Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Graform

Pracowałeś w firmie Graform i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bono - 2014-09-23 14:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy atmosfera na hali dobra? czy obrabiają tyłki jak na każdej produkcji? Dla mnie wazna jest atmosfera
zdjecie uzytkownika
fx - 2014-09-23 20:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera miedzyludzka spoko - dobry team na wtrysku.Nie ma zawiści i obrabiania(usunięte przez administratora)
Przydałoby się wymienić niektórych mistrzów no i kierownika Al Lacha bo żal bierze nawet nas roboli
zdjecie uzytkownika
12345 - 2014-09-24 17:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak można mieć dużo raportów i być zastępcą lidera czeba mieć jakieś plecy w biurze ...
zdjecie uzytkownika
Chłopak - 2014-09-24 19:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W biurze to same właśnie pasztety są , nie ma tam ani jednej ładnej kobiety! Na hali są wyjątki ....
zdjecie uzytkownika
taja - 2014-09-25 13:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wcale nie trzeba mieć tutaj żadnych pleców, jak dobrze wykonujesz swoje obowiązki i się starasz to zostaniesz doceniony raczej szybko i to bez ingerencji i wstawianiu się osób trzecich i innych rzeczy. Nie przesadzajcie już w tych komentarzach, bo czasem to serio chyba Was ponosi...czekam na obiektywne zdania
zdjecie uzytkownika
franekkimono - 2014-09-25 17:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [parcownik - 2014-09-22 11:39:52]:
przecież kierownik powiedział jasno i wyraźnie ze ekonomiści wyliczyli że jak będziemy zarabiać mniej o będzie dla nas lepiej.
zdjecie uzytkownika
12345 - 2014-09-26 21:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taja - 2014-09-25 13:07:10]:
jak nie ta pani to musi mieć jakieś plecy bo ponoć nic nie potrafi ... detali nie liczy tylko obserwacje robi przez cały dzień
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-27 09:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie się użalać nad soba - pomyślcie q..a o górnikach z Juliusza. Wy macie wypłaty w całosci i na czas. I żle jeszcze. Za mało zarabiacie ? Swiat stoi otwarty dla wszystkich/ Przeciez nikt was nie prosi zebyscie zostali . I tak 30 % pójdzie na bruk. A ekonomia . No cóż.
zdjecie uzytkownika
ksiadz - 2014-09-28 16:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
teraz to juz sie zrobilo jedno wielkie punktowanie i kapowanie ,a tym na gorze to pasuje ludzie obudzcie sie !!! badzmy razem zaiwaniamy na nich a i taak nas w nosie maja jedna wielka sciema
zdjecie uzytkownika
tyk - 2014-09-30 22:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba pozbyć się kierownika z wróblowej - teraz widac ,że nie wie nic o produkcji potrafi tylko gapić sie w kamery całymi dniami i nie schodzić do nas na halę.
A od ludzi z Kruszyna teraz dowiadujemy sie że ten drugi to tez nieudacznik.
Dwa głąby z Pol Elektry !
zdjecie uzytkownika
black horse - 2014-10-01 08:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem czarnym koniem i zaraz posprzątam to forum. Za to mi płacą przecież. Tak więc od dziś 5S na gowork-u.
P. S. I nie pytajcie mi się o nic, bo ja nic innego nie umiem. Dopiero się uczymy z moim przyjacielem Hubertem.
zdjecie uzytkownika
kicha - 2014-10-01 20:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ksiadz - 2014-09-28 16:33:35]:
100% prawdy
zdjecie uzytkownika
Pracownik gf - 2014-10-02 18:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od kąd Dyka jest kierownikiem jest coraz gorzej... Co chwile raporty , reklamacje zabieranie premii... Siedzi i gapi się w kamery zamiast poprawić sytuację w firmie. Za Synaka nie było żadnych qw i nie było reklamacji i śmiesznych raportów... On słyszy tylko co chce usłyszeć a to co pracownik ma do powiedzenia udaje że nie słyszy i zbywa.... Gdzie jest jakiś problem to powinien go rozwiązywać a nie pogłębiać.. Ludzie na boshu charują po 2 maszyny i w jaki sposób oni mają patrzeć na detale 100 % nie ma takiej opcji a potem się dziwią że przychodzą reklamacje na kilka sztuk na wtrącenia albo chą mieć ilość albo jakość...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-03 02:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Uważajcie piranie z biura ponownie atakują - najbardziej agresywna jest ta ruda wiedźma z KJ,
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-10-03 09:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik gf - 2014-10-02 18:31:18]:
Synak pracuje teraz w Pol-Elektrze
zdjecie uzytkownika
Pracownik gf - 2014-10-03 15:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ruda wiedżma to Bacha, niech patrzy na detale jakie podbija a nie czepia się tego czego nie ma!!!!
zdjecie uzytkownika
wiwi - 2014-10-03 18:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-10-03 02:35:22]:
która ruda???????
zdjecie uzytkownika
mistrz nad mistrzem - 2014-10-06 23:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to ja wam pokażę jak zarządzać , buhaha.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-09 16:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już przestaniecie się wzajemnie obrażać na forum publicznym, to koniecznie dajcie znać, dobrze? przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć ile konkretnie da się zarobic u nich, bo interesują mnie konkretne liczby tylko, więc jak mozecie to dajcie znać w tej kwestii, z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-09 16:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już przestaniecie się wzajemnie obrażać na forum publicznym, to koniecznie dajcie znać, dobrze? przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć ile konkretnie da się zarobic u nich, bo interesują mnie konkretne liczby tylko, więc jak mozecie to dajcie znać w tej kwestii, z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-09 17:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już przestaniecie się wzajemnie obrażać na forum publicznym, to koniecznie dajcie znać, dobrze? przede wszystkim chciałbym się dowiedzieć ile konkretnie da się zarobic u nich, bo interesują mnie konkretne liczby tylko, więc jak mozecie to dajcie znać w tej kwestii, z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
garfilt - 2014-10-13 10:44:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-10-09 17:00:20]:
lepiej nie idz tam bo teraz za nowego kierasa nie bedzie zycia to tyran i osilek a jak chwile masz przstoju to cie zjedzie albo wyzuci - al-lach wruc bo tensknimy!
zdjecie uzytkownika
pornstar - 2014-10-14 08:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
walił was? wow...
zdjecie uzytkownika
Ten z góry - 2014-10-18 21:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech, aż żal czytać te Wasze mierne wypociny.... Zamiast wylewać swoje żale, to byście za robotę się wzięli... Nikt was tam po pistoletem nie trzyma. W przeciwnym razie wiecie gdzie są drzwi.
zdjecie uzytkownika
TOWIJA - 2014-10-20 12:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inspirujące to forum, inspirujące wypowiedzi, anonimowe żale i pretensje brawo za odwagę!!!....a pracować trzeba choć nikt nikogo do tego nie zmusza
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Graform
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x