logo Totolotek S.A

Totolotek S.A

Warszawa

Opinie o Totolotek S.A

Zajebista laska 2017-05-09 17:50
Waszej firmy?,gdyby nie my to byście kit z okien jedli, na szczęście kres niektórych Rks-ów jest bliski i skończą się głupie wyznania miłości do Gosi.
5
jfklfdklfdjdklklas 2017-05-09 22:00
szkoda Marty, ale Piotr to niewypał.... Gosia już była dużo lepsza jako RKS od niego. Można z nia było wszystko zalatwic a z tym Piotrem -- ciężko się z nim umowic. jakiś taki dziwny jest
2
Zajebista laska 2017-05-11 18:05
Ciekawe,czy Rks-ka z Krakowa przygarnie swą ukochaną Gosię, jak ją prezesi z pracy wywalą za złe zarządzanie kapitałem ludzkim i za dużo mniejsze zyski.
2
emerytka 2017-05-12 07:58
jestem pewna, że Gosia zostanie na tym stanowisku, co jest teraz. Ja bez kitu nie wiem, co do niej macie. Ona się stara jak może. Ja to widzę
Tgrxxafv k 2017-05-12 11:20
Ok stara się i co z tego. Swoimi decyzjami i niekompetencja doprowadza do bałaganu w regionie Maz . Nie jest to jej firma tylko korporacja gdzie pracujemy wszyscy razem i złe decyzje wpływają na nasze wyniki finansowe a za tym brak premii i podwyżki. Szkoda bo konkurencja nam odjeżdża. Wygląda na to że ma duży wpływ na Zarząd spółki. Ze starania nic nie osiągnie muszą być wyniki bo zaraz to my będziemy szukać zajęcia dobrze że sytuacja na rynku pracy jest dobra.
4
Wawa 2017-05-12 16:51
Pan Dawid nie ogarnia zmusza nas do szukania zastęp. Chyba on jest od tego jak pracuje region. Jedna osoba w punkcie max 2 tyg co się dzieje.
3
PracownicyTotolotka łączcie się 2017-05-12 17:28
To on powinien szukać, cwaniaczek z miodem w uszach
3
Pola 2017-05-12 19:11
ano nie ogarnia, mamusia (teraz najlepsza psiapsióła pani P), mu załatwiła posadkę o której nie ma pojęcia
4
NieW 2017-05-13 00:51
To faktycznie macie tam niezły bałagan w regionie żeby zespól pracowników był tak niezgrany, naprawdę nie potraficie sobie znalezc zastępstwa? Za taką syyuacje chyba trzeba podziekować poprzedniemu kierownikowi. Dziwne, żeby kierownik musiał szukać mi zastępstwa?
Toto 2017-05-13 09:59
Jeżeli nie ma ludzi do pracy to jest bałagan.. A to ze nowy Pan kierownik nie potrafi zarządzać dobrze pracownikami to juz jest jego problem , a nie starego kierownika.
2
Szok 2017-05-13 10:45
Dokładnie poprzednik tak sobie stworzył zespół że nie miał problemów z zamkniętymi punktami .Miał ogromną zaletę że tych których miał byli bardzo zgrani . Wiec podając ten przykład jest delikatnie mówiąc nie ładne tym bardziej ze od 2m-cy stary kierownik nie pracuje. Za ten stan rzeczy powinien ktoś być odpowiedzialny.
4
aaa 2017-05-13 12:07
Zacznijmy od tego ze nie ma już starego zespołu pracowników. Po drugie Pan Jacek pomagał w szukaniu zastępstw gdy pracownik nie znalazł bo traktował tez to jako jego obowiązek gdyż był to jego region a nie słyszało się od niego ze to nie należy do jego obowiązków. Tak samo nie ma nigdzie powiedziane ze masz być w pracy jeżeli je jest to Twój dzień pracujący tymbardziej ze są to umowy zlecenie. Może niech zaczną szanować tych pracowników których mają bo tak cały czas będą punkty zamknięte. Premie mamy za wyrobione cele a nie za widzimisię od Góry
6
fkjadklkdflkdla 2017-05-13 19:28
Wy naprawdę musicie sobie sami szukać zastępstw. Kierownik tego za was nie będzie robił. To leży w Waszym obowiązku. W naszym rejonie tak było zawsze.
NieW 2017-05-13 21:32
Oczywiście, że w sytuacji bez wyjścia to kierownik szuka rozwiązania i zawsze je znajduje. Ale ja osobiście nie byłam w takiej sytuacji, zwyczajnie byłoby mi wstyd zwalać to na niego. Moim zdaniem w normalnej sytuacji to my powiniśmy sie dogadać i tak zawsze jest. Jeśli potrzebuje zastepstwa to dzwonie do najblizszych punktów, niekoniecznie z mojego miasta. Znamy się z pracownikami, jestesmy ze sobą w kontakcie i nie chciałabym nawet dopuścić do sytuacji kiedy to kierownik musi szukać zastępstwa bo to świadczyłoby dla mnie jednoznacznie, że coś złego dzieje się w naszym zespole. Nie musze wszystkich lubić, niektórych tylko toleruje ale wiem, że jeśli jest potrzeba to musimy na siebie liczyć. Raz ja kogoś zastąpie, innym razem ktoś mnie. Może to złe doświadczenia z poprzedniej pracy ale jak dla mnie w naszej firmie sprawa zastępstw jest dobrze rozwiązane i cieszę się, że to ja szukam zastępstwa, a nie ktoś z kierownictwa. Zdziwiło mnie, ze już teraz macie problem z zastepstwami bo to nie okres urlopowy, wtedy faktycznie kierownik pomaga czasem nam rozwiązac problem.
1
PracownicyTotolotkaŁączcie się 2017-05-14 14:39
Oj RKS z Krakowa już synalka broni, jakie to smutne że kierownik musi trochę popracować
NieW 2017-05-14 18:58
Myślę, że Wasz kierownik sam się obroni, wszystko w swoim czasie. To miło, że moje wypociny zostały potraktowane jako wpis mojego kierownika bo bardzo go szanuję. Nie sądze jednak żeby ktokolwiek na poziomie poważnie traktował wasze żale. Większość wpisów na tym forum jest żenująca, wątpie więc by ktoś z kierownictwa przejmował się nimi.
1
P..g..a 2017-05-14 20:46
Nie masz racji chociaż z drugiej strony szkoda mi p.Dawida bo wsadzili go na minę. Tutaj jest trochę wyższy poziom sprzedażowy i potrzeba osoby z tak zwanej wyższej półki . Piszesz o zastepstwach w normalnych sytuacjach no właśnie my tej normy od 1,5 m-ca nie mamy . I posłuchaj tutaj to nie zakład doświadczalny ze ma czas na ogarnięcia konkurencja odjeżdża chyba nie za bardzo masz pojęcie co piszesz. Całą Polska Rks się zjechała do pomocy to nienormalne czy nie sądzisz . Jeden klient żeby kupon wypłacić obiechal 3 kolektury . Powiedział że więcej nie przyjdzie takich przypadków jest dużo więcej. Dlatego szkoda mi że po wejściu nowej ustawy zamiast podnosić obroty to spadają. Nowi nie przychodzą a wiem że u konkurencji sporo się pojawiło. Wymieniają się poglądami.
2
daroo 2017-05-14 21:29
myślicie że jesteście aż tak wazni w tej Warszawie. Każdy region jest tak samo ważny!!!!
Klient 2017-05-15 00:04
Pani dyrektor powinna wziąć pod uwagę opinie innych osób i jednak nanieść poprawki jeśli chodzi o Rks warszawski, my klienci mamy wyższe wymagania niż np.w Krakowie. Jeśli pracownik jest zmęczony albo zdenerwowany bo przed chwilą kierownik dzwonił,albo jeszcze gorzej się sprawa przedstawia gdy przy klientach kierownik zadymę robi. Mecz się ma zaraz zacząć a kuponu puścić nie mogę bo kierownik na pracownika się wydziera że brudno. Więc wychodzę i do konkurencji idę puścić kupon.gratuluję
4
NieW 2017-05-15 01:21
Drogi kliencie nie wiem dlaczego Ty jak i pracownicy uważacie, ze Warszawa ma być traktowana na specjalnych warunkach? Klient warszawski ma większe wymagania? Czy wy naprawdę myslicie, ze jestescie w Warszawie najwazniejsi, ze my nie mamy ruchu, mamy i pomimo często bardzo duzego ruchu musimy mieć czysto w punktach. Macie racje Warszawa powinna być przykladem dla całej marnej reszty to tu przede wszystkim mają być wysokie standardy, a nie tylko lepsze stawki dla pracowników. Macie swiecić przykladem, pracować z usmiechem na twarzy w czystych reprezentacyjnych punktach. Od początku czytam tylko jak to wam źle w warszawie, staram sie nie oceniac ale juz nie potrafie. Piszecie, ze macie brudno, ze nie mozecie umyc okien czy podłogi, ze nie potraficie znalezc sobie sami zastepstwa. Piszecie, ze stary kierownik byl idealem, a nowy to zlo wcielone bo musicie sprzatac, a najlepiej to mu dowalić no bo to syn kogos tam... Piszecie , ze stary kierownik byl super , ze byl za wami nawet jak powiniscie byc zwolnieni i tu cytat " A wiadomo ze zawsze zdarzaly sie sytuacje w ktorych juz moglismy zostac zwolnieni. " To co takiego robiliscie, ze mogli was za to zwolnić? Mam wrazenie, ze w tej warszawie to jedna wielka banda nierobów, mających uklady z dawnym kierownikiem, ktory na wszystko przymykal oko. I jedyne co teraz potraficie to obrazać innych, a poziom niektórych wypowiedzi pokazuje co sobą reprezentujecie. Przykro mi bo pracując w tej firmie poznałam naprawdę fajnych ludzi, nie tylko z Krakowa i trudno mi uwierzyć w to co czytam. To specyficzna praca, klienci bywają trudni. Są dni luźniejsze i takie kiedy człowiek pracuje non stop na pełnych obrotach i dlatego bez wspolpracy nie daloby sie wytrzymac. My mamy wsparcie naszego kierownika, a to czy u was będzie dalej bałagan zalezy głownie od was. Piszecie, ze stary kierownik byl taki super, piszecie tez, ze wiekszośc z was pracuje na umowie zlecenie, ze nie zawsze dostawaliscie premie za wyrobione cele...to jakie zdanie miał o was wasz stary kierownik?
Faktycznie robimy sobie niezła reklame pisząc jak to trzeba dowalić nowemu kierownikowi bo on jest z krakowa i nie bedzie nami rzadzil w warszawie. A pomiedzy tymi wpisani teksty jakiegoś nawiedxonego, wyznającego milosc Pani dyrektor. Sami wariaci....
1
będzie lepiej z tłem jaskrawych barw 2017-05-15 09:32
Gosia i tak jest najlepsza!!!!!
Prawda 2017-05-15 11:03
Pisząc komentarz róbmy to obiektywnie . Po pierwsze nie jest tak że ktoś uważa mój region jest lepszy a twój gorszy . Mamy swoje cele i musimy je wyrabiać. Po drugie przeczytałam komentarze od 14.04 i nie widzę w nich wzmianek o starym kierowniku jaki był super . Żaden Hi-man tylko normalny facet który potrafił tak zbudować zespół i atmosferę że problem znalezienia zastępstw nie istniał. Jeśli chodzi o porządek to muszę cię zmartwić punkty były czyste i ogarnięte . Po trzecie mieliśmy na tyle dystans do gościa że te twoje stwierdzenie o układach to chyba bierzesz ze swojego podwórka. Po prostu inna dekada nas dzieliła i może to wyglądało na coś w rodzaju pobłażania ale szacunek i dystans zawsze zachowany. I po czwarte jak ktoś już wcześniej napisał jego nie ma więc po co znowu zaczynać pisać o byłych. Po piąte chyba mamy Zarząd więc widzą co się dzieje i pewnie też dali czas nowemu i osobie która zamieszała .Jak nie będzie wyników to pewnie będzie degradacja . Wystarczy, życzę miłego dnia
4
NW 2017-05-15 11:05
Oczywiście, że tak ;-)
Ciekawe jak odbiera te Twoje wpisy, czy jest na tyle bystra, ze widzi, ze z niej szydzisz i ośmieszasz ją, czy cieszy się jak dziecko bo ktoś ją kocha :-)
NW 2017-05-15 11:27

Właśnie z tym zarządem który widzi pewne rzeczy coś jest nie tak. Chyba, że zwyczajnie o pewnych sprawach nie wiemy. Pani Gosia miesza już jakiś czas i to nie tylko w kadrach kierowniczych i jakoś nikt jej nie rozlicza. A co do wpisów, widzisz to tylko słowa i jeśli są pisane to odbieramy je trochę inaczej niz gdybyśmy rozmawiali. Ja czytając nakladam na nie swoje emocje, Ty swoje, to naturalne. Ja wczoraj tez czytalam wpisy wstecz i naprawde całościowo odebrałam to bardzo negatywnie. A kiedy dolozyc do tego prymitywne wpisy dowalić nowemu, czy nie bedzie krakus nami rządził, miedzy tym kretyńskie kocham Gosie to obraz jak dla mnie kiepski. Do tego obrazanie w prymitywny sposob ludzi których bardzo szanuję. Na początku całej tej akcji pisałam, że nie rozumiem tego z jaką łatwościa zwalnia się ludzi bez podana powodu, bo przecież to nie tylko wasz kierownik. Jezeli piszecie przyslali caly zespol kierowników do pomocy to tak to wygląda jakby region był od dawna obserwowany i coś było nie tak ale nie wiem, nie siedze w temacie i nie ogarniam. Pan Dawid chyba nie spodziewal sie, że będzie tak trudno ale jesli dali mu wsparcie i zaczęli od czystek w regionie to cos było na rzeczy. Zrozumiałe w takiej sytuacji, ze beda problemy kadrowe. To nie jest praca dla kazdego i nowi pracownicy muszą opanować pewne rzeczy i poznac klientow, tu najwazniejsze jest indywidualne podejscie do klientów. Dlatego tak duzo zalezy od tych pracownikow którzy zostali zeby robili dobrą ninę do złej gry, niestety. Bo chyba dobrze zrozumiałam, ze problemy z zastepstwami to nagle braki kadrowe. Wspolczuje atmosfery , trudno bedzie ją oczyścić. Ale nie piszcie, że warszawski klient więcej wymaga i ze u was potrzeba czegoś więcej bo tak nie jest. A tak na koniec to nie znam osoby, która by pozytywnie mowiła o zmianach jakie wprowadza Pani Gosia, nie znam osobiscie osoby która mowilaby o niej z szacunkiem tylko chyba nikt jej tego wprost nie powie i to jest dla mnie najgorsze.
3
będzie lepiej z tłem jaskrawych barw 2017-05-15 11:42
lubię ją i cenię. Otworzyła mi oczy na wiele spraw. Pomogła mi, pewnie nawet nie wie jak bardzo... Dzięki niej dostzegłam na co mnie stać. Będę jej za to wdzięczna do końca życia
Prawda 2017-05-15 12:48
Czystek w regionie nie było ludzie pozwalniali się sami .No może jedna pani ale tu wyszło śmiesznie i kuriozalnie w każdym razie pracuje. Mogło być jeszcze gorzej ale strach ma wielkie oczy więc niektórzy skorzystali . Więc własnie tak rodzą sie dziwne opowieści o czystkach ,obserwacjach itd. Punkty były nie odwiedzane wiec reszta Rks pomogła i tutaj zaskoczenie bo pozytywnie sie wypowiadali . Czyli nie tak strasznie .
NW 2017-05-15 13:17
Takie wnioski wysnułam czytajac, że musieli przyjechać inni kierownicy i że nie macie teraz ludzi do pracy. Zwyczajnie przykro czytać te obraźliwe wpisy poziom niektorych jest straszny ale rózni ludzie piszą. Jesli ludzie sami się pozwalniali to moze być ciezko w najblizszych miesiącach bo okres urlopowy blisko. A co do zastępstw nadal uwazam, ze pracownicy znają się najlepiej i sami powinni szukac zastępstw.
Ja czekam przede wszystkim na jakiś rozwoj firmy bo konkurencja jest coraz bardziej wszedzie widoczna, a my stoimy w miejscu ale traktowania nas jako pracowników nie mam żadnych zastrzeżeń.
NW 2017-05-15 13:30
I naprawdę myslisz, ze to dobre miejsce zeby wypisuwac brednie w stylu: Gosia kocham Cie, to żenujące. Ok rozimiem jesli puszesz jak teraz, ze Ci pomogla i za to ją cenisz, tylko problem w tym, ze nikt wiecej tak nie pisze. Co więcej nie znam Cie, a z wsztmystkich mi znanych osob nijt dobrze o niej nie mowił. Natomiast wspomniane już wpisy typu: Godia jest najlepsza, Gosia kocham Cie itp przynoszą jak dla mnie odwrotny skutek, ośmieszają ją.
Tanawa 2017-05-15 20:41
Ta Pani jest śmieszna - po prostu i żadne wpisy nie są w stanie ośmieszyć ją bardziej niż robi to ona sama swoim niby zarządzaniem. Śmieszna i z malutkim móżdżkiem dla takich jak ja, co już dawno nie pracują w tej firmie. Rozumiem też, że dla tych co jeszcze pracują może być to i śmieszne i straszne ;-)
4
NW 2017-05-15 21:32

Raczej straszne...
1
niefaldd 2017-05-15 22:46
nie oceniaj, kiedy nie ma winnych
NW 2017-05-15 22:59
Czego mam nie oceniac? Jedyne co oceniam w tym momencie to komentarze na tym forum.
N 2017-05-16 00:12
I tego się obawiam
1
powiedz mi 2017-05-16 07:22
czy tego chcecie czy nie z Gosią jesteśmy jednością. I ona tu rządzi!!!!
1
N 2017-05-16 07:41
czy ona tez tak uważa, o tej jedności?
Xyz 2017-05-16 08:43
Wystarczy przeczytać od samego poczatku wpisy na tym forum. Od samego poczatku były juz problemy z tą kobieta jeszcze kiedy była na stanowisku kierownika regionalnego..
6
jessica potajemna 2017-05-16 08:56
bzdura kompletna. Wystarczyło być ok, solidnie pracować, to i ona była ok.
1
Chyba tak 2017-05-16 09:28
Piszesz bzdury największy laser udający że pracuje. Wystarczy porównać wyniki Marty i jej .Sprytna manipulantka ale to nie trwa wiecznie.
Udawała ze pracuje a tak naprawdę to na telefonie siedziała pewnie wydzwaniala do prezia jaka to zarobiona jest a bywało ze punktów nie odwiedzala po pół roku. Ulotek nie rozwozila nic dosłownie wystarczy że góra wierzyła w te brednie. Wystarczy porównać wyniki .Pewnie jakiś głębszy układ panuje. Bo zgodzę się że ludzie źle piszą bo niby twarda i pasuje im taką silna ręką. Ale jak się ma do sprzedaży tego nikt nie ogarnia. Dlatego coś tu jest nie tak. Prezesa nie obchodzi sprzedaż widoczne.
3
Zajebistalaska 2017-05-16 09:53
Prezesi przejrzą na oczy jak zobaczą że sprzedaż spadła, ale już będzie za późno, posypią się głowy, i co wtedy zrobią nasi mistrzowie destrukcji. Czas pokaże
2
NW 2017-05-16 11:23
Jakie śwdięto? Same święta mamy...
NW 2017-05-16 11:26
Ok nie ta strona mi się otworzyła...no to się popisałam :-)
NW 2017-05-16 11:36
A ktoś ją w ogóle kontroluje? Mam wrazenie, ze nikomu w firmie nie zalezy na rozwoju kazdy pilnuje własnej pozycji.
2
Marzyciel 2017-05-16 14:39
Ona z tym swoim pustym, odkorowanym móżdżkiem dała czadu eliminując niektóre osoby. Ale karma wraca i tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać na decyzję dotyczące tej pustogłowej, bez spoglądania w przyszłość tępaczki.
7
emanu 2017-05-16 21:23
to chyba tylko ja widzę w niej cos pozytywego.... trochę to dziwne/ wszystko co chciałam z nia załatwić, załatwiłam . zawsze dla mnie miła i odnosiła i odnosi się do mnie z szacunkiem. nie znam jej prywatnie. może tylko ja mam takie odczucia, bo nie dała mi się jeszcze poznać z tej drugiej strony... Ale fakt faktem, że Marta była super. Piotr niby ok, ale mam obawy co do niego. Już bym wolała Gosię jako kierownika znowu.. Nie umiem się do niego przyzwyczaić. Pewnie to błąd, że nie daje mu szansy i z góry oceniam, ale Martę to wręcz uwielbiałam.
3
fllffddklkds 2017-05-17 10:14
Co mam zrobić, że ja ją tak bardzo kocham? Żyć bez niej nie mogę!!!!! GOSIA!!!!!!
only i am 2017-05-17 11:17
zadzwoń do niej i powiedz jej to, ale już nie zaśmiecaj tego forum. Człowiek chce się czegoś o pracy dowiedzieć, a tu kolejny post, że kochasz Gosie. No ludzie :( ile można
7
N 2017-05-17 17:29
Podejżewam, że Pani Gosia już się boi, taka obsesyjna miłość bywa niebezpieczna. Przyznaj się, masz wyklejone ściany jej fotkami ;-)
2
znajomy ab 2017-05-19 20:41
Kocham naszą firme, jest cudowna. pozwala się rozwijać. Kocham Gosię!!!!
nhhhhk 2017-05-19 20:52
jak tam cele?
N 2017-05-20 11:35
Ja też szczerze, bardzo lubie naszą firmę i ludzi tu pracujących. Nie gniewaj się, nie chciałabym Cię z góry oceniać bo może jesteś fajną osobą ale bez względu na to czy Twoje wpisy są szczere czy są ironiczne to po tym jak często wyznajesz miłość Pani Gosi i w jaki sposób to robisz wątpie w Twoj rozwój. Niestety ale te wpisu są na poziomie 13 latki(ka) .
4
Zostaw swoją opinię o Totolotek S.A - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Totolotek S.A