brak logo

Inwencja

Lublin

Opinie o Inwencja

anonim 2010-05-12 19:04:08
FIRMA SUPER MAM POR�WNANIE BO PRACOWA�AM W INNYCH SPRZATAJ�CYCH W INWENCJI PRZEZ TE KILKA MIESI�CY NIKT MNIE NI EOSZUKA� I ZA�OGA JEST OK OBY WSZYSCY BYLI TAK UCZCIWI JAK W INWENCJI
anonim 2010-07-08 17:07:24
dobra, ale napiszcie proszę ile płacą na rękę i kiedy (po przepracowanym miesiącu czy od razu) i kiedy jest pierwsza wypłata, czy muszę czekać tyle co w pośredniaku? ile godzin zwykle się pracuje i czy jest w miarę jakaś ciągłość pracy. Z góry dziękuję.
mariola 2010-07-13 12:50:42
pensja zawsze jest na czas 10 dnia miesiąca, jak wypada w weekend to jest w piątek nigdy nie miałam po czasie, a kasa jest ustalana indywidualnie zalezy od zlecenia ka mam fajny obiekt i zarabiam w przeliczeniu na godzinę naprawdę nieźle
anonim 2010-07-15 16:11:31
mariolu a powiedz mi ile godzin zwykle pracujesz? i to jest od pon. do pt. czy jak?
anonim 2010-07-21 14:46:06
ja pracuje na stalym obiekcie mam 540 zl. za miesiac, chodze od poniedzialku do piatku na 4 h. to wychodzi ok 6 zl. na h. nie ma zadnej rewelacji
Jola 2010-08-28 18:00:41
Ja zarabiam 10 ponieważ płacą mi ryczałtem za usługę a jestem bardzo szybka i przy tym dokładnie robię, na razie jest dobrze
anonim 2010-09-21 12:15:25
Jola - 2010-08-28 18:00:41

Ja zarabiam 10 ponieważ płacą mi ryczałtem za usługę a jestem bardzo szybka i przy tym dokładnie robię, na razie jest dobrze

fajnie sie w tej firmie pracuje i ludzie są bardzo mili, polecam
anonim 2010-09-21 12:15:25
Jola - 2010-08-28 18:00:41

Ja zarabiam 10 ponieważ płacą mi ryczałtem za usługę a jestem bardzo szybka i przy tym dokładnie robię, na razie jest dobrze

fajnie sie w tej firmie pracuje i ludzie są bardzo mili, polecam
zadowolona 2010-11-09 15:31:05
bez słodzenia pracowałem dorywczo w kilku firmach końcu w Inwencji pracuję już prawie rok ta firma jest najlepsza z tych w których pracowałam
JolaB 2010-12-28 22:12:00
bardzo dobra firma, oby więcej takich, szczerze polecam, pracuje 3 lata i wszystko jest ok.
ZosiaA 2011-03-02 00:32:45
Bardzo dobrze się pracuje, bałam się rozmowy kwalifikacyjnej do pracy bo bardzo dokładnie pytali co do tej pory robiłam, ale po tygodniu od rozmowy zatrudnili mnie, jest ok , umowa jest, miesiąc zleciał, pozdrawiam.
syla 2011-03-09 12:48:15
a co mozecie wiecej powiedziec o tej firmie ?
jola 2011-03-15 17:12:06
Lepszej sprzątającej nie znajdziesz, ostatnio zapłacili mi 150 zł za dniówkę przy doczyszczaniu, ale lepiej nie przychodź bo zrobisz mi konkurencję :) - firma rewelka
barbara 2011-05-05 23:15:51
anonim59 - 2009-09-21 17:01:53

Ta firma to jedna wielka pomyłka ludzi traktują jak [usunięte przez moderatora]i tak jak w większości tego typu firm ludzie od brudnej roboty są traktowani jak
osoby które się totalnie się obijają nie mają co szukac w tej firmie, za dobrą pracę jest godziwa zapłata i tyle na temat tej firmy
super babka 2011-05-12 21:48:18
naprawdę super firma aż chce się pracowac
pracownik 2011-08-09 15:57:45
jak widzę te opinie to az mi się zygać chce. Płaca po niecałe 5,5 na czysto za godzinę. tak tak super firma w oczach samych rządzących. I z tego co widać to sami sobie pozytywne opinie piszą [usunięte przez moderatora]
VestkaLBN 2011-08-13 20:01:07
pracownik - 2011-08-09 15:57:45

jak widzę te opinie to az mi się zygać chce. Płaca po niecałe 5,5 na czysto za godzinę. tak tak super firma w oczach samych rządzących. I z tego co widać to sami sobie pozytywne opinie piszą [usunięte przez moderatora]!

jaka praca taka płaca... ja tam nie narzekam hehehe
bbq 2012-11-09 23:33:13
Widziałem ofertę na dostawce-magazyniera, ktoś może się wypowiedzieć jak ta praca wygląda i jakie zarobki?
normalna 2013-02-08 11:55:30
Ja pracuję w tej firmie i nie moge czytać takich głupot w tej chwili gdy jest tak ciezko że nie ma co do garnka wlozyc piszesz takie bzdury chcesz nas chyba pozbawic pracy, moj maz pracował w firmie budowlanej przez 10 lat przez ostatnie 5 miesiecy nie dostawał wynagrodzenia tylko po 100 zł i w koncu firma upadla i maz nie otrzyma kasy a w Inwencji jest ok i nie psujmy tego
zus 2013-07-16 06:56:50
Inwencja żyje i ma się świetnie wczoraj ja spotkaliśmuy
Ruda 2014-01-24 11:17:14
Inni zwalniają a Inwencja zatrudnia, byłam na rozmowie o pracę super podejście, miła atmosfera chciałabym pracować w Inwencji ale wiem że mają dużo dobrych kandydatów aż miło że się taki rozwijają
juda 2014-03-15 14:13:53
praca w inwencji wygląda na całkiem sympatyczną. Nie wiecie w takim razie może jak do nich aplikować
kasztanka 2014-03-15 15:59:14
ja dość prosto, przyszłam z CV poprosiłam o rozmowę z kierowniczką, nie miała czasu więc przyszłam za 2 dni porozmawiałyśmy i w ciągu 2 tygodni byłam przyjęta do pracy, ale ważne jest doświadczenie i umiejętności powinnaś coś umieć to z pewnością dostaniesz pracę, życzę powodzenia
Pola 2014-04-10 10:08:26
rzetelna firma, pracuję 2 miesiąc i na razie polecam
yyy 2014-04-13 22:00:26
Ciekaw jestem kto pisze tak naprawdę te bzdury chyba sam prezes lub jego przecudowna kierowniczka .... która tak naprawdę kieruje ta firma i za prezesa plecami szydzi z niego za każdym rogiem - same bzdury powypisywane ehh prawda jest całkiem inna
2
mała 2014-10-17 19:15:36
To już nie ta firma co kiedyś nastały czasy Pani Elwirki która ludzi ma za nic i mąci i manipuluje , kłamie na każdym kroku. Czy tak ciężko sprawdzić co wcześniej robiła i dlaczego nigdzie długo nie pracowała.
2
słonik 2015-01-13 02:48:37
Podejrzewam, że ogłaszają się na stronach albo swojej witrynce o ile potrzebują danego pracownika. W innym przypadku raczej jest to wątpliwe, bo po co ludziom robić nadzieję i przy okazji gromadzić masę papierów. Może rekrutacja nie wygląda jakoś tragicznie i da się ją bez większych problemów przejść?
ruda 2015-01-14 21:34:52
huuuuuurrrrrrrraaaa otrzymałam zaproszenie na spotkanie w spr pracy, mam nadzieję że będę w końcu miała pracę
xxxxx 2015-01-15 16:51:26
Nie tylko do ciebie dzwonili;)
ruda 2015-01-15 22:56:50
rekrutują na 3 stanowiska mam nadzieję że nie będziemy konkurencją
1
Euzebiuszz 2015-01-15 23:01:21
Śledzę wątki tej firmy i zgadzam się i proponuję cytat
" Słyszeliście, iż powiedziano: Będziesz miłował bliźniego swego, a będziesz miał w nienawiści nieprzyjaciela swego. A Ja wam powiadam: Miłujcie nieprzyjaciół waszych i módlcie się za tych, którzy was prześladują, abyście byli synami Ojca waszego, który jest w niebie, bo słońce jego wschodzi nad złymi i dobrymi i deszcz pada na sprawiedliwych i niesprawiedliwych. Bo jeślibyście miłowali tylko tych, którzy was miłują, jakąż macie zapłatę? Czyż i celnicy tego nie czynią? A jeślibyście pozdrawiali tylko braci waszych, cóż osobliwego czynicie? Czyż i poganie tego nie czynią? Bądźcie wy tedy doskonali, jak Ojciec wasz niebieski doskonały jest. - Ew. Mateusza 5:43-48"
mmmm 2015-02-24 22:00:39
nie polecam tej firmy pracowalam tam i mnie zwolnili z dnia na dzien i mialam dostac umowe i jej nie dostalam jeszcze na czarno pracowalam za smieszne pieniadze tylko ich podpierdolic to inspekcji pracy.to dla rencistek praca nie dla mlodych
Henryk 2015-03-05 15:53:43
dla mnie ta firma i praca jest dobra bo nie mam wykształcenia wyższego tylko średnie i nie mogę znaleźć inne p[racy bez fachu, wolę to robic niż sprzedawać buty na bazarze, i tak sobie dorabiam, a młodzi jak moja córka najpierw powinni się szkolić żeby zdobyc zawód
agaton 2015-05-13 13:12:45
Praca jak w wielu innych tego typu firmach,zarobki nędzne, umowy jakiejkolwiek nie można się doprosić,każda prośba powoduje wściekłość pani "kierownik".
Pani Ewa Podgórska traktuje ludzi jak śmieci, jest wulgarna i chamska wobec pracowników.
Jeżeli ktoś lubi być traktowany jak śmieć i chce być jedną ze ścierek w firmie inwencja to serdecznie polecam
stary pracownik 2015-05-13 16:53:12
ja pracuję od 2012 roku i nie miałam takiego przypadku, pewnie dlatego że zawsze się staram i dobrze pracuję, poszukaj sobie innej pracy może w biurze
namad 2015-09-28 23:34:28
Ciekawi mnie jak duży będzie odzew na księgowego
namad 2015-09-28 23:34:31
Ciekawi mnie jak duży będzie odzew na księgowego
JH 2015-11-02 07:18:14
jestem mile zaskoczony tą firmą
dobrze nastawiona do życia 2016-03-03 11:25:48
jeśli masz problem to zamiast wylewać pomyje idź do prezesa i mu to powiedz, co Ci leży na sercu, wylewanie frustracji w internecie nikomu nie pomogło
abc 2016-03-05 07:47:31
w pełni potwierdzam tę opinię. Pracowałam w tej firmie więc wiem - do kompletu z Panią kierownik dodałabym jeszcze nowego księgowego dla którego to nawet wystawienie zaświadczenia musi trwać tydzień i trzeba się osobiście stawić bo pocztą nic nie wyśle. Widać prezes zmienia ludzi w biurze w kierunku charakteru Pani E...
targowisko 2016-03-05 14:01:44
«Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem». niech się każdy nad tym zastanowi zanim napisze takie pochlebne recenzje
takie opinie to jak targowisko próżności, pracuję w tej firmie i jest ok. mam nadzieję że jak się firma bardziej rozwinie to zarobki jeszcze podskoczą a przynajmniej premie. Do tej pory pracowałam w 3 firmach, ta jest najlepsza, zawsze ktoś będzie niezadowolony, ja po prostu biorę się do pracy i nie myślę o głupstwach , wszakże wiosna idzie i ludzie odczucia się obudzą w każdym człowieku nawet w tych niezadowolonych. pozdrawiam serdecznie wszystkich, życzę więcej miłości. papapap
fanerk 2016-05-11 22:03:15
fi, czyżby ? Z tego co wiem to na start ludzie otrzymują umowę zlecenie
Zostaw swoją opinię o Inwencja - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inwencja