Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
taki - 2014-11-15 20:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gre - 2014-11-10 15:32:44]:
..to nie szef a On szefa się będzie trzymał, każdy chciałby robić to i owo tzn. "pracować" za takie pieniądze. Kierowniku!Dlaczego nie mamy szkoleń, spotkań itp. (usunięte przez administratora) Reklamacji coraz więcej- a my dalej w czarnej dziurze, nic nie wiemy co się dzieje tyle co od kontroli jakości czy technologów.. co to (usunięte przez administratora) jest!?
zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2014-11-17 11:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki - 2014-11-15 20:40:27]:
jak wam zrobie szkolenie to przez tydzień będziecie chodzić do tyłu i trzymać się za obolałe dupska!
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-11-17 14:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szkocka krata - 2014-11-17 11:24:35]:
ż e n a d a
zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2014-11-17 15:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbik - 2014-11-17 14:38:13]:
a ja wiem żbik kim ty jesteś i możesz się już pakować bo wylatujesz z roboty kunusie jeden!!!
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-11-18 09:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szkocka krata - 2014-11-17 15:58:20]:
hahaha....ty nie masz nawet bladego pojęcia kim jestem :), nie idz tą drogą bo poprowadzi cię na manowce ;)
zdjecie uzytkownika
o-s-c-ypek - 2014-11-19 08:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbik - 2014-11-18 09:08:14]:
a ja tez wiem kim jestes szumowino i szukaj roboty w innej wtryskowni soltys!
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-11-19 09:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [o-s-c-ypek - 2014-11-19 08:56:21]:
niezła zabawa kiedy czytam wasze posty....sołtys??? Z I M N O ;)
zdjecie uzytkownika
nieee - 2014-11-23 17:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbik - 2014-11-19 09:23:26]:
A mnie nie jest do śmiechu jak codziennie musze borykać sie z coraz to nowszymi durnotami dyki . Mam tylko nadzieję że szybko to się skończy ! Czas na zmiany !
zdjecie uzytkownika
łyżka_ironii - 2014-11-24 12:52:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i o zdrówko pytam ;) a tak serio to może coś mi poweicie kto z was może rozdzielać stanowiskami, bo widzę, że ktoś tutaj jest władczy bo tak rozstawia po kątach. Może jakaś praca dla mnie się znajdzie, bo jestem bardzo tego spragniony, a nikt za darmo nie chce dawać. Plany mam duże ciekawe jak będzie z realizacją.
zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2014-11-25 09:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieee - 2014-11-23 17:41:56]:
szybko to ja się z tobą uwinę i zobaczysz jak to jest bez tyrki kanalio wstrętna! znam cie i wiem jak cie dopaść
zdjecie uzytkownika
Nieee - 2014-11-26 23:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szkocka krata - 2014-11-25 09:57:38]:
Jakoś codziennie mijasz mnie przy maszynie i nic - nie dopadasz .
Jesteś śmieszny
zdjecie uzytkownika
miodek - 2014-12-02 12:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę chłopaku po pisowni że nawet podstawówki nie skończyłeś. Żal.
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-12-02 13:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to forum tworzą ludzie, hmmm żal i żenada....Graform długo nie pociągnie mając na pokładzie taką "inteligencję". Anonimowość daje poczucie władzy ale tylko debile i idioci wykorzystują ja w taki właśnie sposób jak większość tutaj wystawiając świadectwo o sobie....nic dodać nic ująć.
zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2014-12-02 14:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbik - 2014-12-02 13:22:30]:
ciebie tłumoku za to wrzuce do engela i jako plastikowego dildo wsadze gorylowi w kakao śmieciu drentfy!
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-12-02 15:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szkocka krata - 2014-12-02 14:45:10]:
Ty szkocka....to jestes jednak marny, śmieszny, mały , zdesperowany człowieczek, aż prawie mi Ciebie szkoda gościu. Masz raczej problem z samym sobą hahahaha
zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2014-12-03 09:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbik - 2014-12-02 15:17:09]:
no teraz to już wiem na 200 procent ktoś ty łbie! właśnie siedze na przecifko kobity krzywoustego i układam ci grafik małpo wonskonosa!!! same nocki razem aż do marca wale! nie będziesz miał kiedy swej baby grzmocić kanaliio!!!
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-12-03 15:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szkocka krata - 2014-12-03 09:30:36]:
hahahaha, nic się nie zmieniło dalej mi ciebie żal niedowartościowany biedaczku....nocki dobra sprawa pod wieloma względami ;)
zdjecie uzytkownika
joł - 2014-12-04 18:28:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A u technologów kretyn ciągle próbuje drukować - to już chyba 3 miesiące i NIC.
Jeszcze ze 2 i na bruk !
zdjecie uzytkownika
allach - 2014-12-05 08:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pszestańcie sie kucić barany i pszyjćcie zobaczyć jak przes puł roku nauczyłem sie drukować w 3d!!! Hahaha i to za te same pieniondze co jako kieras!!! zwisa mi tera cała kruszyna - hehehehe - lachony jeno były lepsze hahahaha
zdjecie uzytkownika
che - 2014-12-06 16:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joł - 2014-12-04 18:28:45]:
Wkońcu Szef chyba zauważy , że z Kruszyna nie wyrzucili go bez powodu !
Jest ofermą i sierotą . Bierze kase za nic.Czas się żegnać pajacu.
Zajmuje tylko stołek technologom
zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2014-12-08 12:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [che - 2014-12-06 16:53:27]:
odyebta sie od mego wafla pryszcze śmierdzunce! jest dobry i zobaczycie jak wynalezie coś, nawet lekarstwo na wąglika stworzy!
zdjecie uzytkownika
szkocka krata - 2014-12-15 08:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zbik - 2014-12-03 15:41:40]:
i co palmusie? pszestałeś się ciskać wreszcie? widzisz? wiedziałem ktoś ty a żona Bolka mnie upewniła i wyleciałeś darmozjadzie jeden! klep biede tłusty parchu!
zdjecie uzytkownika
zbik - 2014-12-15 15:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szkocka krata - 2014-12-15 08:42:44]:
szkocka, czytając twój marny post o mało nie pękłem ze śmiechu hahaha....póki co mam sie dobrze....widzę Cię....pozdrów żonę Bolka ;)
zdjecie uzytkownika
tom i jerry - 2014-12-16 13:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam po czasie dziatwa ciemna - i jak tam u techno-głąbów? wyleciał czosnek czy śmierdzi jeszcze i udaje naukowca? wulgarny grubasku w niebieskim siema fartuszku weź się i zadziałaj - nie bżdź wichłacz! połamcie mu tą drukarę do klocków lego! wyrwidąb też nie spij! zamiast obcinać zad smerfetki byście wreszcie cebulowy łeb strącili...
a ty szkocka krata nie broń go tak bo sam polecisz jak g(o)łąb i nie ciesz się - myślisz, że przy kobicie Bolka jesteś bezpieczny ale jeden strzał i kuroń wita!!!
pozdrawiam przez kilo kamieni wszystkie wróblowe skrzaty i wesołych swiąt życzę - bez gwiazdkówki znowu hahahahaha - olewka na wszystkich!!!
zdjecie uzytkownika
coool - 2014-12-17 00:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tom i jerry - 2014-12-16 13:01:28]:
Dział rozwoju jeszcze nic nie zrobił - wszystkie pomysły i tak konsultują z chłopakami z technologii , zeby się nie ośmieszyć jak z tą drukarką .
Tyle miesięcy biorą wypłatę za nic - darmozjady!
Nic (usunięte przez administratora)nie wiedza i na niczym się nie znają - non stop ściema!
Dajcie im jakiś projekt i zakażcie konsultowania tematu z technologami niech pokaża co sa warci - BO WEDŁUG MNIE TO ISTNE NIEPOROZUMIENIE I WSTYD DLA NICH I DLA SZEFA ŻE POZWALA NA COŚ TAKIEGO .Jakie szczęście że niedługo stąd odchodzę !
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Graform?
Zadaj pytanie
x