brak logo

POLKAM sp.zoo

Włocławek

Opinie o POLKAM sp.zoo

Seba 2016-08-31 14:17:41
pożal się boże polkam to typowy przykład cwanej polskiej firemki w Niemczech wkorzystującej na maxa kruczki prawne i polskich roboli , syf totalny, praca dla wazeliniarzy , lizusów( część pracowników ,wszyscy majstrowie) i rodziny , na hotel i przejazdy do roboty robisz 4 godz za darmo w soboty nie przychodzisz zarobić ,jak nie przyjdziesz zabiorą ci 70 euro pajace i oszuści na kwaterach syf trafisz na patole która tu jest wszechobecna firma denna nie polecam


matek 2016-08-31 20:34:03
A czemu nie przychodzisz w tę sobotę @Seba, przecież jedziesz chyba po to żeby pracować a nie odpoczywać. Co do godzin za darmo to nie rozumiem jakim prawem, przecież masz podpisany z nimi kontrakt więc muszą ci zapłacić
hpl 2016-09-01 10:25:16
ha ha dodalem swoj komentarz 2 lata temu-) wszedlem teraz i widze ze kolejni naiwniacy dali sie wkręcić do obozu pracy polkam .nauczka na cale życie.( usunięte przez administratora )z taką firmą
30 2016-09-01 10:55:57
jakby ktoś szukał w internecie ich ogłoszeń o pracę to polecam skierować się bezpośrednio na ich stronę internetową i tam jest info o rekrutacjach bieżących
1 zmiana 2016-09-01 11:31:06
to nie rekrutacja -) to wyrok-)-)
andrzej 2016-09-01 12:05:08
a gdzie widziales oferty pracy? u nich na stronie? ja byłbym zaintereswany praca u nich ale na wyjazd do Niemiec albo Austrii, wiem ze czasem szukaja ludzi na stanwosiko zbrojarzy, ciekawe jak teraz czy szukaja?
wedf 2016-09-02 22:32:20
@Andrzej wiesz co powiem Ci ze ja tutaj na gowork nie widze zadnych ofert pracy od nich wiec nie wiem próbuj może gdzie indziej po prostu szukac i tyle..
Szymol 2016-09-04 01:22:45
Mam okazje sie w Polkamie zatrudnić do przyuczenia na Niemcy ,ale jak to czytam co piszecie to zwątpiłem.Poważnie to tacy wyzyskiwacze i takie warunki bytowe?
wedf 2016-09-04 11:26:43
@Szymol powiem Ci ze ja na Twoim miejscu nie sugerowałbym się tak do końca opiniami innych ludzi kazdy może mieć sowje zdanie i swoje odczucia a chyba jednak warto się samemu przekonać i zobaczy jak jest
Szymol 2016-09-04 20:22:46
A czy ktoś może był lub jest z polkamu w Koloni czy tam okolicy co budowe mają? bo tam właśnie mam niby jechać czasu do zastanawienia nie mam dużo
Karol 2016-09-04 20:28:19
@szymol a wiesz może, czy da się teraz jeszcze załapać na ten wyjazd, czy nie ma już teraz opcji? Będę wdzięczny za wszystkie informacje o tym wyjeździe, które znacie, bo ja nic nie mogę znaleźć na ten temat, a w sumie mam teraz czas na taki wyjazd..
Szymol 2016-09-04 21:08:12
Podobno jest szansa musiałbyś jutro się do nich osobiście udać i wszystko powiedzą
tyk 2016-09-04 21:43:33
Pewnie, że jak jest czas na taki wyjazd to nic dziwnego, ale jakich średnich zaarobków można się teraz spodziewać? Na pewno jest szansa na jakieś premie, co znacznie urozmaica teraz pracę, ale szkoda, ze nie okreslili jakiego rodzaju jest zawierana umowa.
Szymol 2016-09-04 21:54:24
Słyszałem że na początek umowa na trzy miesiące martwi mnie, że wszystko na swój koszt trzeba tzn.badania,dojazd
vg 2016-09-04 22:51:40
@ Szymol - no jeśli to rpawda, to faktycznie nie jest to może najszczęśliwsza wiadomość, bo to sporo...
abra k. 2016-09-05 09:49:05
uff,t o dobrze, ewentualnie jż trochę grosza mi w kieszeni zostanie. no ale i takb łby to niewielki wydatek bo słyszałam na mieście że u was można bardzo wysokie wynagrodzenie dostać, może ktoś potwierdzić albo zdementować?
seba 2016-09-05 11:16:23
jedzcie do dormagen zobaczycie na własne oczy i odczujecie na własnej skórze co dziadowska firma polkam dla was przygotwała
mateusz 2016-09-05 12:39:00
No tak w Internecie są zdjęcia i można sobie je zobaczyć @seba zakład jak zakład nic w nim szczególnego może dla ciebie coś jest dziadowskie jak to określasz ale dla innych niekoniecznie, wielu spawaczy z nimi wyjeżdżało i z tego co wiem nadal chce wyjeżdżać
romek 2016-09-05 15:39:47
obecnie widze, że nie ma nowej oferty pracy teraz i zastanawiam się jakby to mogło wszystko w praktyce teraz wyglądać.
cichy wielbiciel 2016-09-07 23:24:54
lepiej żebrać na dworcu Kolego...niż rypać dla tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba że pasuje komuś tyrka za 20 zł w DE robisz 12 płacą za 8 soboty za free lub na minusie będziesz ,hotele jak obory 2m na osobę a kibel jeden dla 15 ...rewelka ,nic tylko zapindalać albo lizać upe...Polecam..idealne miejsce dla bezdomnych i tępych..
specjalista 2016-09-07 23:53:07
Popieram wpis spawacza w 100% mnie też kiedyś ta zajefajna firma wydymała...jak i wszystkich innych ,jedni to szybko zrozumieli a inni nadal to kminią ,tyracie 12 h płacą z 8 po 5 euro to co na umowie mają gdzieś BhP żadne ..ogólnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za drobne )
były niewolnik 2016-09-08 00:28:05
wszyscy tam byli bo to nie żadna budowa tylko typowa produkcja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oni nic nie budują (chyba że swój majątek)typowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedziesz za swoje i zapierniczasz ile dasz rade ,albo sam się wykruszysz albo ci życie umilą (zostaje niewielu) no i zarobisz fortune jakies 5 -6 tysięcy przy 300 godzinach i nieziemskim przerobie ...jedz i dorabiaj cwaniaków chyba że masz szacunek do samego siebie
ewe 2016-09-08 08:00:30
jak dla was tępaki 1800-1900 euro na miesiąc to mało, to zasuwajcie w Polsce za 1800zł. Banda idiotów, która robi te wpisy na rzecz konkurencji! W jakiej firmie zarobisz więcej niż w Polkamie - 1800-1900 euro miesięcznie + 2000-3000 zwrotu podatku. Wiadomo kto pisze na tym portalu - nieroby, których wyrzucili z Polkamu za wódę i dragi. Porażka.
1
matek 2016-09-08 10:07:41
Widać konkurencja nie śpi @ewe a firma wysyła nadal pracowników więc są ludzie, którzy nie wierzą w te kłamstwa
olc 2016-09-09 10:42:11
kolejni muszą na własnej skórze poczuć co to znaczy robić w polkamie :)robić za siebie norme i za rodzine trybona i kujawy którzy niekoniecznie mają chęć robić , dogadują się z majstrami podrzucając ci robote w ten sposób tyrasz za siebie i tych dałnów z tym że rodzina ma zawsze większe pieniądze a tobie urywają z nimi w kasie sie nie zrównasz patola kolesiostwo awansujesz jak dobrze donosisz
andrzej 2016-09-09 10:46:41
Widzę, ze komuś bardzo podoba się pisanie tych wszystkich biur na temat firmy,mówiąc ze ktoś za wszelka sile usiłuje oczernić ja, podszywając się pod rożnymi nikami
nowy 2016-09-09 12:47:47
miałem chęć zaryzykować ale tylu negatywnych opini nie ma żadna firma dziękuje nie wchodze w to
Diademek 2016-09-09 13:37:50
Wiesz co, te opinie o których mówisz, to są jakieś takie napisane albo przez konkurencje, albo sam nie wiem, praca jest okej
s o l 2016-09-09 14:01:49
daje banie ze to ten kundel i konfident sebastian pisze te zachęcające teksty do podjęcia pracy w polkamie gnoisz chamie ludzi swoimi fochami i chęcią podlizania sie kierownikowi ty spanikowany dupowłazie nie majacy pojęcia o robocie jeszcze tu wytrzymuje ale nie wiem jak dlugo z takimi pajacami jak ty
miła mi 2016-09-09 14:06:25
diademek a w takim razie może chociaż napisz jakoś konkretnie i merytorycznie dlaczego według ciebie jest to zatrudnienie takie okej. pisząc samymi ogólnikami narażasz się jak widzisz na sporą krytykę w necie
s o l 2016-09-09 14:18:26
do mila mi iloraz inteligencji diademka czyli sebastiana nie pozwala mu sie konkretnie wyrażać potrafi tylko panikować i lizać dolne tylne części ciała pajaców trybonów
s o l 2016-09-09 14:18:45
do mila mi iloraz inteligencji diademka czyli sebastiana nie pozwala mu sie konkretnie wyrażać potrafi tylko panikować i lizać dolne tylne części ciała pajaców trybonów
fluo 2016-09-09 15:43:37
Hej, a może wiecie czy niedługo pokażą się jakieś oferty pracy? W końcu trzeba zadbać o prawidłowe warunki zatrudnienia, bo dbają o stabilizację. Dzięki
Stonoga 2016-09-12 18:29:08
Kierownictwo jest od siedzenia na face i rysowania sobie portretów na konkursy
gimba6 2016-09-12 20:06:45
fluo ty to jakaś gaoa jesteś - przecież wystarczy wejść na stronę internetową firmy i tam jest specjalna zakładka o tematyce praca w firmie - no i tam znajdziesz bieżące ogłoszenia i rekrutacje jak chcesz
Kieras 2016-09-12 20:13:34
Ja przynajmniej mam hobby a Twoim zajęciem po pracy jest "pocieracz", bełt i oliwka J&B, żeby poslizg był. Tyle masz z życia .... prymitywie. No, chyba że robisz za "baby doll" dla pozostałych.
bolek 2016-09-12 21:29:40
spawacze z uprawnieniami podstawowymi do zatrudnienia na kontrakt w niemczech są im teraz potrzebni, szukają z tego co wiem także spawaczy z uprawnieniami wg normy PN-EN 287-1, więc jak widać ofert pracy nie brakuje
pracuś 2016-09-15 22:17:27
jak chcesz sobie tyrać za 24 zł w Niemczech na godz to sobie rób kto Ci broni ,jak lubisz jak Cię dymają ,więc niech ładują aż padniesz ,firma porażka miałem tam krótki epizod dno do potęgi praca dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] system 12 na 12 to co masz na umowie możesz sobie wsadzić realnie około 5-5,5 euro na godzinę pracujecie po 300 godz więc wypłaty około 1500 euro na miesiąc a listy na 176 godz ,hotele padaka jak i cała ta zrypana firma !!!
Szanujcie się Panowie ja teraz w PL mam 44 na godz -praca normalna ,bez zpiny ,nie jak w tym porypanym POLKAMIE
hehe 2016-09-15 22:34:51
No dobra, ale ciekawi mnie jednak jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać, wiecie? Pewnie oprócz dobrej podstawy dorzucają jeszcze jakieś premie, co już jest dobrym znakiem na to co sie teraz dzieje.
gumbi 2016-09-16 14:11:21
wydaje mi sie, że wu nich zarobki nie są takie trudne, ze jednak da rade zarobić, w końcu wypłata jest zawsze w euro wypłacana. Poza tym u nich jest wolne stanowisko jako spawacz, zbrojarz, suwnicowy no i zapewniają naparwde sporo, na przykład umowa o prace jest od razu.
maniek1970 2016-09-17 12:43:05
witaj
piszesz o polkamie o pracy w Polsce.
czy to jest praca na zbrojarni???
mój prywatny mail
maniek1970@poczta.fm
welon 2016-09-18 12:31:21
@ maniek1970 - zapewne tak, bo teraz poszukują zbrojarza
omd 2016-09-20 12:01:58
premie są dla rodziny.dla lizusów tyburonów i ich pociotków dla psychola kujawy wiadomo ojciec tego pitoka dyrektora dla ciebie zostaje tyrka .walą na pensji ile wlezie złodziejaszki z włocławka
omd 2016-09-20 12:02:30
premie są dla rodziny.dla lizusów tyburonów i ich pociotków dla psychola kujawy wiadomo ojciec tego pitoka dyrektora dla ciebie zostaje tyrka .walą na pensji ile wlezie złodziejaszki z włocławka
gumbi 2016-09-20 13:55:26
To skoro wynagrodzenie u nich jest na poziomie 2 tysięcy złotych @cs, to się nie dziwię, że zatrudnienie u nich jest tak opłacalne. W końcu i tak można u nich liczyć na jakieś premie do tego, więc wcale nie jest tak źle. A socjale się trafiają? Pozdrawiam
Polsram 2016-09-26 17:12:15
Tylko że wasza firma wpierdala sie wszedzie jak obiecujecie wszystkim oszczednosci jakich niewidzieli jeszcze no ale z tego co wiem to bowimu niema w Sosnowiec ani zasranego polkamu we wroclawiu tez ich wyjebali z konsorcjum mam nadzieje ze padnie ta firma i to szybko
osd 2016-09-26 20:27:30
Buahahahahaha. Polkam sam zrezygnował z konsorcjum we Wrocławiu debilu!!!
sh 2016-09-26 22:20:37
No dobrze, że podstawa zarobków liczy u nich w okolicach 2 tysięcy złotych @gumbi, ale mnie bardziej zastanawia czy jest szansa na jakiekolwiek benefity socjalne dokładane do podstawy zarobków, wiecie? Dziękuję za odpowiedź
jeniec 2 2016-09-26 22:34:22
To nie zadna budowa to oby pracy !!!oni tylko mają hale zamknięte tzn Niemcy to BREEL i DORMAGEN padaka na całej lini tyrasz za pół darmo i z tego też Cię skubną !!!!ZŁodzieje i Cwaniaki!!!
think 2016-09-27 10:41:40
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno jest szansa na odpowiednie premie, co już jest dobrym znakiem w dzisiejszych czasach. W końcu jak pojawiają się odpowiednie socjale to dobrze.
Zostaw swoją opinię o POLKAM sp.zoo - Włocławek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POLKAM sp.zoo