brak logo

Dansk Supermarked

Szczecin

Opinie o Dansk Supermarked

do "bystrzachy" 2016-10-18 15:09
Niektórzy ani czytać ani liczyć nie potrafią a do księgowości się pchają.. wow. Owszem, stawki były podane. Podpowiem, że forum ma 5 stron, bo do bystrzaków nie należysz.
1
Ciekawy 2016-10-19 14:19
Podobno to SSC w tej lokalizacji było zaplanowane na 5 lat, docelowo na 3 piętra a potem miało się przenieść do tańszej lokalizacji po zestandaryzowaniu procesów. Z tego, co widać to zatrzymało się na 1 piętrze i kolejne procesy już nie są przenoszone. Czy aplikując do Was nie dowiem się za parę miesięcy czy rok, że procesy są przenoszone gdzie indziej? Podobno wasz CFO ma takie doświadczenia z Chin i do tego właśnie zmierza a Maersk namawiał na Filipiny, bo podobno nadal kosztujecie za duzo. Czy to prawda, że na miejscu nie ma process expertów ani żadnych osób rozwijających system i aplikacje wspierające operacje? ani nawet audytu wewnętrznego, ani compliance lokalnego?
2
buaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahah 2016-11-04 13:29
Ale komentarzy ubyło..... z 5 stron zostały 3..... Ale licznik na górze nadal pokazuje ile było.......... ponad 100 wpisów usuniętych? wow .... ale tu cyrki sie dzieją :)
12
ania 2016-11-04 20:51
No właśnie też mnie to zastanowiło. Źle komentarze się usuwa. Można mówić tylko dobrze. Ot co.
4
Majkel 2016-11-08 11:33
Moje wrazenie odnosnie tej firmy jest jak najbardziej negatywne. Przeszedlem rekrutacje, kilka rozmow takze po angielsku, ogolnie duze wymagania. Na koncu zarobki, ktore mi zaproponowano okazaly sie smiesznie niskie, a ich reakcja na moje proby negocjacji byla zenujaca. Jesli cenisz swoj czas i umiejetnosci to odradzam!
10
gosc 2016-11-08 21:23
A na jakie stanowisko aplikowałeś?
brakujące komentarze 2016-11-16 11:42
Gruba najpierw kazała pisać a potem usunąć :) Ktoś dał się nabrać na plotkę o podwyżkach rozpuszczoną przed barometrem? Jak ktoś zna regulamin strony to wszystko jest dla niego jasne.
2
LOL 2016-11-22 08:17
4000 jako Junior? Pracowałam przez rok w Poznaniu, mam wykształcenie wyższe kierunkowe i angielski C1. Myślę że ktoś tu się źle czuje jeżeli twierdzi że dostaje 4000 w Szczecinie jako junior. U nas dostawali tyle seniorzy
Istnieje lepszy świat 2016-11-22 13:26
Według Ciebie to chyba właściciele źle się czują, że właśnie tyle płacą. Pracujesz w korpo, gdzie musisz swoją pracą zarobić na TL, MGRA i jeszcze pewnie Dyrektora SSC, nadal jesteś dla Centrali tylko kosztem bo nie sprzedajesz a na dodatek Centrala oczekuje "optymalizacji" od MGRów czyli płacą im tym więcej im mniej TY kosztujesz. Myslisz, że któryś o ciebie zawalczy i twoje wynagrodzenie? Jeśli nawet taki się trafi to go reszta MGRów zwyczajnie wykurzy z firmy bo im psuje rzekomo ludzi. Inna kwestia, że u nas Junior potrafi tyle co u Was normalny księgowy i to zarówno w AP AR jak i GL.
7
Asw 2016-12-07 15:55
Złożyłem podanie na wprowadzanie danych na Szczecin, dostałem propozycję na junior account. Rozmawiałem przez telefon z 20minut. Wydaje mi się że mój angielski wypadl fatalnie ale zaproponowano mi spotkanie i dostałem na mail 2 testy do wypełnienia w domu. W przyszłym tygodniu mam mieć test z Excela i angielskiego oraz rozmowę. Obawiam sie tym angielskim bo babeczka mówiła że na codzień kontakt z klientami, rozwiązywanie problemów w tym języku tylko. Pytała o moje oczekiwania. Powiedziałem około 2tys na rękę. Spytała czy mi to wystarczy z racji tego że będę musiał dojeżdżać ok 30km i przez rok na bank nie mam co liczyć na podwyżkę. Odniosłem wrażenie że podałem za mało. Co sądzicie? Może podać 2300? I co z tym angielskim? Kiedyś smialem więc to kwestia przypomnienia. Ale czy warto? Przeczytałem 5str tutaj i się waham.
Obeznana 2016-12-09 15:06
Ja Juniorze nie dostaniesz tyle w MasterDacie. 2000-2100 netto to maks na ten moment.
GOść 2016-12-09 16:56
Lepiej przelicz te dojazdy. jak ci wyjdzie, że paliwo (plus tam olej, plyn do szyb i odmrażacz) będzie kosztowało 800-1000pln/m-c no to będziesz robił za 1000 pln tak na prawdę. Weź pod uwagę, że będziesz jeździł w godzinach szczytu i w jedną i drugą stronę i spalanie jest większe. Mi, ze Stargardu na stawce juniora (wtedy 2800 brutto, nie wiem jak teraz) nie opłacało się pracować w tej firmie.
1
kandydatka nie na księgowego 2016-12-14 15:20
Ja tez złożyłam na Master Datę a zaprosili mnie na Junior Accountant i to w GL, gdzie nigdy nie byłam typowym księgowym a potem pytania z księgowości. Bez sensu ta firma. Jakbym chciała być księgowym to złożyłabym na księgowego ale do SSC gdzie lepiej płacą. U was HR to ma gdzieś ludzi chyba i nie rozumie nawet na jakie stanowisko się aplikowało? PO co te cyrki? W desperacji wzięłabym pozycję księgowego i szukała dalej. Za kilka miesięcy i tak bym zostawiła tę pracę, bo nigdy jej nie chcialam. Czy u was HR to nie ma rozumu?
1
Happy New Year 2017-01-03 12:33
Załapcie się do tej firmy i szybko szukajcie dalej - jak najdalej :)
9
Szybka Ewakuacja 2017-01-07 12:03
A jak się załapiesz to pamiętaj by trzymac sie jak najdalej od HRu. Żadnych rozmów z nikim z HRu, zero. Wszystko co powiesz może zostac użyte przeciw Tobie. Za szczęśliwym sie nie ukazuj, o zyciu prywatnym nie wspominaj, o pracy tymbardziej. Znikaj nawet z powierzchni wspolnych jak w zasięgu wzroku widisz kogokowliek z HRu. Nie prowadź żadnych rozmów w zasiegu wzroku. Jak nie daj Boże na kogoś się natkniesz "po drodze" pilnie spiesz do toalety, na kawie- do miejsca pracy, przy biurku - z pilnym zapytaniem do TL. Nie udzielaj najmnijeszej informacji i nic o sobie nie opowiadaj, absolutnie nic. Nawet zdawkowe rozmowy nie są wskazane. Nic nie daj sobie wmówić. Komunikacja tylko e-mailem i tylko niezbędne minimum. Omijaj, unikaj. To dobra rada!
12
Anula 2017-01-09 16:46
tak HR w tej firmie jest najgorszy. Maja ludzi za nic i tak sie do pracowników zwracaja albo ich nawet nie zauwazaja. No cóz ryba zawsze psuje sie od glowy. Piekne ciuszki to nie wszystko, a w glowie puustka:))
15
Forrest Gump 2017-01-09 18:47
Run Forrest, ruuuuuuuun!
2
Breja_śniegu 2017-01-14 21:55
Zostajesz przeszkolony z obsługi systemu przez współpracowników, trenerów i TL. Można przejść przez kilka 'poddziałów', wtedy zdobywasz wiedzę z różnych zakresów.
ciekawski 2017-01-23 16:52
Hej, Czy ktos wie dlaczego CEO odchodzi?
mało ciekawa 2017-01-25 17:17
Oficjalnie czy nieoficjalnie? Oficjalnie jak wszyscy. Nieoficjalnie pytaj w Danii.
4
Niedawny_pracownik 2017-01-25 22:27
Praca w tym ssc to nic innego jak klepanie w klawiaturkę najlepiej jak robocik - bez siku i bez przerw - na to mają przyzwolenie tylko "najlepsi",czyli pospolite włazidupy. Smutny widok tych białych tablic przed którymi modlą się codziennie timliderzy z koziej wólki, dla ktorych liczą się tylko wyniki,człowieka żywego ciężko się dopatrzeć. Przykra sprawa patrzeć jak najlepsi się tam wypalają, ludzie wypruwaja sobie flaki dla nowych felg do bmw ceo który podobno zwija swój żagielek I odpływa. . HR to żart, podobnie jak pracownik miesiąca (a może już tylko kwartału..?) nie zdziwiłbym się gdyby zamiast ludzi przy kompach siedzialyby szympansy,tańsze w utrzymaniu.. podobno nawet ekspresów do kawy już ni ma. .tylko patrzeć jak i papier toaletowy będą wyciągać na przyjazd szanownych dunów,naszych panów i władców wielmoznych. Jak tylko pojawiła się lepsza oferta odszedłem, kiepskie opinie o tej firmie to nie ściema. za dwa tysiące nie warto się tak dawać poniżać, człowiek zaczynał żyć dopiero jak wychodził stamtąd w pt wieczorem, a i to lepsze niż robota w soboty (tak tak,weekendy to tez robota dla wielce nam panujących)
20
2505163 2017-02-07 21:52
To nie wina menedzerstwa że ludzie chcą być jak małpki i klepac fakturki. Jest dużo możliwości rozwoju,projektów, ciekawych procesów, wyjazdów. Wystarczy coś dać od siebie a nie marudzić jak to jest zle. Jak nie chcesz dać nic od siebie to nie oczekuj awansu i 500+ co roku. Sorry, jak chcesz coś osiągnąć, musisz dać coś od siebie, nie tylko w pracy ale i życiu.
3
Hehe 2017-02-07 22:00
Bez siku i bez przerw? z całym szacunkiem, nie ( usunięte przez administratora ). Idź uzalac się gdzie indziej.
anon 2017-02-08 20:33
50 zl brutto oczywiscie i to i tak jedna na 10 os dostaje. A premii NIE MA !!!!! TYLKO DLA MENAGEROW SIE ZNAJDZIE :o
5
bylam na rozmowie 2017-02-08 20:39
1700 mi na junior accountant zaproponowali. Zenada. W DGS daja na tym samym stanowisku 2500 +premie !
Podziekowalam za takie cos.
6
accountant 2017-02-08 20:55
Czlowieku ja jestem accountantem od roku i mam mniej
anon 2017-02-08 21:05
W gempac to sa premie kwartalne + podwyzki + bony na swieta 2x w przyzwoitej kwocie a tu.. tylko na Boze Narodzenie marne 200 zl w bonach sodexo
1
anon 2017-02-08 21:05
W gempac to sa premie kwartalne + podwyzki + bony na swieta 2x w przyzwoitej kwocie a tu.. tylko na Boze Narodzenie marne 200 zl w bonach sodexo
4
Władek 2017-02-10 11:35
Naruszenie dobrego imienia może nastąpić np. poprzez rozpowszechnianie przez konkurenta bądź klienta:
- zarzutów określonej treści,
- ogólnej ujemnej oceny działalności przedsiębiorcy,
- nieprawdziwych informacji o sytuacji gospodarczej firmy,
- nieprawdziwych informacji o pracownikach i władzach firmy.


Nawet subiektywne przekonanie naruszyciela o słuszności jego zarzutów nie uchyla bezprawności w jego działaniu.
Nie usprawiedliwia to naruszania dóbr osobistych innego podmiotu.

Według art. 43 kodeksu cywilnego przepisy o ochronie dóbr osobistych osób fizycznych (za które uważa się m.in. nazwisko, wizerunek, twórczość) odnosi się odpowiednio do osób prawnych. Stosując odpowiednie przepisy o ochronie dóbr osobistych osób fizycznych do ochrony dóbr osób prawnych, należy uwzględniać różnice strukturalne osób prawnych i osób fizycznych. Wśród dóbr osobistych osób prawnych w pierwszej kolejności wymienia się nazwę, która służy indywidualizacji osoby prawnej. Jak stwierdził Sąd Najwyższy, dobrami osobistymi osoby prawnej jest jej sława i dobre imię, na co składa się prowadzenie działalności gospodarczej. Dla niej zaś szczególnie istotna jest wiarygodność finansowa. Użycie określeń podważających ją, ostrych, daleko idących z całą pewnością dobra te narusza (wyrok Sądu Najwyższego z 9 czerwca 2005 r., sygn. akt III CK 622/2004).

Do naruszenia dobrego imienia osoby prawnej może dojść w wyniku analogicznych działań jak przy naruszeniu dóbr osobistych osoby fizycznej (wyrok Sądu Najwyższego z dnia 13 stycznia 2012 r., I CSK 790/10, LEX nr 1129077).

Dobre imię osoby prawnej naruszają wypowiedzi, które obiektywnie oceniając, przypisują osobie prawnej niewłaściwe postępowanie mogące spowodować utratę do niej zaufania potrzebnego do prawidłowego funkcjonowania w zakresie swych zadań” (wyrok Sądu Najwyższego z dnia 9 czerwca 2005 r., III CK 622/04, Lex nr 180853).

W wypadku osób prawnych szczególnie częste są wypadki naruszenia dobrego imienia przez przedstawienie informacji w określonym, niekorzystnym kontekście, nierzetelnych sugestiach itd. Elementem dobrego imienia osoby prawnej jest renoma tej osoby lub prowadzonego przez nią przedsiębiorstwa – zob. P. Księżak, w: M. Pyziak – Szafnicka (red.), Kodeks cywilny, Komentarz, Część ogólna, wyd. II, Warszawa 2009, s. 395.

Upowszechnianie informacji o przedsiębiorcy będącym osobą prawną, że jest nierzetelny, niewątpliwie narusza jego dobre imię – zob. wyrok Sądu Apelacyjnego w Białymstoku z dnia 25 kwietnia 2014 r., I ACa 30/14.

Przyjmuje się w związku z tym, że do naruszenia dobra osobistego osoby prawnej, w szczególności jej prawa do dobrego imienia (dobrej sławy, reputacji), dochodzi wówczas, gdy zachowanie sprawcy prowadzi (lub potencjalnie może prowadzić) do utraty zaufania do niej, potrzebnego do prawidłowego jej funkcjonowania w zakresie swych zadań (por. np. wyrok Sądu Najwyższego z dnia 11 stycznia 2007 r., II CSK 392/06, OSP, nr 5 z 2009 r., poz. 55, wyrok Sądu Apelacyjnego w Poznaniu z dnia 10 lipca 2014 r., I ACa 444/14 oraz wyrok Sądu Apelacyjnego w Warszawie z dnia 19 listopada 2013 r., VI ACa 657/13 oraz zob. wyroki Sądu Najwyższego z dnia 14 listopada 1986 r., II CR 295/86, OSNC 1988, nr 2-3, poz. 40, z dnia 28 maja 1999 r., I CKN 16/98, OSNC 2000, nr 2, poz. 25, z dnia 9 czerwca 2005 r., III CK 622/04, niepubl. i z dnia 10 listopada 2005 r., V CK 314/05, niepubl.).
2
**** 2017-02-17 15:54
Hej,

czy możecie napisać na czym konkretnie polega praca? Księgujecie faktury ze sklepów za towary czy transakcje dokonane przez klientów? Z czego Was rozliczają?

Jakie kompetencje trzeba mieć?
Weronika 2017-03-01 10:43
Teraz poszukują na stanowisko IT Operator - Service Desk oraz Junior Business Controller! Warto?
Tomasz 2017-03-03 09:01
Weronika - nie :)
5
Weronika 2017-03-06 11:01
@Tomasz dlaczego tak uważasz?
Prawda prawdziwa 2017-03-09 19:23
Poczytaj opinie Weronika a będziesz wiedziała :)
5
Weronika 2017-03-10 10:29
@Prawda prawdziwa myślałam, że może @Tomasz chce podzielić się jeszcze swoimi doświadczeniami z Dansk Supermarked.
gość 2017-04-03 15:58
Byc może Tomek ma takie doświadczenie, że nie może się nim podzielić, bo mu prawnikiem grożą.
5
Gm 2017-04-29 16:52
Dziwnym trafem komentarz byłego pracownika o pewnym zespole i pupilce szefa zniknął, ciekawe czemu :-D
5
Weronika 2017-05-04 09:38
@Gm, jeżeli jakikolwiek komentarz został zarchiwizowany, to musiał być on niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl
seju 2017-05-14 22:00
Omijać z daleka.

Tak ogólnie to najlepiej wyjechać ze Szczecina jak ktoś ma takową możliwość, bo to nie jest normalne miasto, rynek pracy tam nie istnieje. Brak sensownych firm, które miałyby większe ambicje aniżeli znalezienie taniej siły roboczej za 400-500 euro miesięcznie na głowę.
4
locales 2017-05-30 12:02
Miasto jest normalne i bardzo fajne. Może mały wybór pracodawców, może rpacodawcy jacy ssą, kazdy widzi, ale miasto jest dobre do zycia. Ja się niegdzie nie ruszam, wolę po prostu szukac pracy gdzie indziej jak mi w danym miejscu nie pasuje.
Weronika 2017-05-30 12:17
@seju według Ciebie najlepiej omijać firmę Dansk Supermarked z daleka. Dlaczego tak uważasz? Co jest powodem Twojej niechęci do firmy? Uargumentuj swoją wypowiedź. Czekamy na Twoją opinię.
ufydjvkh 2017-05-30 23:02
Slaba kasa, atmosfera w zespolach beznadziejna, zatrudniaja osoby bez wyksztalcenia , ZE srednim albo po studiach zywieniowych ktore z rechunkowosci nie wiedza NIC!!! zero premii czy dodatkow do wynagrodzen - nie polecam . Przepracowalam 6 mies. Jest wiele firm w ZS ktore oferuja procz wyzszego wynagrodzenia chocby premie kwartalne : dgs, gempact, metro...
Wertuja na rozmowie kwalif. 2 h(godzina to excel a druga godz to angielski + rozmowa. Jakby na prezesa szukali a ja aplikowalam na juniora :-/
W dgs bylam na 2 rozmowach - tozmowach nie testach sprawnosciowych i nikt mi nie kazal wypelniac 4 stronnicowego testu z angielskiego i nie kazali mi robic zadan na kompie w excelu
3
Weronika 2017-05-31 10:38
@ufydjvkh piszesz, że firma zatrudnia również osoby bez odpowiedniego doświadczenia. Dla studentów oraz świeżo upieczonych maturzystów może być to dobra wiadomość. Rozumiem, że jeżeli chodzi o zmiany, to wprowadziłbyś premię oraz inne dodatki do podstawowej pensji?
Edzia 2017-06-05 19:28
Osoba wyżej pisze, że poziom rozmowy kwalifikacyjnej jest niedopasowany do stanowiska a potem do wynagrodzenia. Jeżeli rozmowa kwalifikacyjna to weryfikacja równiez umiejętności to osoby o kierunkowym wykształceniu oczekują pozycji troche innej niz JUNIOR w odróżnieniu od osób bez takiego wykształcenia. Zwłaszcza, jeżeli potem ten przemaglowany Junior włada lepiej angielskim od przełozonego czy od menadżera.
2
Bleblesia 2017-06-05 21:24
Jeśli uważasz, że test z angielskiego zajął i godzinę, a excel drugą to serdecznie gratuluję poziomu wiedzy. Zarówno jeden i drugi był banalny, w sumie w moim przypadku trwało to mniej niż 45 minut. Raczej weryfikacja takiej wiedzy jak widać okazuje się być koniecznością...
Ala 2017-06-20 08:37
Witam
Mam pytanie dotyczące umów - czy system przedłużania wygląda tak ze pierwsza to okres próbny, następnie roczna a kolejna na nieokreślony?
Zorientowana 2017-06-26 17:04
3 - 9 - nieokreślony
1
Nick 2017-07-25 22:27
Oj z tym przedłużaniem umów to różnie. "Na mieście" coraz więcej słychać o nie przedłużaniu umów w dansk bez podawania jakiekolwiek przyczyny. Co prawda umowa na czas określony tego nie wymaga, ale rozstawanie z ludźmi po roku "bo tak" jest słabe...
2
Otwarte okno 2017-08-10 23:53
Nowy pracownik jest tańszy, a ten co pracuje już rok zaczyna miec ambicje i staje sie problematyczny.
Cufnie 2017-08-17 00:10
Buhahaha...bylam na rozmowie na junior accountant a oni dzwonia ze do masterdaty mnie chca WTF?!jakbym chciala na tym stanowisku robic to bym aplikowala ????
Zostaw swoją opinię o Dansk Supermarked - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dansk Supermarked