brak logo

Cebi Poland

Sosnowiec

Opinie o Cebi Poland

karola... 2016-07-08 15:11:23
Liderka jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku tylko wiecej empatii i usmiechu by się przydało. Nikt nie wymaga że będzie się z wszystkimi przyjaznila bo przychodzimy do pracy paracowac a nie leżeć a Pan kierownik D... To jak poganiacz się zachowuje tylko bata mu brakuje.Co koszulka robi z normalnych ludzi bo tacy byli....nie pamieta wół jak cielęciem był........ no cóż życie lepiej nie będzie
2
Pracownik biurowy 2016-07-13 18:45:17
A ile obstawiasz?
pracownik biurorwy 2016-07-13 21:34:19
Jestes optymista.. a co wstepujesz w szeregi pracownikow biurowych ? To pochwal sie ile Ci zaproponowali ??
sister 2016-07-27 20:47:51
Praca do skomplikowanych nie należy. Można szybko wszystkiego się nauczyć trzeba tylko chcieć.
Co do atmosfery to jak zawsze miedzy ludźmi raz lepiej raz gorzej.Nie da wszystkim się dogodzić a większość zapomina po co tam przychodzi.
Mi osobiście osoby zarządzające niejednokrotnie pomagały w wielu problemach ale z obserwacji widzę że co poniektóre osoby pozjadały wszystkie rozumy i kombinują , wiedzą najlepiej a potem się dziwią że problemy, selekcje ,awantury...
Jedyne zastrzeżenie długi czas oczekiwania na jakieś ostateczne postanowienia.
Anita 2016-08-01 17:25:50
Praca nie jest zła pod warunkiem że traficie na dobrego lidera. Pan Michał K oraz Daniel B mają problem, że ludzie wychodzą do łazienki... Jak by to zbrodnia była jakaś. Łukasz G też nie jest lepszy. Potrafi pozbyć się dobrych pracowników a osoby które nawet nie potrafią myśleć samodzielnie pracują nadal. Bardzo lubi jak mu się kobiety podlizują. Umiesz się podlizywać to u Łukasza zawsze będziesz miała lepiej. Większość pracowników jest ok. Szkoda tylko że pan kierownik nie widzi co robią liderzy. Nóż się w kieszeni otwiera.
4
Pracownica 2016-08-21 21:31:47
praca przez agencje - o umowach moga myslec tylko mlodzi ktorzy maja silnik elektryczny w tylku . trzeba zap..... lać , znosic coraz to glupsze pomysly i coraz glupsze rozwiazania kierownicze za jedyne 1350zl premie to mit bo jezeli jedna osoba cos zawali to caly dzial nie ma premi (chociaz to zadna tragedia bo to az 70zl HAHAHA !)--- w zadnym innym zakladzie nie ma takiej patologi . chcesz nadgodziny i jestes ogarniety ? - chwileczke pierwsi sa koledzi liderow , todzina , znajomosci . jezeli sie nie lapiesz to o nadgodziny w wekendd bedzie ciezko . wszyscy to widza . zaklad rozwija sie 15 lat i marnowanie pracownikow opanowal do perfekcji - odeszlo wielu bardzo dobrych pracownikow. szkolenia pracownikow to mit . szkoda gadac zalosny zaklad .
5
nnnnn 2016-09-22 21:14:00
najmniejsza krajowa nawet pod cebi bagno italiano dla polek i po co tam jest zwiazek
1
123 2016-09-22 21:20:38
zbiorniki
ali 2016-09-22 21:30:19
dno i jeszcze raz dno płacowe
jana 2016-09-23 14:15:30
Chociaż już nie pracuje nadal uważam że Marzenka jest najlepszą liderką ,ja się o tym przekonałam ,czasami pomyśl dwa razy zanim kogoś ocenisz.
mmmmmm 2016-09-26 17:07:47
Iron Masz kogoś konkretnego na myśli????
jana 2016-09-26 21:08:38
Zostaniesz doceniony a w jednej chwili skreślony.
miła 2016-09-29 18:41:38
tak zgadzam się, ale zapomniałaś o sprzątaniu tak się boi wielce kierowniczka Bujniuka że lata codziennie z odkurzaczem parodia ,ten Danielek też jest udany za robotę by się wzioł a nie łazi z tym kajecikiem i porządkami się zajmuje i szpiegowaniem niedługo to będzie testy białej rękawiczki robił pomylił chyba firmy lepiej by się może sprawdził w firmie sprzątającej pajac jeden.
3
miła 2016-09-29 18:48:19
Danielku , zmień prace bo w cebi się marnujesz kierownik sprzątania to twoje powołanie
2
JAAAAAAAAAAAA 2016-09-29 18:55:53
ŁUKASZ ZWANY BIAŁY BRZYDAL,ZA TEN TO MA TUPET TEŻ W DUPIE SIĘ PO PRZEWRACAŁO TEŻ ROBOTĄ BY SIĘ ZAJOŁ A NIE Z LASKI BAJEROWAĆ I WYBIERAĆ KTÓRA MA PRACOWAĆ .
3
my 2016-09-29 18:59:00
masz rację
my 2016-09-29 19:02:06
do kompletu odzieży roboczej niech jeszcze dołożą pampersy debile jedne
2
qwerty 2016-09-29 19:09:45
Uwielbiam ten serwis
JAAAAAAAAAAAA 2016-09-29 19:15:12
pani lider Baltera ta to ma zryty beret dopiero ludzi faworyzuje lista lizodupów przybywa że biedaczka już nie wie kogo wybrać ,a lizodupy które osiągneły swój cel śmieją się z niej i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obrabiają jaka jest walnięta ,OBUĆ SIĘ KOBITO.
1
melka 2016-09-29 20:04:16
Tylko jakby nie było Daniela .tobyście robiły co chciały,liniowym w tyłek wchodzicie i ''psiapsiółki'' wielkie udajecie,a kierownik powinien wprowadzić 5s,jak w każdym zakładzie produkcyjnym. Każdy na Jego miejscu robiłby to samo ,tylko tam oprócz Daniela nikt się nie nadaje na kierownika.
1
melka 2016-09-29 20:21:17
Oczywiśćie z całym szacunkiem dla kier. D St. chodzi mi o nową Halę.
1
nika 2016-09-30 12:57:07
Zawsze uważałam że Daniel Bujniuk ma charakter i nikt oprócz niego nie potrafi tam
zapanować nad wrednymi żmijami co podkłada ''ci świnie'' a potem udają święte.
tak trzymaj kierowniku












1
melka 2016-09-30 13:32:31
Mam nadzieje ,że dobrze zrozumieliście . Na nowej Hali jest Daniel B. Kierownikiem ,który nadaje się jak nikt inny na to stanowisko. Tak narzekacie, to,co tam jeszcze robicie,zwolnij się
1
jana 2016-10-03 16:46:55
Jak się nie ma co się lubi ,to się lubi co się ma
zaqwsx 2016-10-14 07:12:45
wyzyskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk a nowej budzie zimnooooooooooooooooooooooo
mferihfnevik 2016-10-14 20:11:14
Zacznijmy od tgeo umowy nie dostaniesz nawet jezeli umiesz dużo więcej od niektórych ktorzy pracują już po 10 lat to cie jeszcze zjebią bo robisz za dużo...a dlaczego?jestes za dobry?za młody?Umowe owszem dostaniesz ale jezeli masz ponad 40 lat albo masz pochytane inaczej mozesz sobie poczekac 4 lata.Pozdrowienia dla Dorotki z Valeo która prakrtycznie n ie potrafi nic usiądz na tranfer bo ja na coulada pojde i zrobie ci nawet ponad norme i dla Lucynki z Moto baba stara niemota rusza sie jak slimak ale umowe ma bo?no własnie bo nic nie umie i jest stara .Jaka w tym logika?Żadna
Żenadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
huyt@wp.pl 2016-10-14 20:11:36
Zacznijmy od tgeo umowy nie dostaniesz nawet jezeli umiesz dużo więcej od niektórych ktorzy pracują już po 10 lat to cie jeszcze zjebią bo robisz za dużo...a dlaczego?jestes za dobry?za młody?Umowe owszem dostaniesz ale jezeli masz ponad 40 lat albo masz pochytane inaczej mozesz sobie poczekac 4 lata.Pozdrowienia dla Dorotki z Valeo która prakrtycznie n ie potrafi nic usiądz na tranfer bo ja na coulada pojde i zrobie ci nawet ponad norme i dla Lucynki z Moto baba stara niemota rusza sie jak slimak ale umowe ma bo?no własnie bo nic nie umie i jest stara .Jaka w tym logika?Żadna
Żenadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bnikaa@wp.pl 2016-10-14 21:56:50
Pracowałaś na valeo od poczatku umiałaś już wszystko to io nic teraz potrzebuja cię na RD idz i rób im normy których one n ie chcą robić bom im sie niechce ale premi nie dostaniesz bo jestes RD chociaz norme zrobisz dwukrotną.Nikogo nie obchodzi to źr ne Valeo pracowalo ci sie najlepiej......
jaaaaaa 2016-10-15 23:00:36
Jaka płaca taka praca.....
Cebi 2016-10-18 15:01:42
Ciągle tylko jakieś zakazy.. tego nie wolno, tamtego nie wolno. Kule u nogi powinni nam zamontować , żeby nie odchodzic od stanowiska pracy i normę robic.. a na du.pe ewentualnie Pampers jakby się komuś zachciało sr.ac albo szcz.ac !!!
Kierownictwo powinno zająć się tymi sprawami, gdzie faktycznie jest problem, a nie pierdołami.
Nas pracowników fizycznych uważają za totalne bezmózgowce, które nie mają prawa głosu.
Jak potrzebują żeby przyjść na weekend, to wiedza do kogo się zwrócić, albo przymuszaja sila, ale jak my coś potrzebujemy to nieee, bo po co!!!
Kierownicy nie słuchają , co mają do powiedzenia pracownicy - my jesteśmy niższa półka, ci gorsi. Tam się słucha tylko liderów, a liderzy pociskają kity wszelakiego typu i mydlą oczy.
PANIE KIEROWNIKU , PROPONUJĘ ANONIMOWE ANKIETY DOTYCZĄCE ZACHOWAŃ LIDERÓW W STOSUNKU DO PRACOWNIKOW...
Sucha nitka nie pozostanie. bardzo dużo by się Pan dowiedział, bo oni wcale tacy sprawiedliwi nie są, brakuje im odpowiedniej kultury do czlowieka, której wymaga od nich stanowisko !!! A jak sobie nie potrafią poradzić z emocjami, to na jogę niech się zapiszą - wycisza i uspokaja.
Konsekwencje zachowań powinny być wyciągane od WSZYSTKICH !!!

Praca sama w sobie ciężka nie jest, ale wykańcza psychicznie...
5
Zii 2016-10-22 00:06:46
Najwyraźniej nie byłaś dobrym pracownikiem skoro już nie pracujesz w tym zakładzie gdzie wystarczy tylko myśleć co się robi.
1
Zii 2016-10-22 00:10:24
Najwyraźniej nie byłaś dobrym pracownikiem skoro już nie pracujesz w tym zakładzie gdzie wystarczy tylko myśleć co się robi. Ale to chyba ci ciężko idzie :)
2
K.K 2016-10-22 02:12:31
Słownik sobie kup
2
Raz dwa trzy - czytasz Ty 2016-10-22 09:57:35
Powiem Wam sekret jak dostać awans :
Nie musicie mieć skończonej szkoły średniej,
Możecie mieć brak sprytu manualnego - co za tym idzie - nie wyrabianie normy na żadnym stanowisku,
Ale za to macie wielką, rozdartą mordę i NAJWAŻNIEJSZE ! kogoś z rodziny na stanowisku :D awans gwarantowany.
Potem można do woli gnębić pracowników, za to czego samemu się nie potrafiło.
Serdeczne pozdrowienia
4
K.K 2016-10-23 00:23:31
Pan ( usunięte przez administratora )nie jest kierownikiem:)
1
jaaaaaa 2016-10-23 05:16:27
tylko poganiaczem....:-)
1
nika 2016-10-24 14:26:05
Zaktualizuj dane. Szanuj Szefa swego, możesz mieć gorszego!!
1
nika 2016-10-24 14:35:00
Dla ciebie Pan Bujniuk. Nie pasuje ,żyjemy w wolnym kraju,
1
melka 2016-10-24 20:17:40
Ty Kobieto tylko narzekarz, ciągle nygujesz kierownika D.Bujniuka,a może masz problem z samooceną i chcesz podnieść swoją wartość. Idż do Psychologa albo się zwolnij i zrób miejsce , tym co chcą tam pracować. Może powiedz prosto w oczy o co ci chodzi,a nie wypisuj na Forum.
1
IQ 2016-10-25 08:53:29
"nygujesz" ... a cóż to za nowość w języku polskim???
Zamiast siedzieć na forum i stać murem za kierownikiem, zrobiłabys sobie sesje ze słownikiem ortograficznym.
Nauka czyni mistrza ;)
1
IQ 2016-10-25 08:57:34
i ze słownikiem języka polskiego rzecz jasna.
nika 2016-10-25 09:20:48
Polecam Słownik wyrazów obcych.
Raz dwa trzy - czytasz Ty 2016-10-25 22:38:21
Co jedna, to mądrzejsza ... chcecie wyglądać na mądre i mające coś do powiedzenia, a wchodzicie na półgłówków. Jak się czyta, to śmiać się chce po prostu. Wielbicielki (od siedmiu boleści) PANA BUJNIUKA. A wyżej wymieniony Pan nawet nasrać by na Was nie chciał :D
A jeśli chodzi o szacunek, to co Szef daje od siebie, to to samo do niego wraca w podzięce. Tyle
5
MIŚ 2016-10-26 11:28:02
Nie jestem pracownikiem Cebi, ale to co wy wypisujecie,to świadczy o waszej głupocie. Na miejscu waszego kierownika ,oddałbym sprawę na Policję ,bo jest ochrona danych osobowych,a wy bezmózgowce o tym zapominacie .
1
Forum 2016-10-28 22:27:35
i nastała cisza ... :D
6
kolo 2016-11-13 16:40:25
Praca w tym zakładzie nie należy do skomplikowanych - jeśli ktoś nie potrafi pracować i ciężko przyswaja to co się do niego się mówi (a ostatnio sporo takich osób się tam przewija, niektóre osoby ewidentnie nie myślą) to będzie narzekał w opiniach, że go zwolnili, że pilnują, poganiają itp. Zarobki owszem szału nie robią ale też wymagania nie są zbyt duże - myśleć i robić to co do ciebie należy.
1
jana 2016-11-15 13:39:35
Masz racje ,praca w Cebi to pikuś do innych zakładów produkcyjnych,narzekacie na kierownika ,liderów ,gdyby jako nowy pracownik miała mierzony czas raz w tygodniu stoperem ,i cały czas słyszała szybciej ,szybciej, wydajeci się ,że robisz szybko a okazuje się że to połowa tego co masz zrobić. . Może przestańcie narzekac i doceńcie to .
4
fgfhhfx 2016-11-21 15:33:49
zwolniłam się z tego zakładu i to była najlepsza decyzja w moim życiu! NIE POLECAM! DNO!!!! JAK SZUKASZ PRACY TO NIE W CEBI!
1
osama bin laden 2016-11-29 17:24:55
nie wierze w to co czytam bo przerobiłam tyle zakładów pracy i jeszcze sie nie spotkałam z czyms takim zeby ktos nademna stał ze stoperem więc albo ktos tu ma bujną wyobraznie albo mu sie pomylily kraje z pakistanem gdzie byc moze stał jakis członek z oraganizacji Al-kaida i mierzył czas stoperem przy wyrobie nabojów bo nie wyrabiali z amunicją przy wojenkach haha.Tak więc wypowiedz osobnika jana jest troche nie typowa bo wywnioskowac mozna że w firmie o której wsponiała jana są łamane wszelkie prawa pracownika a jest po calosci naduzywana pozycja osobnika którego mozna uznac za tyrana.Pozdrawiam grupa ta-thir
1
jana 2016-11-30 15:41:59
Zakład znajduje się w Będzinie
Zostaw swoją opinię o Cebi Poland - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cebi Poland