brak logo

Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami

Warszawa

Opinie o Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami

anonim 2009-02-08 18:47
Słowa kojarzące się z Przedsiębiorstwo Zarządzania Nieruchomościami (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): firma solidna placa najnizsza krajowa, alke chociazz stabilnosc zatrudnienia jest odczuwalna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... chyba niemozliwa
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... . mili sympatyczni i ..
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 1300 brutto
Najbardziej podobało mi się w Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami: atmosfera
Najbardziej nie podobało mi się w Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami: brak mozliwosci awansu
anonim 2010-10-07 19:52
Najgorszy pracodawca . Brak możliwości awansu(jak nie jest się rodziną prezesa) zamiast podwyżek obniżki pensji . [usunięte przez moderatora] bez wiedzy technicznej na temat wykonywanej pracy. Dno dno i jeszcze raz dno
Janusz 2014-04-15 06:36
uwaga jedna wielka lipa oddział w sopocie i kujawsko pomorskie kieronik ( usunięte przez administratora )obok kierownika to on nawet nie stał totalna porażka nieodpowiedni człowiek na nieodpowiednim stanowisku . Zarobki bardzo niskie , dziwczyny siedzace w biurze kompletnie nie znaja sie na pracy nic z nimi nie mozna ustalic bo niczego nie wiedza .NIE POLECAM
1
maciejek 2015-01-20 18:36
firma tragedia , brak miozliwosci awansu , bardzo niskie zarobki kierownictwo niekompetentne wiec radź sobie sam , samochody uszkodzone chociaz kierownik chwali sie na rozmowie kwalifikacyjnej ze ma nowa flote oczywiscie kłamie , brak mozliwosci awansu , brak płatnych nadgodzin czyli wszystko na nie . NIE POLECAM TEGO CHŁAMU
tomasz 2015-01-20 18:39
jeden wielki syf i kiła
1
aanonimus 2015-08-26 07:37
Witam,
W naszym oddziale panuje miła atmosfera i porządek, każdy wie co należy do jego obowiązków. Wynagrodzenie ustalone jest indywidualnie w zależności od wiedzy, zakresu obowiązków i stażu pracy. Może nie jest wspaniale, ale nie ma co narzekać, bywało gorzej, przynajmniej wynagrodzenia są płacone w terminie :)
2
teo 2016-05-20 23:05
oczywiście że można , ale musisz być dobry w tym co robisz. Widziałem że poszukują obecnie techników
3
Andrzej Zalega 2017-02-13 12:27
Opinie pisane anonimowo niewiele są warte i, sądząc po ich stylu, mogą mieć charakter osobistej zemsty. Trudno też z nimi polemizować.

Przedsiębiorstwo Zarządzania Nieruchomościami jest dużą, ogólnopolską firmą, z dwudziestoletnią tradycją, zatrudniającą prawie 500 osób. Pewnie nie zawsze i nie wszystko działa wzorowo ale uczymy się na błędach i wyciągamy wnioski. Cieszymy się stabilną i zaufaną kadrą a najlepsi mają możliwość awansu.
2
Kaśka 2017-02-13 14:10
Firma jest solidna, a każdy pracownik ma umowę na pełną kwotę i opłacany ZUS. Wynagrodzenie jest zawsze na czas, nie zdarzyły się żadne opóźnienia od kiedy jestem w firmie, czyli prawie 4 lat. Praca nie jest łatwa, ale za to pracuje się w miłej atmosferze, bez mobbingu, awantur i krzyków. Jeśli tylko potrafisz się wykazać, potrafisz być elastyczna, to firma Cię doceni i zawsze idzie na rękę. Firma jest rozwojowa, wdraża nowe pomysły, szuka nowych klientów, czego rezultaty są już odczuwalne. Moim zdaniem 4+ w skali 5 stopniowej.
1
Zostaw swoją opinię o Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiebiorstwo Zarządzania Nieruchomościami