brak logo

joy maszyny górnicze

Tychy

Opinie o joy maszyny górnicze

alleo 2009-08-24 22:48:07
ok
* 2010-05-27 10:02:56
trzeba dobrze grać i oszukiwać aby coś osiągnąć
Niezorientowany 2010-09-18 01:50:33
Czy ktos wie cos na temat tej firmy?
zorientowany 2010-09-24 19:40:33
Zależy, co chcesz wiedzieć? Jeśli chodzi o przyjęcia to nie rozumie po co wogóle dają ogłoszenia, jak i tak przyjmują po znajomości.
zorientowany 2 2010-12-10 20:32:30
nie wiem skąd takie wiadomości. Ja przeszedłem proces rekrutacji, bez znajomości.Firma w porządku (bez niespodzianek), głównie potrzebuje osób z technicznym wykształceniem/doświadczeniem
anonim 2011-01-21 13:04:15
Moglbym prosić o podanie dzialu/stanowiska na jakie moglbym aplkowac ? mam wyksztalcenie techniczne i jestem zainteresowany zlozeniem cv. Prosze o email do kadr.
Serdzecne dzieki
anonim 2011-01-21 13:04:51
Moglbym prosić o podanie dzialu/stanowiska na jakie moglbym aplkowac ? mam wyksztalcenie techniczne i jestem zainteresowany zlozeniem cv. Prosze o email do kadr.
Serdzecne dzieki
kkk 2011-03-06 12:02:07
Nikt Ci nie podpowie , jeszcze zajął byś ich miejsce .
anonim 2011-03-14 12:24:34
Kontaktuj sie bezposrednio z działem kadr. z tego co wiem to co jakiś czas kogoś potrzebują zależy na jakie stanowisko chcesz się przyjąć. Np w tej chwili potrzebują spawaczy. Jeśli chodzi o warunki finansowe to nie jest źle pracowałem w gorszych miejscach. Zresztą jak myślisz o pracy w jou to sam się pewnie dowiesz. Pozdrawiam
ja 2011-04-18 15:12:16
szukają frezera , ile frezer zarabia u was.
warto składać papiery
anonim 2011-05-05 19:01:16
frezera juz mają co z niego będzie zobaczymy
gość 2011-05-15 22:44:18
W tej chwili nie macie co składać papierów, są... ale zwolnienia. Zmienił się nawet dyrektor.
ja 2011-05-26 10:43:26
kogo zwolnili , bo ja nic nie wiem o zwolnieniach.( pomijam dyrektora)
jakie stanowiska
aka 2011-05-28 00:21:54
ja jestem zadowolony , a jestem przy "łopacie"
anonim 2011-08-07 14:45:22
zarobki od 14 - 20 zł/godz +30 procent premii.( stanowiska robotnicze)
Większość raczej jest zadowolona.
anonim 2011-08-11 14:16:49
a jak tam proces rekrutacji nowego Generał Manager ? [usunięte przez moderatora] ?
anonim 2011-09-07 21:31:57
coz, czas najwyzszy na prawde o firmie joy polska, a prawda jest nastepujaca, zarzad guzik wie o poczynaniach swoich nizszych kolegow ktorzy czuja sie na zakladzie jak na wlasnym folwarku, chcecie wiedziec jak jest na joy polska??? poczytajcie forum o Catepillar sosnowiec, coz za podobienstwa mozna tam znalezc, a roznice miedzy tymi firmami, fakt zarobki troche lepsze ale jak na taka prace gdzie trzeba myslec za swoich przelozonych nie wspominajac juz o konstruktorach ktorzy kompletnie sie do niczego nie nadaja( chyba ze do obslugi ksero wielkoformatowego :) ) to i tak kasa za mala zdecydowanie, kolejna roznica miedzy firmami, kompletny brak zaplecza, tutaj nie ma maszyn chyba ze liczac ludzi ktorzy dla pana [usunięte przez moderatora] maja nimi byc, doprosic sie o zakup czego kolwiek glupich linialow uchwytow do obracania czego kolwiek to tak pol roku czekania przy dobrych wiatrach, nigdy na nic nie ma pieniedzy, najlepiej sam wymysl sobie oprzyrzadowanie wykonaj je a potem jak przyjedzie delegacja z USA to i tak karza ci to wyrzucic bo powiedza ze zbedne i tylko zasmieca hale wiec robisz po pol roku nowy przyrzad i chowasz zeby nikt nie wiedzial ze go masz :) zaangazowanie w prace buahaha czysty zart, gdyby nie pracownicy na samym dole to gora by nic nie zrobila, najlepiej rozwiazanie podac im na kartce narysowane, istne dno, tylko slupki sie licza i roboczogodziny a czy pracownikowi cos trzeba to nie wazne ma jechac najlepiej od 5,55 juz rano do punkt 14 a jak bedziesz sniadanie jadl o minute dluzej masz szanse na rozmowe z mistrzem swoim bo tracisz cenny czas :) dobrze ze teraz jest anglik prezesem i oby zostal jak najdluzej i w koncu zauwazyl co za syf sie robi na zakladzie, jak tak dalej pojdzie zaklad padnie, zli ludzie zostali wybrani na zarzadzeniem produkcja, wlasciwie mowa glownie o dwoch ktorzy kompletnie nie znaja sie na swojej robocie, ale jak jeden potrafi ladnie kablowac a drugi zawsze przed prezesem zwala wine na zwyklych pracownikow to czemu tu sie dziwic, plywak zawsze na wodzie sie utrzymuje, [usunięte przez moderatora]

p.s.
rzecz jasna bez chlopcow z prywatnym numerem telefonu do swojego przelozonego by sie nie obeszlo, lepiej ugryzc sie w jezyk bo nie wiadomo co kto zrobi i komu powie :)
1
ano 2011-10-25 12:01:56
Mam prośbę, jakie są u Was działy zaczynając od tych od "łopaty" - to jest dział produkcji? chodzi o to jak aplikować, żeby nie podawać konkretenego stanowiska. Pracujecie na zmiany?
ja 2011-10-30 19:33:38
spawalnictwo, obróbka skrawaniem, montaż-mechanicy, elektrycy ,serwis
musisz mieć wieloletnie doświadczenie.papiery składaj na konkretne stanowisko.śledź ogłoszenia . teraz potrzebny elektryk (30.10.11)
ole 2011-11-19 23:18:34
a moze ktos podac adres e-mail do kadr?

zaryzykuje i zloze podanie na spawacza - doswiadczenie mam ~10lat ale w branzy automotive, ale moze sie na cos przydam ;)
ja 2012-02-22 09:30:28
podwyżki jak co roku 5%
1
pepe 2013-02-18 13:51:05
Próbki-tydzień czekania,a wiedzialem ze poszły dobrze.
Po 2 tygodniach telefon ze za male kryteria,bo oprócz tego ze trzeba spawac to trzeba miec uprawnienia na suwnice,wózki itp.
Szkoda ze nie na sterowanie samolotem-dobrze ktos kiedys napisał ze wszystkie przyjecia po znajomosci a nie po tym co potrafisz.
realista 2013-03-17 21:55:51
A Ty myślisz że ktoś będzie przywoził ci na stanowisko detale ważące po kilka, kilkanaście ton a Ty będziesz stał sobie i czekał??? Chłopie w tej robocie uprawnienia na suwnice to konieczność a nie czyjeś widzimisie.
pepe 2013-03-18 08:21:59
Realisto-to mogli o takich sprawach mówić jak dzwoniłem i pytałem o stanowisko spawacza,ze potrzebne są uprawnienia na suwnice a nie po próbkch i to po dwóch tygodniach.Chyba tak bardzo nie potrzebuja ludzi do spawania.Pracowalem w dużych zakładach i jak nie było papierów na suwnice albo wózek to była sprawa tego typu ze zgłaszałem odpowiedniemu gosciowi i elementy do spawania były przywiezione na stanowisko a spawacz zajmował sie swoją robotą a nie wysłuchiwał na koniec dniówki ze mało metrów wyspawne,bo trzeba było jezdzić kranem.Dowiedz się jak to wylglada np.w PREZMET Opole a potem dyskutuj na forum.
1
pepe 2013-03-21 13:33:44
Jakie elementy po kilkanaście ton?Ty tam pracujesz czy ktoś ci głupot naopowiadał.Nie pisz [usunięte przez moderatora] bzdur tylko się zajmij rzeczywiście pracą.
Krzysztof wwwww:) 2013-04-02 08:08:26
Fak faktem spawacz robi za montera,szlifierza, suwnicowego, wózkowego itd a jeszcze i tak przyjdzie pan [usunięte przez moderatora] i powie ze mało bo jemu wiecznie mało albo ekonomista magazynier [usunięte przez moderatora] będzie miał pretensje ze czekasz na suwnice i stoisz bezczynnie.....pepe a zaś nie [usunięte przez moderatora] bo jak masz ciągnik do poskłania z blachy 100 to 5kg tez nie waza
ja 2013-05-02 15:16:46
JEST TERAZ WŁAŚNIE POTRZEBNY SPAWACZ.
ZAROBKI OD 2500 ZŁ DO 3500 ZŁ.
ELEKTRYK 2013-05-15 20:10:42
Mam takie pytania:
Ile można zarobić na serwisie?
Dużo nadgodzin serwis wyrabia miesięcznie?
Jaki jest system zmianowy w serwisie?
Czy często zdarzają sie wyjazdy zagraniczne?
Ile zjazdów miesięcznie na serwisant?
I czy serwis jest liczony jako pracownik dołowy czy tylko jako sporadycznie zjeżdżający?
Wiedzą kto... 2013-05-21 12:31:38
Tak jest potrzebny spawacz, bo mnie zwolnili. Zwolniony za pięć miesięcy bycia na L4 wypadkowym. Zarobisz tyle co piszesz jak wleziesz głęboko w [usunięte przez moderatora] i będziesz donosił na pracowników. Tak tam zarabia jakaś część ludzi. To co piszą o dyrektorze robercie. m to prawda. Despota i ekonomista nie mający pojęcia o procesach spawalniczych. Wyliczył swego czasu, że 1 metr spoiny, bez względu na wielkość, to 5 minut spawania. P. s wypadki w pracy są jak w każdej firmie, a w papierach czysto. O czym to świadczy??? Bo jak dla mnie to......[usunięte przez moderatora]
taaaaktojest 2013-06-03 23:23:24
ktos pyta o serwice jak wyglada, coz jezdzisz na kopalnie jak czesto sie da, nie placa nadgodzin wszystko do wybrania 1:1, premie juz od 4 miesiecy zlikwidowane, nic tylko sie zatrudnic i [usunięte przez moderatora] za darma :D co do spawaczy to jak ziomek juz nie pracujacy pisal, cicho siedziec duzo robic najlepiej znac sie na obsludze szlifierki bo to glowna praca tych co nie liża zada :D ogolnie super praca pelna wrazen humoru z przepiekna mila rodzinna atmosfera ze az noz w kieszeni sie otwiera :D a jak sie juz zatrudnicie to zaplanujcie sobie kiedy dziecko bedzie wasze chorowac bo opieki na dziecko juz tez nie wolno bez uzgodnienia z szefem brac :D darujcie sobie ten zaklad to coraz wieksze dno, tylko czekac kiedy sie do premi pracownikow na hali dobiora bo przeciez codzienne kateringi i pizze na biurowcu kosztuja a przeciez sobie kosztow nie obetna :D
ja 2013-06-05 15:19:30
Zostaw CV na bramie-portierni.
SERIO.
joyak 2013-07-15 20:20:53
Zarobki zależą głównie od stażu pracy w JOY.
Zwykle na początku roku podwyżki ( WYRÓWNANIE ) ok .5% więc po 10 latach masz 50% więcej.
A tak ogólnie jest coraz gorzej.
ja 2013-07-27 19:38:19
TERAZ POTRZEBNY SPAWACZ.
''coraz gorzej' np. soboty , nadgodziny nie placone tylko do wybrania
paweł 2014-02-11 18:02:20
Witam wszystkich, proszę o opinie o pracy na servisie:
Ile można zarobić na serwisie?
Jaki jest system zmianowy w serwisie?
Jak często pracuje się w weekendy.
z góry dziękuje.
3
bezrobociak z cnc i suwnicą 2014-06-12 10:41:25
składać Cv na bramę czy jakaś agencja tam rekrutuje
gruby mistrz 2014-10-01 21:24:40
spokojnie możesz zostawić cv na bramie z prośbą od dostarczenie do kadr... powodzenia
kaziu 2014-10-02 11:25:10
W Joy aktualnie się ustabilizowało I jest nieporównywalnie lepiej niż u konkurencji.
nikos 2015-01-31 18:04:48
serio nikt nie wie i nie może nam jakoś tu obecnym streścić warunki pracy w joy maszyny górnicze? no chciałbym u nich zacząć pracować, ale obecnie szukam jakiś sprawdzonych inforamcji a nei takich suchych w necie i nie ukrywam że info od sanych pracowników zadowoliłoby mnie najbardziej. Czekam na znaki :)
przyszły absolwent 2015-02-01 20:27:26
Jak wygląda sprawa z przyjęciami absolwentów studiów?
zawsze wierny. 2015-07-09 20:46:16
Boreczku dlaczego robisz z gęby holewę?. Kiedy oddasz nam pieniądze za przepracowane soboty i niedziele. Jak umawiasz sie z nami to dotrzymuj prosze slowa, bo zaczynasz byc postrzegany jako pospolity klamca.
zawsze wierny. 2015-07-13 23:09:54
Ulek .ogolnie firma zkasy sie wywiazuje, tylko trzeba brac poprawke na jednego dyrektora MB i nie tylko jego .to jest gosc bez kregoslupa. Pierw obiecuje ze soboty i niedziele zaplanci "juz on zalatwi to z dyrektorem".a pozniej dowiadujesz sie ze trzeba to wybrac.zreszta jak juz znim sie rozmawia to ma sie wrazenie jakbys rozmawial z pajacem.
riso 2015-07-22 13:47:05
A wiesz może zawsze wierny, że dyrektor MB został wciśnięty na stanowisko dyrektora, po odejściu poprzedniego i z tego co wiem to nadal pełni funkcje kierownika projektów i dodatkowo funkcje dyrektora z tego co wiem za pensje jaką miał na stanowisku kierownika i nie wiem może coś się pozmieniało ale jak pracowałem tam kilka lat temu to ludzie na hali mieli o nim nie najgorsze zdanie.
mundur 2015-07-22 18:07:43
Proszę cię nic juz nie pisz na temat pana mb bo aż mnie świerzbi żeby napisać jakie są jego obowiązki i co wyprawial w mikolowie. Nie narzekali na niego bo siedzial w noze widzieli go raz na miesiąc na hali, a czy za te same pieniądze to tu bym sie kłócił to jest stary piskorz on krzywdy nie da sobie zrobić. Ogólnie zgadzam sie z przedmówcami to jest czlowiek niekompetentny i intrygant. Żeby nie bylo ze tu tylko hala sie wypowiada ,koledzy z góry tez maja swoje zdanie na jego temat .mireczku:)
pracownik 2015-07-23 21:12:12
ten niekompetentny piskorz to pestka w stosunku do niektórych innych lawirujących piskorzy.....
Luk 2015-10-30 18:08:56
Widac nie zdajesz sobie sprawe co sie dsieje w firmie. Gratuluje!!!
po 2016-05-13 22:38:00
fol, górnictwo już tak nie kwitnie kolego. Ewidentnie tematu nie znasz. Gdyby nie przywileje gónicze to każdy trochę by głodem przymierał
Zostaw swoją opinię o joy maszyny górnicze - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie joy maszyny górnicze