logo Totolotek S.A

Totolotek S.A

Warszawa

Opinie o Totolotek S.A

N 2017-05-16 07:41
czy ona tez tak uważa, o tej jedności?
1
Xyz 2017-05-16 08:43
Wystarczy przeczytać od samego poczatku wpisy na tym forum. Od samego poczatku były juz problemy z tą kobieta jeszcze kiedy była na stanowisku kierownika regionalnego..
11
jessica potajemna 2017-05-16 08:56
bzdura kompletna. Wystarczyło być ok, solidnie pracować, to i ona była ok.
1
Chyba tak 2017-05-16 09:28
Piszesz bzdury największy laser udający że pracuje. Wystarczy porównać wyniki Marty i jej .Sprytna manipulantka ale to nie trwa wiecznie.
Udawała ze pracuje a tak naprawdę to na telefonie siedziała pewnie wydzwaniala do prezia jaka to zarobiona jest a bywało ze punktów nie odwiedzala po pół roku. Ulotek nie rozwozila nic dosłownie wystarczy że góra wierzyła w te brednie. Wystarczy porównać wyniki .Pewnie jakiś głębszy układ panuje. Bo zgodzę się że ludzie źle piszą bo niby twarda i pasuje im taką silna ręką. Ale jak się ma do sprzedaży tego nikt nie ogarnia. Dlatego coś tu jest nie tak. Prezesa nie obchodzi sprzedaż widoczne.
7
Zajebistalaska 2017-05-16 09:53
Prezesi przejrzą na oczy jak zobaczą że sprzedaż spadła, ale już będzie za późno, posypią się głowy, i co wtedy zrobią nasi mistrzowie destrukcji. Czas pokaże
5
NW 2017-05-16 11:23
Jakie śwdięto? Same święta mamy...
NW 2017-05-16 11:26
Ok nie ta strona mi się otworzyła...no to się popisałam :-)
NW 2017-05-16 11:36
A ktoś ją w ogóle kontroluje? Mam wrazenie, ze nikomu w firmie nie zalezy na rozwoju kazdy pilnuje własnej pozycji.
3
Marzyciel 2017-05-16 14:39
Ona z tym swoim pustym, odkorowanym móżdżkiem dała czadu eliminując niektóre osoby. Ale karma wraca i tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać na decyzję dotyczące tej pustogłowej, bez spoglądania w przyszłość tępaczki.
9
emanu 2017-05-16 21:23
to chyba tylko ja widzę w niej cos pozytywego.... trochę to dziwne/ wszystko co chciałam z nia załatwić, załatwiłam . zawsze dla mnie miła i odnosiła i odnosi się do mnie z szacunkiem. nie znam jej prywatnie. może tylko ja mam takie odczucia, bo nie dała mi się jeszcze poznać z tej drugiej strony... Ale fakt faktem, że Marta była super. Piotr niby ok, ale mam obawy co do niego. Już bym wolała Gosię jako kierownika znowu.. Nie umiem się do niego przyzwyczaić. Pewnie to błąd, że nie daje mu szansy i z góry oceniam, ale Martę to wręcz uwielbiałam.
3
fllffddklkds 2017-05-17 10:14
Co mam zrobić, że ja ją tak bardzo kocham? Żyć bez niej nie mogę!!!!! GOSIA!!!!!!
only i am 2017-05-17 11:17
zadzwoń do niej i powiedz jej to, ale już nie zaśmiecaj tego forum. Człowiek chce się czegoś o pracy dowiedzieć, a tu kolejny post, że kochasz Gosie. No ludzie :( ile można
7
N 2017-05-17 17:29
Podejżewam, że Pani Gosia już się boi, taka obsesyjna miłość bywa niebezpieczna. Przyznaj się, masz wyklejone ściany jej fotkami ;-)
2
znajomy ab 2017-05-19 20:41
Kocham naszą firme, jest cudowna. pozwala się rozwijać. Kocham Gosię!!!!
nhhhhk 2017-05-19 20:52
jak tam cele?
N 2017-05-20 11:35
Ja też szczerze, bardzo lubie naszą firmę i ludzi tu pracujących. Nie gniewaj się, nie chciałabym Cię z góry oceniać bo może jesteś fajną osobą ale bez względu na to czy Twoje wpisy są szczere czy są ironiczne to po tym jak często wyznajesz miłość Pani Gosi i w jaki sposób to robisz wątpie w Twoj rozwój. Niestety ale te wpisu są na poziomie 13 latki(ka) .
5
N 2017-05-24 20:52
To już wiemy, trudno przegapić Twoje posty. Może podzielisz się jeszcze jakimiś nowymi spostrzeżeniami na temat pracy w naszej firmie? Albo napisz coś o sobie, nudzi mi się, chętnie poczytam. Etap irytacji Twoimi wpisami mam już za sobą więc może mnie czymś zaintrygujesz. A może Ty w ogóle nie pracujesz w naszej firmie? To przeciez ogólnodostępne forum.
2
załamana 2017-05-25 09:50
Wiecie może co z ustawą o zakazie handlu w niedzielę? Punkt, w którym obecnie pracuję znajduje się w centrum handlowym. Jeśli ta ustawa wejdzie w życie, to obawiam się, że punkt w bardzo krótkim czasie może zostać zamknięty. W niedzielę mamy zawsze największy ruch i największe obroty.
Nnnnn 2017-05-26 21:31
Nie ma co się martwić na zapas, firma coś wymyśli, a jak nie to klienci przestawią się na granie w sobotę.
2
Celllll 2017-05-31 11:57
Było blisko :-(
totalizator ogórka 2017-05-31 12:55
bardzo ufam Gosi. Wiem, że jest ok
Noc 2017-05-31 17:26
Zaufanie ważna rzecz...zazdroszcze. Ja choć lubię ludzi z firmy, niektorych nawet bardzo i szanuje...jednak na dzien dzisiejszy nie powiedziałabym, że im ufam...
zatroskana 2017-06-01 18:22
Co się stało z Panem Malchrowiczem ????
t 2017-06-01 19:40
a kto to jest?
N 2017-06-02 09:43
To ja też podbijam pytanie. Kto to ?
t 2017-06-02 10:14
pogooglałam trochę. RKS Poznań.....
Znowu Gosia w akcji?
2
jfkfjfkdflafl 2017-06-02 10:47
haha wojownicza dyrektor gosia w akcji. Czuwajcie RKSi, bo nie znacie dnia ani godziny :) haha. i tak ją kocham
N 2017-06-02 11:38
Ok już sobie wygooglałam...
Ty 2017-06-02 12:07
A kogo Wielka Pani przyjęla na jego miejsce, już wiadomo?
Luck 2017-06-02 18:34
Widząc i słysząc pan M który jest tylko śmieszny ( na szkoleniach chce być ale sorry wiocha niech rozsmiesza tych swoich w Borach Tucholskich} śmieszny szkoda zdrowia facet robi z siebie błazna a chyba już po 40 . Byłam na szkoleniu i c o to samo co w innych szkoleniach dokładnie te same teksty.
mama mia 2017-06-02 19:08
skąd to wiesz?
N 2017-06-03 09:01
Czego oczekujesz po szkoleniach po latach pracy? Pytam poważnie. Bo ja nie nastawiam się nigdy na to, że usłyszę coś nowego, wszystko to wiem. Dla mnie to raczej kontakt z innymi pracownikami, tak wiem to nie to samo co konferencje z dawnych lat...W szkoleniach bardziej chyba chodzi o motywacje, o to żeby nam się chciało chcieć. Ostatnie szkolenie oceniam zdecydowanie lepiej niż te z zeszłego roku. Zresztą mam wrazenie, ze na szkoleniach obserwuje się pracownikow, ich nastawienie, szczególnie tych pracujących lata. Oczywiście scenki są sztucznym tworem bo nie kazdy potrafi pajacować, byc w centrum uwagi, a z klientami moze mieć swietny kontakt ale tu chyba bardziej chodzi o prace w zespole, poprawę komunikacji, identyfikacje z firmą, zrozumienie jej celów, poprawe zaangazowania pracowników czy pomoc w zrozumieniu zmian. Bo pracując lata w branzy chyba widzisz, ze te zmiany są potrzebne. Ok, bywa, że nie dokońca oceniam te zmiany pozytywnie ale moze dlatego, ze czasem zyje przeszłością, a ta już nie wroci wiec nie ma co porownywać.
Co do samego prowadzącego, przynajmniej był przygotowany, zna ustawy, firmę i to co ona oferuje czego nie mozna było powiedzieć o zeszłorocznych prowadzących. A to czy był śmieszny czy starał się raczej nas zainteresować, a nie przynudzać...to już bardzo indywidualna sprawa. Nie przysypiałam, a to duży plus :-) Trudno ocenić kogoś po jednym spotkaniu ale nie odczułam zeby udawał, grał role pajaca na potrzeby szkolenia. Bez względu na to czy ktos ma 20, 40 czy 50 lat wazne zeby być sobą, nawet jeśli ma się ADHD :-)
1
taka sobie 2017-06-03 19:05
nie miałam okazji być na tym drugim szkoleniu. Byłam wtedy w pracy, miał do mnie w ten dzień przyjechać razem z kierownikiem i nie przyjechali..
Nk 2017-06-04 14:11
Niestety kierownicy lubią obiecywać nie jedno...
3
imaginerium 2017-06-04 22:12
Marto wróć do nas!!!!!!! Jeśli to czytasz, to wiedz że cały rejon Gdynia Cię kocha!!!!!!I nigdy nie zapomni. do zobaczenia. Super się z tobą pracowało.f
3
Kicia 2017-06-07 15:44
Podyma się z Piotrem dyma ha ha
Hwdtt 2017-06-07 15:51
Podyma z Piotrem się dyma. Dobrali się oboje. Rude to fałszywe plus polski islamista nic dobrego z tego nie będzie
N 2017-06-07 19:48
Rozumiem, że można kogoś nie szanować ale myślcie co piszecie publicznie. Te wpisy nie świadczą źle o nich tylko o Was.
2
we are 2017-06-07 21:30
skąd wiesz, że jest islamistą? Mówił Ci? Prostacki ten komentarz.
5
Bfsa 2017-06-09 09:18
Niby piszesz ze długo pracujesz w Totolotku ale zupełnie się z tobą nie zgadzam. Szkolenia poprzednie jak i teraz były bardzo podobne . Opierały się na schemacie sprzedazowym Smart. Różnica polegała na tym ze kolejności tematów była trochę zmieniona i tam była pani a tutaj pan.Jak doszło do zadawania pytań i wysuwania naszych argumentów to też była różnica bo pani się wściekła a pan nie potrafił merytorycznie odpowiedzieć na pytanie. Najbardziej przegranym był kierownikiem bo uważali ze się nie nadajemy .Dzisiaj pracujemy dalej i jest ok wręcz wchodzą w przysłowiową d.....na wiele rzeczy przyymka się oko. A jedynym skutecznym motywatorem jest chęć zarobienia większej kasy .Tylko niech dadzą odpowiednie narzędzia do tego bo i tak uważam ze w tak niedoinwestowanych punktach niektórych wręcz budach robimy przyzwoitą sprzedaz. Co do szkoleń w internecie można znaleźć te wszystkie metody . A szczególnie Smart są i inne bardziej odpowiadające naszej branży można samemu poświęcić trochę czasu i poczytać. No ale co wtedy ze szkoleniowcem może dać mu punkt taki słaby niech rozwija w praktyce a wtedy możemy się od niego uczyć.
4
Polska 2017-06-09 18:38
Masz rację ostatni dzwonek na 17-18 zł dla starszych pracowników z wiedzą bukmacherska. W wawie na sprzątanie szukają za 15. Bez szkoleń to może pani Gosia za 15 popracuje w wawie.
17 brutto to minimum jak nie to zapraszamy naszego trochę ciote kiero. Kto to wymyślił jest mega debilem. Sorry debil to mało prezesie no chyba że ty to brak słów
3
N 2017-06-10 00:43
Nie jestem pewna czy tak naprawdę nie myślimy podobnie. Widzisz ja po prostu przestałam myśleć, że szkolenie to coś co ma mi pomóc. Nie oczekuje, ze usłysze tam coś czego już nie wiem. Nie do końca też jestem pewna czy szkolenia przynoszą zamierzony rezultat, myślę, ze to raczej nalezaloby oceniać z perspektywy lat. Już dawno przestalam idealizować i myśleć, ze firma, nie koniecznie nasza, zatrudnia kogoś zeby coś poprawić. Zatrudnia sie kogoś zeby dać mu zaribić. Jednak tego szkoleniowca, po tym jednym szkoleniu oceniłam zdecydowanie lepiej niż Panią z poprzedniech szkoleń. Pani wydawała się być zagubiona i nie miała pojęcia na czym polega nasza praca. Co do kierowników nie wiem jak to było na innych szkoleniach, w innych regionach czy w innym dniu w moim regionie. Moj kierownik wydawał się być zajęty czymś innym i raczej znudzony szkoleniem. Natomiast to, ze spotykam na szkoleniu innych pracowników daje mi dużo.
N 2017-06-10 00:53
A możesz coś więcej napisać, nie jestem z Twojego regionu więc nie do końca rozumiem.
Zresztą dzisiaj mam kiepski dzień i choć naprawde lubię tę pracę i ludzi tu pracujących to gdybym tylko miała coś innego jeszcze dzisiaj złożyłabym wypowiedzenie. Chyba ostatnio zawiodłam się na tych, którym ufałam.
N 2017-06-11 19:05
Rzenada...
Mateusz 2017-06-22 11:49
Na czym polega gra w totka?
Ola 2017-06-22 21:40
co taka cisza, czyżby nowy kierownik Wam przypadł do gustu i macie teraz lepiej? dba o Was lepiej niż poprzedni?
Pola 2017-06-23 11:27
A co tu pisać. W dalszym ciągu brak pracowników a jak się trafi to złodziej. Tylu pomyłek personalnych chyba nikt nie miał wszystkim zarządzamy my inaczej by zginął. Z takim wsparciem i pomocą ze strony spółki to byśmy byli blisko STS za poprzednika . Poprostu szukamy coś nowego jak się znajdzie to dowidzenia. Jeśli spółka nie widzi tego co my to na nic pisanie .Sztucznie udajemy ze jest fajnie a wiadomo cześć się rozglada.
1
Nick 2017-06-23 17:23
Pisanien tutaj chyba nie zwrocimy uwagi spolki na problemy, nawet jesli są tacy ktorzy to czytają to pewnie nie biorą tego poważnie. Przykro, ze macie takie problemy.
Pola 2017-06-23 19:37
Mam to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] powiem szczerze to była odpowiedź na postacką zaczepke . Jest wielki chlew w punktach nic nie mówimy niech się dzieje co chce. Było szkolenie niby , przemilcze tak jak inni wiemy swoje .
1
Bay bay 2017-06-23 20:39
Przestań napisz prawdę. Chciał postraszyc ale okazało się że chodzi na naszym łańcuchu. Nic nie robi bo jest słaby. Tak mówią w konkurencji. Mają swój czas. Osłabia nas ale to już bez znaczenia. Jakieś Rumuni wchodzą dają super warunki zobaczymy ,facet chyba nie jest mocny skoro marne etoto się go pozbylo.Mam to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jak znajdę coś to niech piszą do mnie na emeila.
1
Zostaw swoją opinię o Totolotek S.A - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totolotek S.A