brak logo

futurat

Gniezno

Opinie o futurat

RR 2009-11-04 16:31:46
ile miesięcznie zarabia pracownik produkcji? Jaka stawka miesięczna?
normalny 2010-07-19 10:53:29
Omijajcie tą firmę jak najdalej czy chcecie pracować na produkcji czy innych działach. Zarobki minimum potrącą za wszystko, atmosfera lepiej nie wspominać, kadra zarządzająca poniżej najniższego poziomu, wszystko najlepiej rozwiązują krzykiem lub ubliżaniem.Tak jest jak mentalnie zatrzymali się na poziomie cwaniaczków z bazaru i budki typu szczęka.
anonim 2011-01-24 13:40:41
dobiegły mnie słuchy , że można tam zajść wysoko poprzez łóżko szefostwa, inne kobiety znęcają się nad ładniejszymi, ale to tylko plotki, ale pewnie ziarno prawdy w tym jest
KP 2011-03-03 20:25:22
Weroniko nie idź tą drogą. Wiedziałem, że masz się za najpiękniejszą lalunię ale brzydko tak pisać na swoje koleżanki, oj bardzo brzydko.Myślę,że taką opinią sama sobie wystawiłaś cenzurkę.Powodzenia w nowym miejscu pracy.I nie miej już żalu że nie pracujesz w Futuracie.Teraz wiem,że ktoś podjął właściwą decyzję.Zawsze możesz komuś serek sprzedać albo kurczaczka lub jajeczko.
KP 2011-03-03 20:55:49
Żałosne płacze jakiegoś miernego byłego pracownika.Żadna firma nie pozbywa się dobrych pracowników szczególnie taka jak Futurat. Nowoczesna i świetnie zarządzana.Płaczcie sobie nieudacznicy i miernoty życiowe co wam pozostało.
Sąsiad 2011-03-20 14:21:53
Przy tak wysokim bezrobociu w kraju a zwłaszcza tak tragicznej sytuacji jak w Gnieźnie gdy nie ma alternatywy dla znalezienia pracy w innej firmie to zmusza ludzi do pozostania tutaj i godzenie się na takie upokarzające warunki i pozostawanie przeszło 8h w stresie i wcale nie jest tak różowo jak tu poprzednio napisano.
1
Anonim 2011-04-13 12:48:24
"Znajomi znajomych mówili, że zlecili jakiemuś projektantowi zaprojektowanie dużego budynku w Gnieźnie i teraz panowie biznesmani migają się od zapłaty za projekt. Porażka! Wielcy "biznesmani"? Chyba krętacze. Sorry ale nie czaję tego. Nie chciałbym pracować u kogoś kto taką drogą dorabia się. Swoją drogą współczuje wyrolowanym."
anonim 2011-04-19 15:07:51
Dobra firma prężnie się rozwija ostatnio są już spółką akcyjną, płace średnie, atmosfera bardzo dobra. Firma z przyszłością jak niewiela rzeczy w Gnieźnie.
Waldek 2011-04-20 13:57:34
Moja żona pracuje w Futuracie bardzo dobra firma z roku na rok coraz bardziej się rozwija. Zarobki podstawowe są średnie chyba że ktoś chce więcej zarobić to wówczas firma go w tym nie ogranicza efekt jest taki iż można uzyskać całkiem nie złą kasę, a co najważniejsze wszystko legalnie z pełnymi opłatami podatku od wynagrodzeń , zusu nie tak jak u konkurencji gdzie chcą zatrudniać na lewo lub płacą pod stołem etc. Dla mnie firma dobra
Michał 2012-01-14 19:33:31
Od razu widać które komentarze pisali szefowie tej firmy. Żałosne
nie prawnik 2012-03-01 21:53:53
Zgadzam się z ostatnim wpisem. Odszedłem i oddyc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak normalny człowiek. Pozdrowienia.
mauurycy 2012-04-03 09:47:34
Dostałem propozycję pracy w dziale handlowym_PH . Może ktoś opowiedzieć coś więcej. Atmosfera już wiem, a zarobki na tym stanowisku? Samochód i najważniejsze czy towar się sprzedaje? Podobno otwierają sklepu partnerskie. a jak wygląda sytuacja w tej sprawie ?
były pracownik 2012-04-19 13:24:02
KP - 2011-03-03 20:55:49

Żałosne płacze jakiegoś miernego byłego pracownika.Żadna firma nie pozbywa się dobrych pracowników szczególnie taka jak Futurat. Nowoczesna i świetnie zarządzana.Płaczcie sobie nieudacznicy i miernoty życiowe co wam pozostało.
a mówiła,że się sama zwolniła, bo źle zaczęło się dziać.. wielka mi kierowniczka..
1
Igor 2012-12-18 18:01:53
Ludzie o czym piszecie futuratu nie ma od póltora roku , to jest struktura korporacyjna z zarządem radą nadzorczą inwestorami instytucjonalnymi. Odpowiedzcie sobie sami jeśli fundusz inwestycyjny inwestuje w tą firmę dużą kasę to znaczy że jest to dobra firma a nie obóz koncentracyjny. Ludzie którzy piszą źle o tej firme są po prostu osobami, które nie spełniły swoich ambicji życiowych ( popaprańcy ) bez żadnych ośiągnięć.
1
anonym 2013-04-22 19:40:45
Futurat wynajął PiotraŚ - czyściciela kamienic by przejąć lokal na Rynku więc chyba ten Futurat to nie do końca "porządna " firma
Igor 2013-04-25 14:22:19
Lepiej dodaj iż ciebie wyrzucili z firmy za wałki dlatego teraz na nich plujesz
gość 2014-01-20 08:29:28
Jestem z zawodu złotnikiem, pracowałem w tym zawodzie ponad 35 lat, mam zdane egzaminy czeladniczy i mistrzowski, uczyłem się jeszcze jak nie było odlewnictwa na taką skalę jak jest teraz, wykonywałem biżuterię ręcznie i wyłącznie na zamówienia i były to arcydzieła, naprawiało się biżuterię i tą starą i tą nową. Teraz te wszystkie firmy które dają pracę jako złotnik-jubiler to tak naprawdę nie mają nic wspólnego z prawdziwym złotnictwem, pracownik uczeń nie jest wstanie nauczyć się zawodu, są wykorzystywani i nie opłacani. Apeluję do tych ludzi zmieńcie zainteresowanie, idźcie w innym kierunku, tam wielkich pieniędzy nie zarobicie a o emeryturze musicie myśleć już teraz jak jesteście młodzi a nie jak będziecie mieć 50 lat. Czytając te posty to aż się włosy jeżą i choć nie znam nikogo o kim mowa to jestem pewny iż przynajmniej w 90% jest to prawda. W 2013 roku rozmawiałem w Gdańsku i w okolicach Trójmiasta z firmami złotniczo jubilerskimi które głównie produkują wyroby ze srebra z bursztynem, myślałem że to jest zły sen, proponowali mi pracę ale płaca była na granicy absurdu. Takim firmom mówię NIE. W budownictwie jest lżej a i zarobek jest większy, kierowca autobusu miejskiego zarobi więcej niż pracownik zatrudniony w takiej złotniczej firmie. Złotnictwo nie jest łatwym zawodem, ale być złotnikiem i pracować w tym zawodzie a być pracownikiem w takiej firmie i pracować jako złotnik to jest różnica. Złotnik-jubiler to magia która działa na ludzi którzy nie są w temacie. Pozdrawiam Serdecznie.
kinia 2014-09-09 11:48:34
Uciekajcie od tej firmy jak najdalej; jakis czas temu byłam zainteresowana podjeciem wspolpracy z ta firma; chciałam utworzyc sklep partnerski. Warunki - pozal sie Panie Boze, wszystko opisywane w samych superlatywach. Zobaczyli młoda dziewczyne to pomysleli , ze głupiotka i nie wie nic na temat branzy... Brak słów. Wyciagna od Ciebie ile mozesz włozyc w interes i tyle od Ciebie wezma a pozniej dokladaj co miesiac bo towar sie nie sprzedaje. Uwazajcie, ostrzegam! W ogole smiech na sali. Jedna osoba mowi jedno, druga osoba jej zaprzecza w trakcie negocjacji handlowych... Żenua!

Warunki wspolpracy jesli chodzi o sklepy partnerskie - fatalne! Nie dajcie sie nabrac!

Pozdrawiam
Płotka 2015-01-28 01:57:05
Może nie jest tak tragicznie. Co prawda ich strona internetowa nie jest dostępna, ale nie oznacza to od razu, że nie działają. Myślę, że najlepiej byłoby się do nich wybrać (FUTURAT Sp. z o.o. ul. Żeromskiego 44 GNIEZNO, 62-200, Polska) i samemu dowiedzieć czy i jaki obecnie prowadzą zakres działalności. Chociaż każdy opinia pracownika mile widziana.
1
fjuczer 2015-03-29 03:00:00
Teraz to tych futuratów się trochę porobiło i nawet nie wiem na temat którego jest ten wątek na forum. Może już ktoś się dowiedział co się stało z Futuratem ? Na KRSie coś jest napisane ale średnio rozumiem, no i wolałbym się dowiedzieć z pierwszej ręki, może jest tutaj jakiś były pracownik tej firmy ?
jio 2016-05-13 15:13:53
Mogliby zainwestować w jakiegoś lepszego front endowca. Kilka stówek by ich na pewno nie zbawiło
Zostaw swoją opinię o futurat - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie futurat