brak logo

Polimer Polska Sp. z o.o.

Płock

Opinie o Polimer Polska Sp. z o.o.

ja 2013-06-26 20:40:19
Kasa na czas-potwierdzam. A pracować wszędzie trzeba. KWESTIA PRZYZWYCZAJENIA
to ty 2013-07-08 13:44:07
Firma super !!! Poszukują taniej siły roboczej .Praca w firmie ale również i na budowie .Praca bez umów tak lepiej się opłaca .Pozdrawiam :D
to ja 2013-07-10 16:08:31
kolego praca na budowie to bylby luksus w porownaniu z praca w polimerze.zarowno dla kobiety jak i mezczyzny
Dar% 2013-07-12 11:21:31
Masz rację praca w polimerze to żenada .Brud ,smrud i ubóstwo , zbieranie śmieci koło zakładu .Trzeba mieć własne narzędzia do pracy bo już na to nie stać chłopców ! Co to jest ludzie ?
czarna dama 2013-07-15 09:43:04
Wykorzystują na maksa .Ucinają z pensji żeby imprezowaća a firma schodzi na psy . Miłej pracy :O
765rgyn 2013-07-18 14:09:06
Bylo zle i jest nic sie nie zmienilo i sie nie zmieni
xxx 2013-07-19 11:02:38
Pracujcie i nie narzekajcie trzeba pracować na czyjeś wygody .[usunięte przez moderatora]
xyz 2013-07-26 09:06:24
Dostawców traktują podobnie. Dzisiaj dostałem maila cytuję "My płacimy, tak jak nam firmy płacą, a że Państwo się nie upominaliście zostało to odroczone w terminie. Nie jesteście jedyną firmą na rynku, kupie sobie produkty u konkurencji."
1
xxx 2013-07-26 17:13:40
Towar z tej firmy to wielkie [usunięte przez moderatora] nie tylko brudny ale śmierdzący .Uważajcie co kupujecie a płaćcie za towar jak go przerobicie .Powodzenia
2013-08-20 20:37:38
Strój i wygląd to nie wszystko,ale GŁOWY PUSTE.
1
765rgyn 2013-08-21 14:27:05
Masz czlowieku racje Pozdrawiam.
tak. 2013-08-23 15:10:06
Zanim zaczniecie zwalniać niewinne osoby, pomyślcie nad osobą, która na prawdę zagraża waszej firmie, a nadal pracuje w niej, po wcześniejszym zwolnieniu. Wracając do pracy, po wielu trudnościach z jej ponownym przyjęciem, próbuje zniszczyć swoimi pomówieniami innych pracowników.
xyz 2013-09-20 18:30:04
ludzie czym wy się zajmujecie,nie macie swoich spraw,przecież nikogo nie interesuje czyjeś życie,tu się pisze o firmie,dziecinada
yyy 2013-09-20 19:58:09
Ja też tam pracuję i nie narzekam,brygada1,2,3 to super,a 4 to podłe żmije
bigbrat 2013-09-21 07:27:21
część osób to by się w łyżce wody
nawzajem potopiła...poza tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i alkoholizm na porządku dziennym. że nikt tego nie widzi...lub nie chce widzieć.
A Ci co starają się żeby było dobrze to wychodzą najgorzej.
Pozdrawiamy [usunięte przez moderatora]. przez duże [usunięte przez moderatora]. która sieje zament wyzywa współpracowniczki i robi syf. Niech nam żyje nowa królowa :*
ela 2013-09-21 11:59:13
Dobrze,że ja odeszłam,pracowałam tylko dwa tygodnie i mi wystarczy,wymyślają najgorsze rzeczy,żeby zniszczyć inne dumne są jak kogoś obgadały,nie mogłam nawet ich słuchać,są podłe i fałszywe,donoszą na inne a same to powiedziały.
1
grazia 2013-09-22 21:43:11
gdzie jest pracodawca tej firmy skoro takie rzeczy mają miejsce .Widocznie mu odpowiada taka sytuacja że jeszcze istnieją takie firmy !?
była pracownica 2013-10-08 12:25:08
Patrząc na te wpisy stwierdzam, że Wasz pracodawca powinien was wszystkie powymieniać będziecie miały więcej czasu żeby porozmawiać o waszych dziecinnych problemach spotykając się pod sklepem w Sikorzu na piwo za ostatnie 5 zł w portfelu. Jak można nie szanować pracy która daje wam szanse na normalne życie. W pośredniaku na dzień dzisiejszy znalazłybyście może z 2-3 stanowiska a reszta? Takie Panie zaradne to powinny założyć własną firmę i zatrudniać a później oceniać. Taka propozycja...
pracownica 2013-10-10 10:09:41
to nie praca tylko wykorzystywanie , pracodawca dba o swoje interesy które mu nie wychodzą a reszta cierpi . Praca bez umów i coraz niższe wynagrodzenie .O czym to świadczy??????
THE END 2013-10-11 16:11:01
Nie ma wykorzystywania już. Firma zamknięta. Temat zamknięty. Dodatkowo brak wypłat...i pewnie wcale ich nie będzie.
4
bolek 2013-10-12 13:15:56
To było przewidziane już dużo wcześniej .Trzeba było pilnować się jednego a nie łapać wszystkie sroki . Pracodawca silny chłop da sobie radę przemyślał to już wcześniej .Pa Pa Pa
1
;-0 2013-10-18 13:23:15
Mam pytanko do pracowników? Czy ta firma jeszcze istnieje.
1
2013-10-19 03:46:14
proszę o opinie co dzieje się z tą firmą-są mi winni pieniądze i robią uniki--pomóż swoją opinią dobrać się do nich-dzięki
3
oooo 2013-10-22 07:29:37
przecież pracodawca wyjaśnił swoim pracownikom co sie stało , o co chodzi ? Plajta !!!!!!
1
xxx 2013-10-24 17:20:37
mi też wiszą pieniądze, tel. nie odbierają (usunięte przez administratora) a pewnie za 3mc ruszą znowu tylko pod inna nazwą nic tylko pogratulować im kultury i dobrego wychowania za to jak potraktowali ludzi na koniec...
oorjmn 2013-10-25 15:16:38
(usunięte przez administratora) nie jest taki zly czlowiek jak niema to skad wezmie ma to dla siebie.
:-) 2013-10-28 20:26:15
Witam, mam pytanie co na to wszystko pan "Pozdrawiam ludzi myślących", czy jest dumny ze swoich działań.
2
00123 2013-10-28 20:43:39
wielmożny pan ma tyle , że nakupował sobie samochody i ma was w (usunięte przez administratora) Róbta se co chceta ! było nie siedzieć do końca i pracować na działce u szefa
uytf,;l 2013-11-14 15:27:55
Niedlugo zalegle wyplaty .
??? 2013-11-18 14:05:08
A skąd taka wiadomość ???
ula 2013-11-20 08:04:18
Ha ha ha ha śmiechu warte tak bedą przyjmować do sprzątania i mycia okien
1
wredny 2013-11-21 23:22:58
Najlepiej zarobił bank w Białej.... Szkoda że zastawiony sprzęt ma już nowych właścicieli...
1
aaa 2013-12-15 10:58:30
moze ktos cos wiecej napisac co stalo sie z ta firma
3
ktoś 2014-01-07 10:58:50
Mam pytanie czy ten zakład kupiła firma FOL-POZ z Poznania ?
2
jak 2014-01-09 22:03:56
a co z budowa (usunięte przez administratora) w Płocku kolo wieży ciśnień?
THE END 2014-01-21 22:13:32
Najstarsi górale nie wiedzą co tam się dzieje...Nowa niby prezesowa jak i władca udziałów to pic na wodę....oni biorą za odpowiednia sumę długi firmy.... Robią uniki i jedni i drudzy bo wiadomo że jeśli coś waluty mają to oczywiście nie dla nas...tylko dla siebie. Ich nie obchodzi nasz los...ale jak kuba bogu tak bóg kubie....
3
Krzysztof 2014-01-22 20:47:04
To była super firma normalni ludzie życzę im powodzenia w życiu bywa różnie. W takiej sytuacji zmierzyć się z rzeczywistością zawsze jest trudno, nie brak gorzkich słów pod adresem szefostwa na tym forum, natomiast każdy z Was z całym szacunkiem stracił parę złotych natomiast szefostwo już nie młode a straciło być może fortunę życia.(usunięte przez administratora)Ja powiem szefostwu tej firmy powodzenia być może zdołają dać prace jeszcze kiedyś ludziom a Ci co tak tu się podśmiewają niech zrobią firmę i dadzą ludziom pracę również powodzenia.
Gdyby prezes(usunięte przez administratora)dziś zadzwonił do mnie że potrzebuje pomocy to bym starał się mu pomóc a nawet chciałbym mieć takiego szefa i dla niego pracować (choć nieraz bywało ciężko)Powiem więcej myślę, że Ci co tak się podśmiewają zaraz by polecieli do pracy i to jest nienormalne.
1
Klara 2014-01-29 08:57:48
Co wy tu wypisujecie ludzi pozwalniali z dnia na dzień bez wynagrodzenia dwumiesięcznego a wy jeszcze ich bronicie ? Tak postępują pracodawcy ? wiedzieli co sie dzieje z firma od roku trzeba było zająć się jedną rzeczą a nie zbijać fortunę na budowach o których nie mieli pojęcia Nie ma kogo żałować !!!!!!!!
4
zainteresowana 2014-02-24 14:40:00
Czy ktoś ma jakieś namiary na tą firmę? Gdzie sie ona teraz znajduje? dokąd ją przeniesiono?
lider 2014-07-23 17:00:30
kto ma jakieś konkretne informacje o tej firmie-wiem że wielu osobom winni są duże pieniądze-zbieram osoby poszkodowane przez tą firmę-proszę o informacje-podam bliższe namiar do kontaktu.Gdzie podziały sie maszyny-kto dofinansował kredytem tą firmę ?? a byli pracownicy to mają amnezję ???
1
odplider 2014-09-09 13:41:59
podaj bliższy namiar udzielę informacji
thelider 2014-09-10 06:46:12
zostałem oszukany przez polimer-mam wyrok sądowy i decyzję komornika i tym wszystkim mogę sobie ................ znajomy też ma taką samą sytuację.chcemy sprawę poprowadzić dalej--są takie możliwości.Każda informacja w tej sytuacji jest ważna-i za każdą będziemy wdzięczni
1
czytelnik 2014-10-10 09:51:14
Czy może Pan pozostawić jakiś kontakt na siebie?
Mamy wspólny problem.
1
uou 2015-01-12 15:04:22
co z tom firma?
jgdkooo 2015-02-24 23:38:41
Napiszcie mi teraz jak wygląda u nich rozmowa kwalifikacyjna, bo często jest bardzo stresująca dla Kandydatów.Jak się przygotować do tej bitwy, aby wyjść z niej zwycięsko i jak zainteresować sobą przyszłego pracodawcę i jak uniknąć błędów? Może osoby które już to przerabiały mogłyby mi pomóc dziekuje za odpowiedzi
jakimo 2015-03-19 03:32:05
moim zdaniem chyba kazdy ma pomysl jak tu moze zrobic lepiej jakiś dodatkowy kurs bo nie bardzo sie nie orientuje w cenach takich kursów któe mi pomogły. tutaj na tej stronie są takie tylko nie za bardzo wim na jaki się zdecydowac cooooz bo wiecie wszystkie oferrty Poszukuję pilnie pracy więc jęsli macie jakieś informacje to proszę to jakoś przekazać.
były pracownik 2015-04-15 16:24:53
Polimer Polska Mańkowo....firmy już nie ma....jak ktoś ma wyrok z sądu to radzę omijać komornika (szkoda czasu i tak nic nie ściągnie) i od razu kierować papiery na gwarantowany fundusz świadczeń pracowniczych (urząd pracy w warszawie) bo teraz pod ten urząd podlega firma.
thelider 2015-04-18 14:46:35
cos blizszego moglbys? mam wyrok nakazujacy im zaplate
jacek 2015-06-18 21:17:20
wiozłem towar dla tych złodziei i niestety nie zapłacili..na płocie kartka że zarząd firmy przeniesiony do Warszawy( oczywiście w Warszawie pod tym adresem widmo).a szef sobie mieszka z boku firmy w super chacie, 3 BMW stoja i ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wierzycieli..kiedys byłem pod firma i akurat jakić gówniarz wjezdzał spod willi wiec go zapytałem o Polimer a on na to ze tam wisi kartka na której wszystko pisze- odpowiedziałem mu ze oboje wiemy ze to blef i niech nie kłamie a on schylił łeb wsiadł do BMW i odjechał.mam wyrok z sadu ale komornik nic nie moze zrobic bo wszystko jest sprzedane i majątku nie ma--ale szef z boku nieżle sobie żyje..czytałem sporo w necie na temat tego pseudobiznesmena i jego firm--jeden wielki przekręt. wg informacji od komornika Polimer wykupił Biotec-dzwoniłem tam i jakis pajac podajacy sie za prezesa powiedział ze bedzie wskrzeszał produkcje w polimerze i bedzie rególował zobowiazania wobec pracowników i wierzycieli-kazał mi sie odezwać za pół roku..no i próbowałem ale niestety tel juz nie odbierał--kolejny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesli ktoś ma podobny problem to piszcie na jacekbm5@wp.pl moze wspołnie cos zdziałamy bo nie moze tak bc ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawsze sa góra i sie z nas uczciwych ludzi śmieja
1
byk 2016-05-13 20:42:56
3456, podobno poszukiwali kogoś takiego kiedyś ale to było dawno temu. Firma od dosyć sporego czasu nie potrzebuje ludzi nowych. Wszystko starymi siłami jest w stanie ogarnąć. Zastanawia mnie tylko czy u nich pracownicy z dłuższym stażem nie czują siępracą znudzeni?
Zostaw swoją opinię o Polimer Polska Sp. z o.o. - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polimer Polska Sp. z o.o.