brak logo

Jawi sp.z o.o

Warszawa

Opinie o Jawi sp.z o.o

Witam wszystkich!! 2010-02-18 23:27:00
Firma Jawi z Warszawy,znajdująca się na al.Krakowskiej to wykorzystująca pracowników instytucja.I niech nikt nie liczy na berterminową umowę trzecią bo ta firma woli kogoś zwolnić niż zatrudnić dobrego pracownika na stałe.
... 2010-04-23 12:14:56
tak to prawda !!! beznadziejna firma !!!
jbydg 2010-12-06 17:57:48
czy wie ktos cos na temat jawi zajmujacej sie sprzataniem taboru autobusowego w bydgoszczy?mialem problem bo zamiast dostac umowe na miesiac to mialem dostac za miesiac:D
niezadowolony pracownik 2011-02-07 11:03:57
Dzien dobry mam zastrzeżenia do firmy Jawi Bydgoszcz a tak ogólnie to pani [usunięte przez moderatora] mojej byłej Brygadzistki.oszukuje z godzinami ludzi pyta sie innych pracowników jaka ma dać premie zwalnia osoby bez podania przyczyny nakłania inne osoby zeby podkładali alkochol innym zeby mogła ich zwolnic,każe kupować sprzet który się psuje i ma pracownik kupic nowy odcina premie nie uzasadniając tego każe pracowników za byle co np.jak kogos chce sie pozbyc szuka byle jakiego powodu bije pracowników krzyczy na nich,bardzo prosze o zmiane pani brygadzistki.zatrudnia nieletnie osoby na nocne zmiany np.swoją córke a takze jej córka nic nie robi i wiec za co ma płacone prosze o przyjżenie sie pani [usunięte przez moderatora] to sami zobaczycie a przez nia ta firma zle wyglada w Bydgoszczy.nie zadowolony pracownik.
anonim 2011-05-21 17:39:34
Witam chciałbym opowiedzieć co się dzieje na zajezdni Poznań warszawska zacznę od tego że zarabiam tam 5zł na godzinę to nie żart to smutna prawda:( jesteśmy upodlani i wykorzystywani za te marne grosze:( no dobra konkrety autobusy są odkurzane nie sprawnymi starymi odkurzaczami w wężach są dziury przez co nie wsysają dobrze piachu chodzimy w swoich ubraniach na stronie firmy pisze że każdy ma ubranie od firmy ściema!! grzebiemy w śmieciach bez żadnej ochrony smieją sie z nas kierowcy patrzą na nas jak na śmieciarzy:( jak się odezwiesz to pan napisałem z małej litery bo to nie pan tylko oszust i zaganiara [usunięte przez moderatora] :)WIELKA POSTAĆ Z ZAWODÓWKĄ kiedyś zamiatał tak jak my ale teraz jest wielkim kierownikiem biznesmen ahhaah zapomniał jak zamiatał powie jak coś się nie podoba to do domu a jeśli chodzi o wypłate to powinna być 20 ale jak się coś ci nie podoba to możesz dostać 25 tak jest w umowie:) na [usunięte przez moderatora] MÓWIMY (MUŁ) o wszystko trzeba się prosić nie stać mnie na bilety na i jeżdże do pracy na gape na fajki też nie starcza jak sie znajdzie w autobusie to się zapali:) aha a inspekcja pracy nie wiem co robi dlaczego nie ma żadnej kontroli:(który bierze łapówke za to żeby tam było cicho pracuje tam pani janina tez z małej litery:) zaganiara która informuje o wszystkim [usunięte przez moderatora] jeszcze dodam że gdy maja byc kontrole [usunięte przez moderatora] wie o tym dzień wcześniej i jest wszystko tuszowane panowie z kontroli biorą łapówke:(i jest spokój zmywam się powodzenia życze nowym pracownikom aha dodam że jest mało wpisów na strone bo ludzie rezygnują z tej pracy z ciągu kilku tygodni i chca o nich szybko zapomnieć dlatego jet cicho ale ja nie będę cicho powiadomie odpowiednie służby a jak to nie zadziała to pójdę do gazety i pokaże zdjecia i filmy jak są robione autobusy w poznaniu:(żal [usunięte przez moderatora] ty [usunięte przez moderatora] z powazaniem praconik jawi
big 2011-09-15 15:32:31
Poza pania prezes która osobą normalna nie jest ;-/ i ktora powinna miec sprawe o mobbing - w firmie było ok. Placili na czas urlopy były etc. Reszta szefostwa normalna - wspolpracownicy ok. Natomiast - jak wpadala ta wariatka w szał (a czesto ja tak bralo) to potrafiła katronami rzycac i wyzywac ludzi. ten czlowiek nie powinien miec stycznosci z pracownikami. Ja odeszlem bo z nia sie nie dalo pracowac - za duzy stres. Gdyby nie ona - pracowałbym dalej.
acha- o podwyzce mozna zapomniec- ile wynegocjujesz - tyle masz. (to biuro) - na magazynach podobno wieksza hujnia.
1
Witam 2012-04-16 12:02:01
sprzątanie autobusów w bydgoszczy,masakra jakaś,umiem ciężko pracować,ale to co sie tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie,jedna czynność,ale minuta na 1autobus. 200 autobusów w ciągu 8 godzin,oczywiście umowe dają dopiero po miesiacu ,więc jeśli ktoś wytrzyma to dostanie,jak nie to zegnaj z niczym,no i myjesz te autobusy brudną szmatą jak od podłogi ,a wode masz czarną z piaskiem,bo ty nie masz czasu iść jej sobie wymienic,a nikt inny tego nie zrobi,odkurzacze pożal sie boże.zarabiają na tym,że ktoś przyjdzie porobi i sam odchodzi,a o wynagrodzeniu zapomnij,nie polecam
byly pracownik bydgoszcz 2012-07-21 10:54:28
Witam - 2012-04-16 12:02:01

sprzątanie autobusów w bydgoszczy,masakra jakaś,umiem ciężko pracować,ale to co sie tam dzieje przechodzi ludzkie pojęcie,jedna czynność,ale minuta na 1autobus. 200 autobusów w ciągu 8 godzin,oczywiście umowe dają dopiero po miesiacu ,więc jeśli ktoś wytrzyma to dostanie,jak nie to zegnaj z niczym,no i myjesz te autobusy brudną szmatą jak od podłogi ,a wode masz czarną z piaskiem,bo ty nie masz czasu iść jej sobie wymienic,a nikt inny tego nie zrobi,odkurzacze pożal sie boże.zarabiają na tym,że ktoś przyjdzie porobi i sam odchodzi,a o wynagrodzeniu zapomnij,nie polecam
to co tutaj piszecie o Jawi w Bydgoszczy to wszystko klamstwa
Przem..JAWI 2012-09-29 15:12:22
Prosze o nieobrażanie naszej firmy ..jawi jest bardzo dobrą firmą sprzatającą .....i nie 200 tylko 160.wozów a tak na marginesie ..aby zarobić trzeba ciężko sie napracowac ...
Wojtek 2012-11-20 21:52:12
Nie rozumiem czemu wy odkurzacie te autobusy? Przecierz odkurza się dywany a podłogi się zamiata miotłą
Mariolka 2013-03-03 12:53:45
Praca w Gdansku,sprzatamy tramwaje za psi pieniąz , walą nas w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kase i ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
DONALD TUSK 2013-05-10 08:17:27
ja pracuję w tej warszawa jawi firmie i zarabiam 5.000 na miesięcznie za mycie tranwaje .ludzie jest suuuuper
lola 2013-06-17 21:29:39
ale ściema,beznadziejna firma płaca grosze 3.90 zł.w gdańsku,wykorzystuja ludzi ze szok.uwazajcie na tą firme to zwykli oszusci,pracujesz za grosze i na czarno...
ja 2013-06-18 05:11:24
witam to prawda wyzysk czlowieka
Gienek 2014-06-18 13:08:37
Witam Jawi jak dla mnie jest ok, nie narzekajcie , bo nie znacie innych firm tak na marginesie pozdrawiam ...
ja 2014-07-14 19:30:02
Najgorsza firma sprzątająca na rynku! Brud,smrud i ubogie zarobki Biali murzyni tam pracują Wyzysk,wyzysk,wyzysk Pozdrawiam
misio 2014-08-03 23:16:18
A ja kocham firme Jawi
Kasia 2014-10-03 12:16:13
Pracowałam w Gdańsku w zajezdni całe wakacje. Fakt zarobki nie są ogromne, ale wystarczy pracować " normalnie". NAjgorsze co mnie tam spotkało to współpracownicy, którzy walili w ch. z pracą, kitrali się po autobusach i popijali, a Ci normalni musieli robić więcej, ale po mału zaczeliśmy wytępiać te karaluszki i praca zrobiła się spoko. Dla niektorych nawet plusem jest praca na nocki. Pozdrawiam
jaskier 2015-01-16 20:21:56
Czy ktoś w ogóle aktualnie pracuje w Jawi? bo z tego co widze, to zbyt wielu aktualnych komentarzy na ich temat to tu jednak nie ma, a szkoda. Może wiecie, jak w ogóle wyglądają tutaj rozmowy rekrutacyjne, o co pytają i ile jest etapów tych rozmów, bo widze, że mało kto opisuje swoje wrażenia, a bardzo mi zalezy na takich informacjach.
Koszka 2015-03-29 03:00:00
Jawi sp z o o z Warszawy dużych szans na sukces chyba nie mają. Bo z tego co zrozumiałem to sprzedają filmy i książki, a jak wiadomo w internecie można za darmo wszystko znaleźć, może dlatego też nie ma ofert pracy bo firma chce zooptymalizować wydatki, w sumie już sam nie wiem, dobrze gdyby ktoś z ich otoczenia wypowiedział się na ten temat.
agata bielaczek 2015-05-07 22:41:36
dobry wieczor chcialam sie dowiedziec z jakiego przyczynu zostalam zwolniona mpk w legnicy przez kierowniczke (usunięte przez administratora) ktora jest przeciwna osoba .jestem pracujaca osoba na autobusach robilam w poprzedniej firmie piast w legnicy ktora rowniez pracowala na autobusach i w tej firmie nie mnialam zadnego problemu z brygadzistą zylam w zgodzie nieraz mnial swoje chumory ale bardzo polubilam (usunięte przez administratora) bo pomogli mi przy sprzataniu chal bardzo jestem zalamana ze tak sie stalo a rownierz mozna podziekowac p (usunięte przez administratora) ktora przyjeli na kierowniczke na mpk
2
agata bielaczek 2015-05-07 22:50:11
robilam w piascie w legnicy 5 lat na autobusach i nie mnialam zadnego problemu nie pokazywali co mam robic patrzyłam na inne osoby jak myją autobusy
1
michał 2015-05-12 21:06:17
nie orientuje sie jak działa dyrektywa... ale moge powiedziec ze w nie ktorych zajezdniach jest naprawde znakomicie ...tymbardziej poznan franowo
ula 2015-08-18 11:27:06
No pewnie ze jest tam dla ciebie fajnie !!!! Spisz na Franowie ( bo nie masz Gdzie)Pijesz z brygadzistą i kolezankami a robota jakoś sama idzie!!!! Michale
ula 2015-08-20 13:58:25
Jowitka nie pracujesz na Franowie to nie wiesz jak jest!!!!!Nie pasujesz panu brygadziscie i Pani Honoracie to wylatujesz!!!! A co do Pani Honoraty To jest leniwa i pije w pracy razem z brygadzista!!!!!!
brunet 2015-10-15 06:16:55
Co wy gadacie. Nikt na sile nikogo do picia nie namawiał.Każdy ma swój rozum Takie bzdury moze pisać osoba która zamiast pracować to wolała grac ..
Na Franowie szanowali ludzi i ich zdanie
Co chcecie od p.Hon. to jest osoba która zawsze na pierwszy miejscu stawia prace Żeby każdy szanował prace tak jak
Ona i jeszcze paru na Frankowie to w Polsce by nie panowało takie bezrobocie
Ula 2015-10-21 08:53:38
Brunet a ty co tak bronisz P.Honoraty?Jetem pewna że sam piłeś z p.Honoratą i obijałeś się razem z nią. P. Honorata jet leniem jak nie wiesz co to jet leń to ci wytłumaczę ..(człowiek odpoczywający ponad potrzebę, unikający pracy), a co do grania to jedni wolą na przerwie grać a inni pić !Z tym szanowaniem to myślę że dużo przesadziłeś i sam o tym wiesz , jeżeli nie wiesz co to znaczy szanować to ci wytłumaczę ( odnosić się do kogoś lub do czegoś z szacunkiem) i to na tyle obrońco Leniów .
gość 2015-10-22 11:45:42
Szkoda tylko że nie napiszesz że ciebie nikt nie chciał na żadnej zajezdni bo jesteś leń i obibok,nic tobie się nie podobało.Wracaj na taśmę produkcyjną ,ale tam też pewnie nie pracowałaś długo bo ciebie szlachetne rączki bolały.I nie pieprz opini ludziom których tak naprawdę nie znasz.
BRUNET 2015-10-22 18:14:02
DROGA ULU
PODEJRZEWAM ŻE MUSIAŁA PANI PRACOWAĆ NA TEJ ZAJEZDNI TO ODPOWIEM PANI TAK
1} SAMA PANI MUSIAŁA BYĆ LENIEM JEŚLI PANI JUŻ TAM NIE PRACUJE
MOP ZAWSZE CHYBA BYŁ POD PRĄDEM ŻE OMIJAŁA GO PANI SZEROKIM ŁUKIEM
2} SAMA PANI CHYBA TEŻ PIŁA
3} NIKOGO NIE BRONIE TYLKO PISZĘ TO CO WIDZIAŁEM JA I OSOBY KTÓRE BYŁY ODPOWIEDZIALNE ZA ODBIÓR WAGONÓW
Ula 2015-10-23 02:00:45
"Gość" Oj w czułe miejsce uderzyłam z opinią o p. Honoracie do twojej wiadomości nadal pracuje w firmie jawi a p. Honorata to Leniwa kobieta jest i pijaczka.
.Brunet pracuje nadal w firmie jawi i mop i praca nigdy mnie nie raziły zdarzało się bardzo często ze robiłam za leni i pijaków (Oczywiście tego już nie widziałeś )Brunet mam pytanie Jesteś pewien ze widziałeś mnie jak piłam? To "Chyba też piła" daje dużo do myślenia!
gość 2015-10-23 15:12:03
Niezbyt długo pracowałaś na franowie żeby wydawać takie opinie o ludziach których wogle nie znasz.
blondi 2015-10-23 17:20:45
Z tego co słyszałam to teraz jest nowa brygadzistka na franowie bo były brygadzista już nie pracuje.I też doszły mnie słuchy że niektórym osobom to się nie podoba bo ktoś inny chciał wejść na to miejsce i może dlatego wypisuje takie rzeczy.
Ula 2015-10-24 09:08:27
Gość sam nie wiesz czy Pracowałem /Pracowałam długo na franowie więc się tez nie wypowiadaj na ten temat..
marina 2016-01-09 13:25:01
czy w WARSZAWIE tez pracujecie za 5zl na godz odsniezacie snieg dookola w zajezdni po 8 godzinnym oc ponad 170 autobusow i snieg lopaty i jazda do skutku odsniezysz cofasz sie do poczatku bo tam sniegu juz pelno nastepnego dnia znowu oc na 17godz
marina 2016-01-17 15:57:44
MACIE STO PROCENT RACJI CO PISZECIE O JAVI NIKT NIE OBRAZA BO TAK JEST ZA 5 ZL NA GODZ PRACA BARDZO CIEZKA ODZEZ WLASNA ODSNIEZANIE PO 8 GODZINNEJ PRACY BO SNIEG PADA MUSISZ ISC NIEMA ZE BOLI ZAMIAST DAC PODWYZKE OBNIZYLI DO 5ZL GDZIE TYLE PLACA?
KTOS SOBIE NABIJA KOSZTEM BIEDNYCH LUDZI ZASTRASZONYCH WYPLATA PO20TYM SZOK LUDZIE WIECEJ SA W PACY NIZ W DOMU ODKURZACZE NIE ODKURZAJA BROD SMROD I UBOSTWO PATOLOGIA WSTYD KLANIAM SIE KU POZNANIOWI
marina 2016-01-17 15:58:36
MACIE STO PROCENT RACJI CO PISZECIE O JAVI NIKT NIE OBRAZA BO TAK JEST ZA 5 ZL NA GODZ PRACA BARDZO CIEZKA ODZEZ WLASNA ODSNIEZANIE PO 8 GODZINNEJ PRACY BO SNIEG PADA MUSISZ ISC NIEMA ZE BOLI ZAMIAST DAC PODWYZKE OBNIZYLI DO 5ZL GDZIE TYLE PLACA?
KTOS SOBIE NABIJA KOSZTEM BIEDNYCH LUDZI ZASTRASZONYCH WYPLATA PO20TYM SZOK LUDZIE WIECEJ SA W PACY NIZ W DOMU ODKURZACZE NIE ODKURZAJA BROD SMROD I UBOSTWO PATOLOGIA WSTYD KLANIAM SIE KU POZNANIOWI
marina 2016-01-17 16:06:06

nie panie PRZEMKU byl pan sprawdzil? wie pan jak sie tam pracuje ciezko za 5zl? polecam moze ktos da podwyzke tym ludzia no tak ta firma istnieje bo ci ludzie tyraja tam na nia
zdruzgotana 2016-04-01 08:16:18
LUDZIE FIRMA JAWI TO FIRMA KRZAK LUDZIE DOSTAJA UMOWY W DNIU WYPŁTY TZ 25 KWIETNIA 2016 A TERAZ PRACUJA NIE WIEDOMO NA CO:( LUDZIE JEBNIA JAK WOŁY ZA MARNE GROSZE NIE POLECAM:(
anonim 2016-04-14 21:55:32
A ta umowa jest o prace czy zlecenie? I jaka jest stawka na godz?
Jacek 2016-06-11 01:41:16
Na Franowie Bez zmian . Rządzi nawiedzona BRYGADZISTKA .... ciągle nachlana
1
Paweł 2016-10-07 08:27:22
Jak chcecie się dobrze nadsyłać z brygadzistka to zapraszam do Gdańska
Paweł 2016-10-07 08:35:06
Nie wiem co się dzieje w innych oddziałach firmy Javi ale w Gdańsku to normalnie sodoma i gomora
werf 2016-10-09 13:33:01
@Paweł ale o co chodzi z Gdańskiem? nie wiedziałem że w sumie oni mają swoją siedzibę w kilku miastach ale teraz już dzięki Wam się tego dowiedziałem chociaż i tak raczej ofert nie mają na chwilę obecną
Zostaw swoją opinię o Jawi sp.z o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Jawi sp.z o.o