brak logo

Cebi Poland

Sosnowiec

Opinie o Cebi Poland

melka 2016-09-30 13:32
Mam nadzieje ,że dobrze zrozumieliście . Na nowej Hali jest Daniel B. Kierownikiem ,który nadaje się jak nikt inny na to stanowisko. Tak narzekacie, to,co tam jeszcze robicie,zwolnij się
3
jana 2016-10-03 16:46
Jak się nie ma co się lubi ,to się lubi co się ma
1
zaqwsx 2016-10-14 07:12
wyzyskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk a nowej budzie zimnooooooooooooooooooooooo
1
mferihfnevik 2016-10-14 20:11
Zacznijmy od tgeo umowy nie dostaniesz nawet jezeli umiesz dużo więcej od niektórych ktorzy pracują już po 10 lat to cie jeszcze zjebią bo robisz za dużo...a dlaczego?jestes za dobry?za młody?Umowe owszem dostaniesz ale jezeli masz ponad 40 lat albo masz pochytane inaczej mozesz sobie poczekac 4 lata.Pozdrowienia dla Dorotki z Valeo która prakrtycznie n ie potrafi nic usiądz na tranfer bo ja na coulada pojde i zrobie ci nawet ponad norme i dla Lucynki z Moto baba stara niemota rusza sie jak slimak ale umowe ma bo?no własnie bo nic nie umie i jest stara .Jaka w tym logika?Żadna
Żenadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
huyt@wp.pl 2016-10-14 20:11
Zacznijmy od tgeo umowy nie dostaniesz nawet jezeli umiesz dużo więcej od niektórych ktorzy pracują już po 10 lat to cie jeszcze zjebią bo robisz za dużo...a dlaczego?jestes za dobry?za młody?Umowe owszem dostaniesz ale jezeli masz ponad 40 lat albo masz pochytane inaczej mozesz sobie poczekac 4 lata.Pozdrowienia dla Dorotki z Valeo która prakrtycznie n ie potrafi nic usiądz na tranfer bo ja na coulada pojde i zrobie ci nawet ponad norme i dla Lucynki z Moto baba stara niemota rusza sie jak slimak ale umowe ma bo?no własnie bo nic nie umie i jest stara .Jaka w tym logika?Żadna
Żenadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bnikaa@wp.pl 2016-10-14 21:56
Pracowałaś na valeo od poczatku umiałaś już wszystko to io nic teraz potrzebuja cię na RD idz i rób im normy których one n ie chcą robić bom im sie niechce ale premi nie dostaniesz bo jestes RD chociaz norme zrobisz dwukrotną.Nikogo nie obchodzi to źr ne Valeo pracowalo ci sie najlepiej......
jaaaaaa 2016-10-15 23:00
Jaka płaca taka praca.....
1
Cebi 2016-10-18 15:01
Ciągle tylko jakieś zakazy.. tego nie wolno, tamtego nie wolno. Kule u nogi powinni nam zamontować , żeby nie odchodzic od stanowiska pracy i normę robic.. a na du.pe ewentualnie Pampers jakby się komuś zachciało sr.ac albo szcz.ac !!!
Kierownictwo powinno zająć się tymi sprawami, gdzie faktycznie jest problem, a nie pierdołami.
Nas pracowników fizycznych uważają za totalne bezmózgowce, które nie mają prawa głosu.
Jak potrzebują żeby przyjść na weekend, to wiedza do kogo się zwrócić, albo przymuszaja sila, ale jak my coś potrzebujemy to nieee, bo po co!!!
Kierownicy nie słuchają , co mają do powiedzenia pracownicy - my jesteśmy niższa półka, ci gorsi. Tam się słucha tylko liderów, a liderzy pociskają kity wszelakiego typu i mydlą oczy.
PANIE KIEROWNIKU , PROPONUJĘ ANONIMOWE ANKIETY DOTYCZĄCE ZACHOWAŃ LIDERÓW W STOSUNKU DO PRACOWNIKOW...
Sucha nitka nie pozostanie. bardzo dużo by się Pan dowiedział, bo oni wcale tacy sprawiedliwi nie są, brakuje im odpowiedniej kultury do czlowieka, której wymaga od nich stanowisko !!! A jak sobie nie potrafią poradzić z emocjami, to na jogę niech się zapiszą - wycisza i uspokaja.
Konsekwencje zachowań powinny być wyciągane od WSZYSTKICH !!!

Praca sama w sobie ciężka nie jest, ale wykańcza psychicznie...
11
Zii 2016-10-22 00:06
Najwyraźniej nie byłaś dobrym pracownikiem skoro już nie pracujesz w tym zakładzie gdzie wystarczy tylko myśleć co się robi.
1
Zii 2016-10-22 00:10
Najwyraźniej nie byłaś dobrym pracownikiem skoro już nie pracujesz w tym zakładzie gdzie wystarczy tylko myśleć co się robi. Ale to chyba ci ciężko idzie :)
2
K.K 2016-10-22 02:12
Słownik sobie kup
3
Raz dwa trzy - czytasz Ty 2016-10-22 09:57
Powiem Wam sekret jak dostać awans :
Nie musicie mieć skończonej szkoły średniej,
Możecie mieć brak sprytu manualnego - co za tym idzie - nie wyrabianie normy na żadnym stanowisku,
Ale za to macie wielką, rozdartą mordę i NAJWAŻNIEJSZE ! kogoś z rodziny na stanowisku :D awans gwarantowany.
Potem można do woli gnębić pracowników, za to czego samemu się nie potrafiło.
Serdeczne pozdrowienia
10
K.K 2016-10-23 00:23
Pan ( usunięte przez administratora )nie jest kierownikiem:)
2
jaaaaaa 2016-10-23 05:16
tylko poganiaczem....:-)
1
nika 2016-10-24 14:26
Zaktualizuj dane. Szanuj Szefa swego, możesz mieć gorszego!!
1
nika 2016-10-24 14:35
Dla ciebie Pan Bujniuk. Nie pasuje ,żyjemy w wolnym kraju,
1
melka 2016-10-24 20:17
Ty Kobieto tylko narzekarz, ciągle nygujesz kierownika D.Bujniuka,a może masz problem z samooceną i chcesz podnieść swoją wartość. Idż do Psychologa albo się zwolnij i zrób miejsce , tym co chcą tam pracować. Może powiedz prosto w oczy o co ci chodzi,a nie wypisuj na Forum.
1
IQ 2016-10-25 08:53
"nygujesz" ... a cóż to za nowość w języku polskim???
Zamiast siedzieć na forum i stać murem za kierownikiem, zrobiłabys sobie sesje ze słownikiem ortograficznym.
Nauka czyni mistrza ;)
1
IQ 2016-10-25 08:57
i ze słownikiem języka polskiego rzecz jasna.
nika 2016-10-25 09:20
Polecam Słownik wyrazów obcych.
2
Raz dwa trzy - czytasz Ty 2016-10-25 22:38
Co jedna, to mądrzejsza ... chcecie wyglądać na mądre i mające coś do powiedzenia, a wchodzicie na półgłówków. Jak się czyta, to śmiać się chce po prostu. Wielbicielki (od siedmiu boleści) PANA BUJNIUKA. A wyżej wymieniony Pan nawet nasrać by na Was nie chciał :D
A jeśli chodzi o szacunek, to co Szef daje od siebie, to to samo do niego wraca w podzięce. Tyle
9
MIŚ 2016-10-26 11:28
Nie jestem pracownikiem Cebi, ale to co wy wypisujecie,to świadczy o waszej głupocie. Na miejscu waszego kierownika ,oddałbym sprawę na Policję ,bo jest ochrona danych osobowych,a wy bezmózgowce o tym zapominacie .
3
Forum 2016-10-28 22:27
i nastała cisza ... :D
6
kolo 2016-11-13 16:40
Praca w tym zakładzie nie należy do skomplikowanych - jeśli ktoś nie potrafi pracować i ciężko przyswaja to co się do niego się mówi (a ostatnio sporo takich osób się tam przewija, niektóre osoby ewidentnie nie myślą) to będzie narzekał w opiniach, że go zwolnili, że pilnują, poganiają itp. Zarobki owszem szału nie robią ale też wymagania nie są zbyt duże - myśleć i robić to co do ciebie należy.
5
jana 2016-11-15 13:39
Masz racje ,praca w Cebi to pikuś do innych zakładów produkcyjnych,narzekacie na kierownika ,liderów ,gdyby jako nowy pracownik miała mierzony czas raz w tygodniu stoperem ,i cały czas słyszała szybciej ,szybciej, wydajeci się ,że robisz szybko a okazuje się że to połowa tego co masz zrobić. . Może przestańcie narzekac i doceńcie to .
6
fgfhhfx 2016-11-21 15:33
zwolniłam się z tego zakładu i to była najlepsza decyzja w moim życiu! NIE POLECAM! DNO!!!! JAK SZUKASZ PRACY TO NIE W CEBI!
3
osama bin laden 2016-11-29 17:24
nie wierze w to co czytam bo przerobiłam tyle zakładów pracy i jeszcze sie nie spotkałam z czyms takim zeby ktos nademna stał ze stoperem więc albo ktos tu ma bujną wyobraznie albo mu sie pomylily kraje z pakistanem gdzie byc moze stał jakis członek z oraganizacji Al-kaida i mierzył czas stoperem przy wyrobie nabojów bo nie wyrabiali z amunicją przy wojenkach haha.Tak więc wypowiedz osobnika jana jest troche nie typowa bo wywnioskowac mozna że w firmie o której wsponiała jana są łamane wszelkie prawa pracownika a jest po calosci naduzywana pozycja osobnika którego mozna uznac za tyrana.Pozdrawiam grupa ta-thir
2
jana 2016-11-30 15:41
Zakład znajduje się w Będzinie
loki 2016-12-11 18:51
Ciebie chyba nie wybrał :D
1
jana 2017-01-03 19:24
CEL UŚWIĘCA ŚRODKI. KONSEKWENCJĘ TRZEBA PONIEŚĆ
123 2017-01-24 02:59
jestescie niewolnicami to przykre zastrajkujcie a dostaniecie podwyzki pracy teraz jest duzo odwagi kobiety
7
32 2017-02-07 23:28
NIEROBY DAMY Z BIURA DO ROBOTY NORMA I MIN KRAJOWA A TY DYREKTORKU UMIESZ CHOCBY WYKONAC DOWOLNA CZYNNOSC NA PRODUKCJI I PRZEZYC HIPOKRYTO ZA 1400 ZETA O TAKE POLSKE WALCZYŁA SOLIDARNOSC
4
Były pracownik 2017-02-15 18:04
Cieszę się że mnie już tam nie ma,połowa tych komentarzy to prawda.Jedni zapier...ją a inni machają nogami i co chwilę latają na fajkę ale liderzy czepiają sie tych co pracują a nie obiboków!!!
9
Madzia 2017-02-18 21:05
pracowałam tam i zgadzam się z Tobą w 100 % !!! Zwolniłam się stamtąd w piz***u i jestem z tego szczesliwa. Większość osób się stamtąd zwalnia , nie dziwie się dlaczeo !! ;D Zakład to jedna wielka porażka !!! Nie polecam!!!
3
kleks 2017-02-19 14:33
tylko ciekawe czemu ta większosc która sie zwalnia prędzej czy pozniej wraca z podkulonym ogonem,owszem zarobki są marne ale jak tylko chcesz i masz chęci do pracy te 2000 miesięcznie spokojnie wyjdziesz
1
321 2017-02-20 12:38
wyjdziesz 1450 złotych
2
kleks 2017-02-20 17:31
co ty za głupoty gadasz haha owszem 1450 wyjdziesz jak jestes leniem i będziesz liczyła tylko na zwykłą standardową najniższą krajową a wystarczy że poświęcisz troche swojego wolnego czasu i zarobisz pare dodatkowych groszy,a za weekendy wcale tak mało niema
3
Ala 2017-02-20 20:17
Masz rację ,pracowałam z ludzmi z Cebi w innych zakładach i zwolnili się , żeby tam wrócić. Macie spoko Kierowników, a co do zarobków ,to wszędzie jest tak samo tylko nadgodzinami można dorobić.
4
Cebi 2017-02-27 23:02
Chęci do pracy?
Żeby wyjść 2 tysiące trzeba zapylać do roboty 4 dodatkowe dni! Oczywiście mówię o pracownikach zatrudnionych przez Gi group i Adecco.
Bo pracownicy tacy nie mają rarytasów typu niedziela płatna 150% ... Więc w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] se wsadźcie takie nadgodziny. Niech chodzą Ci co mają płatne tak , jak kodeks pracy nakazał, albo Ci którym taki układ odpowiada.

Jeszcze zapytam co z rodziną?
Kobiety mają swoje życie prywatne... Dzieci mniejsze, większe.
Więc proszę nie gadaj mi tu o lenistwie, bo zajeżdża dnem i mułem.
11
Iwona 2017-03-30 09:57
A jakie benefity i możliwości rozwoju oferuje Cebi Poland? Chętnie dowiemy się więcej o Waszych doświadczeniach z pracy w firmie.
Karteczka 2017-03-31 10:52
Kobieto czy ty wiesz co Ty piszesz? Myślisz że jesteś anonimowa w necie i nikt Cię nie może namierzyć ? mylisz się nawet w necie nie jesteś anonimowa...O jakim Ty molestowaniu mówisz kobieto? puknij się w głowę bo gdyby ktoś Cię namierzył po IP to idziesz pod paragraf za takie bzdury i oczernianie kogoś bez żadnych podstaw... Praca nie jest zła, trzeba chcieć pracować, liderzy jak liderzy ich ciśnie góra, oni cisną nas taka praca jak wszędzie. Zarobki może nie są super ale jeśli komuś zależy i chce pracować to będzie pracował. Nie słuchajcie pajaców bo żadnego molestowania nie ma. Jak komuś źle to proste zmień pracę, tylko nie wracaj później jak bumerang, bo znam w firmie Cebi multum osób którzy tak głupio gadali a później wrócili z podkulonym ogonem i siedzą dalej....
1
ktos 2017-03-31 15:27
odpowiadam na odpowiedz Cebi nie oferuje żadnych benefitów ani żadnej mozliwosci rozwoju.
1
123 2017-06-02 11:41
ten ceic z ochrony ma 120 zeta netto za dniówke a wy 1400 za miech wstyd zachodni zakład a 300 euro na miesiac a solidarnosc na zakładzie v
12345 2017-06-02 17:41
ten cieć z ochrony ma 6zł na godz więc o czym ty piszesz
Ewelina 2017-06-10 15:49
Nawet jeśli tyle by miał, to co z tego? Niech ma.. a Ty nie zaglądaj w czyjąś kieszeń. Nie pasuje Ci wynagrodzenie proponowane przez zakład, szukaj gdzie indziej, pochwal się swoimi kwalifikacjami w CV to na pewno zaproponują Ci coś na Twoim poziomie ;)
Zazdrość ludzka nie zna granic...
2
Iwona 2017-06-12 11:00
@Ewelina a Ty jesteś pracownikiem Cebi Poland? Chętnie dowiemy się jak oceniasz firmę jako pracodawcę. Jakie są według Ciebie więcej na temat tego jakie są plusy pracy właśnie w tej firmie. Dodatkowe informacje będą cenne dla osób, które trafiły na ten wątek szukając informacji na temat firmy jako potencjalnego miejsca pracy.
Ewelina 2017-06-12 14:59
Dużo osób narzeka na wynagrodzenie... Ale niech ktoś mi powie, gdzie można zarobić więcej przy wykonywaniu tak łatwej pracy ?
Zakłady, które proponują wynagrodzenia powyżej 2 tys na rękę dają stawkę adekwatną do wykonywanej pracy, czytaj zapieprz !!!
A w Cebi w ostateczności okazuje sie, że grono ludzi nie potrafi wykonywać nawet tak łatwej przydzielonej im roboty... Ale oczekiwania ogromne.
Najlepiej chcialoby się leżeć i pachnieć ... i wypłaty 2,5 tys brać. Zejdźcie na ziemię.
2
HOPS - Mówię jak jest 2017-06-21 20:23
Domyślam się że Pani #Ewelina jest pracownikiem biurowym. Proszę mi wybaczyć, ale nigdy jeszcze nie spotkałam się z taką opinią od jakiegokolwiek pracownika pracującego już na hali. W sprawie "zakładów proponujących wynagrodzenia powyżej 2 tys" (odnosząc się do komentarza powyżej) myli się Pani...istnieją zakłady, w których człowiek zarobi za podobną pracę, jak w Cebi, te prawie 2,000pln na rękę + dodatki, nie byle jakie :) osobiście w takim pracowałam. Minusem był tylko dłuższy dojazd a co za tym idzie i ciężki powrót, (bo jak człowiek nie zdążył na powrotny autobus, to trzeba godzine czekać, ewentualnie jechać z przesiadkami) ale żeby zaraz "zapieprz"?
Nie, nie, nie, wydaje mi się, że teraz to mówi Pani o zakładzie na temat, którego tu się wszyscy wypowiadają. Już tłumaczę dlaczego...Normę by się chciało mieć, pracowników na nadgodzinach również, ale nikogo już wtedy nie interesuje, nic. I taką się też wtedy słyszy odpowiedź. Nikt nie weźmie pod uwagę, aby norma była zrobiona, że zależą od tego czynniki takie jak: awaria, czy przypadkiem nie siedzi na linii osoba nowa, szkoląca się. To już najmniejszego znaczenia nie ma, i tylko słyszy się "będzie norma?", albo na koniec pracy "czemu tak mało?" :D
Jeżeli w Cebi okazuje się, że grono ludzi jest niekompetentnych i nie radzi sobie z zadaniami do których został przydzielony, to czyja jest to wina? No chyba nie pracowników. To osoba, która odpowiada za te przyjęte osoby. Sami zostają tacy przyjmowani, a potem żale jakieś zostają wylewane w kierunku pracowników? Ogromne oczekiwania? Te oczekiwania pracowników nie są i nigdy nie będą tak ogromne jak pracodawcy, nie zgodzi się Pani? Pani #Ewelino?

Proszę nie zrozumieć mnie źle, nie jestem tu po to, aby stanąć do konfrontacji, ale po to aby wytknąć to czego ludzie nie widzą, a przynajmniej ta część, która nie robi już na linii, która nigdy tam nie pracowała, ORAZ tych, którzy nie chcą tego widzieć, bo i takie czasami odnoszę wrażenie, że wszyscy wszystko widzą, ale co dalej?. Rozejrzyjmy się nieco dalej niż tylko do czubka swojego nosa.
Proszę również się nie gniewać, nie złościć, nie przeklinać, nie tupać, bo nie wypisuję głupot, nie oczerniam nikogo, tylko mówię jak jest.

Człowiek jest tylko człowiekiem i narzekać zawsze będzie. Co do samej zazdrości...w tym przypadku tu nie chodzi o zazdrość, Pani sama nie wie o czym Pani mówi. Pani również nie byłaby zadowolona, gdyby pracodawca nie nagradzałby Pani dobrze z pracę jaką Pani wykonuje. A nie sądzę, żeby Pani praca była jakoś specjalnie cięższa od tej na hali, zwłaszcza gdy są upały, albo mrozy. Chodzi o zasady, o to jak się nawzajem traktujemy i wydaje mi się że chociażby sprawiedliwość w jakimś stopniu, no ale...Dobrze byłoby, aby ktoś w końcu zrobił tak, aby było lepiej dla jednej strony (czyt. pracodawcy), jak i dla drugiej (czyt. pracowników).

NIE WAŻNE!

Opinia powinna być o Cebi Poland w Sosnowcu, dlatego też już się za to zabieram.

Cebi Poland hmmmmm, praca jak każda inna, ma swoje zalety i wady (wszyscy doskonale wiemy, że wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma). Żeby może nie zrażać ludzi od razu od pracy w tym zakładzie, zacznę od tej lepszej strony, a mianowicie:

- ludzie...pozytywni, wspaniale się z Nimi pracuje (a przynajmniej z tymi z którymi ja mam taką przyjemność), wiadomo, każdy z Nas ma te lepsze, czasami gorsze dni. Nie da się ukryć również i plotek, ploteczek, które są powszechne nie tylko w pracy. Można również z kimś "drzeć koty", ale jak się tylko jedna taka znajdzie (pracownica) to da się wytrzymać,

- praca rzeczywiście lekka, możliwość na niektórych stanowiskach i siedzenia i stania. Oczywiście są i takie stanowiska na których jest całkiem niezły zapierdziel a na dodatek doskwierający w tym gorąc nie pomaga,

- można się ze wszystkim dogadać. Ludzie idą na rękę, ale nie wykorzystuj tego nagminnie, nikt nie jest głupi i szybko idzie się połapać kiedy ktoś zaczyna kombinować,

- liderzy, liniowe, bez problemu i z Nimi się pracuje, bo można i się pośmiać/pożartować i być poważnym w wielu sprawach. Wszystko ma swoją granicę, warto jej nie przekraczać, bo po co potem mieć z tego powodu jakieś nieprzyjemności i my i liderzy/liniowe,

- bezproblemowy dojazd do pracy środkami transportu publicznego,

- firma wyposaża pracownika w mydełka, pasty php, ręczniczek, koszulki, kubeczek, pudełeczko (w którym można trzymać swoje jakieś drobiazgi, gdy nie chcemy zostawiać czegoś w szafce w szatni), buty, polar, na początku zamiast koszulki to jest to fartuszek,

- grunt to się nie zrażać do pracy, przyjść z zapałem, pełnym wigoru i uśmiechem na twarzy zacząć ten dzień, aby tak samo się zakończył jak zaczął,

Chciałam nieco więcej się rozpisać pozytywnie, ale zawiodłam...

UWAGA!!! Teraz ta
1
HOPS - Mówię jak jest cz.2 2017-06-21 20:25
UWAGA!!! Teraz ta mniej milsza część :(

- uderzający gorąc latem, mroźne zimy. Termometr pokazuje temperaturę ponad 30 stopni Celsjusza, tak jest, proszę się ze mną nie sprzeczać przypadkiem, bo zacznę robić zdjęcia :) Co prawda są do dyspozycji duże wiatraki, aczkolwiek ich ilość jest ograniczona, potem wygląda to tak, jedne mają, drugie nie. Dziewczyny sięgają po bardziej radykalne już środki i zaczynają moczyć całe koszulki, ewentualnie opryskują się wodą, bo jest tak gorąco. Ranne, oraz nocne zmiany człowiek przeżyje, ale popołudnia w takie dni są katastrofą. Jak za zimno też źle, no przecież człowiek musi ponarzekać no :) Gdy przychodzą mrozy, niestety ale nie da się pracować bez odzieży wierzchniej, ręcę również zamarzają. Dobrze, że w baniakach gorąca woda jest to zawsze można sobie ogrzać o ciepły kubek gorącej herbatki/kawki czy nawet zupki, albo wybrać się do toalety i przepłukać ręcę w gorącej wodzie w umywalce. Są zainstalowane grzejniki na hali, natomiast nie wiem na jakiej zasadzie je włączają, bo raz chodzą a raz nie.

- zarobki...no oczywiście musi być coś na ich temat. Jest tu (jak dla mnie przynajmniej), wielka niesprawiedliwość co do wynagrodzenia. Nie wiem tylko ile Panie sprzątające otrzymują, natomiast tzw. ochrona pracująca tam i liderzy nie mają co narzekać. Liniowe również kokosów nie zarabiają. A zatem i pracownicy i liniowe są poszkodowane. 12pln za godzinę...widziałam ofertę z Adecco i praca "Sprzątaczka" miała 14pln, no to chyba jest coś nie tak? A specjalnie ciężką pracą sprzątanie nie jest, no chyba, że nikt nigdy w życiu ze sprzątaniem nie miał doczynienia, to odpierdzieli niezłą manianę.

Właściwie to, może i stawka nie jest zła...może to ja przesadzam (jakimś cudem nie tylko ja), ale umówmy się gdyby były dodatki i premie, wyglądałoby to zupełnie inaczej :) Większy dodatek za noc, dodatek za to, że wynajdziemy braki (a nie za to że ich nie zrobimy), premia, chociażby ta minimalna...

Chęci do pracy są, tylko motywacji brakuje, a jestem święcie przekonana, że gdyby taka premia od normy ładna się pojawiła, to z wydajnością nie byłoby najmniejszego problemu. No chyba, że tak jak już wcześniej wspomniałam pojawi się awaria, osoba szkoląca na jednym ze stanowisk, no to już wtedy siłą rzeczy nic się nie zrobi.

Przykro mi stwierdzić, ale jeszcze, gdy pracował człowiek na te 3 zmiany i poszedł na nadgodziny, całkiem nieźle wtedy wyszedł, ale kiedy podejmuję się pracę na 4-brygady, już tak pięknie nie jest...nadgodziny ciężko zrobić bo schodzisz z dniówki i okazuje się, że jeżeli chcesz przyjść to, albo zaraz na drugi dzień wcześnie (np. dzisiaj pracujesz na popołudnie - kończysz o 22:00, a potrzebują na nadgodziny na rano na następny dzień - zaczynasz o 6:00), albo w tym samym dniu, ale na późniejszą zmianę (pracujesz na rano - kończysz o 14, potrzebują na noc na 22:00). No i co człowiek ma zrobić, jak licha wypłata? Zaraz pewnie pojawią się komentarze na ten temat (już sobie to wyobrażam), ale tak właśnie jest...
ACZKOLWIEK MAM DOSKONAŁE ROZWIĄZANIA!!!
1. Czemu by nie zlikwidować 4 brygad i nie wrócić na 3 zmiany? 3 brygady zostają, z 4-tej ludzi rozrzucamy po 3 zmianach i znika Nam takim sposobem problem z ludżmi. Czemu tak bardzo zależy pracodawcy na 4-ech brygadach? Ludzie i tak i tak kombinują, przenoszą się, przynoszą dokumenty do podpisu do Dyrektora, aby przejść na 3 zmiany, ale i tak przychodzą na nadgodziny w weekendy, gdzie normalnie na 4-brygadach by pracowali. O co tu chodzi? O pieniążki, właśnie te cwaniary zarobią na weekendzie, a dziewczyny zapierdzielające w wekeendy, na dodatek w święto, które wypada w niedziele to nie, przychodzą za nic.
2. Większe wynagrodzenie, dodatkowo premia i jakieś lepsze dodatki.

Wydaje mi się, że jedno jak i drugie rozwiązanie nie jest głupie, ale co pracodawca o tym myśli? Które by wybrał? Czy na dzień dobry by odrzucił jedno i drugie?

- brak ludzi...ciągła rotacja ludzi, jest nieznośna. Nieprzyjemnie się pracuje, ale co zrobić, nie staniesz nad głową pracownika nowego i nie zaczniesz się na niego w pierwszy dzień wydzierać, żeby szybciej pracował.
Ja chciałam tylko zwrócić uwagę, że jeżeli pracodawca, nie byłby obojętny na pracowników, tych którzy już pracowali tyle czasu, nie byle jak, no i oczywiście norma była, to by nie uciekali z zakładu, a co za tym idzie, nie byłoby takiego problemu z ludźmi i nikt by nie narzekał. A tak, to przyjmuje się byle kogo, byle szybko i aby załatać dziurę w której brakuje tej pary rąk. Tak jest, teraz to trzymają się rękoma i nogami wszystkiego czego popadnie i dlatego daje się umowy pracownikom, po to by przypadkiem nie zwiali, bo jest ciężko.
Rzeczywiście, są ludzie którzy wracają, ale gdybyśmy spojrzeli na część, która się jednak zwolniła, a te parę osób co wróciły, no to chyba porównania nie ma...a tak...nic tylko szkolenie nowych osób, które popracują
1
HOPS - Mówię jak jest cz.3 2017-06-21 20:26
Rzeczywiście, są ludzie którzy wracają, ale gdybyśmy spojrzeli na część, która się jednak zwolniła, a te parę osób co wróciły, no to chyba porównania nie ma...a tak...nic tylko szkolenie nowych osób, które popracują parę dni (niektóre nawet nie jeden dzień), i po paru dniach przychodzą nowe i na nowo szkolenie. To jest strasznie męczące, nie tylko dla osób szkolących je, ale i dla pracowników, tych zwykłych szaraczków, buraczków, dzięki którym "góra" zarabia, zarabia pieniądze i to nie małe.
Chyba nie sposób się dziwić, że pojawiają się braki. Nikt nie jest idealny, nawet stały pracownik zrobi "byk", ale zdecydowanie jest to mniejsza ilość.
Poza tym, należy zwrócić uwagę (odnosząc się do ludzi powracających), że są to ludzie, którym nie zależy specjalnie na zarobkach, pomarudzić, pomarudzą, ale przychodzą po to aby mieć na ten przysłowiowy wacik, aby dorobić do emeryturki, ewentualnie po to bo im się nudzi w domu. Tak, takie osoby istnieją i przychodzą sobie poplotkować.

Chciałabym również dodać dzisiejszy problem z ludźmi, którzy podejmują pracę. Matko boska, weźcie wy się w garść, jeżeli przychodzisz i już chcesz pracować to przynajmniej poudawaj, że się starasz. Gdy tak siedzę, pracując, i zerkam od czasu do czasu na nowe kobiety/dziewczyny to mi ręcę opadają. Ta nie będzie tam pracować, bo tu się jej pracuje lepiej (chociaż pracowała tam dopiero 5 dni a efektu żadnego nie widać), ta nie będzie nigdzie chodzić, nic donosić i się obraża (jakieś wielmożne Panie), ta tam nie pójdzie bo ma uczulenie, ale nie ważne że na stanowisku na którym tak bardzo chce pracować jest większe prawdopodobieństwo, że te uczulenie się pojawi, ta zaś zaraz płacze, bo koleżanka tylko się zapytała "co się dzieję?", tylko w celu wyjaśniającym, bo dawała sobie radę a nagle teraz jakimś cudem idzie gorzej. Nikt się nie znęca nad pracownikami, a nawet jeśli byłyby tego jakieś oznaki, to za przeproszeniem, każda ma "gębę" i może się odezwać, nie bać się!

Proszę uważać, na to co się mówi i do kogo się mówi, bo nigdy nic nie wiadomo :) Grono zaufany ludzi jest bardzo wąskie, czasami jak to będzie jedna osoba to już jest sukces. Nie pogarszajmy sytuacji komuś, albo sobie bardziej, a praca na prawdę będzie przyjemniejsza.

Firma się rozwija. Rozwija się bo to widać siłą rzeczy, rozbudowywuje się, i ja się ogromnie z tego cieszę, i życzę jak najlepiej zakładowi Cebi Poland, tylko czy nie można byłoby ułatwić sobie na wzajem jakoś życia? Tak, aby żadna ze stron nie była poszkodowana?

PODSUMOWUJĄC!

W Cebi Poland w Sosnowcu, da się pracować. Można zarobić, biorąc pod uwagę nadgodziny oczywiście, a co za tym idzie, nie przeszkadza Ci, że większość czasu spędzasz w pracy. Jeżeli nie przeszkadza Ci :
- łatwa praca (poza starą halą, w której jest gorąco i zapierdziel na zbiornikach),
- dobry dojazd,
- fajna atmosfera,
- najmniejsza krajowa (chyba że coś się zmieni),
- możliwość nadgodzin,
- upały latem, ochłodzenie zimą (głównie nowa hala tj. MOTO, siłowniki, RD),

wtedy z przyjemnością zapraszam do Cebi Poland w Sosnowcu
BO TA PRACA JEST WŁAŚNIE DLA CIEBIE :)

Bardzo dziękuję za to że poświęciliście czas na to żeby przeczytać/ przemyśleć/ zapomnieć o tym co tu wypisane zostało, no nie ważne w każdym bądź razie dotrwaliście do końca bądź nie.

Bardzo serdecznie przepraszam, jeżeli kogokolwiek uraziłam, nie było to moim zamiarem, a przynajmniej nie celowym, natomiast starałam się tak, aby do tego nie doszło.
6
Zostaw swoją opinię o Cebi Poland - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cebi Poland