Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-18 12:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i szczegulnie pszepraszam osoby kture wymieniłem z nazwiska lub imiona bo na prawde ich lubie tylko zazdroszcze że majom taką prace i zarabiają kase a ja wywalony z graformu po tygodniu bo jestem łajza co nawet pszy taśmie se nie radzi i nie zdanża na to i tak już nie ma lekarstwa chyba jako narkoman i alkoholik pujde do jakiegoś lekarza i skierujom mie na odwyki i wtedy bende sie ubiegał o rente i może sie uspokoje - wybaczcie zafajdanemu śmieciowi jak ja ale nie myśle po dragach i alku jestem jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwykła!
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-18 13:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wogule to żona co mie zostawia powiedziała że jednak mam fajfusa za małego ale nie dlatego mie zostawia bo to pikilo do tego że tak chlam i ćpam i nie mam kasy i smierdze jakby tylko chodziło o małego wacka to by se sama dobże robiła i ryja czymała ale tak to odchodzi a ja nie wyrabiam i zaczynam szaleć a potem wóda durzo wódy i bakam wcionsz bakam a potem na koniec w żyłe i ftrakcie pisze na goworku te brednie w nocy jestem wrakiem szczontków szmaty zachlanej teraz sie wykompałem i doszłem do siebie to pisze szybko pszeprosiny zanim znowusz sie zachleje jak świniak
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-19 10:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzicie jakie ku. ,,,, osły tam pracują dbają o zjebany wizerunek firmy bo kasę chcą tylko na was robić i walić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja i nic nie robić nieroby tylko kłamią non stop i zadużo Hansa Christiana czytali albo w pustyni i w puszczy graform to kołchoz pracy ma najgorszą opinie w Bydgoszczy stary to największa mensa i oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic tam się nie zmieni bo to mafia
zdjecie uzytkownika
antyorzeł - 2015-03-19 10:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orzeł już nawet w dzień chleje i ćpa widzę - najgorszą opinię w Bydgoszczy masz ty orzeł zachlana kanalio o małym przyrodzeniu - spotkałem wczoraj twoją starą cpunie i potwierdziła, że odchodzi a do tego śmiała się, że nic tylko albo chleesz albo siedzisz w gowork - masz niezłą jazd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
muniek - 2015-03-19 10:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzeł com back - 2015-03-19 10:02:11]:
A dlaczego gamoniu zabakany nazywasz siebie "orzeł" skoro w Graformie podczas twojej krótkiej i śmkiesznej "kariery" wołano na ciebie "drutoliz"???
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-19 10:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cssso jiessst allle maaam zjazda ej gamonije grafooorm ja cijeee co allle sie na nabb nabakałam o ku... ja zzzdyham ja ćśie cso je ja ale zzzwała ja ooodjast
zdjecie uzytkownika
tom i jerry - 2015-03-20 09:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Orle com back! Ty jesteś jak na jajkach menda,
Ile ci gębę trzeba obić, ten tylko się dowie,
Kto cię czytał. Dziś tępotę twą w całej szpetocie
Widzę i opisuję, bo rzygam po tobie.

Tato wielki, co ogromnej bronisz fabryki
I w skromnym siedzisz gabinecie! Ty co gród wtryskowy
i narzędziowy ochraniasz z jego wiernym ludem!
Jak mnie toma i jerrego do pracy powróciłeś cudem,
(Gdy od strasznego pośredniaka pod Twoją opiekę
Ofiarowany, bezrobotną podniosłem rękę
I zaraz mogłem pieszo do Twej fabryki progu
Iść za wróconą pracę podziękować Bogu),
Tak nas powrócisz cudem na Wróblowej łono.

Tymczasem przenoś mojego auta koła
Do zjazdu niewidocznego, do tego parkingu dziurawego,
Szeroko nad błękitnym budynkiem rozciągnionego;
Do tych maszyn malowanych wtryskiem rozmaitem,
Wyzłacanych płytami, posrebrzanych kolumnami;
Gdzie technylowy świerzop, hostacom jak śnieg biały,
Gdzie detali rumieńcem skrzynka i paleta pała,
A wszystko przepasane jakby taśmą, folią
Szarą, na niej z częsta lepkie etykiety siedzą.
zdjecie uzytkownika
Mallorka - 2015-03-23 09:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli rzeczywiście warunki pracy są takie zachęcające to zastanawiam się kto w Bydgoszczy zechce tam podjąć pracę. Mam spore obawy, że jednak nie za wiele osób, patrząc na dotychczasowe wpisy niektórych ludzi mianujących się pracownikami firmy. Zbyt dobrej opinii firmie nie robicie w internecie, za co też powinna być jakaś nagana.
zdjecie uzytkownika
twój miś - 2015-03-24 06:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mallorka - 2015-03-23 09:33:27]:
Tak tak nagana.
To Lubie.
zdjecie uzytkownika
graformianka - 2015-03-24 13:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wiem kto to pisał.... ale nie będę pisała bo się nam kolega zmarszczy mocno :)
zdjecie uzytkownika
sese - 2015-03-25 19:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie,że Pretl podkupuje naszych technologów ???
zdjecie uzytkownika
huba - 2015-03-25 19:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiemy
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-25 19:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie, że prettl to syf, zatrudniają a później zwalniają. No i to kierownictwo pożal się boże.
zdjecie uzytkownika
Stały - 2015-03-25 22:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek ma niedługo na majstra wrócić. Ciekawe jak dokładnie będzie lupo ważył.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-03-25 22:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, w Kruszynie lupo najwazniejsze, lubie patrzec jak tzw majstrowie biegaja i wazą. Debilizm:))))
zdjecie uzytkownika
Baron - 2015-04-08 13:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że niektórzy to naprawdę mają umysł wielkości ziarnka piasku. Wcale się nie dziwię dlaczego takie rotacje w tym zespole następują. Jeżeli biorą kogo popadnie za najniższe pieniądze to Graformo z Bydgoszczy - marny twój los. Przydałby się ktoś kto poukładał by tą firmę od nowa, na nowych zasadach.
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-04-12 08:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym poukładał 5 tys i na miesiąc tylko i zrobię tam takie zmiany że stary nie uwieży ile można jeszcze kasy na Maybacha zaoszczędzić
zdjecie uzytkownika
heheh - 2015-04-12 17:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzeł com back - 2015-04-12 08:27:17]:
Najpierw naucz się stylistyki i ortografii - a potem do łopaty !
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-04-15 10:19:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lidlu ojczyzno moja ty jesteś jak oszukanie mięso w opakowaniach z plastiku wydy,,,, mamy na żarciu ludzi bez liku ile polskich oszustów na maybacha i Ferrari zbierających i ludzi ruc ,,, hają,,,cyh za te kopiejki niestarczające od dziesiątego do dziesiątego i szefa każdego jebni,,,tego za ich marzenia Jenie,,,,,,cie jak osły żeby każdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i de,,,bil był radosny za ten faszyzm i rasizm pospolity u deboli niezliczonych każdy w grformie jest suk. ,,,,nsyn skończony za te dziw. ,,,, ki kradnące co trawę Jarające na łace za te muzgi spalone i spręzynki w głowie wyprostowane życzę wam osły pały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ebyście zawsze były dymane
zdjecie uzytkownika
heheh - 2015-04-17 23:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam newsa - chyba dobrego . Od poniedziałku wraca na wróblową J.S. może jemu uda się ogarnąć ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobiony przez Dy-ke. Jak był poprzednio było OK
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-04-20 22:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś zrobi porządek z tymi liderami! Niektóre to tak walą w chu.. , a majstrowie na to pozwalają,ciekawe za jaką przysługę . Kierownictwo daje przyzwolenie dla wazelin .
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-04-20 23:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego się nie da poukładać bo stary nie chce musiał by przestć kraść on i jego rodzina i powinna by zainwestować w nowe technologie które zmniejszyły by nakłady finansowe na firmę takie jak opłaty za prąd 1 dać pracownikom równe prawa i równe pieniądze np młody przychodzi 1 rok robi za 10 zł drugi za 11 trzeci 12 4 13 a 5 rok 14 zł aż do maksymalnej stawki ile jest na określonym stanowisku tylko stary nie chcce mieć ładu ustalić czas na wszystko z naddtkiem na nieprzewidziane usterki zakaz całkowity palenia picia alkoholu i brania narkotyków musiał by wrucić wczasy pod grusza i dowolną ilość wolnego nie ustalana przez pracodawce limitu tak zwanego mam wolne 26 dni roboczych biorę ile chce. Nie ile mogę i le oni mi pozwalają czyli grabowskoi brak terroru waszyzmu zastraszania popędzania i wymuszania to było by normalnie normalny tryb życia i normalna praca
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-04-23 23:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzeł com back - 2015-04-20 23:26:04]:
Mylisz się - wszystko da się poukładać . Trzeba tylko spowrotem naprawić błędy Dy-ki , przywołać do porządku rozpuszczonych ustawiaczy i pozwolić działać odpowiednim ludziom. W tej chwili mam wrażenie że tylko obecny dyr.prod. razem z technologami i nkj wali głową w mur , Dy-ka nie wie o co chodzi ! i powinien powoli zbierać się do wylotu z firmy. My na produkcji widzimy od co najmniej roku że tu nic sie nie zmienia na lepsze. Teraz podobno przeszedł z Kruszyna koleś który ma wszystko naprawić - tak słyszałem.Ciekawe czy tutaj taki układ zadziała .Obawiam sie tylko ,że tu zniszczenia zrobione przez kierownika sa nie do odwrócenia . Dyr.prod też chyba ma powiazane ręce z narzędziownią - bo tam syf.i człowiek chodzi troche zrezygnowany. Powiecie że zwykły robotnik z hali gów-no wie ale my widzimy dużo wieszcie.
zdjecie uzytkownika
faktycznie - 2015-04-24 18:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, gdybym miał coś powiedzieć to kropka w kropkę napisał bym to samo i chyba nie tylko ja. Do tanga potrzeba dwojga. Dodam tyko że Narzędziowni potrzebne jest kierownictwo pokroju p. J.P, za jego rządów był porządek. Wcale się nie dziwię że teraz się rozsypuje, a szkoda bo firma ok, brakuje tylko szkoleń, spotkań z kierownictwem jak za starych, dobrych czasów.
zdjecie uzytkownika
norbi - 2015-04-25 02:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli za wyjątkiem szkoleń to wszystko jest tip top? Macie w graformie jakieś fajne benefity, czy system socjalny? Jak tu z nadgodzinami, zdarzają się w ogóle?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Graform?
Zadaj pytanie