Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-13 20:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A staremu kupcie bicz żeby was szybciej popędzał żebyście padli na zawał jeden już pad na chali długo o nim nie gadali z 1albo 1,5 dnia a potem karuzela i koniki wio bo przestoje i kasy nie bedzie i pilne jak to słysze do mi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] organy sie włanczają
zdjecie uzytkownika
O - 2015-03-13 20:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO I ZMORA GRAFORMU ŻULE NA CHALI JAK SIĘ IDZIE TO AZ KWAS Z DUPY CZUC OD TAKIEGO NA CHLANIE TO MAJĄ ZAWSZE FORSE A NA MYDLO JUZ NIE NAWET MYDŁO NIE POMOŻE TAKIM MENELOM POD SKLEPEM CAŁE ŻYCIE I WIELKI FACHOWIEC FAJKI TEŻ STRES WIELKI TO KASA IDZIE NA URZYWKI A POTEM MÓZGI ZJARANE SPALONE I PRZETOPIONE JAK MOLIBDENOWA POWŁOKA W FORMACH HE HE
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-13 20:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A KWESTIA FAJEK ZABIJAJĄ NA PACZKACH PISZE JAK BYK A LUDZIE NIE ROZUMIEJĄ TEGO BO SA TAKIE GŁĄBY I KUPUJĄ SZLUGI PO 15 ZETA I ONI JĘŻDZA MAJBACHAMI POTE A NIKOTYNA TO TAKA SUBSTANCJA KTÓRA JEST GORSZA OD HEROINU UZALEŻNIA MOMĘT I POTE TAKI UZALEŻNIONY ZOMBI CHODZI PIERTDO;; ;LI TRZY PO TRZY
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-13 20:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO JA ORZEŁ NOWINKA DLA WSZYSTKICH NIE WSZYSCY SA PIERDOLNIĘCI NIEKTÓRZY SA BARDZIEJ LUB MNIEJ TAM POJECHANI JEST PAR WARIATÓW CO UWAŻAJĄ SIĘ ZA BOGÓW I SAMI NIE ODCZUWAJA PUJŚCIA NA RENTE BO WIEDZĄ ŻE MUSZĄ JEBAĆ DO 67 ALE NIE WSZYSTKI TO SIE UDA OBLICZYLI EKONOMIŚCI ŻE O,OOOOOOOOOOOOOOOO1 PROCĘTA DORZYJE W TYCH CZASACH EMERYTURY A SKŁADKI PŁACICIE TO KOMU HARACZ PŁACICIE I NIC ZTEGO NIE BĘDZIECIE MIELI POMYŚCIE JAK WASZA TCHURZLIWOŚĆ ZNISZCZYŁAS TEN KRAJ JEDNI DRUGI ROBIA GORSZA GECHENNE A CI CO MAJA JUŻ IM STARCZYC NIE MOŻE NIGDY NA ICH MARZENIA BO SĄ NIESKOŃCZONE JAK W POPSUTYM KOMPIE O NIC PO ŚRODKU TYLKO ZŁO I DOBRO DOBRO 1NIC POŚR A PZNIE ZŁO WIDZA A ONI JAK PODPIERDALAJA TO SA DOBRZY BŁAZNY JEBA NNNN,,,,E
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-13 23:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NOWINKA WIECIE CZEMU MÓWIA O GRA FORMIE KOŁCHOZ BO TAM ŚWI NIE PRACUJĄ I MYŚLĄ ŻE SĄ ZAJEBISTE A ŚWIŃIA MOŻĘ IŚĆ TYLKO NA ŻEŚ I PUSZCZAĆ BONKI
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-14 00:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ajeszcz jedno niech stary namówi dziewczynki z bydzi wpóści bez gaci do zakładu na neta to troche zarobi zbo ,,,czuchy jebb ,,, ne będą siedzieć i stary troche dorobi do jego marnej pensi 1000 krotnej pensji żula A FAJNYCH BABEK MALO BO ŻADNA NORMALNA TAM NIE PUJDZIE ROBIC NA WACIKI IM BY NIE STYKNELO A CO DOPIERO NA DOM I RODZINE
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2015-03-14 13:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty orzeł niby - do prokuratury cie podamy . bo szkalujesz jak idiota . Jestes malutkim człowiekiem z milionem komppleksów. Ciekawe czy to wszystko powtórzysz w sądzie czy k..a odszczekasz tchórzu internetowy. Jak mysslisz ze jesteś anonimowy ( jeżeli rozumiesz to słowo ) to sie mylisz.
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-18 00:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sima głąby dwa ostatnie posty nie ja pisałem i nie wierze że takie głupki podszywając się podejmie znowu im odje,,,,bało po pierwsze nie paliłem i nie pale marihuany i żadnych substancji odurzających nie biorę więcej jest tego na terenie zakładu na pewno w sodomię i gomoże też tak było glazik ta tępa pała jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam wszystkich wysoki fiut co myśli że bogiem jest Adolf mu liże rosa na pewno śmierdziele i pijaki na inne zmiany a Mendy w biorący siedzą pijawy jeb,,,,ane a wariacji biją się o kość kto szybciej si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na śmierć narkomani na ślusarni na maszynach nie wiem czy stary też diluje może tam pod stołem daje działki im że oni tam siedzą cały czas prokuratura by mu skala się naprawdę wziąć albo nie merkelowa załtwi wojnę z ruskami to wszystko zmiotom złodzieja z przed nosa
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-18 12:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema kochani to znowu ja i te posty wszyskie to ja pisalem ale potem prosiłem gowork żeby wywalili bo znowu sie ujarałem i nie chciałem pszpraszać ani ludzi na chali ani administrację i wspaniałe koleżanki ani szefa Panie szefie pszepraszam znowu sie nabakałem a potem popiłem wódą i zaczełem pisać te bzdury i odwołałem pszeprosiny a żona nic nie wie bo jusz roswud pewien i dlatego brak pracy i ta rozłonka z babom mie pszytłacza jak skurw...
Kochani wybaczcie i nie czytajcie moich nocnych postuw bo to zawsze ja ale nie ja to znaczy sie nawalony jak meserszmit jestem i nie wiem co pisze i obrarzam jak debil!
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-18 12:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i szczegulnie pszepraszam osoby kture wymieniłem z nazwiska lub imiona bo na prawde ich lubie tylko zazdroszcze że majom taką prace i zarabiają kase a ja wywalony z graformu po tygodniu bo jestem łajza co nawet pszy taśmie se nie radzi i nie zdanża na to i tak już nie ma lekarstwa chyba jako narkoman i alkoholik pujde do jakiegoś lekarza i skierujom mie na odwyki i wtedy bende sie ubiegał o rente i może sie uspokoje - wybaczcie zafajdanemu śmieciowi jak ja ale nie myśle po dragach i alku jestem jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwykła!
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-18 13:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wogule to żona co mie zostawia powiedziała że jednak mam fajfusa za małego ale nie dlatego mie zostawia bo to pikilo do tego że tak chlam i ćpam i nie mam kasy i smierdze jakby tylko chodziło o małego wacka to by se sama dobże robiła i ryja czymała ale tak to odchodzi a ja nie wyrabiam i zaczynam szaleć a potem wóda durzo wódy i bakam wcionsz bakam a potem na koniec w żyłe i ftrakcie pisze na goworku te brednie w nocy jestem wrakiem szczontków szmaty zachlanej teraz sie wykompałem i doszłem do siebie to pisze szybko pszeprosiny zanim znowusz sie zachleje jak świniak
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-19 10:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzicie jakie ku. ,,,, osły tam pracują dbają o zjebany wizerunek firmy bo kasę chcą tylko na was robić i walić w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ja i nic nie robić nieroby tylko kłamią non stop i zadużo Hansa Christiana czytali albo w pustyni i w puszczy graform to kołchoz pracy ma najgorszą opinie w Bydgoszczy stary to największa mensa i oszust i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic tam się nie zmieni bo to mafia
zdjecie uzytkownika
antyorzeł - 2015-03-19 10:08:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orzeł już nawet w dzień chleje i ćpa widzę - najgorszą opinię w Bydgoszczy masz ty orzeł zachlana kanalio o małym przyrodzeniu - spotkałem wczoraj twoją starą cpunie i potwierdziła, że odchodzi a do tego śmiała się, że nic tylko albo chleesz albo siedzisz w gowork - masz niezłą jazd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
muniek - 2015-03-19 10:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzeł com back - 2015-03-19 10:02:11]:
A dlaczego gamoniu zabakany nazywasz siebie "orzeł" skoro w Graformie podczas twojej krótkiej i śmkiesznej "kariery" wołano na ciebie "drutoliz"???
zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-03-19 10:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cssso jiessst allle maaam zjazda ej gamonije grafooorm ja cijeee co allle sie na nabb nabakałam o ku... ja zzzdyham ja ćśie cso je ja ale zzzwała ja ooodjast
zdjecie uzytkownika
tom i jerry - 2015-03-20 09:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orle com back! Ty jesteś jak na jajkach menda,
Ile ci gębę trzeba obić, ten tylko się dowie,
Kto cię czytał. Dziś tępotę twą w całej szpetocie
Widzę i opisuję, bo rzygam po tobie.

Tato wielki, co ogromnej bronisz fabryki
I w skromnym siedzisz gabinecie! Ty co gród wtryskowy
i narzędziowy ochraniasz z jego wiernym ludem!
Jak mnie toma i jerrego do pracy powróciłeś cudem,
(Gdy od strasznego pośredniaka pod Twoją opiekę
Ofiarowany, bezrobotną podniosłem rękę
I zaraz mogłem pieszo do Twej fabryki progu
Iść za wróconą pracę podziękować Bogu),
Tak nas powrócisz cudem na Wróblowej łono.

Tymczasem przenoś mojego auta koła
Do zjazdu niewidocznego, do tego parkingu dziurawego,
Szeroko nad błękitnym budynkiem rozciągnionego;
Do tych maszyn malowanych wtryskiem rozmaitem,
Wyzłacanych płytami, posrebrzanych kolumnami;
Gdzie technylowy świerzop, hostacom jak śnieg biały,
Gdzie detali rumieńcem skrzynka i paleta pała,
A wszystko przepasane jakby taśmą, folią
Szarą, na niej z częsta lepkie etykiety siedzą.
zdjecie uzytkownika
Mallorka - 2015-03-23 09:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli rzeczywiście warunki pracy są takie zachęcające to zastanawiam się kto w Bydgoszczy zechce tam podjąć pracę. Mam spore obawy, że jednak nie za wiele osób, patrząc na dotychczasowe wpisy niektórych ludzi mianujących się pracownikami firmy. Zbyt dobrej opinii firmie nie robicie w internecie, za co też powinna być jakaś nagana.
zdjecie uzytkownika
twój miś - 2015-03-24 06:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mallorka - 2015-03-23 09:33:27]:
Tak tak nagana.
To Lubie.
zdjecie uzytkownika
graformianka - 2015-03-24 13:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wiem kto to pisał.... ale nie będę pisała bo się nam kolega zmarszczy mocno :)
zdjecie uzytkownika
sese - 2015-03-25 19:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie,że Pretl podkupuje naszych technologów ???
zdjecie uzytkownika
huba - 2015-03-25 19:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiemy
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-25 19:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie, że prettl to syf, zatrudniają a później zwalniają. No i to kierownictwo pożal się boże.
zdjecie uzytkownika
Stały - 2015-03-25 22:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomek ma niedługo na majstra wrócić. Ciekawe jak dokładnie będzie lupo ważył.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-03-25 22:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt, w Kruszynie lupo najwazniejsze, lubie patrzec jak tzw majstrowie biegaja i wazą. Debilizm:))))
zdjecie uzytkownika
mako-lągwa - 2015-03-26 09:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a świstak siedzi i usuwa te posty...
a ja tylko chciał powiedzieć, że lubię w zadki gryźć laski
bo taki ze mnie duży miś, luźny miś i śmieszny miś...
co za fujara obwisła usuwa...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Graform?
Zadaj pytanie