Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o REMY

Pracowałeś w firmie REMY i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
remowiec - 2013-02-08 17:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna z najgorszych firm jakie pozostaly na hucie,caly sztab w hu leci,premii nie ma i nie bedzie co miesiac jest wyplacana jałmużna za ktora nie da sie nic zrobic,za nadgodziny nie placa,na srodki czystosci nie stac a o paliwie do maszyn to juz nie ma co gadac...jak taka firma ma wg istniec w kghm?apropo takie jałmużne powinni zarabiac ci z gornej polki,prezes itd...kiedy to sie w koncu skonczy???!!!niech ten koniec firmy juz nastapi
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-03-06 21:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czereśniaki i tchórze tchórze i czereśniaki jesteście jak banda ujadających psów którzy chcieli byście zarabiać jak na zachodzie europy ludzie zarabiają tylko że was nikt by tam nie zatrudnił bo tam każdy szanuje prace i jeśli podpisuje umowę to wie co podpisał i akceptuje warunki a wyście podpisali zgadzając się na takie pieniądze a teraz za plecami anonimowo plujecie na tych którzy zechcieli was zatrudnić skoro tak bardzo macie dość tej firmy to czemu jeszcze tam siedzicie idzcie tam gdzie wam dadzą więcej ale do tego trzeba mieć jaja wasze zaś to zaledwie orzeszki pistacjowe. Naprzód sfora.
zdjecie uzytkownika
spawacze, ślusarze, monterzy, murarze i elektrycy - 2013-03-06 21:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie wszystkich Państwa!
Czytając Państwa wszystkie opinie cieszę się, że w firmie Zanam Legmet jest tak pięknie i jesteście bardzo zadowoleni ze swoich zarobków, wykonywanej pracy oraz swoich przełożonych, którzy tak mądrze i perspektywistycznie prowadzą politykę przyszłości i gwarantują jeszcze lepsze perspektywy zarobkowe (możecie miec i 16 i 17 i 20 itd.)
Jednak jest w firmie REMY kikadziesiąt osób, które mogłyby się cieszyc tym szczęściem razem z Państwem.
Ale skoro nie możemy, to chcielibyśmy za swoją pracę, którą wykonujemy w takich samych warunkach oraz na różnych zmianach w nocy i we dnie, w syfie, mrozie i upale tak jak Wy - otrzymywac większe wynagrodzenie i odzyskac premie.
Zmiany jakie ostatnio zaszły (pseudozmiany) tj likwidacja wydziału transportu nie doprowadzi do poprawienia kondycji firmy, może jedynie obniżyc lekko koszty i to nie jest takie pewne poniewż opuszczenie kilku biur a nawet warsztatów nie wpłynie na oddłużenie firmy.
Chcemy zadac pytanie dlaczego np w naszej firmie jest dwóch Dyrektorów po przyjściu nowego Dyrektora Technicznego ( po co Dyrektor Produkcji jak i tak większośc spraw produkcyjnych, rozliczeniowych oraz innych prowadzą Kierownicy Wydziałów , nie prowadzi negocjacji o pracę, nie pozyskuje robót, nie chodzi na wizje lokalne - może tutaj należałoby szukac obniżenia kosztów).
Jest w naszej firmie jeszcze kilka osób, które naprawdę chcą aby wszystko było jak dawniej, wkładają w swoją pracę zzangażowanie i dokładają starań.
Wiemy wszyscy jedno, że zbliża się jeden z największych postojów technologicznych HMG II w jej historii i mamy głęboką nadzieję, że włodarze naszej firmy wezmą to pod uwagę i dołożą wszelkich starań i przywrócą premie (zbliżają się święta a za jedyne 1900 zł jest ciężko wyżyc a co dopiero zoorganizowac skromne śniadanie wielkanocne i to na koniec marca).
Mamy nadzieję, że podstawowy człon pracowniczy kilku Wydziałów, które będą bezpośrednio zaangażowane w prace pstojowe (a jest już ich kilka) nie będzie musiało na czas postoju wziąc zwolnień chorobowych? aby w ten sposób przypomniec o swoim istnieniu i beznadziejnym losie jaki został zgotowany przez nieumiejętne prowadzenie polityki.
To co tutaj napisaliśmy nie jest skierowane do Państwa po to abyście Państwo czuli się obrażeni czy nie docenieni ale jedynie chcemy przypomniec o swoim istnieniu - my zwykli spawacze,ślusarze, monterzy, murarze pieców i elektrycy.
Pozdrawiamy wszystkich pracujących na terenie HMG.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-03-07 01:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie już lepiej nie będzie. Na wydziale budowlanym znowu nowy kierownik którego trzeba wybudować. Już się zaczęło pustoszenie magazynów no chyba że firma remy wygrała przetarg na budowę w BYTOMIU. Ale nie martwmy się szejk z W-6 odchodzi to może w końcu skończą się problemy z paliwem. No cóż coś za coś!
zdjecie uzytkownika
patriota - 2013-03-08 13:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszechwiedzacych panow. jedyna z wielu opini ktore czytam to ta z ostatnich dni o pseudo // ja// jest prawdziwa i obiektywna reszta to jeki i szkalowanie innych bezpodstawnie i bez dowodow .Moge powiedziec tylko ze rynek pracy w budownictwie jest na skraju bankructwa ,firmy ratuja sie jak moga nawet ponizej kosztow by przetrwac .Co do firmy zanam tam tez zabrano na hucie im polowe premi a co bedzie dalej ? a w remach po biedzie rozlamu nie tak latwo chyba wrocic na tory bez dobrych i platnych kontraktow a to prawie nie osiagalne patrzac ile firemek na tej hucie pracuje a socjal jaki maja to widac na parkingach gdzie na bosaka stoja przy busach i sie przebieraja . w remach dyrektor ktory przyszedl ma range wiceprezesa i jest czlonkiem zarzadu od przetargow i kasy a ten drugi prosto mowiac od roboty. Sumujac mysle ze nam Polaką najlatwiej idzie krytykowac i szkalowac a siebie wiekszosci sie nie widzi. Chyba to nasza wada narodowa i najlepiej to widac u rzadzacych i w telewizij.Pozdrawiami zycze aby bylo lepiej
zdjecie uzytkownika
zeta - 2013-04-12 11:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W czerwcu STRAJK generalny i niech dyrekcja i prezesura zasuwa sama przy remoncie HMG II
zdjecie uzytkownika
kamil - 2013-04-30 18:13:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak na dzień dzisiejszy wygląda sprawa z kierownikiem? Miły człowiek, czy nie bardzo? Nadal da radę wyciągnąć 2000 netto albo więcej? Zdarzyło się może komuś, że miał trudną sytuację i dostał wsparcie od szefa w postaci pomocy finansowej? Istnieje jakiś system socjalny?
zdjecie uzytkownika
0 - 2013-05-03 21:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jacy wy jesteście prości.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 18:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może i jesteśmy prości, ale prosiłbym o opinię o pracy w Remy, czy cokolwiek, ale związanego z pracą, bo to jednak serwis pracy, a nie chat onetu... Pozdrawiam, "nakierowywacz" dyskusji na właściwy tor hehe
zdjecie uzytkownika
remowcy - 2013-06-10 21:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy ponownie!
Dziś 10.06. - dzień wypłaty, której narazie na kontach ni widu ni słychu(odsetki to drogi interes) - czyżby dalsze kłopoty naszej wspaniale prowadzonej firmy przez Dyrektorów Technicznego i Produkcji - a już tak wspaniale wychodziliśmy na prostą!!!!!!!
Panie Dyrektorze Techniczny gdzie wypłata? no i gdzie obiecywana premia ta uznaniowa? bo na fiszeczkach nadal jej nie widac a Pan podczas spotkania Związkowego tak dosadnie dementował wypowiedż Pana Prezesa - wstyd. Pan ze swoją gażą ma to lekko mówiąc w organie tylnym ale nam zależy nawet na tych 200 zł.
Myślisz Pan, że ochłapy żucisz na lipcową a może sierpniową wypłatę i postój pęknie?!
A może nasze kłopoty związane są z niegospodarnością, która przejawia się w braku kompetencji i rozrzutności a może w złym doborze współpracowników i podwykonawców ................... .
A jeśli chodzi o niegospodarnośc - to Pan Panie DP mógłby te 450 metrów chodzic piechotą ze swojego biura do budynku Zarządu a nie jeździc Toyotką 2.0 - paliwo nie woda - a może zlikwidowac Panu samochód służbowy - w końcu Pan nie jest członkiem Zarządu. A jak Pan już podjeżdża na plac budowy - to może należy wysiąśc z samochodu i porozmawiac z pracownikami - ale gzie tam- I'm Boss.
Panowie opamientajcie się i przestańcie siebie i nas oszukiwac i wy weźcie się również do lepszej pracy i dajcie przykład - a nie tylko nas obwiniacie za to co w tej chwili firma przechodzi - my naprawdę chcemy pracowac w stabilnej i rozwijającej się firmie.(my również potrafimy błędy wytykac)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-06-11 14:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo to jest tak. Nie ma wypłaty nie ma pracy. Zrobić strajk włoski albo całkiem stanąć i poczekać aż wypłata wpłynie. Tylko szkoda że nie ma chętnych, widać wszystkim odpowiada taka sytuacja. Tymczasem 1900 zł wypłaty ale z dwoma świętówkami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa".
Pozdrawiam wytrwałych.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-06-11 16:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jaka kolega to powiedzial najwidoczniej nikomu to nie przeszkadza...Ludzie zobaczcie co te patalachy z nami wyrabiaja chca zebysmy zapier...a tu nawet na wyplaty ich nie stac!!!zrobmy w koncu STRAJK a oni niech sie martwia skoro dla nich licza sie tylko pieniadze ktore zarobia na lewo oni nie martwia sie o ludzi ktorzy pracuja i chca ciezko pracowac!!!Strajk musi w koncu nastapic!!!ludzi przyjmujecie z zewnatrz ale po co emerytow prztwracacie do pracy,przykladem jest najwiekszy szejk afery paliwowej CZwojdrak ktory jak widac umie sie ustawic i przydko powiem potrafi du lizac Tym ktorzy sa u gory...wypierdzielicx wszystkich emerytow!!!nie umiecie zrobic wg porzadku i nie myslicie zeby ta firma istniala tylko dazycie do tego zeby ja [usunięte przez moderatora] w drobny mak!!!zacznijcie w koncu myslec sprzedajecie firma prace a w firmie zostaje praca za marne grosze,gdzie wy macie glowy???Prezes chodzi sobie ale z pracownikiem nie porozmawia no gdzie przeciez on jest Wielki!!! NIe ma wyplaty nie ma roboty!!! STRAJK!!!
zdjecie uzytkownika
Firma - 2013-06-11 16:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to dno kredyty trzeba płacić tylko za co? Panie Prezesie powiedział że to pana nie obchodzi iż niema wypłat jest pan zajebisty
zdjecie uzytkownika
MONALIZA - 2013-06-11 16:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TORBA NA RAMIE SPOTYKAMY SIĘ W ZANAMIE. W REMACH WYPŁAT NIE BĘDZIE I JUŻ.
zdjecie uzytkownika
GDZIE WYPŁATA !!!!!!!! - 2013-06-11 21:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A więc zaczeło się chcą z nas zrobić całkowitych niewolników ale tu pan prezes się bardzo pomyli ludzie nie będą robić za darmo nie wiem jak reszta ale Ja idę pojutrze na zmianę i jak dalej nie będzie wypłaty zakomunikuję majstrowi ze nie przystępuję do pracy !!! i tyle w temacie REMY w tej chwili to syf i kiła , zostalo złamane podstawowe i najważniejsze dla pracodawcy prawo kodeksu pracy dotyczące wynagrodzeń pracowniczych o ile tą jałmużnę można nazwać wynagrodzeniem więc i Mnie również nie będą obowiązywały przepisy pracy i jej wykonywanie. I jeszcze jedno pytanie gdzie są związki zawodowe ???? panowie pobudka przyszedł czas na STRAJK jak wy tego nie zrobicie to ludzie zaczną ten STRAJK sami.
zdjecie uzytkownika
siemachłopaki - 2013-06-12 21:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chce mi sie wierzyć że tak cienko w remach ale w ostatniej chwili poszedłem do zanamu, a o strajku zapomnijcie za dużo jest emerytów oni będą robić.Trzymajcie się,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-16 14:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jednak wypłata wpłynęła? Bo ktoś tam rzucił kwotą 1900 zł. To ile dokładnie wynosiło opóźnienie? Pozdro dla pracowników Remy.
zdjecie uzytkownika
dexter - 2013-06-18 17:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oooo ciekawe wieści, pracuje ktoś obecnie i wie? Może Remy odbije się i będzie szansa na godziwy zarobek?
zdjecie uzytkownika
gimnazjalizdka - 2013-06-25 21:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiadomo to ma za silne cv na odejście!!!!!!
- no i w REMACH jest nie do zastąpienia!!!!!
- no i najlepszy w branży!!!!!!
- no i układy z podwykonawcami też super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- no i no i no i no i..................waleczny!!!!!!!! o każdą złotówkę!!!!!!!!!
- no i za pracownikami murem jak zawsze!!!!!!!!!!!
- no i bardzo drogi!!!!
- ale nie będziemy tęsknic........!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2013-06-26 07:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze sa ludzie którzy wszystko wiedzą o innych. a nie ma ludzi nie zastapionych i idealnych ale dlaczego od razu taka zlosliwosc a z tego co widac i słychac to jest osoba pomiedzy grupa ktora jescze cos chce zrobic w tej firmie .moze im nie wychodzi ale ambicji nie brakuje pomimo wieku problemow z jakimi borykaja sie.tyle biedy braku pracy a my sie jeszcze na dole nie szanujemy nie bedzie dobrze nie szkoda ze sie nie szanujemy
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-06-27 12:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie slyszal ktos moze o tym ze Lubinpex ma wykupic Remy i budki z hotdogami na hucie maja postawic?
zdjecie uzytkownika
pezer - 2013-06-28 15:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam pytanie drodzy remowcy na jakie stawki mozna liczyc w waszej firmie chodzi mi o nowoprzyjetego pracownika
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 18:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nick poważnie Lubinpex ma wykupić Remy? na skąd masz takie informacje no i czy ktoś je tu potwierdzi?
zdjecie uzytkownika
obsrewator - 2013-07-26 14:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziska slyszalem ze bedzie premia w Remach . Widac ze jest coraz lepiej to cieszy a mowili ze padna . Co wy na to .
zdjecie uzytkownika
zbyniu - 2013-07-26 14:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będzie premia ale regulaminowa
zdjecie uzytkownika
zorrro - 2013-07-27 06:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry rydz niz nic ale jak dlugo to bedzie bo mam watpliwosci czy to tylko bo remont by byl spokoj jak myslicie
zdjecie uzytkownika
czak - 2013-07-28 11:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie dostana pieniadze jako nagrode zeby tylko pracowac na postoju tak naprawde to beda male pieniadze gora 200 zl lecz to nie koniec bo to jest tylko na czas postoju a wiec co ma byc to i tak bedzie.3majmy kciuki zeby firma przetrwala jak najdluzej a nie tylko do konca postoju.pozdro
zdjecie uzytkownika
gimnazjalizdka - 2013-07-30 20:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tą premią to propaganda - zresztą jak zawsze (200 zł. to jałmużna a nie premia). Napewno (usunięte przez administratora) za tym stoi bo to on lubi siac taki zamęt, tak samo jak wokół swojej osoby!!!!
Panie (usunięte przez administratora)zapraszamy tam na górę do piecyka zapraszamy....
zdjecie uzytkownika
byly remowiec - 2013-08-02 09:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bardzo dobra firma w ktorej mozna sie wiele nauczyc,poznac wiele osob ktorzy sa naprawde ok,nabrac doswiadczenia oraz zdobyc wiele dodatkowych papierow (certyfikatow).W kazdej firmie sa gorsze dni miejmy tylko nadzieje ze to sie zmieni i ze bedzie lepiej,3mam kciuki za Was Koledzy Remowcy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-07 11:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były remowiec a czy w firmie REMY po dłuższym czasie pracy można liczyć na awans i umowę o pracę? jaka jest tam umowa na początku?
zdjecie uzytkownika
rem(i)k - 2013-08-07 14:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak można liczyć na awans podwyżkę trzeba tylko sobie zasłużyć patałachy do roboty się wezcie a nie marudzicie jak pierdoly na forum
zdjecie uzytkownika
r.s - 2013-08-07 21:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypraszam sobie podszywania sie pod moja osobe!!!
zdjecie uzytkownika
tadeusz - 2013-08-08 15:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że mają wypłacać zyski za postój 2013??
zdjecie uzytkownika
gimnazjalizdka - 2013-08-13 20:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak to prawda.
Wyliczą!
Wypłacą!
I podziękują za wykonaną pracę!
Szczególnie (usunięte przez administratora)podziękuje nie wysiadając z TOJOTY!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 17:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może powiedzieć coś o tym jak wyglądają warunki pracy w firmie REMY? czy są tam teraz jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
remus - 2013-08-21 15:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik w-5 odchodzi....nie bedziemy płakac
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-26 21:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pako czy możesz jeszcze napisać jakie są konkretne warunki pracy w firmie REMY po za tym że jest to jak napisałeś syf?
zdjecie uzytkownika
Pako - 2013-08-29 15:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma fajna kadra fachowcy przyjmuja na okres probny 3 mce placa jak wszedzie ale socjal jest dobry bo daja nawet kubki do plukania zebow ale potrzebuja fachowcow no i nagrode dostalismy Pozdro.
zdjecie uzytkownika
pata - 2013-09-04 14:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nudno nic nie smarujecie ludzi co brakuje plotek czy tematu przecierz tak lubicie oczerniac i plotkowac
zdjecie uzytkownika
wałek - 2013-09-12 21:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
fajnie, że piszą temat, na który jest forum. po tych trzech miesiącach można dostać umowę o pracę na czas okreśłony/nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
remowiec - 2013-10-02 17:44:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Koniec postoju. Trzymajcie kciuki,bysmy wszyscy prace zachowali.
zdjecie uzytkownika
byly remowiec - 2013-12-07 17:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
3mam kciuki za firme;)bedzie dobrze
zdjecie uzytkownika
asia - 2013-12-17 11:57:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hey ! Jak aktualna sytuacja w firmie coś się zmieniło ? remowiec udalo wam sie zachowac wszystkim prace? wiesz moze czy są jakies przyjecia ?
zdjecie uzytkownika
Kortuar - 2014-12-18 02:14:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to równy rok temu ostatnia odpowiedź w temacie dotyczącym tej firmy. Przez chwilę zacząłem podejrzewać, że coś jest nie tak - może likwidacja czy upadek. Jednak KRSonline nic na to nie wskazuje http://www.krs-online.com.pl/remy-sp-z-o-o-krs-78450.html Można mieć nadzieję, że chociaż warunki zatrudnienia są korzystne.
zdjecie uzytkownika
koszy - 2015-01-31 22:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozecie wlasnie cos napisac co z tym krsem bo widze ze faktycznie jest jeszcze taka firma wpisana ale dlaczego nikt sie tutaj nie wypowiada to nie wiem. kurcze slaba sprawa powiem wam ze nie wiem czego jeszcze sie mozna spodziewac po pracy w remy moze macie nowe informacje i sie nimi podzielicie. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-16 18:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja znalazłem tylko jedną ofertą u nich w firmie, chodzi o ta w Bydgoszczy prawda? ja mam takie : Programista Backend Developer (Python/Django), macie o tym jakieś info?
zdjecie uzytkownika
hełba - 2015-04-30 22:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie o tym stanowisku niestety nie , ale ja już raz do nich aplikowałem i niestety mi się nie udało. Ale cóż trudno. Może jeszcze innymi razem się uda
zdjecie uzytkownika
zanamowiec - 2015-05-21 22:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koszy - 2015-01-31 22:36:59]:
omijac z daleka zwlaszcza w-2 chorzy mistrzowie a zwlaszcza z obrobki d.b.ktory na niczym sie nie zna tylko drzec gebe potrafi i sami kapusie w kolo omijac radze
zdjecie uzytkownika
nie wazne - 2015-06-17 22:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zanamowiec - 2015-05-21 22:29:13]:
omijac panowi w-2 chorzy ludzie a kierownictwo i mistrzowie to sie nie da opisac
zdjecie uzytkownika
danel - 2015-06-21 19:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to dawno już nic się w tej firmie nie zmieniło jak było źle tak nadal jest i nic się nie zapowiada aby było lepiej. Tylko nie znaczy to że jest jakoś bardzo tragicznie, są gorsze firmy. Nie jest to usprawiedliwienie dla REMYego ale radziłbym najpierw znaleźć coś naprawdę lepszego zanim się zwolnicie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMY

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert