Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
magazynier - 2015-04-28 12:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [norbi - 2015-04-25 02:20:18]:
kompletnie nic a nic nie mamy!
zdjecie uzytkownika
żona Huberta - 2015-04-29 08:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Poznam Pana złotą rączkę, bo ten mój nieudacznik umie co najwyżej posprzątać okruchy po śniadaniu.
zdjecie uzytkownika
zbik - 2015-04-30 18:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzędziowa juz ma kierownictwo....takie misiowate ale za to jaki fachowiec, lepszego graform nie znajdzie.... Tak myślę
zdjecie uzytkownika
me - 2015-05-03 21:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbik - 2015-04-30 18:02:40]:
Chyba nie myślimy o tym samym człowieku ??? jest tylko jeden kierownik który ogarnia - Jurek P.
A miś to ściema 100%
zdjecie uzytkownika
kochanka Huberta - 2015-05-04 14:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [żona Huberta - 2015-04-29 08:18:45]:
pierniczysz stara - potrafi inne rzeczy :)
zdjecie uzytkownika
zbik - 2015-05-04 14:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [me - 2015-05-03 21:34:34]:
i owszem, ściemniacz z niego zajebisty....tu pójdzie pogada....tam papieroska zapali....ale głupi nie jest, chyba raczej leniwy ,może jeszcze pokaże co potrafi. Ogólnie widzi mi się nieszkodliwy
zdjecie uzytkownika
J23 - 2015-05-04 22:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sese - 2015-03-25 19:10:46]:
http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,4710
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-05-05 22:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale spokój, największa pierdusnica i la..on zwolniona. Jest szansa, że kierownictwo zrobi porządek. Następni pracownicy do poukładania po kątach, to majstrowie i literki. Czy nikt nie widzi na co sobie pozwalają?
zdjecie uzytkownika
mrxxx - 2015-05-08 19:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mie dobrze pracowało w kruszuniei planuje tutaj wrocic. ale nie widzi mi sie roboic od nowa na zlecenie za grosze
zdjecie uzytkownika
kuta - 2015-05-15 12:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan agrafka szaleje ....
zdjecie uzytkownika
Habranek - 2015-05-16 19:36:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
golabek jest taki cwany bo mu niby mozna a tak to pijak uliczny,graform to nie firma taka pozadna jak uniwer to obuz pracy.jak mozna gnebic kobiety bo nie skrobali chali ,to gwlcenie praw pracownikow,a biuro to skorumpowane z ruskami
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-05-17 13:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kogo Pijesz PAŁACU!
zdjecie uzytkownika
me - 2015-05-24 22:48:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dy-Ka jakiś taki nieswój chodzi - to chyba początek końca NARESZCIE !!!
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-05-25 11:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I DOBRZEE MYSLI ZE JEST NIEZASTAPIONY
zdjecie uzytkownika
chojna krzywa pochwa - 2015-05-25 11:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dzie tam koszule w krate nowom kupił i szpanuje zbolek jeden
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-05-25 11:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musi pokazacc ze go stac
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-05-25 11:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A MY MUSIMY W BRUDNYCH CHODZIC BO ZA 10ZL CO MOZNA ZROBIC
zdjecie uzytkownika
chojna krzywa pochwa - 2015-05-25 12:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jan - 2015-05-25 11:54:05]:
jemu zawsze stać
zdjecie uzytkownika
zbik - 2015-05-25 12:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ogon to i tak pisuar...
zdjecie uzytkownika
gf - 2015-05-25 19:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyka do zwolnienia!!!! Nie nadaje się za kierownika!!! Za jego panowanie jest coraz gorzej w Gf jeszcze troche i Gf upadnie na samo dno!!!! Nieudacznik.
zdjecie uzytkownika
al-lah - 2015-05-26 09:34:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gf - 2015-05-25 19:34:55]:
Przestań truć dyr-dymało bo jest dobry, tylko ciebie podszywający się pod Gf boli, że ci babę zagaduje cienki bolku!!!
Niech nam żyje Pan Szkocka Krata!!!
zdjecie uzytkownika
GF - 2015-05-27 00:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [al-lah - 2015-05-26 09:34:44]:
Niech se żyje ale za bramą ha ha
zdjecie uzytkownika
al-lah - 2015-05-27 09:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GF to WW!!!
zdjecie uzytkownika
fuj zbuk - 2015-05-27 10:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAPRASZAM NA NOWĄ WSPANIAŁĄ STRONĘ NASZEJ SPOŁECZNOŚCI NA FACEBOOK'U!!!!

KOCHANI MUSICIE ZAJRZEĆ!!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jan k - 2015-05-28 21:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i co strona jest i nikt nie pisze ?Piszcie też w rosyjskim , bo podobno ze wschodu przybędzie duża grupa pracowników. Na wymiane słabeuszy.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Graform?
Zadaj pytanie
alert