brak logo

POLKAM sp.zoo

Włocławek

Opinie o POLKAM sp.zoo

w.....ny 2016-08-19 22:08
zgadzam sie z wami chłopaki miałem epizod z polkamem dno kasa sie nigdy nie zgadzała robota po 12 godz fakt ciężka trudno zgodzilem sie i dawałem rade ale jak oni mają niby darmowe zakwaterowanie i przejazdy do pracy opłacac moimi ciężko zarobionymi pieniędzmi płacąc mi za 8 godz a każąc charować po 12 to już przegięcie nie polecam tych cwaniaków i oszustów
2
olx 2016-08-30 22:04
Bo to nierób pisze, co kasę chce za darmo.
Tom 2016-08-31 10:23
obiecują - i jak jesteś fachowiec to jest ok. a jak ściemniasz jak ostatnia młodzież co do bryl przyjechała to co się dziwić. Nikt za darmo pieniędzy nie rozdaje. Weźcie się chłopcy do roboty bo jak na razie to od cycusia mamy odeszliście i myślicie że dalej wam mleko w nieba będzie płynąc za darmo!
Seba 2016-08-31 14:17
pożal się boże polkam to typowy przykład cwanej polskiej firemki w Niemczech wkorzystującej na maxa kruczki prawne i polskich roboli , syf totalny, praca dla wazeliniarzy , lizusów( część pracowników ,wszyscy majstrowie) i rodziny , na hotel i przejazdy do roboty robisz 4 godz za darmo w soboty nie przychodzisz zarobić ,jak nie przyjdziesz zabiorą ci 70 euro pajace i oszuści na kwaterach syf trafisz na patole która tu jest wszechobecna firma denna nie polecam


1
hpl 2016-09-01 10:25
ha ha dodalem swoj komentarz 2 lata temu-) wszedlem teraz i widze ze kolejni naiwniacy dali sie wkręcić do obozu pracy polkam .nauczka na cale życie.( usunięte przez administratora )z taką firmą
1 zmiana 2016-09-01 11:31
to nie rekrutacja -) to wyrok-)-)
Szymol 2016-09-04 01:22
Mam okazje sie w Polkamie zatrudnić do przyuczenia na Niemcy ,ale jak to czytam co piszecie to zwątpiłem.Poważnie to tacy wyzyskiwacze i takie warunki bytowe?
Szymol 2016-09-04 20:22
A czy ktoś może był lub jest z polkamu w Koloni czy tam okolicy co budowe mają? bo tam właśnie mam niby jechać czasu do zastanawienia nie mam dużo
Szymol 2016-09-04 21:08
Podobno jest szansa musiałbyś jutro się do nich osobiście udać i wszystko powiedzą
Szymol 2016-09-04 21:54
Słyszałem że na początek umowa na trzy miesiące martwi mnie, że wszystko na swój koszt trzeba tzn.badania,dojazd
seba 2016-09-05 11:16
jedzcie do dormagen zobaczycie na własne oczy i odczujecie na własnej skórze co dziadowska firma polkam dla was przygotwała
cichy wielbiciel 2016-09-07 23:24
lepiej żebrać na dworcu Kolego...niż rypać dla tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba że pasuje komuś tyrka za 20 zł w DE robisz 12 płacą za 8 soboty za free lub na minusie będziesz ,hotele jak obory 2m na osobę a kibel jeden dla 15 ...rewelka ,nic tylko zapindalać albo lizać upe...Polecam..idealne miejsce dla bezdomnych i tępych..
1
specjalista 2016-09-07 23:53
Popieram wpis spawacza w 100% mnie też kiedyś ta zajefajna firma wydymała...jak i wszystkich innych ,jedni to szybko zrozumieli a inni nadal to kminią ,tyracie 12 h płacą z 8 po 5 euro to co na umowie mają gdzieś BhP żadne ..ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za drobne )
1
były niewolnik 2016-09-08 00:28
wszyscy tam byli bo to nie żadna budowa tylko typowa produkcja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oni nic nie budują (chyba że swój majątek)typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedziesz za swoje i zapierniczasz ile dasz rade ,albo sam się wykruszysz albo ci życie umilą (zostaje niewielu) no i zarobisz fortune jakies 5 -6 tysięcy przy 300 godzinach i nieziemskim przerobie ...jedz i dorabiaj cwaniaków chyba że masz szacunek do samego siebie
ewe 2016-09-08 08:00
jak dla was tępaki 1800-1900 euro na miesiąc to mało, to zasuwajcie w Polsce za 1800zł. Banda idiotów, która robi te wpisy na rzecz konkurencji! W jakiej firmie zarobisz więcej niż w Polkamie - 1800-1900 euro miesięcznie + 2000-3000 zwrotu podatku. Wiadomo kto pisze na tym portalu - nieroby, których wyrzucili z Polkamu za wódę i dragi. Porażka.
6
olc 2016-09-09 10:42
kolejni muszą na własnej skórze poczuć co to znaczy robić w polkamie :)robić za siebie norme i za rodzine trybona i kujawy którzy niekoniecznie mają chęć robić , dogadują się z majstrami podrzucając ci robote w ten sposób tyrasz za siebie i tych dałnów z tym że rodzina ma zawsze większe pieniądze a tobie urywają z nimi w kasie sie nie zrównasz patola kolesiostwo awansujesz jak dobrze donosisz
nowy 2016-09-09 12:47
miałem chęć zaryzykować ale tylu negatywnych opini nie ma żadna firma dziękuje nie wchodze w to
1
s o l 2016-09-09 14:01
daje banie ze to ten kundel i konfident sebastian pisze te zachęcające teksty do podjęcia pracy w polkamie gnoisz chamie ludzi swoimi fochami i chęcią podlizania sie kierownikowi ty spanikowany dupowłazie nie majacy pojęcia o robocie jeszcze tu wytrzymuje ale nie wiem jak dlugo z takimi pajacami jak ty
s o l 2016-09-09 14:18
do mila mi iloraz inteligencji diademka czyli sebastiana nie pozwala mu sie konkretnie wyrażać potrafi tylko panikować i lizać dolne tylne części ciała pajaców trybonów
s o l 2016-09-09 14:18
do mila mi iloraz inteligencji diademka czyli sebastiana nie pozwala mu sie konkretnie wyrażać potrafi tylko panikować i lizać dolne tylne części ciała pajaców trybonów
Stonoga 2016-09-12 18:29
Kierownictwo jest od siedzenia na face i rysowania sobie portretów na konkursy
Kieras 2016-09-12 20:13
Ja przynajmniej mam hobby a Twoim zajęciem po pracy jest "pocieracz", bełt i oliwka J&B, żeby poslizg był. Tyle masz z życia .... prymitywie. No, chyba że robisz za "baby doll" dla pozostałych.
pracuś 2016-09-15 22:17
jak chcesz sobie tyrać za 24 zł w Niemczech na godz to sobie rób kto Ci broni ,jak lubisz jak Cię dymają ,więc niech ładują aż padniesz ,firma porażka miałem tam krótki epizod dno do potęgi praca dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] system 12 na 12 to co masz na umowie możesz sobie wsadzić realnie około 5-5,5 euro na godzinę pracujecie po 300 godz więc wypłaty około 1500 euro na miesiąc a listy na 176 godz ,hotele padaka jak i cała ta zrypana firma !!!
Szanujcie się Panowie ja teraz w PL mam 44 na godz -praca normalna ,bez zpiny ,nie jak w tym porypanym POLKAMIE
1
maniek1970 2016-09-17 12:43
witaj
piszesz o polkamie o pracy w Polsce.
czy to jest praca na zbrojarni???
mój prywatny mail
maniek1970@poczta.fm
Stonoga 2016-10-02 20:35
Po pracy to Cię moge nawet w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyjebac i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ci do tego... A hobby to sobie uprawiaj po za godzinami pracy a nie w czasie i jeżeli face to też hobby to pozazdrościć . Belt i oliwka na lepszy poślizg tak się broniłes przed bolaca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w all service no malo mnie to obchodzi ale ok i nie okradaj ludzi dzięki którym możesz siedzieć na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i podniecać się swoimi rysunkami to tyle...
se 2016-10-02 20:40
a tak w ogóle to czy jako niewątpliwie płeć piękna mam u was szansę na zatrudnienie na stanowisku spawacz, zbrojarz, suwnicowy? kusi mnie z wami wyjazd do Dormagen ale nie wiem czy kobieta ma jakieś szanse
wydymany 2016-10-27 22:04
Złodzieje znów szukają do pracy !!!! chyba załoga poszła po rozum do głowy !!!!Polecam wszystkim zarobek realny jakieś 5-6 euro na h zmiany dwie 12 na 12 sobota za darmo = 280 godzin tyrki za jakieś 1500 euro dla niektórych to raj !!!Jeśli coś potraficie to olać tych złodziei ,kwatera to blok tzn mieszkanie 3 -pokojowe dla 8-10 chłopa oczywiście jeden kibel ....lub szopka obok zakładu (podobno to dom) tak to nazywają Powodzenia i przyjemnej tyrki życzę !!!!!
1
były pracownik 2016-10-27 22:07
Złodzieje !!!!! kantują na wszystkim !!!!
1
2016 2016-11-12 00:41
pierwsze miejsce w rankingu złodziejska firma 2016 ,
2
Abelard Giza 2016-11-16 12:11
nie wiem kto pisze te opinie. podejrzewam że te matoły co przyjeżdzaja bez żadnych umiejętności i chcieliby dostawać tyle co fachowcy. Chłopcy - trochę pokory. Cieszcie się, że macie się od kogo nauczyć fachy i przy okazji dostać za to jeszcze 1500-1600 Euro. Widząc wasze podejście nic bym wam nie dał!!!

A co do Polkamu. pracuje kilka ładnych lat. Polecam. Przy rzetelnej pracy o kasę możecie być spokojni. I nikt was nie wyroluje jak to jest u konkurencji!
3
Bombardier 2017-02-06 14:30
Kierownik jedna wielka ku***
Pracownicy-pajace.
Nie polecam tego dziadostwa.
Bóg rozliczy tych skursynow.
ja 2017-02-10 20:13
Witam
Pracuję od kilku lat na zbrojarni w innej firmie ,na bigliu, gientarce manualnej i maszynie tnącej .Myślę o zmianie miejsca pracy .Zarobki w firmie trochę się zmieniły ,a i nie dokładnie wiem za ile pracuję .Jestem ciekaw waszego zdania czy ktoś po kilku latach pracy na maszynach zbrojarskich może myśleć o pracy w polkamie ,czy to prawda że podobno mają kamery i gonią jak w obozie .Przecież pracując na manualnej gientarce i wykonując figurę 4x w prawo i 4x w lewo gięcie ,to trzeba chwile pomyśleć .
Jestem ciekaw co sądzicie o pracy ,jakie są zarobki pozdrawiam .
feel 2017-02-13 09:07
kamery są na wszystkich zbrojarniach jako monitoring ale polkamowcy nie mają do niego dostepu
bomba 2017-02-19 16:11
Pierdo. To bracie, same frajety i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Dno dno dno.
1
ja 2017-02-21 18:48
Dzięki Chłopaki za odpowiedz a może ktoś da znać co z zarobkami czy faktycznie walą po rogach na potęgę i zgodnie z prawem jak piszą wasi koledzy wyżej. Jarze że sezon się zbliża i pewnie potrzebują wszystkich co mają ręce i nogi.Dajcie znać
Abelard Giza 2017-02-22 09:13
1500-1950Euro netto + kindergeld i podatek w D
5.5euro :) 2017-02-25 03:10
jazda po calosci chlopaki pedalą sie w kiblach aż strach tam.wejsc sie odlac widzialem jak mlody trybon dawal po zaworach sebastianowi z pozal sie panie majstrowi :) fe :)
1
BYLYYYYYYY 2017-02-28 18:58
masakra 12 godz pracy a płacą za 8 pracowałem w dormagen firma krzak. W czasie gdy tam byłem to na pobliskim polu pracownicy polscy mieli wiecej na godz niż my na spawalni. MASAKRA
Ucho Dormagen 2017-03-01 08:22
sam jesteś krzak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Powyższy komentarz pisała osoba, która przyjechała do Dormagen, "popracowała" tydzień i zawinęła się. Z tygodnia pracy 3 dni na chorobowym i 2 dni ćpania na hali. A potem zdziwienie, że wypłata mała. Porażka
1
marcin 2017-03-05 01:30
potrzebuje swiadkow ktorzy tam pracowali skontaktowalem sie z adwokatem w niemczech i potrzeba tylko osobyy ktore to wszystko potwierdza nie mozna dopuscic zeby ludzie nowi nadal byli tam wykorzystywani osoby prosze o kontakt na meila marcinrrrrrrrrr@wp.pl
jan nowak 2017-03-05 08:54
Hauhhahahahahah. Ciemnota ledwo mówiącą po polsku weszła w konszachty z niemieckim prawem żeby udowodnić swoje nieróbstwo. Huahahahahahaha
1
Max Kolonko 2017-03-08 09:25
Do młodocianych baranów, którzy tu hejtują:
1. Co można wiedzieć po 5 dniach pracy, z których 3 dni było się na chorobowym bo paluszek boli? Do mamusi idźcie, ucałuje, utuli.
2. Praca na zbrojarni jest dla mężczyzn a nie dla miękkich buł i maminsynków!
3. 230 stałym pracowników nie może się mylić.
4. Pozostałych 20 pracowników to lewusy wyłudzający zwolnienia lekarski i chorobowe.
5. Niech ZUS sprawdzi co taki matoł robi jak po tygodniu nic nierobienia w POLKAMIE zostanie wyrzucony z pracy - wiecie co robi? - hejtuje na GoWork i idzie na lewe zwolnienie - dostaje od Państwa sporo chorobowe i siedzi w domu i gra na plejaku.

Oj Duda się za takich weźmie!!!

Dla prawdziwych zbrojarzy - trzymajcie się chłopaki. Wiadomo, nie jest lekko.
Ale odpowiedzialny facet pracuje - maminsynek popracuje tydzień i leci do mamy.

1
Dormagen 2017-03-08 09:33
dokładnie
AntonioFakalko 2017-03-13 17:42
Ty tepy zalosny pajacu pracowalem tam pol roku i mnie odpalili bo bylem dla tych smieci za dobry, mam nadzieje ze na koniec drogi zyciowej tRYBON kierowniczek posra z strachu bo ma za uszami kilo gowna..
takiego pajaca jak on nie widzialem odkad zyje a zyje juz dlugo i pracuje juz dlugo.
do tego na nockach lata nacpany dzien w dzien majster ktory tylko glaska po glowkach tych ktorzy sa jego " kolegami "
nie pozdrawiam Was pajace!!
Odradzam tego dziadostwa!!
1
gp 2017-03-13 20:21
Wiadomo, kto to pisał, ćpun nr 1 na Dormagen!!!
Tonik 2017-03-20 11:27
Tutaj sie z kolega zgodze na nockach majsterek lata nacpany jak neserszmit..
Imbecyle POLKAMOWCY
1
AK 2017-03-20 18:31
Ktorego tego majstra masz na mysli?
abc 2017-03-24 01:10
Do niemieckiej firmy zatrudnię operatora maszyn zbrojarskich typu automat MEP. Wymagane co najmniej roczne doświadczenie. Okres próbny- 4 tyg - 11euro na godzinę brutto. Po okresie próbnym stawka min. 12 euro na godz. brutto. Pełne ubezpieczenie AOK, zakwaterowanie, odzież robocza.Praca po 8 godzin, możliwe nadgodziny. Osoby bez doświadczenia prosimy o niewysyłanie CV. CV bez listu motywacyjnego prosimy składać na adres: a.meyer@msb-gmbh.info
dd 2017-03-24 08:01
To nie portal ogłoszeniowy frajerze!!!
patryk 2017-03-24 08:03
ACHTUNG!!! w MSB znów szukają łosi do zasuwania. Obiecują a potem lipa. Ostrzegam. Wolę w Dormagen pracować. To co obiecane to mam!
Zostaw swoją opinię o POLKAM sp.zoo - Włocławek
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLKAM sp.zoo