brak logo

REMIS

Ostrów Wielkopolski

Opinie o REMIS

ona 2009-06-11 15:04:36
Super, zdecydowanie polecam!
Jolek 2009-07-10 18:54:32
Super odzież !
alaska 2012-02-08 17:11:17
Mają świetne koszule jakiejś firmy z południa Polski. Już mam trzy :)
huberto 2012-08-17 08:05:50
Pani [usunięte przez moderatora] to kobieta, która odstrasza klientów . Nic nie robi tylko podpiera ladę, jest nieuprzejma , kto ja spotka to na pewno nie ma miłego dnia. Współczuję dziewczyną ,które z nią pracują.
Adrian 2013-01-25 21:16:15
Pani [usunięte przez moderatora] jest maksymalnie fałszywa, oczywiście przy szefostwie jest aniołem wcielonym. Kłamie, puszy się i uważa że sklep jest jej własnością. Kontakt z klientem wychodzi jej średnio. Bardzo problematyczna. Nikomu nie polecam zadawanie się z tą osobą.+
M))) 2013-01-31 22:41:18
Kiepsko, panie tam pracujące są snobistyczne jakby pracowały w sklepie dla bogaczy (a robią jedynie w sklepie z wątpliwą marką, w której kupują garnitury babcie dla wnuków na 100dniówkę), nie potrafią odpowiadać na proste pytanie, poza tym w jednym ze sklepów jest tak zimno, że powinny zająć się tym odpowiednie służby.
Władysław 2013-02-12 10:40:46
Niestety miałem przykry incydent z tym sklepem. Zakupiłem pewnego dnia elegancką koszulę, niestety w domu zorientowałem się, że wewnątrz brzydko pachnie i są na niej dziwne ślady. Odniosłem towar i po długim maglowaniu okazało się, że jedna z pracownic miała biegunkę i nie umyła rąk po skończeniu potrzeby. Pieniądze odzyskałem. Dla mnie sklep spalony na całej linii.
2
Martyna 2013-02-17 20:02:58
Nie polecam ani pracy tam ani kupowania.
1
Maria Magdalena P. 2013-03-22 15:30:32
Nie polecam sklepu. Towar szybko się psuje i po pierwszym praniu są problemy, reklamacje nie przynoszą skutku; pracownice to jakieś stare betony, które żyją nadal w komunie i nie rozumieją praw rynku.
klient 2013-11-25 14:45:10
Super sklep!super odzież!
Obsługa profesjonalna,znająca swój towar jak również potrafiąca sprostać wymaganiom klienta. Polecam-kupiłem raz i na pewno wrócę .
tomcio 2013-11-28 09:55:27
Najlepsze sklepy odzieżowe w okolicy. Kupuję tylko w Remisie.Polska dobra jakość -nie tandeta!!!POLECAM.
1
Asia 2013-12-01 15:21:49
Widziałam ogłoszenie na asystentkę sprzedawcy-należy zapytać w sklepie! Moja sąsiadka pracuje tam od lat i sobie chwali.Wszędzie trzeba dać coś od siebie by dostać coś w zamian -można nieźle zarobić!
piter 2013-12-04 10:11:45
Mają świetne swetry i bluzy.Duży wybór!Jakość pierwsza klasa. Polecam kupiłem już 3 szt.
sobi 2014-04-15 18:20:57
myślę, że jesli chodzi o sklepy to tam raczej miejsca nie znajdziesz dla siebie. Nie wiem jednak jak na hurtowni
byla pracownica 2014-08-25 12:32:51
jako asystentki szefowa przyjmuje jedynie dziewczyny uczace sie zeby nie płacic zusu i wylacznie na umowe zlecenie. atmosfeta na kazdym sklepie wsrod pracownic jest ok jednak gdzy tylko przyjdzie szefostwo to od razu kazdy staje na bacznosc. sa strasznie szczegolowi przy nich nalezy ciagle cos robic, chocby po raz enty czyscic ten sam wieszak od garnituru.

jezeli chodzi o jakosc ubran to wiekszosc produktow jest polskiego producenta. szczegolnie polecam krawaty na ch.... koszule na c... i k... bluzy i koszulki firmy na b.... :) to tak z mojego doswiadczenia a i jeszcze garnitury na d... wiem bo te produkty testowane byly przez moich czlonkow rodziny.
1
gshd 2015-01-31 17:03:16
Mógłby może ktoś być tu tak miły i powiedzieć jak to wygląda z zarobkami w Remisie? bo niestety nikt jeszcze nie poruszył tu tak ważnego tematu, a myślę że nie tylko mnie to by bardzo interesowało. Jescze może prócz tego to wiecie na jaką umowę zatrudniają i czy jest okres próbny czy go nie ma ? pomóżcie
Izi 2015-04-11 12:50:46
Pracowałam w remisie i w sieciówkach. Dopiero po czasie zrozumiałam, że praca w remisie była ok. w porównaniu z pracą na galeriach. Odzież też jest w remisie b.dobrej jakości bo od polskich producentów, a w sieciówkach azjatyckie dziadostwo które wytrzymuje max do 5 prania. Obecnie jestem klientką remisu i dla męża i najbliższej rodziny kupuję tylko w remisie.
jola 2015-04-14 15:14:15
Praca bardzo dobra, ale wymagająca. Trzeba się zaangażować i wtedy zarabia się bardzo dobre pieniądze. Jestem byłą ekspedientką i bardzo dobrze wspominam to miejsce.
Maciej 2015-09-27 18:13:39
Bardzo dobry towar bo (polski towar),sympatyczne profesjonalnie przygotowane panie, zawsze uczynne. Moi znajomi od lat tylko kupują w REMISACH.
Kolega Władka 2015-09-28 13:43:57
Oj, Władziu tobie się wszystko pomyliło. To ty dostałeś wtedy biegunki i biedne panie w sklepie nie miały co z tobą i twoim zapachem zrobić. A teraz zwalasz na innych. Oj, Władziu a fuj, a fe.
Adrain 2015-10-04 14:35:35
Czytałem niektóre z tych postów i wydaje mi się, że są one nie obiektywne a niektóre nawet złośliwe.
Najlepiej to samemu iść do remisu i sprawdzić jak jest naprawdę. Byłem i kupiłem fajne spodnie i koszulę. Panie sympatyczne - bez zastrzeżeń. Po wypłacie na pewno pójdę do remisu po kurtkę zimową. Ten sklep mi odpowiada.
Violetta 2015-11-01 20:55:33
Jako klientka (zakupy dla męża) mogę powiedzieć, że towar jest bardzo dobry w Remisach, panie które tam pracują są pomocne i fachowo potrafią doradzić. Więc moim zdaniem sklepy są w porządku.
1
była pracownica 2015-11-26 00:38:14
Ten śmieszny dialog chyba szefowstwo sobie tu napisało. Praca dobra, trzeba się znać na fachu, być obrotnym, zgadzać się na umowę zlecenie i dziwne warunki oraz znosić czyjeś widzimisie. Wcale nie za dobre pieniądze, powiedziałabym normalne, to się we firmie nie zmieniało i chyba nadal bez zmian. Pracowałam tu, było ok. :) A te dialogi pod publikę są żałosne, ale jak ktoś aby dyryguje, to mu się wydaje, że wszystko robi dobrze. Tak było, jest i będzie. Szczera wypowiedź, bez pajacowania jak powyżej.
Ania 2015-12-07 15:59:17
czytając te opinie to wydaje mi się, że nikt szczerze i uczciwie tu nic nie pisze, tylko wymyśla historyjki o biegunkach i innych głupotach. Tak jak o każdym pracodawcy na każdym takim portalu. O kim bym nie czytała to wszędzie podobne paszkwile. Jedna rozsądna wypowiedź jaką ktoś tutaj napisał to należy osobiście samemu sprawdzić jak jest naprawdę i zadecydować czy ta robota jest dla niego czy musi szukać innej. Dzisiaj nigdzie nie ma cudów, wszędzie trzeba pracować za większe lub mniejsze pieniądze na umowę zlecenie lub pracę.
Bolek 2015-12-08 21:47:52
Zastanawiam się, kto pisze takie farmazony, czy jest to zazdrosna konkurencja czy dzieci neo. Moja żona tam pracowała i byliśmy zadowoleni. Zmieniliśmy miejsce zamieszkania i żona musiała zrezygnować z pracy. Pracy było sporo, ale pieniądze też bardzo fajne.
była pracownica 2015-12-17 20:22:57
UMOWA ZLECENIE tylko i wyłącznie, od wielu lat. Niech anonimy nie piszą głupot o umowie o pracę albo o tym że dużo chętnych jest do pracy, bo dziewczyny musiały być studentkami, żeby szefowa nie płaciła zusu, albo na lewo szkołę załatwiały dla zaświadczenia bo szefowa tak kazała żeby sie w pracy utrzymały... jedna wielka kombinacja, nie ma mowy o normalnej umowie, w remisie! I nic nikomu do lat pracy się nie liczy. I skończcie gdybać, podszywy, próbujecie firmie dobre imię przywrócić, ale nie róbcie tego kosztem kłamania, bo kto przychodzi tam do pracy to i tak sie szybko rozczaruje...
Kinga 2016-04-12 11:20:03
Mój mąż ma kilka koszul z tego sklepu, krawatów, spinki do mankietów i do krawatu i dwa garnitury. Z żadną z tych rzeczy nie mieliśmy problemu, często wracamy do tego sklepu bo na prawdę jest duży wybór. My akurat chodzimy do sklepu na rynku w ostrowie, ale nie wiem jak jest w pozostałych sklepach. Pani w blond włosach zawsze doradzi i nie wciska byle czego na siłę. Kupowaliśmy 3 lata temu garnitur na ślub- sprawdził się idealnie! Szkoda, że nie ma juz w tym sklepie poszetek takich jak były 3 lata temu:p kosztowały chyba 10zł ale były na prawdę świetne, teraz najtańsze są chyba za 20zł ale to już nie to samo:/
ex 2016-05-18 22:09:56
Zastanawia Mnie, co niby-klienci robią na stronie gowork? Zwykły podszyw i kryptoreklama... Marcinie, pozdrów narzeczonego... Ta strona nie służy do autoreklamy poprzez tego typu wpisy, niech się wypowiadają tutaj byłe pracownice! Już nie wiedzą gdzie sie reklamować, żałosne...
zosia 2016-05-22 13:00:34
Bardzo sympatyczne panie pracują w sklepach Remis. Nie zasługują na negatywne opinie jakie są na tej stronce. A jak komuś się nie chce pracować to będzie niezadowolony z każdej pracy i będzie wypisywał jakieś paszkwile.
Katiusza 2016-10-01 21:16:01
Powiem tak: gdyby nie UMOWA ZLECENIE, mogłabym pracować w Remisie jeszcze wiele, wiele lat. Pracownice są traktowane jak pracownice, a nie jak pionki muszące przestrzegać standardów obsługi (co Mnie w późniejszym czasie spotkało i zatęskniłam za klimatem Remisu). To było piękne w tej firmie, że każda z Nas była inna, miała inną specyfikę obsługi, więc klienci mieli nawet swoje "ulubione" Panie. :) Świetny swojski klimat, w którym czuł się dobrze zarówno klient jak i osoba obsługująca. Towar dobrej jakości, obsługa znająca się na towarze. Szefowa raczej wyrozumiała, jak miała dzień, można było na prawdę pogadać i pożartować. Wiadomo, jak nie było dnia to lepiej nie śmieszkować tylko brać się za robotę. :D Był stres o codzienne kasy, żeby dobrze wypaść, szkoda że pracownice nie miały udziału w zysku jak kierowniczki, tylko stałą pensję, ale plusy były takie, że nie było odpowiedzialności finansowej za deficyty. Lubiłam w Remisie zarówno porządkować sklep i dbać o estetykę jak i obsługiwać klientów. Pozdrawiam Remisski, o Was tylko dobrze albo wcale! :)
eod 2016-10-01 22:04:04
no wlasnie dobre pytanie bo od dawna nic tu nie bylo
Zostaw swoją opinię o REMIS - Ostrów Wielkopolski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMIS