SWISSPOR Polska Sp z.o.o.

Chrzanów

Opinie o SWISSPOR Polska Sp z.o.o.

anonim 2009-04-23 19:38:12
Słowa kojarzące się z SWISSPOR Polska Sp z.o.o. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa
Atmosfera i ludzie tam pracujący są przyjaźni i służą pomocą
Najbardziej podobało mi się w SWISSPOR Polska Sp z.o.o. :kontakt z nowymi osobami
1
seco 2010-02-01 14:33:10
Witajcie. Zaproszono mnie na rozmowe do Pelplina na PH. może ktoś opisac jak wyglada kwestia umowy i płacy?
9
mua 2010-02-03 19:15:03
naprawdę jest tak źle?
1
Handlowiec który jeszcze pracuje 2010-02-04 12:45:37
Seco
1. Nikt nie napiszę jaki rodzaj zatrudnienia.
2. Nikt nie napisze ile zarobisz
3. Nikt nie będzie Tobie ułatwiał pracy/
Dlaczego?
Bo jest to już przestępstwo pisanie o zatrudnieniach o pieniądzach.
TAJEMNICA FIRMY
Rusz trochę swoimi mięśniem mózgowym i szarymi komórkami.
Pomyśl jak zdobyć takie informacje.
strzygacz 2010-08-28 10:55:11
Wybieram sie na rozmowę. Proszę o informację na emaila: strzygacz@tlen.pl jak tam sie pracuje. Za wszelkie uwagi bedę wdzieczny
pracownik 2010-08-30 20:02:31
każdy ma to na co zasłużył, to wszystko w tym temacie.
jak nie robisz wyników to Ci podziękują, dziwi to kogoś? ja tez bym nie chciał mieć takiego pracownika. przecież nie każdy nadaje się do takiej roboty i nie zawsze da się to stwierdzić na rozmowie kwalifikacyjnej. a wyścig szczurów jest jak wszędzie w podobnych branżach. Chcesz spokojnej i stabilnej pracy? to na pewno nie w handlu
pozdrawiam
mario 2012-01-24 20:58:46
Witam może ktoś opisze jak obecnie wygląda sytuacja w tej firmie gdyż dostałem propozycję pracy na stanowisku PH. Czy coś się zmieniło od roku czasu?
6
fabs 2012-03-06 11:05:59
Czy może ktoś napisać jak jest w firmie obecnie?? Mam niebawem rozmowę i chciałbym wiedzieć czy jest aż tak źle jak wszyscy piszą... Dzięki za odpowiedzi

pozdrawiam
2
ph 2012-12-03 14:02:44
witam, mam pytanie odnośnie warunków pracy PH, jaki samochód? jakie limity, itd. wielkie dzięki
anonim 2013-03-10 21:28:06
Kiedyś praca w tej firmie to byla przyjemnosc. Niestety w tej chwili wszystko sie zmienilo. A bedzie jeszcze gorzej. Nie polecam, nie warto.
4
lukas 2013-03-20 15:54:01
Witam zostałem zaproszony na rozmowę w Warszawie w poniedziałek na jakie warunki finansowe można liczyć???proszę o rzetelne odpowiedzi.
3
krzys 2013-10-03 12:33:40
Ja tez szukam pracy i pomyslalem o SWISSPOR Polska. Prosze Was o jakies opinie o firmie. Kto tam pracowal i moze sie wypowiedziec??
jamal 2014-03-23 15:59:54
mają u siebie taką zakładkę jak kariera. Warto do nich wysyłać swoje CV na tamtego maila? odzywają się?
c. 2014-04-02 22:55:10
@jamal, wysłac nigdy nie zaszkodzi, może akurat kogoś szukają do Swisspor, taki ryzyk fizyk, a właściwie nie masz nic do stracenia.
Milia 2014-04-04 16:10:36
Fajna praca, ale bez możliwości rozwoju i avansu. Pracujesz dla zabicia czasu, to tyle.
Baron 2014-06-29 13:49:23
Pracuję w tym zakładzie. Nie liczcie na wiele a już napewno na dobre wynagrodzenie. Firma się restrukturyzuje i oszczedza na wszystkim. Parcie na oszczędności tak wielkie, że wyłączają chłopakom na produkcji światło na hali.
Franciszek 2014-07-01 17:49:26
Serio? wiecie jednak rachunki za światło jakies kolosalne nie są, dlatego powtórze jeszcze raz - trudno mi w to wierzyć, bo o wiele więcej oszczędności da sie zrobic gdzie indziej, a po co utruniac prace pracownikom, generując straty - nie wiem.
Franciszek 2014-07-03 19:36:35
@jarek, a mozesz napisac dlaczego, bo taki post, jak Twój mogłaby napisac równiez konkurencja swisspor, dlatego byłbym wdzięczny za dodanie argumentacji.
nalesnik 2014-07-07 00:14:26
tam jest piekloooo
k 2014-07-16 17:10:55
a ten cały franciszek to mozna sie domyslec kto to jest.......dobry tato do ktorego malo co dociera bo ma mniemanie o sobie tak wysokie ze nikt mu nie dorasta do piet
ABC 2014-09-29 16:45:53
Rok spędzony w Swissporze czegoś mnie nauczył. Ludzie są ok (nie wliczając kilku wyjątków). Plusem są częste podróże służbowe, fajna atmosfera wśród pracowników. Minus to cała reszta.
jankomuzykant 2014-11-28 22:18:00
@ABC, a co masz na mysli piszac cała reszta? Wymieniłes jedynie ludzi, czyli atmosferę i cała reszte zanegowałeś. czy w firmie nie ma żadnych szkolen i szans na rozwój, nie ma dobrego wynagrodzenia, nie ma benefitów pracowniczych jak opieka medyczna, czy karty multisportu? Jak to z tym jest, bo jednak cała reszta brzmi zbyt ogólnikowo.
ABC 2015-11-24 16:16:16
Praca jest w zasadzie ok - atmosfera naprawdę dobra. No może prócz dwóch ludzi... :) Można się nauczyć czegoś dla siebie. Ale nie licz na rozwój ani na dobre wynagrodzenie. Zajęcie idealne dla młodych, zaczynających karierę zawodową.
Dość swisspor 2016-05-24 09:48:20
Bo sie uśmieję. Firma metr mułu.
3
Mnich 2016-08-10 17:00:58
SWISSPOR Polska Sp z.o.o. z tego co mi wiadomo to owszem, aktualnie zatrudnia, nie powinno to w ogóle nikogo dziwić
Kam 2016-08-22 15:54:26
po ile godzin się tam pracuje?
Kam 2016-08-26 15:02:25
jako operator wózka widłowego, mam zamiar tam pracować, ale dojeżdżam kawałek drogi, więc wolę się dowiedzieć wcześniej jakie są zmiany itp
Kam 2016-08-30 13:06:02
yyy tak mam kurs na operatora wózka widłowego z egzaminem UDT , inaczej bym nie pisał o tym :)
Kam 2016-08-30 13:09:29
emm no mam UDT, inaczej bym nie pisał o tym :P
3ert 2016-09-01 15:24:54
@edrf nie wiem wydaje mi się e ostatnie ofery jakie od nich były to były w maju od tamtje pory przyznam szczerze ze nie widziałem nic od nich..ale może to po prostu maja jakas wewnetrzna rekutajce ale po prostu sporbouj się z nimi jakos skontaktować.
Zostaw swoją opinię o SWISSPOR Polska Sp z.o.o. - Chrzanów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SWISSPOR Polska Sp z.o.o.