brak logo

Eurometal S.A.

Stalowa Wola

Opinie o Eurometal S.A.

jojo 2009-02-08 16:09
jedna z lepszych firm w naszym mieście
9
miroslaw 2009-09-02 17:07
brak możliwości rozwoju osobistego, nie ma się wpływu na decyję, sierdzi
2
pracownik 2009-11-06 06:35
Dziadostwo
3
mirek 2010-02-05 22:49
Właściciel jest osobą niesłowną, krętaczem radzę trzymać się z daleka
2
anatol 2010-03-05 12:37
Pracowałem tam 4 lata - szczerze odradzam
5
Last Man Standing 2010-03-28 13:01
W tej firmie czeka Cie tylko nagonka, zarobki szkoda pisac, atmosfera wisielcza a sproboj miec wlasne zdanie to lecisz.
2
gk 2010-05-12 21:20
Wszystkie opinie sa zgodne z prawdą. Czasem ludzie piszą bzdury, ale to wszystko to fakt.
1
aktualny 2010-12-26 11:09
Nie ma lekko ale gdzieś trzeba robić
Jarek S. 2013-06-08 12:20
anonim - 2013-05-26 16:38:17

Niby odradzacie, ale jak ktoś napisał, że pracował 4 lata, to chyba nie było mu tak źle. Pracował ktoś jeszcze w Eurometal i napisze ile zarabiał? Dają może jakieś dodatki socjalne typu na okulary, bo korzystam tylko w pracy, a stare się zużyły?
Pracował zapewne bo nie miał innej możliwości. Myślisz, że dyrektor Eurom. który jeździ Dżaguarem nie musi pracować? Za gotówkę nie kupił i teraz też musi robić rzeczy które niekoniecznie mu się podobają.
robson 2013-12-04 19:59
NA poczatek dostaniesz3,5 tysiaca zlotych a puzniej juz od3,5 do nawet5,5tysiaca powodzenia
8
mlody 2014-07-04 17:38
Badziew i tyle.Hałas gorąc i syf na tej odlewni.Robisz jak osioł.Odradzam
2
anonim 2014-07-20 11:54
Bardzo dobrze mi sie tam pracuje pracuje juz 6 rok
5
MIR 2014-07-21 19:36
Super sie pracuje !
4
Mou 2014-12-01 20:49
Zapoznaliście się już z nową ofertą pracy firmy Eurometal S.A.? Akurat szukam pracy i wydaje się strzałem w dziesiątkę. Ktoś skomentuje sprawę? Opis stanowiska pracy Zarządzanie serwisem gwarancyjnym Odbiór techniczny maszyn u dostawców w Azji i w E...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5720727?keywords=&region=
2
robol 2015-04-06 23:06
3500 to chyba za dwa miesiące harówki..Tu nawet kierownik tyle nie zarobi.
1
robol 2015-04-28 21:09
Myślałem, że to firma z perspektywami na przyszłość. Rzekome możliwości rozwoju kończą się na samym początku. Później pozostaje tylko tyrać a co rusz słychać obietnice, tylko tyle ze na obietnicach się kończy. Ogółem nagonka i to za marne pieniądze o podwyżkach zapomnij!!!
1
pracownik 2015-05-07 22:33
Rozwój? O czym ty prawisz.Chyba że lubisz wchodzić w tyłek innym i kablować na kolegów to może
za pare lat zrobią cie jakimś liderem.
2
ktos 2015-05-14 19:14
ile zarabia się tam jako inżynier? mam mieć spotkanie i nie wiem czego się spodziewać.
1
Janek 2015-05-31 11:49
Jaki inż. ? po pierwsze
na jakie stanowisko to po drugie
ale nie nastawiaj sie na kokosy...
burton 2015-06-22 21:47
witam.pracowałem tam jako podwykonawca,a dokładnie w Bogumiłowie.zaoferowali mi 1700 zł w systemie.są ciężkie czasy,ale nie wiedziałem, że aż takie :).trzymajcie się z daleka od takiej firmy.banda oszustów i krętaczy.pan. J powiedział jasno i wyraznie.rejon Bogumiłowa to teren murzynów tu można zarobić max 1500 i ludzie zadowoleni ,a po drugie teren na którym znajduje się budynek nie PODLEGA opłat podatkowych (od gruntu rolnego),ale to sprawa władz z Kleszczowa(kolejnych oszustów :).teraz mam prace i zarabiam jako kierowca 3000 zł na ręke.majac rodzinę z dwójką dzieci wystarcza.w weekendy wszystkie w domu.i oczywiście potwierdzam wszytskie negatywne opinie kolegów!!!!!!!!!!!!pozdrawiam
3
Piter 2015-09-24 22:04
W tym sęk że to jest firma polaka jakby to była firma niemca to byś zarobił 2500.
Proste!
pracownik 2015-09-24 22:05
W tym sęk że to jest firma polaka jakby to była firma niemca to byś zarobił 2500.
Proste!
Ktoś 2015-10-23 00:03
Nie jest źle zarobki dobre niekturzy aż za duże jak na zdolności i doświadczenie zawodowe. 2500 do ręki i nie powiem że było to od razu bogumiłów
Anonim 2016-03-28 00:21
Ludzie zarządzający tą firmą to beznadziejne przypadki zsczynajac od prrzrsów kończąc na kierownikach.Nikt nieliczy się w ogóle z ludzmi tam pracującymi.Kierownicy pozwolili na to sby ludzie pracowali w Wielkanoc na trzy zmiany,żenada,takich powinno się karać włącznie z wielkimi prezesami.
2
Anonim 2016-03-28 00:24
Ludzie zarządzający tą firmą to beznadziejne przypadki zsczynajac od prrzrsów kończąc na kierownikach.Nikt nieliczy się w ogóle z ludzmi tam pracującymi.Kierownicy pozwolili na to sby ludzie pracowali w Wielkanoc na trzy zmiany,żenada,takich powinno się karać włącznie z wielkimi prezesami.
biały murzyn 2016-05-14 17:45
Polak wam nie da zarobić lepiej iść naprzeciwko do niemca przynajmniej moneta dobra i nikt ci nie gada że na twoje miejsce jest 10 chętnych.
3
bongo 2016-06-03 18:05
Co do pracy w Eurometalu w St Woli to praca nie jest zła , kierownictwo też w miare ok zależy od działu na jakim sie pracuje , na produkcji i odlewni jedni z lepszych kierowników , a na CNC i pakowni już nie za bardzo . Jedyny minus w tej pracy to taki że od 2007 roku nie było podwyżek . A zarabia sie jakieś 2300 na ręke(w systemie czterobrygadowym z premiami i nadgodzinami) niezależnie czy pracujesz tam rok czy 10 lat, dlatego coraz wiecej ludzi zastanawia się nad zmianą pracy ,ponieważ rozwój finansowy stanął w miejscu 9 lat temu.
1
pracownik123 2016-06-10 22:56
I tu się mylisz... Odlewnia Ok, ale prasa?? W czym jest najlepszy kierwonik prasy? Chyba w tym, żeby mu nikt głowy nie zawracał, ma dobrze płatną pracę i wierzę, że odpowiedzialną i ma za dużo na głowie, ale to nie stawia go w sytuacji, żeby nie interesował się swoimi podwładnymi i nie udzielał się za nimi do prezesów, przecież to wszystko wychodzi od prasy to co robią oni, robimy potem my na cnc czy pakowni, ale cóż skoro on ma dobre zarobki i spokojną głowę, to po co bedzie się wstawiał za innymi przecież tak jest wygodniej! Co innego kierownik cnc, jest jaki jest, każdy jest lepszy i gorszy " zawodowo" tak jak wymaga tego stanowisko , ale prawda jest taka, że jak cnc cos spier.. To ma iść i ich pogłaskać jak coś wróci reklamacyjnie? Przecież to od nich wychodzi opinia publiczna jak wyjdzie detal, a jak komuś nie chce się sprawdzać w 100% to gdzie są brygadziści?! Jedni mająw [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo przecież oni tego nie robią, ale potem lament, że reklamacja, a inni NORMA NORMA NORMA "PONAD NORME"!!! Chociaż maszyny też są nie omylne i oko człowieka nie zawsze jest w stanie wychwycić, ale prawda jest taka, ze to D. odpowiada za to co cnc robi, a wy macie w d. Przynajmniej D. Wstawia się za swoim zespołem i nie lata na pierogi. A nie nie zapominając o dyrektorze, to chyba zapomniał, że wyższe stanowisko nie określa go lepszym człowiekiem od innych. Jest jedno powiedzenie... Nie podchodź do byka od przodu, do konia od tylu, a do id-io-ty w ogóle. I proszę kupić krawat, stanowisko tego wymaga.. Dobranoc
2
Pracujący 2016-09-16 18:34
Pracowałem w wielu robotach przed eurometalem i mam porówanie. nie jest zła firma, czysto, warunki dobre, robić trzeba ale jak wszędzie- nierobom nigdzie pasować nie będzie, minus to zarobki - stoją od lat w miejscu a pracy coraz więcej i życie ile droższe , choć chodzą słuchy o podwyżkach to może trzeba ze zmianą poczekać.
2
akljhbg 2016-09-18 23:03
@ Pracujący - no jednak te podwyżki to napfrawde wazna kwestia, tak jak piszesz zarobki stoja, a koszty jakby nie patrzeć rosną i to ejst przerqaażajace
Mage 2017-01-18 20:29
Folwark w czystek postaci...
2
ala 2017-01-23 21:08
pracuje i polecam. firma sprzyja rozwijaniu umiejetnosci, mila sympatyczna atmosfera w pracy. zarobki adekwatne do poziomu wykonywanej pracy. jesli ktos pracuje solidnie to i podwyzke dostanie nie zapominajac o paczkach swiatecznych ktore sa milym gestem ze strony pana J
5
Marcin 2017-02-01 21:48
ala - chyba mówimy o dwóch różnych firmach !!!
Klimat stęchły, że szkoda mówić. Przestraszeni i wycofani pracownicy na każdym rogu...
1
Dzidek 2017-02-01 22:14
Chyba cię wylali, no to sobie ulżyłeś :-)
2
Marcin 2017-02-05 10:45
Ulżyłem sobie, odchodząc sam.... :-)))
Pozdrawiam !
1
Lily 2017-02-06 11:44
Polecam ,pracuję tam już 6 lat i nie narzekam, a moja kolezanka z pakowni to 12 lat i tez jest zadowolona.
2
Mari 2017-02-07 17:25
Haha na pakowni fajnie ? Poczekamy do lata będę patrzyła na wasze spocone koszulki,jak otwierają piec w leci to kobiety mdleją na pakowni tak jest gorąco .
KamilT 2017-02-08 14:20
Ciekawe wpisy tu widzę - mieszkam ,pracowałem na początku i wszystko wydawało się w porządku.jak ktoś jest mądry to niech zainwestuje w taka fabrykę i zobaczy sobie jak to łatwo prowadzić tak wielką firmę.wielki podziw ,że otworzył tu fabrykę i dał pracę bo takie firmy pod kopalniane dają marne grosze .,z resztą Bełchatów zawsze marudził i będzie marudził ,że pieniądze małe, a od siebie nic.pozdrawiam
4
Postępowy 2017-02-08 22:13
To fakt, szacunek za stworzenie dużej, prężnej polskiej firmy.
Mega minus za klimat i sposób zarządzania, rodem z poprzedniej epoki.... Ale tu nie liczyłbym już na zmianę...
3
zimorodek 2017-02-10 21:59
Do postępowy,używa identycznych słów jak w ogłoszeniu o prace na serwisie stalowka.net , ogłoszenie dam prace ... Prężna firma . Jedna i ta sama osoba daje ogłoszenia i komentuje ,spoko :D
1
KamilT 2017-02-11 14:48
Ja się nie chowam pod nickiem ptoszka :) to jest właśnie demokracja w Polsce, każdy ma prawo się wypowiedzieć, .Jak jednemu nie poszło to trzeba wszystkich werbować na "nie".he he Ptoszek po czym sądzisz ,że ja to Wszyscy ???? :-D
2
GRZESIU 2017-02-11 15:09
he he he dobre Ptoszek :)
2
Postępowy 2017-02-12 20:54
Niech każdy sprawdzi, wyrobi sobie opinię i rzeczowo wypowie się na tym forum...
A widać naprawdę, że niektórzy sieją tu straszną propagandę i piszą to samo podszywając się pod różne nicki.
Nie sądzę, aby wiele osób faktycznie pracujących obecnie lub w przeszłości w Euro się tutaj wypowiadało.
3
robol 2017-02-25 15:36
Paczki świąteczne i kase na święta to teraz każda normalna firma daje więc żadna to łaska od pana prezesa.
1
beking 2017-03-26 03:13
A moze by tak kto zainteresowal sie goscmi na bramie i czasem sprawdzil ich na alkomacie bo jak otworza okienko w weekend to nie wiadomo czy wszystkich kodeks pracy dotyczy. Chyba ze starsi panowie moga wszystko.
Zostaw swoją opinię o Eurometal S.A. - Stalowa Wola
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eurometal S.A.