logo Totolotek S.A

Totolotek S.A

Warszawa

Opinie o Totolotek S.A

Abc 2017-08-09 16:28
Nawet nie macie pojęcia co dzieje się w tym rejonie a dzieje się i to dużo niestety coraz gorzej
3
furia 2017-08-09 18:00
Niech szlag trafi gry wirtualne i tego, kto to wymyślił !!@!#@!!!## Ręka mnie od tego wysyłania tak boli, a nawet do targetow się nie zalicza. 25 zł brutto za każdy nadprogramowy tysiąc. Koszmar :////
6
uuuuuuuuu 2017-08-12 07:23
ale masz problem. nie pasuje, to się zwolnij
furia 2017-08-12 15:54
Pięć osób myśli podobnie jak ja, a ciebie jakoś nikt nie poparł. Ciekawe jakie masz obroty w wirtualnych, pewnie mizerne sądząc po bezczelnym wpisie ! I dobrze, znikniesz z Totka prędzej niż myślisz! :D
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 2017-08-12 20:37
nigdy się stad nie zwolnię i mnie nikt nie zwolni. Obroty mam niezłe, a będzie jeszcze lepiej
1
jfklld 2017-08-13 20:37
Gosia jesteś najlepsza! Pamiętaj o tym i nie przejmuj się niczym! Kochamy Cię. Jesteś super szefowa
1
kocurek 2017-08-14 00:50
Znów niezdrowa miłość do Gosi. Brawo lizusy . Wchodzić w tylną część ciała poniżej pleców nie jest zdrowe. P.Gosia doskonale wie w jakim wielkim poważaniu mają ją kolektorzy którzy nie dają sie przekupić dosłownie i w przenośni. Szkoda że jest ich coraz mniej. Ale za to nowicjuszy łatwiej zmanipulować i pewnie p.dyr. i kier. o to chodzi żeby tak wychować pracownika żeby pracował jak bezmyślna marionetka. Bo po co mieć własne zdanie.
2
kolektorka 3letnia 2017-08-15 05:34
nie można zrozumieć, ze sa osoby, które ją lubią i cenią. Tak po prostu...
3
Mop 2017-08-15 07:15
Nie. Bo jeślki kogoś lubie, cenie, szanuje to nie okazuje tego w taki sposób. Nie pisze na publicznym forum pochwał w formie która wskazuje albo na ironie albo na problemy emocjonalne piszącego. Dla mnie odnosi to odwrotny skutek. To forum nie służy do tego.Opinia na temat pracodawcy powinna zawierać konkrety i tak jak szkalowanie młodego kierownika i wypisywanie nieprzyjemnych tekstôw o nim i jego rodzinie tak i wyznania miłości do Pani dyrektor świadczą tylko o piszących. To bardzo dziecinne wpisy. Są obrzydliwe tak jak opinie kierowników ktorzy wchodzą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pani dyrektor, a z kolektorami śmieją się z niej i szydzą z niej. Nie nie rozumiem tej obłudy i tego, że ktoś ją szanuje i wypisuje na forum takie teksty żeby tylko nas sprowokować bo nie poznałem jeszcze osobiście osoby, która by dobrze o Pani mówiła. Co oczywiście nie oznacza, że takich osob nie ma czy, że Pani ta jest we wszystkim beznadziejna ale niewątpliwie daje to do myślenia.
2
Kolektrka 3letnia 2017-08-15 17:15
Po prostu te osoby jej zazdroszczą. Nie jeden z nich by chciał być na jej miejscu, ale pozostaje im tylko o tym pomarzyć.
1
Mop 2017-08-17 00:10
Czego jej zazdroszczą? Kasy? Bo niczego wiecej sie nie da.
1
TT 2017-08-17 18:52
Zarząd a szczególnie Prezes wystawili sobie laurke obsadzając na to stanowisko taką osobę. Brak wykształcenia, brak wyników, brak komunikacji z większością osób pracujących w TT. Później nie ma co się dziwić że zamiast rozwoju sieci naziemnej to lepiej zamykać. No cóż można pisać że się ją kocha lub nie ale generalnie szkoda marki która była rozpoznawalna a tu w ciągu krótkiego czasu zanika bo gracze coraz częściej pytają o LVBET, STS ,Fortunę a już krew zalewa jak mówią że nowe firmy będą. Chyba nikomu już nie zależy. Ciekawe co na to właściciel w Grecji.
15
opuncja 2017-08-20 08:46
Piszę do osób, które myślą o podjęciu pracy w firmie Totolotek. Właśnie przeglądałam oferty pracy, które firma zamieściła. Proszę Państwa : umowa zlecenie na okresie próbnym, a później umowa o pracę (np. Grójec, Żary ) to jakaś bajka. W firmie Totolotek ludzie nawet po osiem, dziewięć lat pracują wciąż na umowie zlecenie, a ogółem ok. 80% pracowników - kolektorów. Śledzę poczynania firmy. Tu nie ma cudów ;)
11
kontakt z długoletnim proboszczem 2017-08-22 15:37
wiecie co. my mamy działać WSZYSCY dla firmy, a nie tylko Gosia!!!!! Ale pisanie o pracy źle powinno skutkować natychmiastowym zwolnieniem pracownika!!!!!
1
była pracownica totolotka 2017-08-22 15:58
Tak sobie czasami przeglądam Wasze wpisy...Ale Wy ludzie macie problemy, jak Wam źle to poszukajcie innej pracy. Siedzicie i stękacie jak Wam źle. Też stękałam że mało płacą, że kierownik kiepski, że umowa zlecenie, że robię za zmienniczkę. Wkurzyłam się zmieniłam pracę i mam święty spokój od kilku lat i nikt nie psuje mi krwi. Siedzicie użalacie się, a nie wpadliście na pomysł żeby coś zmienić, robić coś ambitniejszego? To jest praca dla młodych na rok czy dwa na "przezimowanie" ? Czego Wy wymagacie? że ile zarobicie? wklepujecie tylko zakłady do kompa i rozliczacie kasę. To nie praca w banku czy w jakimś korpo, że siedzisz i piłujesz. jaka praca taka płaca. W totolotku nigdy nie było kolorowo... Po totolotku też jest życie.. I nie wieszajcie na mnie psów, bo nikt Was tam nie trzyma. A teksty że nie ma pracy, schowajcie między bajki.. Chcesz zarobić jedź za granicę, przeprowadź się lub zacznij wysyłać CV, jeśli znajdziesz nawet za rok pracę to zawsze coś....
7
Edse 2017-08-22 20:17
No to ta twoja Gosia pierwsza wypad robi .
11
Ja11 2017-08-23 12:45
Mów za siebie nie za wszystkich...
2
Poznaniak 2017-08-31 20:19
Firma już tak bardzo zeszła na dziady że nawet totomiksera zabrała przynajmniej były jakieś punkty za Lotto
8
pięka 2017-09-02 01:22
wiedziałam, że będziecie na to psioczyć. No cóż takie życie, nic z tym nie zrobimy. Trzeba tylko zacisnąć zęby i pracować na celach i wirtualnych, damy radę kochani!!! Razem rozwijajmy tę firmę i nasze punkty. Pokażmy górze i sobie nawzajem, ze się da, bo jak nie my to kto?
3
lady lady lady 2017-09-02 01:35
A ta nasza dyrektor. to taka doda totolotka jest. Tak samo szalona. Takie mam skojarzenie jak ją widze czy z nia gadam :) Każdy ją zna. i albo się ją kocha albo nienawidzi. Ja będę do końca z nia. Bo ja lubie. Dla mnie to spoko taka równa babka jest. Pamiętajcie, że nasza królowa jest tylko jedna :)
1
Poznaniak 2017-09-02 11:40
Ja nie psiocze na firmę pracuję w firmie już 15 lat osiagam wszystkie narzucone cele Lotto też u mnie dobrze działa niemam czasu na nudę w pracy przynajmniej coś za to Lotto było
2
Zraniona , 2017-09-04 07:56
ZAbrali TOTOMIXERA... nie wierzyłam jak zobaczyłam w Plotku ...

a miała być,,odświeżona edycja na początku września " :DDD

A oczywiście graczom zaoferowali TAJLANDIĘ... fajnie co ?

CO jeszcze mogą nam zabrać ? xddddddddd

5
dajcie spokój 2017-09-04 09:11
Pani Gosia jest dla mnie szalenie inspirującą osobą. Możecie drwić, nie obchodzi mnie to. Nie przejmuję się niczym i chce być taka jak ona. Byle do przodu!!!!
1
Marzyciel 2017-09-06 11:02
Kierownicy sami powinni wiedzieć jakie posunięcia należy wykonać, aby wszystko chodziło jak w zegarku. To oni powinni wychodzić z inicjatywą i pomysłami, a nie czekać na rady od pracowników. Widocznie Pani Gosia totalny bezmózg wzięła sobie do pomocy kierownika ciote bez pomysłów, inicjatywy i stąd te problemy.
3
Res 2017-09-06 12:31
Dramat...z jednym się zgodzę, jaki kierownik tacy pracownicy...
1
Marzyciel 2017-09-06 15:45
Tragedia, a nie opinia. Kierownik buduje atmosferę i motywuje. A co może zbudować bezmózg Gosia i ciota?
3
Mucha 2017-09-06 21:11
A o którym kierowniku mowa bo opis pasuje do niejednego
m 2017-09-07 08:41
U mnie kierownik nie byl od 3 miesiecy.. Wcześniej gdy przyjezdzal to wolal siedzieć nosem w telefonie. Brak szscunku noo ale czego się spodziewać. Kierownik Trójmiasto!
2
komar 2017-09-07 10:47
4 na 6 kierowników to bardzo bliskie osoby pani P. - więc robią co chcą. Pozostałe 2 osoby nie znają dnia ani godziny...via były kierownik z Poznania czy kierowniczka z Gdyni. Kto nie z P. ten przeciwko niej.
4
Natalia 2017-09-07 14:50
@Misiek takich sformułowań obraźliwych nie używamy na forum. A co mówią klienci o firmie Totolotek? To ważne, żeby i pracownicy byli zadowoleni. Co byś pracodawcy polecił zmienić, gdyby czytał ten wpis?
Misiek 2017-09-07 17:38
Ok może zbyt emocjonalnie. Podpowiadac nie ma sensu bo góra jest jak lód Arktyki. Wystarczy lektura od początku istnienia forum i wyciągnąć wnioski. A potem można powiedzieć. Bo wygląda na to że niby słaby konkurent LVBET nas przeskoczy w rankingach. Raczej napewno albo już. Miłej lektury życzę.
4
Bo tak 2017-09-14 09:09
Wiem, że trudno się pracuję kiedy kierownik do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale przez lata pracowałam z beznadziejnymi kierownikami i trzeba było sobie radzic, a co gorsza każdą kontrolę odchorować. I o ile na pewno nie pracowałam z takim zapałem jakbym chciała to nie zauważyłam żeby moje złe relacje z kierowniczką miały tak duży wpływ na jakość mojej pracy i przede wszystkim na jakość usług jakie oferuje firma. Tak wiem, macie rację, zadowolony pracownik zadba o to żeby klienci chętnie wracali, zadba o klienta. Jednak dziwią mnie wpisy, że jedna Pani dyrektor z którą tak naprawdę w tej chwili mamy mały kontakt czy " ciapowaty kierownik regionu" aż tak bardzo doprowadziłaby firmę do ruiny??? Dlaczego nikt nie zwraca uwagi na to, ze jesteśmy w tyle za konkurencją, a i nowi nas gonią bo mamy do niczego bukmacherów i gorszą ofertę niż reszta. Bo najpierw pewne zdarzenia muszą pojawić się w sts czy w fortunie żebyśmy my je mieli w ofercie. Często wielu spotkań nam brakuje i są to braki spowodowane nieuważnością i lenistwem bukmacherów, a ich stosunek do pracy i do nas jest straszny. Mamy nie czytelną ofertę i kiepski wizerunek. No chyba, że dalej wierzymy w to, że lotto przyniesie nam zyski i nowego klienta. Mamy przestarzały i wolny system w obsłudze. Są też plusy, wolny w obsłudze system przez ciągłe klikanie myszka za to awarie u nas są rzadkością, nie to co w stsie , dzięki czemu czasem zyskujemy klientów wkurzonych ciągłymi awariami u konkurencji. Mamy zdecydowanie mniej obowiązków niż konkurencja i przynajmniej w niektórych regionach lepsze stosunki z kierownikami. Do tego lepszy system premiowania pracownikow. Tylko Warszawa leży no ale może i ten region kiedyś się podniesie.
4
Misiek 2017-09-14 12:27
Może trochę racji w tym jest nie upieram się. Zobaczymy co dalej. Jeśli chodzi o Warszawe to niestety tu konkurencja nie śpi i stało się tyle złego że te relacje z klientami już się nie wrócą nawet jakbyśmy złotem płacili. Poprzednik miał to coś w sobie potrafił z klientem łapać kontakt a to jest cecha nie do wyuczenia . Bardzo mocny w relacjach między graczami. Wielka strata nie do odrobienia .
7
Bo tak 2017-09-14 21:11
Niestety to prawda, bardzo trudno odzyskać klienta, który z jakiś powodów zraził się do firmy.
Natalia 2017-09-22 11:43
@Bo tak a czy ktoś próbował szefostwu zwrócić uwagę, że trzeba popracować nad ofertą? Czy oni sprawdzają rankingi? Dobrze, że tutaj to napisałeś, bo jest szansa, że ktoś z przełożonych to sprawdzi, ale zawsze warto też osobiście powiedzieć o swoich pomysłach związanych z rozwojem firmy. Ktoś z Was ma pomysł i podzieli się nim z szefostwem Totolotka?
2
mam tego dość 2017-09-25 07:41
nie bo Ci wielcy pracownicy boja się odezwać, nie dają nic od siebie tylko wymagają aby dać im święty spokój. Jak jednak jakiś pracownik wyjdzie z szeregu i zacznie cokolwiek robić, aby rozwijać punkt czy dobrze dogaduje się z panią Gosią czy kierownikiem to natychmiast jest przezywany od pupilków. A z nimi da się dogadać, to są normalni ludzie!!!! Ja nie rozumiem niektórych negatywnych opinii tutaj.
2
m 2017-09-25 08:51
Nie raz był poruszany temat oferty ,kursów .Z tego co wiem firma w tej kwestii nie widzi problemu wiev mozna mówić a i tak to do nich nie dociera.I nie boimy się odezwać!!!!
3
Bo tak 2017-09-25 17:58
Oczywiście ten temat jest znany w firmie od dłuższego czasu. Nie jestem jedynym pracownikiem, który zgłaszał ten problem. Mam wrażenie, że komuś jest tak wygodnie, nie raz słyszałam, że pracują nad tym albo, że zwrócą na to uwagę, niestety nic w tej kwestii się nie zmienia i na pewno nic się nie zmieni po napisaniu tego na forum. Bo to nie jest najlepsze miejsce do tego. Nie mniej dla mnie to jest największy problem naszej firmy, który najłatwiej rozwiązać. Wiadomo reklama i praca nad wizerunkiem firmy związana z marketingiem to nie tylko odpowiedni ludzie na stanowiskach, takie zmiany wymagają czasu i nakładów finansowych. Choć mam nadzieję, że kiedyś wrócimy do rozpoznawalnej nazwy Toto mix albo przynajmniej w ładnym, eleganckim logo tototolotek dołożymy czytelny napis zakłady bukmacherskie jak ma to sts. A oferta i większe zaangażowanie naszych bukmacherów to coś co można dopracować niewielkim nakładem finansowym i nie chodzi mi o pozycje których nie mamy ze względu na finanse ale o te braki, które wynikają z czyjegoś zaniedbania. My mamy znać ofertę, mamy rozpisywać planowanie...ok fajnie, muszę przysiąść, muszę wiedzieć co też będzie ważnego w danym miesiącu co przyciągnie klienta. Kierownik przyjedzie, pochwali, że ładnie i co z tego, jak bukmacherzy mają to w nosie. Ja sprawdzę czego nie mamy, zadzwonie i co usłyszę? Usłyszę znudzony głos Pana bukmachera, który pyta co to, a kiedy, a po co? Nie wiem może za mało im płacą, nie wiem w czym rzecz ale dla mnie jest to najsłabszy punkt w naszej firmie. A ludzie, ludzie są tylko ludźmi, kierownik też człowiek, czasem ma gorszy dzień, ja na swojego nie narzekam.
7
Xxxx 2017-09-28 10:57
Najlepsza końcówka. Każdy może mieć słabszy dzień nawet kierownik. To wiedz że mój od pół roku ma takie dni. Premii nie widuję od dawna kiedyś była zawsze i tu cie zaskocze staram się i pracuje lepiej niż wcześniej. Koleżanka z konkurencji śmieje się ze będzie się swoją premia dzieliła bo część to moi klienci . I coś mi się wydaje ze nawet oferta ich bardzo nie interesuje. Ogólnie źle mówią o naszej firmie nie chcą wracac nawet jak kursy lepsze .
6
Natalia 2017-09-29 13:27
@mam tego dość czyli Ty mógłbyś Totolotek S.A polecić osobom szukającym prace? Jakieś mocne strony pracodawcy potrafiłbyś wymienić? Podałbyś jakieś rady odnośnie rekrutacji? Na co zwrócić uwagę? @m czyli można prosić szefa o kursy i szkolenia, tak? Jest możliwość rozwoju w firmie? Zapewne zainteresuje to osoby chcące się tam zatrudnić.
1
Monia 2017-10-01 20:41
Zrezygnowałam z pracy w totolotka 3 lata temu.nigdy nie zalowalam decyzji odejścia. Myślałam że dla kierownika jestem kimś więcej niż tyko pracownikiem który dla firmy oddał swe serce.myliłam się .słowa Pani kierownik brzmiały. Nie Ty to ktoś inny....
8
opuncja 2017-10-02 11:26
Przykre przeżycie... Niestety tak już jest, że świetny pracownik, który oddaje pracy część siebie, swoją energię, entuzjazm, zaangażowanie, a nie potrafi się "sprzedać " (nie cierpię tego zwrotu ;) kierownictwu, to nigdy nie będzie doceniony, zauważony. A taki co umie robić dobre wrażenie na kierownictwu, to może całe dnie z nogami na ladzie leżeć i będzie doceniony :{ Dużo szczęścia w życiu zawodowym Pani Moniko :)
3
Zraniona 2017-10-03 08:03
Gosia miała osobę, która ją lubiła. Straciła ją swoją własną decyzją. Tak się nie robi.. Ale dzięki za tę decyzje. Przynajmniej wiem, że nic nie znaczę dla tej firmy....
1
Zraniona 2017-10-03 21:34
Nie.
Prawda 2017-10-07 16:57
Dlatego każdy kto zetknie się z tą osobą musi wiedzieć że otwierając się robi błąd . Dystans to jedyne określenie które mogę przytoczyć . Tutaj nie ma sentymentów jest jak na wojnie . Chyba jedyna tak paskudna osoba w TT . Nawet kierownicy (niektórzy) z ułomnością ich nie są w stanie dorównać tej pani.
Ale ktoś tą osobę na to stanowisko mianował . I mimo słabych wyników dalej tkwi . Dlaczego ?
10
sadzwka 2017-10-08 02:59
A ja i tak ją kocham, jest super!!!!
Chvd 2017-10-09 07:42
Ona jest tylko marionetką, którą łatwo będzie wymienić. Łatwiej manipulować kimś głupim, kto wierzy, że coś znaczy. A jak widać ktoś tu ją jednak kocha.
3
Jarobot 2017-10-14 15:03
Był taki który proponował, ale niestety został zwolniony. Bo jakże to takn kierownikowi proponować co trzeba poprawić-niewybaczalne. Oczywiście p.Dyr. na telefonie z kierownikiem i to ona mu dyktowała co ma w tym momencie zrobić. Dezyzja - zwolnić- i nikomu kto jest przy zdrowych zmysłach, pracy w Totolotku nie polecę.
1
Oraj 2017-10-16 10:31
A może to kierownik miał dosyć ciągłego pouczania i to była jego decyzja o zwolnieniu ale chciał zwalić na Panią dyrektor bo sam nie ma jaj.
2
nigdy się nie poddam 2017-10-18 08:23
Pomocy!!!! Zależy mi na dyrektor Gosi - bez zadnych tam żartów, Jak mam skraść jej serce? Pomóżcie!
Zostaw swoją opinię o Totolotek S.A - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totolotek S.A