brak logo

Hydrapres SA

Solec Kujawski

Opinie o Hydrapres SA

Kosiarz 2015-01-04 12:12:30
Odradzam
Pajacyk 2015-01-04 19:23:58
Zapraszamy, zapraszamy szczególnie piękne i młode.
jupi 2015-01-24 21:23:19
K zna się tak samo na pracy jak P!!!! ale wiadomo, nie trzeba się znać na robocie, trza należeć do odpowiedniej partii
Cyryl 2015-03-21 09:19:50
Zakład dno..
Kosiarz 2015-03-25 02:04:03
Absolutny brak sprawiedliwości w tym zakładzie.
1
przemek 2015-04-02 22:08:26
co masz na myśli?
Krzychu 2015-04-22 21:20:56
trochę piter przegiął
tłocznik 2015-09-01 22:17:59
A widziałeś ostatni raport? to się nazywa obniżanie lotów
1
Megi 2015-09-04 22:39:41
Jestem pracownikiem tej firmy od jakiegoś czasu i szczerze mówiąc jest całkiem fajnie. Wynagrodzenie na czas, atmosfera ok. Jak zawsze znajdzie się coś na co można ponarzekać ale ogólnie polecam.
tłocznik 2015-09-05 23:04:57
raport za drugi kwartał, strata ponad pół miliona
Pracownik 2015-09-15 23:25:17
Widać że pracujesz na sortowaniu, a tak ogółem kobiety w tym zakładzie mają mały zakres obowiązków, także mają luz (papieroski, kawka na luzie, pogaduszki) i przychylność brygadzistów.
Megi 2015-09-20 14:49:20
Na sortowaniu? Może tak, może nie. Przychylność brygadzistów na tym dziale rzeczywiście jest wielka ! Trzeba solidnie pracować i będzie git !
Pracownik 2015-09-25 07:45:08
Zapraszam cie na tłocznie, zobaczysz jakie tam są zarobki, a jakie wspaniałe podejście brygadzistów, a "miła atmosfera" tam czegoś takiego nie ma.
tłocznik 2015-09-28 22:41:35
no to jak Megi? zaryzykujesz karierę na tłoczni?
michał 2015-10-07 21:43:11
no w końcu porządny prezes, wreszcie skończy się kolesiostwo, nowy prezes zna się na robocie
Pracownik 2015-10-09 00:47:46
Teraz kolesiostwo to się dopiero zacznie, teraz ci co naprawdę pracują dostaną po plecach a najlepsi będą ci co tylko w gębach mocni.
Megi 2015-10-16 18:21:02
Pracowałam na różnych stanowiskach, również na prasach i było nieźle.
Nie wiem skąd Twoja (tłocznik) zła opinia ?
Pracować trzeba wszędzie a nie tylko narzekać.
tłocznik 2015-10-20 21:32:16
Megi, co Yy za głupoty piszesz? Według Ciebie my na tłoczni nie pracujemy? A jak oceniasz Waszą pracę? Skoro prawie każdy detal przechodzi przez Wasze "dobrze" pracujące ręce to skąd się biorą reklamacje?
2
do Megi 2015-10-25 10:54:29
My na prasach mamy o wiele więcej obowiązków niż na sortowaniu ! Co wy macie do roboty ? przepakowanie i oglądanie detali które i tak wysyłacie z wadami ? Macie dużo luzu, nikt nad wami nie stoi, u nas cały czas K nas goni do pracy a do tego walczymy z kontrolą która w ogóle się nie zna i zmienia zdanie raz dobre za chwilę niedobre !
sd 2015-10-28 09:20:26
Poszukuję ustawiaczy pras na b.dobrych warunkach. Jeżeli ktoś preferuje ustawiaczprasy@o2.pl
do sd 2015-10-28 21:51:29
u nas sami wysoko wykwalifikowani ustawiacze, nie stać Cię na nich
do bezrobotny 2015-11-04 21:10:11
atmosfera rzeczywiście jest bardzo przyjemna, wszyscy sobie wzajemnie pomagają, pracowałam w wielu firmach ale jeszcze nigdzie nie było mi tak dobrze
Kosiarz 2015-11-07 19:56:31
Na jakim stanowisku pracujesz ???
Alojzy 2015-11-13 22:34:28
Jak wprowadzą normy to skończy się "niby praca" koleżankom na sortowaniu. Ten dział w firmie to wielka fikcja i żenada. Wystarczy popatrzeć przez chwilę co one tam robią to można nieźle się ubawić. Ciekawe dlaczego nikt nie reaguje. Na prasach nas ciągle gonią ale dzięki normom wyeliminują tych co się opieprzają i uważają się za dobrych pracowników.
1
Pracownik 2015-11-14 20:35:14
Daj sobie spokój sortowanie, magazyn i narzędziownia jak znam ten zakład norm pewnie nie będą mieli, tam ludzie są zgrani i dobrze kombinują (mają dobrą gatkę).
Normy będą tylko na tłoczni bo tam jest za duży "syf", każdy gra do własnej bramki kopiąc doły pod resztą (do celu po trupach), ośmieszanie jeden drugiego oraz siebie na wzajem. Są trzy ekipy w dwóch są porządni brygadziści i tam praca idzie bez problemu, za to na trzeciej jest dwóch takich co robią właśnie najgorszy syf (o jednym już mowa na forum była), a kierownictwo tego nie dostrzega. Normy uderzą tylko w tych co naprawdę pracują, tylko że oni prędzej czy później pójdą do innych firm pracować, a HYDRAPRES pójdzie na dno.
HPS 2015-11-16 21:18:36
kiedyś było dużo fajniej
Misia 2015-11-19 20:58:34
Ja tak jak Alojzy nie obawiam się norm, uważam że pracuję solidnie to krzywda mi się nie stanie. Zgadzam się co do brygadzistów na jednej zmianie tłoczni. Atmosfera tam jest nieciekawa przez łysego ! Kiedyś byłam świadkiem jak dostał niezły opieprz od kierownika i przez pewien czas poprawiło mu się zachowanie. Temat działu sortowania chyba się wyczerpał i nie ma sensu go ciągnąć - ŻENADA !
1
ble ble 2015-11-29 09:19:25
Oj chyba ktoś jest zazdrosny, że tak opisuje sortownie ;) DZIECINADA..
Zapraszamy na sortownie na cały tydzień po 12h to wtedy możemy sobie pogadać kto ma luzy a kto nie..nie rozumiem ludzi którzy tak opisują sortownie a tak naprawdę nic o tym nie wiedzą..Gdyby na prasach nie robili takich bubli to by nie było sortowni ;)
Przychodzą reklamacje? Szkoda tylko, że na zebraniach jest mowa o prasach a o sortowni raz na ruski rok ;) proszę się zająć swoją pracą a nie tym co kto robi i wypisywaniem bzdur na internecie ;)
POZDRAWIAM SERDECZNIE ;)
1
ola 2015-12-08 14:39:36
ciekawe czy coś na święta sypną
nowyrok 2015-12-31 10:00:55
ciekawe czy na nowy rok cos sie zmieni . mam na mysli tlocznie bo poki co to zenada jakas
Kosiarz 2016-01-01 14:23:34
Co masz na myśli???
Kosiarz 2016-01-01 14:27:57
Co masz na myśli ??
Pracownik 2016-01-02 22:11:48
Nie pytaj o coś czego niema :-)
xyz 2016-01-05 22:28:55
kilka negatywnych opinii i zaraz tyle pytań o pracę i słodzenia, czyżby jakieś premie za słodzenie były? jeżeli tak to dajcie znać ja się na tym świetnie znam :)
do Midas 2016-01-12 22:28:46
zadzwoń, zapytaj, ja tak zrobiłem i mam teraz świetną pracę, sortuję detale z innymi dziewczynami, atmosfera super, kasa też się zgadza, POLECAM
Gruby 2016-01-13 03:57:35
SORTOWNIA JEST OK (3-BRYGADZISTKI--PRZYPADEK REDAKTORA SA) RESZA DO BANI...
POZDARWIAM MIŁO I SERDECZNIE WASZ WIELBICIEL RAMP-PAPAM ZAPRASZAM CHĘTNYCH DO PRACY HO FIRMY PŁACĄ 500 STÓW NA RĘKE HHII
Prei$ 2016-01-14 08:47:28
Na tym stanowisku na start 1700 chyba że masz płynny angielski i jakiekolwiek pojęcie o automotive albo o handlu, wtedy możesz negocjować więcej.
karierowicz 2016-01-21 22:25:52
jaki awans? chyba z dyrektora na prezesunia
nowa 2016-02-04 22:53:53
to jest fantastyczna firma, zatrudniłam się tam niedawno i nigdzie nie dostałam tak dobrych warunków, szczerze polecem
"crash" 2016-02-06 22:53:41
Jedyna rzecz dla której warto pracować na tłoczni to "crash" im więcej tym bardziej cię doceniają.
Misia 2016-02-13 00:16:16
Specjalistą od "Crashy" był ten co podobno już nie wróci do firmy. Przynajmniej atmosfera się poprawia.
Papranina 2016-02-15 18:55:07
Przepraszam, w którą stronę poprawia się atmosfera.
Bo moim zdaniem każdy jeden pracownik pogarsza tam atmosferę swoim zachowaniem.
Tłocznia - zastanówcie się nad sobą i ogarnijcie się trochę.
Misia 2016-02-18 21:03:47
Każdy pracownik pogarsza atmosferę ? Skąd się wzięłaś-wzięłaś ? Chyba pracujesz na sortowaniu albo w budowie maszyn. Ja nie narzekam bo u nas jest fajnie, wesoło a pracować trzeba wszędzie. Tylko jedna zmiana miała problem z brygadzistą ale już się zmieniło.
nowa 2016-02-21 21:53:17
O co ci chodzi ? Ja pracuję dość krótko ale jestem zadowolona jak do tej pory. W innych firmach są opóźnienia z wypłatami i nie proszą aby dłużej zostać w pracy jak jest potrzeba tylko jest to oczywiste że zostajesz albo wylatujesz !
Kosiarz 2016-02-28 20:44:55
To prawda, a dziewczyny moim zdaniem nie powinny się udzielać bo to one psują atmosferę swoim "ja", zresztą jaką pracę wykonujecie zgrzewanie, nitowanie, tulejeczki i ciągłe marudzenie.
Misia 2016-03-01 21:32:01
Kosiarz jesteś taki mądry to wykaż się na zgrzewaniu czy nitowaniu ! Wiem zaraz powiesz, że dziewczyny mają lepiej bo nie muszą przezbrajać maszyn itd. A tak w ogóle to co masz do dziewczyn ? Atmosfera zależy od każdego pracownika. Wyraziłam swoją opinię która nie podoba ci się pewnie przez stratę kolegi o którym była mowa.
walu 2016-03-11 22:58:42
kolega wróci, mówię Wam, gdzie mu będzie tak dobrze?
gringo 2016-04-05 23:01:01
Na szczęście już tam nie pracuję. Pracownicy w porządku, niestety kierownictwo jak i ponad połowa biurowca do bani. Mam tam znajomych pracujących do dzisiaj. Podobno były jakieś podwyżki.
Atmosfera między pracownikami OK, reszta do bani. Praca również.
Kierownictwo bardzo wulgarne.
2
nowy 2016-08-01 05:05:38
Witam mam pytanie co do waszej firmy jakie są tam zarobki tzn produkcja bądź magazyn i czy potrzebują wogole mężczyzn ? I jaka atmosfera z góry dzieki
www 2016-08-15 22:04:11
Znowu zrobili ankietę z której wyniknie że wszyscy są zadowoleni z pracy w tym zakładzie.
Zostaw swoją opinię o Hydrapres SA - Solec Kujawski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hydrapres SA