logo Lenze Polska

Lenze Polska

Tarnów

Opinie o Lenze Polska

Mundek 2016-04-07 13:15
ja o stanowisko prezesa
1
Sp11 2016-04-24 10:27
Ludzie wypisujecie bzdury straszne. Chyba nigdy nie pracowaliscie gdzie indziej I dlatego narzekacie. Stala praca, zarobki jak na Tarnow calkiem przyzwoite. Dodatki jak bony I do wczasow. Imprezy firmowe sa. Premie zabieraja jak juz ktos zawali po calosci a nie za byle co ew jak sie ciagle to powtarza u pracownika. Zaklad godny polecenia
4
fb 2016-04-25 08:48
ja też nie narzekam. wiadomo są lepsze i gorsze dni i każdy tak ma i w każdej pracy !!! praca po 8 godzin, weekend wolny -chcesz idziesz sobie dorobić w sobote, nie chcesz to nie, wypłata na czas zawsze,a gdzieniegdzie w innych firmach ludzie czekają po 3 miesiące na nią,tak naprawde ludzie narzekają tutaj a jak z nimi gadasz w pracy to mówią,że jednak w Lenze nie jest tak zle patrząc na tarnowskie zarobki i system pracy (a w sumie jak komuś tak zle i wyraza to na opiniach to czego sie z lenze nie zwolni?)...tylko by była bardziej przyjazna atmosfera w pracy to milej by sie pracowalo to jedyne "ale". także ludzie wszystko w naszych rękach. nie obgadywać sie i żyć w zgodzie
2
byson 2016-05-11 00:34
To że wypłata jest na czas to nie znaczy że zakład jest super. Nie porównujcie do patologii jak np. Infoster. Ci obrońcy to właśnie chyba przyrośli już do maszyn w Lenze i świata nie widzą poza tym. Jak jeden kolega wspomniał wyżej atmosfera to bolączka. Kiepsko się pracuje w takiej sytuacji. Tym bardziej że pracownik jest traktowany jako zło konieczne. Ludzie nie maja wielkich wymagań, zazwyczaj tylko chcą spokojnie pracować a tu nie zawsze się to da robić.
2
Mundek 2016-05-11 07:30
nie narzekać, robić co rozkazuje kierownik, siedzieć cicho, w robocie nie ma kolegów, nie podoba się to odchodzicie Tu nikt nie pomaga tu się wymaga a jedyne co można powiedzieć to "Jawohl, Mein Führer!"
2
solidearność 70 2016-05-29 00:27
Z powodu pogarszających się warunków pracy w Zakładzie Lenze Tarnów sp.zoo. zostanią w niedługim czasie utwożone Związki Zawodowe celem ograniczenia przesaddnych aspiracji naswzych przełożonych.Przestrzegam o o chronie danych celem namieżenia.BO TO TYLKO FORUM DYSKUSYJNE.
8
on 2016-05-31 10:03
Nie róbcie sobie jaj z takich spraw bo ktoś jeszcze uwierzy haha.
Kucharz 2016-06-07 21:23
Jaja na produkcji się kończą bo będzie monitoring i pełna inwigilacja
3
pracownik6 2016-07-04 17:45
Jeśli dla kogoś monitoring jest czymś normalnym w tego typu firmie to normalnie ręce opadają , no ale to już zależne od pracowników, na co można się zgadzać to można .
2
hahahah 2016-08-10 10:38
to jeszcze ktoś tam pracuje hahahahahahah
1
Mundek 2016-08-10 11:31
Przenoszą się do Chin ponoć
Mundek 2016-08-10 11:32
Przenoszą się do Chin ponoć
allala 2016-08-11 12:10
gdzie do chin w chinach są lepsze stawki nie wyszli by na tym musieli by lepiej zapłacić za godzinę w chinach
1
Mundek 2016-08-11 14:06
niektórych trzymają geny, niewolnicza praca i Konstytucja
3
Mnich 2016-08-11 14:20
Daj spokój, przecież nie od dziś wiadomo, że Lenze Polska to jest potęga i wszystko w pracy jest tutaj na swoim miejscu, bardzo sensowna sprawa, rozwijająca, zwłaszcza zapewniająca bezpieczeństwo, chyba wiadomo
12
Pyton 2016-11-22 02:13
Co ty opowiadasz stary? Bezpieczenstwo to umowa o prace? Bo chyba nic innego. Jesli chodzi o lenze tarnów to z zewnatrz pewnie to wyglada tak ze sie zaklad rozwija a normalni ludzie pracujacy tam raczej widza ze to dąży do upadku. Absurdalne pomysly, olewanie ludzi którzy nie spowiadaja się w biurze i nie obgaduja innych. Jak słuchasz władzy to się zastanawiasz kiedy leki odstawili.
14
Zniesmaczony 2017-01-20 22:32
System pracy 4 brygadowej. Kolejny "wspanialy " pomysl Pana dyrektora...
1
ollo 2017-01-22 22:46
System pracy 4 brygadowy za 1700zł ciekawe a ludzi to chyba z poprawczaka wezmą tacy są przyzwyczajeni pod kamerami pracować i za darmo.
Brawo ty dyrektorze
4
Mechaniczny 2017-01-27 23:31
Ja czekam na 5 brygadowy, wtedy lenie docenicie prace na 3 zmianówce hehehe
4
Kucharz 2017-02-09 21:18
ale psioczycie, przecież to "dobra zmiana" wg Lenze - czyli wycisnąć jak najwięcej z pracownika żeby dyrektor miał się czym pochwalić przed Niemcami
11
Mechaniczny 2017-02-12 22:18
Żebyś dalej mógł mieszać w tych swoich garach a nie stać na ulicy i żebrać o bułkę.......
7
Weronika 2017-03-02 11:32
Dla ciekawskich - na stronie internetowej firmy znajdziecie nowe oferty pracy - http://www.lenze.com/pl-pl/o-firmie-lenze/lenze-w-polsce/praca/oferty-pracy/
3
Obiektywny ? 2017-05-03 18:58
Nie czytając wcześniejszych komentarzy postaram się w miarę obiektywnie przedstawić pracę w Lenze Tarnów:

+ dobra atmosfera wśród załogi,
+ stosunki operatorów z kierownikami można utrzymać na dość dobrym poziomie, zwłaszcza kierownik produkcji to osoba, która idzie bardzo na rękę, bardzo dobrze rozumie problemy pracownika,
+ warunki sanitarne dobre - ogólnie duży porządek (szatnie z prysznicami, schludne szafki, jadalnia z mikrofalówką, lodówką etc.), temperatura na hali w porządku (w zimie się nie zmarznie, w lecie - jak to przy maszynach - można się zgrzać ;-),
+ wszystkie nadgodziny wypłacane bez problemów, chociaż nie jest to "normalne" 200% (w rzeczywistości wychodzi coś koło 170%),
+ prawa pracownika bardzo dobrze przestrzegane (urlopy wypoczynkowe, chorobowe, krwiodawstwo, opieka etc. - wszystko respektowane bezproblemowo),
+ w większości już nowe maszyny, stare są sukcesywnie wymieniane,
+ wynagrodzenie wzrasta wraz ze starzem pracy jeśli ktoś się stara i mu zależy,
+ dużo nadgodzin - nikt do nich nie przymusza, jak ktoś chce, to przychodzi i zarabia - jak nie to ma wolne w łikendy,
+ bony na święta końcem roku, "wczasy pod gruszą",
+ stabilna praca, nikt nikogo nie straszy zwolnieniem, wystarczy normalnie produkować detale,
+ czasami można się "pozbyć" premii, ale nie jest to nagminne; w większości przypadków zależy to od pracownika, czasami jednak nie ma się na to większego wpływu (odpowiedzialność zbiorowa),
+ firma z przyszłością - niestety polskie wynagrodzenia nie są jeszcze na tyle wysokie, żeby niemcom nie opłacało się produkować w naszym kraju,

- na naukę programowania czy czegoś "ambitniejszego" raczej nie ma co liczyć - charakter produkcji raczej nie przewiduje czegoś takiego, choć jak ktoś chce może się tego nauczyć samemu (przynajmniej wiedzy teoretycznej),
4
Mundek 2017-05-03 20:39
Ja, ja! I koniecznie należy używać wazeliny, dużo wazeliny.
Weronika 2017-05-04 10:13
@Obiektywny ? bardzo dziękujemy za Twoją szczegółową ocenę. Może być ona cenna dla przyszłych kandydatów. A o warunkach na jakim stanowisku piszesz?
Obiektywny ? 2017-05-07 22:40
Mundk, komu miałbym się przypodobać, nie używając przy podpisie imienia i nazwiska? Opinię napisałem po to, żeby ktoś z zainteresowanych mógł się dowiedzieć czegoś konkretnego o firmie. Weroniko - piszę z punktu widzenia operatora obrabiarek, a więc stanowiska, na którym pracuje pewnie z 80% wszystkich pracowników zakładu.
3
fejsbug 2017-06-21 09:58
Hmm. Odnoszę wrażenie że ta opinia jest od osoby, która z biura nie wychodzi tylko pracuje nad 'dobrymi stosunkami ' z kadrą kierowniczą. Nie rozumiem przedstawiania sprawy w sposób w którym lenze jest ostatnią firmą na świecie, która przestrzega praw pracownika i wypłaca wynagrodzenie. Otóż nie jest jedyną taka firmą. Nawet w Tarnowie są firmy które płacą więcej za podobną pracę i są stabilne. Tylko trzeba umieć szukać ;) i nawet z lenze współpracują. Ale nikt o tym ani słowa nie piśnie. Plusem lenze są na pewno warunki sanitarne ale wypłata i atmosfera już nie.
2
pifpaf 2017-06-21 10:20
Stosunki z władzą są dobre? To dyrektor się zmienił czy co?
1
Obiektywny ? - pracownik produkcji 2017-07-02 10:25
Nie chciałem przedstawiać firmy jako JEDYNEJ w okolicy, która przestrzega praw pracownika etc., bo pewnie tak jak napisałeś, tak nie jest. Atmosfera w Lenze jest zła? Jeśli pracownicy produkcji będą na siłę dążyć do pogorszenia stosunków z kierownictwem, czego nigdy nie rozumiałem, to będzie tak, jak mówisz. Tylko nie o to w tej całej zabawie chodzi. Nie od dziś wiadomo, że szukanie wrogów do niczego dobrego nie prowadzi, próba współpracy zaś - odrwotnie. Korzystają wszyscy - zakład i pracownicy na wszystkich szczeblach. Wiem, że może to wszystko brzmieć jak książkowy wykład o nierealnych ideałach ale sorry, na takich Prawach świat został zbudowany i czy się to komuś podoba czy nie, nie zmienimy tego.

Piffap: dyrektor ostatnimi czasy się nie zmienił, ale z nim również można utrzymywać dobre stosunki. Wystarczy trochę zrozumienia i chęci dostrzeżenia człowieka.
1
swinskiblondyn 2017-07-06 12:55
Haha :D chyba dyrektor musi dostrzec te wszystkie mrówki, które tam pracują bo ewidentnie jest z tym problem.
2
Były 2017-07-10 22:12
Ile płacą 10 zł za godzinę? Za taką kasę to nawet ukrainiec nie będzie pracował!
Dyszka 2017-07-13 20:41
Z ta 10 to zaszalales maja ja nie liczni zapewne
2
Były 2017-07-13 21:30
W dzisiejszych czasach 10 zł to już jest gorzej niż źle.
2
były 2017-07-18 10:02
No cóż. Ja jestem bardzo zadowolony, że już mam etap lenze za sobą. Po odejściu od razu można odetchnąć. Jak się okazuje można pracować gdzieś indziej bez afer, bez ciśnienia. W lenze gdy ktoś ogarnął więcej niż inni wg władzy i tak nie nadawał się by dostać podwyżkę. Szukają tylko czegoś żeby pracownik dawał cały czas więcej i więcej. Wiadomo, że proces nauki trwa, więc zbyć pracownika, że jeszcze coś musi się nauczyć, nie zaszkodzi. Nie szkolą za dużo osób bo musieliby wszystkim w końcu dać podwyżkę a tak to dostanie jedna osoba raz na sto lat. Oczywiście gdy pracowałem były ekstra podwyżki raz na rok 30/40 zł brutto do wypłaty. Człowiek nie wiedział co z kasą robić po tej podwyżce :D
6
titus 2017-07-31 14:10
Wczoraj w nocy miałem koszmar że znowu pracuje w lenze tarnow :D nigdy w życiu bym tam nie wrócił :D
1
Ollo 2017-08-02 17:23
Wreszcie do Tarnowa przyjeżdża pan Tomas Rygiel
i może zrobi porządek z przydupasami w biurach,dyrektorowi trochę pomiesza wpracy i pokaże kto rządzi w Tarnowie a nie pan Styrna.
1
byly pracownik 2017-08-08 08:50
Powodzenia wszystkim !!! Oby wreszcie dosiegly was jakies pozytywne zmiany , sam etap Lenze mam na szczescie za soba :D Najlepsza decyzja w zyciu :)
1
Weronika 2017-08-08 09:30
@Ollo wspominacie na forum o jakichś układach/zarządzaniu w firmie? Możesz dokładniej opisać o co chodzi i jakie to ma przełożenie na pracę w codziennych okolicznościach? Tajemnicze wpisy bez uzasadnienia, wywołują zamęt, dlatego lepiej od razu pisać konkretnie co mamy na myśli.
Etatowiec 2017-08-08 12:38
@Mundek - usunąłeś komentarz o "panience" - czemu tak Cię to martwi czy jest już przygotowana?
Pan Kleks 2017-08-10 13:46
Nie wiem jak tam Ollo ale ja dostrzegam ogólna patologie w zarządzaniu. Prosty schemat tutaj króluje. Dyrektor stworzył nikomu nie potrzebne do szczęścia stanowiska. Zakładam że po to żeby zabezpieczyć się przez batem z Niemiec. Bo jak produkcja nie idzie to nie on zawalił tylko kierownicy, planisci czy inne wynalazki. I w ten sposób jest okopany i nic mu nie grozi. Oczywiście najbardziej cennymi ludźmi są donosiciele. Dyrektor potrafi docenić ich ciężka pracę. Nawet gdy ktoś dobrze wykonuje swoją pracę może być tepiony przez władze gdy któryś z donosicieli coś nawymysla. Nie od dziś wiadomo że bajkopisarzy tutaj nie brakuje a dyrektora to cieszy jak załoga się nie trzyma razem. Że wszystkiego potrafią zrobić newsa dnia i lecieć na spowiedź. Dyrektor sam oczywiście podkreca że to jest rozwiązywanie problemów i zachęca do zwierzeń. Najgorsze ze kierownictwo w tym przoduje. Potrafią się wyprzec ze 5 minut wcześniej coś mówili. Za przedstawianie swoich racji można się pozbyć premii bo dyrektor nie potrzebuje tłumaczeń i zawsze wie wszystko najlepiej.
8
Weronika 2017-08-20 14:28
@Pan Kleks ale co dokładnie donoszą Ci donosiciele? Jeżeli ktoś wykonuje sumiennie swoją pracę, to chyba tematów do tworzenia takich "bajek" nie pozostaje za wiele. Możesz napisać kilka konkretnych przykładów?
Pan Kleks 2017-08-21 12:02
Może w normalnym zakładzie pracy nie ma zbyt wiele. Tutaj wystarczy, że ktoś kogoś nie lubi. A jak wiemy kłamstwo powtarzane setki razy staje się w końcu prawdą. Wystarczy, że zaufany człowiek dyrektora powie, że ktos źle pracuje to dyrektor nawet nie sprawdzi tego czy jest tak faktycznie tylko od razu wierzy swojemu zaufanemu człowiekowi. Można również wspomnieć ,że są równi i równiejsi. Bywają absurdy typu: donosiciel wykonuje mało detali (bo nie ma kiedy ;) ) i nagada do władzy, że ktoś kto normalnie pracuje robi za mało. I co robi się w lenze? Ten który pracuje normalnie dostaje po głowie :D a na koniec przykład jak się władza wypiera. Dyskutujesz z jakimś kierownikiem, że występuje problem na danym detalu. Potem do dyskusji dołącza dyrektor i wtedy mówisz do dyrektora, że kierownik wie jakie problemy występują na tym detalu a kierownik "jakie problemy, ja o niczym nie wiem" :D i robią z pracownika debila.
4
Weronika 2017-08-29 08:46
@Pan Kleks dlaczego kierownicy nie chcą przyznawać się przed dyrektorem o występowaniu jakichkolwiek problemów? To wydaje się być ważne, żeby je raportować i naprawiać? Brak jakichkolwiek problemów może też być zastanawiający.
Pan Kleks 2017-09-01 09:38
Powtórzę jeszcze raz. Żeby zrobić z pracownika debila. Prosty przykład. Coś nie wychodzi, zgłaszasz do władzy że jest problem a oni mówią rób rób, tak może być. Wyjdzie to źle i nagle afera że detale zepsute. Wtedy mówisz do dyrektora że był problem zgłaszany i kierownictwo nic z tym nie zrobiło. A wtedy kierownicy: jaki problem jak to zawsze dobrze wychodzi :)
3
Weronika 2017-09-05 17:51
@Pan Kleks a czy w takim razie ktoś próbował takie problemy zgłaszać bezpośrednio do dyrektora? Może to by zmieniło cokolwiek? Na pewno szefostwo Lenze Polska (jak i każdej innej firmy) chce wiedzieć o wszystkich nieprawidłowościach, które mogą wpływać negatywnie na sprawność pracy.
Pan Kleks 2017-09-07 09:34
Please kill me. W tym rzecz, że to są ludzie dyrektora. A dyrektor się nie myli w swoich wyborach. Przedstawianie swoich racji się kończy tym, że pracownik ma jeszcze gorzej. Jakkolwiek głupio to brzmi to tak to wszystko funkcjonuje. Nie po to obstawia się swoich ludzi na stanowiskach żeby szarego pracownika słychać.
3
Weronika 2017-09-18 14:52
@Pan Kleks, ale chyba zwykli pracownicy też mają coś do powiedzenia? Jeśli niezadowolonych jest więcej to przecież macie w tym przewagę. Dopytuje naprawdę tylko po to, żeby pomóc rozwiązać sytuację, bo często jak jest się w środku, to nie widzi się prostych rozwiązań.
Pan Kleks 2017-09-19 12:26
Ja widzę proste rozwiązanie. Zmienić dyrektora.
1
Mechaniczny 2017-09-25 07:40
Myślisz ze to wystarczy?
Pan Kleks 2017-09-25 14:35
To zależy jaki typ człowieka by go zastąpił oczywiście. Jeśli podobny to była by to tylko zmiana na stołku. Przydało by się także przewietrzenie biur. Żeby wchodzących w tyłek wyrzucić.
Zostaw swoją opinię o Lenze Polska - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lenze Polska