brak logo

INSTALŁUK

Toruń

Opinie o INSTALŁUK

ja 2013-11-12 16:58:45
oszuści, nie wypłacają pieniędzy, robota od rana do nocy, na koniec okazuje sie ze za darmo prawie
4
pracownik 2014-04-05 17:13:56
witam pracuje w tej firmie kilka lat i jest super.fajni ludzie.
jurek warszawa oksywia 2014-04-06 19:38:59
ta firma jest zajebista wporzatku ludzie pracuje za 5 zl i jestem zadowolony
elgeniusz tez jest zadowolony z tej firmy
MISIEK 2015-10-18 12:02:16
Czy uważasz,że czekanie na pieniądze od stycznia (dopiero przecież Pażdziernik)jest jak najbardziej w porządku,
Antoś 2015-12-04 13:20:42
To chyba /a raczej na pewno/ banda oszustów , nie płacą pracownikom jak również podwykonawcom. Wychodzą z założenia, że po co ludziom płacić jak pieniądze mogą mieć na swoim koncie.Ludzie bez wstydu i myślący tylko jak kogoś oszukać. Każdy kogo chcieliby zatrudnić powinien przeczytać wszystkie opinie. Jakby nie mieli ludzi do pracy to może zaczęliby ich szanować
MISIEK 2015-12-12 16:03:40
gdzieś jeszcze zatrudniają na umowe o prace,chyba kolega jest z innej rzeczywistości?
łłłłłłł 2016-01-15 17:27:25
OSZUŚCI. Nie płacą! Na pieniądze czekam od kwietnia 2015 a mamy styczeń 2016.
MISIEK 2016-01-18 15:56:43
OSZUŚCI.Czekam od stycznia 2015 a mamy dopiero styczeń 2016.
MISIEK 2016-04-10 16:38:25
Właśnie oddaliśmy sprawe do sądu,o wypłate zaległości wraz z odsetkami oraz ogłoszenie upadłości firmy INSTALŁUK Sp z.o.o.
MISIEK 2016-06-01 20:26:14
wciąż czekamy,niestety od firmy żadnego odzewu,ale to nic będzie więcej odsetek,już prawnik się o to postara,żeby już nikogo nie oszukali.
2
była pracownica 2016-09-14 20:43:20
pracowałam w tej firmie, faktycznie banda oszustów, ale z szerokimi plecami i cięzko im coś zrobić, kombinowac potrafią jak mało kto, niestety spraw w sadzie mają wiele i już się tego nie boją
MISIEK 2016-10-07 17:29:21
Firma INSTALŁUK zmieniła nazwe więc chyba płatności poszły się je...
Ciężko 2016-10-07 21:58:26
No nie wiem czy zmieniła nazwę, ponieważ z tego co ja widzę nadal prosperuje pod tą doskonale nam znaną nazwą InstalŁuk więc skąd takie plotki, informacje? Daj znać dlaczego tak w ogóle uważasz, bo nie rozumiem.
Zostaw swoją opinię o INSTALŁUK - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INSTALŁUK