Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLKAM sp.zoo

Pracowałeś w firmie POLKAM sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Markiz - 2013-10-10 21:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli masz ochotę pracować w niewolniczej firmie to Polkam jest w sam raz dla Ciebie.Jeśli lubisz być dymany z pieniędzy i traktowany jak śmieć to lepiej nie możesz trafić.Polkam bierze przykład z [usuniete przez moderatora] Korei Pólnocnej.
zdjecie uzytkownika
xxx x2 - 2013-10-12 20:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i sie wszystko wyjasnilo.Bowim zawiesił działalność zbrojarni.Pozdrowienia dla [usuniete przez moderatora] za położenie zbrojarni na dechy.Całe 8 lat ciężkiej pracy poszło w błoto - więcęj takich ludzi:-) :-) :-)
aha !!!pozdrowienia i szacunek dla ludzi z Bowimu ze się nie dali temu choremu systemowi jakie proponował Polkam
zdjecie uzytkownika
pracownicy bowimu - 2013-11-15 21:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj pożegnaliśmy pracowników firmy POLKAM jednak nie udało im się uratować BOWIMU:( nic dziwnego takimi ludżmi to tylko można sobie reputacje zepsuć!!!
zdjecie uzytkownika
xxx x2 - 2013-11-15 21:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownicy bowimu - 2013-11-15 21:44:12]:
Podobno różowa koszula nie tylko zbrojarnie rozłożył na łopatki ale i nową INSIGNIE która dostał od prezesów a tak w ogóle ciekawe za co?
zdjecie uzytkownika
Trafiony - 2014-06-24 09:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem się dowiedzieć jakie warunki oferują teraz nowym pracownikom i czy w ogóle planują jakieś przyjęcia? Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-08-02 18:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w polkamie prawie 2 lata najpierw w dąbrowie potem we wrocławiu potem przyszedł nowy brygadzista przy okazji rodzina szefa Maćka i powiedział że będę robił nocki na początek miesiąc a potem się zobaczy więc postanowiłem się zwolnić za to szef powiedział że jak ja potraktowałem firmę tak ona potraktuje mnie i zabrał mi z wypłaty 920 zł dając ochłapy na(usunięte przez administratora)póki robisz na nich jest dobrze gdy chcesz sobie polepszyć to cie okradają taka prawda
zdjecie uzytkownika
MAJSTER - 2014-08-04 13:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) - BZDURA!!!
A co do zwolnienia - to było niestawienie się w pracy a nie zwolnienie - czyli art. 52..
Dla pracowników, którzy w sposób cywilizowany się zwalniają nigdy nie ma problemów, a dla tych, którzy, tak jak ty, cichcem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zostawiają firmę z dnia na dzień należałoby nie 900 a całą wypłatę zabrać!!!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-08-04 18:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak tylko że ja 2 tyg wcześniej zadzwoniłem do biura i powiedziałem że się zwalniam a gdy wręczyłem brygadziście pismo że zwalniam się w trybie natychmiastowym on świadomie nic nie powtórzył w biurze i dlatego dostałem dyscyplinarkę podobno to jego nie pierwszy raz,swoją drogą piękne słownictwo Paweł,znowu w pracy zamiast pracować siedzisz na necie i oglądasz pornole a co tam w OBI nie ma promocji po co takie przekleństwa,niedługo przecież przyjadę do chłopaków to mi będziesz wszystko mógł opowiedzieć,,,poza tym stary Kamiński jest uczciwy każdy tak mówi a PAN Maciek niestety nie
zdjecie uzytkownika
adm - 2014-08-04 21:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Daj spokój chłopie! Wszyscy wiedzą, ze chciałeś wydymac firmę. Juz na początku roku tez z dnia na dzien z Returna i wyjechałeś za granice. Wtedy z tego co wiem nikt ci problemow nie robil, pomimo ze uciekłeś porzucając robote. I po miesiącu zes wrocil bo cię wyrolowali. I to wlasnie ten "niedobry" Pan Maciek cię przyjal znów, choć mógl cię olać tak ja ty ich olałeś. A ty koles miesiąc później wywijasz ten sam numer w szczycie sezonu i płaczesz, ze ktoś ci stawke obciął. A zastanowiłeś sie głąbie na jakie straty, w wyniku nie wykonanej produkcji, naraziłeś firmę?? Ogarnij sie trochę i przestań kompromitować!
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-08-13 17:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Paweł - ksywa Parówa.
Pracując w Sosnowcu na zbrojarni znaczy siedząc bo on nigdy nie pracował był największym debilem jakiego znałem.Całymi dniami siedział w biurze i bawił się swoim sisiorkiem oglądając spoconych pracowników pracujących na hali przez dziurkę od klucza.Wychodził tylko jak był wołany do Batmana na ruchańsko to wtedy musiał się wypinać.
zdjecie uzytkownika
Kimberly - 2014-09-05 00:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@byly Myślę, że nie na miejscu jest wyciąganie takich 'pikantnych' szczegółów. Niestety nie nam oceniać pracę innych ludzi. Wszystkiemu temu powinien się przyjrzeć ktoś, kto ma moc decydowania o zajmowanym stanowisku. Wydaje mi się tylko, że niektóre stanowiska zajmowane są przez niewłaściwe osoby - czy tylko ja to widzę?
zdjecie uzytkownika
tolilli32 - 2014-09-20 05:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownicy bowimu - 2013-11-15 21:44:12]:
nie chce wam sie robic nieroby tylko czekać na kase
zdjecie uzytkownika
Jajdzio - 2014-09-23 09:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tolili32 Twoje podejście jest nieco śmieszne. Po to ludzie przychodzą do pracy, żeby osiągać realne zarobki. Nie da się ich inaczej osiągnąć jak przez normalną, rzetelną pracę. To, że jest spora grupa ludzi, która narzeka na swoje życie to inna bajka. Chociaż POLKAM nie stwarza złych warunków w stosunku do konkurencji.
zdjecie uzytkownika
lukason - 2014-10-03 16:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja powiem tak,znasz niemiecki to zyjesz,trzeba bylo sie uczyc,teraz mam nato (usunięte przez administratora) jestem na niem, warunkach,niektorym jednak wspolczuje majac jak np,kredyty,sa zmuszeni zapierd.....u polskich posrednikow,
zdjecie uzytkownika
max - 2014-10-05 16:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie u pośredników ale w firmach biorących cale kontrakty. I to dlatego, ze Niemcom sie nie chce ciężko pracować. Polskie firmy pracują na całym świecie płacąc podatki i zobowiązania w Polsce. A Ty dorabiasz Helmuta. Bo mąż kilka euro więcej.
Gratuluje
zdjecie uzytkownika
OPI - 2014-10-21 15:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WYZYSK WYZYSK W NIEMCZECH NA URLOPY JEŻDZĄ TYLKO CZESTO KONFIDENTY RODZINA NORMALNI PRACOWNICY NIE UZALEŻNIONE OD NAJWIĘKSZEGO ZEZOWATEGO IMPOTENTA TRYBON KIEROWNIKA DWIE BABY JUŻ GO ZOSTAWIŁY TO POMYSLCIE SOBIE JAKA PARÓWA TO ZEZOWATA JEST
zdjecie uzytkownika
Zdzi - 2014-11-19 14:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Myślicie, że lepiej się zgłosić osobiście do pracy w POlkamie czy lepiej sobie darować i ewentualnei wysłać maila ze swoim CV. Ktoś ma jakieś doświadczenia. Powiem wam szczerze, nie ważna dla kogo pracuje tylko ważne ile za taka pracę dostaje za godzinę. W końcu będize dobrze mam nadzieje i dostaę pracę.
zdjecie uzytkownika
MER - 2014-11-19 15:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłoś się osobiście. A dostaniesz tylne, na ile masz wiedzy umiejętności.
Jesteś dobry = dobrze zarabiasz.
Jesteś słaby = będzie pomagierem ze minimum
zdjecie uzytkownika
MAŁYALEBYK - 2014-11-19 15:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CV online zawsze traktowane jest jak jedno z wielu.
Jak Ci zależy, to staw się osobiście lub skieruj kroki bezpośrednio do zakładu, gdzie POLKAM ma swoich pracowników. Tam lepiej Ci wytłumaczą na czym rzecz polega niż te panienki w biurze.
zdjecie uzytkownika
222 - 2015-03-26 17:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na b.a.m. stahl z pod lipska,barbara i mlody bajera super,a pozniej nie wyplacalni,ludzie tylko sie zmieniaja,nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-09 08:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś cos więcej wie o firmie b.a.m.stahl spod Lipska?
zdjecie uzytkownika
zly - 2015-04-09 13:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja tylko dobra bajere i dar przekonywania.umowa niem.w ktorej nic ci sie nie nalezy.
Niemieckiego nie znaja maja tlumaczke.za urlopy nie placi.nie znaja sie kmpletnie na niczym
Jezdza po zbrojarniach i daja najnizsze ceny.to skad ma miec na wyplaty,totalna porazka,
Firma kogucik,a w pl.do tego sa oskarzeni.i dlatego firma na mlodego a stara zadzi,hehe
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-09 22:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zly - 2015-04-09 13:04:22]:
A jakie warunki mieszkaniowe?jak dokładnie ta firma się nazywa bo nic w necie nie mogę znaleźć?
zdjecie uzytkownika
zly - 2015-04-10 02:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj na luz.W necie ich nie znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
MAX - 2015-04-10 07:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, przestańcie tu pisać o lipnych firmach - tu ma być informacja o Polkamie a nie o jakiś oszustach.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLKAM sp.zoo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy POLKAM sp.zoo?
Zadaj pytanie
alert