brak logo

Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami

Warszawa

Opinie o Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami

anonim 2009-02-08 18:47
Słowa kojarzące się z Przedsiębiorstwo Zarządzania Nieruchomościami (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): firma solidna placa najnizsza krajowa, alke chociazz stabilnosc zatrudnienia jest odczuwalna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... chyba niemozliwa
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... . mili sympatyczni i ..
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 1300 brutto
Najbardziej podobało mi się w Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami: atmosfera
Najbardziej nie podobało mi się w Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami: brak mozliwosci awansu
1
anonim 2010-10-07 19:52
Najgorszy pracodawca . Brak możliwości awansu(jak nie jest się rodziną prezesa) zamiast podwyżek obniżki pensji . [usunięte przez moderatora] bez wiedzy technicznej na temat wykonywanej pracy. Dno dno i jeszcze raz dno
Janusz 2014-04-15 06:36
uwaga jedna wielka lipa oddział w sopocie i kujawsko pomorskie kieronik ( usunięte przez administratora )obok kierownika to on nawet nie stał totalna porażka nieodpowiedni człowiek na nieodpowiednim stanowisku . Zarobki bardzo niskie , dziwczyny siedzace w biurze kompletnie nie znaja sie na pracy nic z nimi nie mozna ustalic bo niczego nie wiedza .NIE POLECAM
1
maciejek 2015-01-20 18:36
firma tragedia , brak miozliwosci awansu , bardzo niskie zarobki kierownictwo niekompetentne wiec radź sobie sam , samochody uszkodzone chociaz kierownik chwali sie na rozmowie kwalifikacyjnej ze ma nowa flote oczywiscie kłamie , brak mozliwosci awansu , brak płatnych nadgodzin czyli wszystko na nie . NIE POLECAM TEGO CHŁAMU
tomasz 2015-01-20 18:39
jeden wielki syf i kiła
1
aanonimus 2015-08-26 07:37
Witam,
W naszym oddziale panuje miła atmosfera i porządek, każdy wie co należy do jego obowiązków. Wynagrodzenie ustalone jest indywidualnie w zależności od wiedzy, zakresu obowiązków i stażu pracy. Może nie jest wspaniale, ale nie ma co narzekać, bywało gorzej, przynajmniej wynagrodzenia są płacone w terminie :)
3
teo 2016-05-20 23:05
oczywiście że można , ale musisz być dobry w tym co robisz. Widziałem że poszukują obecnie techników
3
Andrzej Zalega 2017-02-13 12:27
Opinie pisane anonimowo niewiele są warte i, sądząc po ich stylu, mogą mieć charakter osobistej zemsty. Trudno też z nimi polemizować.

Przedsiębiorstwo Zarządzania Nieruchomościami jest dużą, ogólnopolską firmą, z dwudziestoletnią tradycją, zatrudniającą prawie 500 osób. Pewnie nie zawsze i nie wszystko działa wzorowo ale uczymy się na błędach i wyciągamy wnioski. Cieszymy się stabilną i zaufaną kadrą a najlepsi mają możliwość awansu.
3
Kaśka 2017-02-13 14:10
Firma jest solidna, a każdy pracownik ma umowę na pełną kwotę i opłacany ZUS. Wynagrodzenie jest zawsze na czas, nie zdarzyły się żadne opóźnienia od kiedy jestem w firmie, czyli prawie 4 lat. Praca nie jest łatwa, ale za to pracuje się w miłej atmosferze, bez mobbingu, awantur i krzyków. Jeśli tylko potrafisz się wykazać, potrafisz być elastyczna, to firma Cię doceni i zawsze idzie na rękę. Firma jest rozwojowa, wdraża nowe pomysły, szuka nowych klientów, czego rezultaty są już odczuwalne. Moim zdaniem 4+ w skali 5 stopniowej.
3
Serwisant 2017-02-27 19:19
Nie wiem skąd jakieś złe opinie. Roboty jest dużo jak wszędzie, ale tu przynajmniej po 8 godzin i rzadko kiedy dłużej. Wypłata regularna, z kierownikiem zawsze można się dogadać jak potrzeba wolnego. Można się podszkolić od serwisantów z większym stażem pracy, dodatkowo wysyłają na szkolenia np z klimy. Jak ktoś jest solidny i się nie obija, to może spokojnie sobie pracować :)
A jak się komuś nie chce robić, to wielce zdziwiony jak go zwolnią i potem obrażony głupoty wypisuje psując opinię porządnej firmie...
2
Warszawiak 2017-03-07 10:29
Praca jak każda inna - ma plusy i minusy, dla mnie z dużą przewagą plusów - dlatego tu pracuję :)
Uważam, że bardzo ważna jest atmosfera w pracy i podejście do niej. Wszyscy wiedzą co mają robić, pracujemy jako ZESPÓŁ, wspieramy się wzajemnie. Kierownik może i jest wymagający, ale dzięki temu jest porządek. Każdy pracownik wie, że może liczyć na pomoc i innych oraz kierownika. Przyznanie się do niewiedzy czy błędu nie jest traktowane jak koniec świata - błędy trzeba po prostu naprawić.
Praca na wysokim poziomie - wymagają wiedzy i kultury osobistej.
Szczerze polecam :)
3
Krzyś 2017-04-28 13:28
Jestem nowym pracownikiem Firmy i bardzo mi się podoba - wiele rzeczy! Podejście do pracownika, stosunek innych do pracy, każdy się stara wykonywać dobrze swoją pracę, nie ma "lewusów", dzięki czemu pracuje się lepiej. Przyszedłem z firmy w której był bałagan, presja psychiczna, niepewna pensja, mobbing - tutaj tego nie ma! Mam porównanie - gratulacje dla Kierowników :)
3
Marta 2017-07-25 15:03
@Krzyś to na jakim stanowisku pracujesz?Jak z awansami? Właśnie szukają Księgowej/Księgowego kto aplikuje?
Uwaga oszuści 2017-09-13 01:31
Pracowałem w tej firmie. Umowa o prace na 3 miesiące próbne. Później miało być 1/4 wypłaty więcej jak sobie się spodobamy. Po trzech miesiącach ostatniego dnia nikt nie mówi czy pracujesz dalej. Może łaskawie zadzwonisz i się zapytasz czy pracujesz dalej i dostajesz info ze są w trudnej sytuacji finansowej i mogą ci dać 1/10 tego co uzgodniłeś. Psychologiczna zagrywka bo i tak podpiszesz umowę bo musisz szukać innej pracy. I tak pracujesz szukając nowej pracy. Na tym oszustwie żerują gnoje obiecując pożywkę za jakiś czas. Jak bym wiedział na początku nigdy bym tam nie podszedł do pracy. Zero socjalu, brak szatni, życie w samochodzie inwigilacja GPS, podsłuchy. Gnoje którzy nie znają się na zrządzaniu bo to pociotki z PKO, prezesa. Zawsze trudna sytuacja finansowa a prezesy najnowsze bmw i inne samochody. Zero szkoleń, awansu. Pracując tam cofasz się w rozwoju. Nie polecam, szkoda czasu jeśli tam idziesz jesteś desperatem lub nie czytałeś tego wpisu. Kłamcy i oszuści. Zatrudniają kilka osób więcej bo wiedzą ze kilku nowych nie zgodzi się na oszustwa a na sztuki ludzi potrzeba na obiektach. Opisana sytuacja dotyczy zatrudnionych kilku osób i było tak w każdym przypadku. Mam nadzieje że eldorado z pracownikami się skończyło, teraz pewnie oszukują ukraińców. Jak jest to nieprawdą niech jakiś dobry zadowolony pracownik poda nr telefonu to przedstawię dowody swoich słów i świadków.
Marta 2017-09-13 09:43
@Uwaga oszuści na forum nie można nikogo obrażać. Polecam, aby zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin przed przystąpieniem do wystawienia komentarza. Proszę o merytoryczne opinie na temat pracy w firmie Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami.
Andrzej Zalega 2017-09-13 12:30
Trudno podejmować polemikę z anonimowym wpisem, pełnym plotek i przekłamań.
Jeżeli prawdą jest, ze wcześniej ustalone warunki nie zostały dotrzymane to pozostaje mi przeprosić i prosić o bezpośredni kontakt w tej sprawie ze mną (andrzej.zalega@pzn.com.pl).
Michał Bujarski 2017-09-13 15:52
Szanowny Panie,

Z nieskrywanym smutkiem czytamy takie wpisy na temat naszej Spółki. Z jednej strony rozumiemy Pana niezadowolenie i poczucie krzywdy, z drugiej trudno nam zrozumieć brak próby kontaktu z osobami decyzyjnymi i dania nam szansy na wyjaśnienie sytuacji. Takie anonimowe wpisy godzą w dobre imię Spółki z ponad dwudziestoletnią historią, zatrudniającą ponad 100 pracowników, z których znaczna część jest z nami od wielu lat.
Opisana przez Pana sytuacja musiała być efektem nieporozumienia, bo nie zakładamy Pańskiej złej woli i chęci oczernienia naszej Spółki. Jak wspomnieliśmy podobny problem nie został zgłoszony do kierownictwa Spółki, a ze względu na Pana anonimowy wpis nie możemy odnieść się do konkretnego zdarzenia.
Odnośnie drugiej części Pana komentarza, a w szczególności kondycji finansowej Spółki i kompetencji personelu, z przykrością informujemy, że są to pomówienia i plotki nie mające nic wspólnego z rzeczywistością i nie rozumiemy skąd Pan zdobył podobne informacje (szczególnie w tak krótkim czasie zatrudnienia). Proszę się nie dziwić, że po okresie próbnym nie został Pan od razu oddelegowany na szkolenia specjalistyczne, ani nie otrzymał Pan awansu, gdyż nie jest to praktyka żadnej znanej nam firmy na rynku.
Zostaw swoją opinię o Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami