Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zbik - 2015-01-22 13:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-01-21 10:46:10]:
masz na myśli tego "sympatycznego" grubaska? Nooo taki sobie mysiu pysiu
zdjecie uzytkownika
jeah - 2015-01-22 23:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-01-21 10:46:10]:
W moim mniemaniu był tylko jeden Kierownik produkcji , który znał się na produkcji,ustawianiu maszyn,konstrukcji i oczywiście na ludziach.
O kim mówię to chyba sie domyślacie.Nie kłamał i jak powiedział albo coś przyobiecał to mogłam być pewna ,że tak będzie.A nie jak obecny kłamca i niedouk !
Wracaj do nas - moze bedzie normalnie !!!
zdjecie uzytkownika
ohjeah - 2015-01-23 08:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeah - 2015-01-22 23:46:58]:
W tym zakładzie nie było, nie jest i nigdy nie będzie normalnie. No bo jak ma być normalnie jak wszyscy są nie normalni.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-01-23 09:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisze się nienormalni a nie "nie normalni" - i kto tu jest nienormalny?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-23 11:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jeah - 2015-01-22 23:46:58]:
Zgodzę się z tobą był jeden kierownik któremu można było zaufac bo zawsze dotrzymywał słowa, a nie obecny który wciąż ściemnia że cokolwiek załatwi a gdy przyjdzie co do czego odwraca kota ogonem
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-23 11:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jeah - 2015-01-22 23:46:58]:
Zgodzę się z tobą był jeden kierownik któremu można było zaufac bo zawsze dotrzymywał słowa, a nie obecny który wciąż ściemnia że cokolwiek załatwi a gdy przyjdzie co do czego odwraca kota ogonem
zdjecie uzytkownika
tyra za grosze - 2015-01-23 15:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To WSTYD żeby tak poważna firma płaciła takie grosze.
1400 zł za 3 zmiany i pracę w niedziele!
To ledwo wystarczy na opłaty i jedzenie a gdzie reszta!
Życzę WAM na przyszłość największych nierobów może wtedy docenicie ludzką pracę!

zdjecie uzytkownika
stary gf - 2015-01-24 19:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tyra za grosze - 2015-01-23 15:25:04]:
Wyjedź za granicę to zatesknisz za Graform, tu sobie ogona nikt nie urwie na produkcji. Kierownik nic nie widzi a jeśli nawet to boi się zwrócić uwagę.
A co do kasy to jest tak: chcesz zarobić to się postaraj * nadgodziny i jest ok.
zdjecie uzytkownika
sukinsyn - 2015-01-25 20:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przy formach robią frajerzy którzy są zajeżdzani na zawał po kilkunastu latach w tym kieracie serce pęka na bank stary ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na was liczy się ile [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mili,,,,,,....onów wpadnie mu na konto te formy SA rozje,,,,bane jak sandały Jezusa tylko blachy podkładając czubki mówią większym czubom co mają robić żeby się zarżnąć


zdjecie uzytkownika
cvrhtyh - 2015-01-25 21:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o graformie to juz za granica muwia i to bez zartow -najwiekszy oboz bialych a i skazanych maja przyjac bo tyle kamer to w potulicach w wiezieniu niema co tu ma byc !!!wlasciciel firmy nawet ingeruje w zycie prywatne po godzinach pracy KTO Z KIM MOZE SIE SPOTKAC A KTO NIE,, ZAINTERESOWANI WIEDZA O CZYM MOWA !
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-01-26 09:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszczeniła mi się suczka, pudel średni - co prawda chyba puściła się z jakimś pekinem ale wygląda w miarę - nie jak skrzyżowanie ch... z procą - CHCE KTOŚ JEDNEGO???
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-01-26 11:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cvrhtyh - 2015-01-25 21:36:51]:
musi ktoś go sypnął
zdjecie uzytkownika
uni - 2015-01-27 22:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to (usunięte przez administratora)do Niemiec - nikt ci nie karze tutaj robić błaźnie.
zdjecie uzytkownika
etrdf - 2015-01-28 19:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pindole jakie to bez sensu tutaj wzajemne obgadywanie sie ludzie macie ponad 18lat i to nic nieda ,wlasciela teori myslenia nikt nie zmieni obojetnie jak byscie sie niewyzywali itd .ale jesli macie jakies konkrety co do osob na kirowniczych stanowiskach to wyslij jeden z drugim mu meila ,moze troche wstrzasnie ta banda moze on wszystkiego nie wie
zdjecie uzytkownika
oooj - 2015-01-29 22:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kim jest baran który to napisał . P.Doliński to jeden z niewielu ,gość który ma poukładane "pod sufitem" i gdyby nie On to wskaźnik do twojej premii - baranie byłby o wiele niższy.
Ale taki ograniczony kretyn pewnie nie widzi nic poza swoimi obgryzionymi paznokciami podczas gratowania detali!!!
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-01-30 02:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie racje to naprawdę debile żeby robić oszczędności to trzeba inwestować w nowe technologie np zrobić prądnice wielkości autobusu na dynamomagnesy którą trzeba połączyć z prądnica wielkości autobusu która będzie wytwarzała prąd wystarczający na zapewnienie prądu na całe oświetlenie i produkcje czyli utrzymanie ruchu w zakładzie wtedy można obniżyć koszty produkcji o ok 10 % a może więcej może20% wszystko można obliczyć i wtedy Grabowski obniża koszty produkcji tylko poco zaprojektować takie urządzenia mając najlepszych świrów w Bydgoszczy po co robić coś takiego mając maszyny pieniądze i możliwości lepiej zajechać kilku ludzi albo tysiące zabrać im zdrowie zniszczyć potem przyjazd następne niewolasy do zajechania a kasę na' konto i walić w hu,,,,ja z ludźmi oszukać zagonić do roboty jak konie a wypłatę dać jak kucyk
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-01-30 02:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O to chodzi wykorzystać za grosze i zarobić miliony karzdy detal kosztuje pół dniówki robola podejrzewać że 10 euro zbiornik 3 sztuki wypadają z maszyny i jest dniówka robola a przez 8 to około 1000 detal razy 3 zmiany razy ilość maszyn a oni cały czas będą mówili że nie ma kary że pilne że za wolno bo żeby być multi milionerem i mieć zakład warty ok 100 albo 200 milionów złotych to trzeba oszukiwać ludzi okłamywać ich zapieda,,,,łac im kasę z premier bo na oszustwie robi się kasę w polsce
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-01-30 11:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oooj - 2015-01-29 22:53:09]:
baranem to ty jesteś!!!
nie było Dolińskiego to premie jakies tam były
facet siedział na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] całymi dniami to musiał w końcu jakoś zabłysnąć
no i zabłysnął
zdjecie uzytkownika
Polskie Obozy Pracy - 2015-01-30 13:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po to powstała unia europejska
To co Niemiec nie chciał robić za 2000 euro
Polak robi za 350
ABC przenosi się na Zachem już widzę te miny jak im śmietanka bydgoska wpada napier!@#$%^& za 1300 złociszy hahahaha
Powodzenia
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-30 15:04:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za debile tu pisza
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-01-31 02:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grabowski okradł formet napisze wam jak pracowali tam dyrektorzy którzy pracują u niego na wysokich stanowiskach a pracowali w formacie który zatrudniał kiedyś kilka tysięcy ludzi przynosił 6 % zysków z form za form robiono ok 1oo rocznie może więcej za miliony złotych fachowcy mieli tam po 20 latach pracy 1200 zł i to wszystko potem garstka ludzi pracowała w formacie i wkońcu ogłosili upadłość a oni rozjeba,,,,,li zakład który był wart 200 milonó zł i zrobiło to kilka ludzi na wysokich stanowiskach u gtaboskoego bbw firmie i mieć hantplaście maszyny poaszły za grosze część do hrabia a część kupił hantplast po bardzo niskich cenach koleśiostwo i na tum polega polska demokracja Zaje,,,,NAC i wykorzystać taliby to mało do nich powinni być postawieni pod mur i rozstrzelani kula w łeb bydła,,,,kom chciwym
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-01-31 12:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [orzeł com back - 2015-01-31 02:07:09]:
jeżeli masz tyle odwagi - to napisz to wszystko oficjalnie - np.do prokuratury. Anonimowość w necie daje tobie odwagę do pisania nieprawdy i obrażenia naszego pracodawcy.
Formet padł po 20 latach działności GF- więc gdzie tu zbieżność ? Nie podoba wam sie w GF - to zawsze można zmienić pracę .
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-01-31 16:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie cmoknąc mnie w pompę złodzieje jebani rozkladli majątki nie ich przywłaszczył i jak swoje wzięli i zrobili co trzeba rzeźby napchać sobie portwele i być nietykalnymi w firmie zawiść bieda i zastraszanie to dopiero jest karalne mobing też parę lat pozbawienia wolności a oni tylko to uprawiają i znowu pi'''''''erdolą mi na opinii głupoty stary dorobił się hamstwem oszustwem i złodziejstwem wszystkiego ale nie takim malutkim złodziejstwem tylko okropnym na wysokim szczeblu którego nie można udowodnić mu bo zrobili to w białych rękawiczkach następna sprawa drążarka która u niego stoki ta duża największa jest z formatu kosztowała milion 300 tys i a on kupił ją za grosze na pewno NIK nie wie za ile tylko oni to wiedzą klita bydgoska a następna sprawa robią spotkania w hotelach u uzgadniają żeby nie było podwyżek w firmach dla ludzi oni wiepsza,,,,ją barzanty w kokosach a wam dają stresu brak perspektyw życiowych i suchą bule a oni żądzą Bydgoszczą staruchy je,,,,,bane. me,,,,ndgy chciwe i pazerne dlatego taki syf jest w Polsce to jest demokracja biedaki niech zdychają z przemęczenia a ja na narty do Szwecji albo do Norwegii i udają ze wam płacą a zapirdzilacie jak hinole a oni siedzą i myślą z nierubstwa jak wam doj,,,,,,,,,,,ebać
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-01-31 16:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I pamiętajcie ludzie co tam pracujecie kadafi to mało do nich dlatego taki syf w Polsce bo jak jeden ma miliony to inni nie mają normalnie tylko robią mu nienormalne życie wszyscy będziecie pojeba,,,,,,mi
zdjecie uzytkownika
nio - 2015-02-01 20:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzeł com back - 2015-01-31 16:05:47]:
Jesteś analfabetą i zwykłym osłem . Pewnie wywalili cię z roboty ofermo za głupotę i nieróbstwo.
Z tej niemocy możesz tylko szczekać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Graform?
Zadaj pytanie
x