brak logo

Tytanium Rental

Kraków

Opinie o Tytanium Rental

bolo 2012-03-22 18:54:53
A kto ci powie jaka jest podstawa!?samochod to pewniemaja gps-y wiec nie poszalejesz!ciekawy jestem kto jest dyr. Od sprzedazy!
Tryk 2012-05-28 16:11:02
Smolicie jak mało gdzie. Firmy nikt nie broni, sama się broni skoro tyle już jest na rynku [usunięte przez admina]
stefan 2012-08-04 16:34:19
czy znasz osoby które pracowały w TYtanium jako kierowcy
kola 2012-08-07 21:04:55
znam - generalnie najsłabiej uposażeni
hahaha 2012-08-07 21:29:27
A pokaż no która to wypożyczalnia dzisiaj funkeil nówkami dysponuje... Wszyscy mają szroty i walczą o przetrwanie jak mogą!
andreas 2012-08-09 18:49:35
hahaha - 2012-08-07 21:29:27

A pokaż no która to wypożyczalnia dzisiaj funkeil nówkami dysponuje... Wszyscy mają szroty i walczą o przetrwanie jak mogą!
Boels, Gizo i Riwal masz na przykład, widac jak rynek obserwujesz
olga 2012-09-24 22:31:13
mnie się ta firma z punktem złomu kojarzy, przepraszam za szczerość
1
EUROVIA 2012-10-27 23:03:27
Firma super sobie radzi w obecnej sytuacji rynkowej, powstał nowy oddział w Warszawie, nowa flota samochodów, nowe maszyny, wykwalifikowani i profesjonalni pracownicy. JESTEM ZACHWYCONY PODEJŚCIEM DO KLIENTA, ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
MAXI STAR 2012-10-29 15:35:52
EUROVIA - 2012-10-27 23:03:27

Firma super sobie radzi w obecnej sytuacji rynkowej, powstał nowy oddział w Warszawie, nowa flota samochodów, nowe maszyny, wykwalifikowani i profesjonalni pracownicy. JESTEM ZACHWYCONY PODEJŚCIEM DO KLIENTA, ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
firma jest swietna ma swietnych handlowcow najlepszych z najlepszych i swietny sprzet jest bogata rozwojowa i wszyscy sa swietni
kola 2012-10-30 19:02:01
jasne...... [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda
1
lato 2012-12-08 22:23:16
chłopaki dają radę, polecam.
siema 2013-04-11 16:41:00
zapraszam do pracy w tyt i sami się o wszystkim przekonacie , a nie smuty z 2 ręki piszecie. pozdrawiam( usunięte przez administratora )
miki 2013-04-11 22:21:30
( usunięte przez administratora )Płace najniższe w porównaniu do innych z branży, limity dla handlowców co chwile podwyższane, premia.....? może latem?/?????? sprzęt - wiele do życzenia pozostawiajacy, serwis nie nadążający z kapitalnymi remontami - wymieniać dalej???
nick 2013-04-30 17:57:24
( usunięte przez administratora )nie mozna oczekiwac w miejscu zatrudnienia normalnych warunków? a jak ktos pyta o zdanie, to dlaczego nie wyrazić swojej opinii? Raczej skłonię się ku stwierdzeniu "jak cie tak denerwują wpisy np na go work, to tutaj nie wchodź i nie czytaj". jest demokracja i ludzie będa pisać to co myślą, przynajmniej w tym miejscu mogą wyrazic swoje frustracje, niezadowolenie i swoją prawdziwa opinie o pracodawcy. tylko frajerzy się zwalniaja sami w sytuacji, kiedy jest trudno o pracę. Nie wierzę panie "ja", ze nigdy na nic nie narzekałeś i zapewne nie rzucałeś od razu wszystkiego. No chyba, że tak - to gratuluję. Na tym polega posiadanie minimalnego IQ, umiejętność przeliczenia zysków na straty. A tę INFANTYLNOŚĆ, sam w swoim wpisie okazałeś. Dobrze radzę - sprawdź w wiki nim użyjesz jakiegoś określenia.
taki 2013-05-07 20:55:53
lolek - 2013-04-30 19:19:58

no to pozwalniali siedmiolatków - znowu czystki :( w szeregach
Nie wiem czy zauważyliście pewien trend zawsze jak firma musi dokonać jakiekolwiek ruchy kadrowe czy też inne nie będące poprawą bytu dla pracowników to nagle zaczyna się narzekanie. Jak firma zapewnia najlepsze na rynku warunki typu auta dla handlowca bez limitów, telefony bez limitów to nikt nie napisze( usunięte przez administratora )W konkurencji każdy handlowczyna czy kierowniczyna musi pisać raport ( usunięte przez administratora )takie są realia na rynku więc nie ma co płakać. Dla budowlanki nastały ciężkie czasy i trzeba się przyzwyczaić do tego typu ruchów a zamiast użalać się nad sobą można przeglądać ogłoszenia o prace albo jak większość nieudaczników fruuu za granice zamiatać magazyny
Zaradna 2013-05-08 13:55:56
siema - 2013-04-11 16:41:00

zapraszam do pracy w tyt i sami się o wszystkim przekonacie , a nie smuty z 2 ręki piszecie. pozdrawiam . K
Widać... jak dobrze, tu macie chociaż faktyczne osoby, które nie kryją wypowiedzi za nickiem.... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=283634608438752&set=a.207265559408991.52444.100003766441973&type=1&theater
Zaradna 2013-05-08 14:00:38
Zaradna - 2013-05-08 13:55:56

siema - 2013-04-11 16:41:00

zapraszam do pracy w tyt i sami się o wszystkim przekonacie , a nie smuty z 2 ręki piszecie. pozdrawiam . K
Widać... jak dobrze, tu macie chociaż faktyczne osoby, które nie kryją wypowiedzi za nickiem.... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=283634608438752&set=a.207265559408991.52444.100003766441973&type=1&theater" rel="nofollow">www.facebook.com/photo.php?fbid=283634608438752&set=a.207265559408991.52444.100003766441973&type=1&theater
www.facebook.com/photo.php?fbid=283634608438752&set=a.207265559408991.52444.100003766441973&type=1&theater" rel="nofollow">www.facebook.com/photo.php?fbid=283634608438752&set=a.207265559408991.52444.100003766441973&type=1&theater
Zaradna 2013-05-08 14:07:33
Jeśli chcecie wiedzieć jak się czują i co myślą sami pracownicy, zobaczcie sobie post na FB - zdjęcie tonącego Tytanika ( usunięte przez administratora )
Bo linku wstawić nie mogłam :(
mała 2013-05-08 22:33:25
Zaradna - 2013-05-08 14:07:33

Jeśli chcecie wiedzieć jak się czują i co myślą sami pracownicy, zobaczcie sobie post na FB - zdjęcie tonącego Tytanika - ( usunięte przez administratora ) polecam.



Bo linku wstawić nie mogłam :(
Link ( usunięte przez administratora ) dodany na fejie jest super, w wypowiedziach zwolnionych pracowników jak i jeszcze pracujących jest opisana szczera prawda. Ta firma niestety długo nie pociągnie, zaczną sie następne zwolnienia i cięcia. Zarząd narzeka na obroty (jakie by nie były to zawsze mało), nie ma kasy na zakup części do sprzętu a na imprezy integracyjne zawsze kasa sie znajdzie.( usunięte przez administratora ) jest wiekszy nacisk na robienie obrotów.Jesli chodzi o samochody słuzbowe to troche prawdy w tym jest(najlepiej wychodza na tym dyrektorzy i kierownicy bo nie maja gpsów, natomiast handlowiec na miesiąc moze zrobić 100km fri a za reszte dopłaca)
Ktoś 2013-05-09 13:22:19
EUROVIA - 2012-10-27 23:03:27

Firma super sobie radzi w obecnej sytuacji rynkowej, powstał nowy oddział w Warszawie, nowa flota samochodów, nowe maszyny, wykwalifikowani i profesjonalni pracownicy. JESTEM ZACHWYCONY PODEJŚCIEM DO KLIENTA, ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Super sobie radzi? TAK? Nowa flota, tak?

( usunięte przez administratora )
Ktoś 2013-05-09 13:26:14
Zapomniałem dodać, takich samochodów w całej Polsce mamy chyba z 18... więc, radzą sobie nie?
GWIAZDA 2013-05-09 21:17:15
A skomentujcie proszę co się dzieje w zachodniopomorskim, pomorskim i kujawsko-pomorskim - kierowników pozwalniali czy jak? ( usunięte przez administratora ) W Polsce też jakieś zmiany na stanowiskach kierowniczych??
księżyc 2013-05-14 11:42:13
podobno w gdańsku zwolnili kierownika, ale to wszystko w ramach oszczędności, nie z powodów osobistych. Z resztą - kto ich tam wie. Tam wiara powinna się pojawiać tylko w strukturach poziomych i to też bardzo ostrożnie. Do tego po zaproponowaniu nowych warunków wynagradzania, tzw "lepszych" zwolnił się facet z centrali - kontroler finansowy. jeden z dwóch, którzy ogarniali bardzo trudne tematy. To może za skutkować gorszym spływem kasy z windykacji. tym bardziej, że teraz płatnościami za faktury maja się zajmować handlowcy a nie pracownicy biurowi jak do tej pory, a handlowcy nie zadzwonią do swojego klienta, któremu włażą w tyłek, żeby go ponaglić z płatnościami, bo sie klient może obrazić. Prawdą jest to, że dobro pracowników niższego szczebla jest sprawą bardzo drugorzędną. Ktoś tam kiedyś gdzieś napisał, że w kwestii zarobków najpierw trzeba nakarmić górę, pracownicy fizyczni zjadają resztki z pańskiego stołu, nie koniecznie pierwszej świeżości. Ogólnie, gdybym miał komuś polecić prace w tej firmie, to byłbym ostrożny. Kiedyś było lepiej w tej firmie. Teraz działania zarządzających wyglądają jak paniczne próby ratowania dalszej egzystencji firmy. Zwalniają ludzi, oddają samochody niedawno wzięte w leasing, o nowych maszynach można zapomnieć, kierownicy przeliczają każdy grosz, który ma byc wydany na naprawę albo zatankowanie maszyny. "W marketingu wielopoziomowym to właśnie ludzie są największym kapitałem, bo w tej branży sukcesu nie da się zbudować w pojedynkę." - i o tym zdaje się zapominać kadra zarządzająca. pozbywając sie ludzi osłabiają swój organizm.( usunięte przez administratora )
księżyc 2013-05-14 11:46:28
Ktoś - 2013-05-09 13:26:14

Zapomniałem dodać, takich samochodów w całej Polsce mamy chyba z 18... więc, radzą sobie nie?
dokładnie, to jest prawda. Tym sie nikt nie przejmuje.( usunięte przez administratora )
księżyc 2013-05-14 11:48:56
Ktoś - 2013-05-09 13:22:19

EUROVIA - 2012-10-27 23:03:27

Firma super sobie radzi w obecnej sytuacji rynkowej, powstał nowy oddział w Warszawie, nowa flota samochodów, nowe maszyny, wykwalifikowani i profesjonalni pracownicy. JESTEM ZACHWYCONY PODEJŚCIEM DO KLIENTA, ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Super sobie radzi? TAK? Nowa flota, tak?



( usunięte przez administratora )
d 2013-06-14 09:17:21
2500 - 3000
pracownik 2013-06-28 11:24:03
u nas nie ma czegoś takiego jak nadgodziny
;;; 2013-07-18 13:42:54
anonim - 2013-07-09 16:12:07

Jak to nie ma? Praca weekendami tez sie nie zdarza? Ile osób pracuje w wypożyczalni Tytanium? Macie jakies premie? Jadą po pensji jak czegos nie dopilnujecie?
Kolego a co to za wywiad środowiskowy? jesteś zainteresowany pracą u nas to wyslij swoje CV jeśli jesteś kompetentny to ktoś się z Tobą skontaktuje zostaniesz zaproszony na rozmowę i wszystkiego się dowiesz
:) 2013-07-22 23:01:07
Chyba ktoś chciał napisać ...u nas nie ma czegoś takiego by się płaciło za nadgodziny buhahahahahahaha
Pan Prezes wydawał się rzeczowym człowiek jednak niestety zbytnio ulega Panom ( usunięte przez administratora )tylko nie wiadomo od czego ...a nawet co niektórzy co zwalniają ludzi i przy tym robią smutną minę jak to jest im bardzo przykro to cyrk na kółkach a zatrudnili sobie "prawą rękę "
kiedyś przeliczyłem sobie stawkę niecałe dwa tysiące złotych które tam zarabiałem przez ilość wypracowanych godzin w miesiącu wyszło całe 7,50
ps. a te audyty co były przeprowadzone w firmie to chyba po to jak wywalić pracownika z uśmiechem na twarzy a nie po to by było lepiej
1 2013-08-26 12:49:49
anonim - 2013-08-11 15:16:19

a ktoś wyżej pisał, że można zarobić od 2500 do 3000, to jak ma się to do Twoich 7,50 zł za godzinę?
Jak podzielisz niecałe 2000 pensji przez godziny które wypracujesz to wyjdzie trochę więcej niż 7,50 :)
1 2013-09-09 19:40:13
Weekendy różnie i zależy kto biurwy mają wolne handlowcy też kierowcy i mechanicy różnie
choć teraz już za chwilę będzie po sezonie więc pracy będzie mniej i pewnie co dla niektórych nie będzie na stałe
i ponownie każdy będzie patrzył na każdego spod byka kto to poleci ...
a z dyrekcji zapewnienia jak to jest dobrze i jakie suuuper wyniki a tu nagle trach gilotyna spada i tnie :)
2013-09-28 15:14:48
tbae - 2013-09-17 18:11:34

a stawka jest ustalona na umowie o pracę? no i jak to się ma do mniejszej ilości zleceń o których mówisz? zakładam, że jakieś redukcje etatów będą grane ..
Już były...są i będą ... . Jaka stawka ? ta sama od 4 lat nie całe 2000 i do kieratu
( usunięte przez administratora )
Agata B 2013-11-25 00:26:58
opinia dotyczy Oddziału Wrocław
adam 2013-12-01 17:40:50
Ta firma to prawdziwa porażka. W szczecinie się dzieje. Władza do głowy uderzyła Pani (usunięte przez administratora) i nie wie co ma zrobić ze sobą i myśli że zna się na wszystkim najlepiej a tak naprawdę nic nie wie i wprowadza niepotrzebny chaos. Odradzam komukolwiek pracę w szczecinie ponieważ nie można tam pracować normalnie, młodzi pracownicy są niewygodni dla Pani (usunięte przez administratora) ponieważ nie może nic "wynająć"
hehe 2013-12-06 07:32:15
hahah to jest własnie opinia człowieka, który nie może sobie poradzić, chłopie błagam cię nie masz przecież daleko jedż do Niemiec na ogórki albo do opieki starszej osoby są to prace mniej wymagające intelektualnie od tego co robisz może tam sobie poradzisz i problem poprostu zniknie ;-)
romek 2015-02-11 12:20:14
a tego mechanika maszyn budowlanych to nie mieli jakoś na wiosnę szukać? bo teraz zima rozpoczynać jakąś budowę to wydaje mi się, że nie za bardzo, prawda? ale ogólnie tytanium to dobra forma, z tego co słyszałem jedna z lepszych jeśli chodzi o budowlankę, bo mją dużo projektów na swoim koncie już..
Bil 2015-06-27 21:18:20
Tytanium porażka. Jestem z branży i lepiej się tam nie pchać.
1
Tomasz Łódź 2015-08-07 11:11:10
TYTANIUM to firma specyficzna. Każdy z oddziałów ma dużą autonomię w sposobie działania i podejmowaniu decyzji. Zdecydowanie jest to wyjątek pod względem atmosfery pracy. Tu zachowasz swoją osobowość i możesz liczyć na kolegów. Ale wynajem maszyn budowlanych to fach dla ludzi z charakterem i lubiących szybką akcję. Jeśli to lubisz - polecam! PS. Jeśli ktoś się zainteresuje mocniej to dużo się zmienia za sprawą Kiloutou, która przejęła firmę. Perspektywa jest bardzo dobra.
kacio 2015-10-30 21:36:27
Powiem jedno dają rade, można na nich polegać, konkurencja mogłaby się od nich uczyć, jestem klientem przedstawicielstwa w Warszawie i śmiało polecam wszystkim zainteresowanym wynajmem maszyn
dab 2016-01-05 14:28:12
niewarto być mechanikiem, handlowcy i kierownicy będą się tobą wysługiwać, ustalą transport maszyny na wieczorne godziny i będą kazali ci przyjechać ładować itd a wkład twojej pracy i zaangażowanie nie będzie miało znaczenia bo premia i tak jest od obrotu całego oddziału.
dab 2016-01-07 20:07:59
no ja jestem tam mechanikiem i jakoś nie odczułem tego na własnej skórze
d 2016-01-12 13:13:48
podpisujesz na liscie ze pracowałeś od 8 do 16 od poniedziałku do piątku, nikt tu nie liczy pracy na godziny, jezeli oddział wyrobi norme to jest premia dla mechaników jezeli nie wyrobi to chociaż byś siedział po nocach albo naprawiał sprzęt na budowie w mrozie lub deszczu to i tak dostaniesz gołą podstawę.... nie szanuje się tu dobrych fachowców ....
koles 2016-05-28 22:39:59
a kociara w szczecinie pracuje
Adam 2016-08-04 09:50:42
Witam! Nadal handlowcy zarabiają tu po 2 k netto podstawy i jeżdżą dostawczymi partnerami, czy też coś się zmieniło, odkąd firmę przejęli Francuzi ?
radzio 2016-08-09 22:02:10
Firma zaopatruje budowy w maszyny, handlowcy muszą jeździć autami typu Partner ponieważ dzięki temu są bliżej klienta, oraz mogą dostarczyć drobne narzędzia,jeżdżąc smartem ..................
On 2016-09-12 15:38:32
Nie polecam handlowcom. Nędzna praca za 2 tys. netto podstawy, z czego jeszcze potrącają za samochód, pakiet medyczny i ubezpieczenie. Rekruterzy wybierają wyłącznie ludzi z kredytami, którzy nie mają wyjścia. Premie nieosiągalne. Auto dostawcze - partner.
1
lepek 2016-09-12 16:23:34
Może jednak wiecie jakich zarobków można się teraz spodziewać? Pewnie jest szansa na odpowiednią premie do podstawy.
Przemek 2016-12-07 13:57:48
A co u Maciusia z Lubska? Żarówki potrafi sam wymienić w przyczpie najazdowej?
Przemek 2016-12-07 13:58:42
A co u Maciusia z Lubska? Żarówki potrafi sam wymienić w przyczpie najazdowej?
stik 2016-12-08 16:38:40
i mają wyje bany pakiet socjalny 150 pln na święta
Zostaw swoją opinię o Tytanium Rental - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tytanium Rental