Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-10-17 13:09:18 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Totolotek S.A - zakłady bukmacherskie. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2009-02-04 17:00:23 odpowiedz | cytuj
praca w firmie nawet ok tylko w Szydłowcu jest taki gość że nie chce się tam chodzić jak on jest na zmianie. Pracowało tam tylu fajnych ludzi i już ich nie ma a ten zakała cały czas jest. Czy on tak dobrze gra przed pracodawcą czy wy rzeczywiście nie widzicie że to ham?
Artur - 2009-03-20 16:59:11 odpowiedz | cytuj
Jak dla mnie praca bardzo przyjemna chociaż czasami nudna ze względu na brak ciekawych zdarzeń w ofercie. Dla studenta jest to idealna praca, gdyż jest możliwość nauki w czasie pracy. Kontrola punktu przeważnie co 2 tygodniowa więc praktycznie jest się samemu na punkcie... POLECAM TOTOLOTKA JAKO PRACODAWCE
anonim - 2009-06-02 23:25:36 odpowiedz | cytuj
Praca jest super ale najbardziej niepodoba mi sie to ze w punkach jest pracownik na umowe o prace i zlecenie ten pierwszy ma wieksze prawa wiec czesto dochodzi do sporow poniewaz pracownik na umowe o prace mysli ze moze wszystko i bawi sie w kierownika :-O. ustala sobie takie grafiki i dobiera wolne ze w relultacie wiecej go nie ma w pracy. byłam swiadkiem jak wyproszona klienta bo siedzial za dlugo a pracownikowi zachciało sie isc na ploty. poprostu parodia. zadnej kontroli zewnetrzej.
anonim - 2009-06-15 11:51:29 odpowiedz | cytuj
to skandal żeby zabierać ludziom etaty ponieważ jest kryzys.ja kryzysu nie widze...a chcą pozabierac z każdego punkyu jeden etat.i dać 3/4 za ( usunięte przez administratora )
anonim - 2009-06-15 11:56:55 odpowiedz | cytuj
kontroli żadnej .masz racje.ludzie z kasą mogą robić co im się podoba...inaczej powinni kontrolowac
anonim - 2009-06-16 08:32:18 odpowiedz | cytuj
a urlopy?jak jeden idzie na urlop to drugi siedzi przez tydzień albo dwa przez 11 godz.dziennie bez żadnych dni wolnych ,razem z sobotami i niedzielami....nikt nikogo się nie pyta czy może ....
lugo - 2009-07-13 16:04:13 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-06-16 08:32:18

porażka jeden idzie na zasluzony urlop drugi siedzi dzien w dzien po 11 godzin przy malym ruchu idzie zwariowac Ci na gorze zupełna olewka nie licza sie z pracownikami przedstawiciel szczegolnie ten z Poznania powinien juz dawno wyleciec ma kompletnie gdzies swoich pracownikow, zwalniaja z dnia na dzien zero stabilizacji, podwyzek.Pierwszy raz spotkalam sie z takimPRACODAWCA odradzam naprawde !
anonim - 2009-09-16 15:25:26 odpowiedz | cytuj
praca po 11 godz nieraz przez miesiąc nawet (urlop współpracownika, itp) Atmosfera nie za dobra, a o kierownictwie to szkoda gadac. Płaca tragiczna.Najniższa.Nie marnujcie młodości w Totolotku. Nie warto.
wdupieztąrobotą - 2009-10-08 12:49:21 odpowiedz | cytuj
Ja niestety męczę się już w tym 3 lata...z roku na rok robi się coraz gorzej. Kasa beznadziejna,wymagania wobec pracowników wygórowane,brak możliwości rozwoju. Mimo wysokich obrotów firma kompletnie nie dba o swoich pracowników...myslą że są fajni i nowocześni bo raz w roku zrobia jakąś imprezę i czasami przysponsoruja jakieś kiepskie bony po 200 zł na święta(albo i nie)

Nie polecam absolutnie.
anonim - 2009-11-02 12:13:57 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z tą opinią.Ja pracuję ponad 2 lata i z umowy o pracę spadłam na umowę zlecenie za śmieszne pieniądze , a obroty punktu nadal rosna.Naprawdę nie warto się starć dla tej Firmy. A jak czytam że firma otrzymała tytuł solidnego pracodawcy to trace wiarę w jakąkolwiek sprawiedliwość.
anonim - 2010-01-21 19:24:17 odpowiedz | cytuj
teraz to jest tam tak, że zmieniają etat na 7/8, 3/4 - tak jak im pasuje. Pomimo tego, ze w umowie był pełen etat , a na neks do umowy musisz się zgodzić.
anonim - 2010-10-19 13:14:14 odpowiedz | cytuj
anonim - 2009-01-19 16:46:20

Słowa kojarzące się z tą firmą to rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .brak
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .ok
Od jakiej stawki można negocjować pensję?wogóle
Najbardziej w tej firmie podobało mi się: ...atmosfera w punktach jaką sobie sami pracownicy stworzyli .
Najbardziej w tej firmie nie podobało mi się w: .brak możliwości wypowiedzenia się

ŚWIĘTA PRAWDA:(
Bejbe z Mazur - 2010-12-14 21:27:44 odpowiedz | cytuj
Jak dla mnie praca masakra, ale pracować gdzieś trzeba i dlatego tu tkwię, bo w naszym województwie ogromne bezrobocie:( Firma bardzo wykorzystuje pracowników, dorabia się naszym kosztem. Zaczęłam od normalnej umowy o pracę za najniższą krajową, potem zmniejszyli etat na ( usunięte przez administratora ) jak się nie zgodzisz to won. Musiałam jeszcze pisać pismo z prośbą o zwolnienie za porozumieniem stron i umowę zlecenie.( usunięte przez administratora )
KKK - 2011-03-16 22:08:31 odpowiedz | cytuj
Racja, takie pieniądze jakie przechodzą dziennie przez nasze ręce, to aż skręca w żołądku że podwyżki dostać nie można. Punkt prowadzi się praktycznie samemu, bo kierownika nie widzi się i po pół roku, ba ciężko nawet mu telefon odebrać jak cos się dzieje! Jakaś masakra. A ten ( usunięte przez administratora ) wsadzą, nawet na kubek punktów sie nie uzbiera, szanse nie są równe wobec pracowników na zlecenie i umowę! Niech ucieka stąd kto może!
anonimmmm - 2011-04-08 22:38:59 odpowiedz | cytuj
ja mam same świetne wspomnienia z pracy z Totolotku w Warszawie :) podwyźki - trzeba się starać i samemu się o nie prosić :) siedząc w punkcie i narzekając nic się nie osiagnie,. Ja - polecam jak najbardziej, może do czegoś dojść pracując w Toto :)
BYŁY - 2011-04-09 04:04:59 odpowiedz | cytuj
Odradzam wszystkim !!! pracowałem tam to całkowita porażka zarówno tej nieszczęsnej FIRMY jak i człowieka który tam trafi do pracy strata czasu peryspektyw na lepsze zero ,a pieniędzy do( usunięte przez administratora )/>
Kolejorz - 2011-04-18 13:40:50 odpowiedz | cytuj
Witam.. ja pracuje w totolotku od roku.. i wszystko by było pięknie gdyby nie beznadziejna umowa na zlecenie i to na czas nieokreślony.Czy są jakieś szansę na to żeby w tej firmie dostać normalna umowę o pracę ?? ja juz pisałem do nich dzwoniłem.. i nikt mi na to pytanie nie potrafi odpowiedzieć.. może ktoś z was wie jak to wygląda ??
1 - 2011-04-18 14:12:03 odpowiedz | cytuj
Ja z mojego doświadczenia robię tak i porada dla młodych, bo szkoda czasu...coś jest nie tak walnij tą robotę, powiedź kilka słów właścicielowi na osobności bez świadków i wejdzie mu to w pięty. Możesz mu nawet rzucić w twarz wypowiedzeniem po podpisaniu jednej kopii. Zagotuje się na maksa. I tak kilka osób by to zrobiło, wtedy dało by tej osobie do myślenia. W tych czasach bardzo dużo pracodawców poniewiera pracowników, mają ich w dupie, trzepią kasę i chwalą się swoim bogactwem przed innymi.
Tak na marginesie koniec jest bliski...bogacze będą płakać, że się urodzili. Są znaki na Ziemi mówiące o końcu świata, ostatnio było w USA za jednym zamachem 62 tornada, Japonia-trzęsienia, tsunami oraz inne miejsca jak i również masowe wymieranie zwierząt. Dojdzie jeszcze do podobnych zdarzeń w Ameryce i w Europie. A to wszystko jest karą Boską za przepych i bogactwo. Nieunikniona będzie nie długo III wojna światowa, bogatym dopiero się naleje do d..y. Także młodzi ludzie nie przejmujcie się pracą, precz chciwym pracodawcom!!
Były - 2011-04-19 22:58:48 odpowiedz | cytuj
Pracowałem tam 2 lata niestety nie ma żadnych szans by dostać stałą umowę p pracę w tej Firmie nie ma co liczyć tylko zlecenie ,a te ich zarobki to śmiech( usunięte przez administratora )
Kolejorz - 2011-05-05 16:05:47 odpowiedz | cytuj
Czyli mowicie ze szans na umowe o prace nie mam żadnych ?? czyli to ze kierownik niby cos tam przebakuje o tej umowie.. i ze moze bedzie ta umowa to jest zwykla sciema ?? no ja az tak zle nie mam.. bo pracuje z gosciem ktory tez ma umowe zlecenie.. i po te prawie 1000 zl mamy.. ale przeciez to sa smieszne pieniadze w dzisiajszych czasach.. no nic.. rozgladam sie caly czas za inna robota.. ale do końca czerwca musze tam siedzieć.. bo cwaniaki w umowie napisali ze po przystapieniu do examu w wawie.. musze rok siedziec.. bo inaczej musze oddac polowe za ten exam.. jeb... zlodziejstwo..
Kolejorz - 2011-05-10 00:37:25 odpowiedz | cytuj
No wlasnie o to chodzi ze pomimo tego ze w duzym miescie pracuje.. to obroty sa takie sobie.. teraz jest troche wiecej.. bo wiadomo ze ligi wszystkie graja... ale jestem z gosciem ktory tez ma umowe zlecenie.. wiec moze jest szansa na umowe o praca.. za miecha mi mija rok jak pracuje.. wiec chyba musze sie udac do RKS na powazna rozmowe z sprawie tej umowy o prace...
toto - 2011-05-10 22:18:08 odpowiedz | cytuj
ja pracuje już długo w Totolotku, można dostać podwyżkę, można dostać umowę o pracę, wiele osób w punktach taką umowę dostaje, tylko trzeba się o nią postarać ( np pisać podanie ). Najważniejsze to najpierw dogdać się z RKS i do niego ( niej ) to zgłaszać. Można dużo osiągnąć :)
Naszczęście Były - 2011-05-14 20:18:23 odpowiedz | cytuj
Pracowałem tam 2lata nie wieście pochlebnym opiniom o tej firmie jest beznadziejna, mało płacą 900 zł praca tylko na zlecenie bez żadnych peryspektyw na stałą umowę o pracę.Szkoda tam tracić czas. Stali klienci marudni i nudni jak flaki z olejem...Firma nastawiona tylko na zysk a swoich pracowników ma gdzieś !!! ODRADZAM WSZYSTKIM
ppp - 2011-06-01 12:38:13 odpowiedz | cytuj
Hmmm...ja juz od prawie roku pracuje.. a z tego co sie orientuje po roku pracy wszystkie zobowiązania finansowe dotyczace examu w ministerstwie przestaja mnie interesowac.. wiec moge albo im podziekowac.. albo isc do RKS prosic o umowe o prace.. tylko czy jest sens ?? i czy mam jakies szanse na taka umowe ?? bo na zlecenie dostaje 900 zł.. a wiem ze na umowe o prace nie dosc ze sie dostaje troche wiecej... koło 1100-1200 to jeszcze mam urlop i wszystkie zusy mi odprowadzaja... tylko pytanie.. czy mam szanse na taka umowe ?? jezeli nie mialem zadnych wiekszych wpadek.. tajemniczego klienta tez dosc dobrze zaliczylem.. prosze o odpowiedz..
x