brak logo

Interpersonal

Grodzisk Mazowiecki

Opinie o Interpersonal

tłumacz 2014-10-13 12:29:41
Nie płacą!! Serdecznie odradzam współpracę - na zapłatę za zlecenie czeka się kilka miesięcy i trzeba wysłać tonę maili, upomnień oraz rachunek pocztą- bo włąsciciele nie uznają drogi mailowej...grają na czas i robią wszystko, aby nie zapłacic za wykonane w terminie zlecenie Unikajcie tego biura, drodzy Koledzy tłumacze!
7
tłumacz 2015-02-16 13:43:55
Potwierdzam. NIE PŁACĄ!! Szkoda, że dopiero teraz zobaczyłem tą opinię! Właścicielem jest też tłumacz( usunięte przez administratora )
7
tłumaczka 2015-03-02 19:47:03
Panie (usunięte przez administratora)czekam na przelew za swoją fakturę już 4 miesiąc! Odradzam współpracę z tą firmą.
6
Arkadiusz Ewa Nowińska 2015-06-09 19:02:02
Czy chodzi o firmę Interpersonal z Grodziska Wielkopolskiego czy z Torunia? Ja wykonałam tłumaczenia dla Interpersonal z Grodziska i też nie mogę się doprosić o zapłatę! Księgowa jest nienormalna, oblicza druki pomijając 2/3 tłumaczeń, grają na zwłokę i odstawiają jakiś cyrk. Właściciel sam jest tłumaczem, jest w grupach dla tłumaczy na facebooku, trzeba będzie tam go porządnie obsrać, to się odechce szukać jeleni!
6
Arkadiusz Nowiński 2015-06-09 19:09:09
Tak, chodzi o tę samą firmę, oni są z GRODZISKA MAZOWIECKIEGO.
5
Interpersonal 2016-04-21 12:45:37
Witam,
w imieniu agencji Interpersonal, chciałbym poinformować, że nasza firma wywiązuje się z zobowiązań wobec tłumaczy. Na rynku działamy nieprzerwanie od 9 lat i nie zdarzyło się jeszcze, abyśmy komuś nie zapłacili. Nie mieliśmy żadnej sprawy sądowej o płatność, ani żadnego postępowania windykacyjnego. Jak każdej firmie, zdarzają się i nam lekkie zatory płatnicze i czasami możemy poprosić o przesunięcie terminu płatności. Wielu współpracujących z nami tłumaczy może potwierdzić, że dostają od nas ciekawe i stałe zlecenia oraz dobre wynagrodzenie. Niestety zdarzają się również tłumacze z nieprofesjonalnym podejściem, którzy nam bardzo zaszkodzili kiepskim tłumaczeniem lub zlekceważeniem terminu, przez co nawet traciliśmy klientów. Mimo tego, również takim tłumaczom płaciliśmy z tym, że nieco później ponieważ sami mieliśmy problem z uzyskaniem pieniędzy od niezadowolonego klienta.

Firma Interpersonal jest profesjonalnym dostawcą usług tłumaczeniowych od 9 lat i jak najbardziej zapraszamy do współpracy profesjonalnych i uczciwych tłumaczy.
1
tłumaczka angielski 2016-04-21 13:56:59
W bt Interpersonal zrobiłam kurs e-learningowy z energetyki wiatrowej, potem zaczęłam od nich dostawać zlecenia z tej dziedziny. Termin płatności zawsze ustalam z nimi PRZED rozpoczęciem pracy, przelewy są zawsze na czas. Nie mam do tego bt żadnych pretensji, mogę ich tylko polecić.
tłumaczka francuski 2016-04-21 15:13:40
Robiłam dla firmy Interpersonal dwa tłumaczenia, z czego pierwsze było dużym zleceniem i oczywiście miałam obawy. Na szczęście okazały się one nieuzasadnione. Kontakt był naprawdę super sprawny, wszelkie wątpliwości co do tłumaczenia były na bieżąco wyjaśniane przez skype, a pieniążki dostałam na czas. Jeśli ktoś rzetelnie wywiązuje się z ustaleń, uzgodnionych terminów i dobrze tłumaczy to zdecydowanie polecam współpracę. Ja bardzo liczę na stałą współpracę, bo firma uczciwa i kontakt bardzo miły.
tłumacz 2016-05-01 15:44:25
Firma nierzetelna i NIE PŁACI! Widzę, że sama sobie też wystawia pozytywne opinie. Wstyd, Panie Nowiński. Nie płaci Pan w dalszym ciągu za bardzo jakościowe tłumaczenia od native speakerów. To jest firma, która powinna zakończyć działalność, bo oszukuje tłumaczy!
5
Tłumacz 2016-08-31 23:14:54
Jak popracujesz cały miesiąc za darmo, to będziesz miał prawo wygłaszać swoje zdanie. A na razie to jest mój stracony cały miesiąc, za który ta firma NIE ZAPŁACIŁA. Nazwiska oszustów należy podawać bezwzględnie! Arkadiusz Nowiński i Ewa Nowińska powinni się wstydzić! Takie opinie pomagają innym tłumaczom.
3
Arkadiusz Nowiński 2016-09-01 14:58:42
Proszę o kontakt na adres office@interpersonal.com.pl i sprawdzimy, czy nie zapłaciliśmy, bo jak na razie, to widzę, że jakaś "życzliwa" konkurencja nam buduje za darmo wizerunek.
beatka 2016-09-06 22:39:50
a co to konkretnie według ciebie oznaczają we przyjacielskie relACJE W kontekście atmosfery? doprecyzuj prosze temat
Zostaw swoją opinię o Interpersonal - Grodzisk Mazowiecki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interpersonal