brak logo

WSK Kraków

Kraków

Opinie o WSK Kraków

Gogol 2010-04-13 23:17:51
Ostatnio widziałem ogłoszenie na doradce technicznego, ktoś był na rozmowie? Jakie warunki proponowali?
Do obecnych pracowników jak się pracuje itp.?
Pak 2010-05-15 20:56:47
Witam,

Obecnie WSK Kraków to same układy, przychodzą nowi ludzie z polecenia, zaprzyjaźnieni z zarządem. Przechodzą znajomi góry z Valeo, Delphi. Zarobki niezbyt wysokie, atmosfera w porządku. Jednak nie mają oporów żeby zwalniać ludzi. Nie warto inwestować w tą w Firmę bo jak zapragną cie zwolnić to cie wyrzucą bez oporów albo zastraszą żebyś podpisał porozumienie stron.
anonim 2010-06-11 16:31:30
czy mozesz odpisac na maila (usunięte przez administratora). Znalazlem teraz ogloszenie na mistrza produkcji i zaprosili mie na rozmowe. Napisz cos, bo moze nie oplaca sie isc.
j23 2012-03-29 11:24:48
Witam wszystkich
Czy jest może ktoś, kto możw napisać opinię na temat pracy handlowca w WSK Kraków,???
1
solo 2012-04-23 15:47:24
Byłem na dwóch etapach rozmów w sprawie handlowca.
Po drugim jak im zaproponowałem 2500 netto nie odezwali się więcej.
Nawet nie było :\"dziękujemy za poświęcony czas\"
1
Bucowaty Zając 2012-04-23 16:20:11
Atmosfera jak i praca w tej firemce to tragiedia.
Towarzystko naburmuszone, niekoleżeńskie (z małymi wyjątkami).
Praca tragicznie nudna i schematyczna.
Możliwość rozwoju brak!
Zarobki marniutkie.

powodzenia
1
Rob68 2015-01-18 11:28:55
Byłem ostatnio na rozmowie na spawacza ale mnie nie przyjęli bo nie miałem jakiś papierów które chcieli. A szkoda bo wyprowadzili się z Wrocławskiej do nowych hal i warunki super. Widać że firma się chyba mocno rozwija.
3
M007 2015-01-23 08:44:18
Mnie się atmosfera podoba. Jest nieco inaczej niż w dużych korporacjach;) przy okazji, ludzie z którymi pracuję - konstruktorzy i projektanci ze stuletnim doświadczeniem to totalna jazda! A zarząd jest właścicielem firmy, więc raczej im zależy na rozwoju. Ja nie zauważyłem żadnych układów.
4
Konik Polny 2015-03-19 06:05:00
Praca w dziale kontroli jakości uświadomiła mi że studia nie nauczyły mnie niczego. I że można pomylić się w pierwszej ocenie ludzi. Tu pracują totalni odjazdowy! Polecam firmę.
Olo 2015-05-26 10:31:53
Niby wielkie wojskowe kontrakty a płacą głodowe pensje. Podobno niekturzy premie dostają ale nie ja.
1
Zenon 2016-05-01 10:35:01
Warunki finansowe dla inżyniera - porażka. Praca tylko na przeczekanie i na chwilę.
1
G. 2016-05-03 08:52:31
Jeśli 2 tyś na rękę to dużo to już mnie nic nie zdziwi
1
G. 2016-05-22 12:04:10
Tak, umowa o pracę jest realna. Ale normalna pensja niekoniecznie. Mimo wszystko próbuj!
E. 2016-08-29 09:23:39
Nie polecam jest coraz gorzej. Starsi pracownicy chcą tylko odciągnąć do emerytury (albo do niej dorobić) a młodsi chcą wiw zwalniają lub szukają innej pracy. Atmosfera zła
2
Zostaw swoją opinię o WSK Kraków - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WSK Kraków