brak logo

Dansk Supermarked

Szczecin

Opinie o Dansk Supermarked

acha 2016-09-27 15:54:15
Bo niewiele wiesz a za dużo ci się wydaje. WYnagrodzenie jest niższe niż na szczecińskim rynku. Wystarczy iść na kilka rozmów kwalifikacyjnych lub zwyczajnie popytać ludzi na "naszych rynkach" :) No chyba, ze nie znasz języka lub masz braki w wykształceniu - to wtedy ta firma jest jedynym miejscem gdzie cie wezmą no i wtedy to nie masz co narzekać, bo nigdzie indziej twoje CV nie przejdzie.
5
eeeeeeeeeeeeech 2016-09-28 15:45:05
W barometrze trzeba uważać co i gdzie się ocenia. Bardzo często walimy wszystkimi żalami w przełożonego a nie w organizację i w miejsce, gdzie trzeba. I potem jest nowy kierownik a problemy te same, tylko kierownik gorszy. No ale chcieliśmy to mamy.
4
Nicola 2016-09-29 15:56:17
Nie ma premii , co Ty za bzdury wypisujesz człowieku !?
5
lokales 2016-09-29 17:53:50
No to jeśli dla Ciebie to premia, że co miesiąc jeden wyróżniający się ze 170 !!!! pracowników dostanie cos w kopercie to gratuluje. Przez rok to może być żaden pracownik z Twojego teamu. Taka to premia, "Basio" z naszego Hr-u.
6
uważajcie na rozmowach kwalifikacyjnych 2016-09-29 18:09:10
Dokładnie pytajcie na rozmowach co i jak, bo HR uzywa takich kłamstewek jak ta o "niby premii". Pytasz o premii a oni ze tak tak, jest taka nagroda dla wyróżniajacych się. Potem się okazuje, że masz na nią szansę raz na 10 lat, bo jedna na CAŁE SSC. Podwyzki - tak tak, raz w roku na podstawie ewaluacji. Okazuje się, że 50 zł na osobę max. Jak ktoś dostał 100 to komus zabrali. Potem się okazuje, że na ewaluacji musisz dostać kolor. To nie zależy od poziomu twojej pracy a od tego ile sztuk jakiego koloru ma do rozdzielenia przzełożony. Nawet jakby wszyscy pracowali świetnie to musi znaleźć kilka ofiar by nie dostały koloru zielonego - co oznacza brak podwyżki. Bo firma sobie wymyśłiła, że na 10 osób to tylko tyle może być "dobrze pracujących" i kropka. No i na koniec wniosek nasuwający się: to nie Twój przełożony decyduje o twojej podwyżce. Jeszcze na koniec Management musi sie jeszcze wykazać optymalizacją kosztów, a że inaczej nie potrafią.... I okazuje się, że dostałes awans ale kasę za awans już dostałeś w większości już przy ewaluacji.... :) Czyli za nowe obowiązki prawie nie dostajesz podwyżki.
9
Tu nie ma premii 2016-09-29 18:15:53
W tej firmie nie ma premii. TL nie posiada żadnego budżetu na żadne premie ani regularne ani uznaniowe. Może ci dac bananka albo jabłuszko :) no ewentualnie kupi ci ze swojej kasy batonika. Chyba ze premie ma Management i TL i stąd śmieszne plotki o premiach ktoś szerzy. Poza jedna kopertą z malutką wartością na 170 ludzi nie ma żadnej premii.
6
Porazkaa 2016-09-29 19:48:10
Kiedys były 'pracownik miesiąca' ale chyba było im za drogo i teraz jest raz na kwartał. Jedna osoba na około 200 pracowników. Żenada !!ta firma to jeden wielki żart .
10
ale się zagapiłem 2016-09-29 23:00:27
No fakt, powinieniem napisac "była" kopertka co miesiąc. Jak było to było wtedy nas koło 170 bo nie liczę TL, Manago i Adminohru? I należało dodać, że nawet tego już nie ma, chociaz szczerze mówiąc, nie zwróciłem na to uwagi, myślałem, że jest, tylko jakoś przegapiałem "szczęsliwców" od jakiegoś czasu.
4
. 2016-10-01 16:22:53
a co z tymi benefitami takimi jak karta multisport? takie coś istnieje czy tylko w ogłoszeniu?
Mówię jak jest ;) 2016-10-02 12:02:12
Marek, gadasz jak dziołchy z Hru. Jesłi nie ma premii dla ludzi to nie ma-a nie nie wiadomo czy są. Benefity takie jak w innych SSC tylko w skromnijeszym zakresie jeśli chodzi o zakres lub z większa twoją dopłatą. Takie benefity są standardem obecnie, nie czyms nadzwyczajnym. W tej firmie się nie rozwijasz i to jest problem. Utykasz w danym miejscu, firma nie jest zainteresowana byś nauczył się więcej bo nie ma niczego więcej do zaoferowania. Oferowanie tych miejsc pracy jako "atrakcyjnych" to zwyczajne kłamstwo. Tu potrzeba ludzi prostych, niewymagających, którzy nie chca się rozwijać i tyle im wystarczy. Postawmy sprawę jasno, to może skonczy się rozczarowanie tym miejscem i tym, że ludzie odchodzą. Jako Invoice Veryfication Clerk powinny pracować osoby lekko niepełnosprawne, 50+, może studenci. Tak byłoby w Danii. Ale ta firma liczy tylko liczbę głów. W związku z tym cała ambicja na tym stanowisku ma polegać na tym, że masz wyrobić targety 4 osób w Danii za 1/4 ich jednego wynagrodzenia. Jak ktos jest bystry to może da radę, tylko po co sie marnować z tą bystrością na takim stanowisku za takie pieniądze? Karta multisport i ubezpieczenie dla bystrych to jednak za malo. :)
3
Dziwne 2016-10-02 12:18:37
Ale to chyba rola HR by dobrać własciwych ludzi do stanowiska? Nie wpadli na to by tak zrobić? W innych SSC mają grupowe zasady by zatrudniac odpowiedni % ludzi z grupą i w róznym wieku, tutaj nie? Nie ma żadnej firmowej polityki prospołecznej i odpowiedzialności lokalnej biznesu? Śmieci chociaż segregujecie? Generalnie jakieś podstawy cywilizacyjne? I macie cokolwiek wspólnego z Danią? I nic nic z tych rzeczy? A może nie macie HR tylko dział administracji i dlatego? Może wasz HR to ten sam co na sklepy NETTO i dlatego tak dziwnie u Was to wszystko wygląda?
2
Do "coś" 2016-10-02 12:39:43
Nie slyszałam, by jakakolwiek firma była popularna dlatego, że oczekuje angielskiego i płaci na czas. To standard na rynku a ta firma uważa to chyba za jakieś dobrodziejstwo? Ta firma jest popularna - negatywnie. Dlatego ciągle i długo musi szukać ludzi na te same stanowiska. A te fikcyjne wpisy o rzekomym zainteresowaniu pracą w tej firmie niestety w większości pochodzą z samego SSC. Ktoś ma bardzo charakterystyczny problem z gramatyką i składnią języka polskiego. Na pewno ma inne talenty.
6
Nie 2016-10-02 15:33:42
Jak znasz takie plotki to wiesz ile zarabiasz.
1
miś 2016-10-02 16:09:17
Wszystkie SSC dają stabilne umowy. Dlatego masowo szukamy pracy gdzie indziej. Na pewno słyszałeś, bo się z tym nie kryjemy. Tylko pracodawca uważa, ze jesteśmy zatrudnieni na raczej adekwatnym wynagrodzeniu. Nie podzielamy tego stanowiska. A osoba zainteresowana wynagrodzeniem przeczyta posty troche wyżej i dokladnie i się dowie, bo kilka razy zostało to wprost napisane.
4
zebra 2016-10-02 16:17:37
Ryś też od nas.... kłamać to jednak trzeba umieć ;)
3
buzzu 2016-10-02 20:38:31
W sumie to dość powszechne, że pracodawca chce by pracownik mało kosztował a dużo robił. Apetyt rośnie w miare jedzenia i oczekiwane słupki też. Z tym, że naprawdę w byciu sknerą i zgredem, tych optymalizacjach i cięciach trzeba zachować rozsądek... Inne SSC potrafią...
1
buzzu 2016-10-02 20:39:50
W sumie to dość powszechne, że pracodawca chce by pracownik mało kosztował a dużo robił. Apetyt rośnie w miare jedzenia i oczekiwane słupki też. Z tym, że naprawdę w byciu sknerą i zgredem, tych optymalizacjach i cięciach trzeba zachować rozsądek... Inne SSC potrafią...
p egrus 2016-10-02 21:56:43
Konkretnie się wykaż na rozmowie kwalifikacyjnej i tyle.
DO mamal'a 2016-10-03 14:19:49
Bładzisz, to nie to forum.
Junior 2016-10-03 14:39:36
To chyba wszyscy juniorzy na raz musieliby położyć papiery i solidnie postawić firme pod ścianą by nam tyle dali :-( A że Polacy nie są solidarni i w zyciu się nie zorganizują dla własnego dobra to będziemy zapierniczać za te nędzne ochłapy i będa nam wmawiać, że mamy się cieszyć, że na czas płacą....
9
z IT 2016-10-03 15:46:44
Nie sądze aby taki pracownik był poszukiwany, bo tej firmy na taką osobę zwyczajnie nie stać.
:) 2016-10-03 15:53:00
@mamal to fikcyjna postać tego forum. Raz jest specjalistą ds audytu, raz regały chce skręcać. Cierpi na schizofrenię. Nie warto reagować.
3
w branży jest tak 2016-10-03 21:00:16
W tej firmie płacą podobno duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo mniej, pisali tu ludzie, ze 2800 brutto to na księgowego, więć żenua. A tu najnowsze dane o zarobkach. Skoro nie możesz wyżej przeczytac to ci wkleję :)
http://finanse.wp.pl/kat,1033781,title,Ile-zarabiaja-pracownicy-centrow-biznesowych-w-Polsce,wid,18527207,wiadomosc.html?ticaid=117d6e&_ticrsn=3
Kawałek wycięty:
"W najlepszej sytuacji znajdują się tu audytorzy wewnętrzni (8-12,5 tys. zł), analitycy finansowi (8,3-10 tys. zł), a także liderzy zespołów księgowych (7-12 tys. zł). Wynagrodzenia księgowych wahają się od 3,5 tys. zł (DLA MŁODSZEGO KSIĘGOWEGO) do nawet 9,5 tys. zł (dla starszego ze znajomością kilku języków obcych). - Z kolei zarobki dyrektorów Centrów Usług Wspólnych mogą sięgać nawet 45 tys. zł - wylicza Wojciech Bartz."
1
hmmmm 2016-10-04 12:30:43
Szukają juniorów, nie specjalistów. Poza tym, żaden specjalista nei zgodzi się pracować w firmie, która tylko bierze z jego wiedzy a nic nie daje. Bo po kilku latach okaże się, że już nie jest specjalistą a jego doświadczenie się zdezaktualizowało bo robił cały czas to samo.
2
do maja 2016-10-04 13:43:21
@maja. Dobrze piszesz - wydaje ci się.
3
do mamal i innych zbyt leniwych by czytać 2016-10-04 14:39:07
@mamal - jest forum, to proszę sobie oczytać od początku, zwłaszcza odpowiedzi na swoje pytania. A najlepiej przejśc na forum właściwej firmy, bo z tego co pisałeś to akurat ta firma to nie bardzo może ciebie interesować.
zainteresowany 2016-10-05 15:25:23
Hej, przeczytalem caly watek i wyglada mi ze wiekszosc opini jest negatywna. Ale ja mimo wszystko chce dopytac:) Czy na stanowisku "Mlodszy Specjalista ds. wprowadzania danych" mozna sie czegosc nauczyc? Zdobyc doswiadczenie? W ogloszeniu jest napisane, ze maja wdrozony system SAP, a taka wiedza moze sie przydac. Pytanie tylko czy firma daje mozliwosci zdobycia doswiadczenia? Jak wyglada sprawa SAP szkolen? Czy Team Liderzy chetnie dziela sie wiedza np z Master Data'y? Czy maja wiedze? Czy sa jacys Trenerzy (Eskperci) wewnetrzni? Czy mozna sie czegos od nich nauczyc?

ps. to ze kasa slaba i brak mozliwosci awansu to juz sie zorientowalem:)
3
Junior 2016-10-10 11:49:12
To my w ramach tej plotki o podwyzkach poprosimy te minimum 3 500 pln w branzy SSC na pozycji juniora. Ciekawe kto tu ma węza w kieszeni. Zarabiac na nas w sklepach to chcą ale zapłacic za pracę to już średnio.
6
do maja 2016-10-11 15:07:28
@maja, Ty chyba sobie świadectwo maturalne sama drukowałaś....
Ciekawy 2016-10-14 12:38:35
I jak? dostaliście te podwyżki? macie 3500 brutto na Juniorze? A premie?
1
Do lenia 2016-10-17 10:25:32
Przeczytaj leniwa istoto wszystkie wpisy to sie dowiesz jakie stawki.
4
do "bystrzachy" 2016-10-18 15:09:45
Niektórzy ani czytać ani liczyć nie potrafią a do księgowości się pchają.. wow. Owszem, stawki były podane. Podpowiem, że forum ma 5 stron, bo do bystrzaków nie należysz.
1
Ciekawy 2016-10-19 14:19:16
Podobno to SSC w tej lokalizacji było zaplanowane na 5 lat, docelowo na 3 piętra a potem miało się przenieść do tańszej lokalizacji po zestandaryzowaniu procesów. Z tego, co widać to zatrzymało się na 1 piętrze i kolejne procesy już nie są przenoszone. Czy aplikując do Was nie dowiem się za parę miesięcy czy rok, że procesy są przenoszone gdzie indziej? Podobno wasz CFO ma takie doświadczenia z Chin i do tego właśnie zmierza a Maersk namawiał na Filipiny, bo podobno nadal kosztujecie za duzo. Czy to prawda, że na miejscu nie ma process expertów ani żadnych osób rozwijających system i aplikacje wspierające operacje? ani nawet audytu wewnętrznego, ani compliance lokalnego?
2
buaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahah 2016-11-04 13:29:39
Ale komentarzy ubyło..... z 5 stron zostały 3..... Ale licznik na górze nadal pokazuje ile było.......... ponad 100 wpisów usuniętych? wow .... ale tu cyrki sie dzieją :)
10
ania 2016-11-04 20:51:15
No właśnie też mnie to zastanowiło. Źle komentarze się usuwa. Można mówić tylko dobrze. Ot co.
3
Majkel 2016-11-08 11:33:29
Moje wrazenie odnosnie tej firmy jest jak najbardziej negatywne. Przeszedlem rekrutacje, kilka rozmow takze po angielsku, ogolnie duze wymagania. Na koncu zarobki, ktore mi zaproponowano okazaly sie smiesznie niskie, a ich reakcja na moje proby negocjacji byla zenujaca. Jesli cenisz swoj czas i umiejetnosci to odradzam!
8
gosc 2016-11-08 21:23:32
A na jakie stanowisko aplikowałeś?
brakujące komentarze 2016-11-16 11:42:11
Gruba najpierw kazała pisać a potem usunąć :) Ktoś dał się nabrać na plotkę o podwyżkach rozpuszczoną przed barometrem? Jak ktoś zna regulamin strony to wszystko jest dla niego jasne.
LOL 2016-11-22 08:17:35
4000 jako Junior? Pracowałam przez rok w Poznaniu, mam wykształcenie wyższe kierunkowe i angielski C1. Myślę że ktoś tu się źle czuje jeżeli twierdzi że dostaje 4000 w Szczecinie jako junior. U nas dostawali tyle seniorzy
Istnieje lepszy świat 2016-11-22 13:26:01
Według Ciebie to chyba właściciele źle się czują, że właśnie tyle płacą. Pracujesz w korpo, gdzie musisz swoją pracą zarobić na TL, MGRA i jeszcze pewnie Dyrektora SSC, nadal jesteś dla Centrali tylko kosztem bo nie sprzedajesz a na dodatek Centrala oczekuje "optymalizacji" od MGRów czyli płacą im tym więcej im mniej TY kosztujesz. Myslisz, że któryś o ciebie zawalczy i twoje wynagrodzenie? Jeśli nawet taki się trafi to go reszta MGRów zwyczajnie wykurzy z firmy bo im psuje rzekomo ludzi. Inna kwestia, że u nas Junior potrafi tyle co u Was normalny księgowy i to zarówno w AP AR jak i GL.
6
Asw 2016-12-07 15:55:36
Złożyłem podanie na wprowadzanie danych na Szczecin, dostałem propozycję na junior account. Rozmawiałem przez telefon z 20minut. Wydaje mi się że mój angielski wypadl fatalnie ale zaproponowano mi spotkanie i dostałem na mail 2 testy do wypełnienia w domu. W przyszłym tygodniu mam mieć test z Excela i angielskiego oraz rozmowę. Obawiam sie tym angielskim bo babeczka mówiła że na codzień kontakt z klientami, rozwiązywanie problemów w tym języku tylko. Pytała o moje oczekiwania. Powiedziałem około 2tys na rękę. Spytała czy mi to wystarczy z racji tego że będę musiał dojeżdżać ok 30km i przez rok na bank nie mam co liczyć na podwyżkę. Odniosłem wrażenie że podałem za mało. Co sądzicie? Może podać 2300? I co z tym angielskim? Kiedyś smialem więc to kwestia przypomnienia. Ale czy warto? Przeczytałem 5str tutaj i się waham.
Obeznana 2016-12-09 15:06:36
Ja Juniorze nie dostaniesz tyle w MasterDacie. 2000-2100 netto to maks na ten moment.
GOść 2016-12-09 16:56:03
Lepiej przelicz te dojazdy. jak ci wyjdzie, że paliwo (plus tam olej, plyn do szyb i odmrażacz) będzie kosztowało 800-1000pln/m-c no to będziesz robił za 1000 pln tak na prawdę. Weź pod uwagę, że będziesz jeździł w godzinach szczytu i w jedną i drugą stronę i spalanie jest większe. Mi, ze Stargardu na stawce juniora (wtedy 2800 brutto, nie wiem jak teraz) nie opłacało się pracować w tej firmie.
1
kandydatka nie na księgowego 2016-12-14 15:20:40
Ja tez złożyłam na Master Datę a zaprosili mnie na Junior Accountant i to w GL, gdzie nigdy nie byłam typowym księgowym a potem pytania z księgowości. Bez sensu ta firma. Jakbym chciała być księgowym to złożyłabym na księgowego ale do SSC gdzie lepiej płacą. U was HR to ma gdzieś ludzi chyba i nie rozumie nawet na jakie stanowisko się aplikowało? PO co te cyrki? W desperacji wzięłabym pozycję księgowego i szukała dalej. Za kilka miesięcy i tak bym zostawiła tę pracę, bo nigdy jej nie chcialam. Czy u was HR to nie ma rozumu?
1
Happy New Year 2017-01-03 12:33:28
Załapcie się do tej firmy i szybko szukajcie dalej - jak najdalej :)
5
Szybka Ewakuacja 2017-01-07 12:03:18
A jak się załapiesz to pamiętaj by trzymac sie jak najdalej od HRu. Żadnych rozmów z nikim z HRu, zero. Wszystko co powiesz może zostac użyte przeciw Tobie. Za szczęśliwym sie nie ukazuj, o zyciu prywatnym nie wspominaj, o pracy tymbardziej. Znikaj nawet z powierzchni wspolnych jak w zasięgu wzroku widisz kogokowliek z HRu. Nie prowadź żadnych rozmów w zasiegu wzroku. Jak nie daj Boże na kogoś się natkniesz "po drodze" pilnie spiesz do toalety, na kawie- do miejsca pracy, przy biurku - z pilnym zapytaniem do TL. Nie udzielaj najmnijeszej informacji i nic o sobie nie opowiadaj, absolutnie nic. Nawet zdawkowe rozmowy nie są wskazane. Nic nie daj sobie wmówić. Komunikacja tylko e-mailem i tylko niezbędne minimum. Omijaj, unikaj. To dobra rada!
6
Anula 2017-01-09 16:46:03
tak HR w tej firmie jest najgorszy. Maja ludzi za nic i tak sie do pracowników zwracaja albo ich nawet nie zauwazaja. No cóz ryba zawsze psuje sie od glowy. Piekne ciuszki to nie wszystko, a w glowie puustka:))
5
Forrest Gump 2017-01-09 18:47:52
Run Forrest, ruuuuuuuun!
Breja_śniegu 2017-01-14 21:55:01
Zostajesz przeszkolony z obsługi systemu przez współpracowników, trenerów i TL. Można przejść przez kilka 'poddziałów', wtedy zdobywasz wiedzę z różnych zakresów.
ciekawski 2017-01-23 16:52:43
Hej, Czy ktos wie dlaczego CEO odchodzi?
Zostaw swoją opinię o Dansk Supermarked - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dansk Supermarked