logo Greenpeace

Greenpeace

Kraków

Opinie o Greenpeace

anonim 2009-06-18 22:00:12
Słowa kojarzące się z Greenpeace (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): stresująca, wyczerpująca, bezsensowna
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .żaden
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... . nieprzyjemna, zniechęcająca
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Greenpeace: nie podobało mi się
Najbardziej nie podobało mi się w Greenpeace: zachowanie szefa
Racjonalista 2009-08-04 12:10:11
"uczciwosc" greenpeace 1. na stonie ^wkrecswietlowke^ ktora jest storna greenpeaceu w prawym gornym rogu jest link do prywatnej, komercyjnej firmy. Wiec skoro oficjalnie reklamuje się tam jakas firma to czemu ludzie z greenpeace mowia ze nigdy nie biora pieniędzy od firm? Ze jedyne źródło finansowania gp to prywatni darczyńcy = osoby fizyczne?
2. na swoich stronach greenpeace publikuje raport o energetyce w Polsce:W raporcie tym ni z gruszki nie z pietruszki stwierdzone jest (strona 26 nagłówek rozdzialu 8 – go) ze polska powinna 50% energi produkowac z wiatrakow. Znow twierdzi greenpeace ze tak twierdza obiektywni eksperci. Jednak jak poszukac to okazuje się iż współautorem raportu jest osoba ((usunięte przez administratora)) z komercyjnej firmy – choc sprytnie nazwanej tak aby wydawalo się iż jest to jednostka naukowa (Instytut Energetyki Odnawialnej), zarabiajaca na odplatnym przygotowaniu opracowan w dziedzinie energetyki wiatrowej oraz innych OZE. Zreszta ta firma nazywa sama siebie Instytutem a nie ma tam pracującego zadnego doktora czy profesora. (www ieo pl )

Jak dla mnie to brzmi tak: my greenpeace „OBIEKTYWNIE” mowimy wszem i wobec ze najekologiczniej jest budowac jak najwięcej elektrowni wiatrowych!! Nasz obiektywizm wynika z faktu ze nasze zdanie popiera komercyjna firma majaca szanse tym wiecej zarobic im wiecej w Polsce będzie budowanych wiatrakow. Po prostu zastanwia mnie gdzie tu jest obiektywizm i uczciwosc greenpeacu? Jesli chca lobbowac na rzecz jakiegos producenta/producentow (etc) to ich prawo (pomijam tu teraz bzdurnosc stwierdzenia ze polska energetyka ma byc oparta glownie o wiatraki). Jednak proste pytanie po co tak sie obnosza z tym ze dostaja pieniadze jedynie od prywatnych darczyncow, gdy fakty temu przecza? W jakim celu gp stroi sie w piorka organizacji non-profit, czy nie uczcwiej jest "grac w otwarte karty" ?
lol 2010-07-28 14:59:18
Mialam nieprzyjemnosc pracowac dla tej korporacji (tak, bo z niczym innym mi sie juz ta firma nie kojarzy) przez kilka dni, a bylo to nie w Krakowie lecz w pewnym pieknym 700tys. miescie na W.
Koszmar! - atmosfera sekciarsko nieprzyjemna i lekko nieprofesjonalnie-korporacyjno-piramidalna, tylko zamiast wycieczek wakacyjnych, za wydajnosc oferowali naklejki hehe
"Szefostwo" to 19-latkowie bez obycia, z mozgami wypranymi do cna. Strata czasu na taka niewdzieczna pseudo-prace.
Na koniec dodam tylko, ze wcale mi nie zaplacili, bo nie bylam tak wydajna jak inni. A jeszcze wydzwaniali przez pare tygodni, probujac sklonic mnie do przekazania im podpisanych przeze mnie umow, ktore, jak stwierdzilam, wole zniszczyc, niz miec na sumieniu paru naiwniakow sklonnych do wplacania comiesiecznego haraczu, na co niestety sama ich namowilam! Dla mnie sprawa jest jasna - nie zaplacili - jakim prawem oczekuja, ze dostana za free owocy mojej pracy?? ;))
3
Ja 2010-08-18 12:07:44
A ja pracowałem dla nich przez kilka miesięcy i mogę jedynie polecić. Jeśli jest się fair i podchodzi się poważnie do tej pracy to wszystko jest na medal, a i zarobić można całkiem przyzwoicie w porównaniu z zapierniczaniem gdzieś indziej przez 12 godzin.
Był okres próbny, ale i tak niedługi patrząc na innych pracodawców - tylko 2 dni z tego co pamiętam. I bardzo dobrze, że był bo razem ze mną zaczęły osoby nastawione na łatwy zarobek - na dostawanie dużo za nic... i odpadły. Tak jak w innych pracach tak w tej trzeba podejść poważnie i rzetelnie do tego co się robi, a będzie dobrze. Koleżanka wyżej pewnie była jedną z takich co to wystartowały żeby zgarnąć kasę za ładny wygląd, nie reprezentując nic więcej...
A za zniszczenie formularzy grozi Ci droga Pani do dwóch lat więzienia... Więc się raczej tak nie chwal.
Pozdrawiam.
Energia 2010-08-18 16:51:41
Dziwi mnie postawa koleżanki, która przez kilka dni (!!!) pracowała i na takie muchy w nosie. Ja jestem tu dopiero dwa miesiące, ale bardzo dobrze oceniam tę pracę. Rzeczywiście trzeba się postarać i mieć w sobie "to coś" żeby przekonać innych do swoich ideałów, no i trzeba w nie wierzyć, a nie przychodzić na łatwy łup i oczekiwać nie wiadomo czego. Od razu mówię, nie każdy się nadaje, większość odpada po paru dniach, bo albo męczy ich taki rodzaj pracy, albo po prostu są do bani. Tyle.
Jeżeli jednak ktoś ma fajny kontakt z ludźmi i chce robić coś więcej, niż kelnerować lub rozdawać ulotki, to polecam! Atmosfera w pracy jest miła, szefostwo jest w porządku i wyrozumiałe (choć nie "miękkie" na zasadzie "rób co chcesz albo nie rób nic, i tak cię nie wyrzucimy"), płaca - zależy od efektów. Ta praca jest na pewno na początku wyzwaniem, lecz kiedy się je pokona, to daje kuuupę frajdy:)
Amelia 2010-08-18 17:23:23
Pracuję w Greenpeace od 3 tyg. Przyznam,że praca wymaga wysiłku i determinacji. Jednak daje również dużo satysfakcji, szczególnie na poziomie samodoskonalenia. Nauczyłam się rozmawiać z ludźmi, walczyć silniej o swoje ideały, zdobyłam większą pewność siebie.

Zdecydowanie polecam! Uważam,że praca FR jest dla wszystkich - wystarczy trochę się przyłożyć (jak do wszystkiego!), nie demotywować się, wręcz przeciwnie motywować siebie i drużynę. Bo przecież jest to praca zespołowa!
Ula14 2010-08-18 18:40:55
Pracuję jako FR Greenpeace ponad miesiąc. Na początku bałam się że nie jest to zajęcie dla mnie bo myślałam, że nie uda mi się przełamać i bez oporu zaczepiać ludzi na ulicy. Wystarczył jednak jeden dzień, a właściwie kilka pierwszych rozmów.

W tej chwili stwierdzam, że praca jest świetna. Trzeba być jednak odpornym na ewentualne wyzwiska i negatywne opinie. No i nie przejmować się niepowodzeniami, bo to może jedynie negatywnie wpłynąć na wyniki.

Bardzo podoba mi się, że należę do grupy wspaniałych, różnych i otwartych ludzi. Razem tworzymy zwarta ekipę, która wzajemnie się wspiera i motywuje, przez co praca ta jest często również zabawą.

Przyłączam się do tego co napisała Amelia. Bycie tutaj ma bardzo duży wpływ na rozwój wewnętrzny. Myślę, ze stałam się bardziej pewna siebie, otwarta, a przez to również dojrzalsza. Mimo, że większość zaczepianych osób "nie ma czasu", to można porozmawiać z wieloma ciekawymi ludźmi i poznać ich spojrzenia na świat.

Koordynator wymaga i wkurza się gdy wynik jest kiepski ale takie jego zadanie, w końcu trzeba uratować te wieloryby ;)
Kate 2010-08-18 19:49:58
Bardzo mi przykro jak słyszę takie opinie od ludzi, którzy tu (jak sami piszą) bardzo krótko pracowali. Pewnie, że trzeba mieć siłę i całą masę optymizmu aby codziennie wychodzić na ulicę i przekonywać ludzi do swoich przekonań i do tego o co się walczy i co jest ważne. Pracę w GP trzeba po prostu poczuć, jeśli ktoś przychodzi tu tylko po "kasę" nic dziwnego, że mu nie "idzie" i odpada. Trzeba pamiętać, że ta praca to nie wypisywanie formularzy, tylko szukanie darczyńców.A co do ludzi tu pracujących, to szukać ich ze świecą po świecie.
Pietrowicz 2010-08-18 21:01:13
Greenpeace, ocena na 5+
wszyscy którzy piszą negatywne opinie wylewają swoje żale, bo nie dali rady. Fakt, faktem praca WYMAGAJĄCA i MĘCZĄCA ale dająca jednocześnie BARDZO DUŻĄ SATYSFAKCJĘ a jednocześnie umożliwia GODZIWE WYNAGRODZENIE. Wystarczy się postarać, przyłożyć, nauczyć się przede wszystkim o kampaniach Greenpeace. Atmosfera w grupie przyjemna, SZEF tak samo MIŁY i ZAWSZE POMOCNY więc nie wiem w czym problem mają co niektórzy?
Wystarczy odrobina chęci i dobry humor, reszta przyjdzie sama!
Pozdrawiam Greenepace!
daik 2011-02-16 08:50:34
nie mam nic wspolnego z ta firma, pozwole sobie tylko zauwazyc ze ten wysyp pozytywnych komentarzy jednego dnia, godzina po godzinie jest smieszny
5
ja 2011-06-06 19:15:36
Co do pracy FR, pracowałem w ten sposób ok 1,5 miesiąca. Są plusy i minusy tej pracy. Co do plusów, to świetna atmosfera ( co tez jednak zależy od tego gdzie i z kim), na ulicy spotyka się i poznaje poprzez rozmowę ciekawych ludzi. Najważniejszy plus to moim zdaniem możliwość poprzez tą prace przełamania pewnych oporów i barier komunikacyjnych, nauczenie się jak rozmawiać z obcymi ludźmi co w karierze bardzo się przydaje. Co do wypłaty, tutaj powiem tak, stawka jest niezła, jednak w przeliczeniu tego ze płacone jest za 5 godzin dziennie, wychodzi mimo wszystko słabo, natomiast praca jest wyczerpująca i po 5 godzinach jest się zmęczonym jak po 8 godzinach normalnej pracy, np. poprzez wysoka temperaturę, czy też deszcz. Jest to praca ciężka, gdzie nie raz słyszysz nieprzychylne lub wręcz wulgarne komentarze na temat GP kierowane osobowo do Ciebie, jednak jeśli jest się odpornym psychicznie da się wyrobić, a czasem zdarza się usłyszeć również miłe słowo. GP jest kontrowersyjny wiec nie ma się co dziwić że osoba FR budzi kontrowersje. Jeśli przełamie się opory, pracuje się naprawdę przyjemnie. Jedynym zdecydowanym minusem jest duże ciśnienie na wynik, co niestety, ale przypomina trochę korporacje. Nie ma żadnej pewności, ze pracując 2 miesiące nie wylecisz po gorszym tygodniu, wiec nie można niestety mówić o żadnej stabilizacji. Ogólnie pracę FR oceniam pozytywnie, jednak oceniam jako pracę nie na stałe- brak stabilizacji nakazuje jednak na stałe szukać czegoś innego.
2
curryto 2012-01-10 12:23:37
ogólnie spoko, jak się dobrze wkręcić w tematyke eko to można całkiem dobrze zarabiać, szef tez wporzatku.
szymon 2012-05-30 12:51:32
Praca w porządku, tylko trzeba być wygadanym i ogarniać tematyke. Inaczej można się zmęczyć. zero problemów z wypłatami itd.
Osobiście polecam :)
fajna praca 2013-05-14 14:21:00
Ta praca jest fajna. Pracowałam kilka miesięcy jako fundraiser i muszę przyznać że praca jest ciekawa - czy wymagająca to pewnie zależy jakim człowiekiem jesteś. JEst tociekawa alternatywa :)
doświadczony 2013-09-11 13:59:42
Hej, przez pierwszy miesiąc w Krakowie to jest jakieś niecałe 2000, potem około 2000, a w następnych miesiącach ponad 2000, jakieś 2200 i więcej. Wypłaty są 10ego i nigdy nie ma problemów z wypłatą, czego nie można powiedzieć o innych miekscach.
ekspracownik 2013-09-23 13:26:42
Fundraiser chodzi po ulicy, zaczepiając przechodniów, by porozmawiać o ochronie środowiska i namówić jak największą liczbę osób na to by regularnie co miesiąc z ich konta pobierana była jakaś kwota pieniędzy. Praca jest ciężka bo pracujesz na ulicy czyli we wszelkich warunkach pogody - prażące słońce, padający deszcz czy śnieg, wiatr etc. Rzadko kiedy jest "odpowiednia pogoda". Fundraiser ma pułap, który musi osiągać i jeśli osiąga to ok, ale jeśli nie to wylatuje - najgorsze jest to, że przez kilka tygodni możesz mieć rewelacyjny rezultat, ale jeśli podwinie Ci się noga (bo np. jesteś chora) to wylatujesz - więc o stabilności i stałości pracy zapomnij - każdy dzień jest nowym dniem, a każdy tydzień nowym tygodniem. W pewnym momencie wkrada się makabryczna nuda i niepewność jednocześnie. Z szefostwem też bywa różnie, poznałem większość osób prowadzących grupy w miastach i niestety w większości są to osoby młode, niedoświadczone i nie do końca dojrzałe, jednocześnie posiadające "władzę", co jest słabym połączeniem. Podsumowując spróbować można - bo każde doświadczenie jest ważne, ale jeśli ma się do wyboru "coś innego" to polecam wybrać to "coś innego". Choćby nawet ulotki - bo to , że wiele osób ich nie bierze jest niczym przy bluzgach z jakimi spotykają się fundraiserzy. Jeśli jeszcze chodzi o czas pracy, to oprócz oczywiście regularnych godzin na ulicy (za spotkania i przerwy nie masz płacone) dochodzi bardzo dużo czasu na kontakt popołudniami, by dopełnić formalności, czasami jest to kontakt nawet w nocy - więc finalnie można by powiedzieć, że schodzi jakieś (nawet) 12 godzin dziennie.
3
doświadczony 2013-09-24 13:32:03
praca jest na umowę - zlecenie, ale jeśli nie jesteś studentem, to płacony jest za Ciebie ZUS. Co do opinii ekspracownika - nie zgadzam się z większością rzeczy, bo nie znam przypadków, żeby ktoś wyleciał za to, że jest chory ani osób, które pracują po 12 godzin dziennie (choć na początku schodziło więcej niż te 6 to nauczyłem się dzięki tej pracy organizować lepiej czas). Na pewno pracy ulotkarza nie można porównać, bo w niej nie masz bezpośredniej rozmowy z ludźmi. Szukasz spokoju i automatycznej, powtarzalnej pracy - idź na ulotki. Szukasz doświadczenia i chcesz nauczyć się rozmawiać z ludźmi i asertywności - zostań fundraiserem.
ekspracownik 2013-09-25 11:59:16
Umowa zlecenie i jej warunki są ok. Nie miałem na myśli tego, że ktoś wyleciał bo był chory, tylko tego, że gdy nie jest się w pełni zdrowym, a trzeba pracować, to automatycznie wyniki spadają i że wylatuje się za brak wyników, a nie za samą chorobę i takie przypadki były. A nie można sobie po prostu nie przyjść, nie idąc do lekarza... Zwłaszcza jeśli jest się liderem - to już dramat, bo oprócz tego, że samemu trzeba zapierniczać ponad normę, to jeszcze odpowiada się za pracę innych. Oczywiście praca ma swoje plusy, pod postacią wspomnianego doświadczenia i może nawet nauki organizowania sobie dnia, jednak nie jest się w stanie zamknąć w danych 6 godzinach na ulicy. Gdy zalezy ci na kliencie (żeby nie wylecieć za brak wyniku), to na uzupełnienie formularza jest się gotowym nawet iść na drugi koniec miasta wieczorem, lub dzwonić nawet o 2 w nocy, bo inaczej klient nie ma jak podać ci danych, a na dodatek mimo tego, że zadzwonisz o danej porze, nie koniecznie dostaniesz to po co dzwonisz, i trzeba znowu się umawiać na inny termin. To sprawia, że oczywiście nie pracuje się 12 godzin non stop, ale w trakcie doby uzbiera się tego czasu dużo więcej niż kilka godzin na ulicy.
Jeśli chodzi o miejsce pracy to jest przydzielane i lepiej nie zniknąć z danego miejsca, o ile nie jest to zniknięcie "do banku" z klientem zakończone sukcesem.
doświadczony 2013-09-26 12:55:23
tak, idzie się do banku po nr konta, bo do polecenia zapłaty (usunięte przez administratora) (nie przelewu) jest on potrebny, bo nie każdy go ma przy sobie (cchoć teraz większość ludzi może to sprawdzić przez internet).
doświdczony 2013-10-03 14:27:36
praca jest tylko w terenie.
m. 2014-04-09 16:26:40
"do tego trzeba mieć podejście". brzmi jak coś dla mnie! Masz Januszu jakieś doświadczenie?
za Janusza 2014-06-06 11:13:10
Trzeba lubić ludzi. Pomaga także wierzyć w to, co robi Greenpeace.
Doświadczony 2014-07-08 21:24:06
Tak, da się - stawki od 12 do 18 złotych (po niecałym pół roku). Licząc 35 godzin w tygodniu to nawet niezłe pieniądze.
Doświadczony 2014-07-16 21:13:38
12 zł w pierwszym miesiącu, potem 14, po ok 3 miesiącach 16 i 18zł po pół roku. Powodzenia!
Wulkan 2014-07-27 17:50:26
reprezentant greenpeace : LESZEK WOJTASIEWICZ jest "mega" aktywistą na rzecz czystego środowiska, naturalnego pożywienia wolnego GMO, kompostowania, biogazowni, którą będzie budował z Mackiem Uznańskim w Pakoszówce i w sąsiedztwie Dukli oraz Besku
palacza 2014-07-27 21:19:50
jak możecie się tak dac wykorzystywać grupa naciągaczy żeruje na waszej naiwności zobaczie jakimi jeżdzą samochodami a poniwnni chodzić na pieszo ewentualnie jeżdzi na rowerach ale co tam lepiej powiem wam jak żebrać jak rumuni mają ow iele lepsze efekty
3
ekspracownik 2014-07-28 17:25:31
Zarobić dasz radę, jeśli dasz radę wytrzymać na ulicy więcej niż miesiąc. Osobiście polecam traktować tę pracę jako "stadium przejściowe", chyba, że jest się zapaleńcem...
2
Mariusz Onuch 2014-10-14 16:22:57
Jolka - w ogłoszeniach są linki do strony, na której znajdziesz te wszystkie informacje. W razie pytań zapraszam na forum Goldenline. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam.
Jak wyżej 2014-10-21 11:46:30
hania89 proponuję najpierw przeczytać to, co już w tym wątku padło, potem wejść na stronę pracodawcy (możesz wyguglować) i dopiero wrócić. Na pewno znajdziesz te informacje, jeśli Ci na tym zależy...
doświadczony 2014-11-07 19:05:04
Hej Sebek, nie ma prowizji, stawki są stałe. Czy praca przyjemna to zależy, co lubisz. Ważne, żeby zgadzać się, z tym co robi Greenpeace, bo do wsparcia tego przekonujesz ludzi, ważne żeby lubić ludzi i lubić z nimi rozmawiać.
Juroj 2014-12-21 02:12:47
Wydaje mi się, że Greenpeace wydaje się ludziom dosyć specyficzną organizacją, która wielokrotnie kogoś atakuje czy broni jakiegoś dosyć kosmicznego pomysłu. Myślę, że ludzie którzy jednak tam podejmują pracę muszą zdawać sobie z tego sprawę, bo pewnie z takimi głosami trzeba będzie się w końcu zmierzyć.
amara 2014-12-21 02:41:30
Hej, a tak szczerze, to ile można orientacyjnie zarobić w pracy dla Greenpeace. Chodzi mi o stanowisko najniższego szczebla, nie wymagające szczególnej wiedzy, ani wykształcenia, a jedynie dobrych chęci. Wiem, że oczywiście motywacja do pracy jest inna niż pieniądze w tym wypadku - w końcu to Greenpeace, ale jednak za coś żyć trzeba.
doświadczony 2015-01-12 14:20:34
Juroj - tak, w tej pracy mierzysz się zarówno ze zwolennikami, jak i przeciwnikami organizacji. Na pewno, jeśli ważny jest dla Ciebie los przyszłych pokoleń, będzie Ci łatwiej "wczuć" sie w rolę. Z drugiej strony, to tak jak w życiu - jedni lubią to, co robisz - inni nie. Ja nauczyłem się dzięki tej pracy skupiać się na rozwiązaniach, a nie problemach i mieć pozytywne podejście do wielu rzeczy. Co do zarobków - Amara - stawki zaczynają się od 12, a kończą w tym momencie na 20 zł netto za godzinę, przemnóż to przez 140 godzin w miesiącu. Jest też możliwość podpisania umowy o pracę w dłuższej perspektywie.
doświadczony 2015-02-27 13:36:51
Greenpeace, aby utrzymać swoją niezależność otrzymuje fundusze wyłącznie od indywidualnych darczyńców, regularnie wpłacających na działalność organizacji drobne kwoty. Jest ich na swiecie ponad 3 mln. Ta praca polega właśnie na poszukiwaniu takich osób. Jeśli chodzi o socjal, to w tym roku Greenpeace poza opłacaniem składki ZUS (którą opłacał dla osób nieuczących się i powyżej 26 roku życia), wprowadza także umowy o pracę dla ludzi, którzy przepracują na stanowisku fundraisera 9 miesięcy. Jest to pierwsze tego typu rozwiązanie w tego rodzaju pracy w Polsce.
doświadczony 2015-03-10 13:57:20
@tomek, 140 godzin miesięcznie, nie tygodniowo, do tego dochodzą spotkania przed pracą i przerwy, które są bezpłatne i trwają ok. godziny w ciągu dnia. Praca jest ciężka i wymagająca, ale też bardzo satysfakcjonująca i można się w niej szybko wiele nauczyć. Jeśli chodzi o konkrety, to celem fundraisera Greenpeace, jest przekonywanie ludzi do wsparcia finansowego Greenpeace na ulicach polskich miast. Odbywa się to przez formularz polecenia zapłaty, żadnego zbierania do puszek. Podchodzisz, zatrzymujesz, sprawdzasz, czy ktoś może zostać darczyńcą, inspirująco opowiadasz o kampaniach Greenpeace i prosisz ludzi o wsparcie. Brzmi, jak coś dla Ciebie? Zaaplikuj i się przekonasz.
Doświadczony 2015-03-31 16:03:24
Janko, praca jest także w elastycznym trybie dla studentów. Można pracować do południa lub po południu, także kilka dni (minimum 3 w tygodniu). Stawki netto dla studentów są takie same, jak dla osób, które nie studiują, czyli zaczynają się od 12 zł na rękę na godzinę. Jeśli chodzi o inne pytania, zapytaj koordynatora :)
doświadczony 2015-04-21 11:11:32
Jasne, możesz pracować pięć dni w tygodniu, jeśli masz zjazdy czasem w piątki, możesz pracować w ten dzień krócej. Pozdrawiam.
doświadczony 2015-05-05 09:08:12
czy warto? warto zaaplikować i zobaczyć, czy się dostaniesz. Potem sprawdzić, czy sobie poradzisz. Praca lekka nie jest, ale satysfakcji daje mnóstwo i pozwala szybko nabyć kilka bardzo przydatnych w dzisiejszych czasach umiejętności.
ekspracownik 2015-07-23 03:19:17
Tak. Dialoger nie różni się niczym od fundraisera - poza nazwą. Próbuj, jeśli wystarczy sił - kokosy Twoje...
Tak sobie 2015-09-14 14:20:38
Oter - ze względu na markę, to chyba raczej na plus. W CV będzie lepiej wyglądało Greenpeace niż jakaś firma krzak, bez względu na to, czym się zajmuje. Chyba, że aplikujesz do Monsanto :)
Sylwester 2015-09-24 11:30:41
Chciałbym dołączyć, ale nurtuje mnie pytanie ile umów tygodniowo muszę załatwić? Kilka? Kilkanaście?
anonim 2015-12-04 18:48:35
Właśnie wysłałam swoje CV może jakieś nowe informację na temat zatrudnienia i atmosfery pracy ?oraz etapów rekrutacji
pieniądze 2015-12-08 13:07:17
szczęścia nie dają, ale za 40 zł na starcie za godzinę, to chyba aż zaaplikuję :)
spot 2016-02-24 16:57:35
De facto 40 zł można dostać od razu, nie zależy to od czasu pracy. Trzeba po prostu się starać i nabywać nowe umiejętności, a z czasem przychodzi to łatwiej. Tak że 40zł/h można dostać już od samego początku
helios 2016-05-05 21:19:48
szkoda, że tak dobra oferta mi uciekła :) teraz na przykład potrzebują ludzi do pracy z doskoku praktycznie. Zapewniają pracę na umowę zlecenie i elastyczny wymiar pracy a dodatkowo stabilne warunki zatrudnienia i atrakcyjne wynagrodzenie (12pln/h/netto - 40pln/h/netto
Zostaw swoją opinię o Greenpeace - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Greenpeace