Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o POLKAM sp.zoo

Pracowałeś w firmie POLKAM sp.zoo i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ciekawski Marek - 2013-02-10 14:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Majster z Wro,Krak,Zbrojarz,Pracodawca,Pacownik M - mamy już połowę lutego a z załogi Bowimu udało Wam się tylko dwie osoby zwolnić a tylko 3 osoby same się zwolniły.Pisaliście jak to szybko się nas pozbędziecie,że będą odprawy a tu [usuniete przez moderatora].Nie ma takiej mozliwości aby nas zwolnić,pokazuje to jacy to jesteście bezsilni wobec zwiąków zakładowych.A na dodatek już paru pracowników z Polkamu zapisało się do związków-nie macie żadnej możliwości sprawdzenia kto się zapisał:)Dyrektor handlowy wyliczył jako to będzie miał oszczędności jak już nie będzie pracowników z Bowimu a tu znów [usuniete przez moderatora] - nie dość że musi opłacić Polkam to jeszcze płaci pracownikom z Bowimu a roboty nie ma :) To tylko pokazuje,że niektóre osoby na wysokich stanowiskach są poprostu niewykształcone.Trzeba znać kodeks pracy aby wiedzieć co można a co nie!!!
zdjecie uzytkownika
Scyzoryk - 2013-02-10 17:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marek zapomniałeś napisać ze Różowa Napinająca się Koszula chciała zrobić redukcję z 36 na 24 pracowników a teraz ma razem z dwóch firm tylko 50 pracowników.To się nazywa oszczędność ....
zdjecie uzytkownika
Paweł k. (maister z Wrocławia) - 2013-02-11 20:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co wasz pip nam zrobił:) możecie pisać donosów ile chcecie! i tak nam nic nie zrobią:)hehehe wasze dni są juz policzone,dostaniecie waszą kase i [usuniete przez moderatora] gdzie pieprz rosnie!!! Baletnica będdzie następna do odstrzału i zostanie tylko wasz nie dorobiony Batman ale on chyba juz na emeryture sie wybiera hehehe POZDRAWIAMY WAS [usuniete przez moderatora] :)
zdjecie uzytkownika
pracownicy bowimu - 2013-02-19 19:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy panów z POLKAMU chyba jednak sobie nie dajecie rady z produkcją bo BOWIM dopuścił swoich pracowników do maszyn:-) bo nie ma jak swoi sprawdzeni pracownicy! A co do kontroli to dopiero początek i jest to wymierzone tylko w szefostwo waszej firmy a nie w pracowników fizycznych! Co do jednej sprawy mieliście racje do niejakiej [usuniete przez moderatora] to po prostu dwulicowy sprzedajny darciuch:-) ale i na niego znajdzie się sposób (zapomniał wół jak cielęciem był) wszystko co potrafi to chodzić cały dzień z rękami w kieszeni i udawać ze nad wszystkim panuje a prawda jest taka ze możecie mu wszystko wcisnąć bo i tak się nie zna:-) Nas podburza na was i odwrotnie! POZDRAWIAMY
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2013-02-19 22:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasz kierownik z Polkamu dostał mocno po uszach od PIPu,udaje że nic się nie stało ale widać po nim jak się ostatnio zmienił - chyba to jego pierwsza kontrola.Co do produkcji to bez problemu dajemy sobie radę tylko,że nam ludzi brakuje:/.Dziś przypadkiem usłyszeliśmy od Bowimowców,że już od nas ktoś się zapisał do związków-to chyba chowanie listy obecności nic nie da.A co do NIEDOROZWINIĘTEJ [usuniete przez moderatora] to faktycznie,takie kity mu wciskamy a on w wszystko wierzy np.ostatnio do nas wyskoczył dlaczego nie gniemy po 3 pręty fi 16 to mu odpowiedzieliśmy,że pręty się ślizgają na maszynie bo bolce są wyrobione a on to łyknął ....hahahaha.Kto go wybrał na Waszego przełożonego hahahaha.Wszyscy od nas widzą jak próbuje dowodzić Bowimowcami a Ci sięją mu się w twarz.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2013-04-18 20:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszamy do pracy na zbrojarni wszystkich dobrych operatorów. Praca na terenie firmy Bowim w Sosnowcu.Dla każdego równa stawka - 7,20 zł na godzinę.
zdjecie uzytkownika
poszkodoway.przez.trybuna - 2013-05-24 00:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szuwarek wodke jeszcze dostajesz do szawki jak podpadnie ktos trybun za alkochol zwalnia sie na porozuminie pierwsze slysze w godzinach wyjezdzanie z pracownikami latwic prywatne sprawy stanie w godzinach stanie z bratem swagrem po 30 minut bajera i kumplami tak samo [usuniete przez moderatora] to nie koniec pa
zdjecie uzytkownika
o matko - 2013-05-24 18:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to jakiś analfabeta pisał, czy co ? Ludzie wytrzeźwiejcie zanim napiszecie coś na forum
zdjecie uzytkownika
pan x - 2013-06-26 20:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich co tam nowego w Polkamie dawno nic ciekawego nie pisaliśćie:( podobno pracownicy z Bowimu nadal was teroryzują? donosy na waszą firme ślą dzień i noc do wszystkich urzędów jakich się da! ale [usuniete przez moderatora] i [usuniete przez moderatora] tzw.BATMAN juz mają pomysł co zrobić:)
Pozdrowienia dla pracowników Polkamu oraz dla BATMANA i jego [usuniete przez moderatora]!
zdjecie uzytkownika
Były - 2013-07-01 22:25:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
UCZCIE SIĘ NOWYCH RZECZY. Rozwijajcie się. Języki, umiejętności, zdolności. Nie patrzcie na pogróżki polskich pseudpracodawców. Nie ten to następny. [usuniete przez moderatora] Skąd te domy, auta, wycieczki? Ano z [usuniete przez moderatora] WAS, drodzy niewolnicy. Pan pracodawca zawsze będzie płakał w rękaw jaki to on poturbowany przez życie i jak ciężko. Następnie zobaczycie jak trzaska drzwiami swojego nowego Lexusa żeby pojechać na grilla, gdy wy zasuwacie za równowartość felgi to tego samochodu przez cały miesiąc. Nie dajcie się oszukiwać. Pracodawcy to wytrenowani manipulanci. Bezwzględni, podli, obłudni kłamcy. Gorsi od [usuniete przez moderatora] :) W życiu widziałem jednego uczciwego pracodawcę, który jasno stawiał warunki na około piętnastu. Reszta to jakieś żydowskie mendy, które własne [usuniete przez moderatora] by zjadły. Nie liczcie na zmiany ku lepszemu. Pan oprawca pracodawca zawsze będzie płakał że nie ma pieniędzy i musicie pomóc. Musicie pomóc budować im kolejne domy dla żony, kochanki, dzieci z jednego, drugiego i trzeciego małżeństwa. A do tego każda kochanka chce mieć jeszcze nowy samochód i wakacje na Bali. Sami widzicie że musicie ciężko tyrać na to wszystko. By złodziejom żyło się lepiej. Spluń w twarz swojemu oprawcy i kopnij dziada w [usuniete przez moderatora] Nic ci nie może zrobić. W razie czego leć do PIP. A o pracę się nie martw. Za granicą traktują ludzi uczciwie. Tylko staraj się nie trafić na Polaka :)
zdjecie uzytkownika
AMX - 2013-07-02 11:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To spróbuj zostać pracodawcą, a nie tylko płaczesz!!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-11 09:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka pensja?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2013-07-14 00:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stawka 15zł na godzinę.Przelew 1200zł na konto reszta do koperty,średnio godzin robimy po 200 w miesiącu.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-08-28 16:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie to ja mam szczęście że już nie pracuje w tym syfie czyli - Polkamie.Koperty się nie zgadzają,jak zwrócisz uwagę przełożonemu,że w czymś sie pomylił to zamiast przyznać rację to dostajesz po premii.Część załogi to konfidenci,którzy myslą,że dzięki temu nie zostaną zwolnieni.Ogólnie syf syf i jeszcze raz syf.
zdjecie uzytkownika
Przyjaciel Polkamu - 2013-09-13 09:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej światowej firmie przez 3 miesiące.
Firma chciała abym został ale musiałbym być KONFIDENTEM lub DESPERATEM aby tam zostać.
Ludzie pracują po 12 godzin pisane tylko 11 godzin
Stawka 1200zł netto reszta do koperty - w jednym miesiącu jak nie było przerobu to w ogóle nie wypłacili kopert.
Urlop oraz L4 naliczane tylko z podstawy.
Częste urlopy bezpłatne jeżeli nie było zamówienia.
Brak ubrań roboczych.
Brak posiłków regeneracyjnych w okresie zimowym.
Rozliczanie z użytych rękawiczek roboczych - 2 pary na tydzień jak przekroczyłem to mniejsza koperta.
Brak urlopu w okresie letnim jeśli coś wspomniałeś to mogłeś szukać nowej pracy.
Można by jeszcze wiele wymieniać ale szkoda mojego czasu,wolę poszukać jakiejś normalnej pracy niż robić za niewolnika w takiej firmie.
Pozdrowienia dla pana [usuniete przez moderatora] i dla Pana [usuniete przez moderatora] za to że są największymi KONFIDENTAMI.
zdjecie uzytkownika
X2O - 2013-09-13 11:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdury piszesz kolego!
Chyba o inną firmę Ci chodzi
zdjecie uzytkownika
Przyjaciel Polkamu - 2013-09-15 10:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Niestety to nie są bzdury.Tak ta magiczna firma działa.Bardzo dużo osób oceniło tą firmę.Każdy normalny człowiek powinien z daleka omijać tą pseudofirmę bo z takich warunkach pracy nie dożyje nawet do 50
zdjecie uzytkownika
Markiz - 2013-10-10 21:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli masz ochotę pracować w niewolniczej firmie to Polkam jest w sam raz dla Ciebie.Jeśli lubisz być dymany z pieniędzy i traktowany jak śmieć to lepiej nie możesz trafić.Polkam bierze przykład z [usuniete przez moderatora] Korei Pólnocnej.
zdjecie uzytkownika
xxx x2 - 2013-10-12 20:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i sie wszystko wyjasnilo.Bowim zawiesił działalność zbrojarni.Pozdrowienia dla [usuniete przez moderatora] za położenie zbrojarni na dechy.Całe 8 lat ciężkiej pracy poszło w błoto - więcęj takich ludzi:-) :-) :-)
aha !!!pozdrowienia i szacunek dla ludzi z Bowimu ze się nie dali temu choremu systemowi jakie proponował Polkam
zdjecie uzytkownika
pracownicy bowimu - 2013-11-15 21:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzisiaj pożegnaliśmy pracowników firmy POLKAM jednak nie udało im się uratować BOWIMU:( nic dziwnego takimi ludżmi to tylko można sobie reputacje zepsuć!!!
zdjecie uzytkownika
xxx x2 - 2013-11-15 21:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownicy bowimu - 2013-11-15 21:44:12]:
Podobno różowa koszula nie tylko zbrojarnie rozłożył na łopatki ale i nową INSIGNIE która dostał od prezesów a tak w ogóle ciekawe za co?
zdjecie uzytkownika
Trafiony - 2014-06-24 09:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem się dowiedzieć jakie warunki oferują teraz nowym pracownikom i czy w ogóle planują jakieś przyjęcia? Dziękuję.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-08-02 18:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w polkamie prawie 2 lata najpierw w dąbrowie potem we wrocławiu potem przyszedł nowy brygadzista przy okazji rodzina szefa Maćka i powiedział że będę robił nocki na początek miesiąc a potem się zobaczy więc postanowiłem się zwolnić za to szef powiedział że jak ja potraktowałem firmę tak ona potraktuje mnie i zabrał mi z wypłaty 920 zł dając ochłapy na(usunięte przez administratora)póki robisz na nich jest dobrze gdy chcesz sobie polepszyć to cie okradają taka prawda
zdjecie uzytkownika
MAJSTER - 2014-08-04 13:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) - BZDURA!!!
A co do zwolnienia - to było niestawienie się w pracy a nie zwolnienie - czyli art. 52..
Dla pracowników, którzy w sposób cywilizowany się zwalniają nigdy nie ma problemów, a dla tych, którzy, tak jak ty, cichcem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zostawiają firmę z dnia na dzień należałoby nie 900 a całą wypłatę zabrać!!!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-08-04 18:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak tylko że ja 2 tyg wcześniej zadzwoniłem do biura i powiedziałem że się zwalniam a gdy wręczyłem brygadziście pismo że zwalniam się w trybie natychmiastowym on świadomie nic nie powtórzył w biurze i dlatego dostałem dyscyplinarkę podobno to jego nie pierwszy raz,swoją drogą piękne słownictwo Paweł,znowu w pracy zamiast pracować siedzisz na necie i oglądasz pornole a co tam w OBI nie ma promocji po co takie przekleństwa,niedługo przecież przyjadę do chłopaków to mi będziesz wszystko mógł opowiedzieć,,,poza tym stary Kamiński jest uczciwy każdy tak mówi a PAN Maciek niestety nie
zdjecie uzytkownika
adm - 2014-08-04 21:02:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Daj spokój chłopie! Wszyscy wiedzą, ze chciałeś wydymac firmę. Juz na początku roku tez z dnia na dzien z Returna i wyjechałeś za granice. Wtedy z tego co wiem nikt ci problemow nie robil, pomimo ze uciekłeś porzucając robote. I po miesiącu zes wrocil bo cię wyrolowali. I to wlasnie ten "niedobry" Pan Maciek cię przyjal znów, choć mógl cię olać tak ja ty ich olałeś. A ty koles miesiąc później wywijasz ten sam numer w szczycie sezonu i płaczesz, ze ktoś ci stawke obciął. A zastanowiłeś sie głąbie na jakie straty, w wyniku nie wykonanej produkcji, naraziłeś firmę?? Ogarnij sie trochę i przestań kompromitować!
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-08-13 17:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Paweł - ksywa Parówa.
Pracując w Sosnowcu na zbrojarni znaczy siedząc bo on nigdy nie pracował był największym debilem jakiego znałem.Całymi dniami siedział w biurze i bawił się swoim sisiorkiem oglądając spoconych pracowników pracujących na hali przez dziurkę od klucza.Wychodził tylko jak był wołany do Batmana na ruchańsko to wtedy musiał się wypinać.
zdjecie uzytkownika
Kimberly - 2014-09-05 00:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@byly Myślę, że nie na miejscu jest wyciąganie takich 'pikantnych' szczegółów. Niestety nie nam oceniać pracę innych ludzi. Wszystkiemu temu powinien się przyjrzeć ktoś, kto ma moc decydowania o zajmowanym stanowisku. Wydaje mi się tylko, że niektóre stanowiska zajmowane są przez niewłaściwe osoby - czy tylko ja to widzę?
zdjecie uzytkownika
tolilli32 - 2014-09-20 05:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownicy bowimu - 2013-11-15 21:44:12]:
nie chce wam sie robic nieroby tylko czekać na kase
zdjecie uzytkownika
Jajdzio - 2014-09-23 09:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tolili32 Twoje podejście jest nieco śmieszne. Po to ludzie przychodzą do pracy, żeby osiągać realne zarobki. Nie da się ich inaczej osiągnąć jak przez normalną, rzetelną pracę. To, że jest spora grupa ludzi, która narzeka na swoje życie to inna bajka. Chociaż POLKAM nie stwarza złych warunków w stosunku do konkurencji.
zdjecie uzytkownika
lukason - 2014-10-03 16:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja powiem tak,znasz niemiecki to zyjesz,trzeba bylo sie uczyc,teraz mam nato (usunięte przez administratora) jestem na niem, warunkach,niektorym jednak wspolczuje majac jak np,kredyty,sa zmuszeni zapierd.....u polskich posrednikow,
zdjecie uzytkownika
max - 2014-10-05 16:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie u pośredników ale w firmach biorących cale kontrakty. I to dlatego, ze Niemcom sie nie chce ciężko pracować. Polskie firmy pracują na całym świecie płacąc podatki i zobowiązania w Polsce. A Ty dorabiasz Helmuta. Bo mąż kilka euro więcej.
Gratuluje
zdjecie uzytkownika
OPI - 2014-10-21 15:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
WYZYSK WYZYSK W NIEMCZECH NA URLOPY JEŻDZĄ TYLKO CZESTO KONFIDENTY RODZINA NORMALNI PRACOWNICY NIE UZALEŻNIONE OD NAJWIĘKSZEGO ZEZOWATEGO IMPOTENTA TRYBON KIEROWNIKA DWIE BABY JUŻ GO ZOSTAWIŁY TO POMYSLCIE SOBIE JAKA PARÓWA TO ZEZOWATA JEST
zdjecie uzytkownika
Zdzi - 2014-11-19 14:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Myślicie, że lepiej się zgłosić osobiście do pracy w POlkamie czy lepiej sobie darować i ewentualnei wysłać maila ze swoim CV. Ktoś ma jakieś doświadczenia. Powiem wam szczerze, nie ważna dla kogo pracuje tylko ważne ile za taka pracę dostaje za godzinę. W końcu będize dobrze mam nadzieje i dostaę pracę.
zdjecie uzytkownika
MER - 2014-11-19 15:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgłoś się osobiście. A dostaniesz tylne, na ile masz wiedzy umiejętności.
Jesteś dobry = dobrze zarabiasz.
Jesteś słaby = będzie pomagierem ze minimum
zdjecie uzytkownika
MAŁYALEBYK - 2014-11-19 15:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CV online zawsze traktowane jest jak jedno z wielu.
Jak Ci zależy, to staw się osobiście lub skieruj kroki bezpośrednio do zakładu, gdzie POLKAM ma swoich pracowników. Tam lepiej Ci wytłumaczą na czym rzecz polega niż te panienki w biurze.
zdjecie uzytkownika
222 - 2015-03-26 17:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwaga na b.a.m. stahl z pod lipska,barbara i mlody bajera super,a pozniej nie wyplacalni,ludzie tylko sie zmieniaja,nie polecam.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-09 08:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może ktoś cos więcej wie o firmie b.a.m.stahl spod Lipska?
zdjecie uzytkownika
zly - 2015-04-09 13:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maja tylko dobra bajere i dar przekonywania.umowa niem.w ktorej nic ci sie nie nalezy.
Niemieckiego nie znaja maja tlumaczke.za urlopy nie placi.nie znaja sie kmpletnie na niczym
Jezdza po zbrojarniach i daja najnizsze ceny.to skad ma miec na wyplaty,totalna porazka,
Firma kogucik,a w pl.do tego sa oskarzeni.i dlatego firma na mlodego a stara zadzi,hehe
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-04-09 22:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zly - 2015-04-09 13:04:22]:
A jakie warunki mieszkaniowe?jak dokładnie ta firma się nazywa bo nic w necie nie mogę znaleźć?
zdjecie uzytkownika
zly - 2015-04-10 02:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Daj na luz.W necie ich nie znajdziesz.
zdjecie uzytkownika
MAX - 2015-04-10 07:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, przestańcie tu pisać o lipnych firmach - tu ma być informacja o Polkamie a nie o jakiś oszustach.
zdjecie uzytkownika
dino - 2015-08-19 12:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie zgadzam się z @MAX, czytam i zaden komentarz nie ma zwiazku z firmą POLKAM. no ale nawiazujac do jeszcze wczesniejszych wpisow, wlasnie chcialem wyslac swoja aplikacje do firmy i super ze wczesniej wszedlem i zauwazylem ze lepiej osobiscie sie zglosic do siedziby. w taki razie wydrukuje i jutro sie wybiore do firmy porozmawiac z osoba kompetentna. ale moze mi ktos odp jakiej wysokosci mniej wiecej sa tam zarobki?
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-09-18 15:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tez mi się wydaje, ze niektórym osobom pomyliły się chyba firmy, bo nazwy są podobne. Wiem, ze na pewno jak się do nich przychodzi jako nowo zatrudniony pracownik, nawet na okres próbny to od razu ma się szkolenie u nich, no i nie trzeba się prosić o umowe, tych procedur to akurat dobrze przestrzegają z tego co wiem.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-01-14 16:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .Mam pytanie czy są przyjęcia w firmie na Niemcy. Pracuję w podobnej firmie w Niemczech, i jestem zainteresowany pracą ,nie wiem na jakich warunkach tam pracujecie. Sory ale nikt nie napisał żadnego ciekawego spostrzeżenia odnośnie pracodawcy czy wypełnia warunki umowy o ile taka jest jak z urlopami ,co ile zjazdy i inne rzeczy , jak rzeczywiste zarobki ,po ile pracujecie ,jak sytuacja na hotelu
zdjecie uzytkownika
zen - 2016-01-14 17:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jarek - 2016-01-14 16:59:31]:
sa przyjecia na niemcy
zdjecie uzytkownika
jarek - 2016-01-14 20:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki Czy wiadomo coś o zarobkach i urlopach
zdjecie uzytkownika
gronik - 2016-01-16 23:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jarek jeśli masz podpisaną umowę o pracę to przysługuje Ci urlop tak jak w każdej firmie, natomiast same zarobki nie są skonkretyzowane, od 2000 w górę.
zdjecie uzytkownika
filo - 2016-01-17 19:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej , mam i ja pyt , czy sa moze przyjecia na terenie polski ? a kakretnie chodzi mi o Poznan lub Wrocław ???????????????????????
zdjecie uzytkownika
MAX - 2016-01-25 08:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są przyjęcia

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLKAM sp.zoo

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert