Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o REMY

Pracowałeś w firmie REMY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-06-26 07:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze sa ludzie którzy wszystko wiedzą o innych. a nie ma ludzi nie zastapionych i idealnych ale dlaczego od razu taka zlosliwosc a z tego co widac i słychac to jest osoba pomiedzy grupa ktora jescze cos chce zrobic w tej firmie .moze im nie wychodzi ale ambicji nie brakuje pomimo wieku problemow z jakimi borykaja sie.tyle biedy braku pracy a my sie jeszcze na dole nie szanujemy nie bedzie dobrze nie szkoda ze sie nie szanujemy
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-06-27 12:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie slyszal ktos moze o tym ze Lubinpex ma wykupic Remy i budki z hotdogami na hucie maja postawic?
zdjecie uzytkownika
pezer - 2013-06-28 15:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie drodzy remowcy na jakie stawki mozna liczyc w waszej firmie chodzi mi o nowoprzyjetego pracownika
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 18:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nick poważnie Lubinpex ma wykupić Remy? na skąd masz takie informacje no i czy ktoś je tu potwierdzi?
zdjecie uzytkownika
obsrewator - 2013-07-26 14:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziska slyszalem ze bedzie premia w Remach . Widac ze jest coraz lepiej to cieszy a mowili ze padna . Co wy na to .
zdjecie uzytkownika
zbyniu - 2013-07-26 14:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będzie premia ale regulaminowa
zdjecie uzytkownika
zorrro - 2013-07-27 06:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry rydz niz nic ale jak dlugo to bedzie bo mam watpliwosci czy to tylko bo remont by byl spokoj jak myslicie
zdjecie uzytkownika
czak - 2013-07-28 11:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie dostana pieniadze jako nagrode zeby tylko pracowac na postoju tak naprawde to beda male pieniadze gora 200 zl lecz to nie koniec bo to jest tylko na czas postoju a wiec co ma byc to i tak bedzie.3majmy kciuki zeby firma przetrwala jak najdluzej a nie tylko do konca postoju.pozdro
zdjecie uzytkownika
gimnazjalizdka - 2013-07-30 20:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą premią to propaganda - zresztą jak zawsze (200 zł. to jałmużna a nie premia). Napewno (usunięte przez administratora) za tym stoi bo to on lubi siac taki zamęt, tak samo jak wokół swojej osoby!!!!
Panie (usunięte przez administratora)zapraszamy tam na górę do piecyka zapraszamy....
zdjecie uzytkownika
byly remowiec - 2013-08-02 09:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra firma w ktorej mozna sie wiele nauczyc,poznac wiele osob ktorzy sa naprawde ok,nabrac doswiadczenia oraz zdobyc wiele dodatkowych papierow (certyfikatow).W kazdej firmie sa gorsze dni miejmy tylko nadzieje ze to sie zmieni i ze bedzie lepiej,3mam kciuki za Was Koledzy Remowcy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 11:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były remowiec a czy w firmie REMY po dłuższym czasie pracy można liczyć na awans i umowę o pracę? jaka jest tam umowa na początku?
zdjecie uzytkownika
rem(i)k - 2013-08-07 14:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak można liczyć na awans podwyżkę trzeba tylko sobie zasłużyć patałachy do roboty się wezcie a nie marudzicie jak pierdoly na forum
zdjecie uzytkownika
r.s - 2013-08-07 21:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypraszam sobie podszywania sie pod moja osobe!!!
zdjecie uzytkownika
tadeusz - 2013-08-08 15:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że mają wypłacać zyski za postój 2013??
zdjecie uzytkownika
gimnazjalizdka - 2013-08-13 20:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda.
Wyliczą!
Wypłacą!
I podziękują za wykonaną pracę!
Szczególnie (usunięte przez administratora)podziękuje nie wysiadając z TOJOTY!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 17:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może powiedzieć coś o tym jak wyglądają warunki pracy w firmie REMY? czy są tam teraz jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
remus - 2013-08-21 15:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik w-5 odchodzi....nie bedziemy płakac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-26 21:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pako czy możesz jeszcze napisać jakie są konkretne warunki pracy w firmie REMY po za tym że jest to jak napisałeś syf?
zdjecie uzytkownika
Pako - 2013-08-29 15:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma fajna kadra fachowcy przyjmuja na okres probny 3 mce placa jak wszedzie ale socjal jest dobry bo daja nawet kubki do plukania zebow ale potrzebuja fachowcow no i nagrode dostalismy Pozdro.
zdjecie uzytkownika
pata - 2013-09-04 14:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nudno nic nie smarujecie ludzi co brakuje plotek czy tematu przecierz tak lubicie oczerniac i plotkowac
zdjecie uzytkownika
wałek - 2013-09-12 21:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fajnie, że piszą temat, na który jest forum. po tych trzech miesiącach można dostać umowę o pracę na czas okreśłony/nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
remowiec - 2013-10-02 17:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koniec postoju. Trzymajcie kciuki,bysmy wszyscy prace zachowali.
zdjecie uzytkownika
byly remowiec - 2013-12-07 17:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
3mam kciuki za firme;)bedzie dobrze
zdjecie uzytkownika
asia - 2013-12-17 11:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hey ! Jak aktualna sytuacja w firmie coś się zmieniło ? remowiec udalo wam sie zachowac wszystkim prace? wiesz moze czy są jakies przyjecia ?
zdjecie uzytkownika
Kortuar - 2014-12-18 02:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to równy rok temu ostatnia odpowiedź w temacie dotyczącym tej firmy. Przez chwilę zacząłem podejrzewać, że coś jest nie tak - może likwidacja czy upadek. Jednak KRSonline nic na to nie wskazuje http://www.krs-online.com.pl/remy-sp-z-o-o-krs-78450.html Można mieć nadzieję, że chociaż warunki zatrudnienia są korzystne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMY
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy REMY?
Zadaj pytanie
x