brak logo

Akcent agencja promocyjna

Tychy

Opinie o Akcent agencja promocyjna

@kreatywny na maksa 2014-06-09 11:00:01
jak już to all inclusive ;)
Olga 2014-06-09 11:09:23
może coś było nie tak z danymi przeslanymi przez Ciebie czy cos
Olgiert 2014-06-09 12:10:10
Ja mam pozytywne doswiadczenia we wspolpracy z Akcentem, w tamtym roku zajmowalem sie kolportazem ulotek i wszystko bylo jak trzeba, pieniadze dotarly za wszystkie godziny
Paula 2014-06-09 13:47:09
Polecam bylam przypadkiem na jednej akcji namowiona przez kolezanke, wszystko bylo w jak najlepszym porzadku, wspolpraca na 6
Mart 2014-06-10 10:02:06
Polecam
marta 2014-06-10 11:17:01
policz sobie stary.. wynagrodzenie od 10 do 30 zl na reke w zaleznosci od pracy, ja przy promocji w clubie otrzymalam za 6 godz 180 pln na reke, praca w piatki i soboty, wiec za caly miesiac mam 720 PLn , ale w ciagu dnia pracuje jeszcze w sklepie jako sprzedawca w sklepie obuwniczym.. wiec tu otrzymuje 1200 za 168 godz pracy w tygodniu razem 2000 tak mi moiesiecznie wychodzi
1
Alexis 2014-06-10 11:56:24
Wspolpracowalam dosc dlugo z ta firma, dobre zarobki, moge polecic wszystkim
teraz pracuja moje dwie kolezanki i tez sa zadowolone :)
1
Kaska 2014-06-11 09:38:03
Ja jestem zadowolona, cale lato jezdzilam na jakies akcje promocyjne i bylo super :)
1
fior 2014-06-11 11:12:14
bylo calkiem fajnie, kase dostalam, moge spokojnie polecic firme
duzo roznych akcji, dogodne terminy
Pati 2014-06-11 12:42:37
Czesc wszystkim! ja mam dobre doswiadczenia z firma, razem z siostra pracowalysmy na kilku akcjach i jestesmy zadowolone
Elen 2014-06-13 14:45:11
Polecam
1
Anka 2014-06-16 16:25:35
Pracowalam kilka razy w swoim miescie na promocjach za posrednictwem Akcentu, za kazdym razem wszystko bylo ok
Polina 2014-06-17 10:04:28
Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Akcentem i polecam te firme
1
Paulina 2014-06-17 15:42:08
Pracowalam wraz z trzema kolezankami, udalo sie nam wszystkim zalapac na ta sama akcje, kase dostalysmy, atmosfera na plus, polecam kazdemu kto szuka pracy jako hostessa
Majka 2014-06-18 10:56:35
Polecam, fajna praca, dobre zarobki, mozna sie wkrecic w przerozne akcje
1
Agnieszka 2014-06-18 11:56:15
Polecam
Piotrek 2014-06-20 16:23:18
Pracowałem wiele razy dzieki tej agencji, wszystko w porzadku
1
Aga 2014-06-26 14:19:33
Polecam, pracowalam m.in. przy rozdawaniu ulotek razem z trzema kolezankami otrzymalysmy wyplaty i wszystko bylo jak najbardziej o.k.
Przemek 2014-06-26 14:43:46
Brałem udział w zimie w kilku akcjach promocyjnych organizowanych przez firme Akcent, jestem zadowolony ze współpracy
Aska 2014-06-26 15:38:26
Wspólpraca na 6, wszystkie akcje wyplacone
1
Przemek 2014-06-27 09:31:28
a to mnie o to pytasz?
sa rozne akcje tez odbywajace sie wewnatrz galerii czy centrum handlowego...
Przemek 2014-06-27 16:16:46
taaak stoisz w czapce mikolaja i dajesz klapsy niegrzecznym dziewczynkom ;) ...jeszcze Ci za to placa ;)
Tamara 2014-06-27 16:34:45
Pracowałam w warszawie jako hostessa, wlasnie dzieki firmie Akcent - praca przyjemna, pelny weekend, wynagrodzenie okay, przerwy byly, polecam
1
Olka 2014-06-28 10:24:38
Polecam agencje :)
Klaudia 2014-06-29 09:00:45
Byłam na dwóch promocjach, jestem zadowolona ze współpracy z agencja :)
Pat 2014-06-29 10:14:03
Polecam!
Krzysiek 2014-06-29 10:56:42
Pracowalem przy rozdawaniu ulotek w Katowicach, niezle pieniadze jak na prace dorywcza, dogodne dni, polecam
Krzysiek 2014-06-30 15:58:41
świateczne nie, ale duzo zalezy od tego na co sam sie zgodzisz - nikt Cie nie zmusza, nie pasuje Ci termin - nie bierzesz fuchy
Ela 2014-06-30 17:24:50
serdecznie polecam agencje! :)
Karolina 2014-07-02 16:41:09
Bylam z kolezanka dzieki firmie akcent na promocji sklepu, rozdawanie ulotek, zapraszanie itp. wszystko bylo okay, kase dostalysmy, kontakt plynny, polecam :)
Aga 2014-07-03 12:30:50
Polecam firme, wspolracuje rok jak dotad wszystko dobrze :)
Bartosz 2014-07-03 12:44:10
Polecam
Magda 2014-07-03 15:45:50
i tak mozesz sie zglosic ;)
kacper 2014-07-03 16:41:43
Polecam :]
Aga 2014-07-07 09:30:15
pewnie tez znajda swoje miejsce na jakiejs akcji - to zalezy od danego zlecenia i do rodz. niepelnosprawnosci
Marzena 2014-07-07 13:14:02
Razem z kolezanka pracowalysmy w Krakowie jako hostessy na otwarciu nowego sklepu, na miejscu wszystko bylo ok, pozniej tez dostalysmyu wynagrodzenie i mam zamiar nadal aktywnie dzialac. Polecam agencje
Aga 2014-07-07 16:21:19
a no to na pewno sie na cos zalapiesz :)))) ;) zawsze trzeba probowac ;)
Paulina 2014-07-08 10:11:03
Polecam, hostessy z ktorymi pracowalam byly zawsze zadowolone, ja po dwoch akcjach rowniez.
magda 2014-07-11 15:30:00
polecam prace za posrednictwem agencji
ania 2014-07-14 14:04:13
polecam, bylam na promocjach dzieki tej agencji, wszystko bylo okay :)
Anastazja 2014-07-14 15:51:08
Pracowalam z siostra kiedy bylo otwarcie hebe w krakowie, wszystko pozytywnie, pieniazki dostalysmy, fajne towarzystwo :)
Grzesiek 2014-07-15 14:04:08
Polecam akcent, rzetelna agencja!
Paulina 2014-07-23 11:48:30
Polecam, pracowalam kilka razy za posrednictwem agencji :)
esence 2014-07-25 10:00:33
wiszą mi kasę za pracę od lutego- a niedługo sierpień!!!! Sprawa trafi a policję
ogarnięty człowiek 2014-12-29 17:05:55
hmm chciałbym pracować w takiej agencji bo mam doswiadczenie. w pracy przy gogarnianiu hostess i hostów. tak właściwie to możecie mi coś więcej napisaco warunkach pracy tam czy tylko napiszecie czym ta firma się zajmuje? poważnie myślęo tej firmie ale chciałym poznać najpeirw opinie na temat pracy tam
ogarnięty człowiek 2014-12-29 17:07:30
hmm chciałbym pracować w takiej agencji bo mam doswiadczenie. w pracy przy gogarnianiu hostess i hostów. tak właściwie to możecie mi coś więcej napisaco warunkach pracy tam czy tylko napiszecie czym ta firma się zajmuje? poważnie myślęo tej firmie ale chciałym poznać najpeirw opinie na temat pracy tam
ogarnięty człowiek 2014-12-29 17:09:33
hmm chciałbym pracować w takiej agencji bo mam doswiadczenie. w pracy przy gogarnianiu hostess i hostów. tak właściwie to możecie mi coś więcej napisaco warunkach pracy tam czy tylko napiszecie czym ta firma się zajmuje? poważnie myślęo tej firmie ale chciałym poznać najpeirw opinie na temat pracy tam
Karolina 2015-02-15 22:14:18
Pracowałam dwa lata temu dla tej agencji, nie polecam. Ogromne problemy z wypłata. Czekałam kilka miesięcy, dzwoniłam kilkanaście razy żeby wkoncu dostać łaskawie przelew
ola 2015-03-15 08:48:06
hostessy na akcje promocyjne to od 8 pln do 20 pln za godzine pracy. przy modelkach tak jak ja czasami udzial biore to 150 do 200 pln za kilka godzin aktywnej pracy. pzd
Sammy 2016-05-15 09:42:24
marcin, mozesz powiedziec o jakim wynagrodzeniu mowimy? chcialbym miec pewnosc, ze praca u nich bedzie minimum 2-3 letnia. ewentualnie dajcie znac gdzie wystawiaja ogloszenia i jakiej podstawy mozna sie spodziewac
Zostaw swoją opinię o Akcent agencja promocyjna - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcent agencja promocyjna