Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
orzeł com back - 2015-10-11 14:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje na maszynach za miliony złotych naprawia je ustawia niweluje błędy żeby było ich jak naj mniej bo wie że się nie da wszystkich błędów naprawić na tej maszynie jest szanowana jeżdzi na delegacje i lubi swoją robote i jest szczęsliwa chce kupić ziemie za 50 000 tysięcy złotych pod kupno domu poto żeby sobie zbudować mały skromny przytulny domek i założyć rodzinke i nie boji się judaszy oszustów złodzieji i bandziorów tylko ma marzenia i daży do celu a wesele kosztowało mrówke 40 000 tysięcy złotych i też dała rade
zdjecie uzytkownika
Jan B. - 2015-10-17 16:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [orzeł com back - 2015-10-11 14:32:05]:
Pamięta ktoś może ( usunięte przez administratora )Podobno wybitny specjalista?
zdjecie uzytkownika
delfinka - 2015-10-23 18:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego ja się innymi nie interesuję i tobie też to radzę - skup się raczej na własnej karioerze i jej rozwijaNiu. natomiast zgadzam się co do cen maszyn których używa się do produkowania form wtryskowych, to nie jest tania impreza, więc uważam że serwisant takich maszyn powinien zarabiać jak najwięcej
zdjecie uzytkownika
men - 2015-11-03 23:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś może wkońcu położy kres temu miotaniu się przez Diesla ????
Ludzie są u kresu sił . Jest człowiek na wróblowej co rządził całą produkcją i było dobrze - robota była zrobiona i nie było konfliktów no i nie dawał robić się w wała . A tego każdy kręci jak chce nawet zwykły zasypowy TRAGEDIA
Czy szef tego nie widzi - trudno uwierzyć , chyba że pasują mu rządy niedorajdy
zdjecie uzytkownika
ena - 2015-11-04 13:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie pasują - bo debil nigdy nie pasuje ale nikt nie chce tego burdelu wziąć. wszystko jest tak rozjeb... że trzeba 2 lat żeby to poukładać
zdjecie uzytkownika
Hamak - 2015-11-06 23:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Graform nie jest mi dobrze znany, ale biorę pod uwagę zatrudnienie u nich. Widzę, że szukają automatyków. Oczekują wykształcenia kierunkowego, oraz znajomości rysunku technicznego, co w sumie mnie nie dziwi, bo jednak ktoś po studiach/szkole zawodowej kierunkowej na mechanika czy automatyka, musi znać rysunek..
zdjecie uzytkownika
werfg - 2015-11-10 00:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Hamak mi sie wydawało że na takie stanowiska będą większe wymagania niż to co tam napisali w ogłoszeniu
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-11-12 14:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@werfg no moze i masz racje ale nie zapominaj ze od twojego doswiadczenia i umiejetnosci zalezy wyplata
zdjecie uzytkownika
antakr - 2015-11-15 02:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardziej bym zwrócił uwagę na fakt, że firma nie potrzebuje osób, które będze musiała jakoś strasznie szkolić
zdjecie uzytkownika
sor - 2015-11-23 20:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie potrzebuje ludzi do szkolenia...
Bzdura.
Firma zatrudniła kierownika, który już rok się szkoli, a dalej nic nie wie.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-11-24 07:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyne osoby wyszkolone, to stare pracownice w sciemnianie i lizanie tyłków. Starych i złych nawyków można się pozbyć w jeden sposób-Zwolnienia!
zdjecie uzytkownika
pup - 2015-11-24 21:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tak zwolnienia.
Ale chyba kierowników.
5 kierowników zastąpić 1 i zaraz jakie oszczędności.
zdjecie uzytkownika
Drugi - 2015-12-03 15:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym aplikować do Graform (bo to moja branża) na kontrolera jakości. Czy ktoś mi opowie jak wygląda taka rozmowa kwalifikacyjna i czy to co obiecują w ofercie to prawda?
zdjecie uzytkownika
ferefede - 2015-12-03 19:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze znowu nas wydymali ze współczynnikiem nawet na święta musieli zabrać, sprzedaż taka sama jak w poprzednim miesiącu a premia o połowę mniejsza chyba juz nikt nie wierzy w uczciwość pracodawcy tyle.. Brak zapału, chęci i motywacji.
zdjecie uzytkownika
Nerw - 2015-12-06 14:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) starzy pracownicy firmę ,tak się nie da pracować . Kierowniku - przydało by się sprawdzenie wiedzy i umiejętności pracowników funkcyjnych ! Majstrowie boją się odezwać , dyrygując jak im się zagra . Totalny bałagan . Jestem pracownikiem z długim stażem i widzę co się dzieje . Przykre !
zdjecie uzytkownika
wydymana - 2015-12-07 07:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanisław mimo swojego wieku i tak dyma najlepiej i najwięcej.
zdjecie uzytkownika
mp1 - 2015-12-09 19:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na mieście już mówią, że p Rola będzie nowym kierownikiem narzędziowni. Czyżby kariera Huberta już się skończyła?
zdjecie uzytkownika
Rola - 2015-12-10 08:41:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hubert szkodzi mojej rodzinie.
zdjecie uzytkownika
Rolax - 2015-12-10 08:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Formet uzdrowiłem, teraz czas na Was.
zdjecie uzytkownika
Formetowiec - 2015-12-10 22:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do pana Rolli jeśli ma tak uzdrawiać wasz zakład jak Formet to składam szczere kondolencje.Całkowity brak kompetencji i skrupułów.
zdjecie uzytkownika
mp1 - 2015-12-10 22:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli będzie dobrze donosił to pan Rola zrobi karierę. właściciel uwielbia słuchać donosów. Ma pretensje do tych pracowników którzy rzetelnie pracują ale nie donoszą. Niestety te donosy to najczęściej bzdety wyssane z palca i mijają się z prawdą.
zdjecie uzytkownika
neo - 2015-12-12 22:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nerw - 2015-12-06 14:06:35]:
Zeby kierownik Dy-ka sprawdził podwładnych to musiałby coś wiedzieć - ale to głąb ! Mistrzowie to też sieroty . Trzebaby wymienić cały skład na nowy , albo niech technolodzy rządzą bo przecież i tak to robią ,chociaż nie powinni!
Ale i tak wszystko zawsze do decjzji technologów.
zdjecie uzytkownika
Sam - 2015-12-13 19:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Graform to dobra firma, nie rozumiem tych ludzi narzekających. Nie słyszałem by warunki pracy tam były złe. Jak ktoś chce pracować i się przykłada to zarabia ile trzeba.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-12-13 20:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha! Jakieś kpiny z tymi zarobkami. Najniższa krajowa + premia tylko dla lizakow i podpier.alaczy 250 zł . Nędza straszna po 3 latach pracy. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-12-21 07:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostawcie tatę w spokoju. On już nie ma pieniędzy. Sam od Pietraszka pożycza.
zdjecie uzytkownika
ochrona - 2015-12-21 08:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grabol w weekendy wyłudza pod Tesco
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-12-21 21:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkiemu winny kierownik, któremu majstry i tyłko włazy dyktują warunki. Twój czas już minoł kierowniku. Może na twoje miejsce przyjdzie ktoś, kto doceni pracę prawdziwych pracowników, a nie sciemniaczy którzy stałe narzekają i chorują.
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-12-25 03:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem pracownikiem od dobrych paru lat.żal mi patrzeć na upadek takiej firmy.czy dyrekcja nie czytała że wszyskie duże firmy i korporacje i nawet wyzyskujące pracowników markety odeszły od tworzenia oszczędności w postaci braku jakiejkolwiek premii świątecznej.firma nie dba o pracownika = pracownik nie dba o wkładaną pracę.i chodzi tu o parę zł dla pracownika a brak motywacji na cały rok.szef myśli że zatrudni pracowników za najniższą krajową.owszem ale wzrost reklamacji o 1000% murowane.słabo to wszysko wygląda jak na firmę która ma bardzo złą opinię w woj kuj-pom.
zdjecie uzytkownika
Hubert kret filtrona - 2015-12-27 14:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi aż się miło patrzy jak pada ta buda.
zdjecie uzytkownika
Dru - 2015-12-28 13:26:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wasze wypowiedzi są jakieś pełne jadu, a prawda jest taka, że przynajmniej w mojej opinii Graform jest bardzo fajny, moja koleżanka pracuje i jest zadowolona
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-28 19:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto powiedział że nie jest fajny ?
Jest najlepszy na świecie.
zdjecie uzytkownika
kjhg - 2016-01-03 21:50:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czekam az moze firma GRAFORM wstawi jakies nowe oferty pracy, na przyklad na stanowsiko kontrolera jakosci, chetnie bym tam podjal prace u nich..
zdjecie uzytkownika
Ciołek - 2016-01-06 17:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajta na siwego z grupy A podpi!@#$% aż rów swędzi!
zdjecie uzytkownika
witja - 2016-01-06 17:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kjhg - 2016-01-03 21:50:00]:
8 godzin patrzenia na plastik powodzenia
zdjecie uzytkownika
tc - 2016-01-07 14:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kjhg - 2016-01-03 21:50:00]:
Również bym podjął tam pracę...czy może jakiś człowiek z kj napisać jake tam sa warunki? Jak przełożeni..Czy w porządku? jakie są płace?
zdjecie uzytkownika
kosok - 2016-01-08 02:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tc - 2016-01-07 14:51:14]:
O firmie czytałem sporo już jakiś czas temu. Widziałem , że prezentują się naprawdę fajnie i w dodatku była opcja , żeby się tutaj zahaczyć. Teraz niestety już ofert aktualnych podobno brak
zdjecie uzytkownika
fajny - 2016-01-08 08:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"prezentują się naprawdę fajnie"
Hahaha Hahaha
Brak socjalu jest naprawdę fajne, brak perspektyw też jest fajne.
zdjecie uzytkownika
Miła - 2016-01-10 13:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak socjalu to pikuś! Brak kompetencji na funkcyjnych i kierowniczych stanowiskach to jest fakt. Nie doceniane dobrych i pracowitych pracowników! Maksymalne premie i nagrody dla sciemniaczy! Brak konsekwencji dla pracowników z dużą frekwencję chorobowego! To są fakty! Totalny chaos na produkcji i ukrywana brakowość. Są powody do dumy! He he..
zdjecie uzytkownika
komit - 2016-01-10 17:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Miła, a jak ktoś cięzko zachoruje i jest na chorobowym, to jakich konsekwencji byś oczekiwała. Postaw się sama w takiej sytuacji, jakbyś połamała obie nogi i obie ręce, to czego byś od firmy oczekiwała. To chyba akurat plus firmy.
zdjecie uzytkownika
miły - 2016-01-11 21:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sama prawda premie mają klakierzy a ty głowa na dół i do roboty
zdjecie uzytkownika
tworzywo - 2016-01-12 07:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiek z kontroli zdecyduj sie po jakiej stronie jestes, gadasz za plecami na dyrektora i kierownika a zaraz im sypiesz na wszystkich z Kruszyna to nie lojalne...
zdjecie uzytkownika
suprajs? - 2016-01-13 23:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uważam, że firma naprawdę jest bardzo porządna, ma spoko atmosferę, ale musicie pamiętać, że to sami pracownicy najbardziej na nią wpływają, więc dbajcie o to, a nie kłóćcie się tutaj...
zdjecie uzytkownika
Murzyn - 2016-01-20 00:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, ma miłą atmosferę i uwielbiam tu pracować.
Lubisz być dymany na ostro to ZAPRASZAMY
zdjecie uzytkownika
grans - 2016-01-20 16:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Murzyn racja, no sama atmosfera to nie wszystko, jeśli jednak jesteś zatrudniony jako programista CNC to dostajesz 2800 do 3200 brutto, nie są to przecież małe pieniądze.
zdjecie uzytkownika
MMe - 2016-01-23 12:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@grans no w sumie nie są to wcale takie złe pieniądze. Tutaj plusem dużym jest też to, że są szkolenia i można się naprawdę wiele nauczyć podczas pracy u nich.
zdjecie uzytkownika
tyntn - 2016-01-24 09:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zajebista firma europejska ,super organizacjia,planowanie produkcji to juz wogole jest ok,wszystko jest poukladane jak w zegarku ,kierownictwo cudo ,nic tylko sie zatrudniac w takiej firmie, oplaty na czas
zdjecie uzytkownika
tomeik - 2016-01-25 12:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tyntn no prosze, pierwszy raz chyba widze tak zadowolonego pracownika! a teraz szukają na pracowników jako Programista CNC i kasa z tego jest dobra w Bydgoszczy.
zdjecie uzytkownika
hej - 2016-02-02 23:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, a może założymy związek zawodowy, teraz jesteśmy na fali. Szef nienawidzi prezesa Jarosława, a lokalni tylko czekają? Będzie kilka etatów do obsadzenia.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Było ok
Dojazd nok
Pytania: Co pan umie?
Nic
OK nadaje się.
zdjecie uzytkownika
Nikt wazny - 2016-02-09 11:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hit na dzis-plusy i minusy,
zdjecie uzytkownika
Olo - 2016-02-09 20:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już niedługo lista podpi...alaczy, lizakow majstrowych i sciemniaczy. Może tak ankieta anonimowa dla pracowników? Dużo by się Pan dyrektor dowiedział i wszystko było by wyjaśnione.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Graform!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert