brak logo

Koloryt Plus

Łomianki

Opinie o Koloryt Plus

anonim 2009-02-07 23:18:06
Pracan okropna wykorzystywano naiwnosci ludzką [usunięte przez administratora] Niewiem ale nie mogłam zapisac faktycznego okresu nzatrudnienia .Na świadectwie pracy mam od 4.2007do 11.2007 niewiem dlaczego tak mnie nie chciało zapisać.
2009-02-07 23:37:00
To firma [usunięte przez administratora] kombinatorów mają dwie firmy jedna zatrudnia Inwalidów i na nich zarabia duze pieniadze a druga zatrudnia wszystkich na umowe zlecenie .Jak inwalida wpadnie w ich rence to jest biedny albo pracuje jak mu każą po 12 godzin i więcej albo dają tak do wiwatu że czlowiek sam ucieka z pracy .Dziwna sprawa z moim świadectwem pracy .Niechciało mnie przyjaci faktyczny okres zatrudnienia dlaczego .to nie rozumiem dlaczego system nie chciał przyjąc prawdziwego okresu zatrudnienia .
Puch 2009-10-19 18:06:18
Katastrofa.[usunięte przez administratora]
ktoś 2009-10-24 20:49:48
6.50 na godzine za taki [usunięte przez moderatora] ?Chyba ich [usunięte przez moderatora],nie jestem [usunięte przez moderatora] i robiłem w wielu firmach tego rodzaju ale oni walą centralnie w [cenzura] nie ta praca nie za te pieniądze
kurwy 2009-12-05 12:48:44
niech sami sobie robia
anonimowa 2010-01-25 15:30:22
robiłem w kolorycie spory czas te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez moderatora] mnie na kase
jude 2010-02-12 16:58:36
Pracuję w Kolorycie i jest ok.Zarabiam 3.500 netto/m-c.VIVA Koloryt!!!!!!!!!!
2
zaciekawiona 2010-03-06 16:24:38
ciekawe na jakim obiekcie placą tyle kasy????????az mi sie wierzyc nie chce
3
anonim 2010-03-30 11:59:59
ciekawe bardzo chyba rocznie te 3.500zl netto!!! a nie na miesi�� dobry żart.
1
ktoś tam 2010-08-16 11:10:18
Park maszynowy jest ok, kierownictwo jest........jakie jest,Pensje z Ukrainy, czasami z Iranu....
lukasz 2010-11-02 15:00:22
ze odszedlem z firmy to zaraz zmienili stawke na 5 brutto jak nie odzyskam moich pieniedzy maja gwarantowana inspekcje pracy na glowie
Solidny 2011-06-10 13:28:14
Każdy ma racje ta firma to banda [usunięte przez moderatora] po 3 miesiącach obiecują umowe o prace a jak przyjdzie co do czego to zwalniają pod byle pretekstem tak było u mnie i u 6 innych osobach ktore pracowało ze mną w tej firmie
anonim 2011-07-17 19:55:12
A ktoś z was pracował w tej firmie na obiekcie handlowym Real? Jak tam wygląda praca? radekstaniszewski@onet.pl
1
Jestem zlodziejem. 2012-11-24 19:11:10
Pracowalem u nich w tym roku.Stawka,ktora byla uzgodniona w rozmowie telefonicznej tj.6.50/h przy wyplacie okazalo sie,ze stawka faktycznie wynosi 6.50 z tym,ze od tej kwoty odliczyli jeszcze podatek.Rece opadaja,a ten[usunięte przez moderatora],ktory kazal sie tytulowac kierownikiem,tylko sie smial.
2
mati 2013-05-07 20:55:58
[usunięte przez moderatora] klamia na kazdym kroku maja swojch kabli ktorzy nadaja co sie dzieje ja pracowalam 5 miesiecy [usunięte przez moderatora]
anonim 2013-09-25 16:46:07
po pierwsze to się polskiego naucz, a po drugie to jaka praca po godzinach na umowie zlecenie.
jola 2014-01-22 19:10:46
ostrzegam przed praca w kolorycie w C .CH. RIVIERA ,porazka robicie za kelnerow,babcie klozetowe i cieci parkingowych za 7zl nie warto,praca po godzinach to prawda
1
Nieznany 2014-03-09 16:01:49
Ja tam pracuje w nowym dworze w kolorycie i nie narzekam pracuje po 8 godzin kierownik jest wporządku nie ma na co narzekac a jak komus nie pasuje to niech siedzi w domu i liczy na kase z nieba . JA mam umowe o dzieło i nie placze bo wiedzialem jakie sa warunki i jaka stawka jakbym nie chcial to bym odmowil odrazu i nie narzekal , dobre i 1100zl lepjej miec to niz wcale i chodzic robic siebie ofiare w opiece spolecznej i skladac na zasilki , niestety albo bierzesz taka prace albo zostajesz na lasce panstwa ile ci dadza na zycie z mopsu.:D
1
ADI 2014-03-09 16:04:09
Zgadzam się z tobą kolego lepsze to niż wcale....
1
dajmda 2014-03-16 06:29:21
NIE POLECAM PRACY W KOLORYT PLUS W BYDGOSZCZY W DRUKARNI.WYKORZYSTUJA ILE SIE DA.PRACOWAŁO SIE TAM I SIE WIE.STRZEZCIE SIE TAM.NIE WARTO.NABAWICIE SIE TAM NERWÓW NIE DO WYTRZYMANIJ JEST.TAM.NIE POLECAM.
Artur 2014-05-05 14:06:27
Witam jak tam praca w benku na spszotaniu jak z umowami i czy som wypłacalni.
1
Artur 2014-05-05 14:12:51
witam chciałem sie dowiedziec jak tam praca w nowym dworze maz jak z umowami czy som wypłacalni.
maleNka 2014-06-09 13:29:25
wszyscy mają rację ostatnio sama tam pracowałam i musiałam wozić bic baki skończyło się naderwaniem mieśnia łopatki odeszłam wole prace w polu darmowe słońce i 10zł na godzine
1
Zafira 2014-08-25 11:49:52
Zgadzam sie Ostrów Wlkp nie nie nie Łukasz Sz to nie człowiem zero sumienia kapuje na swoich kolegów i znęca się psychcznie na pracownikach .
1
Dramat w tej firmie 2014-12-10 09:07:08
WYZYSK - to najlepsze określenie dla tej firmy. Pensja to jakieś 5-6 złotych na rękę za godzinę. Ni ma mowy o umowie innej niż śmieciowa. Praca ciężka i byle jak płatna. Świat zwariował, że doszło do czegoś takiego. Za taką pensje nie ma szans na utrzymanie się.
rekin marian 2015-01-30 14:57:30
świenie Romeo, zadałeś znakomite pytanie i szkoda że pozostało bez odpowiedzi. ale ponawiam je z racji jego tematyki i aktualności w kontekście tematyki tego forum. konkretyzując dyskusję o finansowych aspektach zatrudnienie w Koloryt Plus, możecie ile zarabia pracownik na rękę netto w tej firmie miesięcznie?
Misiek 2015-02-07 19:30:30
Pracowałem też u nich. ogólnie wyzysk. atmosfera straszna. za zadne pieniadze tam bym nie wrócił. Zdecydowanie nikomu nie polecam.
onnienormalisaludzie 2015-03-28 01:10:10
hejka wam wszystkim stawka w kolorycie to 6.82 do 8 zł netto a zdarzają się fuchy na których są stawki 10 zł netto tak wiec jestem w szoku opinii ludzi którzy twierdza ze jest 6-7brutto masakra inny tema jest z wolnym bo to fakt ze są miesiące gdzie ma się od 2 do 6 dni wolnego i ze jest ciężko ale ludzie to nie wina firmy tylko klientów bo takie wymagania maja i ludzie są i ich nie ma bo nikomu się robić nie chce a z umowami jest tak ze maksymalnie możecie być do 9 miesięcy na umowie o dzieło i to dla nie których jest dobre bo komornik nie namierzy najpóźniej po trzech miesiącach nalegają na przejcie na umowę zlecenie ale ludzie nie chcą a nie ze firma nie chce dać i po dwóch latach pracy można się starać o umowę o pracy na pół etatu lu 3/4 gdzie stawka jeszcze przeważnie wzrasta a nie spada a co do składek to od dwóch lat mam odprowadzane i nie mam problemu z pójściem do lekarza czy z innym problemem i jeśli się w miarę uczciwie pracuje to nie ma możliwości żeby kogoś zwolnili za Błachy powód
micha 2015-10-04 17:24:07
Wierzcie mi,pracowałam w różnych firmach i póki co KOLORYT płaci najlepiej.
Atmosfera w pracy nie zależy od firmy,tylko od ludzi,tworzących zespół.
Opinie o współpracy możecie schować między bajki.Powtarzam raz jeszcze-jak stworzycie odpowiednią "brygadę"-to będzie super:)
Grzdyl 2016-02-24 18:08:24
Badziew i wyzysk za 7,50.Świątek piątek trzeba pracować za marne pieniądze.Wymagania i czepianie się brygadzistki.Absurdy dnia codziennego.Człowiek robotę zrobi dobrze,a i tak nie jest doceniany.Niby jest to Zakład Pracy Chronionej,a harować trzeba jak na galerach.Szkoda pisać,bo to jest w całej Polsce ten proceder,co śmieszne mają za to dotację im lepsza grupa,tym większe pieniądze.Cwaniactwo pełną gębą,zresztą jak w każdym jednym pseudo serwisie sprzątającym.
on*** 2016-03-29 17:19:29
psssss widze ze nie ja jeden mam to samo zdanie jak Zafira... sory ale zgadzam się z nia w 100% - Łukasz Sz. powinien nabrać pokory ... zneca się psychicznie nad ludzmi a Ci boja się o tym mowic... !!!! czy ktoś kiedyś z nim zrobi porządek ? inspekcja pracy i media chętnie zajelyby się tematem:-)
MAREK 2016-09-01 06:07:42
zgadzam się z tobą
N 2016-09-05 21:26:16
Jestem mega ciekawy jak jest naprawdę z Koloryt Plus, czy wszystko tutaj jest w porządku czy może nie jest, bo to ciekawa sprawa moim zdaniem, jak jest?
leo 2016-10-31 20:54:36
Sam widzę ze w tym kolorycie sa kelnerami, sprzątaczami - po prostu sługami, którzy wycierają wszystkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
mysz 2016-11-06 12:05:18
bo wszystko zależy gdzie jest ta umowa i jaka,jeżeli w umowie np.z hotelem jest obsługa kelnerska to firma ma nie dac rozumiem pracownika,a gdy na galerii np.potrzeba sprzątania to również w.g twopjej teorii również ma nie zatrudniac ludzi...tak to nalezy rozumieć ,po drugie co was ludzie obchodzi ,gdy ktoś jest zatrudniany na stanowisko kelnera a wy na tym samym obiekcie dla przykładu jeżdzicie na maszynie...to prosze zając się swoją praca ,tak będzie najlepiej a nie patrzec sie na jakie stanowiska firma przyjmuje na tym samym obiekcie ..o czym rozmowa ..........!!!!
Zostaw swoją opinię o Koloryt Plus - Łomianki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Koloryt Plus