brak logo

AGENCJA 4MAT

Warszawa

Opinie o AGENCJA 4MAT

anonim 2009-02-06 15:57:27
Słowa kojarzące się z AGENCJA 4MAT (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w AGENCJA 4MAT:
Najbardziej nie podobało mi się w AGENCJA 4MAT:
Majka 2009-09-03 22:29:59
Dużo osób z nimi współpracuję agencja zasługuje na miano Bardzo Dobrej są kozakami w swojej branży - Żadnych problemów, pełny profesjonalizm, serdecznie polecam :-) Maja
hostessa 2010-06-21 19:49:39
Agencja potraktowała mnie (i nie tylko mnie), w sposób nieprofesjonalny. Na kilkanaście godzin przed pracą, po podpisanej umowie wszystko zostało odwołane, po moich licznych telefonach, doczekałam się odmowy, sądzę że gdyby nie mój upór w ogóle by mnie nie poinformowano, że nie będę pracować. Strata czasu brak szacunku, a wydaje się, że wszystko spoko. Nie polecam nikomu pracy dla agencji 4 mat.
1
szpliter 2010-06-29 07:26:35
Zgadzam sie z Toba miałem okazje pracowac przy projekcie Bolsa jako merch mobilny Obiecywali stawke za kilometr a pozniej dali jakies nedzna dopłate która nie wystarczała na obiechanie wszystkich sklepów zdecydowanie nie polecam
1
Adam 2010-08-28 02:19:11
Witam podzielam negatywne opinie o Agencji 4Mat . Pracowalem rokw tej firmie i nigdy wiecej !obiecywali duze stawki a nic takiego nie bylo , wrecz przeciwnie bo potracali kase z wyplaty za byle glupoty . Na koniec jak odchodzilem niewyplacili mi calej pensji!!!! sprawa poszla do sadu !!! odradzam wspolpracy z tym [usunięte przez moderatora]i!!!
1
Sąsiad 2010-10-06 13:17:00
Polcam kurs savoir-vivre jednej z pracownic 4mat,która w dniu dzisiejszym na pytanie dot.internetu w sposób prostacki odburkneła"a co to pana obchodzi" i się rozłączyła.
ja 2013-04-05 20:09:42
Adam odezwij się do mnie. sprawa z 4matem pilna.
tootsie 2013-05-10 17:45:26
ja czy masz może jakieś uwagi co do tej agencji, jestem umówiony na rozmowę i nie wiem czy w ogóle warto
ciekawy 2013-05-14 16:04:28
Witam

Jestem umówiony na rozmowę o pracę. Sprawa o tyle problematyczna, że po przeczytanych opiniach nie bardzo wiem co robić. Do Warszawy mam ponad 300km i nie wiem czy w ogóle warto. Z rozmowy telefonicznej wydaje się, że coś kręcą
2
Arbo 2014-03-19 22:09:08
Nie wiecie jak jest teraz z robotą? Poszukują kogoś na jakieś obiekty czy raczej na chwilę obecną przestój?
Motok 2014-04-08 07:11:06
Ja mam złe doświadczenia związane z agencjami. Nie wiem jak z 4matem, ale jeśli nie kantują na wypłatach to już nieźle
Janek 2014-04-09 22:10:36
@Motok, skoro w 4mat dają umowę, to raczej nie moge kantować, jak inna agencja Cię próbowała zrobic na kasę, to trzeba było walczyć o swoje.
pari 2014-04-29 19:08:07
nie słyszałem jakoś specjalnie złych opinii na temat 4matu. W sumie puszę przyznać, że na mnie zrobili dobre wrażenie
eryka 2014-05-02 12:49:48
czy przez agencję 4mat pracował ktoś jako hostessa? znacie może stawki godzinowe jakie można tu dostać?
Żaneta 2014-07-01 10:45:22
Współpracowałam z nimi już kilkanaście razy, za każdym razem to oni wszystkim się zajmowali, ja tylko mówiłam im jak wygląda moja wizja. Profesjonalni, przygotowani na każdą ewentualność, sumienni. Firma jest jak najbardziej godna polecenia.
zuZA 2014-08-28 12:55:38
Myślę, że powinny tu być jednak opinie tych którzy dla 4matu pracowali, a nie z nimi współpracowali...
Ja pracowałam tam jakiś czas temu w biurze i mam mieszane uczucia - z jednej strony właścicielka bardzo miła i stara sie stworzyc rodzinna atmosferę, ale jest tam taka jedna zarozumiała dziewucha, która uważa się za nie wiadomo co i wszystko psuje. Ogólnie babskie klimaty jak ktoś lubi :) jedyna wada - słaba płacą :(
3
aaa 2014-09-18 22:50:15
Hostessy- wszystko zależy od zlecenia. Czasem i 200 zł za kilka godzin pracy a jeśli chodzi o animacje alkoholi to szkoda zachodu. Wszystko wyjaśniają przed podjęciem pracy wiec każdy wie na co się pisze. O niskich placach mówiłam raczej dla pracowników biura zatrudnionych na stałe.
1
maja 2014-12-30 19:50:34
umowy zazwyczaj z hostessami są tylko na zlecenie ale Pracodawca ok, Właścicielka jest nawet bardzo ok a pozostali mają dużo pracy i zajmują się swoją działką więc nie dam opinii.
matkapolka 2015-10-05 12:25:16
Firma 4mat nie jest już tą firmą sprzed lat, przynajmniej po moim doświadczeniu z nimi nie mam takiego odczucia. Działają sprawnie i dobrze, dbają o pracowników, dają dobrze zarobić.
martka 2015-12-14 22:32:13
dbają o pracowników próbując stworzyć domową atmosferę, integracyjne wyjścia, wspólne wigilie itp.
Jeśli komus taki klimat odpowiada to będzie mu się fajnie pracowało, jednak ja nie lubie spoufalania się w pracy.
Wolalabym nie mieć tych wszystkich akcji a dostać przyzwoite pieniądze, bo jak na warszawskie warunki to mało placa
jest tez tam irytujaca dziewczyna emila, która nic sobą szczególnego nie reprezentuje, a wymądrza się jakby wszystki rozumy pozjadala( może dlatego tak jej tyłek urósł )
na początek firma ok, ale nie na dłużej , bo podwyżki nie uświadczysz...
2
beata 2016-05-11 13:46:48
Nie wiem czemu takie dziwne @czarek raczej świadczy to na plus firmy czyli bark rotacji wśród pracownik
Zostaw swoją opinię o AGENCJA 4MAT - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AGENCJA 4MAT