:03
a no faktycznie firma bardzo rozwojowa i mili ludzie, tylko szkoda że nawet nie ma czasu (mam nadzieję że tylko czasu), jak to bywało w tradycji, na wyjazd integracyjny który obiecywany jest od dwóch lat!! Wigilie odbywają się tylko dlatego, że pracownicy produkcji organizują je z własnej chęci i poświęcenia czasu... przykre to ale prawdziwe....
5
pracownik 2016-11-07 12:59:05
i jeszcze jedno pytanie do Prezesa: dlaczego w Firmie nie ma FUNDUSZU SOCJALNEGO .Chętnie poznam pańską odpowiedź przed zadaniem tego pytania do PIP.....
1
Byly pracownik 2016-11-07 13:46:39
Skad ludzie w Was tyle jadu i negatywnych emocji? Pewnie w Waszych firmach bylyby: pensje z gornej półki, premie jeszcze wyższe, socjal jakiego nie widział świat, benefity i co tylko dusza sobie zapragnie......:)

Czy w PL rzad wydal jakies rozporządzenie uniemożliwiajace zalożenie działalności lub świadczenie uslug dla innego pracodawcy niż obecny ? Każdy by chciał, każdy wie jak powinno to wygladać by pracownik był zadowolony co wiec stoi na przeszkodzie ?

Ci co chcieli sie rozwinac i rozwinac swoje zawodowe życie gwarantuje, że to zrobili a nie o tym mowili w tlumie by nikt ich nie rozpoznał.
20
T.Kaczor - Zarząd TM Technologie 2016-11-07 15:34:29
Szanowni Państwo,
Miałem nadziej na wysoki poziom intelektualny konwersacji jednakże to co zaprezentowały do tej pory niektóre osoby pozostawia wiele do życzenia.
Z racji tego że loguję sie tutaj po raz ostatni odpowiem na niektóre merytorycznie postawione pytania:

Do (OLA): "...pisałam o bezpłatnej opiece medycznej która podobno istnieje w TM, była opisana w jednym ze starszych postów, dlatego proszę nie pisać o obowiązkowym opłacaniu składek na ZUS i nie robić ludziom wody z mózgu......".
Odp. Problem z tym że jak sama zauważasz opierasz się na jakimś wcześniejszym anonimowym poście którego wartość jest co najmniej wątpliwa. Firma na prośbę części zatrudnionych wynegocjowała bardzo korzystne warunki dodatkowego, podkreślam dobrowolnego ubezpieczenia grupowego z którego osoby zatrudnione mogą skorzystać. Natomiast decyzja o przystąpieniu jest kwestią indywidualną poszczególnych osób. Dla informacji kilkadziesiąt osób z tej formy dodatkowego ubezpieczenia korzysta, więc wydaje się że wynegocjowane warunki są zadowalające.

Do (Pracownik):
Odp. System premiowania został określony odrębnie dla każdego z obszarów i jest zależny od zaangażowania i wyników w danym okresie. Skoro jest mniej to należy się zastanowić nad przyczyną takiego stanu rzeczy.
Ponadto jeśli uważasz że otrzymujesz zbyt niskie wynagrodzenie to zamiast obrażać przełożonego który stara się z całych sił zapewnić między innymi Tobie możliwość podejmowania stabilnej pracy w godnych warunkach słowami "...naszego Pana Dyrektora Produkcyjnego", proponuję pójść i porozmawiać o tym z przełożonym, lub poszukać innej zadowalającej pracy.

Do (anonim):
" ...wyjazd integracyjny który obiecywany jest od dwóch lat!! Wigilie odbywają się tylko dlatego, że pracownicy produkcji organizują je z własnej chęci i poświęcenia czasu... przykre to ale prawdziwe...."
Odp. Bezpośrednią przyczyną takiego stanu rzeczy są przykre ale prawdziwe zdarzenia które miały miejsce w trakcie wcześniej organizowanych spotkań. Pamiętaj że za zdarzenia w trakcie spotkań firmowych bezpośrednią odpowiedzialność ponosi "Organizator".
Cytując "Przykre to ale prawdziwe...." jest to że część osób nie dorosła emocjonalnie do tego aby w sposób kulturalny, a przede wszystkim bezpieczny w nich uczestniczyć.

Do (pracownik):
"...dlaczego w Firmie nie ma FUNDUSZU SOCJALNEGO..."
Odp: Ponieważ w świetle obowiązujących przepisów prawa nie ma takiego obowiązku.

Wiele osób uważa ten portal za opiniotwórczy, wierzę że w wielu przypadkach tak jest.
Jednak obserwując HEJT którego jedynym celem jest nawrzucanie kolegom i koleżankom za kołnierz, mam co do tego wielkie wątpliwości. W związku z powyższym kończę mój udział "w tym dialogu", a z osobami pragnącymi uzyskać odpowiedź na pytania jak zawsze chętnie sie spotkam.

Wszystkim jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia.
28
Pracownik 2016-11-07 23:14:21
Panie Prezesie..herbu hipokryzja, po wielokroć hipokryzja:
po pierwsze: spotkać się i porozmawiać ?! ..wolne żarty ! ..tzn podpisać na siebie wyrok śmierci czyli wypowiedzenie. Póki pracuję,jeszcze sam decyduję o tym kiedy i jak się zwolnię
po drugie: Fundusz Socjalny...wg przepisów nie ma takiego prawa..to dlaczego musimy po przyjęciu podpisywać "dobrowolna" zgodę na rezygnację ze składek ? Ciekawe ,prawda ?

po trzecie: ustawowe oszustwo, bo jak nazwać sytuację w której proponuje się klientowi np cenę A za produkt B ...a jak mocno przyciśnie to mu sie ją obniża o 30-40% ? czyli jak się nie postawi to się go oszukuje o te 30% .....uczciwość kupiecka w stylu TM ..medal fair play się Panu należy ......umrzeć ze śmiechu można.
PANOWIE KLIENCI TM.....OD PIERWSZEGO HANDLOWEGO KONTAKTU ŻĄDAJCIE OD RAZU RABATU 50% PIĘKNIE WYGLĄDA
6
OBSERWATOR 2016-11-08 12:37:58
PAN PREZES WYCOFUJĄC SIĘ Z DYSKUSJI SAM DAŁ DOWÓD NA TO ZE JEDNAK NIE MA DOŚĆ MOCNYCH ARGUMENTÓW BY ODEPRZEĆ SKĄDINĄD SŁUSZNE UWAGI.
1
NEPTUN 2016-11-08 13:42:11
TOTALNY BRAK SZACUNKU DLA LUDZI Z ZEWNĄTRZ PANUJE W TEJ FIRMIE, ŚCISŁA EKIPA STAŁA SKOLIGACONA TRZYMA SIĘ MOCNO I TYLKO NAPRZEMIENNIE PRZYJMUJE I ZWALNIA LUDZI Z ZEWNĄTRZ.
HANDLOWCY SĄ ŹLI BO ROBIĄ MAŁY OBRÓT A DYREKTOR WYKONAWCZY SPRZEDAŻY NIE PONOSI ZA TO ŻADNYCH KONSEKWENCJI TYLKO DODAJE OGŁOSZENIE O NOWYM NABORZE....RZECZ NIESPOTYKANA W ŻADNEJ ZDROWO DZIAŁAJĄCEJ FIRMIE, GDZIE DYREKTOR ODPOWIADA JAKO PIERWSZY ZA STAN RZECZY W SWOIM DZIALE.
2
Wróbel 2016-11-08 14:32:02
Firma w której Podwładny może odpowiadać swojemu Szefowi :Nie mam czasu.
Firma w której nie trzeba znać języków obcych, bo i tak nikt nie sprawdza ich znajomości w czasie rekrutacji.
Firma gdzie promuje się ludzi niewychowanych, którzy nie znają podstawowych zasad savoir vivre, o ile w ogóle znają definicję tego pojęcia.
Firma w której przeklina się na co dzień tak głośno ze nawet Klient słyszy w słuchawce bluzgi.
Wyjątkowe miejsce dla Prawdziwych Koneserów - im kto gorzej wychowany tym lepiej poczuje się w jej szeregach
3
Dziewczyna 2016-11-08 18:45:25
Nikt nikogo na siłę nie trzyma...
Szkoda słów...
8
Żubr jesienny 2016-11-08 19:32:22
Ambroży Kleks ma jakiś problem ze zwieraczami?
Oj niedobrze, przykra dolegliwość....
Ambroży Kleks 2016-11-08 20:26:06
Żubrze jesienny
nie mam żadnych problemów, lubię swoją pracę a jeśli uznam, że zrobiłem już wszystko, to zmienię na lepszą. Natomiast Tobie, drogi przedstawicielu, potomku wymarłego gatunku turów, proponuję kuraż w postaci poczwórnej lewatywy abyś mógł wyleczyć swoje kompleksy....

ps. podobno pomógł Dzielnemu Wojakowi Szwejkowi.
7
Zdzichu mówi jak jest 2016-11-08 20:40:50
Odnosi się wrażenie, że skoro tak kogoś zabolało wypowiedzenie umowy o pracę lub jej nieprzedłużenie to jednak firma jest OK, a nawet bardzo OK. Tylko ten ktoś psychicznie sobie z tym nie radzi czego efektem jest teraz ten nielogiczny bełkot i mieszanie byłych kolegów/koleżanek z błotem. Przykro się robi i żal takich ludzi, którzy chcą podnieść swoją samoocenę poprzez wytykanie niedoskonałości innych oraz zakłamywanie rzeczywistości. Wierzyć się nie chce, że ktoś o zdrowych zmysłach może w ten sposób się wypowiadać...

Dziwne a wręcz nielogiczne jest też to, że osoby, które podają się za pracowników tej organizacji i ich premia jest mała sugerują sprzedaż produktów, które sami wytwarzają w cenie ich wytworzenia lub poniżej tej granicy... Ekonomia "lepszej zmiany" czy o co chodzi? To klient ma płacić premię pracownikom czy pracodawca?! Fajne... :)
Ej no nie gryzie się ręki, która Cię karmi, a jak Ci źle droga wolna... Tylko później nie pisz podobnych rzeczy jak Ci, którzy musieli się rozstać z tą firmą. Daj innym spełniać się zawodowo w przyjaznej atmosferze. :)

Powodzenia wesołe ludziki :)

12
Onufry Zagłoba 2016-11-08 20:57:11
Wiecie co,
Otwórzcie sobie wieczorem piwo i wyłóżcie w fotelu po całym dniu, zamiast wzajemnie wylewać pomysł...
4
DORADCA 2016-11-08 21:40:53
KILKA RAD DLA APLIKUJĄCYCH DO DZIAŁU EKSPORTU, KRYTERIA KTÓRYMI KIERUJE SIĘ DYREKTOR WYKONAWCZY SPRZEDAŻY PRZY NABORZE DO DZIAŁU EKSPORTU:
1)WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE
2)POSIADANIE W DOMU JAKIEGOKOLWIEK PODRĘCZNIKA DO NAUKI JĘZYKA OBCEGO I ZADEKLAROWANIE TEGO NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ
3)KONIECZNA CHĘĆ DO PRACY ZA SIEBIE I ZA KOLEŻANKĘ KTÓRA NIE MA CZASU NA OBOWIĄZKI ZAWODOWE BO MUSI ZAMAWIAĆ OBIADY DLA CAŁEJ FIRMY ORAZ ZAJMOWAĆ SIĘ ICH DYSTRYBUCJĄ
4)UŻYWANIE WULGARYZMÓW W CODZIENNYCH RELACJACH Z KOLEGAMI HANDLOWCAMI I PANEM DYREKTOREM
3
CHANDLOWIEC 2016-11-08 21:45:53
Polaczek, Polaczek, Polaczek i Pani Polaczkowa
3
Iks 2016-11-08 21:56:59
Handlowiec, handlowiec i Pan Chandlowiec ...
3
Polaczek 2016-11-08 22:05:49
Joanna W. jak h*uj
HU 2016-11-08 22:14:43
WSPOMNIANE WULGARYZMY JAKO JEDYNA BROŃ GDY BRAKUJE INTELEKTU
1
Dziewczyna Mariana 2016-11-08 22:25:38
A te obiady to dobre?
2
trener fitness-Paker nad Pakerami 2016-11-08 22:27:08
za dużo Argininy powoduje wzrost agresji, stąd te opinie takie nieprzyjazne.Trzeba stosować z umiarem!
kucharz 2016-11-08 22:30:49
tłuste steki dla ateltów
CHANDLOWIEC 2016-11-08 22:33:59
Polaczek, Polaczek, Polaczek down yu spik inglisz?
3
Tribulus 2016-11-08 22:38:41
Proponuję chińczyka
4
zażenowany 2016-11-08 23:25:41
W dupach się ludziom przewraca, bo za dobrze mają...
6
Bezrobotny 2016-11-08 23:48:39
Ja nie rozumiem, skoro komuś tak źle, tak tragicznie w tej pracy, jest wykorzystywany jak w kołchozie, a warunki gorsze jak w meksykańskim więzieniu czemu po prostu nie wypowie sobie umowy nie pójdzie szukać lepszego jutra? Czemu nie pójdzie do zarządu porozmawiać o warunkach pracy, obecnych przekleństwach i zamawianiu jedzenia? Brakuje przysłowiowych "jaj"? Skoro jest się takim poliglotą to każda praca związana z rynkami zagranicznymi powinna stać otworem. No chyba, że ktoś mocno przecenia swoje atuty :)

Zawsze można się zwolnić w atmosferze pokoju i szukać szczęścia w innym miejscu. A nie siedzieć dalej w tej dramatycznej pracy i znosić te tragiczne warunki. Chyba, że póki praca była to i znieść się dało?:) a w momencie, gdy pracy zabrakło wszystko nabrało czarnych barw. Może warto się zastanowić dlaczego tej pracy zabrakło?

Cała dyskusja na forum publicznym to dno i 5 metrów mułu.
9
Posejdon 2016-11-09 02:31:24
W 100% zgadzam się z moim "Bezrobotnym" przedmówcą. Gołym okiem widać, że ta burza została wywołana przez chore ambicje pracownika, który delikatnie mówiąc przecenia swoją wartość i wkład w rozwój firmy. Ponieważ, jak słusznie zauważa jeden z moich przedmówców jest to firma "...dla ludzi, ambitnych, patrzących perspektywicznie chcących coś w życiu osiągnąć CIĘŻKĄ PRACĄ oraz KREATYWNOŚCIĄ. Ludzie szukający sukcesów zawodowych które same do nich przyjdą wszędzie będą niezadowoleni."

Najbardziej jednak rozbawił mnie komentarz, jakiegoś "głęboko sfrustrowanego" pracownika na temat wyjazdów integracyjnych i wigilii. Według jakiego prawa pracodawca jest zobowiązany do organizowania tego typu imprez? Jeśli ma na to ochotę to świetnie, ale żeby wymagać takich gratyfikacji to chyba lekko nie na miejscu.. Szczerze mówiąc nie dziwi się że ktoś używa do tego anonimowego forum, bo przecież to bardzo wygodne, nie odpowiadać w żaden sposób za swoje słowa.

Bardzo mnie dziwi fakt, że obecni pracownicy wypowiadający się tutaj, mają tak nieciekawe zdanie na temat miejsca swojej pracy i swoich przełożonych. Wydaje mi się to niesamowicie nielojalne, że nie potrafią na ten temat porozmawiać. A ponieważ posiadam pewne doświadczenia związane z pracą w tej firmie, nie uwierzę nigdy w opinię, że szczera rozmowa nie jest możliwa.

Uważam, że jeśli miejsce pracy nam nie odpowiada, a warunki nie odbiegają niczym od wcześniej wspomnianego meksykańskiego więzienia, należy po prostu ją zmienić, a nie męczyć siebie i innych. Na rynku pracy jest mnóstwo ofert, nikt nikogo nie trzyma na siłę.
14
BIAŁY KRUK 2016-11-09 08:17:03
CZYŻBY PAN PREZES ZMIENIŁ NICK NA POSEJDON CZY TEŻ PISZE W JEGO IMIENIU KTÓRYŚ Z ODDANYCH SŁUGUSÓW?
KREATYWNOŚĆ?
WOLNE ŻARTY, CHYBA PRZY WRZUCANIU W TŁUMACZ GOOGLE FRAZY I ZGADYWANIU CO TEŻ ONA ZNACZY ....
FAKTYCZNIE CIĘŻKO PRACUJĄ SZEFOWIE MYŚLĄC OD RANA CHIŃCZYK CZY STEKI, STEKI CZY CHIŃCZYK?SIŁKA CZY PIWKO?PIWKO CZY SIŁKA?
2
Biały miś 2016-11-09 10:20:07
Różowe korki czy srebrne trampki? A może kalosze...
2
Anonimowy Alkoholik 2016-11-09 15:42:11
Ludzie, co wy? To w końcu warto, czy nie warto? Bo skoro tu wypowiadają się pracownicy i mają czas na takie wypowiedzi, to może jednak warto? A poza tym, chyba nie macie zbyt dużego doświadczenia w pracy u innych pracodawców, bo byście wiedzieli że w dzisiejszej dobie można pracowników "inwigilować' ;P
Trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie płota ;)
8
chrabaszcz polny 2016-11-13 12:50:28
@biały mis
lepiej nosić kalosze niż nie używać slow przepraszam i proszę
lepiej nosić srebrne buty niż mieć łeb zakuty
dużo godniej gdzieindziej pracować niż jak dziącha z gór z co drugim w pracy romansować
1
Sympatyczna 2016-12-09 13:38:55
Witam Panów Prezesów,

Całokształt firmy jest jak najbardziej na dobrej drodze powołując się na historię i rozwój firmy. Jedynym złym kierunkiem jaki został obrany to jest : doprowadza się do zwolnienia pracownika stosując metody poniżej pasa i te wpisy są właśnie od tych pracowników - (wysoka cena -zawsze można znaleźć kompromis )

Moja rada; w dzisiejszych czasach zaprasza się pracownika mówi się w prost że nie spełnia oczekiwań i kończy się współpracę - czyste i inteligentne.
Osa 2016-12-09 21:56:06
Nawiązując do wpisu Sympatycznej powiem, że rada dobra, aby wprost mówić że ktoś nie spełnia oczekiwań, ale do tego to Sami managerowie obszarów musieliby spełniać jakiekolwiek normy, a tu niestety własne braki maskują zwalniając tych, którzy potrafią więcej od nich samych-wiadomo jak się usunie z pola widzenia konkurencje od razu robi się lżej na sercu i znów można się dobrze poczuć, bez kompleksów w gronie takich samych niedouczonych kmiotków.
Zostaw swoją opinię o TM TECHNOLOGIE - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TM TECHNOLOGIE